Revisió Magento

Magento: és una de les plataformes CMS més robustes. Llançat el 2007, el sistema ofereix una llista enorme de funcions, a més d’una àmplia capacitat d’integració crear una tenda digital sòlida. S’inclou amb complements i aplicacions que la converteixen en un favor sens dubte per a milions de comerciants de tot el món.


Malgrat totes les grans característiques, Magento difícilment serà una bona idea per a principiants. A persones que no siguin tècniques, és difícil configurar un lloc web a causa d’un quadre de comandament i d’una interfície complicats. Es necessitarà cert temps per esbrinar-ho. Tanmateix, un cop superat l’etapa d’aprenentatge, el procés d’edició serà més fàcil. A més, la plataforma és lliure d’utilitzar.

Aquesta revisió inclou tots els avantatges i característiques crucials que inclouen Magento a la llista superior plataformes de codi obert per a comerç electrònic.

1. Facilitat d’ús

No heu d’esperar gaire facilitat d’ús per part de la plataforma. Tot i que difícilment poden ser un desafiament les tasques mundials d’administració, segur que serà difícil manejar la configuració i la personalització del lloc web. Aquí és on podreu necessitar assistència professional desenvolupadors web experimentats. Aquest fet resulta en despeses inesperades, cosa que és dolenta.

Si encara voleu gestionar el procés pel vostre compte, prepareu-vos per passar molt de temps. No hi ha cap explicació com crear un lloc web de CMS per a la plataforma de codi obert Magento, a diferència de la versió de comerç electrònic. L’única bona notícia és que, un cop finalitzada la configuració, no caldrà afrontar-la de nou, mentre que el tauler en sí mateix és força clar i fàcil d’utilitzar..

Al mateix temps, la guia d’usuari de Magento també pot resultar útil. Ofereix tots els conceptes bàsics d’instal·lació necessaris i també introdueix les funcions disponibles principals que necessiteu per començar.

Editor Magento

Funció de gestió del producte

Quan treballeu amb CMS de codi obert Magento, haureu de tractar molt amb la gestió del producte. Per facilitar el procés, el sistema ofereix una funció diferent que garanteix:

 • Afegir producte senzill.
 • Edició d’informacions i descripcions bàsiques.
 • Configuració de SEO i metaetiquetes.
 • Tria entre diverses categories de productes inclosos serveis virtuals, subscripcions, etc..
 • Creació d’atributs de producte amb la seva major gestió.

Editor WYSIWYG

El sistema té un instrument personalitzat WYSIWYG. Permet als usuaris afegir o actualitzar contingut, treballar amb seccions i blocs de llocs web, afegir text al vostre bloc o pàgina de producte amb facilitat. Tanmateix, si voleu millorar com s’assembla al vostre lloc, haureu de gestionar la codificació.

2. Característiques & Flexibilitat

Tot i que és bastant difícil d’utilitzar, Magento és abrumadorament ric amb diverses funcions, tot i que les versions de codi obert estan disponibles gratuïtament. La funcionalitat inclou instruments essencials per fer front al màrqueting, SEO del lloc web, enviament i checkout, gestió del catàleg de productes, procés de pagament i molt més. Mirem de prop el que ofereix la plataforma.

Característiques de l’administració:

 • Panell de control únic – el sistema permet als usuaris gestionar i fer un seguiment de diverses botigues o llocs digitals formant un quadre de comandament únic.
 • Migració senzilla – la funció d’importació o exportació massiva està disponible mitjançant fitxers CSV.
 • Terminal Virtual – una eina senzilla per crear i gestionar productes des del tauler d’administració i per complir les comandes.
 • Funció d’impressió – Una bona solució per a aquells que necessiten imprimir diversos documents com factures, etiquetes de producte, etc..

Funcions de màrqueting:

 • Llistes de desitjos i cupons – podeu crear cupons i codis promocionals que estaran disponibles tant en línia com fora de línia.
 • Comparació de productes – podeu crear la llista superior de productes més valorats i populars amb comparacions i descripcions detallades.
 • Cistella de la compra persistent – una funció es centra en la reducció de la taxa d’abandonament del carretó. Els productes es guarden al carretó, fins i tot si l’usuari abandona el lloc.

Característiques de Magento

Opcions de pagament

Tot i que el codi obert de Magento és el CMS gratuït, la integració dels mètodes de pagament pot requerir costos addicionals. Per exemple, haurà de pagar els serveis d’integració per processar targetes de dèbit o de crèdit. D’altra banda, encara podeu gaudir de les opcions gratuïtes disponibles per a les integracions. A continuació, es detallen els serveis que es converteixen en aplicacions integrades:

 • Franja.
 • Braintree.
 • PayPal.
 • Amazon Pay i altres.

Funcions d’enviament i facturació

 • Comanda senzilla d’usuaris – els visitants poden triar si han de comprar productes com a convidats o que s’han registrat als usuaris.
 • Estimacions d’enviament i impostos – el preu es mostrarà automàticament a la cistella de la compra incloses les possibles estimacions addicionals.
 • Seguiment – la funció facilita el seguiment de les comandes als clients.

