Kajian GreenGeeks: Walaupun “Hijau”, Adakah Bagus?

Untuk menentukan sama ada GreenGeeks menjanjikan sepertinya, kami membeli perkhidmatan mereka dan menggunakannya (dan masih menggunakannya) selama satu tahun terakhir. Dalam tempoh tersebut, kami mengesan pelbagai aspek prestasi. Ini termasuk waktu operasi, dan waktu muat rata-rata.


Kemudian untuk memastikan tinjauan yang benar-benar tidak berat sebelah dan tulen, kami beralih ke data. Dengan menggunakan kos, pengalaman sokongan pelanggan, ciri utama, masa muat, dan data sebenar waktu operasi, kami membuat tinjauan ini.


Peringkat Berlebihan

4.4 / 5

ciri-ciri
9/10

Mesra pengguna
9/10

Harga
8/10

Sokongan
9/10

Kebolehpercayaan
9/10

Potongan GreenGeeks
Lihat Tawaran

Waktu tamat

99.98%

Beban Masa

361 ms

GreenGeeks terkenal kerana menawarkan perkhidmatan hosting web yang sangat baik yang mesra alam. Syarikat memastikan operasi hijau tanpa kompromi pada kualiti. Sebenarnya, fokus utamanya adalah prestasi teknologi tinggi.

Walaupun mereka lebih kecil daripada tuan rumah lain, mereka menjanjikan perhatian peribadi. Sebagai permulaan, mereka menawarkan domain percuma. Kemudian, anda boleh menambahkan domain baru tanpa had ke rancangan hosting. Yang paling hebat ialah semua ini boleh didapati dengan harga / bulan yang sangat berpatutan!

Sebagai tuan rumah perkhidmatan penuh, GreenGeeks menjanjikan prestasi tinggi. Seiring dengan itu, ia juga menawarkan simpanan SSD dan ciri bonus yang berlebihan untuk membantu pelanggan. Dalam ulasan terperinci ini, anda akan mengetahui semua perkara yang perlu diketahui mengenai hos web ini.

Ciri-ciri utama

 • Ruang dan domain SSD tanpa had pada satu akaun
 • Mempunyai sijil Let’s Encrypt SSL
 • Sandaran setiap malam dan penyatuan CDN secara percuma
 • Teknologi pelayan peningkatan kelajuan
 • Pematuhan PCI tersedia
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Ruang Cakera
Tanpa had

Lebar jalur
Tanpa had

Wang Dikembalikan
30 hari

Domain Percuma
Ya

SSL percuma
Ya

Pelan Hosting
greengeeks.com

Kajian GreenGeeks: Maklumat Latar Belakang

GreenGeeks ditubuhkan pada tahun 2007 oleh Trey Gardner. Sebelum itu, dia terlibat dalam industri hosting web. Berpusat di LA, host web melayani lebih daripada 35,000 pengguna. Bukan rahsia lagi bahawa industri hosting web menggunakan banyak tenaga. Akibatnya, ia mempunyai kesan persekitaran yang besar. Sebagai usaha mengurangkan ini, GreenGeeks membeli kredit tenaga angin. Sebenarnya, mereka membeli tiga kali jumlah kuasa yang mereka habiskan.

greengeeks-latar-maklumat

Walaupun agak baru dalam industri hosting, perkhidmatannya memberikan persaingan serius kepada banyak host lain. Selain perkhidmatan berkualiti tinggi, anda juga mendapat perkhidmatan pelanggan yang boleh dipercayai dengan harga yang berpatutan.

Statistik Dihoskan Laman Web & TLD

Sejak dilancarkan pada tahun 2007, GreenGeeks telah menyaksikan pertumbuhan yang luar biasa. Dengan 14 rancangan hosting, ia telah menjadi tuan rumah sebanyak 98.936 domain. Domain ini meliputi .info, .biz, .com, .org, dan .net, dll. Secara keseluruhan, domain ini juga mengalami pertumbuhan 2% tahun demi tahun.

greengeeks-domain-statistik

greengeeks-tlds-statistik

Persembahan, Masa Terkini & Beban Masa

Untuk tujuan tinjauan ini, kami mendaftar untuk akaun hosting GreenGeeks. Kemudian, kami memasang laman web WordPress yang mudah. Dengan menggunakan tema lalai, kami mengisi laman web kami dengan data palsu termasuk gambar dan media. Hasilnya, laman web kami berfungsi seperti laman web WordPress rata-rata yang sebenarnya.

