Hoe gratis backlinks van hoge kwaliteit te krijgen in 2020

Hoe backlinks van hoge kwaliteit te krijgen?”Is nog steeds de nummer één SEO-strategie voor elke marketeer.


De reden, “Backlinks” is nog steeds de belangrijkste rankingfactor voor alle zoekmachines. Backlink betekent een link van een andere website naar uw website.

Om de hoogste ranking in zoekresultaten te krijgen, moet u een hoog aantal backlinks van hoge kwaliteit hebben. En het verkrijgen van hoogwaardige backlinks is geen hard werk. Je kunt het krijgen door slim werk te doen.

Hier heeft WPressBlog 9 manieren geboden om gratis backlinks van kwaliteit te krijgen in 2020.

1. Maak inhoud van hoge kwaliteit

Inhoud van hoge kwaliteit trekt altijd links aan. Als inhoud van hoge kwaliteit kunt u origineel onderzoek, een volledige zelfstudie, uw eigen casestudy’s, enquêtes, enz. Publiceren.

Schrijf altijd inhoud voor uw publiek, niet voor Google. Uw inhoud moet gemakkelijk leesbaar en informatief zijn. Als u dat doet, zullen veel gebruikers uw inhoud delen en u ook een backlink geven.

2. Broken link building

Broken link building is de snelste techniek voor linkbuilding. U kunt deze techniek gebruiken om kwaliteitslinks te maken. Maar hoe?

Elke topwebsite op het web lijdt onder de gebroken links. Broken-links is een slechte gebruikerservaring, dus dat wil geen enkele webmaster.

Hier kunt u de voordelen van krijgen. Zoek eerst de beste websites met betrekking tot uw niche. Zoek dan op die website naar verbroken links. Om de gebroken links op een website te vinden, kunt u de gebruiken Ahrefs Broken Link Checker-tool.

Broken link building

Nadat u de verbroken link heeft gevonden, neemt u contact op met de webmaster en laat u hen weten over hun verbroken link. Geef uw contentlink op om die link te vervangen terwijl u hen op de hoogte stelt van een verbroken link. Wees niet hebberig, wees altijd vriendelijk terwijl u contact opneemt met de webmaster.

Als u geen inhoud heeft die verband houdt met de verbroken link, kunt u er een maken en de webmaster hiervan op de hoogte stellen.

3. Gastbloggen

Gastbloggen is nog steeds de meest populaire en effectieve manier om links op te bouwen. Gastbloggen helpt u bij het vergroten van uw merkreputatie en volgers van sociale media.

Hier moet u websites in uw niche vinden die gastposts accepteren. Om de gastblogsites in uw niche te vinden, kunt u gebruiken google zoekoperatoren.

gastblogsites vinden

Door zoekoperators te gebruiken, kunt u zoekresultaten verfijnen en een perfecte website krijgen om een ​​gastblog in te dienen.

Als je een artikel met betrekking tot SEO wilt indienen, kun je op Google ‘SEO + Gastpost’ typen. U kunt ook “voor ons schrijven”, “een bijdrager worden”, “een artikel indienen” enz. Gebruiken in plaats van “gastpost” in een Google-zoekopdracht.

Op deze manier kunt u uw artikel naar de topwebsites sturen. Vergeet niet je social media-links toe te voegen in de bio van je auteur.

4. Verzend Infographics

Er is veel vraag naar infographics omdat ze gemakkelijk te begrijpen zijn en ook helpen om backlinks te verdienen.

U kunt ook infographics maken om backlinks te verdienen. Kies nu een trending topic in uw niche en maak er een infographic van en dien deze in bij populaire sites zoals Visual.ly, Mashable, enz.

Als uw Infographic viraal gaat, kunt u veel backlinks verdienen. Dien uw infographics in bij de beste websites om de kans op het krijgen van hoogwaardige backlinks te vergroten.

U kunt deze top 10+ gratis Infographics-inzendingssites gebruiken om uw infographics in te dienen.

