7 strategii SEO ultime de optimizare a site-urilor de urmat în 2020

De ce este important să cunoaștem strategiile SEO pentru 2020? Ei bine, pentru că evoluează mereu. Actualizările SEO pot fi legate direct de actualizările algoritmului Google pe care le urmează motoarele de căutare.


Cele mai bune strategii și tehnici SEO

Anul acesta, totul este pe cale

 • Importanța conținutului va persista și cerința conținutului de înaltă calitate.
 • Site-uri mobile-mobile
 • Experiența utilizatorului va avea multă importanță
 • Obținerea legăturilor naturale

Acest lucru este în general, iar marketerii, desigur, trebuie să știe mai multe.

De la înființarea motoarelor de căutare a fost să ofere răspunsuri legitime la căutări. Așadar, odată cu momentele, există actualizări care să fie îmbunătățite și să le ofere și mai multe opțiuni.

Site-urile web sunt în permanență în căutare de oportunități care se vor transforma în conversii.

Acest lucru se va întâmpla numai dacă apar în căutările care au rezultate de top.

Acesta este motivul principal pentru construirea unui site web și astfel marketerii caută mereu actualizări Google pentru a afla ce este nou și cum să îndeplinească standardele de calitate Google.

(cuvântul de precauție: nu folosiți nicio tactică SEO de pălărie neagră și evitați momente de clic sau titluri și conținut înșelător; veți fi penalizat)

Aici vom discuta despre cele 7 strategii și tehnici de ultimă generație SEO de optimizare a site-urilor de urmat în 2020.

1. Creați conținut minunat care să fie caracterizat în fragmente bogate

Creați conținut minunat care să fie caracterizat în fragmente bogate

Conținutul este rege și ai nevoie de conținut de bună calitate pentru a fi actualizat regulat pe site-ul web. Acesta este un fapt cunoscut, dar acum în 2020, trebuie să vă promovați mai multe.

De această dată accentul se pune pe fragmentele prezentate.

Ei bine, mai devreme accentul era să ajungă pe poziția 1 în SERP, acum este să mergi pe locul # 0. Acesta este mai frecvent numit „fragment fragmentat” sau recomandarea directă de la Google.

Fragmentele bogate de fapt incită oamenii să caute site-ul, mai degrabă îi ispitește pe oameni să facă clic pe recomandare. Deci, cu accent pe conținutul prezent pe site-ul web, care include bloguri, articole, despre noi și alte lucruri, lucrează din greu pentru un fragment prezentat.

Nu știi cum? Vă spunem. Citiți mai departe în timp ce discutăm strategiile pentru aceasta.

 • Faceți-o scurtă și ajungeți la punct rapid – nu trageți subiectele mult timp. Vino repede și oferă cititorilor informațiile pe care le caută de fapt.
 • Nu le oferiți un bloc de conținut plictisitor, ci să fiți specifici și scrieți ce trebuie să știe.
 • Cercetare cu cuvinte cheie – Găsiți cuvinte cheie unice care sunt încă brute, adică nu sunt folosite de concurenții dvs. Optimizați un conținut excelent și utilizați acele cuvinte cheie. Aceasta este o rețetă secretă pentru un fragment prezentat.
 • Oferați lui Google un eșantion cu listele dvs. – Google admiră să includă liste în fragmentul prezentat. Deci, asigurați-vă că conținutul dvs. are liste cu postările dvs. obișnuite.
 • Întrebările frecvente funcționează cel mai bine – Aceste întrebări frecvente sunt cele mai frecvent selectate pentru fragmentul recomandat, motiv pentru care sunt într-o întrebare ușoară&Un formular și astfel poate fi suficient de rapid și scurt pentru a se încadra în caseta de fragment.

Dar, din nou, trebuie să fie informaționale și relevante. Muncește din greu pentru a crea un tip universal de pagină de întrebări frecvente care vă va fi de folos vizitatorului.

