Hvordan få tilbakekoblinger av høy kvalitet gratis i 2020

Hvordan få backlinks av høy kvalitet?”Er fremdeles den største SEO-strategien for hver markedsfører.


Årsaken, “Tilbakekoblinger” er fremdeles den viktigste rangeringsfaktoren for alle søkemotorene. Backlink betyr en kobling fra et annet nettsted til nettstedet ditt.

For å få topprangeringen i søkeresultatene, må du ha et høyt antall tilbakekoblinger av høy kvalitet. Og å få backlinks av høy kvalitet er ikke hardt arbeid. Du kan få det ved å gjøre smart arbeid.

Her har WPressBlog gitt 9 måter å få tilbakekoblinger av kvalitet gratis i 2020.

1. Lag innhold av høy kvalitet

Innhold av høy kvalitet tiltrekker alltid koblinger. Som innhold av høy kvalitet, kan du publisere original forskning, en fullstendig opplæring, dine egne casestudier, undersøkelser osv.

Skriv alltid innhold for publikum, ikke for Google. Innholdet ditt må være lett lesbart og informativt. Hvis du gjør det, vil mange brukere dele innholdet ditt og også gi deg en tilbakekobling.

2. Ødelagt lenkebygg

Broken link building er den raskeste link building teknikken. Du kan bruke denne teknikken til å lage kvalitetslenker. Men hvordan?

Hver toppnettsted på nettet lider av de ødelagte koblingene. Ødelagte lenker er dårlig brukeropplevelse, så ingen webansvarlig ønsker å skje det.

Her kan du få fordelene med dette. Først, finn topp nettsteder relatert til din nisje. Søk deretter på det nettstedet etter ødelagte koblinger. For å finne de ødelagte koblingene på et nettsted, kan du bruke Ahrefs Broken Link Checker verktøy.

Ødelagt lenkebygg

Etter å ha funnet den ødelagte lenken, kontakt webansvarlig og gi beskjed om den ødelagte lenken. Når du varsler dem om en ødelagt lenke, må du oppgi innholdslinken for å erstatte den koblingen. Ikke vær grådig, vær alltid vennlig når du kontakter nettredaktøren.

I tilfelle, hvis du ikke har innhold relatert til den ødelagte lenken, kan du opprette en og deretter fortelle webmasteren om det.

3. Gjesteblogging

Gjesteblogging er fremdeles den mest populære og effektive måten å bygge lenker på. Gjesteblogging hjelper deg med å øke merkevaren omdømme og følgere av sosiale medier.

Her må du finne nettsteder i din nisje som godtar gjesteposter. For å finne gjestebloggingssidene i din nisje kan du bruke google søkeoperatører.

finn gjestebloggingsider

Ved å bruke søkeoperatører kan du begrense søkeresultatene og få et perfekt nettsted for å sende inn en gjesteblogg.

Hvis du vil sende inn en artikkel relatert til SEO, kan du skrive “SEO + Guest post” på google. Du kan også bruke “skriv for oss”, “bli en bidragsyter”, “sende inn en artikkel” osv. I stedet for “gjestepost” i et googlesøk.

På denne måten kan du sende artikkelen til de beste nettstedene. Ikke glem å legge til sosiale koblinger i forfatterbiografen din.

4. Send inn infografikk

Det er stor etterspørsel etter infografikk fordi de er enkle å forstå og også bidrar til å tjene tilbakekoblinger.

Du kan også lage Infographics for å tjene tilbakekoblinger. Velg nå et trenderemne i din nisje og lag en infographic på det, og send det inn til populære nettsteder som Visual.ly, Mashable osv..

Hvis din Infographic blir viral, kan du tjene mange tilbakekoblinger. Send inn infografikken din til de beste nettstedene for å øke sjansene for å få tilbakekoblinger av høy kvalitet.

Du kan bruke disse topp 10+ gratis innleveringssidene for Infographics til å sende inn infografikken din.

