Revisió Sitejet.io

Sitejet – és una plataforma d’edificació de llocs web d’alt rendiment que combina CMS i funcions de gestió de projectes. El sistema es va desenvolupar inicialment per satisfer la necessitat de dissenyadors web professionals. Es presenta com un instrument útil per donar vida als projectes de diferents clients i col·laborar amb els clients en temps real. Els desenvolupadors web poden generar comentaris, unir-se a altres especialistes, fer les correccions necessàries i molt més dins d’un sol servei.


La plataforma aporta un conjunt de capacitats per crear projectes web sensibles amb facilitat. És un CMS d’alt rendiment amb capacitats de gestió de projectes de disseny web robustes que permet als dissenyadors web crear llocs web de resposta fenomenal ràpidament, alhora que els proporciona una plataforma per donar servei eficaç a aquests llocs web en.

Sitejet ajuda a crear llocs web espectaculars en menys temps, a gestionar eficientment els processos i a la interacció del client i a donar servei a aquests llocs web des d’un mateix lloc. Vegeu un vídeo explicatiu breu:

La nostra revisió detallada de Sitejet recalcarà els principals avantatges i contres per deixar clar si realment val la pena prestar atenció a la plataforma.

1. Facilitat d’ús

Sitejet sembla més avançat si es compara amb altres sistemes típics de creació de llocs web. Depèn de vosaltres si escolliu alguna de les plantilles disponibles o dissenyeu un lloc web des de zero. En tots dos casos, tindreu accés a una àmplia gamma d’eines de personalització.

Netegeu la funció Arrossegueu i deixeu anar

El procés d’edició s’inicia amb una simple funció arrossegar i deixar anar. Has de triar el lloc web de la llista i prémer el botó “edita”. El sistema us portarà al vostre lloc on podeu moure elements, substituir imatges o blocs de text, moure camps personalitzats dins del formulari de contacte i molt més.

Arrel Arrossegueu i deixeu anar

Si voleu aprofundir en el procés de personalització, podeu optar per un tauler d’edició. Trieu l’element que vulgueu editar i feu clic al botó dret del ratolí per:

 • Mou o afegeix elements nous.
 • Afegiu nous elements del menú.
 • Inseriu enllaços, lliscants o galeries.
 • Afegiu botons socials, mapes, contingut multimèdia, etc..

Podeu tallar, suprimir o duplicar diferents elements per crear una estructura de pàgina única. Tot i que pot trigar un temps a esbrinar el funcionament del sistema, tot el procés d’edició sembla força senzill. Els novells, òbviament, el manejaran sense afrontar dificultats crucials.

Codificació manual

Si no és suficient una funció arrossegar i deixar anar o si voleu convertir-se en un dissenyador web dedicat, Sitejet ofereix algunes oportunitats per integrar codificació manual directa. Els usuaris poden triar entre les capacitats de codificació HTML, CSS o Javascript en funció de les seves habilitats i competències.

La possibilitat de gestionar elements recurrents del lloc web és una característica vital per a aquells que volen reduir el nivell de redundància i estalviar molt de temps. L’opció de pantalla dividida és un altre estalvi de temps que us permet fer un seguiment de tots els canvis i modificacions aquí dins de la plantilla sense necessitat de crear un full d’estil independent.

Video Tutorials

No us preocupeu un cop us heu perdut. La plataforma ofereix tutorials de vídeo que semblen més útils i pràctics si es comparen amb guies pas a pas típiques. Proporcionen una visió general del funcionament del sistema i l’edició. A més, sempre teniu l’oportunitat de revertir el projecte a la versió anterior, així com desfer alguns dels passos.

2. Conjunt de funcions i flexibilitat

A banda de les funcions fonamentals, Sitejet aporta algunes capacitats més per permetre als usuaris gestionar els diferents projectes alhora, implementar una col·laboració d’equip efectiva i una gestió de projectes, donar suport i mantenir els llocs web dels clients, etc..

