30 SEO feil som kan drepe rangeringen av nettstedet ditt i 2020

På utsiden kan SEO slå deg som en enkel ting, men det er ikke helt ærlig. Mye går i å utføre de forskjellige SEO-faktorene, inkludert tilbakekoblinger av kvalitet, nøkkelord, forankringstekster, kvalitetsinnhold, for å nevne noen. Likevel kan du gjøre flere SEO-feil, blant dem:


1. Å skrive innhold av dårlig kvalitet

I denne tidsalder og tid vil ikke internett tilgi lav kvalitet. Så mange mennesker har utrolige ting å si og dele, at folk med glede vil overse innholdet av lav kvalitet, selv med en kjent merkevare. Med innhold handler det om å holde den frisk, relevant, aktuell, trendy, underholdende, informativ og tidsriktig for publikum.

Les også: Hvordan skrive innhold av kvalitet?

2. Langsom hastighet

Langsom websidehastighet

Treg hastighet er en morder. I denne tiden med avansert teknologi har menneskers sinn blitt innstilt på å forvente alt umiddelbart. Ideelt sett tar et nettsted mer enn tre sekunder å åpne, og får brukerne til å vente for lenge.

Pro tips: du trenger ikke å få ned hele. Vurder å endre måten du gjør ting på; endre størrelse på mediene du laster opp, inkorporer hurtigbufring av nettlesere, kutt ned plugins, widgets og sidefelt, blant andre.

Les også: 15 måter å få fart på et WordPress-nettsted

3. Optimaliserer ikke bilder

Visuelt innhold går langt i å tiltrekke seg oppmerksomhet og engasjere publikum med sosiale medieplattformer på mani; folk krever stadig mer visuelt innhold. Uten å optimalisere dem taper du imidlertid Googles riktig indeksering og rangering av alt innholdet.

Siden bilder er så store ting, vil det telle for deg å rangere etter dem, og sørg derfor for at du har informasjon om tekstene dine, bildebeskrivelser og til og med Alt-tekster. Målet er å gi folk mer informasjon om det visuelle innholdet ditt.

Les også: 5 beste Image Optimizer WordPress-plugins

4. Ikke gjør søkeordundersøkelser

Det er en grunn til hvorfor utviklere har sørget for den beste tracker-trackeren på Serpbook for markedet. Søkeordforskning er en så viktig del av vellykket SEO. Siden de fleste anser blogging og hele praksisen med SEO som en enkel ting, overser de oftere betydningen av søkeordforskning.

En stund kan det virke ubrukelig å bruke søkeordforskning fordi du slags har innhold du kan dele. Dessverre, selv med ferske ideer, kan du fremdeles ende opp med feil publikum eller galt materiale for publikum, når innholdet du har ikke samsvarer med behovene til målgruppen din..

Les også:

  • Hvordan gjøre søkeordforskning for SEO
  • Beste verktøy for søkeordforskning for SEO i 2020

5. Stopping av nøkkelord

Å unnlate å gjøre søkeordundersøkelser er en ting, men noen webansvarlige har ennå ikke funnet den ideelle måten å innlemme nøkkelord i teksten. Uansett hvor mye tid du bruker på å undersøke gode søkeord for innholdet ditt, er det ingen unnskyldning for å legge dem uforsiktig til plattformen din.

Nå for tiden handler det ikke så mye om å få frem søkeresultater for innhold med eksakte søkeordkamper, men om å få resultatene av innhold som passer best i søkeordene..

6. Optimalisering av flere sider for de samme nøkkelordene

Mye som du ikke kan gjøre uten nøkkelord, må du være smart om dem. Hvis du bruker ett mål søkeord for å optimalisere to eller flere av sidene dine, vil det skade rangeringen din. For det første er det mye konkurranse for den første siden på Google, og om ordene du målretter mot har lav konkurranse, er det alltid konkurranse å se opp for eller ikke.

