Els 10 millors proveïdors de serveis VPN del món

Els 10 millors serveis VPN del 2020


La navegació segura per Internet és qüestió de sentit comú més que privilegi, sobretot tenint en compte l’ús de la xarxa privada virtual. També es coneix amb el nom més curt de VPN el sistema com una eina útil sempre que un usuari desitgi la seguretat en línia o un camí cap als llocs web que es bloquegin per qualsevol motiu. Els serveis VPN semblen ser les vostres guies en línia personals al món de contingut bloquejat, ric amb pel·lícules més recents, catàlegs d’episodis nous, fluxos de música i molt més.

Tot el que necessites és triar un proveïdor de serveis adequat. Aquí és on es pot sentir una mica confós, tenint en compte una gran opció del proveïdor de VPN. La majoria ofereixen realment les mateixes característiques a preus diferents. Com definir la millor oferta VPN? Quins factors cal tenir en compte a l’hora d’escollir un servei adequat? L’article posa en relleu els 10 millors proveïdors de VPN que representen les seves característiques i coses que us poden agradar. Beneficia d’especificacions bàsiques i dades clau.

Hem provat 10 dels millors proveïdors de serveis VPN del món:

 1. NordVPN – El millor proveïdor de serveis VPN del món
 2. SurfShark: VPN assequible amb seguretat de gamma alta
 3. ExpressVPN – Cobertura de VPN d’alta velocitat mundial
 4. StrongVPN: excel·lent infraestructura a preu decent
 5. ProtonVPN: un pla gratuït de serveis VPN gratuït
 6. Hotspot Shield – 100% Gratuït + Garantia estesa de devolució de diners
 7. VPN de CyberGhost: navegació web segura i segura
 8. Le VPN: connexió ràpida en moviment
 9. PureVPN: servei VPN amb política de no registre
 10. Norton Secure: una protecció definitiva de dades de caràcter personal

Després d’introduir els serveis més destacats, fem un cop d’ull més detallat de les seves funcions, preus i altres especificacions que us permetran decidir, quina opció és la més adequada.

NordVPN – El millor proveïdor de serveis VPN del món

NordVPN - El millor proveïdor de serveis VPN del món

NordVPN: és un dels serveis VPN més assegurats. Al mateix temps, es troba a la llista dels centres més importants a tot el món. Els usuaris apreciaran preus assequibles, bon rendiment, suport de criptomoneda i alta velocitat de connexió.

 • Funcions de seguretat – la companyia utilitza mitjans de seguretat avançats per protegir les dades dels usuaris amb xifrat de 2048 bits. Les característiques addicionals inclouen la protecció contra les fuites DNS.
 • Suport per a dispositius múltiples – el servei VPN és capaç de suportar fins a sis dispositius, incloent-hi aparells d’escriptori i mòbils.
 • Milers de servidors – un conjunt de servidors inclou més de 5.000 unitats ubicades en 60 països diferents.

Plataformes compatibles: Windows, macOS, Android, iOS, Linux.

Cost NordVPN: el servei ofereix plans mensuals i anuals amb les mateixes funcions. Si voleu estalviar fins a un 75%, la millor aposta per un pla anual que costa 2,99 dòlars al mes. El preu per a un pla bàsic comença des de 11,99 dòlars mensuals.

Proveu NordVPN de franc

SurfShark: VPN assequible amb seguretat de gamma alta

SurfShark: VPN assequible amb seguretat de gamma alta

SurfShark – és el servei VPN més assequible i ric en funcions. La plataforma demostra que tenir un preu baix no sempre significa una manca de característiques. S’inclou amb mitjans de seguretat i opcions addicionals per garantir una navegació segura des de qualsevol dispositiu, malgrat el sistema operatiu i el portador. Com a resultat, els usuaris naveguen pel món cibernètic segur amb un 100% d’anonimat, zero anuncis i atacs de pesca.