Ujian Prestasi (Pingdom)

Sudah tentu, kepantasan dalam elemen penting untuk kejayaan mana-mana laman web. Atas sebab ini, kami pertama kali menguji kelajuan menggunakan Pingdom. Seperti yang anda lihat, masa muat kurang dari satu saat, yang cukup mengagumkan.

pingdom-greengeeks

Waktu Waktu Pelayan & Masa Beban (UptimeRobot)

Laman web WordPress yang mudah diperiksa setiap minit untuk memeriksa keseluruhan ketersediaan hos. Dengan kata lain, kedua-dua masa tindak balas, dan juga waktu henti, diuji. Seperti yang anda lihat, selama 30 hari terakhir, GreenGeeks hanya ditutup 1 kali. Secara keseluruhan, uptime 99.97% pada pelayan sangat luar biasa.

greengeeks-uptime

Lebih-lebih lagi, kelajuannya juga mengagumkan. Membaca grafik, jelas bahawa GreenGeeks umumnya cepat dan stabil. Masa respons tidak sampai sesaat pada bila-bila masa sepanjang hari yang sangat baik. Untuk kebolehpercayaan dan prestasi yang stabil, ini adalah tuan rumah yang tepat.

Waktu Penggunaan GreenGeeks & Muatkan Masa untuk 3 Bulan Terakhir (UptimeRobot)

Sebulan
Statistik Masa Masa
Muatkan Statistik Masa
Jun 201999.99%380 ms
Mei 201999.99%371 ms
April 201999.97%455 ms

Masa Respons Pelayan (Bitcatcha)

Dengan alat seperti Pingdom, anda pada dasarnya dapat melihat bagaimana data di laman web anda dimuat. Ini termasuk gambar juga yang memakan masa lebih lama berbanding dengan teks biasa. Oleh itu, untuk pembacaan yang lebih tepat mengenai masa tindak balas pelayan, kami menggunakan Bitcatcha. Dengan alat ini, adalah mungkin untuk menguji masa tindak balas pelayan tanpa memuat data.

greengeeks-bitcatcha

Seperti yang dilihat dari hasilnya, pelayan GreenGeeks di AS menunjukkan prestasi hanya dalam satu saat. Di tempat lain, masa tindak balas sedikit lebih tinggi, tetapi masa mereka masih jauh di bawah satu saat. Oleh itu, jika khalayak sasaran anda berpusat di AS, maka laman web anda akan mendapat banyak faedah.

Rancangan dan Ciri Hosting

GreenGeeks mempunyai pelbagai rancangan hosting untuk memenuhi keperluan pelanggan dari semua ukuran. Mereka menawarkan hosting WordPress yang dikongsi, didedikasikan, dijual semula, VPS, dan dikendalikan.

Jenis Hosting
Pakej # 1
Pakej # 2
Pakej # 3
Pakej # 4
Dikongsi (Asas)$ 2.95 / bln$ 5.95 / bln$ 11.95 / bln
WordPress$ 2.95 / bln$ 5.95 / bln$ 11.95 / bln
VPS$ 39.95 / bln$ 59.95 / bln$ 79.95 / bln$ 99.95 / bln
Berbakti$ 169 / bln$ 269 / bln$ 319 / bln$ 439 / bln

Hosting Berkongsi

Mereka pada dasarnya mempunyai tiga rancangan. Yang pertama ialah EcoSite Starter. Selain daripada banyak ciri, ia juga termasuk perkhidmatan migrasi laman web percuma. Pelan ini sesuai untuk memulakan laman web baru dengan lalu lintas yang rendah. Pelan kedua ialah Ecosite Pro. Ini adalah pilihan yang baik untuk mengembangkan laman web yang memerlukan lebih banyak sumber dan kelajuan. Pelan ketiga adalah Ecosite Premium. Ia sangat sesuai untuk perniagaan berskala kecil dengan laman web yang sibuk. Begitu juga, ia adalah pilihan yang baik untuk kedai dalam talian juga.

