7 Врхунских СЕО стратегија оптимизације веб локација на које треба пазити 2020. године

Зашто је важно знати СЕО стратегије за 2020. годину? Па, јер се увек развија. СЕО ажурирања могу бити директно повезана са ажурирањима Гоогле алгоритама које следе претраживачи.


Најбоље СЕО стратегије и технике

Ове године је све у питању

 • Важност садржаја ће и даље постојати и потреба за квалитетним садржајем.
 • Веб локације прилагођене мобилним уређајима
 • Корисничко искуство ће имати пуно значаја
 • Добијање природних веза

То је опћенито и трговци, наравно, требају знати више.

Од оснивања претраживача требало је да пружи легитимне одговоре на претраге. Дакле, с временом постоје ажурирања која треба побољшати и пружити им више и бољих опција.

Веб локације увек траже потенцијалне клијенте који ће се претворити у конверзије.

То ће се десити само ако се у резултатима претраге појаве и у врхунским резултатима.

Ово је основни мотив за изградњу веб странице и зато трговци увек траже Гоогле исправке да би сазнали шта је ново и како да испуне Гоогле-ове стандарде квалитета.

(реч упозорења: не употребљавајте никакве СЕО тактике црних шешира и избегавајте клике или привађене наслове и садржаје; бићете кажњени)

Овде ћемо разговарати о 7 крајњих СЕО стратегија и техника оптимизације веб локација на које треба бити опрезан 2020. године.

1. Направите садржај који пушта ум да би се приказао у богатим исјечцима

Направите непромишљени садржај за приказ у богатим исјечцима

Садржај је краљ и треба вам квалитетан садржај да бисте га редовно ажурирали на веб локацији. То је позната чињеница, али сада у 2020. години морате да потврдите за више.

Овога пута фокус је на истакнутим исјечцима.

Па, раније је фокус био на 1. месту у СЕРП-у, сада је то ГО ФОР # 0 место. То се чешће назива „истакнути исјечак“ или директна Гоогле-ова препорука.

Богати исјечци заправо подстичу људе да потраже страницу, радије искушавају људе да кликну на препоруку. Дакле, са фокусом на садржај присутан на веб локацији који укључује блогове, чланке, о нама и друге ствари, напорно радите на истакнутом исечку.

Не знате како? Ми вам кажемо. Прочитајте док разговарамо о стратегијама за то.

 • Укратко, и брзо пређите на ствар – не повлачите теме дуго. Брзо дођите на питање и дајте читаоцима информације које заправо траже.
 • Немојте им давати блок досадног садржаја, већ будите конкретни и напишите оно што требају знати.
 • Истраживање кључних речи – Пронађите јединствене кључне речи које су и даље сирове, мислим да их не користе ваши конкуренти. Оптимизирајте одличан садржај и користите те кључне ријечи. Ово је тајни рецепт за истакнути исјечак.
 • Дајте Гоогле-у узорак ваших листа – Гоогле се обожава када укључује истакнуте исјечке. Дакле, побрините се да ваш садржај садржи листе ваших редовних постова.
 • ФАК најбоље функционише – Ови ФАК-ови се често одабиру за Феатуред Сниппет, с обзиром да су у једноставном К-у&Образац и тако може бити довољно брз и кратак да стане у оквир за исечак.

Али опет, морају бити информативне и релевантне. Напорно радите на стварању универзалног типа ФАК питања која ће бити корисна вашем посетиоцу.

Прочитајте такође:

 • Како написати савршен пост на блогу?
 • 11 најбољих алата за истраживање кључних речи за СЕО (бесплатно и плаћено)

2. Изградња веза је и даље јака

Линк Буилдинг

Садржај је број 1, а веза је фактор # 2 за Гоогле рангирање. Дакле, за оптимизацију веб страница потребан вам је савршен спој обоје. Без обзира да ли су то двије главне врсте веза – бијели шешир стечен повезница или садржај или уредничка веза, требате радити на оба.

Везе за уредништво заиста најбоље функционишу са висококвалитетним садржајем и зато што пружају повратне везе на вашу веб локацију, заправо су невероватне.

Да бисте учинили своју веб локацију невероватном, напорно радите на поузданој вези.

Везе су најпаметнији начин на који се веб страница све више повезује са веб светом.

Чак и задржавање картице на старим повратним везама веома је корисно за СЕО веб локације. Стари вам говоре која је веза радила за вас, а која није. То омогућава навигацију до будуће мапе пута и помаже у креирању веб странице у складу са тим.

Прочитајте такође:

 • 9 начина да се бесплатне повратне везе добију бесплатно у 2020. години
 • Никада не користите ових 10 начина за прављење повратних веза

3. Не можете пропустити Ранкбраин

Гоогле алгоритам заправо одговара вашим упитима претраживања и даје резултате који се подударају са садржајем. Дакле, веб страница „вов“ мора бити богата садржајем који може да усклади кључне речи са овим веома важним алгоритмом.

