10 beste SEO-analyseprogramvaren for nettstedanalysen din

De fleste virksomhetene i dag flytter på nettet. For å få en forkant foran konkurrenter, ser hver virksomhet på måter å nå ut til sin målrettede kunde.


Nesten hver produkt- og servicevirksomhet prøver å formidle informasjonen sin ved hjelp av et nettsted. Dette er på grunn av den store befolkningen som ser på nettet for å finne informasjon og få tilbakemeldinger på disse produktene og tjenestene.

Denne bølgen i online trafikk gjør det viktig for enhver organisasjon i dag å sikre at de er lettere å oppdage i dette havet at internett har blitt.

For at dette skal skje, trenger du Search Engine Optimization (SEO).

SEO, faktisk, i dag er ikke et buzzword, mange bedrifter på dette tidspunktet er klar over hvordan det kan øke nettstedets tilstedeværelse og synlighet. Når det brukes på riktig måte, er nettstedet ditt bundet til å få passende trafikk.

Bare å optimalisere nettstedet vil ikke gjøre susen; må du spore hvordan SEO-prosessen fungerer. Det er mange verktøy som potensielt kan hjelpe deg med denne prosessen.

Her er en liste over 10 beste SEO-analyseprogramvare brukes til analyse av nettsteder som kan hjelpe virksomheten din til å forbedre fotavtrykket ditt fra tid til annen.

Beste SEO-analyseprogramvare for nettstedanalyseBeste SEO-analyseprogramvare

10 beste SEO-analyseprogramvaren for nettstedanalysen din:

1. SEO Analyzer (https://neilpatel.com/seo-analyzer/):

Dette verktøyet regnes som et av de enkleste og raskeste verktøyene å jobbe med. Hvis du leter etter nettstedanalyse og rapporter om noen få sekunder, er dette et av verktøyene for deg.

Dette nettstedet gir deg råd om hvordan du kan få bedre trafikk og øke nettstedets rangering med letthet. Innholdsstyring er et av høydepunktene som sikrer at duplisering av innhold blir oppdaget før søkemotoren identifiserer det og skyver rekkene dine ned.

Markedsføring er en annen ekspertise som gjør det til et levedyktig alternativ som trenger litt håndholding.

2. Ahref (https://ahrefs.com/site-audit):

Hvis du vil ha en nettstedrevisjon, uansett størrelse på organisasjonen din. Ahref gir deg mye informasjon å jobbe med å forbedre SEO-en.

Det gir en grundig analyse av en rekke spørsmål du måtte ha om hvordan nettstedet ditt er fairing i den virkelige verden.

Den sjekker nettsteder til over 100 typer SEO-problemer, inkludert ytelse, tagger (HTML og sosial), lenker (innkommende og utgående), kvalitetskontroll og andre..

3. Moz Pro-verktøy: (https://moz.com/mozpro/lander):

Med en måneds gratis prøveversjon tilgjengelig på nettstedet deres, tilbyr de SEO-verktøy som hjelper deg å identifisere hvor du går galt, hvordan du kan fikse det og hvor det går bra med deg.

Dette verktøyet forstår at SEO er sammensatt og hjelper deg med å identifisere data som du kan ha problemer med å finne deg selv mens du tilbyr løsninger som kan fungere for deg. Hvis du ønsker å øke rangeringen, kan du stole på Moz Pro.

4. WooRank (https://www.woorank.com):

WooRank er et annet veldig effektivt verktøy som er flott for øyeblikkelig SEO-kontroller og revisjoner. Mange brukere synes dette er et nyttig verktøy for en grundig analyse av nettstedene deres og bruker informasjonen som kan lastes ned.

Det gjør også sammenlignende testing for å sikre at du har rett på pengene. Brukervennlighet er også noe denne programvaren fokuserer på. Ikke bare å måle hvordan konkurransen går, men hvilke nøkkelord som gjør det bedre.