Ciri-ciri utama
Permulaan Ecosite
Ecosite Pro
Premium Ekositif
Harga Bermula$ 2.95 / bln$ 5.95 / bln$ 11.95 / bln
Harga Pembaharuan$ 9.95 / bln$ 14.95 / bln$ 24.95 / bln
Laman webTanpa hadTanpa hadTanpa had
Ruang Cakera SSDTanpa hadTanpa hadTanpa had
Lebar jalurTidak bermeterTidak bermeterTidak bermeter
Akaun E-melTanpa hadTanpa hadTanpa had
Domain DihoskanTanpa hadTanpa hadTanpa had
Domain PERCUMA Termasuk111
Sijil SSL PERCUMA

pakej greengeeks-dikongsi

Hosting WordPress

Seperti yang difahami namanya, hosting WP yang dikendalikan mempunyai ciri tambahan. Ini direka khas untuk WordPress. Terdapat tiga rancangan juga. Yang pertama ialah Ecosite Starter untuk blog atau laman web kecil. Yang kedua adalah Ecosite Pro untuk mengembangkan laman web. Sementara yang ketiga, Ecosite Premium adalah untuk perniagaan kecil.

greengeeks-wordpress-pakej

Hosting VPS

Ini pada dasarnya adalah versi hosting WordPress bersama yang ditingkatkan. Ia dilengkapi dengan ciri-ciri hebat seperti sijil cPanel dan SSL. Perkhidmatan migrasi dan sandaran malam percuma juga termasuk dalam rancangan ini. Terdapat 5 rancangan berbeza. Setiap rancangan mempunyai RAM, SSD, dan lebar jalur yang berbeza. Oleh itu, pengguna mempunyai pilihan untuk memilih rancangan dengan sumber yang diinginkan.

greengeeks-vps-pakej

Hosting Khusus

Dengan hosting khusus, anda mendapat semua sumber pelayan. Pelan hosting khusus GreenGeeks menggunakan pemproses Intel kelas pelayan. Peralatan, memori, dan cakera keras yang digunakan juga berkualiti tinggi. Terdapat empat pelayan berbeza yang terdapat pada pelbagai titik harga. Semakin tinggi harganya, semakin banyak sumbernya.

pakej greengeeks-khusus

Hosting Penjual Semula

Dengan GreenGeeks, anda mendapat platform hosting label putih 100%. Selain daripada banyak ciri, anda juga dapat menggunakan pelayan nama peribadi.

greengeeks-reseller-pakej

GreenGeeks Basic (Pelan Bersama) secara terperinci

Pelan hosting bersama GreenGeeks, Ecosite Starter, dioptimumkan untuk hosting. Sebenarnya, ia mempunyai semua ciri yang diinginkan oleh 99.9% pelanggan hosting. Atas sebab yang sama, mereka menawarkan jalan langsung kepada pelanggan untuk mendaftar rancangan ini dari laman web.

Rancangan & Harga secara terperinci

Mari lihat ciri-ciri yang termasuk dalam rancangan asas dan harga yang perlu anda bayar. Terdapat dua pilihan peningkatan yang tersedia untuk mereka yang memerlukannya. Mereka adalah Ecosite Pro dan juga Premium Ekositif merancang.

Apa yang Termasuk dalam Pakej Asas?

Permulaan Ecosite (Pakej Asas): Ia merangkumi ruang cakera, akaun e-mel dan lebar jalur yang tidak terhad. Lebih-lebih lagi, ia dilengkapi dengan CloudFlare CDN dan sijil SSL. Lebih-lebih lagi, memori fizikal yang disertakan ialah 768MB. Pelan bermula dari $ 2,95 / bulan dan harga pembaharuan adalah $ 9,95 / bulan.

