20 beste contentmarketingtools om de productiviteit van content in 2020 te verbeteren

Contentmarketing is een procedurele benadering voor het op de markt brengen van waardevolle, relevante, consistente inhoud. Het is de beste en de meest effectieve manier om organisch verkeer naar uw website te genereren. Je moet nadenken over hoe iemand marketing kan doen door middel van inhoud?


Hier moeten we eerst duidelijk worden met de wereld van digitalisering en strategische marketing digitaal gedaan. In het huidige scenario gelooft niemand in traditionele marketing en is de focus verschoven naar digitale marketing.

Digitale marketing kan op deze manieren worden gedaan:

 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Zoekmachinemarketing en pay-per-click-advertenties
 • Sociale media marketing
 • Contentmarketing
 • Affiliate marketing
 • Influencer Marketing
 • Email reclame
 • Virale marketing Mobiele telefoonreclame

Als het aankomt op contentmarketing we kunnen zeggen dat het een onderdeel is van SEO on-page activiteit. Geen wonder dat dit de beste manier is om organisch verkeer te genereren. Dat wil zeggen, zonder geld uit te geven aan betaalde advertenties of marketing.

Degenen die een website bezitten, moeten op SERP staan ​​en dat is natuurlijk een moeilijke taak. Een eerste en cruciale stap naar de ranking van uw website is Contentmarketing. Het is de optimalisatie van inhoud. Contentmarketing is echt cruciaal om de relevantie van uw inhoud met de titel te behouden, de zoekwoorden te behouden en de hoge kwaliteit van de inhoud. Dit alles omvat de stap naar contentmarketing.

Het leveren van een hoge kwaliteit van inhoud om leads te genereren en het improviseren van de ranking van de pagina op SERP (Search Engine Result Page). Het is de pagina die het eerst verschijnt wanneer we zoeken naar een trefwoord of zin, de pagina’s van de sites die op de eerste pagina verschijnen, worden gerangschikt op het specifieke zoekwoord.

Om uiteindelijk een bepaald zoekwoord te rangschikken contentmarketing is een heel belangrijke stap. Er wordt gezegd dat de inhoud de koning is, omdat het onmogelijk is om een ​​pagina op SERP te rangschikken zonder een kwalitatief hoogstaand stuk inhoud.

Content moet aansluiten bij de doelgroep. Vermijd dergelijke fouten bij het schrijven van een inhoud die het vullen van trefwoorden bevat, rondzwerven, de juiste taal of grammaticale fouten niet in acht nemen, plagiaat moet worden vermeden. Deze dingen moeten in gedachten worden gehouden bij het schrijven van inhoud voor marketing.

Er zijn verschillende tools die we zullen bespreken voor contentmarketing die wonderen kunnen doen voor uw inhoud.

20 beste contentmarketingtools voor 2020

1. BuzzSumo

In het huidige scenario is contentmarketing de beste manier gebleken om verkeer te genereren en de autoriteit van uw website te vergroten. Het probleem doet zich voor wanneer je moet beslissen over welk onderwerp je een blog moet schrijven dat populair is. De beste tool die uw probleem kan vereenvoudigen, is ‘BuzzSumo’, een krachtige online tool waarmee u de trending topics of inhoud voor de blog kunt vinden.

2. WordPress

WordPress is het meest bruikbare en meest gebruikte platform over de hele wereld. Het is een van de beste CMS (Content Management System). WordPress is een behoorlijk coole en nuttige tool om je contentmarketingprogramma te laten groeien. Het is een open-source waarmee u uw website naar uw keuze kunt bouwen en de mogelijkheid heeft om deze te hosten. U kunt uw site eenvoudig aanpassen met de thema’s en plug-ins die beschikbaar zijn in WordPress.

3. HubSpot

Met behulp van deze tool kunt u inhoud maken die meer bezoekers trekt naar het zoekwoord met meer zoekopdrachten. Bouw en wijzig de website zonder IT, u hoeft alleen maar te slepen en neer te zetten om blogposts, bestemmingspagina’s en sjablonen te maken. Door deze te maken met behulp van responsieve sjablonen, moet u klaar zijn voor de bezoekers.

