Millor allotjament compartit per WordPress

els millors proveïdors d'allotjament compartit


La salut del lloc web es basa en un allotjament adequat de moltes maneres, especialment quan es tracta de projectes integrats WordPress. D’una banda, a plataforma CMS gratuïta és fàcil d’iniciar, ja que potser no necessiteu molta capacitat des del primer moment. Pot ser suficient un pla d’allotjament compartit rendible. D’altra banda, haurà de gestionar el teu projecte de tant en tant malgrat els coneixements tècnics.

Instal·lació de complements i temes, actualitzacions de serveis i sistemes, seguretat, SEO: els usuaris hauran de gestionar totes les funcions esmentades pel seu compte. Si no opten per una solució de servidor compartit optimitzada de WordPress. Amb tantes ofertes al web, els propietaris de llocs poden beneficiar-se de plans de servidor WP tot en un que inclouen instal·lació automàtica de CMS, integració i actualitzacions de complements, mitjans avançats de seguretat, SSL integrat, domini gratuït i molts altres avantatges. que són vitals per crear, personalitzar i viure en directe amb el vostre projecte basat en el WP.

Hem provat 10 dels millors allotjaments compartits per al lloc web de WordPress:

 1. Bluehost: el millor allotjament compartit per WordPress.
 2. Hostpapa: la companyia d’allotjament WordPress de 1 # d’Amèrica.
 3. HostGator: el més ràpid servei d’allotjament per WordPress.
 4. SiteGround: el millor allotjament de WordPress gestionat.
 5. Liquid Web: l’allotjament més barat d’un sol lloc web.
 6. Google Cloud: la millor plataforma de WordPress de Google.
 7. 1&1 IONOS: el proveïdor d’allotjament més gran basat a Europa.
 8. Hostinger: allotjament assequible per al lloc web de WordPress.
 9. Godaddy: la major empresa registradora de dominis + empresa d’allotjament.
 10. iPage: un dels més antics proveïdors d’allotjament web del món.

Totes les solucions d’allotjament poden incloure funcions i eines millorades. Poden diferir d’empresa a empresa. D’altra banda, alguns problemes fonamentals defineixen la fiabilitat i la dignitat de la plataforma. Són les següents:

 • Temps de càrrega de la pàgina – El problema que defineix el nivell d’experiència dels usuaris. Com més ràpid puguin accedir al contingut del vostre lloc web.
 • Taxa d’ús – La disponibilitat és la clau de l’èxit. El percentatge de temps defineix si els visitants poden accedir al lloc web durant tot el dia. Assegureu-vos que la taxa estigui entre el 99,5% i el 99,9%.
 • Atenció al client – Alguns possibles errors es produiran de tant en tant. Assegureu-vos que sempre podeu comptar amb l’assistència professional per resoldre qualsevol problema ràpidament.

Ara, anem a veure amb més detall què poden oferir els millors proveïdors d’allotjament compartit de WordPress.

Bluehost: el millor allotjament compartit per WordPress

Bluehost: el millor allotjament compartit per WordPress

Bluehost – és la primera opció per a milions de propietaris de llocs web de WP durant molts anys. Recomanat pels desenvolupadors de WordPress, pot ser l’adequat perfecte per a qualsevol tipus de projecte. Bluehost ofereix una integració completa de WordPress amb el seu propi App Market per triar entre una infinita selecció de widgets i complements. A més, la plataforma compta amb fortes taxes de funcionament (99,99%), velocitat de càrrega de pàgina ràpida (424ms) i molt més. Les característiques principals són:

