Få massevis av trafikk for din WP-blogg med nøkkelord med lang haler

Prøver du å rangere WordPress-bloggen din etter nøkkelordene med høy konkurranse? Sliter også konkurrentene med å rangere for dem? Det kan være tøft… Jeg mener å vinne denne kampen.


Du vet, jeg har en flott løsning for deg, lange hale nøkkelord. Hvorfor skal du lytte til rådene mine? Fordi nøkkelord med lang hale kan drive massevis av høykonverterende trafikk til WordPress-bloggen din og øke inntektene for bedriften din dramatisk.

Nedenfor kan du se årets graf som demonstrerer den skyrocketing organiske trafikken til Ahrefs blogg.

skyrocketing organisk trafikk

Hvorfor skjer dette? Det er ikke et spørsmål om hell. Vi bruker bare aktivt søkeordstrategier, og jeg er klar til å dele noen av dem med deg.

Så i denne artikkelen skal jeg forklare hvordan du kan dra nytte av nøkkelord med lang hale og få poser med søkertrafikk jeg lovet deg i begynnelsen av dette blogginnlegget. For øvrig trengs ingen storslått innsats.

OK, la meg fortelle deg hva som er nøkkelord med lang hale og hvorfor du bør bry deg om dem.

Definisjonen av nøkkelord med lang hale

I enkle ord, nøkkelord med lang hale er upopulære eller lavvolum søk. De er veldig fokuserte og har en tendens til å konvertere ekstraordinært godt.

Jeg vil komme tilbake til spørsmålet om hvorfor kalles disse nøkkelordene “lange haler” litt senere.

Vi analyserte 1,9 milliarder nøkkelord i Ahrefs ‘amerikanske database og var overrasket over å finne at 92,42% av dem får ti søk per måned eller enda færre.

Ta en titt på grafen nedenfor. Ser du den syrinete ”halen”? Det visualiserer de upopulære spørsmålene. Jeg er sikker på at nå forstår du hvorfor mindre populære nøkkelord kalles langhale nøkkelord.

Dette skjer fordi de faller på den veldig lange halen på søkebehovsgrafen.

søk etterspørsel graf

Nøkkelord med lang hale har ingenting å gjøre med antall ord. Det vil si at korte søk kan være “langhale” nøkkelord, og lange spørsmål kan være “hode” nøkkelord.

For eksempel:

Jobber innen digital markedsføring og digitale markedsføringskurs er “hode” nøkkelord, mens am254 og animacrack er lange haler.

Er du interessert? Vil du vite hvordan du finner nøkkelord med lang hale og får enorm trafikk fra dem? Bare følg meg videre.

Nøkkelord med lang hale – hvordan finne dem

La oss starte med den enkleste måten. Ta et bredt emne og begynn å skrive det på Google. Ser du disse Googles autofullførende forslag?

Hvordan finne nøkkelord med lang hale

Dette er mer spesifikke og mindre populære søk som kan relateres til det totale emnet du søker etter.

Merk av i ruten “Folk spør også”.

Folk spør også

Og ikke glem området “Søk relatert til” nederst i søkeresultatene.

Søk relatert til

Resultatene omtalt i seksjonen gir en viss innsikt i de andre mindre populære, men mer spesifikke søkene folk utfører rundt det emnet.

Jeg må imidlertid advare deg om at det kan være ganske tidkrevende å samle disse nøkkelordene fra Google manuelt. Så kanskje det ville være en klok løsning å bruke et profesjonelt søkeordforskningsverktøy for å finne tusenvis av fine lange hale nøkkelord i løpet av sekunder.

jeg bruker Ahrefs ‘søkeordutforsker for formålet. Det er naturlig som jeg jobber for selskapet, men du kan bruke et hvilket som helst markedsføringsverktøy du ønsker.

Prosessen er vanligvis forenklet til følgende handlinger:

  • Jeg skriver inn et nøkkelord
  • Velg ønsket rapport
  • Bruk volumfilteret når jeg vil finne nøkkelord med lite søkevolum i min nisje

Hvis jeg leter etter mer spesifikke spørsmål, men ikke de generelle, kan jeg også bruke ordet tellefilter for å finne søkeord med lang hale som består av mange ord.

Keywords Explorer tilbyr også spørsmål-rapporten. Disse spørsmålene vil sannsynligvis være “upopulære og spesifikke”, les spørsmål om langhale.

Hvis du foretrekker å holde deg innenfor budsjettrammene og bruke stort sett gratis verktøy, kan du prøve Svar publikum. Det gjør noe lignende.

