7 ultimata SEO-strategier för webbplatsoptimering att se upp 2020

Varför är det viktigt att veta om SEO-strategier för 2020? Tja, för det utvecklas alltid. SEO-uppdateringar kan kopplas direkt till Google-algoritmuppdateringar som sökmotorerna följer.


Bästa SEO-strategier och tekniker

I år handlar det om

 • Betydelsen av innehåll kommer att kvarstå och kravet på högkvalitativt innehåll.
 • Mobilvänliga webbplatser
 • Användarupplevelsen kommer att ha mycket viktighet
 • Att få naturliga länkar

Detta är i allmänhet och marknadsförarna måste naturligtvis veta mer.

Sedan början av sökmotorerna var att ge legitima svar på sökningarna. Med tider finns det uppdateringar för att förbättra och ytterligare ge dem fler och bättre alternativ.

Webbplatser letar alltid efter potentiella kunder som blir omvandlingar.

Detta kommer bara att ske om de visas i de sökningar som också i toppresultaten.

Detta är det främsta motivet för att bygga en webbplats och därför letar marknadsförare alltid efter Google-uppdateringar för att ta reda på vad som är nytt och hur man uppfyller Googles kvalitetsstandarder.

(varningens ord: använd inte SEO-taktik för svart hatt och undvik klickbetor eller vilseledande titlar och innehåll; du kommer att bli straffad)

Vi kommer här att diskutera de 7 ultimata SEO-strategierna och teknikerna för webbplatsoptimering att se upp 2020.

1. Skapa sinnesblåsande innehåll som ska visas i rika utdrag

Skapa sinnesblåsande innehåll som ska presenteras i rika utdrag

Innehållet är kung och du behöver innehåll av god kvalitet för att uppdateras regelbundet på webbplatsen. Detta är ett känt faktum, men nu 2020 måste du gå med på mer.

Den här gången är fokus på presenterade utdrag.

Tja, tidigare var fokuset att nå den 1: a positionen i SERP nu är det att GÅ FÖR # 0-platsen. Detta kallas mer ofta det “presenterade utdraget” eller den direkta rekommendationen från Google.

De rika utdragen anmodar faktiskt människor att leta efter webbplatsen, snarare lockar det människor att klicka på rekommendationen. Så med fokus på innehållet som finns på webbplatsen som inkluderar bloggar, artiklar, om oss och andra saker, arbeta hårt för ett presenterat utdrag.

Vet du inte hur? Vi säger dig. Läs vidare när vi diskuterar strategierna för det.

 • Gör det kort, och kom till punkten snabbt – dra inte ämnen så länge. Kom snabbt och ge dina läsare den information de faktiskt letar efter.
 • Ge dem inte ett block av tråkigt innehåll, snarare vara specifika och skriv vad de behöver veta.
 • Sökordsundersökning – Hitta unika nyckelord som fortfarande är råa, jag menar att de inte används av dina konkurrenter. Optimera lite utmärkt innehåll och använd dessa sökord. Det här är ett hemligt recept för ett presenterat utdrag.
 • Ge Google ett exempel på dina listor – Google beundrar att inkludera listor i det presenterade utdraget. Så se till att ditt innehåll har listor över dina vanliga inlägg.
 • Vanliga frågor fungerar bäst – Dessa vanliga frågor är de ofta som hämtas för det utvalda utdraget, orsak – de är i enkla Q&Ett formulär och så kan vara snabbt och kort nog för att passa in i utdragsrutan.

Men återigen måste de vara informativa och relevanta. Arbeta hårt för att skapa en universell typ av FAQ-sida som kommer att vara till hjälp för din besökare.

Läs också:

 • Hur man skriver ett perfekt blogginlägg?
 • 11 bästa verktyg för sökordsforskning för SEO (gratis och betalt)

2. Länkbyggnaden är fortfarande stark

Länkbyggnad

Innehållet är nummer 1 och länken är faktor 2 för Googles ranking. Så för webbplatsoptimering behöver du den perfekta blandningen av båda. Så vare sig det är de två huvudtyperna av länkar – vita hattar eller innehåll eller redaktionella länkar, du måste arbeta med båda.

De redaktionella länkar fungerar verkligen bäst med högkvalitativt innehåll och eftersom de också ger bakåtlänkar till din webbplats är de faktiskt fantastiska.

För att göra din webbplats fantastisk, arbeta hårt för att skapa pålitliga länkar.

Länkar är det smartaste sättet på vilket webbplatsen blir mer och mer kopplad till webbvärlden.

Även om du håller en flik på de gamla bakåtlänkarna är mycket användbart för SEO på en webbplats. De gamla berättar vilken länk som fungerade för dig och vilken misslyckades. Detta ger navigering till framtida färdplan och hjälper till att designa webbplatsen i enlighet därmed.

Läs också:

 • 9 sätt att få högkvalitativa baklänkar gratis år 2020
 • Använd aldrig dessa 10 sätt att bygga bakåtlänkar

3. Du kan inte missa Rankbrain

Det är Google-algoritmen som faktiskt matchar dina sökfrågor och ger resultaten som matchar innehållet. Så, wow-webbplatsen måste vara innehållsrik som kan matcha nyckelorden med denna mycket viktiga algoritm.

