Millor programari de creador de llocs web per a Mac

Millor programari de creador de llocs web per a Mac


Malgrat el disseny i la seguretat de gamma alta d’atractiu visual, el programari especialitzat Mac està lluny d’ésser una eina perfecta per a la creació de llocs web. Ofereix un paquet limitat d’instal·lacions HTML necessàries per a fitxers CSS separats, en lloc de tenir-les en un sol lloc web.

Com a resultat, els usuaris de Mac busquen plataformes i instruments basats en núvols i SaaS en lloc de preferir les eines tradicionals de creació de llocs web, que es desenvolupen per a Mac i requereixen una instal·lació prèvia.

Els creadors de llocs web demostren ser el tipus adequat d’eines que els usuaris de Mac poden aplicar fàcilment per crear recursos web impressionants amb finalitats diferents des de zero. No requereixen esforços importants i inversió en diners, oferint un conjunt de funcions extensiu. Són intuïtius i senzills per a usuaris amb diversos antecedents de disseny web i no requereixen habilitats especials, permetent als usuaris crear esforços de recursos web de qualitat per ells mateixos. Amb un creador de llocs web de qualitat, el vostre projecte tindrà un aspecte professional i una funcionalitat potent.

Els llocs web llançats pels usuaris de Mac tenen una funció completa i inclouen un disseny atractiu. Ells són fàcil de gestionar i permetreu proporcionar tot el contingut que vulgueu veure al vostre lloc web. Això és molt important per als aficionats al programari de construcció web de Mac, que desitgen estalviar el seu esforç i el seu temps i disposar de llocs web decents i complets creats amb un creador de llocs web..

Hem provat 5 dels millors programes de creador de llocs web per a Mac:

 1. Wix: El millor creador de llocs web SaaS per a Mac OS
 2. RapidWeaver: el millor programari de disseny web per a Mac
 3. WordPress: el CMS millor allotjat per a usuaris de Mac OS X
 4. Mobirise – Programari gratuït de creació de llocs web
 5. Blocs: més fàcil arrossegar i deixar anar el creador de llocs web

Si us heu decidit a buscar un programari de construcció web Mac decent, feu una estona per consultar les revisions d’aquests serveis populars i complets que figuren a la publicació. La seva comparació i llista d’elements destacats us simplificaran l’elecció. Comencem ara.

Wix: El millor creador de llocs web SaaS per a Mac OS

Wix: El millor creador de llocs web SaaS per a Mac OS

Wix – és el millor creador de llocs web per als usuaris de Mac, de manera que és senzill crear llocs web amb funcions completes i un disseny impressionant. El sistema permet construir diferents tipus de llocs web per a ús personal i empresarial. Ofereix funcions excepcionals, cosa que és més que suficient per cobrir un ampli espectre de necessitats versàtils de disseny web.

La llista dels principals avantatges de Wix inclou:

 • Eina WI ADI – El creador de llocs web crea automàticament un lloc web, mitjançant el contingut enviat. Un convenient editor web WYSIWYG permet controlar cada pas del procés de personalització del lloc web i solucionar els problemes a temps.
 • Opcions d’edició – El sistema presenta una oportunitat per utilitzar un editor de llocs web estàndard i un mòbil. Les edicions realitzades en mode estàndard es mostren a la versió mòbil, mentre que les realitzades a la versió del lloc web mòbil no es reflecteixen en el mode d’escriptori..
 • Plantilles responsives – Wix també inclou centenars de plantilles preparades per a mòbils accessibles a través de tauletes i telèfons intel·ligents alimentats per iOS, 100% personalitzables i intuïtius.
 • Wix App Market – Aquest és un element més destacat del creador de llocs web, on podeu navegar per centenars de widgets, extensions i aplicacions gratuïtes i de pagament disponibles. Podeu integrar els temes seleccionats al vostre lloc web per contribuir a la seva usabilitat.
 • Fòrum, bloc i comerç electrònic – El creador de llocs web inclou motors de fòrum, blogs i comerç electrònic. Això fa possible crear, connectar i gestionar una fòrum, un bloc o un botiga online sense molèsties.
 • Corvid by Wix: si voleu llançar i integrar aplicacions al vostre lloc web, Utilitzeu Corvid by Wix: una plataforma avançada de desenvolupament obert que serveix per iniciar aplicacions web professionals sense habilitats de codificació ni experiència preliminar en disseny web. La plataforma proporciona tot el conjunt d’eines requerit en un mateix lloc; només cal que seleccioneu les funcions i eines que necessiteu per al vostre projecte i comenceu a treballar en el desenvolupament d’aplicacions web..
 • Eina ascendent – Aquesta és una solució empresarial gratuïta tot en un que ofereix una gran quantitat d’eines (Hi ha més de 20 productes disponibles al conjunt de funcions del paquet) imprescindibles per a la vostra promoció empresarial. Aquests productes us ajuden a créixer el vostre negoci efectivament, a augmentar la vostra base de clients i a anunciar els vostres serveis al web.