Tauler de control avançat

El tauler de control de Sitejet no només és per mostrar tots els instruments d’edició disponibles. Es presenta com una eina de gestió flexible que us permetrà gestionar el següent:

 • Treballa amb diversos llocs web alhora.
 • Canvieu l’estat del projecte en funció de la seva preparació.
 • Creeu una llista de tasques pendents i seguiu cada pas del procés de creació.
 • Feu un seguiment del cicle de vida del projecte des de recollir la plantilla fins als seus primers ingressos després d’haver estat en línia.

Tauler de control de sitejet

El tauler garanteix la creació exacta i pas a pas de lloc web amb totes les tasques necessàries en un mateix lloc.

Modes de vista prèvia del lloc web

Si teniu dubtes sobre l’aspecte adequat del lloc web en diversos dispositius, Sitejet us ofereix una funció de previsualització senzilla. Podeu veure com el projecte es desenvoluparà en diversos tipus de portàtils mòbils amb diferents resolucions de pantalla i mides de pantalla:

 • Vista prèvia de l’escriptori – mira com funcionarà el lloc en ordinadors i ordinadors portàtils.
 • Vista prèvia de la tauleta – mostra com es veurà el vostre lloc tant a l’iPad com a la Galaxy Tab amb especificacions de pantalla diferents.
 • Vista prèvia del telèfon intel·ligent – el mode és compatible amb les sèries iPhone 5 i X i Galaxy Note i S9.

Els usuaris poden canviar entre dissenys de Retrat i Paisatge.

Col·laboració en equip

La funció de col·laboració en equip permet que Sitejet es distingeixi de la majoria dels constructors de llocs web típics. Podeu triar entre dues maneres principals o treballar conjuntament amb els companys o amb els clients.

 • Col·laboració de clients – una bona opció per als dissenyadors web per crear llocs web per a altres empreses. La funció permet convidar un client a deixar comentaris, correccions i altres tipus de comentaris per al projecte en construcció. Els clients poden fer un seguiment del seu flux de treball. Un cop hàgiu completat una altra etapa i registre, el sistema inhabilitarà automàticament el comptador de temps proporcionant funcions de gestió de temps més esteses.
 • Col·laboració del col·lega – una funció eficaç perquè les agències de disseny web treballin en equip, canviïn elements del lloc web, substitueixin fotos de moda i afegiu contingut nou sempre que calgui sense necessitat de crear centenars d’inicis de sessió i contrasenyes per a cada company d’equip..
 • Portal d’autoservei – una manera senzilla de donar suport i mantenir els llocs web dels clients que es lliuren als seus propietaris. Encara podeu conservar el control i limitar els possibles danys causats pel client.

Etiqueta blanca

Els dissenyadors i empreses web tenen l’oportunitat d’establir la seva pròpia identitat de marca mitjançant la plataforma Sitejet. La funció White Label et permet carregar el teu propi logotip, configurar el color destacat per a la plataforma, crear un correu electrònic corporatiu per mantenir-te en contacte amb els clients, etc..

Allotjament integrat

La plataforma proporciona allotjament CDN, SSL i poderós hosting com a solució única de construcció web. Podeu enllaçar el vostre propi domini i comprar-lo a Sitejet i, si és necessari, també podeu exportar la pàgina.

Característiques addicionals

Les funcions addicionals inclouen la creació de llocs web multilingües, configuració SEO essencial, funció de còpia de seguretat i restauració, detecció d’identitat corporativa, generador de llocs web basat en dades del client i molt més..

3. Dissenys

Nombre de temes:70+
Disseny responsiu&# x2714; SÍ
Ordena per indústria:✘ NO
Edició del codi CSS:&# x2714; SÍ

El sistema ve amb una flexibilitat de disseny suficient gràcies a les capacitats de codificació manuals. Com es va esmentar abans, els usuaris poden triar entre HTML, CSS o JavaScript per personalitzar el lloc web o implementar les seves pròpies idees de disseny.

