7 vrhunskih strategij SEO za optimizacijo spletnih strani, na katere morate biti pozorni leta 2020

Zakaj je pomembno vedeti o SEO strategijah za leto 2020? No, ker se vedno razvija. Posodobitve SEO so lahko neposredno povezane z Googlovimi posodobitvami algoritmov, ki jim sledijo iskalniki.


Najboljše SEO strategije in tehnike

Letos gre za vse

 • Pomen vsebine bo ostal in zahteva po vsebini visoke kakovosti.
 • Spletna mesta, prilagojena mobilnim napravam
 • Uporabniške izkušnje bodo imele veliko pomena
 • Pridobivanje naravnih povezav

To je na splošno in tržniki morajo seveda vedeti več.

Od ustanovitve iskalnikov naj bi legitimni odgovori na iskanje. Tako se s časom pojavljajo posodobitve za izboljšanje in nadaljnje zagotavljanje več in boljših možnosti.

Spletna mesta vedno iščejo potencialne stranke, ki se bodo spremenile v konverzije.

To se bo zgodilo le, če se bodo pri iskanjih pojavili tudi pri vrhunskih rezultatih.

To je glavni motiv za izdelavo spletnega mesta, zato tržniki vedno iščejo Googlove posodobitve, da bi ugotovili, kaj je novega in kako doseči Googlove standarde kakovosti.

(beseda previdnost: ne uporabljajte nobene taktike SEO s črnim klobukom in se izogibajte vabam klikov ali zavajajočim naslovom in vsebini; kaznovani boste)

Tu bomo razpravljali o 7 Ultimate SEO strategijah in tehnikah optimizacije spletnih strani, na katere morate biti pozorni leta 2020.

1. Ustvari miselno pihajočo vsebino, da se predstavi v bogatih odrezkih

Ustvari miselno pihajočo vsebino, da se predstavi v bogatih odrezkih

Vsebina je kraljična in potrebujete kakovostno vsebino, da jo lahko redno posodabljate na spletnem mestu. To je znano dejstvo, zdaj pa morate leta 2020 potrditi še več.

Tokrat je poudarek na predstavljenih odrezkih.

No, prej je bil poudarek na doseganju prvega mesta v SERP-u, zdaj je to GO TO # 0 mesto. To se pogosteje imenuje “predstavljeni delček” ali neposredno priporočilo Googla.

Bogati delčki dejansko spodbudijo ljudi k iskanju spletnega mesta, raje pa skušamo ljudi, da kliknejo na priporočilo. Torej, s poudarkom na vsebini, ki je prisotna na spletnem mestu, ki vključuje bloge, članke, o nas in druge stvari, trdo delajte za predstavljeni delček.

Ne veste, kako? Mi vam povemo. Preberite si, ko razpravljamo o strategijah.

 • Naj bo kratek in hitro pridite do točke – ne vlečite teme dolgo. Hitro pridite do točke in obvestite svoje bralce o informacijah, ki jih dejansko iščejo.
 • Ne dajajte jim bloka dolgočasnih vsebin, temveč bodite konkretni in napišite, kar morajo vedeti.
 • Raziskave ključnih besed – Poiščite edinstvene ključne besede, ki so še vedno surove, kar pomeni, da jih vaši konkurenti ne uporabljajo. Optimizirajte nekaj odličnih vsebin in uporabite te ključne besede. To je skrivni recept za predstavljeni delček.
 • Dajte Googlu vzorec svojih seznamov – Google obožuje vključitev seznamov v predstavljeni delček. Tako se prepričajte, da ima vaša vsebina sezname vaših rednih objav.
 • Pogosta vprašanja so najboljša – Ta pogosta vprašanja so pogosto izbrana za Featured Snippet, zato so v enostavnem vprašanju Q&Obrazec in tako je lahko dovolj hiter in kratek, da se lahko prilega v polje z delčkom.

Toda spet morajo biti informativne in ustrezne. Trdo se potrudite, da ustvarite univerzalno vrsto pogostih strani, ki bo koristna za vašega obiskovalca.