Les også Beste verktøy for søkeordforskning for 2020.

Siden den ble lansert i januar 2010, har den over 1 million registrerte brukere over hele verden. Den er rask, enkel å bruke og gir en gratis prøveperiode.

5. Hubspot (https://website.grader.com):

Hvis du har et nettsted og en gyldig e-post-ID, gjør Hubspot det enklere å generere rapporter om nettstedets sikkerhet, ytelsen, hvor effektivt nettstedet ditt blir funnet og hvor effektivt det fungerer på mobiler.

Det er et av de enkleste alternativene fordi det er tilpasset. Du kan lære alt du trenger å vite om nettstedet.

6. Fant (https://www.found.co.uk/seo-tool/):

Dette enkle å bruke, gratis SEO-verktøyet kan hjelpe teamet ditt med å finne problemer med nettstedet ditt. Få et øyeblikksbilde av hva som fungerer og ikke fungerer på nettstedene dine.

Den dekker spørsmål som er tekniske, problemer som primært er innholdsbasert og går et skritt videre og analyserer koblinger og identifiserer problemer med eksterne lenker.

7. Google Webmaster (https://www.google.com/webmasters/):

Google er absolutt et av de beste nettstedene å lete etter. Det er derfor ingen tvil om at de har kommet frem til et SEO-analyseverktøy som er komfortable med å analysere nettstedets data for å se hvordan det fungerer eller ikke fungerer for deg.

Google Analytics hjelper deg å spore nettstedets ytelse. Be Google om å hjelpe deg med analysene dine, og sørge for at du bruker verktøyene de gir for å gjøre det mer effektivt.

8. Fjern’em (https://www.removeem.com):

Hvis du er ute etter et sunt nettsted, er dette sannsynligvis nettstedet for deg. Få det som er bra for deg, hva som fungerer, og ta ut det som ikke gjør det. Dette produktet hjelper deg med å gjøre det enkelt.

Med bakgrunnsskanning og identifisering av backline-koblinger som ikke fungerer for deg. Dette sikrer at du erstatter ineffektivt med det mer effektive alternativet.

De sporer kampanjen din, sikrer de beste kontaktformene, identifiserer dårlige koblinger som en bruker ikke trenger, har dype dykk i SEO; og på den måten sikre at du har en gjennomgang av hvordan du kommuniserer.

9. Sjekk linkene mine (https://chrome.google.com/webstore/detail/check-my-links/ojkcdipcgfaekbeaelaapakgnjflfglf?hl=en-GB):

Noe av det største som skader deg er relaterte lenker. Og dette SEO-analyseverktøyet hjelper deg å sikre at koblingene som går ut eller eksterne lenker du har, er nøyaktige.

Dette fordi ingen kunder liker å gå til en død lenke. Det er et gratis verktøy for å sjekke interne og eksterne lenker og identifisere problemer med koblinger på kort tid. Så gå videre og gi den en sjanse.

10. UpCitys SEO-rapportkort (https://app.upcity.com/free-tools/seo-report-card):

Hvis du er ute etter en helhetlig tilnærming kostnadsfritt, kan dette være et alternativ for deg. Fordi dette handler om hvem som følger deg, hvordan du rangerer i internettverdenen, hvordan indekseringen din går, hvor tilgjengelig nettstedet ditt er, og en analyse av hvordan nettstedet ditt er og mer.

Forfatter Bio:

Sorav Jain har blitt anerkjent som en av de “Topp 25 profesjonelle medier i India”. Han er en ivrig blogger og har skrevet få bøker om digital markedsføring og har også levert en rekke informative foredrag ved Confederation of Indian Industry, NASSCOM. Han har vært vertskap for over 300+ verksteder på sosiale medier over hele India, Sri Lanka og Dubai.

Les også:

  • 14 Beste SEO-verktøy som skal brukes i 2020
  • Siste SEO-trender som skal følges i 2020
  • På side SEO sjekkliste 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me