5. Markedsfør innholdet ditt

Hvis du har innhold av høy kvalitet, så markedsfør det så mye som mulig. Når du markedsfører innholdet ditt, vil folk legge merke til det, og så deler de det og til slutt vil du tjene tilbakekoblinger.

Det er mange måter å markedsføre innhold, her er det få av dem:

  • Del først innholdet ditt med dine e-postabonnenter ved å sende en e-post.
  • Del innholdet ditt på Facebook-grupper og LinkedIn-grupper.
  • Lag en presentasjon av innholdet ditt og del det på nettsteder som Slideshare.
  • Lag en video av innholdet ditt, og del det deretter på nettsteder som YouTube.
  • Finn nettsteder som kjører ukentlige eller månedlige rundoppdateringer, og send deretter innholdslenken din for å inkludere den i neste runde omgang.

6. Skriv attester

Skriv attester

Skriv en uttalelse for nettsteder du bruker tjenester fra. Kontakt dem og fortell dem om opplevelsen din med deres tjenester. De vil inneholde attesten din og gi deg en tilbakekobling hovedsakelig fra hjemmesiden deres. Dette vil virkelig være en høy kvalitet kobling.

Kontakt alle nettsteder som bruker verktøyene dine, og send en vurdering av dette verktøyet til webmasteren deres.

7. Bli intervjuet

Å få en invitasjon til intervjuer er litt vanskelig for nybegynnere. Men ikke bekymre deg. Du kan gjøre dette ved å kontakte nettsteder som publiserer intervjuer ofte. Fortell dem om kunnskapen du kan dele med dem, og så vil de publisere den inkludert nettstedets lenke i neste runde.

8. Be om lenke for merkevareomtale

Hvis du har for mange innhold av høy kvalitet, er det mulig at mange nettsteder har nevnt merkenavnet ditt i innholdet. Du kan bruke google varsler for å finne hvilket nettsted som har brukt merkenavnet ditt.

På noen nettsteder finner du merkenavnet ditt uten å gi en lenke til nettstedet ditt. Her kan du kontakte disse webansvarlige og be dem om å legge til nettstedets lenke på ditt merkenavn.

9. Finn konkurrentenes tilbakekoblinger

Finn konkurrentenes tilbakekoblinger og sjekk kildene til tilbakekoblinger. Du kan bruke backlink-analyseverktøy som SEMrush, Ahrefs, Google Alerts osv.

I Ahrefs, bruk Link Intersect-verktøyet for å finne konkurrenters tilbakekoblinger.

Finn konkurrentens tilbakekoblinger

Skriv inn konkurrentenes nettadresse i delen “Vis meg som lenker til”, og la “Men lenker ikke til” -delen tom, og klikk deretter på “Vis linkmuligheter”. Du finner alle domenene som lenker til konkurrenten din.

Hvis konkurrenten din kan få en tilbakekobling fra et domene, kan du også få det fra det domenet. Du kan også finne alle lenkebyggeteknikkene til konkurrentene dine ved å gjøre tilbakekoblingsanalysen.

F.eks. Hvis de har gjort gjesteposter på et nettsted, kan du også opprette en blogg og sende den til det nettstedet.

Les også:

  • SEO Trender for 2020
  • Hva er forankringstekst og hvordan bruke den i Link Building
  • 10 ting du må unngå mens du bygger lenker

Konklusjon

Dagene er borte når du enkelt kan bygge tilbakekoblinger ved å gjøre lenkeinnlegg. I dag, for å bygge tilbakekoblinger, må du jobbe på smarte måter som nevnt ovenfor.

Etter å ha bygget tilbakekoblinger, må du holde øye med dem fordi de også er like viktige som å bygge nye tilbakekoblinger. Du kan følge med på backlinkene dine ved å bruke de beste SEO-verktøyene som Ahrefs og Skjerm tilbakekoblinger.

Gi oss beskjed om hvilke byggeteknikker du bruker mest ved å kommentere nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me