4. Curata

Curata-tool helpt u om een ​​voorspelbare supply chain te creëren en de inhoud te kiezen die van invloed kan zijn op uw verkoop- en marketingpijplijn. Helpen u bij het verbeteren van uw benadering van contentmarketing. U kunt eenvoudig zien hoe uw blog presteert.

5. Buffer

Het enige dat u hebt gedaan, is inhoud van hoge kwaliteit maken. Nu heb je online nodig op verschillende social media platforms. Buffer helpt je daarbij. Het is een tool waarmee je berichten en updates op verschillende soorten sociale mediaplatforms kunt delen, ook volgens de manier waarop je plant. Het heeft ook de functie van analyse met behulp waarvan u kunt zien hoe uw sociale media-inhoud presteert.

Lees ook 10 beste WordPress-plug-ins om blogberichten op sociale media automatisch te delen.

6. Yoast

Het wordt een van je favoriete tools omdat het ook van mij is geworden. Alles in één tool die u het beste helpt met optimalisatie voor SEO. U kunt eenvoudig de inhoud, trefwoorden, metabeschrijving optimaliseren; suggereren zelfs interne links en nog veel meer.

7. Ahrefs

Dit is een van mijn favoriete tools, je zult ongetwijfeld ook dol zijn op deze tool. De tool helpt u te analyseren waarom uw concurrenten hoog scoren. En de manieren waarop je ze kunt overtreffen. Het wordt geleverd met zoekwoorden en hulpmiddelen voor inhoudsonderzoek die u helpen te weten welke inhoud het meest wordt gerangschikt en de specifieke zoekwoorden voor hen.

8. Grammatica

Grammatica-tool is een van de beste online tools waarmee u spelfouten of grammaticale fouten kunt aangeven. Alle contextuele fouten worden gemarkeerd met een roodgekleurde onderstreping. Alle fouten kunnen eenvoudig door de tool worden gecorrigeerd. U hoeft alleen maar de cursor op het woord te plaatsen dat wordt onderstreept door de rode kleurlijn. En u kunt op het juiste woord voor die fout klikken.

9. Google Analytics

Wanneer u bezig bent met verschillende taken, zoals het maken van de beste inhoud voor uw website, het bijwerken van sociale media en het uitvoeren van verschillende andere activiteiten voor uw blog. Misschien vergeet u de zeer essentiële stap, namelijk het analyseren van uw voortgang.

De tool die je hierbij helpt is Google Analytics. U kunt eenvoudig uw inzichten en statistieken bekijken en uw strategie wijzigen als deze niet werkt. Het analyseren van uw contentmarketingcampagne is echt nodig. Het helpt om uw verschillende vragen te beantwoorden, zoals hoeveel verkeer wordt er gegenereerd voor de periode volgens uw keuze om te bekijken? Welk zoekwoord genereert meer traffic en ook op basis van demografische gegevens?

10. Hemingway Editor

Deze tool is erg handig voor u omdat u de fouten op een meer contextuele manier kent. Help om uw schrijven vet en duidelijk te maken. Het markeert langdurige, complexe en veelvoorkomende fouten door aan te geven met een gele lijn.

 • Rode markering betekent dat uw zin zo saai is dat de lezer verdwaalt als hij probeert de betekenis te begrijpen.
 • Paarse markering vertelt je dat je het moet vervangen door een korter woord.
 • Blauwe markering vertelt u om het woord dat aantrekkelijker is te vervangen en groene markering vertelt u dat de zin in de passieve stem moet worden aangegeven.

11. Adobe Photoshop

U hebt inhoud van hoge kwaliteit en we hebben de beste tool voor u om hoogwaardige en aantrekkelijke afbeeldingen voor uw inhoud te maken. Adobe Photoshop is een gemakkelijk hulpmiddel om te gebruiken, zelfs als je niet goed bent in grafisch ontwerp. Het is het beste voor het maken van posts op sociale media, afbeeldingen voor uw inhoud, blogomslag en screenshot-tutorial. Je zult deze tool geweldig vinden.

12. Schildersezel

Easel.ly is een webgebaseerde infographic die u helpt uw ​​ideeën, concepten en rapporten om te zetten in daadwerkelijk webdesign. Zelfs als u geen professionele ontwerper bent, kunt u eenvoudig infographics maken. Dat helpt u hoopvol meer backlinks te genereren en natuurlijk interessante en aantrekkelijke infographics genereren automatisch verkeer.

