10 lucruri de evitat în timp ce se construiește legătura

Stiai asta construirea de legături schimbat pentru totdeauna imediat Google a lansat algoritmul Penguin în aprilie 2012? Și lucrurile s-au schimbat și mai mult de-a lungul timpului, în timp ce Google continuă să lanseze algoritmi noi în fiecare zi.


Mii de site-uri au suferit o scădere uriașă a traficului, deoarece în timp ce construirea de linkuri joacă un rol imens atunci când vine vorba de Optimizarea în afara paginilor, există mai multe tehnici de construire a linkurilor pe care Google le urăște.

Există o mulțime de modalități prin care puteți genera backlinks, dar dacă doriți să obțineți un clasament Google mai bun, trebuie să creați backlinks de calitate.

Și pentru a obține backlinks de înaltă calitate, trebuie să evitați cele zece greșeli de construire a legăturilor pe care le vom împărtăși mai jos.

Citiți și, utilizați aceste 9 modalități pentru a obține backlinks de calitate

Este de înțeles, chiar și cei mai experimentați SEO fac unele greșeli atunci când construiești backlinks, dar trebuie să te străduiești să obții backlinks de calitate, astfel încât să poți îmbunătăți:

  • Vânzări
  • Clasamentul dvs. de căutare
  • Traficul dvs. organic

Amintiți-vă că construirea de backlinks în mod greșit vă poate costa bani și vă poate răni clasamentul Google extraordinar.

Așadar, în acest articol, vom împărtăși cu voi câteva dintre greșelile comune de evitat atunci când construiți backlink-uri (aka greșeli de construire a link-urilor).

Dar înainte de a intra în greșelile de construire a link-ului pentru a evita …

Definiția link building

Ce este Link Building?

Construirea legăturilor

Crearea de link-uri este practica de a obține alte site-uri web relevante pentru a face link către site-ul dvs. Cealaltă definiție a creării de linkuri este… procesul de promovare a site-ului dvs. web către alte site-uri web pentru a genera link-uri către dvs..

Pentru a conduce traficul de la motoarele de căutare, trebuie să creați backlinks de calitate de pe site-uri web relevante.

Avantajele Link Building

Știați că SEO este un link de 90%? Hao, doar ghicim, pentru că nu suntem SEO profesioniști, dar chiar dacă întrebi profesioniștii, ei îți vor spune că o strategie de succes pentru crearea de linkuri te poate ajuta:

Conduceți traficul de sesizare

Adresați-vă experților SEO și vă vor spune că traficul de recomandări este greu de obținut, dar este posibil atunci când executați o strategie bună de construire a linkurilor.

Când securizați un link către site-ul dvs. de site-urile autorității relevante, veți crește șansele de a conduce trafic de trimitere către site-ul dvs. web. De ce?

Aceste site-uri apar de obicei atunci când utilizatorii caută informații pe internet. Când utilizatorii fac clic pe hyperlink-urile plasate pe site-urile respective, aceștia sunt duși pe site-ul dvs. web. Așa generezi trafic de recomandări.

Îmbunătățirea autorității paginii și a domeniului

În timp ce Google folosește mai mulți factori pentru a afișa pagini web pe o căutare, domeniul și autoritatea paginii sunt factori importanți care determină dacă site-urile dvs. vor apărea în rezultatele căutării..

Deci, cum determină Google autoritatea domeniului (DA) și autoritatea paginii (PA) a unui site web?

Este simplu, calitatea backlinks-urilor pe care site-ul dvs. le are de la mai multe site-uri relevante, cu atât este mai mare autoritatea domeniului și cu atât mai bine va apărea site-ul dvs. în căutările relevante. Autoritatea dvs. de pagină este combinația de mai multe backlinks de înaltă calitate pe site-ul dvs..

Îmbunătățirea vizibilității mărcii

Atunci când execută o strategie de construire a legăturilor, proprietarii de site-uri își promovează site-urile web către alte site-uri web relevante prin postarea oaspeților și mai multe alte metode. În acest fel, oamenii se informează despre site-ul dvs. și în cele din urmă marca dvs. devine vizibilă pentru mulți oameni.

Construiți autoritatea de marcă

Crearea de link-uri vă poate spori autoritatea de brand în industria dvs. Tot mai mulți utilizatori navighează pe web în căutarea de conținut util, educativ, interesant și distractiv. Dacă publicați constant conținut original și de înaltă calitate, marca dvs. iese în evidență de mulțime. Așa creezi autoritatea de marcă.

Acum, cu acestea spuse, lăsați cauciucul să întâlnească drumul.