5. Promoot uw inhoud

Als u inhoud van hoge kwaliteit heeft, promoot deze dan zoveel mogelijk. Wanneer u uw inhoud promoot, zullen mensen het opmerken en vervolgens delen ze het en ten slotte verdient u backlinks.

Er zijn veel manieren om inhoud te promoten, hier zijn er een paar:

  • Deel eerst uw inhoud met uw e-mailabonnees door een e-mail te sturen.
  • Deel uw inhoud op Facebook-groepen en LinkedIn-groepen.
  • Maak een presentatie van uw inhoud en deel deze op sites zoals SlideShare.
  • Maak een video van uw inhoud en deel deze op sites zoals YouTube.
  • Zoek websites met wekelijkse of maandelijkse razzia’s en stuur je contentlink om deze op te nemen in hun volgende razzia.

6. Schrijf getuigenissen

Schrijf getuigenissen

Schrijf een getuigenis voor websites waarvan u diensten gebruikt. Neem contact met hen op en vertel hen over uw ervaringen met hun diensten. Ze zullen uw getuigenis bevatten en u een backlink bieden, meestal vanaf hun startpagina. Dit wordt echt een link van hoge kwaliteit.

Neem contact op met al die websites waarvan u de tools gebruikt en stuur een getuigenis van die tool naar hun webmaster.

7. Laat u interviewen

Een uitnodiging voor interviews krijgen is een beetje moeilijk voor beginners. Maar maak je geen zorgen, je kunt dit doen door contact op te nemen met websites die regelmatig interviews publiceren. Vertel hen over de kennis die u met hen kunt delen en zij zullen deze publiceren, inclusief uw websitelink in hun volgende overzicht.

8. Verzoek link voor uw merkvermelding

Als u te veel inhoud van hoge kwaliteit heeft, is het mogelijk dat veel websites uw merknaam in hun inhoud hebben vermeld. Je kunt gebruiken google alerts om te zien welke website uw merknaam heeft gebruikt.

Op sommige websites vindt u uw merkvermelding zonder een link naar uw website te geven. Hier kunt u contact opnemen met die webmasters en hen vragen uw websitelink op uw merknaam toe te voegen.

9. Vind de backlinks van uw concurrenten

Vind de backlinks van uw concurrenten en controleer de bronnen van backlinks. U kunt backlink-analysetools gebruiken zoals SEMrush, Ahrefs, Google Alerts, enz.

Gebruik in Ahrefs de tool Link Intersect om de backlinks van concurrenten te vinden.

Vind backlinks van uw concurrenten

Voer de website-URL van uw concurrenten in het gedeelte ‘Laat me zien naar wie linkt’ in en laat het gedeelte ‘Maar linkt niet naar’ leeg en klik vervolgens op ‘Koppelingsmogelijkheden weergeven’. U vindt alle domeinen die linken naar uw concurrent.

Als uw concurrent nu een backlink van een domein kan krijgen, kunt u die ook van dat domein krijgen. U kunt ook alle linkbuildingtechnieken van uw concurrenten vinden door hun backlinkanalyse uit te voeren.

Bijv .: Als ze gastposten op een site hebben gedaan, kunt u ook een blog maken en deze naar die website sturen.

Lees ook:

  • SEO Trends voor 2020
  • Wat is ankertekst en hoe deze te gebruiken in linkbuilding
  • 10 dingen die u moet vermijden tijdens linkbuilding

Conclusie

De tijd is voorbij dat u gemakkelijk backlinks kunt maken door het indienen van links. Om backlinks te bouwen, moet je op een slimme manier werken zoals hierboven vermeld.

Houd ze na het maken van backlinks in de gaten, want ze zijn net zo belangrijk als het bouwen van nieuwe backlinks. U kunt uw backlinks bijhouden met behulp van de beste SEO-tools zoals Ahrefs en Monitor backlinks.

Laat ons weten welke technieken voor linkbuilding u meestal gebruikt door hieronder te reageren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me