Revisió IONOS 1 i 1

1&1 IONOS – és un dels majors proveïdors d’allotjament a Europa, amb seu a Alemanya i funciona molt bé per a empreses petites i mitjanes empreses. Actualment, la companyia gestiona més de 8 milions de contractes amb clients i potencia més de 12 milions de dominis en els seus centres de dades locals que es troben a tot el món, que ofereixen un rendiment i seguretat més destacats..


Fundada el 1988, la companyia es va convertir ràpidament en el prestigiós proveïdor d’allotjament europeu. Veuen la seva missió en proporcionar tecnologia d’última generació, protecció de dades hermètica i polítiques de privadesa fiables. Després de la fusió amb ProfitBricks el 2018, 1&1 IONOS ha impulsat notablement el seu rendiment per arribar a les últimes tecnologies digitals, mostrant així el seu fort focus en els clients i la seva dedicació a un enfocament innovador.

El servei és potent, ràpid i segur, just el que la majoria dels propietaris d’empreses necessiten per establir una presència web fiable per als seus llocs web. L’empresa ofereix un rendiment escalable amb una administració fàcil i atenció al client tot el dia.

1. Pros i contres

1&1 IONOS veu la seva missió en proporcionar serveis d’alta qualitat. Igual que qualsevol altre proveïdor d’allotjament, l’empresa té els seus avantatges i contres que poden tenir un impacte greu en la decisió dels usuaris de seleccionar un dels plans que ofereix el sistema. Ho descobrim ara mateix.

1&1 IONOS Pros:

 • Velocitat. 1&1 IONOS inclou tecnologia dual plataforma, que fa que els servidors web i l’emmagatzematge es mantinguin a la mateixa plataforma. Com a resultat, els visitants del lloc web gaudiran de més ràpid rendiment i velocitat de càrrega.
 • Escalabilitat. El sistema s’ajustarà a les necessitats creixents del vostre lloc web. Si bé el trànsit del vostre lloc web creixerà, com a paràmetres de memòria, capacitats de processament paral·leles i RAM també s’incrementaran.
 • Protocol HTTP / 2. Els servidors de l’empresa utilitzen el protocol de xarxa HTTP / 2 amb compressió de capçalera per a trànsit protegit per SSL. Això augmenta els temps de càrrega de pàgines web, contribuint a un millor rendiment del lloc web.
 • Seguretat. El sistema ofereix protecció DDoS, que protegeix el vostre lloc web d’accions fraudulentes i pirateria.
 • Creació de còpia de seguretat automàtica. Amb 1&1 IONOS, la versió de còpia de seguretat del vostre lloc web es guardarà automàticament al servidor durant uns 6 dies. A causa d’aquesta opció, podreu recuperar els vostres fitxers en cas de pèrdua accidental.
 • Xifratge SSL i protecció SiteLock. Qualsevol que sigui 1&1 pla IONOS per al qual voldrà, inclòs amb certificat SSL de Wildcard gratuït i protecció contra programari SiteLock.
  Disponibilitat de plans d’allotjament assequibles.

Els avantatges enumerats anteriorment sens dubte 1&1 IONOS és un proveïdor d’allotjament digne. Tanmateix, heu d’adonar-vos que l’empresa també té una sèrie d’inconvenients que haureu de saber sentir pel que fa al segur. A continuació, s’esmenten els principals defectes del sistema.

1&1 IONOS Contres:

 • Absència de serveis d’allotjament web de distribuïdors.
 • Creixement dels preus de dominis després dels 6/12 mesos d’ús.
 • Capacitats de processament limitades per a hosting compartit.

Els trets no són gaire greus, però encara heu de saber quins matisos podeu trobar en utilitzar el sistema.

