30 de greșeli SEO care vă pot ucide clasamentele site-ului web în 2020

La exterior, SEO te poate lovi ca pe un lucru simplu, dar acest lucru nu este complet sincer. O mulțime intră în executarea diferiților factori SEO, inclusiv link-uri de calitate, cuvinte cheie, texte ancoră, conținut de calitate, pentru a menționa câțiva. Totuși, puteți face mai multe greșeli SEO, printre ele:


1. Scrierea conținutului de proastă calitate

În această vârstă și timp, internetul nu va ierta conținutul de calitate scăzută. Atât de mulți oameni au lucruri incredibile de spus și de împărtășit, încât oamenii vor trece cu vederea din fericire conținutul dvs. de calitate scăzută, chiar și cu un titlu renumit al mărcii. În ceea ce privește conținutul, este vorba despre menținerea lor proaspătă, relevantă, actuală, la modă, distractivă, informativă și la timp pentru publicul dvs..

Citește și: Cum se scrie conținut de calitate?

2. Viteza lenta

Viteza web lentă

Viteza lenta este un criminal. În această perioadă a tehnologiei avansate, mințile oamenilor au fost reglate să aștepte totul instantaneu. În mod ideal, un site durează mai mult de 3 secunde pentru a face utilizatorii să-i aștepte prea mult.

Sfat Pro: nu trebuie să-ți dorești întregul. Luați în considerare schimbarea modului în care faceți lucrurile; redimensionați media pe care o încărcați, încorporați memoria cache a browserului, reduceți pluginurile, widget-urile și barele laterale, printre altele.

Citește și: 15 modalități de a accelera un site web WordPress

3. Neoptimizarea imaginilor

Conținutul vizual face un drum lung în atragerea atenției și implicarea audienței cu platformele de social media din nebunie; oamenii cer tot mai mult conținut vizual. Cu toate acestea, fără a le optimiza corect, pierdeți din indexarea și clasarea corespunzătoare a întregului conținut Google.

Având în vedere că imaginile sunt atât de mari, ar conta pentru dvs. să vă clasificați pentru ele, prin urmare, asigurați-vă că aveți informații despre legendele, descrierile imaginilor și chiar textele Alt. Scopul este de a oferi oamenilor mai multe detalii despre conținutul tău vizual.

Citește și: 5 cele mai bune pluginuri WordPress Image Optimizer

4. Nu face cercetări cu cuvinte cheie

Există un motiv pentru care dezvoltatorii au oferit cel mai bun tracker de clasificare a cuvintelor cheie la Serpbook pentru piață. Cercetarea cu cuvinte cheie este o parte esențială a SEO de succes. Deoarece majoritatea oamenilor consideră că blogging-ul și întreaga practică a SEO este un lucru simplu, ei nu adesea trec cu vederea importanța cercetării prin cuvinte cheie.

Pentru un timp, poate părea inutil să folosești cercetare de cuvinte cheie, deoarece aveți un conținut de distribuit. Din păcate, chiar și cu idei proaspete, ai putea totuși termina cu publicul greșit sau materialul greșit pentru audiența ta, atunci când conținutul pe care îl ai nu se potrivește cu nevoile publicului tău.

Citește și:

  • Cum se face cercetarea de cuvinte cheie pentru SEO
  • Cele mai bune instrumente de cercetare a cuvintelor cheie pentru SEO în 2020

5. Umplerea cuvintelor cheie

Eșecul de a face cercetarea prin cuvinte cheie este un lucru, însă unii webmasteri nu și-au dat seama încă modalitatea ideală de a încorpora cuvintele cheie în text. Oricât de mult timp petreci cercetând cuvinte cheie excelente pentru conținutul tău, nu există nicio scuză pentru a le adăuga nepăsător pe platforma ta.

În ziua de azi, nu este vorba atât despre crearea rezultatelor căutării de conținut cu potriviri exacte ale cuvintelor cheie, ci despre aducerea rezultatelor conținutului care se potrivește cel mai bine termenilor de căutare..

6. Optimizarea mai multor pagini pentru aceleași cuvinte cheie

Oricât de mult nu poți face fără cuvinte cheie, trebuie să fii inteligent în privința lor. Utilizarea unui cuvânt cheie țintă pentru a optimiza două sau mai multe pagini va afecta rangul. În primul rând, există foarte multă concurență pentru prima pagină de Google și, indiferent dacă cuvintele pe care le vizați au sau nu concurență, există întotdeauna concurență pentru care trebuie să vă uitați.

