Revisió Ecwid.com

Ecwid – és un complement de comerç electrònic, que permet crear petites botigues en línia per a aquells usuaris, que ja tenen els seus propis llocs web i desitgen donar-los la funcionalitat de comerç electrònic. A diferència de les plataformes de comerç electrònic estàndard com Shopify o BigCommerce, per exemple, que s’utilitzen per crear botigues en línia de petites i grans funcions des de zero, Ecwid s’utilitza principalment com a widget per integrar-se al lloc web existent.


Creat el 2000, Ecwid ha estat utilitzat per més d’1,5 milions d’emprenedors de 175 països del món i encara continua desenvolupant-se. El complement permet crear catàlegs de productes, penjar fotografies de productes i les seves descripcions detallades, fer el seguiment de les estadístiques de la botiga web, gestionar les comandes i també opcions d’enviament i pagament..

Sembla que Ecwid té totes les funcions necessàries per desenvolupar un lloc web de comerç electrònic decent, però és realment tan còmode i fàcil d’utilitzar? Es pot utilitzar com a substitut digne dels constructors de llocs web de comerç electrònic estàndard o encara és millor optar per un servei especialitzat per iniciar i gestionar una botiga web autònoma? Revisem el complement per proporcionar respostes a aquestes i altres preguntes que els usuaris poden interessar a l’hora de triar una solució de comerç electrònic?

1. Facilitat d’ús

La facilitat d’ús i la facilitat d’ús són sovint els criteris principals d’elecció per a aquells usuaris, que no tenen experiència en disseny web però tenen intenció de connectar botigues web als seus llocs web existents. Afortunadament, Ecwid ofereix una senzillesa impressionant, una navegació intuïtiva i una fàcil implementació de les funcions de comerç electrònic.

Tauler de comandament Ecwid

El procediment de registre és ràpid, senzill i només dura uns minuts. Tot seguit, teniu accés al tauler de control del sistema, que inclou un menú detallat que inclou diverses seccions i categories. Encara que no sabeu amb què començar, un assistent de configuració disponible al tauler us portarà a través dels passos principals del procés de gestió i de connexió de botigues web. La barra de progrés us donarà la comprensió de l’efectiu que és el vostre procediment de desenvolupament de botigues web i quan el vostre projecte estarà llest per a la seva publicació.

Per començar, hi ha sis passos imprescindibles, incloses la inscripció de comptes, la creació de botigues web, la càrrega de productes, la verificació de la configuració geogràfica, l’ajust de les opcions d’enviament i recollida, així com la configuració de pagaments. Cadascun d’aquests passos triga fins a 5 minuts a completar-se.

Afegeix un producte

Tan aviat com hagueu finalitzat la creació del vostre magatzem web, podreu procedir a la seva gestió. Per obtenir els detalls, explora totes les seccions disponibles al menú. També podeu navegar pels canals de venda en línia i per a mòbils disponibles, així com per les configuracions. Tot plegat, no és difícil dominar el tauler de control del sistema, ja que és racionalitzat i fàcil d’utilitzar, encara que no sigui explicatiu..

2. Conjunt de funcions i flexibilitat

Ecwid inclou funcions excepcionals que mereixen l’atenció dels novells, que mai han treballat amb el complement encara desitgen obtenir-ne més informació abans de la integració. Les botigues web creades amb el sistema són sensibles, cosa que significa que es mostraran bé a les pantalles d’escriptori, mòbils i tauletes. El giny també és conegut per la seva funcionalitat POS (punt de venda), que permet vendre els vostres productes tant en modes en línia com fora de línia, concretament en botigues locals i aparadors al detall..

Exportació / importació de productes

Igual que la majoria de sistemes de comerç electrònic estàndard, Ecwid permet exportar / importar productes en format CSV per transferir informació de productes, comandes i dades de clients quan migreu cap a / des d’una altra plataforma de comerç electrònic..

Importació de productes Ecwid

El complement també inclou una funció de suport multilingüe, que permet traduir l’aparador a un dels 50 idiomes. Això vol dir que els vostres clients podran veure la vostra botiga en línia en els idiomes que prefereixen en funció de les preferències d’ubicació.