 • Llista blanca – una característica fantàstica per resoldre aplicacions i serveis específics que podran obviar la VPN sempre que calgui.
 • Switch Switch – el sistema garanteix la seguretat del 100%, fins i tot si la connexió VPN disminueix per qualsevol motiu. A més, els usuaris es beneficiaran de DNS privat i de protecció contra filtracions.
 • Connexió entre districtes – la funció MultiHop permet connectar-se des de diversos països alhora i canviar fàcilment d’ubicacions.
 • Oculta els modes – l’accés a regions restringides no ha estat mai fàcil abans gràcies als modes NoBorders i Camouflage. Fins i tot els proveïdors d’Internet mai sabran que utilitzeu serveis VPN.

Plataformes compatibles: el sistema es pot utilitzar amb dispositius il·limitats, inclosos ordinadors alimentats per Windows, Mac o Linux, dispositius mòbils compatibles amb iOS i Android, encaminadors, FireTV i molt més..

Cost de surf A més de molts altres serveis que ofereixen plans de subscripció, amb SurfShark obté totes les funcions sense limitacions per només 1,99 dòlars mensuals..

Prova el SurfShark de forma gratuïta

ExpressVPN – Cobertura de VPN d’alta velocitat mundial

ExpressVPN - Cobertura de VPN d'alta velocitat mundial

ExpressVPN – és un excel·lent servei de VPN amb diversos clients nadius per donar suport a diversos sistemes operatius d’escriptori i mòbils. Disposa de més de 3.000 servidors en 160 ubicacions que cobreixen 94 països diferents del món. Un servei flexible amb un equip de suport professional, pagaments de Bitcoin, desbloqueig de Netflix i molt més.

 • Flexibilitat – el sistema disposa de clients web natives per a Windows, Linux i Mac, a més d’Android i iOS. Els usuaris de Blackberry també poden accedir a aquest servei VPN.
 • Firmware personalitzat – facilita el desbloqueig de contingut DNS i l’ús de diverses aplicacions i serveis de streaming inclosos els televisors intel·ligents.
 • Suport ampliat – Els usuaris trobaran tones de guies detallades a més de la funció de xat en viu per posar-se en contacte amb l’equip d’assistència tot el dia.
 • Característiques addicionals – a part de les funcions de seguretat de línia bàsica com un interruptor de matança i la protecció contra filtracions DNS, els usuaris podran desbloquejar contingut de Netflix. El suport P2P també està disponible per als usuaris a més de la cartera Bitcoin.

Plataformes compatibles: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Nook, plataformes Amazon Fire, extensions del navegador Chrome i Firefox.

Cost ExpressVPN: els usuaris poden obtenir un ús gratuït de 3 mesos si opten per un pla de 15 mesos que té un cost de 6,67 dòlars. O podeu pagar cada mes per separat. En aquest cas, el preu és de 12,95 dòlars / mes. Tots els clients reben una garantia de reemborsament de 30 dies.

Proveu ExpressVPN de forma gratuïta

ProtonVPN: un pla gratuït sense cap cost

ProtonVPN: un pla gratuït sense cap cost

ProtonVPN No et sorprendrà si coneixeu el servei ProtonMail. Llançat pels mateixos aficionats a la seguretat digital, el servei ofereix unes sòlides funcions de seguretat privadesa a més de desbloquejar Netflix i plans assequibles. Oh, també ofereix un pla VPN gratuït.

 • Compleix amb els estàndards de seguretat – el sistema utilitza xifratge AES-256 que s’ha demostrat 100% segur. Funciona en combinació amb els protocols UDP / TCP de l’empresa per garantir la màxima estabilitat i seguretat digital.
 • Sense registre – l’empresa estableix una anomenada política sense registre de registre. És a dir, no recopila, emmagatzema ni comparteix registres de trànsit. Tots els termes es mostren a la política de registre que es veu força clara i fiable.
 • Mitjans de protecció de fuites – el servei garanteix una connexió sense fuites a altes prestacions. El mateix succeeix amb els fitxers lliures de mal ús disponibles per a la instal·lació.
 • Desbloqueig de Netflix – mentre que molts serveis VPN ofereixen aquesta funció, esbrinar el servidor exacte que desbloqueja Netflix és com jugar a ruleta. La situació de ProtonVPN és diferent. Netflix flueix igualment bé a tots els servidors.