Pro Ekosit: Ia merangkumi ruang cakera, akaun e-mel dan lebar jalur yang tidak terhad. Ciri-ciri lain termasuk CloudFlare CDN, pangkalan data MySQL tanpa had, dan memori fizikal 1024 MB. Selain itu, Sijil SSL juga disertakan. Untuk pengguna kali pertama, rancangan bermula dari $ 6.95 dan harga pembaharuan adalah $ 14.95.

Premium Ekositik: Seperti rancangan lain, Ecosite Premium juga merangkumi domain tanpa had yang dihoskan, akaun e-mel, lebar jalur, dan ruang cakera. Ia juga merangkumi sijil SSL dan CloudFlare CDN. Sementara itu, memori fizikal yang disertakan ialah 1500MB. Harga permulaan rancangan ini ialah $ 16.95. Harga pembaharuan adalah $ 24.95 / bulan.

Ciri-ciri utama
Permulaan Ecosite
Ecosite Pro
Premium Ekositif
Harga Bermula$ 2.95 / bln$ 5.95 / bln$ 11.95 / bln
Harga Pembaharuan$ 9.95 / bln$ 14.95 / bln$ 24.95 / bln
Laman webTanpa hadTanpa hadTanpa had
Ruang Cakera SSDTanpa hadTanpa hadTanpa had
Lebar jalurTidak bermeterTidak bermeterTidak bermeter
Akaun E-melTanpa hadTanpa hadTanpa had
Domain DihoskanTanpa hadTanpa hadTanpa had
Domain PERCUMA Termasuk111
Sijil SSL PERCUMA
SSL Wildcard PremiumYa, dengan AddonYa, dengan Addon
Pembina Laman PERCUMA
Pemindahan Laman Web PERCUMA
cPanel & Lembut
Sandaran Malam
Pangkalan Data MySQLTanpa hadTanpa hadTanpa had
CDN Cloudflare
PersembahanPiawai2X4X
Teknologi PowerCacher
E-mel Setiap Jam100300500
Pematuhan PCIYa dengan AddonsYa dengan Addons
Jaminan Wang Dikembalikan30 hari30 hari30 hari

Jadual Harga Permulaan

Harga untuk rancangan hosting asas bersama akan didiskaunkan apabila jangka masa meningkat. Oleh itu, walaupun kadar bulanan (pembaharuan) biasa adalah $ 9.95 / bulan, ia akan meningkat sekiranya anda memilih rancangan yang lebih lama. Oleh itu, rancangan 12 bulan berharga untuk pelanggan baru $ 4,95, dan jangka masa 24 bulan berharga $ 3,95 / bulan. Begitu juga, jangka masa 36 bulan berharga $ 2.95 / bulan.

Tempoh / Pelan Pembayaran
(untuk pengguna baru sahaja)
Permulaan Ecosite
Ecosite Pro
Premium Ekositif
1 bulan$ 9.95 / bln$ 14.95 / bln$ 24.95 / bln
12 bulan$ 4.95 / bln$ 7.95 / bln$ 13.95 / bln
24 bulan$ 3.95 / bln$ 6.95 / bln$ 12.95 / bln
36 bulan$ 2.95 / bln$ 5.95 / bln$ 11.95 / bln

pakej greengeeks-dikongsi

Harga Pembaharuan

Selepas tempoh pendaftaran awal, pelan asas mereka diperbaharui pada $ 9,95 / bulan. Sementara itu, Ecosite Pro diperbaharui pada $ 14.95 / bulan. Begitu juga, harga pembaharuan untuk Ecosite Premium ialah $ 24.95 / bulan.

Ciri-ciri Utama secara terperinci

Mari kita perhatikan lebih dekat beberapa ciri utama yang ditawarkan oleh hos web ini. Mengetahui ciri-ciri ini penting untuk menentukan apakah ini adalah hos web yang paling sesuai untuk anda.