Cu toate acestea, principala preocupare este să te vinzi pe tine. Există atât de multe cuvinte cheie înrudite pe care le puteți viza pentru a ajunge la o bază de audiență și mai mare decât cu un set de cuvinte cheie.

7. Optimizarea cuvintelor cheie cu coadă scurtă

Cuvinte cheie lungi

Din nou, cu ajutorul cuvintelor cheie, nu veți face dreptate singură dacă întotdeauna vizați cuvinte cheie scurte. Direcționarea unei expresii precum „tehnici SEO” vă va oferi un clasament scăzut. Pentru unul, s-a scris atât de mult conținut pe acest subiect și se aduc multe altele.

Problema este că termenii cu coadă scurtă au o concurență foarte mare, ca să nu mai vorbim de un grup țintă general. Oamenii ar putea căuta diferite lucruri în sfera de cuvinte cheie cu coadă scurtă suficient pentru a face conținutul dvs. irelevant pentru căutările lor.

Citește și: Cum să crești traficul site-ului web folosind cuvinte cheie cu coadă lungă?

8. Nerespectarea concurenței

Este posibil ca concurenții tăi să nu fie prietenii tăi, dar asta nu ar trebui să-i facă dușmani. În domeniul SEO, întotdeauna există ceva de învățat. Indiferent dacă concurenții se descurcă mai bine decât tine, faptul că susțin o competiție vizibilă înseamnă că trebuie să facă ceva corect. Investește ceva timp în cercetarea concurenților și alege un lucru sau două pe care le poți folosi pentru o SERP mai bună a Google.

9. Ignorarea legăturii interne

Oricât de mult te bazezi pe backlink-uri pentru structura de link-uri, nu poți face fără legături interne și să ai un succes în SEO. Există o mulțime de articole care se află în arhivele site-urilor persoanelor nevăzute din cauza faptului că nu au folosit mesaje interne.

Pe măsură ce oamenii parcurg articolul dvs. și Google vă glisează site-ul, asigurați-vă că este mult mai mult pentru ei să consume decât cuvintele scrise. Lăsați legăturile interne să le conducă la mai multe activități.

10. backlinkuri de calitate slabă

Existența backlink-urilor are foarte mult de-a face cu succesul dvs. general în strategia SEO. Cantitatea acelor backlinkuri presupune că v-ați ocupat destul de mult timp pentru a vă îmbogăți conținutul cu mai multă valoare din surse externe. Acest lucru se adaugă reputației dvs. de marcă. Cu toate acestea, atunci când cumpără link-uri, oamenii nu recunosc că nu este cantitatea care contează atât de mult, ci mai degrabă, calitatea.

Unele dintre site-urile de la care cumpărați linkurile sunt spam și destul de irelevante pentru cursul dvs. ca marcă. În timp ce majoritatea publicului țintă este posibil să nu le observe, Google o va face. Mai rău, vei atrage o penalitate pentru asta, în loc să-ți sporești poziția de rang.

Citește și:

  • 9 modalități de a obține backlinks de calitate
  • Nu folosiți niciodată aceste 10 modalități de a obține backlinks

11. Tăcere pe social

Rețelele de socializare au o mare parte din întreaga populație de internet. Dacă sunteți pe social și prezența dvs. nu se face simțită, vă provocați clasamentul să sufere. De fapt, în afară de beneficiile ascunse pe care le are pe SEO, semnalele sociale câștigă mai mult teren ca factor de clasare.

Persoanele pe care doriți să le vizați cu conținutul dvs. atârnă în mare parte pe platformele de social media. Cu cât interacționezi mai mult cu ei, cu atât se familiarizează mai bine cu brandul tău și doresc să consume mai mult conținut din partea ta.

Citește și: 10 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru a partaja automat postări de blog noi / vechi pe toate platformele de socializare

12. Nu promovează conținutul tău

Ce bine este să ai un conținut de calitate pe care nimeni nu îl poate citi? Conectarea online existentă înseamnă să vă faceți cunoscut brandul prin împărtășirea largă a conținutului. Promovarea conținutului are nevoie de agresivitate și angajament. Fii activ pe social media ca o modalitate de a-ți promova conținutul.