Plataformes compatibles: Windows, Mac, iOS, Android, Linux.

Cost de ProtonVPN: com hem comentat anteriorment, la plataforma té un pla gratuït sense càrrecs o taxes ocultes. Tot i això, només inclou algunes característiques bàsiques. Si desitgeu obtenir un millor rendiment a la màxima seguretat, podeu optar pel pla Basic, Plus o Visionary amb un cost de 4, 8 $ i 24 dòlars al mes respectivament..

Proveu ProtonVPN gratis

Hotspot Shield – Garantia estesa de devolució de diners

Hotspot Shield - Garantia estesa de devolució de diners

Escut Hotspot els darrers anys es van enfrontar a alts i baixos crucials. Tot i això, no deixa de ser un dels serveis VPN més reputats amb totes les funcions necessàries del paquet. La plataforma compta amb una alta velocitat de descàrrega i de connexió, a més del període de devolució més llarg entre altres competidors. Podeu demanar un reembossament en els 45 dies posteriors a la subscripció.

 • Gran velocitat de descàrrega – la companyia utilitza el seu propi protocol Catapult Hydra per assegurar la descàrrega més ràpida, fins i tot si un usuari es troba a la distància del servidor més proper.
 • Suport de dispositius múltiples – Els usuaris poden executar els serveis a través de 5 dispositius simultàniament sense perjudici de la velocitat de connexió.
 • Facilitat d’ús – el servei és bo per als principiants gràcies al seu tauler de control intuïtiu i fàcil d’utilitzar.

Plataformes compatibles: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Android TV, Amazon Fire, encaminadors, extensió Chrome.

Cost del blindatge hotspot: la manca evident d’algunes funcions addicionals com el suport de Bitcoin, el desbloqueig de Netflix, etc., pot fer pensar que Hotspot Shield no és una bona relació qualitat-preu. No obstant això, el pla a dos anys podria semblar una negociació que costarà 2,99 dòlars mensuals (estalvies fins al 76%). Un pla de 6 mesos costa 8,99 dòlars, mentre que el preu d’un pla mensual comença des de 12,99 dòlars. Si no esteu satisfets amb el conjunt de funcions que ofereix Hotspot Shield, podeu provar la seva versió comercial Elite.

Proveu Hotspot Shield de forma gratuïta

VPN de CyberGhost: navegació web segura i segura

VPN de CyberGhost: navegació web segura i segura

VPN de CyberGhost ha fet un nom per si mateix gràcies a un munt de funcions intel·ligents combinades amb un bon rendiment a alta velocitat. El sistema proporciona suport múltiple a diverses aplicacions de reproducció populars i reproductors multimèdia com Kodi. A més de Torrent i VPN mitjançant suport de router.

 • Una matriu d’aplicacions – el servei disposa de diverses aplicacions per a diferents sistemes operatius a més d’un suport Linux sòlid, Torrents permès, desbloqueig de Netflix, etc..
 • Suport de serveis de mitjans – Els usuaris poden utilitzar el servei VPN per accedir a contingut restringit a les grans plataformes de suports, com ara BBC iPLayer, YouTube i altres serveis de transmissió.
 • Connexió segura – CyberGhost utilitza els seus mitjans de seguretat elaborats de forma autònoma per garantir el 100% de seguretat. El sistema llança redireccions automàtiques HTTPS per permetre-vos beneficiar-vos de la connexió segura.

Plataformes compatibles: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire, Android TV, Linux, Kodi Media Centers, consoles de jocs, encaminadors, protocols privats.