 • Tauler de control fàcil d’utilitzar – Bluehost facilita la seva gestió Procés de creació de llocs web de WordPress gràcies al seu intuït cPanel. Aquí teniu tots els elements necessaris en un mateix lloc per gestionar diversos projectes alhora. Els geeks de WordPress apreciaran l’oportunitat de transformar-lo en un quadre de comandament WP i es beneficiaran d’una interfície amb la qual acostumen.
 • Ginys i complements sense fi – Si bé és una plataforma d’allotjament especialitzada en WP, Bluehost ofereix milers de ginys i aplicacions per a llocs web de WordPress. Estan disponibles al Bluehost Marketplace, així com a temes WP, de franc i de pagament.
 • Comerç electrònic i SEO – La plataforma ofereix estratègies de SEO localitzades i assistència professional, mentre que la funció de comerç electrònic facilita la posada en marxa d’una botiga digital amb tants productes com necessiteu, a més del certificat SSL, la integració del carretó de la compra, etc..
 • Atenció al client millorat – A banda de les maneres tradicionals de mantenir-se en contacte amb l’equip de suport, Bluehost compta amb un grup d’experts per donar un cop de mà sempre que calgui integrar eines analítiques, instal·lar un nou complement o potenciar els llocs de SEO.

Cost d’allotjament a WordPress Bluehost: La plataforma ofereix tres principals plans d’allotjament compartit. Inclouen el pla bàsic (2,95 dòlars / mes), Pla Plus (5,45 dòlars / mes) i el Pla de tria (5,45 dòlars / mes). El Pla bàsic inclou una amplada de banda il·limitada, actualitzacions WP, 50 GB d’emmagatzematge, certificat SSL gratuït i nom de domini gratuït. Sembla una bona relació qualitat-preu, tot i que l’actualització als plans avançats difícilment serà un desafiament difícil per a la cartera.

Proveu Bluehost ara

Hostpapa: la companyia d’allotjament WordPress de 1 # d’Amèrica

Hostpapa - Empresa d'allotjament de WordPress número 1 d'Amèrica

HostPapa: és un dels proveïdors d’allotjament més importants de la base dels Estats Units. Ofereix servidors compartits separats optimitzats per WordPress per crear, executar i mantenir llocs web WP immediatament. Els clients poden beneficiar-se d’una gamma de funcions gratuïtes que inclouen un domini, un SSL i molt més. A més, Hostpapa assegura un gran rendiment i un gran recurs.

Les principals característiques inclouen:

 • Gran poder – a banda del 99,9% de la tarifa de funcionament, el sistema garanteix una velocitat ràpida de càrrega del lloc web gràcies a la seva memòria cau de contingut millorada. A més, podeu aprofitar al màxim la xarxa CDN gratuïta que va millorar la velocitat del projecte i el rendiment global.
 • Manteniment automatitzat – una característica crucial per als novells, que resulta desconcertant per gestionar el procés d’instal·lació manualment. El sistema ofereix una integració perfecta. No vol dir cap configuració o configuració manual. A més, Hostpapa gestionarà les actualitzacions de sistemes i complements, assegurant-se que utilitzeu la versió més recent del programari.
 • Seguretat avançada – mentre que WordPress és un sistema de codi obert, necessitareu alguna cosa més que un kit de seguretat anti-spam. Hostpapa té funcions de seguretat de JetPack en cadascun dels seus plans WP. En primer lloc, garanteix càrregues més ràpides, cosa que és bona per a la classificació de Google. En segon lloc, proporciona protecció automàtica contra programari maliciós. L’últim, però no menys important, obté eines de defensa avançades davant la seguretat d’inici de sessió i contrasenya, protecció contra la força bruta i atacs DD0S, etc..
 • Suport orientat al WP – Hostpapa compta amb el seu exclusiu servei d’atenció al client especialitzat en WordPress CMS. A més de les maneres tradicionals de posar-se en contacte, el proveïdor d’allotjament compta amb un programa de formació de WordPress 1 en 1 per als novells que vulguin adquirir algunes habilitats de WordPress. A més, hi ha accés a una enorme piscina d’experts del WP del Papa Squad disposats a donar un cop de mà.

Cost d’allotjament de WordPress d’Hostpapa: els usuaris poden triar entre 3 plans diferents dissenyats per a les necessitats de WordPress. Inclouen WP Starter, WP Business i WP Pro. Cada pla inclou un domini gratuït i una amplada de banda il·limitada. Costen 3,95 dòlars i 12,95 dòlars respectivament.

Vegeu també: Revisió HostPapa.