Podeu utilitzar les funcions del sistema sense cap cost, utilitzant el seu pla gratuït que no caduca mai. Per portar la funcionalitat del vostre lloc web al nou nivell, però, haureu d’actualitzar a un dels plans de pagament. Actualment, Wix ofereix dos tipus de subscripcions, concretament els plans estàndard i els negocis de comerç electrònic. El cost dels plans estàndard comença amb 13 dòlars / mes per arribar a 39 dòlars / mes per la subscripció més cara, mentre que el dels plans de negoci / comerç electrònic comença amb 23 dòlars / mes per arribar a 500 dòlars / mes per l’opció de preus més avançada..

Proveu Wix gratis

RapidWeaver: el millor programari de disseny web per a Mac

RapidWeaver: el millor programari de disseny web per a Mac

RapidWeaver – és un creador de llocs web potent, dissenyat especialment per als usuaris de Mac que desitgin crear aplicacions web i llocs web amb funcions de codificació. La plataforma us permet iniciar webs molt boniques i sensibles de preparació o de disseny web.

Feu una ullada a la llista de destacats de RapidWeaver:

 • MacOS Technologies – El creador de llocs web admet totes les tecnologies del MacOS, incloses les pestanyes iCloud i Document. D’aquesta manera, podeu començar els llocs web des de zero, a partir de projectes senzills d’una pàgina i fins a botigues en línia complexes.
 • Elecció de plantilla – El sistema permet triar entre més de 50 plantilles integrades, mentre que més de 100 temes de resposta són proporcionats addicionalment per la comunitat del sistema. RapidWeaver assegura una gestió fàcil de pàgines web, permetent crear pàgines i subpagines noves i personalitzar-les des de zero. Una característica prèvia adequada permet fer el seguiment de les edicions que feu abans de publicar el projecte.
 • Simulador de dispositius – La nova funció us permet veure com es veurà el vostre lloc web de nova creació en diversos dispositius, com ara iPhone, iPad, Mac i molt més. La funció és flexible i potent, permetent-vos obrir, escalar i fins i tot desar diverses finestres per fer el seguiment dels canvis posteriors.
 • Eina del gestor de suports – RapidWeaver ve amb una potent eina d’integració de suports que permet gestionar eficaçment els recursos del vostre projecte. Podeu accedir a la vostra biblioteca fotogràfica, navegador i imatges de la biblioteca fotogràfica en línia més gran. N’hi ha prou amb triar els que corresponen a l’especialització del lloc web per arrossegar-los i deixar-los anar a les pàgines del lloc web.
 • Gestor de fragments – El sistema us permet utilitzar els avantatges que ofereix el refinat Snippets Manager mitjançant la integració de codis útils CSS, HTML i Javascript. També és possible afegir text senzill als fragments, si cal.

El creador de llocs web és gratuït, però hauríeu d’actualitzar a la subscripció de pagament, si voleu aprofitar al màxim el seu conjunt avançat de funcions. El cost del pla pagat actualment constitueix 99 dòlars, però el sistema introdueix freqüentment ofertes i descomptes especials per a aquells que desitgin estalviar grans mentre ho utilitzen..

Proveu RapidWeaver de forma gratuïta

WordPress: el CMS millor allotjat per a usuaris de Mac OS X

WordPress: el CMS millor allotjat per a usuaris de Mac OS X

WordPress – és un sistema de gestió de continguts més popular i conegut, que s’utilitza per llançar i gestionar diferents tipus de projectes. El sistema va ser creat inicialment amb propòsits de blocs, però va evolucionar ràpidament cap a una plataforma completa amb funcionalitat i flexibilitat de gamma alta.