Det er en annen effektiv måte å oppdage lovende nøkkelord med lang hale i din nisje / bransje. Du kan bla gjennom nøkkelordene som konkurrentene dine for tiden rangerer for.

Igjen, jeg gjør det på Ahrefs, men du kan gjøre det i favorittmarkedsføringsverktøyet ditt.

Jeg skriver bare inn et konkurrentens domene i Ahrefs Site Explorer, går til rapporten Organic Keywords og filtrerer deretter etter nøkkelord med lave søkevolumer.

Sidanotat: Dette er en veldig informativ video om How to Do Keyword Research in 2020.

Jeg er ikke sikker på at du har vurdert denne typen tilnærminger for å finne nøkkelord med lang hale for innholdet du legger ut på WP-bloggen din.

Men det er ikke alt. Jeg kan gjenskape noen flere metoder for å finne ting som folk i bransjen din kan søke etter på Google:

  • Gå inn i kundenes sko. Hvilket språk vil de bruke og hvordan du kan sette spørsmålene når de søker etter produktene eller tjenestene dine?
  • Det er ingen bedre måte å finne ut hva slags ord, uttrykk og språk kundene dine bruker enn å snakke med dem. Snakk med kundene dine.
  • Se trådene i nettsamfunn. Besøk bransjeforum for å se hvilke spørsmål kundene dine stiller og hvordan de uttrykker dem. Å sjekke ut Facebook-grupper og andre sosiale medier-plattformer vil heller ikke skade.

Slik får du massevis av søkertrafikk fra nøkkelord med lang hale

Det er lettere å rangere for langhale enn for “hode” -søkkelord.

For eksempel kan noen nøkkelord med lang hale på topprangeringssiden ha omtrent 2500 månedlige søk.

De fleste toppsiderne vil også ha færre enn 20 henvisende domener, noe som betyr at hvis du skulle opprette en side om det emnet og bygge noen lenker til det, kan du forvente å rangere i topp 10 ganske enkelt.

Hvis vi sammenligner den imaginære langhalen vi nettopp har snakket om med noen populære “hode” -termer, som har, for eksempel, omtrent 100 000 månedlige søk og alle topprangeringssidene som rangerer for den har mange tilbakekoblinger, er sjansene dine for å outranking dem alle blir elendig.

Takeaway er at det er lettere å rangere etter og få trafikk fra nøkkelord med lang hale.

Imidlertid kan du komme i følgende situasjon:

Du har et par nøkkelord som har lignende månedlige søk. Betyr dette at det vil være enkelt å rangere for en av dem?

Svaret er nei.

Se først på topprangerende sider. Et av søkeordene dine kan være veldig konkurransedyktige. Vil du vite hvorfor?

Dette skjer når et søk ikke inneholder et eget unikt tema og faller inn under det bredere emnet.

La meg forklare fenomenet. Når forskjellige mennesker søker etter de samme tingene, forstår Google dette og rangerer et nesten identisk sett med sider for alle de lange hale-spørsmålene.

Her kan vi komme til konklusjonen – hvert emne har sin egen ‘søk etterspørselskurve’.

Hvis du oppretter en “søkekurvekurve” for søkeordene med lang hale, vil du se at mens det er noen “hode” -uttrykk, så er det også en veldig lang hale som består av tusenvis av nøkkelord med lavt volum. Alle disse er deler av det samme store emnet.

Men du trenger ikke bekymre deg for det hvis du valgte ut de riktige nøkkelordene med lavt søkevolum.

Over til deg

Du vet, jeg er en stor tilhenger av nøkkelord med lang hale, og denne artikkelen er bare toppen av et isfjell som avslører fantastiske SEO-muligheter for lange haler for WP-blogger, så vel som alle andre ressurser som har et slags innhold på dem som krever promotering og høy rangering i søkemotorer.

Hvis du også er evangelist for nøkkelord med lang hale, kan du slippe meg en linje i kommentarene. Hvis dette emnet er nytt for deg, er spørsmål / tanker / forslag alltid velkomne nedenfor.

Ikke vær sjenert for å dele denne artikkelen på sosiale medier hvis du anser det som verdifullt.

Jubel!

Om forfatteren:

Helga Moreno er en lidenskapelig innholdsskapere og markedsfører hos Ahrefs dristig nok til å tro at hvis det er en bok hun vil lese, men den ikke har blitt skrevet ennå, så må hun skrive den selv.

Les også:

  • 14 beste SEO-verktøy som alle SEO-eksperter bruker i 2020 (gratis & betalt)
  • 9 måter å få tilbakekoblinger av høy kvalitet gratis
  • Hvordan akselerere indekseringsprosessen til et nettsted i 2020?
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me