Proveu HostPapa ara

HostGator: el més ràpid servei d’allotjament per WordPress

HostGator: proveïdor de serveis d'allotjament i serveis relacionats

HostGator: és el proveïdor d’allotjament que promet un augment del rendiment del lloc web de WordPress a més de la velocitat de càrrega més alta de 2.5X. Els usuaris apreciaran un tauler de control intuïtiu que facilita la gestió de tots els projectes des d’un sol quadre. El sistema configura automàticament la memòria cau i el CDN perquè els propietaris de llocs es puguin beneficiar d’un rendiment millorat.

A continuació, es mostra el que s’obté amb els servidors optimitzats per HostGator WP:

 • Solució tot en un – la plataforma proporciona des de zero tots els actius de WordPress que necessiteu per crear un lloc llest per començar. Amb cada pla, obté accés a temes i plantilles WP. Els usuaris poden integrar els serveis de tercers o tenir instal·lats i actualitzats automàticament plugins sense manipulacions addicionals. A Newbies els serà fàcil gestionar els projectes gràcies a un quadre de control clar i intuïtiu.
 • Millor rendiment 2.5X – HostGator utilitza tecnologies basades en núvols per lliurar la seva arquitectura amb càrrega elevada a l’usuari final. A més, inclou CDN, capes de memòria cau i servidors de baixa densitat per garantir una velocitat de càrrega més ràpida de 2,5X. A més, es configuren servidors optimitzats per WordPress per tal que la vostra pàgina web WP es pugui carregar més ràpidament.
 • Característiques addicionals – si voleu moure el vostre lloc des de l’allotjament existent a HostGator sense pèrdues de trànsit, els experts locals ho faran gratuïtament. La migració del lloc i la transferència de domini estan disponibles sense cap cost. Els usuaris també poden confiar en especialistes en suport tècnic que els consultin sobre qualsevol problema tècnic quan es faci un canvi entre proveïdors d’allotjament.

Cost d’allotjament de WordPress HostGator: Hi ha tres plans disponibles per als llocs web basats en el WP. El primer és el Pla d’inici. Costa 5,95 dòlars al mes per un sol lloc amb fins a 100 quilòmetres de visitants mensuals. El Pla estàndard us costarà 7,95 dòlars mensuals per a dos llocs web mentre que el Pla de Negocis està dissenyat per a projectes de creixement amb fins a 500K de visitants mensuals. Costa 9,95 dòlars. Els tres plans inclouen SSL gratuït i domini gratuït.

Proveu HostGator ara

SiteGround: el servei d’allotjament compartit de WordPress més fàcil

SiteGround: el servei d'allotjament compartit de WordPress més fàcil

SiteGround – és una altra plataforma recognoscible que presta els seus serveis d’allotjament millorats des del 2004. Avui en dia, gestiona més de 1.900.000 dominis creats amb l’ajuda de WordPress i d’altres CMS populars. La plataforma compta amb un bon funcionament (99,99%) a més d’una velocitat de càrrega de pàgina més ràpida que la mitjana (714ms). Una excel·lent flexibilitat i una varietat de solucions de servidor poden semblar una bona opció a més de les funcions següents:

 • Allotjament gestionat per WP – A partir d’ara, no us heu de preocupar de tots els plugins instal·lats al vostre lloc web de WordPress. El sistema s’ocuparà d’ells assegurant actualitzacions ràpides, bon funcionament, seguretat digital, etc. SiteGround utilitza principalment les seves pròpies eines de calaix dissenyades per a la casa per assegurar la càrrega ràpida de pàgines..
 • Comerç electrònic simple – Necessiteu crear un gran lloc web de comerç electrònic? Oblideu-vos d’instal·lar desenes de complements i aplicacions diferents. El sistema ofereix 18 aplicacions bàsiques en una. Seleccioneu les aplicacions que necessiteu per alimentar la vostra botiga digital i començar a crear el lloc web.
 • Seguretat millorada – A diferència d’altres proveïdors d’allotjament que ofereixen algunes eines de seguretat de base, Sitegorund té una tecnologia de seguiment avançada que permet que el vostre lloc web controli cada 0,5 segons per evitar-lo de qualsevol amenaça. A més, els usuaris apreciaran més instruments com les llistes de bloqueig IP, la protecció dels enllaços directes i molt més.