Els punts destacats de WordPress són els següents:

 • Baixada i instal·lació – Com a CMS, WordPress requereix la descàrrega i la instal·lació. Això no porta gaire temps, però no vol dir que treballar amb el servei sigui fàcil per a tothom. Si no sou un dissenyador web amb competència o com a mínim no disposeu de coneixements bàsics de programació, és possible que el sistema sigui una mica complicat. Això es deu al fet que treballar amb WordPress implica codificar consciència. En cas contrari, podríeu trobar problemes quan integreu plugins o personalitzeu plantilles.
 • Opcions d’integració – El CMS destaca entre la multitud per les seves opcions d’integració potents. Sigui quin sigui el lloc que us especialitzeu i el tipus de projecte que vulgueu llançar, hi ha molts plugins i plantilles externes que podeu navegar i afegir al vostre lloc web. Això permet estendre la funcionalitat del sistema, donant-li el rendiment i el disseny de gamma alta requerits.
 • Opcions de personalització de disseny – WordPress també és conegut per les seves opcions de personalització de disseny avançades. Totes les plantilles que trieu pel vostre projecte es pot llançar absolutament des de zero – només cal triar i modificar la configuració de la plantilla necessària, experimentar amb colors, estils, fons, imatges i fitxers multimèdia disponibles en stock aquí. També podeu pujar i integrar fitxers de xarxes socials, imatges de galeria, documents i altres elements obligatoris.
 • Elecció de nom i domini – Com a sistema descarregable, WordPress no ofereix opcions d’allotjament integrades. En canvi, el sistema permet escollint qualsevol proveïdor d’allotjament que funciona millor per a les vostres necessitats del projecte. Per cert, molts hostes contemporanis disposen de CMS integrats que només impliquen una instal·lació d’un clic. Bluehost és un d’aquests proveïdors d’allotjament i aquesta és la plataforma, que oficialment recomana WordPress. L’amfitrió ofereix un nom de domini de bonificació gratuïta durant el primer any de la durada de la subscripció, velocitat de càrrega ràpida de pàgines, múltiples integracions, preus assequibles i un 60% de descompte per a la instal·lació de WordPress i altres avantatges.

WordPress és un CMS gratuït que es pot descarregar, que es pot instal·lar sense cap cost. Tanmateix, el sistema permet integrar extensions i extensions de tercers que necessiten una inversió pressupostària addicional. El mateix és sobre la integració de plantilles, el cost d’allotjament i el nom de domini.

Instal·leu WordPress de forma gratuïta

Mobirise – Programari gratuït de creació de llocs web

Mobirise - Programari gratuït de creació de llocs web

Mobirise – és un programari gratuït descarregable inicialment hauríeu d’instal·lar-lo al vostre Mac abans de començar a treballar en el desenvolupament del vostre lloc web. El sistema està construït tenint en compte la comoditat i la simplicitat de l’usuari i no requereix que les habilitats o coneixements de disseny web puguin ser utilitzats eficaçment pels novells..

A continuació, es mostra la llista dels principals avantatges de Mobirise:

 • Blocs de contingut – El creador de llocs web inclou una estructura basada en blocs, que permet dissenyar llocs web fora de blocs de contingut preparats. El seu nombre global actualment supera els 800 articles i continua creixent. Organitzar i personalitzar els blocs és senzill i permet crear l’estructura del lloc web necessària. Els llocs web llançats amb Mobirise tenen resposta de manera predeterminada.
 • Creador de llocs web AMP – Mobirise ofereix un creador de llocs web AMP integrat, que permet llançar i gestionar projectes perfectament optimitzats per a la navegació mòbil i assegurar la descàrrega ràpida de pàgines web.
 • Eines de personalització de disseny – Les eines de personalització de disseny Mobirise no es poden fer. Ells fan senzill ajustar els paràmetres principals, l’estil, integrar diversos fitxers multimèdia i realitzar altres accions.
 • Elecció d’allotjament – El creador de llocs web no té allotjament integrat, però permet allotjar el vostre projecte ja fet amb pàgines de GitHub de forma gratuïta..