10 Greșeli comune de construire a legăturilor de evitat

1. Publicarea conținutului subțire

Ei bine, majoritatea site-urilor SEO vă vor spune să publicați conținut demn de legături, dar vă sfătuim să publicați conținut de înaltă calitate pentru utilizatori și să-l optimizați pentru motoarele de căutare.

Din păcate, mulți oameni se luptă pentru crearea de conținut care se clasează mai bine în motoarele de căutare, dar uită să pună cititorii conținutului în considerare – aceasta este o greșeală care merită evitată cu orice preț.

Google înțelege când utilizatorii iubesc conținutul dvs. Gigantul de căutare va verifica modul în care utilizatorii interacționează și se angajează cu conținutul dvs., backlink-urile, share-urile, comentariile, like-urile, timpul petrecut de un cititor pe site-ul dvs. și multe alte valori și apoi va clasifica site-ul în consecință. Asta înseamnă că dacă nimeni nu îți citește conținutul, atunci nimeni nu se leagă de acesta și, prin urmare, Google știe că conținutul tău este subțire (conținut secundar sau de calitate slabă).

În afară de calitatea conținutului, experiența utilizatorului este, de asemenea, un alt factor important pe care Google îl are în vedere când clasează site-urile web. De exemplu, dacă dumneavoastră paginile web durează prea mult pentru a se deschide, veți avea o rată de respingere ridicată.

Concentrați-vă pe crearea de conținut de înaltă calitate și utilizabil, care răspunde la întrebările căutătorilor, iar oamenii se vor conecta la site-ul dvs. web.

Citiți, de asemenea, Cum să scrieți un conținut care să crească mai mult pe Google

2. Schimbul de legături pentru bani

Google urăște link-urile cumpărate. Din acest motiv, motorul de căutare folosește roboți sau crawlere inteligente care pot detecta dacă ați cumpărat link-uri din alte surse. În plus, Google le permite oamenilor să raporteze link-uri cumpărate sau rețele PBN. Pentru a fi pe partea sigură, trebuie doar să evitați cumpărarea de link-uri.

Chiar dacă jucați sistemul cumpărând link-uri, luați în considerare:

  • Link-urile cumpărate vor conduce la trafic de calitate scăzută decât legăturile naturale
  • Veți primi o penalitate grea atunci când Google detectează link-uri plătite pe site-ul dvs. web
  • A fi penalizat de Google înseamnă că veți cheltui mai mulți bani pentru a remedia situația.

Achiziționarea de link-uri din alte surse vă poate afecta rangul motorului de căutare. Prin urmare, chiar dacă aveți bani pentru a cumpăra link-uri, ar fi bine să-i cheltuiți pe altceva.

3. Uitând să scapi de legăturile toxice

În primul rând, care sunt legăturile toxice?

Linkurile toxice sunt acele backlink-uri irelevante sau nefirești care pot afecta rangul motorului de căutare al site-ului dvs..

Știind acum care sunt legăturile toxice, ați auzit despre actualizarea Google Penguin?

Nu vă faceți griji, de asemenea, nu știam până când Google a lansat această „dulce” actualizare, dar iată de ce Google a lansat actualizarea Penguin.

Actualizarea Penguin a fost lansată pentru a stimula rezultatele căutării Google prin eliminarea paginilor web cu link-uri toxice.

Principalul obiectiv al actualizării Penguin este monitorizarea și sancționarea site-urilor web cu tone de backlink-uri toxice și cele cu un profil de backlink prost..

A scăpa de link-urile toxice este ușor. Există o mulțime de instrumente de analiză de backlink, cum ar fi SEMrush, pe care le puteți utiliza pentru a evalua profilul de backlink și pentru a elimina link-urile toxice.

4. Concentrarea pe One King of Backlinks

Deși un profil de legătură sănătos continuă să fie un indicator puternic al calității unui site pentru motoarele de căutare, multe persoane tind să se concentreze pe un singur tip de backlink..

Pentru a construi un profil de backlink sănătos, ar trebui să investești într-o varietate de backlink-uri care generează mai mult trafic către site-ul tău și crește veniturile.

Există două tipuri principale de backlink: Dofollow și Nofollow.

Majoritatea bloggerilor și SEO-urilor cu experiență vă vor spune să vă concentrați pe construirea de legături Dofollow, dar aceasta este una dintre greșelile de construire a legăturilor pe care ar trebui să le evitați. Concentrarea pe un singur tip de backlink este o practică SEO proastă. În plus, site-ul dvs. riscă să fie penalizat de Google pentru că face asta.