Cost d’allotjament de WordPress SiteGround: tot i que SiteGround no té una prova gratuïta, podeu demanar els diners en els primers 30 dies. Pel que fa als plans disponibles, inclouen tres paquets principals. El Pla StartUp costa 3,95 dòlars al mes i proporciona 10 GB d’espai d’emmagatzematge a més de les funcions essencials. El pla GrowBig té un cost de 6,45 dòlars mensuals i inclou funcions avançades. Amb el pla GoGeek que té un cost de 11,95 dòlars mensuals, obteniu totes les funcions dels dos plans anteriors, a més d’eines premium.

Vegeu també: Revisió de SiteGround.

Proveu SiteGround ara

Liquid Web: l’allotjament més barat d’un sol lloc web

Liquid Web: l’allotjament més barat d’un sol lloc web

Liquid Web: és un proveïdor d’allotjament completament gestionat que permet als usuaris mantenir el control sobre els seus servidors i els seus llocs web. Recentment ha integrat Nexcess: una plataforma basada en núvol que garanteix un rendiment més gran per a totes les solucions de servidors optimitzats WP i WooCommerce. Significa que els usuaris es beneficiaran de mitjans de seguretat impecables, velocitat i escala excepcionals.

Les funcions bàsiques d’allotjament de WordPress són les següents:

 • Augment del rendiment del lloc web – A part de la plataforma d’alt rendiment de Nexcess que ja hem esmentat anteriorment, Liquid Web també utilitza la versió més recent de PHP 7 a més de la integració de Nginx. Les funcions addicionals inclouen la compressió automàtica d’imatges i altres configuracions destinades a augmentar la velocitat de càrrega i el rendiment global del lloc web.
 • Hosting de WordPress totalment gestionat – el sistema fa automàticament les còpies del vostre lloc així com les actualitzacions de complements. No cal que gestioneu còpies de seguretat. A més, el sistema proporciona accés i eines per als desenvolupadors proporcionats mitjançant WP-CLI, Git i SSH.
 • Funció del lloc de posada en escena – una opció premiada per a aquells que vulguin provar els seus projectes abans de viure en directe. El sistema proporciona als usuaris un lloc d’escenificació que permet comprovar totes les funcions i el funcionament en condicions de la vida real.
 • Migració gratuïta del lloc – una característica vital per a aquells que volen deixar les seves plataformes actuals per a una solució de WordPress totalment gestionada proporcionada per Liquid Web. Els experts locals faran la migració sense caigudes ni pèrdues de trànsit. Si encara teniu dubtes sobre la migració del lloc, l’equip local d’experts de WordPress us consultarà sobre qualsevol problema.

Cost d’allotjament de WordPress web líquid: el sistema presenta probablement la més àmplia selecció de plans optimitzats per WP. Estan dissenyats per satisfer les necessitats individuals i empresarials. Els primers tres paquets consisteixen en plans Spark, Maker i Builder. Us permeten gestionar el formulari 1 fins a 25 llocs web dins d’una única subscripció. Els preus mensuals són de 19, 79 $ i 149 $ respectivament. Les empreses que busquen recursos addicionals i una capacitat major poden triar entre els plans de productor, executiu i empresarial. Costen 299 dòlars, 549 dòlars i 999 dòlars al mes amb fins a 250 llocs web, 10 TB d’ample de banda i 800 GB d’emmagatzematge.

Proveu ara el líquid web

Google Cloud: la millor plataforma de WordPress de Google

Google Cloud: la millor plataforma de WordPress de Google

Google Cloud – és la plataforma d’allotjament dissenyada generalment per a empreses. El servei pot tenir una llista de clients ben reconeguts, com ara empreses com Coca-Cola, PayPal, eBay i altres. Al mateix temps, els usuaris de WordPress també poden beneficiar-se de solucions de servidor optimitzades amb WP i provar un model de preus únic per pagar..