Citește și:

 • Cum să scrii o postare perfectă pe blog?
 • 11 cele mai bune instrumente de cercetare a cuvintelor cheie pentru SEO (gratuit și plătit)

2. Construirea legăturilor este încă puternică

Construirea legăturilor

Conținutul este numărul 1 și legătura este factorul 2 pentru clasamentul Google. Deci, pentru optimizarea site-ului web, aveți nevoie de amestecul perfect pentru ambele. Fie că este vorba despre cele două tipuri principale de link-uri – linkuri dobândite de pălării albe sau link-uri de conținut sau editorial, trebuie să lucrați la ambele.

Link-urile editoriale funcționează cel mai bine cu un conținut de înaltă calitate și, deoarece oferă și backlink-uri către site-ul dvs. web, acestea sunt de fapt uimitoare.

Pentru a face site-ul dvs. uimitor, lucrați din greu pentru a crea link-uri de încredere.

Linkurile sunt cel mai inteligent mod prin care site-ul web se conectează din ce în ce mai mult cu lumea web.

Chiar și păstrarea unei file pe backlink-urile vechi este foarte utilă pentru SEO-ul unui site web. Cele vechi vă spun ce legătură a funcționat pentru dvs. și care a eșuat. Acest lucru oferă navigarea către viitoarea foaie de parcurs și ajută la proiectarea site-ului în consecință.

Citește și:

 • 9 modalități de a obține gratuit backlink-uri de înaltă calitate în 2020
 • Nu folosiți niciodată aceste 10 modalități pentru a crea backlinks

3. Nu puteți rata Rankbrain

Este algoritmul Google care se potrivește de fapt cu întrebările dvs. de căutare și oferă rezultatele care se potrivesc conținutului. Deci, site-ul web „wow” trebuie să fie bogat în conținut, care să potrivească cuvintele cheie cu acest algoritm foarte important.

Dar țineți-vă, asta nu înseamnă că vă umpleți inutil conținutul cu cuvinte cheie, acest lucru este rău. Poate fi penalizat site-ul tău. În schimb, utilizați variații; încercați să utilizați alte cuvinte similare cu semnificație și să postați conținut. Ar trebui să existe un conținut de cuvinte cheie în conținut, dar nu umplutură.

Un lucru important – pentru RankBrain, conținutul nu este singura măsură care va decide clasamentul.

Întregul site web va fi evaluat pentru clasament și pentru a face un site bun, trebuie să verificați și celelalte valori.

4. Încercați să creșteți timpul de decedare

Măriți timpul de locuință

Cât timp rămân vizitatorii pe site-ul dvs. web? Cât timp au petrecut pentru a căuta detalii? Au găsit lucruri interesante și au rămas mai mult decât de obicei? Înțelegeți-vă, dacă răspunsul este da, ați lovit jackpotul.

Nu l-am obținut, așteaptă să-ți spun cum. De această dată timpul de staționare sau timpul petrecut de vizitator pe site este foarte important.

Cert este că intervalul de atenție este mai mic în aceste zile și astfel, cu cât timpul petrecut mai mult de vizitator înseamnă că ai un site exclusiv. Pentru a crește timpul petrecut de vizitatori, încercați să postați lucruri interesante, cum ar fi videoclipuri, scurte versiuni și alte fapte și actualizări pe care le consideră interesante.

Puteți obține creativ și posta unele lucruri unice care sunt mereu apreciate de public.

5. Mobile-Prima strategie

Primul strategie mobilă Factorul cel mai important

Un site web optimizat este cel potrivit pentru toate gadgeturile și cel mai popular dispozitiv în aceste zile? Ei bine, niciun premiu pentru ghicitul – este mobilul. Acest dispozitiv este acum linia de salvare a mileniilor. Nimeni nu se poate gândi la viața dincolo de ea. Iar cel mai inteligent site web va fi compatibil cu acesta.