2. Funcions d’allotjament

Com un dels proveïdors d’allotjament més reputats a Europa, 1&1 IONOS cobreix un ampli ventall de necessitats dels usuaris. El sistema inclou una àmplia funcionalitat, eines i aplicacions que la distingeixen entre la multitud. Feu una ullada al nucli 1&1 funcions de IONOS ara:

 • RailGun CDN. El sistema compta amb una xarxa de lliurament de contingut avançada de RailGun, que distribueix automàticament el vostre lloc web a desenes de servidors de dades a tot el món. Com a resultat, el vostre lloc web es carrega ràpidament i des de qualsevol punt del món.
 • Aplicació de Gestor d’allotjament. Per gestionar i actualitzar el vostre lloc web en qualsevol moment, podeu instal·lar 1&1 aplicació d’administració mòbil IONOS al vostre telèfon intel·ligent o tauleta. Això és ràpid, fàcil i eficaç.
 • L’ús de les tecnologies avançades. La plataforma es desenvolupa a partir dels darrers assoliments tecnològics. Ofereix la versió més recent de PHP amb un límit de memòria de 768 MB, que garanteix el rendiment de gamma alta i contribueix a la càrrega més ràpida del vostre lloc web..
 • Complements i complements de qualitat. Sigui quin sigui el vostre pla d’allotjament on decidiu anar-hi, inclourà una àmplia selecció de complements i complements per millorar la funcionalitat del vostre lloc web. Correspon a vosaltres triar entre les aplicacions d’allotjament web més populars que pugui necessitar el vostre lloc web. Inclouen Joomla, Drupal, TYPO3, Magento, KOKEN, PrestaShop, etc. Els complements no es proporcionen cap cost i són tan fàcils d’integrar que fins i tot un principiant podrà fer front a això en molt poc temps..
 • Assistenta personal. El proveïdor d’allotjament ofereix suport disponible per a equips locals el 24/07/365 per ajudar els principiants a explorar el sistema i triar el pla adequat. Al mateix temps, podeu sol·licitar l’assistència d’un consultor personal disposat a proporcionar-vos recomanacions a mida, consells, èxit en línia, suport tècnic i altres directrius de forma gratuïta. L’assistent personal està disponible per xat, número de telèfon directe i correu electrònic. És la vostra opció de triar l’opció més adequada.

3. Rendiment

Després d’haver fusionat amb ProfitBricks, 1&1 IONOS continua treballant en el desenvolupament del sistema i la millora de l’experiència d’allotjament dels seus clients. La companyia ofereix un ampli conjunt de funcions que fan que el sistema es distingeixi de la multitud i contribueixi a millorar el rendiment del sistema.

L’ús de protocols de xarxa HTTP / 2, escalabilitat, tecnologia de doble plataforma, RailGun CDN i plugins integrables de qualitat ajuden a augmentar el temps de càrrega de llocs web des de qualsevol part del món i asseguren un rendiment avançat del lloc web..

1and1 Centres de dades

Els desenvolupadors del sistema continuen treballant en les seves actualitzacions periòdiques, mentre que l’equip d’atenció al client 24 hores i setmanes fa tot el possible per solucionar els problemes que els usuaris tenen de tant en tant. El sistema ofereix una diversitat de plans d’allotjament i un creador de llocs web fora de caixa.

L’empresa també proporciona eines integrades per augmentar el vostre èxit en línia. S’inclouen eines de màrqueting i SEO, configuracions de visibilitat locals i en línia, opcions de comunicació professional, etc..

Llegiu també: Com comprovar l’allotjament de llocs web.

4. Seguretat

La seguretat és una de les funcions 1&1 IONOS sobresurt a. Cada lloc web allotjat amb el sistema, sens dubte, conté protecció anti-spam i un conjunt de mesures especials per augmentar la seguretat de les dades que conté. L’empresa proporciona una protecció DDoS que impedeix l’accés no autoritzat d’usuaris de tercers.

Tots els plans inclouen un certificat SSC gratuït de Wildcard i una protecció contra programari antivirus al SiteLock per obtenir més seguretat. Actualment està disponible per a plans Pro i Expert. L’eina SiteLock escaneja periòdicament les pàgines del vostre lloc web per protegir-la de possibles errors, amenaces i vulnerabilitats.