Analitzem de prop què ofereix Google Cloud Platform en termes d’opcions d’allotjament:

 • Xarxa arreu del món – el sistema compta amb centres de dades ubicats a més de 20 països del món. Inclouen no només els Estats Units i el Canadà, sinó també Europa, la regió d’Àsia i el Pacífic, Amèrica del Sud, etc. Aquest fet garanteix una àmplia difusió dels usuaris i un lliurament més ràpid de contingut malgrat la vostra ubicació.
 • Ideal per als usuaris de l’empresa – no cal dir que Google Cloud utilitza tecnologies de núvols de gamma alta que garanteixen un major rendiment. Ofereix serveis d’informàtica en núvol a empreses i empreses en creixement. D’altra banda, pot no funcionar per als usuaris que llancen petits llocs web com a hobby.
 • Compromís de codi obert – la plataforma contribueix enormement a alguns dels seus populars projectes de codi obert que inclouen Android, Kubernetes i alguns altres. Vol dir que podeu moure el vostre lloc web o l’aplicació a un altre núvol sense deixar-vos enganxat.
 • Política de preus exclusiva – amb Google Cloud no trobareu plans típics amb preus fixats ni una llista de funcions. El sistema introdueix el model de pagament per ús. Dit d’una altra manera, podeu gestionar els vostres costos d’allotjament en funció de les fonts i la capacitat requerides pel projecte.

Cost d’allotjament de WordPress de Google Cloud: com hem comentat anteriorment, la política de preus difereix de la que estem acostumats. Els usuaris poden triar entre un allotjament de WordPress autogestionat a Google Compute Engine o importar el codi del lloc web directament al motor. Hi ha una prova gratuïta de 12 mesos que ja inclou 300 crèdits de publicitat de Google. Aleshores, haureu de pagar per l’ús real de l’allotjament per increments de segon.

Proveu Google Cloud Now

1&1 IONOS: el proveïdor d’allotjament més gran basat a Europa

1 i 1 IONOS: el proveïdor d'allotjament més gran basat a Europa

1&1 IONOS – és una plataforma d’allotjament verda que utilitza recursos energètics per alimentar els llocs web de WordPress de la forma més responsable. A banda de les tecnologies eficients energèticament, els usuaris es beneficiaran de plans flexibles optimitzats per a WP adequats per a diferents tipus de llocs web. O bé, necessiteu llançar un petit bloc o voleu vendre productes en línia amb integració WooCommerce, 1&1 IONOS té algunes bones característiques per oferir.

Els principals beneficis són:

 • Hosting ecològic – 1&1 IONOS es troba entre algunes plataformes que tenen cura del medi ambient. Utilitza recursos eficients, incloent energia solar i eòlica per alimentar milers de llocs web. Aquestes tecnologies estan disponibles per a cada centre de dades situat en diferents parts del món.
 • Servidors optimitzats per WordPress – el sistema funciona amb PHP 7 amb NGINX integrat configurat per satisfer les necessitats específiques de WordPress en termes de velocitat de càrrega i rendiment del lloc. 1&1 IONOS garanteix a partir de 2 GB de memòria RAM 360 Gbit / s que garanteix la fibra òptica.
 • Emmagatzematge avançat de dades – mantenir les dades del vostre lloc web emmagatzemades amb l’ajut de la tecnologia SSD. És un 50% més ràpid si es compara amb el disc dur, cosa que significa una velocitat de càrrega de pàgina més ràpida i un major rang de motors de cerca.
 • Gestor de comptes personals – a part de l’extensa base de coneixement, 1&Els clients de IONOS poden beneficiar-se dels seus gestors d’assistència personal que són experts de WordPress dedicats. El servei està disponible juntament amb altres funcions gratuïtes que inclouen SSL, nom de domini, comptes de correu electrònic, etc..

1&1 cost d’allotjament WordPress de IONOS: el sistema permet que tots els usuaris puguin beneficiar-se d’un acord de $ 1. Podeu subscriure-vos a qualsevol dels tres plans del WP per només 1 $ durant un període de 12 mesos. Quan finalitzi aquest període, els preus seran els següents: Els plans essencials per a projectes i blocs més petits costen 9 dòlars al mes, el pla de negocis és per a llocs web més grans amb més amplada de banda, emmagatzematge i plugins. El pla Pro és l’últim paquet que costa 15 dòlars al mes per gestionar fins a 5 projectes en creixement.

