10 Beste SEO-analysesoftware voor uw website-analyse

De meeste bedrijven gaan tegenwoordig online. Om een ​​voorsprong op de concurrentie te krijgen, zoekt elk bedrijf naar manieren om contact te leggen met hun beoogde klant.


Bijna elk product- en servicebedrijf probeert zijn informatie via een website te communiceren. Dit komt door de grote populatie die online zoekt om informatie te vinden en feedback te krijgen over deze producten en diensten.

Deze golf van online verkeer maakt het voor elke organisatie tegenwoordig belangrijk om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijker te herkennen zijn in deze oceaan die internet is geworden.

Om dit te laten gebeuren heb je Search Engine Optimization (SEO) nodig.

SEO is in feite tegenwoordig geen modewoord, maar veel bedrijven weten inmiddels hoe het de aanwezigheid en zichtbaarheid van de website kan vergroten. Bij juiste toepassing zal uw website zeker geschikt verkeer genereren.

Het optimaliseren van de website is echter niet voldoende; u zult de werking van het SEO-proces moeten opsporen. Er zijn veel tools die u mogelijk kunnen helpen bij dit proces.

Hier is een lijst van 10 beste SEO-analysesoftware gebruikt voor website-analyse die uw bedrijf kan helpen om uw internetvoetafdruk van tijd tot tijd te verbeteren.

Beste SEO-analysesoftware voor uw website-analyseBeste SEO-analysesoftware

10 Beste SEO-analysesoftware voor uw website-analyse:

1. SEO-analyseprogramma (https://neilpatel.com/seo-analyzer/):

Deze tool wordt beschouwd als een van de gemakkelijkste en snelste tools om mee te werken. Als u binnen enkele seconden op zoek bent naar website-analyse en rapporten, dan is dit een van de tools voor u.

Deze site adviseert u over hoe u beter verkeer kunt krijgen en uw website-ranking gemakkelijk kunt verhogen. Contentbeheer is een van de hoogtepunten waardoor contentduplicatie wordt opgemerkt voordat de zoekmachine het identificeert en uw gelederen naar beneden duwt.

Marketing is een andere expertise waardoor het een haalbare optie is die een beetje handhaving nodig heeft.

2. Ahref (https://ahrefs.com/site-audit):

Als u een site-audit wilt, ongeacht de grootte van uw organisatie. Ahref geeft je veel informatie om mee te werken aan het verbeteren van je SEO.

Het biedt een diepgaande analyse van een groot aantal vragen die u zou kunnen hebben over hoe uw website in de echte wereld eerlijk verloopt.

Het controleert websites op meer dan 100 soorten SEO-problemen, waaronder prestaties, tags (HTML en sociaal), links (inkomend en uitgaand), kwaliteitscontrole en andere.

3. Moz Pro Tools: (https://moz.com/mozpro/lander):

Met een gratis proefperiode van een maand beschikbaar op hun website, bieden ze SEO-tools die u helpen te identificeren waar u fout gaat, hoe u dit kunt oplossen en waar u het goed doet.

Deze tool begrijpt dat SEO complex is en helpt u bij het identificeren van gegevens die u mogelijk niet zelf kunt vinden, terwijl het oplossingen biedt die voor u kunnen werken. Als u uw ranking wilt verbeteren, kunt u Moz Pro vertrouwen.

4. WooRank (https://www.woorank.com):

WooRank is een andere zeer efficiënte tool die geweldig is voor onmiddellijke SEO-controles en audits. Veel gebruikers vinden dit een handig hulpmiddel voor een grondige analyse van hun sites en gebruiken de informatie die kan worden gedownload.

Het doet ook vergelijkende tests om ervoor te zorgen dat u gelijk heeft. Bruikbaarheid is ook iets waar deze software zich op richt. Niet alleen peilen hoe de concurrentie het doet, maar ook welke zoekwoorden het beter doen.