Opcions d’integració

Quan es tracta d’opcions d’integració, Ecwid no té molt a oferir. Hi ha una selecció limitada d’aplicacions que podeu integrar al lloc web de comerç electrònic: a dia d’avui, podeu utilitzar les extensions i complements de tercers següents: Xero, Mailchimp, Zapier, 71lbs, Printful, AfterShip, Lucky Orange, LiveChat, ShippingEasy, ShipStation, Freshbooks i alguns altres complements, però definitivament no és suficient per a una botiga web completa. També cal esmentar que cal utilitzar una subscripció de pagament per fer servir aquestes integracions.

Integració Ecwid

Tot i que, Ecwid es considera un complement que permet connectar una botiga web a un lloc web existent, també permet crear una botiga en línia autònoma. Tanmateix, aquest projecte no probablement no s’ajustarà a les vostres expectatives, ja que només serà un lloc web bàsic d’una pàgina. Només ho podeu fer servir com a finestra per mostrar i anunciar els vostres productes. No més.

Canals de venda

El complement proporciona una oportunitat per utilitzar diverses opcions de canals de vendes. Per tant, podeu vendre els vostres productes a diferents llocs web, gestionant el procés des d’un únic plafó d’administració del servei. També hi ha una selecció decent d’integracions de xarxes socials, cosa que permet vendre a través de Facebook, Instagram i també en mercats populars com Amazon, Google Shopping, eBay, Nextag, Shopzilla, etc..

Canals de venda Ecwid

El servei també utilitza diverses passarel·les de pagament. Podeu combinar l’ús d’Ecwid amb sistemes de pagament Square, PayPal, Vend, Clover, Stripe, WorldPay, NCR Silver i altres.

Gestió de botigues

Quan es tracta de gestió de botigues web, Ecwid també ofereix una àmplia gamma d’opcions. Aquests inclouen l’oportunitat de vendre productes tant físics com digitals, crear diverses llistes de productes i assignar-los atributs (colors, mides, formes i altres paràmetres), fer ús de diverses eines de gestió d’inventaris, opció de recuperació de checkout abandonada i crear, editar. i fer el seguiment dels estats de la comanda.

També podeu introduir promocions i descomptes per als clients, consultar informes i analítiques de botigues web i utilitzar eines de SEO que el sistema ofereix. Per simplificar la gestió de la vostra botiga en línia, podeu descarregar una aplicació mòbil per gestionar-la des de qualsevol ubicació on es trobi.

Per impulsar l’experiència i la taxa de participació dels clients, Ecwid proporciona àmplies capacitats idiomàtiques, càlculs automàtics d’impostos i opcions de compra, tarifes d’enviament en temps real, ressenyes detallades del producte i una oportunitat de fer servir el botó “Favorit” per fer un seguiment dels productes favorits..

Ecwid SEO

Parlant sobre l’optimització de motors de cerca, Ecwid fa possible l’edició de títols de pàgines web i meta descripcions. Al mateix temps, és impossible canviar manualment els URL del producte ja que el sistema els genera automàticament. Això pot tenir un impacte negatiu en la promoció d’un lloc web més.

Penseu que no totes les funcions es proporcionen dins d’un pla gratuït. Moltes d’elles només estan disponibles en plans de pagament.

3. Dissenys

Nombre de temes:Sense temes
Disseny responsiu&# x2714; SÍ
Ordena per indústria:✘ NO
Edició del codi CSS:&# x2714; SÍ

Quant Ecwid es va crear inicialment com a complement per integrar-lo en un lloc web confeccionat, el seu enfocament de disseny és diferent dels practicats pels constructors de llocs web de comerç electrònic estàndard. Generalment, aquests últims serveis ofereixen àmplies col·leccions de plantilles pre-dissenyades que poden ser gratuïtes o de pagament.