Men vänta, det betyder inte att du fyller ditt innehåll med nyckelord värdelöst, det är dåligt. Det kan få din webbplats straffad. Använd istället variationer; försök att använda andra liknande meningsord och publicera innehåll. Det bör finnas en streck sökord i innehållet men inte fylla.

En viktig sak – för RankBrain är innehållet inte det enda mätvärde som avgör rankningen.

Hela webbplatsen kommer att utvärderas för rankningen och för att göra en bra webbplats måste du också kontrollera de andra statistiken.

4. Försök att öka djuptiden

Öka Dwell Time

Hur länge stannar besökarna på din webbplats? Hur mycket tid spenderade de på att leta efter detaljer? Hittade de intressanta saker och stannade längre än vanligt? Tänk på det, om svaret är ja, har du träffat jackpotten.

Fick det inte, vänta jag säger dig hur. Den här gången är vistelsetiden eller den tid som besökaren använder på webbplatsen mycket viktig.

Faktum är att uppmärksamhetsspännen är mindre i dessa dagar och så mer tid för besökaren innebär att du har en exklusiv webbplats. För att öka besökarnas tid, försök att posta intressanta saker som videor, korta vloggar och andra fakta och uppdateringar som de tycker är intressanta.

Du kan bli kreativ och posta några unika saker som alltid uppskattas av publiken.

5. Mobile-First-strategi

Mobil första strategin viktigaste faktorn

En optimerad webbplats är den som passar för alla prylar och den mest populära enheten i dag? Tja, inget pris för att gissa – det är mobilen. Den här enheten är nu livslinjen för millennials. Ingen kan tänka på livet utöver det. Och den smartaste webbplatsen kommer att vara kompatibel med den.

Anta att en sökning görs via mobilen efter den “bästa kakebutiken nära mig”. Vad händer om du har en webbplats som har alla detaljer för den specifika sökningen, men den är inte kompatibel med mobilens operativsystem. Tja, webbplatsens syfte uppfylls inte.

Du kan inte tillgodose efterfrågan och på grund av enhetskompatibilitet visas du inte i sökresultatet.

Så vad du gör? Arbeta lite hårt och anställa de bästa utvecklarna som kan utforma den bästa kompatibla webbplatsen för dig. Designen måste vara lyhörd för vilken skärm som helst och webbplatsen passar smart in i alla skärmstorlekar och fungerar bra på alla typer av OS.

6. Gör din webbplats HTTPS

Gör din webbplats HTTPS

Flytta över HTTP, dess HTTPS nu. Vad betyder det? Det betyder att det finns ett tillägg av S som står för säkert. Nu har Google börjat markera webbplatser med HTTP som inte säkra.

För det första ser det inte trevligt ut och för de som inte är mycket medvetna om den tekniska jargongen anser att webbplatsen har ett slags potentiellt hot. Men det har vissa andra aspekter också. markeringen ger Google information om innehållet som ännu inte är naivt med standardgenomsökningsalgoritmen.

Så båda sätten är det dåligt; allt du behöver såväl publiken som Google för att vara kompatibel med din webbplats.

7. Webbplatsstruktur

Du har skapat en fantastisk webbplats men strukturen är inte bra. Den har ingen sidlänk, hemsidan riktas inte perfekt till andra sidor och kort sagt finns det ingen ryggrad till webbplatsen. Det är inte ordentligt grenat och länkarna är alla spridda.

Googlebot bör ha en enkel väg att korsa din webbplats. Den bör ha rätt indexering och riktning för varje sida.

Hur du gör det, vi har några tips:

 • Hemsidan måste vara länkad till viktiga sidor.
 • Arrangemanget av dina sidor som en trädstruktur baserat på grupper och kategorier ser snyggt och snyggt ut för Google Crawlers.
 • Se till att interna länkar är länkade ordentligt. De är mycket känsliga för dem när och när det är nödvändigt. Länk endast internt där det är mycket viktigt och relevant.

Det här är sju tips som expertdesignern ser till att kontrollera när han designar en webbplats för 2020. SEO går fortfarande starkt och du kan inte avvisa den. Det finns förändringar i strategierna och saker är nu mer öppna. borta är de dagar då länkbyggnad brukade göra syftet.

Nu är SEO tufft och en smart webbplats är en viktig faktor för att få rätt ranking.

De andra viktiga faktorerna för en bra webbplats inkluderar också översättning, sidhastighet, metabeskrivning, titeltaggar och till och med Favicons. Dessa är små pekare men har också en stark inverkan på förekomsten av sökresultaten.

Nu eftersom du känner till kravet på en smart webbplats för 2020 måste du fortfarande kontrollera för regelbundna uppdateringar och information eftersom ingenting förblir konstant och för evigt i SEO-världen.

Men ja, pekarna ovan har alla grundläggande kriterier för en bra webbplats.

Författare Bio:

Justin Kemp arbetar som Jr. innehållsförfattare och bloggare med Ranking av SEO. Han kan ses blogga om digital marknadsföring, SEO, SMO, PPC, etc..

Läs också:

 • Topp 10 SEO-analysprogram för att analysera din webbplats
 • Senaste SEO-trender 2020
 • 30 SEO-fel som ska undvikas 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me