13. MailChimp

MailChimp is de beste tool voor e-mailmarketing. Het is een gemakkelijke manier om uw inhoud via e-mail op de markt te brengen. Door inhoud te verspreiden via e-mail met behulp van deze tool, kunt u uw abonnees vergroten. Deze tool is handig voor bulkmailing.

Het belangrijkste om te weten is dat MailChimp gratis is voor maximaal 2000 abonnees en 12.000 maandelijkse e-mails en een handleiding heeft om aan de slag te gaan met e-mailmarketing. Deze tool helpt de merkbekendheid te verbeteren en de beste manier om met de klanten in contact te komen.

14. Marketo

Als het tijd is om alle activiteiten op het gebied van sociale media en contentmarketing samen te brengen, kan de Marketo-tool nu nuttig voor u zijn, omdat deze u de vereiste service zal bieden.

Deze tool heeft veel functies, maar de beste voordelen die het u kan bieden met behulp van de functie voor het voorspellen van inhoud, is uw beste inhoud bepalen en analyseren welke van uw inhoud zal worden gerangschikt en relevante inhoud voor de doelgroep zal bieden. Het voorspellende karakter helpt je op de best mogelijke manier.

15. HotJar

HotJar is een van mijn favoriete analysetools. Het biedt de beste gebruikerservaring met enquêtes en sessieherhalingen. HotJar helpt u niet alleen om “wat” “waar” te antwoorden op de resultaten van gebruikersgedragsanalyses, maar ook “waarom”. Het geeft je ook het visuele beeld van bezoekers die klikken en scrollen.

16. Crazy Egg

Gebruik deze geweldige tool om de resultaten te krijgen met betrekking tot het reageren van de klant op elementen op uw site. Heatmaps en schuifkaarten zijn bedoeld om visuele rapporten te bekijken. Het voegt toe aan uw inzichten in Google Analytics-gegevens.

17. Muiterij

Wauw! Een muiterij is een handig hulpmiddel. Het kan u helpen de klantengetuigenissen van een website dynamisch te wijzigen, zodat deze overeenkomen met de keuze van de bezoeker. Het geeft elke bezoeker een gepersonaliseerde website om meer verkopen te genereren.

18. Co-schema

Dit is de alles-in-één redactiekalender voor het plannen en uitvoeren van uw marketingstrategie. Dit helpt je om alles op één plek te organiseren. U kunt uw blogs, marketinginhoud en sociale media allemaal op één plek plannen, plannen of opnieuw plannen. Het is gemakkelijk te gebruiken en helpt u alles op één plek op uw manier te organiseren! Het vereenvoudigt uw werk.

19. Canva

Om uw inhoud aantrekkelijker en illustratiever te maken, is Canva de meest waardevolle tool die u helpt om zonder extra inspanning prachtige afbeeldingen voor uw blogs te maken. U hoeft zich geen zorgen te maken over het auteursrechtprobleem. U kunt afbeeldingen maken door een geschikte sjabloon te kiezen uit een groot aantal sjablonen, afbeeldingen, pictogrammen, banners en infographics.

20. Sociaal dier

Een sociaal dier is een zeer actief gebruikt hulpmiddel. Een demo-account kan u vertellen hoe nuttig de tool is voor de nichemarkt. Deze tool kan u gedetailleerd onderzoek doen naar zoekwoorden. Het heeft een onderzoekstool die erg nuttig is. Sociale dieren kunnen u een effectief en solide idee geven over hoe en wat u voor uw blog moet schrijven. Het helpt u bij het vinden van trending contentonderwerpen.

Auteur Bio: Samridhi Sharma is Digital Marketeer en Content Writer geweest bij Quantum IT-innovatie. Ze heeft blogs geschreven over op technologie gebaseerde discussies. Ze is gepassioneerd door haar interesse in bloggen en wil meer ontdekken op dit gebied.

Lees ook:

 • Top 10 WordPress-plug-ins om meer sociale aandelen te krijgen in 2020
 • 14 Beste SEO-tools die alle SEO-experts gebruiken in 2020 (gratis & Betaald)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me