Nama domain & E-mel

Anda tidak perlu membayar apa-apa untuk mendaftar nama domain baru. Begitu juga, memindahkan domain yang ada dari pendaftar lain adalah percuma. Lebih-lebih lagi, GreenGeeks terus memperbaharui domain selama anda menggunakan perkhidmatan mereka. Perhatikan bahawa host lain biasanya hanya menawarkan domain percuma selama setahun. Tuan rumah juga menawarkan akaun e-mel tanpa had dalam rancangannya.

greengeeks-domain-nama

Ruang Web & Lebar jalur

Pelan hosting bersama dilengkapi dengan lebar jalur yang tidak terhad dan juga ruang web SSD. Jadi, tidak ada kekangan dalam hal jarak.

Pemasangan WordPress Satu Klik

Tuan rumah merangkumi alat pemasangan satu klik. Oleh itu, anda boleh mendapatkan akses ke lebih daripada 150 aplikasi yang siap dipasang. Aplikasi pemasangan satu klik itu juga merangkumi WordPress.

Perkhidmatan Penghijrahan

Untuk laman web yang ada, GreenGeeks menyediakan perkhidmatan migrasi percuma. Jadi, anda tidak akan menghadapi masalah. Sebenarnya, perkhidmatannya juga mudah digunakan. Bagi mereka yang tidak mahir teknologi, pemindahan laman web percuma adalah hebat. Ini menjadikan pertukaran hos web cukup mudah. Lebih-lebih lagi, pakar di GreenGeeks menangani pemindahan secara profesional. Jadi, anda tidak perlu risau tentang waktu henti utama.

Pembina Laman Web

GreenGeeks menyediakan Sitepad sebagai pembangun laman webnya. Ini adalah pembangun laman web drag-and-drop yang sedikit lebih sukar digunakan daripada yang biasa. Namun, anda tidak memerlukan kemahiran pengekodan untuk menggunakannya. Selain itu, ia juga lebih komprehensif daripada rata-rata pembangun laman web. Ia juga merangkumi lebih daripada 300 templat yang telah dirancang sebelumnya. Selain itu, banyak widget juga disertakan untuk mengubahnya. Pelan asas bermula dari $ 2.95 / bulan. Sitepad adalah penyunting laman web pihak ketiga yang telah disatukan ke dalam panel kawalan. Oleh itu, pembangun asal terus mengemas kini pembangun dengan alat dan teknologi baru.

greengeeks-pembina laman web

Ciri-ciri lain

Terdapat banyak ciri lain yang memastikan prestasi yang sangat baik seperti penyatuan CDN percuma. Selain itu, semua pelayan dijalankan pada susunan tempatan SSD Raid-10 dan pemproses quad-core. Oleh itu, pengguna dapat menikmati kebolehpercayaan dan prestasi laman web yang pantas. Lebih-lebih lagi, pusat data berada di bawah akses terhad. Mereka juga disertakan dengan sistem UPS sekiranya berlaku kerosakan elektrik.

Perlindungan Privasi Domain

Perlindungan privasi domain diperlukan untuk menyembunyikan maklumat peribadi anda agar tidak ditampilkan secara terbuka. Sekiranya data anda dipaparkan di pangkalan data global, penambang data dan spammer akan mengebom anda dengan penipuan dan iklan. Perlindungan privasi domain mengambil maklumat peribadi anda dan melindunginya dari orang ramai. Hasilnya, orang ramai hanya akan melihat maklumat tanpa nama.

GreenGeeks menawarkan perkhidmatan ini pada harga $ 9,95 / tahun. Anda boleh membelinya selepas atau bahkan semasa pendaftaran nama domain anda.

Sijil SSL

Salah satu ciri yang dinikmati pengguna adalah sijil Wildcard SSL percuma. Sijil ini membolehkan anda mendapatkan banyak subdomain. Dengan kata lain, ia akan ditetapkan pada domain utama anda. Sebagai balasannya, semua subdomainnya juga akan dilindungi SSL.