Cost VPN de CyberGhost: podeu començar amb un pla gratuït. Tot i això, prepareu-vos per a algunes limitacions. Us permet utilitzar només un dispositiu amb poques funcions de referència. Obteniu una funcionalitat avançada amb plans de pagament que inclouen paquets de 2 anys, 6 mesos i mensuals amb un cost de 2,75 dòlars, 5,26 dòlars i 12,99 dòlars respectivament..

Proveu Hotspot Shield de forma gratuïta

Le VPN: connexió ràpida en moviment

Le VPN: connexió ràpida en moviment

VPN Le – és un proveïdor VPN ben reconegut que disposa de servidors ubicats a 114 països diferents del món. El servei proporciona prou seguretat VPN, a més, un munt de funcions addicionals que admeten dispositius mòbils d’escriptori i mòbils, fent que el servei sigui perfecte per a usuaris que sempre estan en marxa.

 • Flexibilitat – Le VPN facilita canviar de forma perfecta entre els protocols OpenVPN, L2TP i PPTP segons els propòsits de l’usuari. És una bona característica o aquells que viatgen molt i acostumen a utilitzar alhora ordinador portàtil i mòbil.
 • Accés a contingut restringit amb geo – el sistema utilitza el seu protocol exclusiu HybridVPN per proporcionar accés a recursos de streaming principals o llocs web de suports, com Netflix, BBC iPlayer, etc..
 • Interfície senzilla – Fins i tot als principiants serà fàcil ordenar totes les funcions i configuracions alhora, gràcies a una interfície fàcil d’utilitzar.

Plataformes compatibles: aplicacions per a Windows, Mac OS X, macOS, iOS i Android.

Cost de VPN: els usuaris poden optar per un pla únic que estigui disponible com a subscripció mensual, de 6 mesos o de 12 mesos amb un cost de 9,95 dòlars, 7,50 dòlars i 4,95 dòlars / mes respectivament. Si decidiu obtenir un paquet d’un any, tindreu l’oportunitat d’estalviar un parell de dòlars.

Proveu Le VPN de franc

PureVPN amb Política sense registre

PureVPN amb Política sense registre

PureVPN – és un prestigiós proveïdor de serveis VPN, que té com a principal avantatge la política sense registres. La companyia compta amb un enorme conjunt de servidors (fins a 2.000) ubicats a 180 regions diferents del món. La companyia es troba a Hong-Kong. Ofereix algunes funcions versàtils a preus assequibles.

 • Sense registre de trànsit – PureVPN estableix un enfocament sense registre als seus clients. Significa que no rastreja ni emmagatzema el vostre navegador i l’historial de registre.
 • Assistència Bitcoin – Els usuaris poden pagar gratuïtament en criptocurrency, ja que la plataforma admet les carteres Bitcoin.
 • Plataforma escalable – l’empresa intenta satisfer les necessitats dels clients. Cada vegada que necessiteu augmentar les vostres capacitats VPN i escalar-ne l’ús, el sistema té un pla a nivell de negoci.
 • Característiques addicionals – Els usuaris dedicats apreciaran solucions per desbloquejar Chromebook i el reproductor multimèdia Kodi. A més, la companyia segueix estrictament la seva pròpia política de privadesa i els seus termes GDPR.

Plataformes compatibles: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Amazon Fire TV i Linux. Les extensions del navegador Chrome i Firefox també estan disponibles.

Cost PureVPN: podeu començar des de 2,88 dòlars al mes i estalviar fins a un 74% en cas que pagueu amb dos anys d’antelació. Una única subscripció mensual comença des de 10,95 dòlars, mentre que un paquet de 6 mesos us costarà 4,08 dòlars.

Proveu PureVPN gratis

StrongVPN: excel·lent infraestructura a preu decent

StrongVPN: excel·lent infraestructura a preu decent

StrongVPN – és un proveïdor VPN experimentat amb una sòlida política sense registre de registre i una piscina decent de servidors en 70 ubicacions diferents del món. La plataforma ofereix un paquet de mitjans per mantenir els usuaris anònims i segurs durant la sessió en línia.