Lees ook de beste hulpprogramma’s voor trefwoordonderzoek voor 2020.

Sinds de lancering in januari 2010 heeft het wereldwijd meer dan 1 miljoen geregistreerde gebruikers. Het is snel, gemakkelijk te gebruiken en biedt ook een gratis proefperiode.

5. Hubspot (https://website.grader.com):

Als u een website en een geldig e-mailadres heeft, maakt Hubspot het gemakkelijker om rapporten te genereren over de beveiliging van de website, de prestaties, hoe effectief uw website wordt gevonden en hoe effectief deze werkt op mobiele telefoons.

Het is een van de gemakkelijkere opties omdat het op maat is gemaakt. U kunt alles leren over de website.

6. Gevonden (https://www.found.co.uk/seo-tool/):

Deze eenvoudig te gebruiken, gratis SEO-tool kan uw team helpen bij het vinden van problemen met uw website. Krijg een momentopname van wat wel en niet werkt op uw websites.

Het behandelt technische kwesties, kwesties die voornamelijk op inhoud zijn gebaseerd en gaat een stap verder en analyseert links en identificeert problemen met externe links.

7. Google Webmaster (https://www.google.com/webmasters/):

Google is zeker een van de beste sites om naar zoeken te zoeken. Het lijdt daarom geen twijfel dat ze een SEO-analysetool hebben bedacht die comfortabel is met het analyseren van uw websitegegevens om te zien hoe het werkt of niet werkt voor u.

Google Analytics helpt u de prestaties van uw website bij te houden. Laat Google u helpen met uw analyses en zorg ervoor dat u de tools gebruikt die ze bieden om het efficiënter te maken.

8. Verwijder ze (https://www.removeem.com):

Als u op zoek bent naar een gezonde site, dan is dit waarschijnlijk de site voor u. Krijg wat goed voor je is, wat werkt en verwijder wat niet werkt. Dit product helpt u dat gemakkelijk te doen.

Met scannen op de achtergrond en identificeren van backline-links die niet voor u werken. Dit zorgt ervoor dat u de inefficiënte vervangt door de efficiëntere optie.

Ze volgen uw campagne, zorgen voor de beste contactvormen, identificeren slechte links die een gebruiker niet nodig heeft, duiken diep in SEO; en zorg er daarbij voor dat u een overzicht krijgt van hoe u communiceert.

9. Controleer mijn links (https://chrome.google.com/webstore/detail/check-my-links/ojkcdipcgfaekbeaelaapakgnjflfglf?hl=en-GB):

Een van de grootste dingen die u pijn doen, zijn gerelateerde links. En deze SEO-analysetool helpt u ervoor te zorgen dat de links die uitgaan of externe links die u heeft, juist zijn.

Dit komt omdat geen enkele klant graag naar een dode link gaat. Het is een gratis tool om uw interne en externe links snel te controleren en problemen met links te identificeren. Dus ga je gang en probeer het eens.

10. De SEO Report Card van UpCity (https://app.upcity.com/free-tools/seo-report-card):

Als u op zoek bent naar een gratis holistische aanpak, kan dit een alternatief voor u zijn. Omdat dit te maken heeft met wie u volgt, hoe u in de internetwereld scoort, hoe uw indexering verloopt, hoe toegankelijk uw website is, en een analyse van hoe uw website is en meer.

Auteur Bio:

Sorav Jain is erkend als een van de ‘Top 25 Social Media Professionals of India’. Hij is een fervent blogger en heeft weinig boeken geschreven digitale marketing en heeft ook tal van informatieve lezingen gegeven aan de Confederation of Indian Industry, NASSCOM. Hij heeft meer dan 300 workshops op sociale media gegeven in heel India, Sri Lanka en Dubai.

Lees ook:

  • 14 Beste SEO-tools om te gebruiken in 2020
  • Nieuwste SEO-trends om te volgen in 2020
  • Op pagina SEO-checklist 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me