Imidlertid er den største bekymringen med å selge deg selv kort. Det er så mange beslektede nøkkelord du kan målrette mot for å nå et enda større målgruppe enn med ett sett med nøkkelord.

7. Optimalisering for nøkkelord med kort hale

Nøkkelord for lange haler

Igjen med nøkkelordene, vil du ikke gjøre deg selv rettferdighet hvis du alltid målretter med korte hale søkeord. Å målrette et uttrykk som ‘SEO-teknikker’ vil gi deg en lav rangering. For det første er det skrevet så mye innhold om det emnet, og så mye mer dukker opp.

Problemet er at kortsiktige vilkår har veldig høy konkurranse, for ikke å nevne, en generell målgruppe. Folk kan være på jakt etter forskjellige ting i omfanget av nøkkelordene dine med korte haler nok til å gjøre innholdet ditt uten betydning for søket.

Les også: Hvordan øke nettstedstrafikken ved å bruke søkeord med lang hale?

8. Ser bort fra konkurransen

Konkurrentene dine er kanskje ikke vennene dine, men det skal ikke gjøre dem til dine fiender. Innen SEO er det alltid noe å lære. Enten konkurrentene gjør det bedre enn deg, det at de legger opp til en merkbar konkurranse, betyr at de må gjøre noe riktig. Invester litt tid i konkurrentforskning og velg en ting eller to du kan utnytte for bedre SERP av Google.

9. Ignorerer intern kobling

Mye som du stoler på tilbakekoblinger for koblingsstrukturen din, kan du ikke gjøre det uten internkobling og være en suksess i SEO. Det er mange artikler som ligger i arkivene til folks nettsteder som er usett på grunn av at de ikke bruker intern kobling.

Når folk går gjennom artikkelen din og Google gjennomsøker nettstedet ditt, må du sørge for at det er mye mer å konsumere enn de skrevne ordene. La de interne koblingene føre dem til mer av arbeidet ditt.

10. Tilbakekoblinger av dårlig kvalitet

Eksistensen av tilbakekoblinger har mye å gjøre med din samlede suksess i SEO-strategi. Mengden av disse tilbakekoblingene innebærer at du har tatt deg god tid til å berike innholdet ditt med mer verdi fra eksterne kilder. Dette øker omdømmet ditt som merkevare. Når de kjøper lenker, klarer imidlertid ikke folk å innse at det ikke er mengden som betyr så mye, men heller kvaliteten.

Noen av nettstedene du kjøper lenkene fra, er spammy og ganske irrelevant for kurset ditt som merkevare. Selv om de fleste av målgruppene dine kanskje ikke legger merke til dem, vil Google gjøre det. Verre er det at du vil tiltrekke deg en straff for det, i stedet for å øke rangeringsposisjonen din.

Les også:

  • 9 måter å få backlinks av høy kvalitet
  • Bruk aldri disse 10 måtene for å få tilbakekoblinger

11. Stillhet på det sosiale

Sosiale nettverk har en stor del av hele internettbefolkningen. Hvis du er i sosialitet og din tilstedeværelse ikke blir følt, forårsaker du rangeringene dine. Som et faktum, andre enn de skjulte fordelene det har med SEO, vinner sosiale signaler mer terreng som en rangeringsfaktor.

Menneskene du vil målrette mot innholdet ditt, henger stort sett på sosiale medier-plattformer. Jo mer du samhandler med dem, jo ​​bedre blir de kjent med merkevaren din, og ønsker å konsumere mer innhold fra deg.

Les også: 10 beste WordPress-plugins for automatisk å dele nye / gamle blogginnlegg på alle sosiale medier-plattformer

12. Ikke markedsfører innholdet ditt

Hva bra er det å ha kvalitetsinnhold som ingen kan lese? Eksisterende online handler om å gjøre merkevaren din kjent ved å dele innholdet ditt bredt. Å promotere innhold trenger aggresjon og engasjement. Vær aktiv på sosiale medier som en måte å markedsføre innholdet ditt.