5. Constructor de llocs web

1&1 El creador de llocs web IONOS està situat com a servei per a empreses. Es basa en l’editor WYSIWYG. No és un secret que el mercat abundi en solucions similars. Les marques més avançades com Wix, uKit, Squarespace, etc. són els competidors més importants del nínxol. Pot un servei creat com a addon a la major 1&1 Les tendències del creador de llocs web de IONOS, contraposen-les a alguna cosa? Ho descobrim!

Facilitat d’ús

Per a aquells usuaris familiaritzats amb les característiques d’utilitzar constructors de llocs web amb editors visuals, 1&1 IONOS semblarà senzill i entenedor. La interfície de l’editor WYSIWYG és estàndard per a serveis d’aquest tipus.

No hi ha voluntat de lloar o criticar per la seva ergonomia, ja que s’assembla a desenes de serveis similars. Té una estructura clàssica comuna. El servei funciona molt bé per als principiants.

1 i 1 editor de llocs web

L’ergonomia del tauler és mediocre, tot i que, l’estructura de secció de les opcions és força lògica. Ho descrivim de la manera següent: quan utilitzeu un tauler de control, teniu la sensació que els elements no es troben al seu lloc. Això no afecta la facilitat de percepció, però estaria bé canviar-ho.

Generalment, el quadre de comandament inclou diversos blocs i informació, inútils per a un principiant. A més, algunes seccions estan en blanc, mentre que d’altres estan sobrecarregades.

Es pot acostumar-lo en diverses hores, això no és cap problema. Un editor visual no difereix pel seu estil ni per l’atractiu, però crea una impressió agradable per la seva funcionalitat i facilitat d’ús.

1&1 IONOS contribueix a la bona feina: no trobareu cap truc d’embelliment aquí, tot és estricte i pràctic.

Característiques i flexibilitat

1&1 El conjunt de funcions IONOS es distribueix entre un tauler de taula amb la seva configuració organitzativa general i una àrea de treball usada per crear pàgines del lloc web, és a dir, un editor visual.

És interessant que, fins i tot abans d’accedir al quadre de comandament per registrar-vos al sistema, us oferirà configurar el format, emplenar les dades i publicar una targeta de visita per als clients.. Aquesta serà una finestra de visualització temporal que s’utilitzarà fins que publiqueu la versió completa del vostre lloc web.

Les opcions de l’editor estan en un nivell elevat a causa del ric conjunt de widgets i útils eines corresponents.

L’estructura d’una plantilla d’estoc es pot canviar completament: podeu afegir files i columnes a cada secció, ajustant les seves posicions i mides segons calgui. A continuació, podeu afegir qualsevol widget a cada quadre de bloc. Així és com un 1&L’usuari de IONOS té un control gairebé complet sobre l’estructura del lloc web. I és molt senzill fer-ho: només cal que tinguis gust i entenguis l’objectiu que vols assolir.

1 i 1 editor de llocs web: disseny global

Parlem ara de widgets. Es tracta d’elements que s’ofereixen amb petites porcions de funcionalitat del lloc web. S’afegeixen a les pàgines arrossegant-se a les seccions o caselles necessàries.

Tots els ginys s’agrupen en 7 categories, incloent un conjunt d’elements més estesos:

  • Popular“, On els elements següents es mostren de manera predeterminada: text, imatge, icona, feu clic per trucar, mapa, lliscant d’imatges, galeria de fotos, botó, HTML, formulari de contacte, títol gran (H1). El conjunt de ginys pot canviar durant el procés de disseny web.

Ginys 1 i 1 populars

  • Fonaments bàsics“, Que ofereix elements com ara text, botó, divisor, separador, títols grans i petits (H1, H3), fitxer, llista, columnes (de l’1 al 4), text i imatge.

Conceptes bàsics dels ginys 1 i 1

  • Mitjans de comunicació”Amb elements com imatge, control lliscant d’imatges, galeria de fotos, icona, vídeo, SoundCloud, traductor de llocs web.