În plus, setați un buget pentru conținutul dvs., astfel încât să puteți plăti pentru a juca, pentru că, uneori, face toată diferența în SEO.

13. Publicarea imprevizibilă

Utilizatorii de internet se bucură de conținutul de consumat și nimic mai mult. Oamenii pot banca pe internet pentru știri, tendințe, divertisment, cumpărături, pentru a menționa câteva. Prin urmare, valoarea pe care trebuie să le oferiți în ceea ce privește conținutul nu poate fi imprevizibilă.

De fapt, brandurile care au creat un impuls de publicare cu publicul lor sunt cele care au un obicei constant de postare. În felul acesta, crești o bază de audiență cultivată care poate conta pe tine pentru informații în anumite zile ale săptămânii sau luni, fără a eșua. De asemenea, face multe pentru clasamentul dvs. pe Google.

14. Neglijarea legăturilor sparte

Legături sparte sunt mai mult sau mai puțin o parte a oricărui site web în creștere. Pe măsură ce treceți de la o pagină web la mai multe, oportunitățile pentru link-uri sparte continuă să crească. Orice modificări ușoare ale platformei dvs. pot duce la legături rupte. De exemplu, dacă un site web pe care l-ați conectat este redus, veți primi un link spart. În plus, dacă ați avut parte de o întreținere a site-ului la un moment dat, o mulțime de link-uri vor ajunge să fie rupte.

Sfat Pro: Nu puteți controla ce se întâmplă cu alte site-uri, dar puteți controla ce se întâmplă cu dvs. Prin urmare, decideți să păstrați în mod intenționat verificarea platformei dvs., să verificați legăturile stricate și să le rezolvați chiar înainte de a deveni o mare problemă pentru factorii de clasare. Nu uitați că experiența dvs. de utilizator este întotdeauna în joc cu legături întrerupte.

15. Metadate lipsă

În niciun moment în practica SEO, nu trebuie să ignorați metadatele. Acestea oferă informații suplimentare pentru motoarele de căutare pentru a se accesa și pentru audiență să înțeleagă mai bine ceea ce se referă la site-ul dvs. În plus, nu este vorba doar de a avea metadate, ci de a fi calculat în modul în care le utilizați.

Pentru unul, asigurați-vă că captează cuvintele dvs. cheie vizate. Scurte, așa cum sunt, trebuie să fie unice și originale, deoarece îți prezintă brandul tău în lume. Permiteți-le să surprindă esența mărcii dvs., împreună cu cuvintele cheie vizate care vor reflecta subiectul în cauză.

Sfat Pro: titlurile paginii nu trebuie să aibă niciodată mai mult de 65 de caractere.

16. Cu vedere la SEO local

Știați că SEO local este potențialul dvs. pentru a-ți controla competiția? Piața locală vă oferă mai multe avantaje, deoarece le înțelegeți mai bine decât o fac concurenții.

Prin urmare, atunci când nu optimizați pentru publicul local, dar sunteți ocupat să concurați pentru spațiul mai mare pe piață, vă va oferi un clasament atât de scăzut pe Google. Presupunem că publicul dvs. local nu a fost vizat de nici un brand, apoi valorificați-le pentru a ajunge la cealaltă populație.

17. Uitând să vă actualizați conținutul

Actualizarea conținutului dvs. este încă o preocupare pentru „întreținerea casei”. În mod corespunzător Practica SEO, aceasta depășește crearea de conținut de calitate și distribuirea largă cu publicul țintă. În orice moment, Google a fost cunoscut că prioritizează blogurile cu conținut de înaltă calitate.

Deși este posibil să publicați conținut de calitate de fiecare dată, trebuie să reveniți la înregistrări și să păstrați totul la curent.

Materialul pe care îl ai în platformă de la câteva luni și ani în urmă merită un aspect nou. Datorită faptului că conținutul perenă este atât de popular în lumea blogging-urilor, actualizarea conținutului este o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Cel mai rapid mod de a face acest lucru este întreținerea periodică. În acest fel, puteți parcurge manual unele dintre lucrările anterioare și le puteți reîmprospăta. În mod alternativ, luați în considerare un instrument precum Google Search Console pentru a vă ajuta la întreținerea automată.