Angi i tillegg et budsjett for innholdet ditt, slik at du kan betale for å spille, fordi noen ganger gjør det hele forskjellen i SEO.

13. Uforutsigbar publisering

Internett-brukerne er glade for innholdet det er å konsumere, og ikke noe mer. Folk kan banke på internett for nyheter, trender, underholdning, shopping, for å nevne noen. Derfor kan verdien du trenger å gi dem med hensyn til innhold ikke være uforutsigbar.

Som et faktum, merkevarer som har skapt et momentum for publisering med publikum, er de som har en jevn innleggsvaner. På denne måten avler du en dyrket publikumsbase som kan stole på deg for informasjon om bestemte dager i uken eller månedene, uten å mislykkes. Det gjør også mye for rangeringen din på Google.

14. Forsømmelse av ødelagte lenker

Ødelagte lenker er mer eller mindre en del av et voksende nettsted. Når du går over fra en webside til mer, øker mulighetene for ødelagte lenker. Eventuelle små endringer på plattformen din kan føre til ødelagte koblinger. Hvis for eksempel et nettsted du linket til blir hentet, får du en ødelagt lenke. Videre, hvis du har hatt noe vedlikehold av nettstedet på et tidspunkt, vil mange av koblingene dine ende opp med å bli brutt.

Pro tips: Du kan ikke kontrollere hva som skjer med andre nettsteder, men du kan kontrollere hva som skjer med deg. Derfor må du bestemme å bevisst kontrollere plattformen din, se etter ødelagte koblinger og fikse dem rett før de blir et stort problem på rangeringsfaktorene dine. Husk at brukeropplevelsen din alltid står på spill med ødelagte koblinger.

15. Manglende metadata

Ikke på noe punkt i utøvelsen av SEO, bør du ignorere metadata. De gir tilleggsinformasjon for søkemotorer å gjennomsøke, og for publikum å forstå hva nettstedet ditt angår. Videre handler det ikke bare om å ha metadata, men om å bli beregnet i hvordan du bruker dem.

For en, sørg for at de fanger opp dine målrettede nøkkelord. Kort som de er, må de være unike og originale fordi de presenterer merkevaren din for verden. La dem fange merkevaren din, sammen med de målrettede søkeordene som vil gjenspeile det aktuelle temaet.

Pro tips: sidetitlene skal aldri være lengre enn 65 tegn.

16. Med utsikt over lokal SEO

Visste du at lokal SEO er din innflytelse til å overvelde konkurransen? Det lokale markedet gir deg mer fordel fordi du forstår dem bedre enn konkurrentene gjør.

Derfor, når du ikke optimaliserer for ditt lokale publikum, men er opptatt med å konkurrere om den større markedsplassen, vil gi deg en så lav rangering på Google. Anta at ditt lokale publikum ikke har blitt målrettet av noe merke, og utnytt dem deretter for å nå ut til den andre befolkningen.

17. Glem å oppdatere innholdet ditt

Å oppdatere innholdet ditt er nok en gang et “husholdningsvedlikehold” -problem. I ordentlig SEO-praksis, det går utover å lage kvalitetsinnhold og dele det bredt med målgruppen din. Til enhver tid har Google vært kjent for å prioritere blogger med innhold av høy kvalitet.

Selv om du kan være en som publiserer kvalitetsinnhold annenhver gang, må du gå inn i postene og holde alt friskt.

Materialet du har i plattformen din fra et par måneder og år tilbake, fortjener et friskt utseende. Når eviggrønt innhold er så populært i bloggverdenen, er oppdatering av innholdet en flott måte å få dette til.

Den raskeste veien rundt dette er å utføre periodisk vedlikehold. På denne måten kan du manuelt gå gjennom noe av det tidligere arbeidet ditt og oppdatere dem. Alternativt kan du vurdere et verktøy som Google Search Console for å hjelpe med automatisk vedlikehold.

