Revisió Hostinger

Hostinger – és un proveïdor d’allotjament web potent, segur i fiable. Llançat el 2004, s’ha convertit en una autèntica central per a més de 29 milions d’usuaris ubicats en més de 170 països diferents. La plataforma destaca alguns beneficis importants que faciliten als usuaris presentar un nou projecte web amb total llibertat.


Per aquesta raó, Hostinger envia fins a un miler de nous clients que es registren diàriament a la plataforma. Aquest fet demostra que l’empresa ha establert un enfocament adequat. Tanmateix, val la pena parar atenció? En aquesta revisió, destacarem alguns dels avantatges i avantatges clau, així com també veurem més detalls les funcions que ofereix..

1. Pros i contres

Hostinger ofereix un conjunt de funcions il·limitades. D’una banda, és bo per a aquells que busquen una solució d’allotjament en un, a més de la velocitat ràpida, l’obtenció forta, mitjans avançats de seguretat, etc. Per altra banda, no garanteix que el vostre lloc estigui en línia. Quins són els avantatges i els contres de la plataforma clau?

Pros Hostinger:

 • Període de temps d’ús comparativament fort La major part del temps – El servei és bastant bo per proporcionar un fort funcionament la majoria de les vegades. No és perfecte tenint en compte alguns temps d’aturada seguits al setembre del 2018 disminuint fins al 99,89%, cosa que no és bona. En canvi, la taxa mitjana és del 99,98%. que és bo.
 • Bon temps de càrrega de la pàgina – La taxa és vital a l’hora d’establir un alt nivell d’experiència dels usuaris. Hostinger pot funcionar bé mostrant un temps mitjà de càrrega de 385ms. Al mateix temps, l’empresa compta amb servidors ubicats en diferents tipus del món, inclosos els països europeus i del Regne Unit, en particular, els Estats Units i Àsia. El temps de càrrega sempre és estable si es considera connexió de 1000 Mbps.
 • Facilitat d’ús – Hostinger és molt fàcil d’utilitzar, cosa que fa que la plataforma sigui perfecta per als principiants. Un cop heu iniciat la sessió, veureu botons grans amb totes les eines i funcions en un sol lloc. Dit d’una altra manera, podeu trobar totes les eines i configuracions en un sol lloc per fer-los fàcils d’aconseguir i d’utilitzar. Els usuaris poden enllaçar el seu compte a diferents CMS com WordPress, Joomla o Druapl. Només hauran d’indicar algunes dades i començar.
 • Privadesa i seguretat millorades – Pot ser que els certificats SSL gratuïts no siguin suficients per garantir una seguretat 100% digital per al vostre projecte web. Hostinger sembla entendre el problema. Per això ofereix funcions addicionals. Per exemple, Bitninja és una part de cada pla disponible per als usuaris per evitar el risc de programari maliciós, atacs automatitzats de pirates informàtics, XXSS i altres amenaces digitals.
 • Garantia de devolució de diners – Podeu comptar amb un reemborsament complet en un termini de 30 dies, en cas que no estigueu satisfets amb els serveis i opcions que ofereix la plataforma.
 • Equip de suport integral – Hostinger afirma tenir un equip multilingüe d’assistència al client que està disposat a resoldre qualsevol problema el més aviat possible. Podeu triar entre el xat en viu, les funcions d’Intercom integrades i altres maneres de posar-vos en contacte amb els representants de l’assistència.

Hostinger està realment centrat en millorar els seus serveis d’allotjament web. Els seus avantatges fan que la plataforma sigui una bona relació qualitat-preu a través d’alguns lleugers consells que encara poden tenir lloc.