Vegeu també: 1&1 revisió IONOS.

Proveu 1&1 IONOS Ara

Hostinger: el més barat allotjament per a llocs web de WordPress

Hostinger: el més barat allotjament per a llocs web de WordPress

Hostinger – és una solució d’allotjament rendible per als usuaris que busquen un paquet de funcions de base a un preu baix. Tot i que no té la mateixa funcionalitat WP que les plataformes anteriors, té tot el que pugui necessitar des del primer moment i, certament, complirà les vostres expectatives de pressupost. Encara és l’oferta més barata del mercat, amb algunes avantatges basades en el WP:

 • Instal·lador automatitzat de WP – Podeu canviar al quadre de comandament WP un cop heu entrat al compte Hostinger. El sistema ofereix diverses opcions des d’un primer moment amb un instal·lador automatitzat de WP. Els usuaris també poden gestionar el procés d’instal·lació de forma manual. Simplement, afegiu l’URL i el nom del lloc web, mentre que l’instal·lador del WP descarregarà la versió més recent del WP i l’adaptarà al vostre entorn de servidor..
 • Plans d’allotjament dissenyats per a WordPress – Els clients poden triar entre diversos plans bàsics a un preu assequible. A més, la plataforma té alguns plans de WordPress especialment dissenyats amb algunes opcions d’allotjament específics. El preu és el mateix, però els plans WP estan optimitzats per a la CMS més popular del món.
 • Gran actuació – Hostinger ha demostrat ser una solució de servidor fiable amb altes taxes de funcionament i velocitat de càrrega de pàgina. Pel que fa a l’activitat, la taxa mitjana és del 99,98%. molt a prop dels líders de la indústria. Quant a la velocitat de càrrega de la pàgina, els darrers resultats van ser de 315 ms.

Cost de hosting d’Hostinger WordPress: Si teniu un pressupost limitat, el pla bàsic amb un sol servidor compartit pot ser una bona opció que només costi 0,82 dòlars. Per aquest preu, obtindreu una amplada de banda de 100 GB per a un sol lloc web. Té ganes de poder ampliar les capacitats del servidor web? El Pla Premium us costarà des de 2,15 dòlars mensuals, que inclou amplada de banda i llocs web il·limitats. Les còpies de seguretat setmanals s’inclouen al pla. El negoci inclou una solució de servidor tot-en-un amb funcions il·limitades per només 3,45 dòlars al mes.

Vegeu també: Revisió de Hostinger.

Proveu Hostinger ara

Godaddy: la major empresa registradora de dominis + empresa d’allotjament

GoDaddy: la major empresa de registre de dominis + allotjament

Godaddy: és el servei de registre de dominis més gran del sector. També és un proveïdor d’allotjament que ofereix solucions de servidor optimitzades de WordPress d’alt rendiment. Els usuaris poden triar entre diversos plans ja configurats per a necessitats diferents, basats en contingut en llocs de comerç electrònic. Godaddy garanteix un 99,9% de temps de vida i un rendiment millorat.

Mirem què té sota el capó:

 • Garantia d’horari – el sistema garanteix un 99,9% de temps de funcionament. Si no lliura la tarifa corresponent, els usuaris podran reclamar un reembossament complet.
 • Velocitat de lloc web més ràpida – Els servidors Godaddy utilitzen un impuls CDN que garanteix una velocitat de càrrega del 50% més ràpida. A més, utilitza la versió més recent de PHP 7.
 • És bo per a principiants – els no tècnics apreciaran una selecció de dissenys de pàgines i pàgines web pre-construïdes per viure en directe el més ràpidament possible. El sistema ofereix un editor de pàgines arrosseguades i personalitzades que és fàcil d’utilitzar.
 • Extres gratuïts – Els usuaris de Godaddy tenen accés gratuït a milers de complements i temes de WordPress. Els serveis addicionals inclouen SSL gratuït, migració de llocs web, transferència de dominis, etc..
 • Còpies de seguretat diàries – El sistema crea còpies del vostre lloc cada nit. Manté les versions copiades segures almenys durant un mes per restaurar el lloc web sempre que sigui necessari amb un clic.