18. Dupliser innhold

For et faktum, er det å plagiere en annen persons arbeid plagiering som kan lande deg i noen opphavsrettslige og juridiske spørsmål. Totalt sett er det så mye informasjon å konsumere på nettet, at folk ikke har rom for overflødig informasjon. Hvis du har en av de dagene som kreativiteten din er på laveste, er det virkelig verdt å risikere at Google straffer nettstedet ditt bare fra å duplisere innhold?

Google, langt og stort, foretrekker nettsteder med unikt og originalt innhold. Hvis du vil vurdere et stykke informasjon på nytt, kan du oppdatere den og dele den på nytt, eller bruke den på nytt. Flotte måter å repurpose informasjon på er blant annet infografikk, instruksjonsvideoer og e-bøker.

19. Artikkel spinning

Bortsett fra duplikatinnhold, er artikkelspinning en stor feil som bare får deg straffet av Google. Når du tar en artikkel og snurrer den for å komme med andre innholdsstykker fra den, går du ikke bare på akkord med kvaliteten, men gjør også merkevaren billigere. Ordene kan skrives og ordnes annerledes, men kvaliteten forbedres ikke på noen måte.

20. Dårlig skrevne URL-er

Dårlige nettadresser

Bilde: URL-problemer

Det er ikke sikkert at nettadresser er et ideelt sted for SEO, men det er de også. Inkludert understrekinger, symboler, store bokstaver og irrelevante tall kan skade SEO-en din. Ideelt sett er minnet av nettstedet ditt i spørsmål om folk ikke engang kan fortelle hva nettstedet ditt handler om bare fra nettadressene. Et eksempel på en dårlig skrevet URL er www.example.com/Gsd_%12_f231&%

21. Glemme mobil

Med fremveksten av mobil kan du ikke glemme mobil og håpe å overleve; mobilpublikummet er langt mer betydelig enn desktop-publikummet. Derfor vil Google alltid prioritere resultater for mobilbrukere før stasjonære brukere.

Kjør en mobilvennlig test med Googles test, og finn ut om plattformen din overholder. Husk at innholdet, designen, skrifttypen, mengden og kvaliteten må serveres likt for både mobil- og skrivebordsgrupper.

22. Uforenlighet med nettlesere

Har noen gang åpnet et nettsted og funnet ut at det er inkompatibelt med nettleseren din. Dette kan bli veldig irriterende. Selv om du kanskje er spesifikk med å optimalisere for Google som de beste søkemotorene, med nettlesere, er det annerledes. Folk foretrekker forskjellige nettlesere, og hvis du begrenser dem til en bestemt, mister du et stort publikum.

De fleste kan se ut til å ha en preferanse for Google Chrome, men det at den ikke har blitt så dominerende nettleser som Google er en søkemotor, endrer alt. Firefox og Opera kommer ganske nær, og det er derfor ingen grunn til å låse disse brukerne når de optimaliserer for målgruppen din.

23. Å ignorere innhold i lang form

For det meste er kortformet innhold på under 500 ord minst engasjerende, sammenlignet med innhold i lang form. For rangering betyr det hvor mye tid folk bruker på plattformen din. Det er et tegn på at folk liker å være på plattformen din, og at Google fortjener en høy rangering for Google.

Innhold med lang form gir deg god tid og rom til å dekke søkeordene dine uten stikking av nøkkelord. Du har også plass til siden opp innholdet med tabeller, diagrammer, lister, figurer, H1-tagger, blant andre. For å spille trygt, mål 1000 – 2000 ord for artiklene dine. Trikset er å opprettholde konsistens i interesse og kvalitet slik at publikum kan lese til slutt.