Keselamatan SiteLock

SiteLock mengimbas laman web setiap hari untuk mengenal pasti kelemahan yang ada. Ia juga menyimpan laman web dari berbagai ancaman seperti senarai hitam e-mel, virus, dan skrip lintas-laman web. Setelah SiteLock selesai mengimbas, ia akan memberikan laporan. Laporan ini merangkumi nasihat untuk item yang patut diperhatikan. Dengan bantuan perkhidmatan ini, anda dapat memastikan perisian anda selamat dan terkini.

GreenGeeks menawarkan empat rancangan SiteLock. Masing-masing mempunyai harga dan ciri tersendiri. Yang asas bermula pada $ 1,25 / bulan sementara rancangan perusahaan berharga $ 14,99 / bulan.

IP khas

IP khusus ditugaskan ke akaun hosting pelanggan. Tuan rumah menawarkan IP khusus sebagai tambahan. Anda perlu membayar $ 48 / tahun untuk satu alamat IP.

Sandaran

Seseorang mesti sentiasa bersiap sedia sekiranya perkara buruk berlaku. Atas sebab ini, tuan rumah menawarkan sandaran malam percuma selain akses SSH. Setiap malam, semua data anda disandarkan untuk mengelakkan kecelakaan besar. Selain itu, pengguna juga mendapat satu pemulihan sebulan secara percuma. Sebarang pemulihan tambahan akan dikenakan bayaran.

Untuk memastikan bahawa tiada kehilangan data berlaku, anda boleh memilih sandaran cPmove penuh host. Ini akan dikenakan biaya akaun $ 5 / cPanel.

Ciri Keselamatan Lain

Syarikat melakukan yang terbaik untuk memastikan keselamatan yang mana ia telah mengambil langkah tambahan. Mereka menawarkan ciri seperti pelayan selamat SSL dan pengimbasan keselamatan masa nyata. Perlindungan Spam Assassin dan pengesanan brute force automatik juga disertakan.

Lokasi Pelayan

Terdapat tiga lokasi pelayan. Ini adalah Amerika Syarikat, Eropah, dan Kanada. Memilih lokasi pelayan yang betul memberi kesan positif pada SEO laman web anda. Lebih-lebih lagi, memilih pelayan berhampiran anda bermaksud kelajuan yang lebih cepat. Di samping itu, setiap pusat data mempunyai banyak ciri. Contohnya, mereka merangkumi kad keselamatan dan sistem keselamatan biometrik. Seiring dengan itu, mekanisme penguncian tingkat rak juga disertakan. Selain itu, sistem kawalan suhu dan iklim automatik juga dipasang. Oleh itu, suhu di seluruh kemudahan dikawal untuk mengelakkan kecelakaan.

Kemudahan penggunaan

GreenGeeks agak mesra pemula. Salah satu sebabnya adalah kerana kemudahan penggunaannya. Mari lihat ciri-ciri yang terdapat dalam perkhidmatan ini yang menjadikannya begitu mesra pengguna!

Kemudahan Pendaftaran

Portal pengurus akaun mempunyai reka bentuk yang ringan dan ringkas. Pada masa yang sama, ia cukup berfungsi. Oleh itu, pengguna tidak akan menghadapi masalah semasa mendaftar. Begitu juga, mereka dapat dengan mudah mendaftarkan nama domain atau menyesuaikan maklumat penagihan mereka.

greengeeks kemudahan pendaftaran

cara bayaran

Hampir tidak ada pilihan pembayaran yang tersedia. Pengguna tidak dapat membayar dengan PayPal, Bitcoin, atau pindahan wang. Pembayaran boleh dilakukan melalui kad kredit sahaja.

greengeeks-pembayaran

Pengalaman Panel Kawalan dan Papan Pemuka

Seperti banyak penyedia hosting berasaskan Linux yang lain, GreenGeeks juga menawarkan cPanel sebagai panel kawalan utama. Ia merangkumi dua pemasang skrip; Lembut dan Fantastico. Dengan alat seperti itu, anda boleh memasang platform blog pihak ketiga terkenal seperti WordPress. Begitu juga, anda boleh memasang sistem pengurusan kandungan seperti Drupal juga.