Mobirise és un programari de web absolutament gratuït, però haurà de pagar per allotjament de llocs web, nom de domini i integracions. També hi ha un paquet Premium que inclou extensions de pagament, així com un kit tot en un, on podeu triar entre plugins i temes addicionals. El cost del Premium Kit és de 129 dòlars.

Descarregueu Mobirise gratis

Blocs: més fàcil arrossegar i deixar anar el creador de llocs web

Blocs: més fàcil arrossegar i deixar anar el creador de llocs web

Blocs – és un programari especialitzat en creació de llocs web per a Mac, que pot ser una solució digna, si necessiteu crear una cartera enganxosa, una pàgina de destinació atractiva o un lloc web per promocionar productes / serveis en línia. El creador de llocs web té una opció arrossegar i deixar anar per gestionar fàcilment l’edició. Ofereix un alt nivell de flexibilitat i un conjunt d’eines addicionals.

La llista de mèrits de Blocs és la següent:

 • Estructura de blocs i maons – El creador de llocs web ofereix una estructura de blocs i maons. Només heu d’escollir blocs de contingut preparats i personalitzar-los com calgui. L’eina de pàgines WYSIWYG fa que l’edició sigui senzilla i ràpida. No calen habilitats de codificació ni gestor de FTP per iniciar un lloc web amb Blocs, però això provoca la necessitat de buscar un proveïdor d’allotjament extern per penjar i actualitzar els fitxers quan sigui necessari..
 • Estructura de lloc web basada en HTML – Els blocs no tenen cap tauler de núvol per editar contingut. En lloc d’això, se us oferirà una estructura de llocs web basada en HTML primària. Per obtenir un projecte més complex, haureu de personalitzar el vostre lloc web amb un CMS. Evidentment, això requereix habilitats de codificació i disseny de fons web El sistema no té plantilles predeterminades integrades, ja que es tracta bàsicament de l’aplicació que s’utilitza per llançar temes basats en HTML pel vostre compte.
 • Desenvolupament de plantilles – Els temes es desenvolupen mitjançant l’aplicació d’eines d’editor d’accions. Si aquesta opció no us atreveix per algun motiu, podeu obtenir plantilles de pagament al lloc web oficial del servei (el cost d’un tema és de 20 dòlars).

Blocs té una versió de prova gratuïta que es pot descarregar i dos tipus de llicència de pagament, el cost dels quals és de 80 $ i 360 dòlars. A part d’això, hauràs de pagar al voltant de 100 dòlars anuals per l’allotjament i uns 60 dòlars per tenir l’oportunitat de passar de l’antiga versió del lloc web a la nova..

Proveu blocs de franc

Linia inferior

El principal problema de crear llocs web amb Mac era l’absència de programari digne. Els creadors de llocs web poden ser un gran substitut al programari de Mac, que cobreixen una àmplia gamma de necessitats de disseny web i proporcionen un potent conjunt de funcions necessaris per crear i gestionar un projecte complet..

Si cerqueu un programari Mac de qualitat, els creadors de llocs web revisats anteriorment poden resultar ser la millor solució. L’elecció d’una d’elles pot ser un repte, si abans no heu treballat mai amb aquests sistemes. Tingueu en compte que cada sistema funciona bé per a la realització d’una determinada gamma de tasques, que no pot però no afecta la tria del programari.

Així, Wix és el creador de llocs web tot en un, que s’utilitza per iniciar i gestionar diferents tipus de llocs web, inclosos blocs, pàgines de destinació, carteres, webs de negocis i botigues en línia. RapidWeaver és el millor programari de disseny web especialment creat per a usuaris de Mac. WordPress és el CMS de fama mundial que requereix habilitats d’instal·lació i codificació per iniciar projectes de gamma alta. Mobirise és un programari de descàrrega gratuïta, conegut per la seva facilitat d’ús i un gran enfocament en les necessitats dels novells. Els blocs és el més senzill creador de llocs web arrossega i deixa anar que s’utilitza per iniciar pàgines de destinació, llocs web promocionals, pàgines de destinació i altres tipus de projectes personals / empresarials.

Si no esteu segurs del millor programari per a Mac, té sentit provar cada sistema amb antelació. Aquesta és la forma més fiable de triar el sistema, que funcionarà millor per al vostre projecte individual.

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me