În mod incontestabil, linkurile Nofollow nu trec niciuna sucul de legătură la site-ul dvs., dar poate spori SEO-ul site-ului dvs., în special atunci când provin din domenii diferite.

Încercați tot posibilul să construiți cele două tipuri de backlink constant. De exemplu, dacă construiți backlinks Dofollow prin postarea oaspeților, puteți construi linkuri Nofollow comentând și alte bloguri relevante. Amestecarea celor două legături din profilul de backlink vă va ajuta să stimulați un site SEO sănătos.

5. Generarea de legături din domenii fără index

Pe măsură ce creați backlinks, trebuie să aveți grijă să nu obțineți link-uri de pe site-uri web, domenii sau pagini web care nu sunt indexate pe Google. Algoritmii de căutare Google penalizează site-urile care obțin linkuri din pagini sau site-uri care nu sunt indexate.

Înainte de a obține linkurile de pe un site web, asigurați-vă că faceți suficiente cercetări pentru a vedea dacă un site este indexat sau nu. Este mai bine să petreci mai mult timp cercetând un site înainte să creezi link-uri decât să grăbești să creezi link-uri, apoi să regreți mai târziu.

Puteți utiliza instrumente precum SEMrush pentru a vă monitoriza profilul de backlink și dacă detectați un site neindexat care se leagă de al vostru, eliminați aceste linkuri.

6. Concentrându-vă asupra evaluării concurentului

Sigur, este bine să spionezi profilul de link al concurenților, deoarece acesta este cel mai bun mod de a ști cum să-i învingi, dar concentrându-te pe a le depăși, urmărind profilul lor de link nu te va ajuta..

De regulă, ar trebui să vă spionați profilul de link al concurentului, pentru a vedea cum vă puteți regla profilul de legătură, dar găsiți resurse pentru a dezvolta o strategie de conținut care vă va ajuta să vă creați profilul de link.

7. Construirea de legături irelevante

În încercarea de a construi legături de pe site-urile autorității, bloggerii și marketerii de conținut ignoră relevanța de nișă.

Dacă dețineți un blog de marketing digital, achiziția unui backlink de la un blog de sănătate și fitness este rău pentru SEO.

Cu excepția cazului în care blogul de la care obțineți un link este general, ar trebui să creați întotdeauna linkuri din nișe relevante.

Ei bine, este posibil să creezi linkuri de calitate de pe un blog cu o altă nișă pentru a ta, dar ar trebui să te asiguri că subiectul despre care scrii este relevant pentru blogul tău..

8. Concentrarea asupra cantității asupra calității

Nimeni nu te oprește din publicarea a două postări pe blog pe săptămână. Cu toate acestea, dacă vei sacrifica calitatea pentru cantitate, atunci încetează să o faci.

Conform HubSpot, postările cu formă lungă generează mai multe partajări și backlinks, dar dacă conținutul este de calitate slabă, nimeni nu va face legătura cu postările de pe blog..

Concentrați-vă întotdeauna pe crearea și publicarea de conținut de înaltă calitate, iar oamenii vor face link către conținutul dvs..

9. Notificarea diversificării practicilor de creare a legăturilor

Există o mulțime de practici de construire a legăturilor. Cele mai obișnuite sunt blogurile pentru invitați și comentariile pe blog. Dacă vă bazați doar pe un singur tip de tehnică de construire a linkurilor, nu veți obține rezultatele dorite în timpul specificat.

10. Hastening Link Building

Google nu vă limitează viteza de creare a backlinkurilor, dar generarea de mii de link-uri într-o singură zi poate face ca Google să devină suspect și să vă penalizeze site-ul.

Similar cu punctul # 8 de mai sus, concentrați-vă întotdeauna pe crearea de backlinkuri de calitate decât pe cantitate.

Asta înseamnă că îți este mai bine să obții linkuri de pe 2 site-uri de autoritate decât să primești 20 de link-uri de pe site-uri web de calitate scăzută.

Cuvinte finale

Potrivit lui Brian Dean din Backlinko, link building-ul este unul dintre 200 de factori de clasificare Google. Totuși, link building-ul este un proces care necesită timp și necesită răbdare. Ori de câte ori executați într-o campanie de îmbunătățire a clasamentului motoarelor de căutare, construind link-uri, ar trebui să evitați întotdeauna aceste zece greșeli.

Despre autor

John Trogdon este un redactor profesionist și redactor la https://www.proessaywriting.com/. În plus, John a fost prezentat pe mai multe site-uri de autoritate ca un marketing digital profesionist. Forbes îl numește expert de marketing digital. Este și jurnalist de profesie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me