Preberite tudi:

 • Kako napisati popoln blog post?
 • 11 najboljših orodij za raziskovanje ključnih besed za SEO (brezplačno in plačano)

2. Gradnja povezav je še vedno močna

Povezava stavbe

Vsebina je številka 1, povezava pa je # 2 dejavnik za uvrstitev v Google. Za optimizacijo spletnih strani torej potrebujete popoln spoj obeh. Naj bosta to dve glavni vrsti povezav – beli klobuk je pridobil povezave ali vsebine ali uredniške povezave, pri obeh morate delati.

Uredniške povezave resnično najbolje delujejo s kakovostno vsebino in ker omogočajo tudi povratne povezave do vašega spletnega mesta, so pravzaprav neverjetne.

Da bi bilo vaše spletno mesto neverjetno, si močno prizadevajte, da bi postavili zanesljive povezave.

Povezave so najpametnejši način, s katerim se spletno mesto čedalje bolj povezuje s spletnim svetom.

Celo vodenje jezička na starih povratnih povezavah je zelo koristno za SEO spletnega mesta. Stari vam povedo, katera povezava je delala za vas in katera ni uspela. To omogoča navigacijo do prihodnjega načrta in pomaga oblikovati spletno mesto.

Preberite tudi:

 • 9 načinov, kako pridobiti kakovostne povratne povezave brezplačno v letu 2020
 • Nikoli ne uporabite teh 10 načinov za izgradnjo povratnih povezav

3. Ne morete zamuditi Rankbraina

Googlov algoritem se dejansko ujema z vašimi iskalnimi poizvedbami in daje rezultate, ki ustrezajo vsebini. Torej mora biti spletno mesto „wow“ bogato z vsebinami, ki se lahko ključne besede ujemajo s tem zelo pomembnim algoritmom.

Toda drži, to ne pomeni, da vsebino polniš s ključnimi besedami nekoristno, to je slabo. Svoje spletno mesto lahko kaznuje. Namesto tega uporabite različice; poskusite uporabiti druge podobne besede in objavljati vsebino. V vsebini naj bo pikica ključnih besed, ne pa polnjenje.

Ena pomembna stvar – za RankBrain vsebina ni edina metrika, ki bo odločala o uvrstitvi.

Celotno spletno mesto bo ocenjeno glede na razvrstitev, za dobro spletno mesto pa morate preveriti tudi ostale meritve.

4. Poskusite povečati čas bivanja

Povečajte čas bivanja

Kako dolgo ostanejo obiskovalci na vašem spletnem mestu? Koliko časa so porabili za iskanje podrobnosti? So našli zanimive stvari in se zadržali dlje kot običajno? Ne pozabite, če je odgovor pritrdilen, ste zadeli jackpot.

Nisi ga dobil, počakaj, da ti povem kako. Tokrat je čas bivanja ali čas, ki ga obiskovalec preživi na mestu, zelo pomemben.

Dejstvo je, da je razpon pozornosti v teh dneh manjši, zato več časa, ki ga porabi obiskovalec, pomeni, da imate ekskluzivno spletno mesto. Če želite povečati čas, ki ga porabijo obiskovalci, poskusite objaviti zanimive stvari, kot so videoposnetki, kratki dnevniki in druga dejstva ter posodobitve, ki se jim zdijo zanimive.

Lahko se ustvarjate in objavite nekaj edinstvenih stvari, ki jih publika vedno ceni.

5. Strategija mobilne telefonije

Prva strategija mobilnih telefonov najpomembnejši dejavnik

Optimizirano spletno mesto je tisto, ki ustreza vsem pripomočkom in najbolj priljubljena naprava v teh dneh? No, nobene nagrade za ugibanja – mobilni telefon. Ta naprava je zdaj rešilna točka tisočletnic. Nihče si ne more misliti na življenje izven njega. In najpametnejše spletno mesto bo združljivo z njim.