24. Inkonsekvente online profiler

Overlevelsen til et merke stoler mye på evnen til å opprettholde et konsistent, anerkjent bilde. For det digitale rommet, alle kommunikasjoner du sender ut taler bind om merkevaren din. Hvis du blir fanget med inkonsekvent informasjon på nettet, mister du ikke bare troverdigheten, men mister du også terreng hos Google når det gjelder førsteplass i SERP. Google gjennomsøker millioner av plattformer for å finne informasjon for å gjennomsøke. Når det gjorde det, hadde du bedre å ha et konsistent merke å vise frem for verden.

25. For mange popup-annonser

Først av alt, popup-annonser er ikke så effektive som de pleide å være. Videre kan de være veldig irriterende, spesielt de som dekker hele skjermen. Gitt at du vurderer optimalisering av mobil først, kan popup-annonsene være veldig irriterende for brukere av mobilnettstedene som har en liten skjermplass å jobbe med.

26. Det er ikke viktig å anta videoen

De fleste SEO-er fokuserer for mye på bilde og tekst til at de ikke har noe hensyn eller perspektiv for videoinnhold. Problemet er at sosiale medier og teknologi har gått for langt til å popularisere video til at den ikke lenger kan ignoreres.

Når det er sagt, hvis du fortsatt antar at videoinnhold ikke er viktig, går du på akkord med en flott rangeringsmulighet. Plattformer som YouTube, Vimeo og andre bør fungere til din fordel, og gi deg tilgang til en annen målgruppekapasitet du ikke hadde før.

27. Å ignorere tilbakemeldinger fra publikum

Tilbakemelding er en markør for en markedsføringsinnsats som er gått rett i SEO; har du ikke råd til å overse tilbakemeldingene fra publikum. Enten tilbakemeldingene er en klage, et spørsmål eller en enkel kommentar, det betyr mye hvis du kommer tilbake til dem.

For det første holder det dem engasjert, som er en stor del av SEO. For det andre lar du ikke rom for spekulasjoner, spesielt der tilbakemeldingene var negative. Husk at måten du får dem til å føle kommer til å projisere på rangeringsstillingen din fordi Google verdsetter kundetilfredshet.

28. Å beholde et dårlig designet sted

Nettdesign er et element av teknisk SEO som de fleste eiere av nettstedet ikke vurderer. Det holder ting i perspektiv på området brukeropplevelse. Hvis folk ikke raskt kan navigere gjennom nettstedet ditt, finne ting og lese innholdet komfortabelt, har de ingen grunn til å være på nettstedet ditt. Løs dette, og fikser rangeringsposisjonen din.

29. Overveldende kampanjemeldinger

Mye som innholdet er viktig, hvis du er for limt på kampanjemeldinger, vil du skade rangeringene dine, folk vil ikke føle at de blir lurt eller presset når de abonnerer på tjenestene dine og konsumerer innholdet ditt. Derfor må innholdet ditt ikke bare være endimensjonalt når det gjelder å skyve merkevaren og produktene og tjenestene dine.

30. Uklar oppfordring til handling

Hva er det du vil at publikum skal gjøre? Fortelle dem. Mennesker er mye mer tillitsfulle og respekterer merkevarer som vet hva de vil ha fra kundene sine. Gi beskjed hvis du vil at de skal abonnere, kjøpe, ringe, besøke, bestille eller hva annet. Noen ganger gjør de ikke noe fordi de ikke føler at det er noe som skal gjøres.

Innpakking

SEO har mye på gang, og det er grunnen til at du må være opptatt av strategiene du velger å bruke. Utover det hjelper det å holde deg oppdatert med dagens trender og Google-oppdateringer. Slik kan du trygt praktisere SEO uten å havne i slike feil som disse som kan drepe rangeringen din.

Forfatter Bio: Duncan Kingori fra SERPBook

Duncan har vært i skrivefaget i et tiår nå. Han har stor erfaring med å skrive informative artikler og arbeidet hans har blitt verdsatt og publisert i mange populære publikasjoner.

Les også:

  • 25 måter å øke nettstedstrafikken i 2020
  • Komplett SEO-sjekkliste på siden for 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me