18. Conținut duplicat

Într-adevăr, reluarea activității unei alte persoane este un plagiat care te-ar putea dezactiva în anumite probleme de drepturi de autor și legale. În general, există atât de multe informații pe care să le consumăm online, încât oamenii nu au loc pentru informații redundante. Dacă aveți una dintre acele zile în care creativitatea dvs. este redusă, merită cu adevărat să riscați Google să vă penalizeze site-ul doar din duplicarea conținutului?

Google, în mare și mare, preferă site-urile web conținut unic și original. Dacă doriți să reconsiderați o informație, actualizați-o și re-împărțiți-o sau repuneți-o. O modalitate excelentă de a-și recompune informațiile este prin infografie, videoclipuri cu instrucțiuni și cărți electronice, printre altele.

19. Învârtirea articolului

În afară de conținutul duplicat, filarea articolelor este o greșeală majoră care vă va penaliza doar Google. Atunci când luați o bucată de articol și o rotiți pentru a veni cu alte piese de conținut din aceasta, nu numai că compromiteți calitatea acesteia, ci și vă reduceți marca. Cuvintele pot fi scrise și aranjate diferit, dar calitatea nu se va îmbunătăți în niciun fel.

20. Adrese URL scrise prost

Adrese URL necorespunzătoare

Imagine: Probleme URL

Este posibil ca adresele URL să nu vă atragă ca loc ideal pentru SEO, dar acestea sunt. Inclusiv sublinii, simboluri, litere mari și numere irelevante vă pot răni SEO. În mod ideal, memorabilitatea site-ului dvs. este pusă în discuție dacă oamenii nici nu pot spune despre ce este vorba doar site-ul dvs. URL. Un exemplu de adresă URL slab scrisă este www.example.com/Gsd_%12_f231&%

21. Uitarea de mobil

Odată cu creșterea telefonului mobil, nu poți uita mobilul și speri să supraviețuiești; audiența mobilă este cu mult mai semnificativă decât publicul desktop. Prin urmare, Google va acorda întotdeauna prioritate rezultatelor pentru utilizatorii de telefonie mobilă înainte de utilizatorii desktop.

Efectuați un test mobil compatibil cu testul Google și aflați dacă platforma dvs. respectă. Nu uitați că conținutul, designul, fontul, cantitatea și calitatea trebuie să fie servite în egală măsură atât pentru publicul mobil cât și pentru desktop.

22. Incompatibilitate cu browsere

Ați deschis vreodată un site și a constatat că este incompatibil cu browserul dvs. Acest lucru poate deveni foarte enervant. Deși este posibil să fiți specific cu optimizarea pentru Google ca motoare de căutare de top, cu browsere, este diferit. Oamenii preferă browsere diferite și, dacă le limitați la unul specific, pierdeți un public mare.

Este posibil ca majoritatea oamenilor să aibă o preferință pentru Google Chrome, dar faptul că nu a devenit un browser la fel de dominant ca Google este un motor de căutare schimbă totul. Firefox și Opera se apropie destul de mult și, prin urmare, nu este necesar să îi blocați pe acești utilizatori atunci când vă optimizați pentru publicul țintă.

23. Ignorarea conținutului de formă lungă

În cea mai mare parte, conținutul de formă scurtă sub 500 de cuvinte este cel puțin antrenant, în comparație cu conținutul cu forme lungi. Pentru clasament, contează timpul pe care oamenii îl petrec pe platforma dvs. Este un semn că oamenilor le place să fie pe platforma dvs., iar pentru Google merită un clasament ridicat.

Conținutul de formă lungă vă oferă spațiu suficient pentru a vă acoperi cuvintele cheie, fără a umple cuvinte cheie. De asemenea, aveți spațiu, deoarece conținutul dvs. cu tabele, diagrame, liste, figuri, etichete H1, printre altele. Pentru a juca în siguranță, țintește 1000 – 2000 de cuvinte pentru articolele tale. Trucul este de a menține consecvența în interes și calitate, astfel încât publicul tău să poată citi până la sfârșit.