 • Base d’adreces IP gran – la base inclou més de 59.000 adreces IP per mantenir la confidencialitat dels usuaris mentre naveguen per la xarxa.
 • IP dedicada – si necessiteu una IP dedicada, podeu obtenir-la després de contactar amb l’equip d’assistència. Tot i això, no s’inclou en el pla bàsic.
 • Sense limitacions de tercers – l’empresa té la seva infraestructura autònoma. És l’únic que determina el tipus de trànsit o l’ample de banda.

Plataformes compatibles: el servei ofereix clients nadius per a Windows, Mac, iOS, Android i FireTV, també és compatible amb Linux, Kodi, Amazon Kindle, Chromium, NAS Synology i encaminadors..

Cost de VVN fort: a diferència de moltes altres empreses amb tres variacions bàsiques del pla, l’empresa ofereix dos paquets que inclouen una subscripció d’un mes amb un cost de 10 dòlars / mes, així com una subscripció d’un any per només 5,83 dòlars / mes (estalvies un 42%). Tots els plans inclouen una política de reembossament de 30 dies.

Proveu StrongVPN gratis

VPN Secure Norton: una protecció de dades personals definitiva

VPN Secure Norton: una protecció de dades personals definitiva

VPN Secure Norton – és un servei que funciona molt bé quan necessiteu gaudir de la protecció de dades personals. Manté les vostres contrasenyes i informació de pagament segures i garanteix una navegació web anònima i accés a contingut restringit.

 • Servei de VPN flexible – Els usuaris poden triar entre 1 i 10 dispositius que volen donar suport. Tanmateix, el nombre de dispositius influirà en el preu del pla.
 • Seguretat wifi pública – amb Norton Secure, podeu utilitzar punts d’interès de connexió pública sense cap risc de ser piratejat. La connexió es manté xifrada tant si inicieu la sessió des d’un cafè, aeroport o qualsevol altre lloc.
 • Funció de bloqueig d’anuncis – podeu accedir a llocs web més ràpidament sense cap interrupció gràcies a la funció del bloc d’anuncis. El sistema detecta i intercepta automàticament les cookies que impedeixen recollir-les per llocs web publicitaris.

Cost de VPN Segura de Norton: el servei ofereix dos plans principals amb subscripcions mensuals i anuals. Costen 4,99 dòlars i 3,99 dòlars respectivament per a un dispositiu. El seu preu serà més elevat si cal entre 5 i 10 dispositius. Els plans bàsics estan disponibles sense la funció de seguretat de Norton. El paquet tot en un amb mitjans de seguretat comença des de 5,83 dòlars mensuals per a la subscripció anual d’un mateix dispositiu.

Plataformes compatibles: compatible amb dispositius Windows PC, Mac, iOS i Android. Norton Secure VPN no només funciona en ordinadors, sinó també en Mac, telèfons intel·ligents i tauletes Android, iPads i iPhones.

Proveu gratuïtament Norton Secure VPN

IPVanish: fantàstic per a P2P i Torrents

IPVanish: fantàstic per a P2P i Torrents

IPVanish assegura que és el servei VPN més important del món tot i que alguns usuaris gairebé no estaran d’acord. La infraestructura autònoma, a més de l’alta velocitat de descàrrega i les aplicacions potents, són un avantatge evident d’IPVanish. El sistema és perfecte per al trànsit i el trànsit P2P. A més, compta amb un equip de suport professional que respon bastant ràpid.

 • Potent servei VPN – el sistema permet connectar fins a 10 dispositius de forma simultània. Gestiona els seus servidors sense serveis ni filials de tercers. Els servidors es troben a més de 60 regions diferents a tot el món.
 • Àmplia matriu d’aplicacions – Els usuaris tindran accés a una varietat d’aplicacions configurables per a l’escriptori Windows OS i Linux, així com per a iOS i Android mòbils, a més de l’opció exclusiva Fire TV..
 • Suport de torrent extens – el servei és excel·lent per descarregar fitxers. És compatible amb Torrents a tots els servidors que garanteixen connectivitat ràpida, desbloqueig de Netflix basat en Estats Units i molt més.