Али чекај, то не значи да бескорисно пуниш садржај кључним речима, ово је лоше. То може кажњавати вашу веб локацију. Уместо тога, користите варијације; покушајте да користите друге речи сличног значења и објавите садржај. У садржају би требало да буде цртица кључних речи, а не пуњење.

Једна важна ствар – за РанкБраин садржај није једина метрика која ће одлучити о пласману.

Цела веб локација биће оцењена за рангирање и да бисте направили добар сајт, морате да проверите и остале метричке податке.

4. Покушајте да продужите време задржавања

Повећајте време задржавања

Колико дуго бораве посетиоци на вашој веб локацији? Колико времена су провели у потрази за детаљима? Да ли су пронашли занимљиве ствари и задржали се дуже него иначе? Имајте на уму, ако је одговор потврдан, погодили сте џекпот.

Ниси схватио, чекај да ти кажем како. Овај пут је изузетно важно време боравка или време које је посетилац провео на веб локацији.

Чињеница је да је распон пажње ових дана мањи и зато што више времена које посетилац проведе значи значи да имате ексклузивно веб место. Да бисте повећали време које посетиоци проводе, покушајте да објавите занимљиве ствари попут видео записа, кратких блогова и других чињеница и ажурирања која су им занимљива.

Можете добити креативност и објавити неке јединствене ствари које публика увек цени.

5. Мобилна прва стратегија

Прва стратегија мобилних уређаја најважнији фактор

Оптимизирана веб локација је она која одговара свим уређајима и најпопуларнији уређај ових дана? Па, награда за нагађање – мобилни је. Овај уређај је сада животна смисао миленијала. Нико не може мислити на живот изван њега. И најпаметнија веб локација ће бити компатибилна с њом.

Претпоставимо да се претражује путем мобилног телефона за „најбољу продавницу торти поред мене“. Шта ако имате веб локацију која садржи све детаље за одређену претрагу, али није компатибилна са ОС мобилног телефона. Па, сврха веб странице није испуњена.

Не можете да испуните потражњу и због некомпатибилности уређаја не појављујете се у резултатима претраге.

Па шта радиш? Радите мало напорно и запослите најбоље програмере који могу да дизајнирају најбоље компатибилно веб место за вас. Дизајн мора да реагује на било који екран и веб локација ће се паметно уклопити у било коју величину екрана и добро функционисати на свим типовима ОС.

6. Направите ХТТПС на свом сајту

Направите ХТТПС на свом сајту

Пређите преко ХТТП-а, његовог ХТТПС-а. Шта то значи? То значи да постоји додатак С који значи сигурно. Сада је Гоогле почео са обележавањем веб локација са ХТТП-ом као безбедним.

Прво, не изгледа лепо и за оне који нису много свесни техничког жаргона, верује да локација има неку врсту потенцијалне претње. Али има и неких других аспеката. додавање даје Гооглеу информацију о садржају који је још увек наиван са стандардним алгоритмом претраживања.

Дакле, оба начина је лоше; све што требате тој публици као и Гоогле да буде компатибилно са вашом веб страницом.

7. Структура локације

Направили сте сјајан сајт, али структура није добра. Нема повезницу на страницу, почетна страница није директно усмерена на друге странице и укратко, нема кичме према веб локацији. Није правилно разгранато, а везе су разбацане.

Гооглебот би требао имати лак пут да пређе вашу веб локацију. Требало би да има право индексирање и правац на свакој страници.

Како сте то урадили, па имамо неколико савета:

 • Почетна страница мора бити повезана са важним страницама.
 • Распоред страница као структура стабла на основу група и категорија изгледа уредно и уредно за Гоогле пауке.
 • Проверите да ли су унутрашње везе правилно повезане. На њих су врло осетљиви када и где је то потребно. Интерно се повезујте само тамо где је веома важно и релевантно.

Па, ово је 7 показатеља које стручни дизајнер обавезно проверава током дизајнирања веб странице за 2020. СЕО је и даље јак и не можете га одбацити. Постоје промене у стратегијама и ствари су сада транспарентније. Отишли ​​су дани када је изградња веза користила сврху.

Сада је СЕО тврд и паметна веб локација важан је фактор за постизање исправног рангирања.

Остали важни фактори за добру веб страницу укључују превођење, брзину странице, мета опис, ознаке наслова, па чак и фавицонсе. То су мали показивачи, али такође имају снажан утицај на присуство резултата претраживања.

Будући да знате захтев паметне веб странице за 2020. годину, још увек морате проверавати редовна ажурирања и информације јер ништа не остаје константно и заувек у свету СЕО.

Али да, горе наведени показатељи имају све основне критеријуме за добру веб страницу.

Аутор Био:

Јустин Кемп ради као писац садржаја и блогер млађег садржаја Рангирање према СЕО. Може се видети како пише блогове о дигиталном маркетингу, СЕО, СМО, ППЦ итд.

Прочитајте такође:

 • Топ 10 софтвера за СЕО анализу за анализу вашег вебсајта
 • Најновији СЕО трендови 2020
 • 30 грешака у СЕО које треба избећи 2020. године
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me