7 tips for å skrive kraftige metabeskrivelser som konverterer

Metabeskrivelser kan best beskrives som en snikforhåndsvisning på nettstedet ditt. De hjelper besøkende å ta beslutningen om å gå videre og klikke på lenken, og til slutt kan du få en konvertering. Av denne grunn er det viktig at du legger din beste fot fremover, ser deg selv som en filmprodusent som prøver å lage en forhåndsvisning eller trailer for publikum.


Meta-beskrivelserMeta-beskrivelser

Selv om dette bare må være en kort beskrivelse, er det mye å ta i betraktning for å sikre at du treffer merket.

Når det er sagt, her er 7 tips for å skrive en kraftig metabeskrivelse som konverterer.

7 tips for å skrive kraftige metabeskrivelser som konverterer

#1. Hold det kort

Du kan finne mange forslag til antall tegn du bør bruke. Den grunnleggende tingen å merke seg er at du må være kort og kortfattet fordi SERP vil ende opp med å kutte av en del av teksten hvis den overskrider 160 tegn.

Du må derfor være så presis som mulig, i gjennomsnitt er den generelle anbefalingen mellom 150 og 155 tegn, på denne måten er du sikker på at hele beskrivelsen vil vises og besøkende blir lokket effektivt til å klikke og lese innholdet på nettstedet ditt.

Men husk at hva du inkluderer i metabeskrivelsen, bør lage føle til besøkende og ikke til søkemotoren.

# 2. Ta med nøkkelord

Inkluder nøkkelord i metabeskrivelseInkluder nøkkelord i metabeskrivelse

Selv om metabeskrivelsen ikke påvirker rangeringen av søkemotorene dine, er det viktig at du bruker nøkkelord der inne. Husk at den som søker leter etter den mest relevante informasjonen om et bestemt emne, så det hjelper hvis de kan se noen av nøkkelordene de søkte etter i metabeskrivelsen.

Å bruke nøkkelord betyr imidlertid ikke at du bør fylle beskrivelsen med dem. Nøkkelordene skal flyte innenfor beskrivelsen slik at publikum kan forstå at dette virkelig er et nettsted som har informasjonen de søker etter.

# 3. Svar på WIFM-spørsmålet

Svar på WIFM-spørsmåletSvar på WIFM-spørsmålet

WIFM, er et forkortelse for ‘What’s In It For Me?’

Omtrent alle har det spørsmålet i tankene når de surfer på internett eller til og med tar en kjøpsbeslutning. Metabeskrivelsen din må være oppmerksom på dette, leseren spør hvorfor de skal klikke på siden din, og ikke de andre som har dukket opp i søkeresultatene..

Beskrivelsen skal kunne fortelle leseren hvilken verdi siden din vil tilføre livet når de klikker på den. Du konkurrerer med de andre sidene som har dukket opp, og du har bare noen få ord for å overbevise publikum om at du passer best for dem.

# 4. Gjør det til en oppfordring til handling

Husk at du prøver å konvertere besøkende, hvilken bedre måte å forbedre konverteringen ved å inkludere en oppfordring til metoden i metabeskrivelsen. Dette er ikke råd for deg å gjøre det om til en salgsbod, som bare vil slå av personen. Handlingen skal være subtil, men effektiv. Dette er nesten som å kunne svare på WIFM-spørsmålet. Leseren bør oppfordres til å klikke på lenken for å dra nytte av noe.

Handlingen kan være noe som å “lære hvordan du får flere klikk på hjemmesiden din.” Som du kan se, dette er en subtil oppfordring til handling, men til slutt er det mer sannsynlig at en person som ønsker å få flere klikk, klikker på lenken.

# 5. Gjør det vennlig og perfekt

Metabeskrivelsen er som resepsjonsområdet eller sjefen for resepsjonen. Du må gjøre det så innbydende som mulig. Som noen sa det, “det kan være en smilende dørvakt eller en forbanna utsalder.”

Det kan hende at siden din vises først i søkeresultatene, men hvis beskrivelsen ikke er innbydende nok, kan det hende at du ikke vises i det hele tatt i resultatene.

Å sy sammen nøkkelord og raskt blande dem med verb og substantiv kommer ikke til å få deg konverteringer, men avsky..

Du bør strebe etter å ha en innbydende tone i beskrivelsen og deretter gå videre til å granske den for å sikre at den er fri for feil. Mange mennesker dømmer en bok fra forsiden, og feil på forsiden din kan få dem til å stille spørsmål ved om de kan stole på innholdet inne.

# 6. Legg den til søkemotoren

Legg den til søkemotorenLegg den til søkemotoren

Så rart som dette kan høres ut, noen ganger er den best skrevne beskrivelsen den som ikke er skrevet!

Søkemotorer kan også trekke nøkkelord og de medfølgende setningene når du ikke har en kodet metabeskrivelse. Noen ganger kan det de vil trekke ut være det mest relevante for søket noen har gjort. Dette er tilfelle, spesielt for nøkkelord med lang hale.

Husk at dette bare fungerer i bestemte situasjoner, og spesielt når du arbeider med lange nøkkelord eller flere av dem, så vær forsiktig.

# 7. Fortsett å lære og justere

Nettverdenen er aldri statisk, du gjør det bra å være så flytende som den er og fortsette å lære. Ikke vær redd for å eksperimentere, prøve noe, og hold nøye oversikt over hvordan det går an, og prøv deretter en annen hvis den ikke fungerer bra.

Selv om et bestemt nøkkelord kan fungere bra i dag, kan det være nødvendig å endre det i morgen fordi det kan ha mistet appellen. Av denne grunn må du alltid være på toppen av spillet, og hele tiden overvåke ytelsen til metabeskrivelsene dine.

Det kan også hende du må overvåke og lære av konkurrentene. En av konkurrentene er Google AdWords, sørg alltid for at beskrivelsen din kan konkurrere utenom disse annonsene.

Siste tanker

Å skrive kraftige metabeskrivelser for å konvertere vil ta tid og krefter, men du kommer dit til slutt. Det vil gjøre redigering og redigering for å komme frem til den beste, noen ganger kan du til og med be om en annen persons mening.

Det er imidlertid også viktig å merke seg at metabeskrivelsen bare er dørvakten, så det betyr noe hva en person finner når de går inn gjennom den virtuelle døren..

Stort innhold er like viktig, og beskrivelsen skal faktisk være et innblikk i innholdet på siden. Det er aldri en god opplevelse å se en flott trailer og havne i en forferdelig film!

Forfatter Bio:

Om Ritu Sharma – Ritu Sharma er SEO-spesialist & Online Marketing Strategist med over 9 års yrkeserfaring. Hun jobber for tiden med Indias ledende SEO-selskap PageTraffic. Hun har ledet mange vellykkede SEO-kampanjer for PageTraffic.

Les også:

  • SEO Trender for 2020
  • Slik får du massevis av trafikk ved hjelp av nøkkelord med lang haler
  • Hvordan få tilbakekoblinger av høy kvalitet gratis i 2020
  • 10 beste SEO-analyseprogramvaren for nettstedanalysen din
  • 7 beste SEO-plugins for WordPress-nettsteder
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me