Widgets 1 i 1

  • Negocis”, Que inclou l’opció de clic per trucar, mapa, OpenTable, correu electrònic, formulari de contacte, PayPal, menú del restaurant, ressenyes de Yelp, horaris comercials, ubicació multi, cupó, programació en línia, tipus de pagament, testimonis, eina informativa, calendari de Google, LiveChat, TripAdvisor, Localendar.

1 i 1 negoci de ginys

  • Socials“, On podeu trobar Share, Twitter, Facebook com, comentaris de Facebook, icones socials, RSS, comentaris de Disqus, Scribd, Polldaddy, Blogger.

Ginys social 1 i 1

  • Avançat”Que ofereix HTML, enllaços de navegació, glossari, preguntes freqüents.

S'han avançat ginys 1 i 1

  • Bloc”Amb totes les publicacions, publicacions recents, publicacions de cerca.

1 i 1 bloc de widgets

Tenint en compte els noms dels ginys, podeu comprendre bé el disseny de pàgines de llocs web amb 1&1 IONOS. Per exemple, funciona bé per llançar llocs web de restaurants o cafeteries (inclou menú de plats), llocs web d’agències de turisme o altres negocis, cosa que implica la necessitat de reservar allotjaments, fer una cita, etc..

Dit senzillament, el servei permet crear tipus versàtils de llocs web d’empresa, que requereixen les opcions que no estan disponibles en cada creador de llocs web de nínxol.

La capçalera d’una àrea de treball inclou una llista de pàgines del lloc web un usuari pot canviar entre el procés d’edició del lloc web, les icones de canvi de format (vista d’escriptori o mòbil), l’accés a la secció d’assistència, l’edició de llocs web, el codi web (l’estructura completa de tots els blocs de pàgines web, el mode de dissenyador), la vista prèvia del lloc web i botons útils de desfer / refer.

La secció «Pàgines» permet afegir pàgines noves i finestres emergents al lloc web. La inclusió de menús és compatible fins al 3r nivell. Qualsevol pàgina es pot duplicar o amagar.

Des d’aquesta secció també podeu activar una funcionalitat multilingüe del vostre lloc web. Simplement, afegeix un idioma nou i immediatament rebrà la versió traduïda del lloc web. El senyal situat a la part superior de l’editor del lloc us mostra quina versió d’idioma està editant ara. Molt còmode.

1 i 1 de suport multilingüe

La configuració de la contrasenya d’accés al lloc web també és compatible. La configuració de SEO és estàndard i inclou el títol / descripció / paraules clau.

1 i 1 editor de pàgines web - secció de pàgines

També és possible afegir el vostre propi codi HTML / CSS a la capçalera de la pàgina web. Podeu crear finestres emergents amb diferents continguts, inclosos benvinguts, contacte amb nosaltres, promoció o venda, visiteu-nos, com nosaltres a la xarxa social, més informació, articles de botiga nous, etc..

És possible configurar una plantilla per a cada finestra emergent (mida, animació, color, tipus de lletra, etc.) i el contingut que hi ha dins.

La secció «Contingut» inclou un emmagatzematge de fitxers (les imatges i altres tipus d’arxius s’emmagatzemen per separat), informació general de negocis que es pot editar a través d’un lloc web (perfils de xarxes socials, adreça, telèfon, etc.), perfil de negoci (descripció del rendiment de l’empresa, serveis, etc.). També és possible importar contingut de fonts externes aquí.

La secció “Personalitzar” m’ha impressionat amb una rara oportunitat de crear regles per combinar diferents escenaris. També podeu fer ús de plantilles de regles preparades, com ara la primera o repetida visita de l’usuari, ofertes especials, esdeveniments i festius, anuncis, notificacions, etc..

Per exemple, podeu activar la caiguda de neu al vostre lloc web la nit de Cap d’Any, saludant automàticament els novells o redirigint-los a una pàgina especial en una determinada ocasió..