Característiques de SEO:

La plataforma ofereix una línia de referència establerta per impulsar el vostre lloc web SEO. Inclouen l’edició de metaetiquetes a més d’URL personalitzables, Mapa del lloc, etc. Al mateix temps, els usuaris són lliures d’integrar eines d’anàlisi populars davant de Google Analytics.

Magento ofereix una gran varietat de diferents característiques. Tanmateix, potser necessiteu una funcionalitat ampliada des del vostre lloc web. Aquí és on haureu de contractar un desenvolupador web per tenir opcions necessàries integrades correctament.

3. Disseny

Nombre de temes:Personalitzat
Temes de tercers:&# x2714; SÍ
AI Disseny de llocs web:✘ NO
Arrossegueu&Tirar:✘ NO
Optimitzat per a mòbils:&# x2714; SÍ

Els usuaris haurien d’esperar una altra frustració pel que fa al disseny. La plataforma no té dissenys ni plantilles pròpies del lloc web. Tots els temes són desenvolupats principalment per empreses de tercers. Només alguns d’aquests temes són gratuïts. Un disseny més elegant i actualitzat pot costar-vos fins a 400 dòlars!

D’altra banda, aquests temes solen tenir extensions i complements integrats que voleu integrar. És a dir, no cal contractar desenvolupadors web. Tots els temes tenen resposta mòbil, cosa que garanteix un bon funcionament en diferents dispositius malgrat el sistema operatiu o la mida de la pantalla.

Pel que fa a l’aspecte de les plantilles, principalment són similars. Els usuaris poden desitjar un disseny més exclusiu. L’única manera de canviar el disseny és editar el codi font. Pot semblar que el procés és complicat, ja que la versió gratuïta de Magento no inclou l’editor WYSIWYG en comparació amb Wix o qualsevol altre creador de llocs web SaaS. Els usuaris poden triar entre tres solucions:

 • Compra un tema de tercers compatible amb Magento.
 • Contracteu un desenvolupador web per crear una plantilla des de zero.
 • Opteu per un tema gratuït i pagueu per un conjunt d’extensions.
 • Utilitzeu l’extensió Magento CMS Page Builder.

Per regla general, alguns usuaris poden necessitar una combinació de les tres opcions esmentades anteriorment. Tot depèn del tipus, l’estructura, el contingut i altres factors bàsics del lloc web.

4. Atenció al client

A més de totes les plataformes CMS principals, Magento no té el tipus d’equip d’assistència amb què estem acostumats. Dit d’una altra manera, no heu de comptar amb el suport de xat en viu o de correu electrònic, a més dels sistemes de bitllet telefònics o tradicionals. D’altra banda, el sistema té un gran volum comunitat amb nombrosos fòrums per trobar la resposta a la vostra pregunta.

També hem de tenir en compte les guies d’ús detallades que cobreixen tots els aspectes fonamentals de com començar a l’edició de pàgines, etc. L’assistència de pagament també està disponible per als usuaris de Magento, a més d’un bloc, documentació per a desenvolupadors, portals de vendes o cursos de formació disponibles amb Magento. U.

5. Preu

CMS de codi obert Magento és una plataforma gratuïta per crear botigues digitals i altres tipus de llocs web de comerç electrònic. Tanmateix, quan algú diu “gratuït” pel que fa a aquest sistema, no suposa, en cap cas, cap cost. Com ja hem esmentat, pot ser que els usuaris hagin d’afegir algunes extensions o personalitzar el disseny del lloc web per no dir-ho allotjament i nom de domini elecció.

Tot requerirà contractar desenvolupadors frontals o dissenyadors web. El mateix passa amb els temes Magento premium que inclouen funcions i extensions integrades. L’etiqueta de preus pot oscil·lar entre 40 i 500 $, depenent de la complexitat i la funcionalitat.

6. Pros i contres

Magento és sens dubte una plataforma digna per a les necessitats de comerç electrònic, encara que té algunes errades obvies. Tot i tenir funcions, encara és molt complicat per als no tècnics, mentre que el procés de construcció comportarà inevitablement despeses addicionals.

Pros:
Contres:
&# x2714; Característiques i integracions interminables.
&# x2714; Nombroses aplicacions i complements.
&# x2714; És bo per al creixement de negocis en línia.
&# x2714; Àmplia comunitat d’usuaris i base de coneixement.
&# x2714; És gratuït.
✘ Molt complicat, necessita el suport de desenvolupadors amb experiència.
✘ Temes gratuïts limitats.
✘ Personalització costosa.
✘ La manca d’equip de suport.

Conclusió

Magento és una sòlida plataforma de codi obert amb una rica sèrie de funcions i funcionalitats. El sistema és escalable permetent-vos créixer i promoure el vostre negoci en línia. L’eina disposa de capacitats d’integració esteses i tones de complements. El senzill sistema de gestió i edició del producte també us serà útil.

D’altra banda, la plataforma no serveix per als novells, ja que alguns processos poden requerir coneixements de codificació profunda i disseny de web. Al mateix temps, els usuaris haurien d’estar preparats per a despeses inesperades davant de plantilles o extensions premium. El veredicte general no deixa de ser una solució de programari sòlida per a la construcció d’una sòlida botiga digital.

Descarregueu Magento Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me