Predpostavimo, da poiščemo mobilni telefon za “najboljšo slaščičarno pri meni”. Kaj pa, če imate spletno mesto, ki vsebuje vse podrobnosti za določeno iskanje, vendar ni združljivo z OS mobilne naprave. No, namen spletne strani ni izpolnjen.

Ne morete izpolniti povpraševanja in zaradi nezdružljivosti naprave se ne prikaže v rezultatu iskanja.

Torej, kaj počneš? Potrudite se in najemite najboljše razvijalce, ki lahko oblikujejo najboljše združljivo spletno mesto za vas. Zasnova mora biti odzivna na kateri koli zaslon in spletno mesto se bo pametno prilegalo vsaki velikosti zaslona in dobro delovalo v vseh vrstah OS.

6. Naredite HTTPS za svoje spletno mesto

Naj bo vaše spletno mesto HTTPS

Premaknite se čez HTTP, njegov HTTPS zdaj. Kaj to pomeni? Pomeni, da obstaja dodatek S, ki pomeni varno. Zdaj je Google začel označevati spletna mesta s HTTP kot varna.

Prvič, ne izgleda lepo in za tiste, ki se tehničnega žargona premalo zavedajo, verjame, da ima spletno mesto nekakšno potencialno grožnjo. Ima pa tudi nekaj drugih vidikov. pribitek Googlu daje informacije o vsebini, ki je še vedno naivna s standardnim algoritmom pajka.

Torej, oba načina je slabo; vse, kar potrebujete to občinstvo, pa tudi Google, da je združljiv z vašim spletnim mestom.

7. Struktura mesta

Naredili ste čudovito spletno mesto, vendar struktura ni dobra. Nima povezave do strani, domača stran ni pravilno usmerjena na druge strani, skratka, na mestu ni hrbtenice. Ni pravilno razvejan in povezave so razpršene.

Googlebot bi moral imeti enostavno pot do vašega spletnega mesta. Imeti mora pravilno indeksiranje in smer do vsake strani.

Kako to storite, imamo nekaj nasvetov:

 • Domača stran mora biti povezana s pomembnimi stranmi.
 • Razporeditev vaših strani kot drevesna struktura, ki temelji na skupinah in kategorijah, je za Google Pajere videti urejena in urejena..
 • Prepričajte se, da so notranje povezave pravilno povezane. Na njih so zelo občutljivi, kadar in kjer je to potrebno. Interno se povezujte le tam, kjer je zelo pomemben in ustrezen.

No, to je 7 kazalcev, ki jih strokovni oblikovalec med izdelavo spletnega mesta za leto 2020 preverja. SEO je še vedno močan in ga ne morete zavrniti. Strategije se spreminjajo in stvari so zdaj bolj pregledne. odšli so dnevi, ko je povezava gradila nekdaj svoj namen.

Zdaj je SEO težaven in pametno spletno mesto je pomemben dejavnik, da dobimo pravo uvrstitev.

Drugi pomembni dejavniki dobrega spletnega mesta so tudi prevod, hitrost strani, meta opis, oznake naslovov in celo Favicons. To so majhni kazalci, vendar tudi močno vplivajo na prisotnost rezultatov iskanja.

Ker poznate zahtevo po pametnem spletnem mestu do leta 2020, morate še vedno preverjati, ali obstajajo redne posodobitve in informacije, saj v svetu SEO nič ne ostane konstantno in za vedno..

Ampak da, zgornji kazalci imajo vsa temeljna merila za dobro spletno stran.

Avtor Bio:

Justin Kemp sodeluje s piscem vsebin in blogerjem mlajšega spola Uvrstitev po SEO. Opazimo lahko, kako blogira o digitalnem marketingu, SEO, SMO, PPC itd.

Preberite tudi:

 • 10 najboljših programskih programov za SEO analizo vašega spletnega mesta
 • Najnovejši SEO Trendi 2020
 • 30 SEO napake, ki se jim je treba izogniti v letu 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map