Cada plantilla de regles inclou una opció de previsualització.

1 i 1 editor de llocs web: secció de personalització

També podeu afegir el nombre il·limitat de regles pròpies, combinant-les amb la combinació de diversos disparadors, com ara dispositiu, ubicació, hora, visites, URL de la campanya..

Podeu configurar el disseny d’esdeveniments combinant els següents elements: fila nova, barra de notificacions, finestra emergent, JavaScript, efecte especial. Creació de regles a l’1&1 IONOS és una cosa interessant i útil per al màrqueting i la interacció amb els usuaris.

A la secció «Bloc», podeu configurar la visualització de notícies al lloc web. Afegiu publicacions noves, importeu-les mitjançant RSS, configureu SEO i format de visualització per a cada material.

Un bloc té un aspecte digne, tot i que, la seva funcionalitat és una mica limitada i no arriba al nivell de plataformes especialitzades: no hi ha cap funció de publicació d’articles programada ni una opció de filtre de cerca (totes elles es mostren al Blog Manager al ordre de presentació al lloc web).

No obstant això, podeu configurar el disseny detallat del feed de blocs escollint una de les tres plantilles, colors, fons, etc.

Generalment, l’1&1 El bloc IONOS funciona bé per gestionar el vostre propi diari o com a complement per al vostre lloc web d’empresa – notícies, problemes de vida, descripció de matisos del producte, etc. No serà convenient gestionar un gran bloc de nínxols.

La secció “Configuració” amaga molts paràmetres versàtils que tinguin un significat bàsic, com ara elements generals com icones (xarxes socials, favicons), llenguatge del lloc web, informació sobre el nom de domini i molts aspectes relacionats amb SEO, inclosos recorreguts, codi HTML disponible a la capçalera i metaetiquetes de tot el lloc web..

Aquest és també el lloc, on podeu trobar l’emmagatzematge de còpia de seguretat filtrada per la data, la configuració de privadesa (advertència sobre l’ús de les cookies i la pàgina de privadesa) i la personalització de 404 pàgines. La funció de còpia de seguretat \ restauració serà de gran ajuda durant les campanyes promocionals temàtiques (per exemple, la vigília de Nadal o la venda de divendres negres), quan haureu de fer canvis de disseny temàtic. Necessiteu fer una còpia de seguretat del lloc web abans de la campanya i restaurar-lo després de la data. Estalvieu el vostre temps.

Treball amb Editor de llocs web

Descrivim ara els principis generals d’ús de l’àrea de treball de l’editor WYSIWYG ara. Per començar, realment mereix l’atenció per les seves abundants opcions.

Qualsevol pàgina web inclou seccions plenes de ginys: així es forma el disseny i l’estructura del lloc web.

1. Feu clic al botó «+» entre les seccions veïnes, podeu afegir un bloc amb un disseny complet de diversos perfils, inclosos introducció, funcions, sobre, logotips, blocs de text, equip, restaurant, testimonis, contacte amb nosaltres, promoció, plans, socials, pàgina completa, peu de pàgina.

L'editor de llocs web 1 i 1 afegeixen un giny

2. Cada categoria de seccions noves conté 5-10 variants de presentació de contingut. La seva qualitat de disseny està al màxim nivell i no cal personalitzar res pel vostre compte.

3. Només heu d’omplir les pàgines del lloc web amb aquestes seccions en l’ordre requerit, substituint el contingut de la demostració per un del vostre propi per obtenir un lloc web modern i ben dissenyat.

4. El mateix es refereix a les plantilles preparades. Si cal, podeu canviar qualsevol element, però també és possible publicar un lloc web atractiu amb un disseny de plantilla en una nit, estalviant molt temps.

5. Quan feu clic a qualsevol element o bloc, veureu un disseny i la configuració disponible. Al cantó esquerre, sempre hi ha el «ROW»Icona, que permet accedir a la configuració de la secció:

 • afegir noves files / columnes,
 • canviar el disseny del lloc web (color, fons, vídeo, dimensions, tons i espaiats),
 • animacions de pantalla (8 variants),
 • amagar-se al dispositiu (mòbil, tauleta, escriptori),
 • Edició de codi HTML,
 • establert com a àncora,
 • copiar o fins i tot eliminar un bloc.