Els novells poden triar entre un conjunt de plantilles de resposta mòbil o començar amb l’edició de pàgines en blanc i afegir blocs, formularis, imatges, galeries, etc..

No heu d’esperar molt de les plantilles de Sitejet. Tots ells es refereixen principalment a una categoria de petites empreses i tenen una aparença similar. D’altra banda, tenen un estil professional i poden ser una bona opció per començar.

Funció “Generar lloc web”

Els clients poden carregar dades al portal de clients i el dissenyador web els pot ajudar (o el client ho fa sol) a completar la informació. Si es penja tot (contingut, imatges, etc.) el dissenyador web pot fer clic al botó per generar un lloc web complet en funció de les dades proporcionades. Es pot estalviar hores de feina i el lloc web està preparat per a la seva individualització. Els usuaris també poden seleccionar pàgines de destinació llestes per utilitzar o optar també per un creador de formularis personalitzat.

4. Atenció al client

Els usuaris poden beneficiar-se d’una àmplia atenció al client. Inclou nombrosos tutorials, guies de vídeo, i altres materials d’aprenentatge per resoldre literalment qualsevol problema a partir dels primers passos i l’aprenentatge de les funcions del tauler fins a la publicació de llocs web i la supervisió d’èxit. Al mateix temps, podeu contactar directament amb l’equip d’assistència mitjançant:

 • Funció de xat en viu – l’equip d’assistència està disponible tot el dia.
 • Missatges – Reclamen respondre en menys d’una hora.

De totes maneres, mai se sentirà abandonat tenint en compte tutorials de vídeo, preguntes freqüents, guies, etc..

5. Preu

Sitejet ofereix tres plans bàsics. Inclouen professionals, equips i negocis. El pla professional pot ser una bona elecció per començar. Tanmateix, heu de tenir en compte que les funcions de col·laboració d’equips només estan disponibles als plans d’equips i negocis. Analitzem de forma més detallada els preus i les característiques del pla:

Opció de preusCostCaracterístiques
Professional:5 dòlars / mes✓ Fins a 5 projectes;
✓ Generador automàtic de llocs web;
✓ Allotjament gratuït.
Equip:19 dòlars / mes✓ Eines d’etiquetes blanques;
✓ Totes les característiques professionals;
✓ permís de diversos usuaris (fins a tres usuaris).
Agència:89 dòlars / mes✓ Exportació de llocs web;
✓ totes les funcions professionals;
✓ Fins a 10 usuaris.

6. Pros i contres

El sistema sembla relativament nou si es compara amb el que estem acostumats generalment quan es tracta de creadors de llocs web. D’altra banda, un conjunt de funcions té una aparença prometedora, encara que amb algunes errades obvies.

Pros:
Contres:
&# x2714; Gestió de projectes de disseny web múltiples.
&# x2714; Generador automàtic de llocs web.
&# x2714; Editor avançat amb un CMS simplificat.
&# x2714; Funció de l’etiqueta blanca.
✘ Més car si es compara amb altres.
✘ La falta de widgets i complements.
✘ Cap mercat de aplicacions Sitejet.
Features Característiques limitades del pla professional.

Linia inferior

Facilitat d’ús:8/10
Característiques:8/10
Disseny:8/10
Suport tècnic:9/10
Preu:8/10
Puntuació total:8,2 / 10

En resum, Sitejet sens dubte té un gran potencial tenint en compte el seu intuïtiu sistema d’edició simplificat. La plataforma CMS ofereix més oportunitats als dissenyadors i empreses web que presten els seus serveis als clients. Al mateix temps, pot ser una bona elecció per a projectes de petita empresa.

D’altra banda, el preu podria ser una mica més baix tenint en compte la manca de widgets i complements i alguns altres problemes evidents. Tot i això, Sitejet té més avantatges que contres, cosa que el converteix en una bona relació qualitat-preu.

Proveu Sitejet ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me