Contra Hostinger:

 • Accés al xat en directe – Cada vegada que necessiteu contactar amb l’equip d’assistència mitjançant un xat en directe, heu de connectar-vos al vostre compte d’allotjament. Dit d’una altra manera, no podeu utilitzar la funció si no sou un client d’Hostinger. Pot convertir-se en un inconvenient crucial per als clients potencials que encara tinguin algunes preguntes abans d’iniciar la sessió.
 • La manca de cPanel – No esperis veure un cPanel tradicional. Hostinger s’esforça a la simplicitat a cada pas. Això va suposar alguns inconvenients evidents com la manca d’un quadre de comandament tradicional. És possible que no aprecieu el seu tauler de control personalitzat.
 • Política de devolució de diners poc clara – tot i que reclamen o proporcionen un reemborsament íntegre en un termini de 30 dies, la política de devolució no és tan clara com es pot esperar. Podeu sol·licitar un reemborsament quan feu servir plans d’allotjament, transferències de domini o certificats SSL. Si opteu per serveis avançats, com ara la protecció de la privadesa per a la renovació del domini, no heu de comptar amb els diners de tornada.

Tot i que Hostinger afirma ser un proveïdor d’allotjament web assequible, la seva política de preus requereix una revisió, ja que hi ha algunes despeses i despeses ocultes no indicades al pla. Per exemple, haureu de pagar per cada nom de domini nou, encara que utilitzeu un pla Business o Premium.

2. Funcions d’allotjament

Hostinger és una solució d’allotjament web en un amb tot el que necessiteu per començar amb qualsevol tipus de projecte web. Ofereix un conjunt d’opcions gratuïtes i il·limitades, com l’ample de banda no modificat i l’espai SSD per satisfer totes les vostres necessitats. A continuació, es mostren algunes de les plataformes de referència que podríeu apreciar:

Tauler Hostinger

 • Facilitat d’ús – Tot i que moltes plataformes encara utilitzen un quadre de comandament tradicional i intenten ocultar la majoria de les funcions perquè la seva interfície sembli més neta, Hostinger mostra tots els instruments necessaris en un mateix lloc. Veureu botons de colors grans. Mai us perdreu o confondreu amb la interfície.
 • Hosting optimitzat de WordPress – Hostinger és una bona solució per als usuaris que pensin llançar blogs o llocs web WP. La plataforma garanteix una gran velocitat i un gran rendiment gràcies a plugins de memòria cau personalitzats i combinats amb servidors optimitzats per WP.
 • Domini i SSL gratuïts – Els usuaris del pla de negocis i Premium poden beneficiar-se d’un nom de domini gratuït a més de SSL gratuït. Hostinger té la consideració d’un preu relativament baix del pla, Hostinger sembla una manera assequible de llançar des de zero un projecte web ple de paqueteria.
 • Creador de llocs web personalitzat gratuït – el creador de llocs web inclou qualsevol dels plans disponibles. És una bona manera per als no tècnics de construir els seus llocs web des de zero, com els professionals. No necessiteu habilitats de codificació ni de disseny.
 • Funcions il·limitades – Els usuaris de pla i Premium poden beneficiar-se d’amplada de banda il·limitada i espai de disc SSD per allotjar projectes web de qualsevol complexitat.
 • Eines de reenviament de correu electrònic – Hostinger té probablement les eines de correu electrònic més avançades. Inclouen el desviament de correu electrònic, la resposta automàtica, la protecció SpamAssassin i altres instruments per enviar o rebre missatges de correu electrònic des de qualsevol lloc, a més de l’accés global i la capacitat d’enviar contingut multimèdia..

Resumint, Hostinger ofereix totes les opcions necessàries per començar amb llocs web de diferent tipus i complexitat. La majoria de les funcions gratuïtes i premium només estan disponibles amb plans Business i Premium.