6. Quan ressalteu imatges o text, veureu un menú de selecció d’imatges o un editor de text bastant convenient.

1 i 1 editor de llocs web - fila

7. També hi ha estadístiques detallades, enllaços a serveis i recursos útils. A més, podeu descarregar una aplicació que permeti gestionar el vostre lloc web des de qualsevol dispositiu mòbil (iOS / Android).

Generalment, 1&1 El conjunt de funcions IONOS és potent i supera el de la majoria dels creadors de llocs web mitjans que es fan servir per crear llocs web de negocis.

Per cert, un editor permet afegir productes i acceptar pagaments, però no té sentit analitzar la plataforma com a servei per construir una botiga en línia: les opcions de comerç electrònic són mediocres aquí i fins i tot se situen per sota del nivell mitjà. El sistema té un motor de blog decent.

Quan es tracta de treballar amb pàgines de destinació, a través del servei no hi ha alguns widgets importants i una oportunitat per gestionar estadístiques detallades de conversions des del tauler de control. 1&1 IONOS destaca per la seva especialització principal: llocs web d’empresa. No hi ha inconvenients evidents en aquest escenari.

Dissenys

Obteniu prop de 350 plantilles subdividides en 9 categories fora de caixa. També és possible triar una plantilla en blanc per crear un tema des de zero.

Quant tots els dissenys consisteixen en seccions preparades i widgets d’editor amb contingut demostratiu, té sentit crear una plantilla pel vostre compte, que tingueu una comprensió clara del vostre objectiu final. Aquesta és una manera segura d’obtenir un disseny individual.

Plantilles 1 i 1

La qualitat de les plantilles està definida pel disseny d’elements editor i el conjunt de colors / imatges / tipus de lletra. Està en un nivell decent: un creador de llocs web està centrat en l’obtenció d’un resultat atractiu.

Cada plantilla es pot veure en el mode de previsualització. Sigui quin sigui el lloc web que llançareu amb 1&1 IONOS, tindrà resposta. La personalització del disseny és potent aquí, a més de les maneres de treballar amb l’estructura de pàgines web descrites anteriorment, hi ha una secció per a la configuració global del disseny de llocs web..

1&1 desenvolupadors IONOS van seguir un enfocament per a la unificació del disseny. Això permet evitar la dissonància entre el disseny d’elements idèntics de pàgines web.

Podeu configurar els paràmetres de text, botons, files i fons per a tot el lloc web establint regles generals de gestió per a cada element nou.

6. Atenció al client

1&1 IONOS ofereix un servei d’atenció al client 24/7/365 fàcil d’utilitzar i preparat per reaccionar davant de les consultes en el termini més curt possible. Si teniu problemes amb l’elecció del pla, també podeu dirigir-vos als experts de l’empresa per obtenir un assessorament professional. A part d’això, hi ha un Centre d’ajuda informatiu, que inclou articles, instruccions i recomanacions sobre els productes i serveis de l’amfitrió..

Una de les característiques més destacades de l’empresa és l’oportunitat de posar-se en contacte amb un assistent personal, que us oferirà recomanacions professionals, consells i altres ajudes absolutament gratuïtes. Podeu posar-vos en contacte amb el consultor a través del xat, correu electrònic o telèfon. També hi ha el servei de devolució de trucades, que ofereix als clients que deixin els seus números de telèfon per ser contactats, quan ho necessitin.