24. Profiluri online inconsecvente

Supraviețuirea unei mărci se bazează foarte mult pe capacitatea sa de a menține o imagine consistentă, de încredere. Pentru spațiul digital, orice comunicare pe care o trimiteți vorbește despre volume despre marca dvs. Dacă sunteți prins cu informații inconsecvente online, nu numai că pierdeți credibilitatea, ci și pierdeți teren cu Google în ceea ce privește primul loc în SERP. Google parcurge milioane de platforme pentru a furniza informații pentru a se accesa. Când se întâmplă, ar fi bine să ai o marcă consecventă pentru a fi prezentată lumii.

25. Prea multe reclame pop-up

În primul rând, reclamele pop-up nu sunt la fel de eficiente pe cât erau. În plus, ele pot fi foarte enervante, în special cele care acoperă întregul ecran. Având în vedere că aveți în vedere optimizarea primului mobil, anunțurile pop-up pot fi foarte iritante pentru utilizatorii site-ului mobil care au un spațiu mic de ecran cu care să lucreze.

26. Presupunerea videoclipului nu este importantă

Majoritatea site-urilor SEO se concentrează prea mult pe imagine și text pe care nu au nici o atenție sau perspectivă pentru conținutul video. Problema este că media și tehnologia socială au mers prea departe încât să popularizeze videoclipurile încât acesta nu mai poate fi ignorat.

Acestea fiind spuse, dacă mai presupuneți că conținutul video nu este important, vă compromiteți cu o mare oportunitate de clasare. Platforme precum YouTube, Vimeo și altele ar trebui să funcționeze în avantajul dvs., oferindu-vă acces la o altă capacitate de audiență pe care nu o aveți înainte.

27. Ignorând feedback-ul publicului

Feedback-ul este un marker al efortului de marketing dus chiar în SEO; nu vă puteți permite să ignorați feedback-ul publicului dvs. Indiferent dacă feedback-ul este o reclamație, o întrebare sau un simplu comentariu, înseamnă multe dacă reveniți la ele.

Pentru unul, îi menține angajați, ceea ce este o mare parte din SEO. În al doilea rând, nu lăsați loc pentru speculații, în special în cazul în care feedback-ul a fost negativ. Nu uitați că modul în care îi faceți să se simtă se va proiecta pe poziția dvs. de rang, deoarece Google apreciază satisfacția clienților.

28. Păstrarea unui site prost proiectat

Proiectarea web este un element de SEO tehnic pe care majoritatea proprietarilor de site-uri nu îl iau în considerare. Reține lucrurile în perspectivă cu privire la zona experienței utilizatorului. Dacă oamenii nu pot naviga rapid prin site-ul dvs., găsiți lucruri și pot citi conținutul confortabil, atunci nu au niciun motiv să fie pe site-ul dvs. Remediați acest lucru și vă stabiliți poziția de clasament.

29. Supravegherea mesajelor promoționale

Oricât de mult conținutul este esențial, dacă ești prea lipit de mesajele promoționale, îți vei răni clasamentul, oamenii nu vor să simtă că sunt înșelați sau presionați atunci când abonează-te la serviciile tale și îți consumă conținutul. Prin urmare, conținutul dvs. nu trebuie să fie doar unidimensional în împingerea mărcii și a produselor și serviciilor dvs..

30. Call-to-action neclară

Ce vrei să faci publicul tău? Spune-le. Oamenii sunt mult mai de încredere și mai respectuoși de brandurile care știu ce vor de la clienții lor. Dacă doriți ca aceștia să se aboneze, să cumpere, să sune, să viziteze, să comande sau orice altceva, anunțați-i. Uneori, ei nu fac nimic pentru că nu simt că există ceva de făcut.

Înveliți

SEO are multe de întâmplat, motiv pentru care trebuie să fii pasionat de strategiile pe care alegi să le folosești. Pe deasupra, vă ajută să vă mențineți la curent cu tendințele actuale și actualizările Google. În felul acesta puteți practica în siguranță SEO fără a debarca în astfel de greșeli care ar putea să vă omoare clasamentul.

Autor Bio: Duncan Kingori din SERPBook

Duncan a fost în profesia de scriitor de acum un deceniu. Are o experiență excelentă în scris articole informative, iar munca sa a fost apreciată și publicată în multe publicații populare.

Citește și:

  • 25 modalități de creștere a traficului de site-uri web în 2020
  • Lista completă de verificare SEO on-Page pentru 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me