3. Rendiment

Hostinger intenta millorar el seu rendiment i el temps de càrrega de la pàgina. La plataforma tornava a tenir alguns temps morts el 2017 i el 2018. Tot i això, les darreres proves van revelar el temps de càrrega de pàgina de 385ms, que és gairebé un 80% millor si es compara amb la taxa mitjana de la indústria de 890ms. L’empresa va fer un gran salt endavant. Al mateix temps, disposa de servidors ubicats a Àsia, Europa i els Estats Units per proporcionar una connectivitat més ràpida. Els instruments de caché incorporats també han donat lloc a un temps de càrrega més ràpid. Podeu fàcilment esbrineu on s’allotja un lloc web i analitzeu-ne el rendiment per si mateix. Per a aquest pupose, podeu utilitzar tant eines internes Hostinger com serveis externs com Pingdom.

Rendiment Hostinger

Pel que fa al temps, Hostinger actua principalment en aquesta zona amb l’excepció de diversos mesos el 2018 a causa d’alguns pics ràpids. Tot i això, sembla que milloren la situació amb la taxa de vida mitjana del 99,98% el 2019.

4. Seguretat

Alguns dels propietaris del lloc poden ser la seguretat de la pàgina web i la privadesa de dades. Hostinger presta molta atenció a aquesta funció que ofereix alguns mitjans efectius a més dels certificats de seguretat SSL típics i la protecció anti-spam.

Alguns instruments bàsics de seguretat són els següents:

 • SSL gratuït.
 • Còpies de seguretat de dades diàriament o setmanalment.
 • Protecció SpamAssassin i Cloudfare.

Les característiques addicionals inclouen la protecció de seguretat intel·ligent BitNinja disponible en tots els plans. BitNinja és un paquet tot en un que protegeix els vostres projectes web en temps real prevenint atacs DDoS i XSS, programari maliciós, forces brutes, etc..

5. Atenció al client

La plataforma garanteix suport multilingüe disponible a través de xat en viu i integració Intercom. Tot i això, només els clients d’Hostinger poden accedir a la funció de xat en directe. Per estar en contacte, heu d’estar connectat. Un altre problema és que els gestors d’assistència responen una mica lent segons les ressenyes.

La base de coneixement ampliada pot ser una solució perfecta al problema. Els clients poden confiar en:

 • Guies i tutorials.
 • Video instruccions pas a pas i passos d’inici.
 • Informació general.

La base de coneixement abasta tots els possibles problemes tècnics i altres que pugueu haver de resoldre. A més, els usuaris no han de canviar entre dues pàgines diferents.

6. Política de preus

Hostinger sembla més assequible si es compara amb moltes altres opcions d’allotjament compartit. Tanmateix, la política de preus sembla una mica desordenada, tenint en compte algunes tarifes ocultes que pugueu tenir. Els tres paquets principals inclouen:

Preu de Hostinger

 • Pla únic té un cost d’1,45 dòlars mensuals per un sol lloc web i un compte de correu electrònic amb 100 GB de memòria.
 • Pla Premium té un cost de 2,95 dòlars al mes amb totes les funcions il·limitades i còpies de seguretat setmanals.
 • Pla de negocis costarà 3,95 dòlars amb tots els avantatges del pla Premium, a més de còpies de seguretat diàries i SSL gratuït.

Tot i que els plans de Premium i Business inclouen llocs web il·limitats, hauràs de pagar per tots els dominis nous.

Llegiu també: Hostinger vs Bluehost.
Hostinger vs SiteGround.
Hostinger vs iPage.

La línia de fons

Resumint, Hostinger sembla una opció assequible per a aquells que busquen confiança i seguretat serveis d’allotjament compartit. La plataforma ofereix totes les funcions i els instruments necessaris per començar amb el vostre propi lloc web.

És bo per als no tècnics gràcies a un senzill quadre de comandament i un creador de llocs web. Els usuaris experimentats apreciaran la solució de servidor optimitzada per WP, a més dels plugins de memòria cau personalitzats.

La plataforma té un rendiment prou bo amb una velocitat de càrrega i taxes de funcionament dignes. Disposa de servidors ubicats a diferents parts del món per garantir una connexió impecable, encara que alguns temps morts podrien tenir lloc. En conjunt, podeu considerar Hostinger el lloc on començar amb el vostre lloc web.

Prova-ho ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me