Plataformes compatibles: disponible per a totes les versions de Windows (7, 8, 8.1 i 10), MAC i iOS i Android. Els sistemes de funcionament més antics requereixen una configuració manual. El mateix passa amb el firmware del router i el Linux.

Cost IPVanish: l’inconvenient crucial és la política de devolució limitada. Els usuaris només tenen 7 dies per provar la plataforma amb la possibilitat de sol·licitar un reembossament. El preu del paquet anual també sembla una mica massa alt (6,49 dòlars mensuals). Els usuaris també tenen opcions de subscripció de 3 mesos i 1 mes que costen 8,99 $ i 10 $ respectivament.

Proveu IPVanish gratis

Què servei de VPN triar?

Quan trieu els serveis VPN, les funcions de seguretat són de màxima prioritat. La idea principal d’aquestes eines és garantir un canvi ràpid i sense esforç entre servidors segurs a més de l’anonimat de l’adreça IP i l’accés complet als serveis de streaming de vídeo i àudio, malgrat la ubicació. A més, un usuari típic també agrairà la facilitat d’ús i la flexibilitat sense haver-se de dedicar a problemes tècnics ni a una configuració complexa. També hem de tenir en compte les tecnologies utilitzades per un servei específic.

Si teniu en compte aquesta idea, heu de centrar-vos en les funcions següents a l’hora de triar els serveis VPN que s’adapten a les vostres necessitats.

 • Serveis actualitzats – el món en línia canvia dràsticament. Assegureu-vos que el vostre proveïdor VPN pugui lliurar aplicacions i programari actualitzats. Malauradament, poques empreses comparteixen la forma d’actualitzar les seves plataformes. L’única manera de comprovar-se és que el servei proporciona una actualització VPN juntament amb l’alliberament de nous sistemes operatius i aplicacions.
 • Esborra la política de privadesa – tota empresa es compromet a no registrar cap dada personal, llocs web o pàgines que visiteu. Això no és ben cert. Si trobeu una política clara de registre amb totes les dades que emmagatzema o recopila el servei, us sentireu molt més segurs i conscients.
 • Equip de suport professional – el problema no era força popular als serveis VPN fa uns anys. Tot i això, cada vegada són més les empreses que solen afegir funcions de Xat en Viu per garantir atenció al client les 24 hores del dia.
 • Ubicacions del servidor – l’empresa pot tenir centenars de servidors a tot el món. Tot i això, no serveixen per a res si no hi ha cap servidor al costat de la vostra ubicació.

Algunes altres funcions us permetran aprofundir en les especificacions tècniques, cosa que és un problema per als no tècnics. Poden incloure funcions DNS, protocols de connexió i altres coses que probablement siguin noves per als principiants. La nostra llista de les millors ofertes VPN tenia com a objectiu evitar que un usuari es trenqui el cervell i es beneficiï de descripcions clares i senzilles amb tots els problemes bàsics enumerat alhora..

La línia de fons

Per seleccionar un servidor VPN cal comparar i contrastar acuradament. Si bé la majoria de les empreses ofereixen generalment les mateixes funcions, les funcions i les aplicacions esteses són realment importants. Garantiran la satisfacció dels usuaris en funció de les necessitats i finalitats. El preu és l’últim, però no el menys factor a considerar.

Sigui quin sigui el servei que escolliu, assegureu-vos que és prou fiable amb una gran quantitat de servidors a tot el món per garantir la velocitat i la connectivitat ràpides. També vigileu l’amplada de banda o les limitacions de seguretat, segons el preu del pla. Un bon servei VPN és flexible i versàtil amb suport per a mòbils i d’escriptori, aplicacions actualitzades i navegació web anònima tot i la ubicació.

Instal·leu VPN de forma gratuïta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me