Să presupunem că o căutare este făcută prin intermediul mobilului pentru „cel mai bun magazin de prăjituri de lângă mine”. Ce se întâmplă dacă aveți un site web care conține toate detaliile pentru căutarea particulară, dar nu este compatibil cu sistemul de operare al telefonului mobil. Ei bine, scopul site-ului nu este îndeplinit.

Nu puteți satisface cererea și din cauza incompatibilității dispozitivului, nu apareți în rezultatul căutării.

Deci, ce faci? Lucrați un pic din greu și angajați-i pe cei mai buni dezvoltatori care vă pot proiecta cel mai bun site compatibil. Proiectarea trebuie să răspundă la orice ecran, iar site-ul web se va încadra inteligent la orice dimensiune a ecranului și va funcționa bine pe toate tipurile de sisteme de operare.

6. Creează-ți site-ul HTTPS

Creează-ți site-ul HTTPS

Treceți peste HTTP, HTTPS-ul său acum. Ce înseamnă? Înseamnă că există o adăugare de S care este sigură. Acum, Google a început să marcheze site-urile cu HTTP ca fiind sigur.

În primul rând, nu arată frumos, iar pentru cei care nu sunt prea conștienți de jargonul tehnic, consideră că site-ul are un fel de amenințare potențială. Dar are și alte alte aspecte. marcarea oferă Google informații despre conținutul care este încă naiv cu algoritmul de crawling standard.

Deci, în ambele sensuri este rău; tot ceea ce aveți nevoie ca acea audiență, precum și Google, să fie compatibile cu site-ul dvs. web.

7. Structura site-ului

Ai făcut un site fabulos, dar structura nu este bună. Nu are nici o legătură de pagină, pagina principală nu este îndreptată către alte pagini perfect și pe scurt, nu există coloană vertebrală către site. Nu este ramificat corespunzător și linkurile sunt toate împrăștiate.

Googlebot ar trebui să aibă o cale ușoară pentru a traversa site-ul. Ar trebui să aibă indexarea și direcția potrivite pentru fiecare pagină.

Cum faci asta, bine avem câteva sfaturi:

 • Pagina principală trebuie să fie legată de pagini importante.
 • Aranjarea paginilor dvs. ca o structură de arbori bazată pe grupuri și categorii arată îngrijită și ordonată pentru crawler-urile Google.
 • Asigurați-vă că legăturile interne sunt legate corect. Sunt foarte sensibili la ei când și unde este necesar. Conectați-vă doar acolo unde este foarte important și relevant.

Ei bine, acestea sunt 7 indicatoare pe care designerul expert se asigură că le verifică în timp ce proiectează un site web pentru 2020. SEO continuă să fie puternic și nu îl poți respinge. Există schimbări în strategii și lucrurile sunt acum mai transparente. au dispărut sunt zilele în care link building-ul obișnuia să îndeplinească scopul.

Acum SEO este dur, iar un site web inteligent este un factor important pentru a obține un clasament corect.

Ceilalți factori importanți pentru un bun site web includ, de asemenea, traducerea, viteza paginii, meta descrierea, etichetele titlului și chiar Favicons. Acestea sunt indicatoare mici, dar au și un impact puternic asupra prezenței rezultatelor căutării.

Acum, deoarece știți cerința unui site web inteligent pentru 2020, trebuie să verificați actualizările și informațiile obișnuite, deoarece nimic nu rămâne constant și pentru totdeauna în lumea SEO.

Dar da, indicatorii de mai sus au toate criteriile fundamentale pentru un site web bun.

Autor Bio:

Justin Kemp lucrează ca scriitor de conținut Jr. și blogger Clasament după SEO. El poate fi văzut blogging despre marketing digital, SEO, SMO, PPC, etc.

Citește și:

 • Top 10 programe de analiză SEO pentru a vă analiza site-ul
 • Ultimele tendințe SEO 2020
 • 30 de greșeli SEO de evitat în 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me