Perkhidmatan Pelanggan (Sokongan)

Walaupun sokongan pelanggan tidak terlalu luar biasa, ia masih cukup baik. Saluran berikut tersedia untuk sokongan:

Sembang Langsung

Ejen sokongan pelanggan boleh didapati melalui sembang langsung 24/7 sepanjang tahun.

Tiket

Sistem tiket e-mel yang cekap juga disediakan. Mereka mendakwa bahawa anda hanya perlu menunggu selama 15-20 minit apabila anda menghubungi melalui e-mel.

Telefon

Sokongan telefon juga tersedia pada waktu perniagaan. Ini adalah dari 09:00 hingga 12:00 EST pada hari bekerja. Sementara pada hujung minggu, waktunya adalah 09:00 hingga 20:00 EST.

Sumber Pendidikan (Pangkalan Pengetahuan)

Apa yang membuat sokongan pelanggan berbeza adalah asas pengetahuan untuk bantuan DIY yang cepat. Terdapat pelbagai kategori yang mempunyai jawapan untuk hampir semua soalan yang mungkin anda ada. Sumber-sumber ini bukan sahaja sangat terperinci tetapi juga sangat berguna. Selain itu, anda juga boleh menggunakan bar carian untuk memasukkan kata yang berkaitan dengan masalah anda untuk mendapatkan cepat. Oleh itu, walaupun ciri sembang langsung tidak tersedia, anda masih boleh mendapatkan bantuan. Pangkalan pengetahuan juga dilengkapi dengan banyak tutorial asas.

a2-hosting-pengetahuan-asas

Jaminan Wang Dikembalikan (Polisi Bayaran Balik)

Syarikat ini menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Sekiranya anda menghadapi masalah dalam 30 hari pertama, maka anda boleh meminta bayaran balik. Tidak ada soalan yang akan diajukan.

Namun, ada beberapa perkara yang tidak akan dimasukkan dalam pembayaran balik anda. Ini termasuk yuran pendaftaran domain, yuran persediaan, dan kos ciri tambahan.

Siapa GreenGeeks Terbaik Untuk?

 • Pelanggan berfokus pada keutamaan, sokongan yang sangat baik, dan nilai yang baik bersama dengan kesinambungan.
 • Perniagaan yang ingin memastikan bahawa semua amalan mereka tetap mesra alam.
 • Salah satu pilihan yang paling sesuai untuk pemilik perniagaan kecil.
 • Pilihan yang sangat baik untuk kebolehpercayaan, daya saing, dan prestasi pelayan.
 • Pengguna yang kurang pengetahuan teknikal mengenai penyediaan laman web.

PROS
KEBURUKAN

 • Host web yang kaya dengan ciri tersedia dengan harga yang berpatutan.
 • Dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan.
 • Pelayan pantas kerana HTTP / 2 dan SSD.
 • Pelbagai pilihan perkhidmatan pelanggan.
 • Harga sedikit mengelirukan.

Adakah Kami Mengesyorkan GreenGeeks?

Memandangkan harga dan ciri-ciri yang termasuk dalam rancangan mereka, kami mengesyorkan GreenGeeks. Lebih-lebih lagi, kemampuannya untuk memberikan perhatian peribadi kepada semua pengguna menjadikannya lebih baik. Sekiranya ada masalah, anda tidak akan menghadapi banyak kerugian. Sebaliknya, pakar akan menangani semuanya secara profesional. Tambahan, perkhidmatan mereka berwarna hijau, sehingga membantu menyelamatkan iklim. Secara keseluruhan, prestasi, kepantasan, dan kebolehpercayaan menjadikannya pilihan yang baik.

Kami harap tinjauan terperinci ini dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat. Apa pendapat anda mengenainya? Adakah anda mempunyai pengalaman dengan GreenGeeks? Beritahu kami!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me