Cost d’allotjament a WordPress Godaddy: la plataforma disposa de quatre plans d’allotjament de WordPress diferents. Inclouen el pla bàsic (6,99 $ / mes) amb 30 GB d’emmagatzematge per a un sol lloc web, el pla Deluxe (9,99 dòlars al mes) és bo per a llocs més grans amb 100k de visitants mensuals, el pla Ultimate (12,99 dòlars al mes) ofereix un magatzem il·legal i SSL gratuït i el pla de comerç electrònic (15,99 dòlars al mes) inclou el sistema de gestió de productes, reserves i cites, extensions de WooCommerce, etc.

Prova Godaddy ara

iPage: un dels més antics proveïdors d’allotjament web del món

iPage: un dels més antics proveïdors d'allotjament web del món

iPage – és un proveïdor d’allotjament assequible i ben reconegut amb anys d’experiència en el sector. Es presenta com una solució de servidor WordPress fàcil de gestionar amb totes les funcions necessàries incloses en dos dels seus plans optimitzats pel WP. Els usuaris tindran l’oportunitat de crear projectes propis per als motors de cerca i es beneficiaran d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitats a un preu raonable.

La característica principal inclou:

 • Característiques del WP incorporat – no cal gestionar la instal·lació, configuració o actualitzacions manualment. iPage ofereix una funcionalitat integrada que permet al sistema gestionar tots els recursos del lloc web des de la instal·lació de WordPress fins a les actualitzacions de complements.
 • Seguretat i velocitat – la plataforma ha establert col·laboracions amb SiteLock per oferir funcions de seguretat millorades i protecció del lloc web. Les configuracions del servidor iPage us permetran gaudir d’una velocitat de càrrega de 2.5X més ràpida.
 • Suport integral – Si necessiteu ajuda o ajuda, els experts de iPage WordPress estan preparats per donar-hi un cop de mà. S’ocuparan de la migració del lloc web si és necessari o consultaran qualsevol altre problema tècnic.

Cost d’allotjament de WordPress iPage: amb només dos plans disponibles, els usuaris d’iPage encara podran accedir a un munt de funcions necessàries per mantenir els seus llocs web de WordPress. El pla d’inici de WP comença a partir de 3,75 dòlars al mes, mentre que WP Essential és de 6,95 dòlars al mes. Cada paquet inclou un domini d’un any, amplada de banda i emmagatzematge il·limitats, tema WP preinstal·lat i complements.

Vegeu també: Revisió d’iPage.

Proveu iPage Now

La línia de fons

La decisió sobre la millor solució d’allotjament de WordPress depèn de les funcions, propòsits i objectius del projecte futurs. La idea és triar una plataforma amb prou instruments i la capacitat per a fer-ho allotja el teu lloc web i assegurar el seu rendiment impecable. Les plataformes esmentades poden ser una bona solució per a diversos tipus de projectes.

 • Bluehost és un proveïdor de hosting d’allotjament amb solucions de servidor recomanades per WordPress. Els seus plans personalitzats permeten als usuaris no només construir i allotjar, sinó també promoure projectes en línia de qualsevol tipus.
 • HostPapa és el proveïdor d’allotjament més reconegut dels Estats Units que ofereix eines integrades per gestionar, personalitzar, configurar i mantenir els llocs web basats en WordPress a un cost mínim.
 • HostGator és una de les plataformes d’allotjament més potents amb plans de servidor ben configurats optimitzats per a WP. Es presenta com una solució integral per construir i desplegar els vostres projectes sense esforç.

Altres plataformes també poden ser una bona opció segons els vostres requisits. No importa quin proveïdor d’allotjament escolliu. Assegureu-vos que tingui tot el que necessiteu amb suficient amplada de banda, espai d’emmagatzematge i eines addicionals per tenir un paquet tot en un per al futur projecte..

Proveu ara Bluehost Compartit

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me