7. Política de preus

El proveïdor d’allotjament ofereix tres plans de preus, tots ells inclosos opció de connexió de domini gratuïta, Certificat SSL de comodins i suport 24 hores. Cada pla addicional inclou altres funcions, a saber:

 • Negocis – per a un lloc web o projecte (1 $ / mes durant 12 mesos, després $ 8 / mes) – 100 GB d’emmagatzematge, 25 bases de dades, 25 comptes de correu electrònic, etc.;
 • Pro – per a projectes web més grans (1 $ / mes durant 6 mesos, després $ 10 / mes) – 250 GB d’emmagatzematge, 100 bases de dades, 100 comptes de correu electrònic, protecció contra programari contra el programari SiteLock, etc.;
 • Expert – per a múltiples projectes web grans (1 $ / mes durant 6 mesos, després $ 14 / mes) – Emmagatzematge de 500 GB, 500 bases de dades, 500 comptes de correu electrònic, protecció contra programari maliciós SiteLock, xarxa de lliurament de contingut RailGun, etc..

Quan es tracta de seleccionar els tipus d’allotjament més adequats, 1&1 IONOS ofereix les opcions següents:

 • Hosting compartit, que inclou tres plans escalables amb múltiples funcions, mesures de seguretat addicionals, atenció al client 24 hores, nom de domini gratuït donat durant 12 mesos i xifratge SSL.
 • Allotjament VPS que ofereix l’oportunitat de triar entre quatre plans i proporciona trànsit il·limitat, certificació SSL, suficient espai d’emmagatzematge, RAM, bonificacions de CPU que creixen a mesura que actualitzeu a plans superiors.
 • Hosting de WordPress, que ofereix tres plans disponibles, garanteix un desenvolupament de llocs web senzill i una atenció especialitzada al client.
 • Allotjament en núvol que permet triar entre set plans, es pot actualitzar / revaloritzar en funció de la quantitat d’espai d’emmagatzematge que necessiteu i ofereix mesures de detecció d’intrusions, així com un sistema de seguretat i de gestió d’esdeveniments..
 • Hosting dedicat disponible en 12 servidors, que inclou certificació SSL, suport 24 hores i 7 i diverses mides de RAM que oscil·len entre 16 i 192 GB.

El cost de l’1&Els plans de creador de llocs web IONOS són els següents (inclosa una subscripció de 6/12 mesos i una prolongació separada del pla escollit):

 • Imprescindible (1 $ / mes durant 6 mesos, després $ 7 / mes): plantilles professionals amb contingut pre-dissenyat, 1 domini i compte de correu electrònic gratuïts, widgets de xarxes socials;
 • Negocis (1 $ / mes durant 12 mesos, després $ 10 / mes): plantilles professionals amb contingut pre-dissenyat, 1 domini gratuït i 5 comptes de correu electrònic, widgets de xarxes socials i de negocis, eina multilingüe;
 • Pro (1 $ / mes durant 6 mesos, després 20 dòlars / mes): plantilles professionals amb contingut pre-dissenyat, 1 domini gratuït i 10 comptes de correu electrònic, widgets de mitjans socials i comercials, eina multilingüe, contingut a mida, tutorials de SEO, eina de màrqueting de correu electrònic..

La línia de fons

1&1 IONOS és el major proveïdor de hosting d’allotjament europeu, que mereix ser cridat amb raó un dels millors del seu nínxol. Ofereix moltes funcions, eines i opcions que són molt importants per als usuaris que busquen un servei fiable i segur per allotjar els seus llocs web.

A més de proporcionar serveis d’allotjament, la plataforma també ofereix àmplies opcions de creació de llocs web. Això permet construir diversos tipus de llocs web, des de petits i fins a grans projectes.

El proveïdor d’allotjament ofereix una àmplia gamma de pressupostos i ofereix diverses opcions de preus per triar. No és cap problema canviar d’un pla a un altre, si el vostre allotjament web necessita canviar mentre treballeu en el desenvolupament del vostre negoci.

Les tecnologies d’alta gamma que l’amfitrió ofereix garanteixen una seguretat avançada, un rendiment del lloc web suau i excepcional. Aquestes funcions fan 1&1 IONOS és la millor opció per als usuaris que busquen un proveïdor d’allotjament segur, escalable i potent.

Comença per 1&1 IONOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me