Pel que fa a Ecwid, té un tema comú per a aquells usuaris que pretenen crear un lloc web autònom d’una sola pàgina. Aquest disseny, que es coneix com a lloc d’inici, és força senzill i no ofereix opcions de personalització profundes. Pot arribar a satisfer diverses necessitats, tipus i estils de negoci, cosa que el converteix en una solució universal. L’editor visual de la plantilla permet afegir text i gestionar només imatges. L’edició de codi CSS també està disponible aquí, que amplia una mica les opcions de disseny web.

Lloc web d'Ecwid

Afortunadament, Ecwid permet afegir millores atractives a la plantilla de la botiga web o canviar-ne el disseny. Opcions com les ressenyes de producte, les recomanacions dels clients, etc., proporcionaran a la vostra botiga web un atractiu impressionant i una funcionalitat millorada. Si encara necessiteu un disseny de botiga web exclusiu, podeu demanar temes Ecwid elaborats per dissenyadors de tercers que tinguin relacions de col·laboració amb el sistema.

Maquetació de la targeta de producte Ecwid

També és possible demanar un costum addicional per part dels socis a un cost addicional. Per tant, Ecwid queda definitivament enrere dels reconeguts líders del nínxol de comerç electrònic pel que fa al disseny.

4. Atenció al client

Les opcions d’assistència al client d’Ecwid no són prou àmplies i també difereixen pel que fa al pla per al qual aneu. Els usuaris de pla gratuït poden comptar només amb la comunicació per correu electrònic amb els desenvolupadors de connectors. Tot i això, tenen accés il limitat gratuït al bloc que conté una col·lecció de guies, consells i recomanacions de comerç electrònic. Aquí també hi ha un fòrum comunitari i una àmplia base de coneixement, que conté respostes a totes les preguntes que els usuaris poden tenir quan treballen en el seu desenvolupament de botigues web. Els tutorials de vídeo de YouTube també són accessibles tot el dia.

Els plans més cars ofereixen altres mitjans de comunicació amb l’equip d’atenció al client. S’inclouen xat en directe, suport telefònic prioritari (podeu deixar la sol·licitud de devolució) i fins i tot 12 hores de desenvolupament de botigues web personalitzades disponibles al pla anual. Aquest últim servei, però, es proporciona de forma remunerada a tots els usuaris que no estiguin subscrits a plans superiors. El cost d’utilitzar-lo comença amb 100 dòlars.

5. Política de preus

Ecwid té un pla gratuït que no caduca, que permet afegir fins a 10 productes i utilitzar funcions com ara el carretó de la compra mòbil, taxes de transacció zero, amplada de banda il·limitada, creació gratuïta de llocs de creació gratuïta, oportunitat d’afegir una botiga web a qualsevol lloc web i vendre. simultàniament en diversos llocs web. Aquestes opcions no són suficients per llançar i gestionar una botiga web digna, cosa que significa que tard o d’hora tindreu la possibilitat d’actualitzar-vos a un dels plans de pagament que ofereix Ecwid. Això inclou:

  • Pla de Ventura (15 $ / mo o $ 12,50 / mes amb la subscripció anual), cosa que permet vendre 100 productes i utilitzar funcions professionals com càlcul d’impostos automatitzats, cupons de descompte, exportació / importació de fitxers CSV, etc..
  • Pla de negocis (35 $ / mes o 29,17 dòlars / mes amb la subscripció anual), que permet vendre 2500 productes i utilitzar funcions addicionals com preus a l’engròs, factures personalitzades, integració del mercat, etc..
  • Pla il·limitat (99 $ / mes o 82,50 dòlars / mes amb el pagament anual), que us permet vendre el nombre il·limitat de productes i utilitzar funcions avançades com integració Square POS, aplicació de botiga mòbil personalitzada, suport prioritari, etc..

6. Pros i contres

Al ser un complement de comerç electrònic, Ecwid presenta les seves característiques positives i negatives, algunes de les quals poden ser determinants a l’hora de seleccionar una solució de desenvolupament de botigues web..

Pros:
Contres:
&# x2714; Facilitat d’ús;
&# x2714; Tauler de comandament intuïtiu, assistent d’inici intel·ligent;
&# x2714; Cost assequible;
&# x2714; Múltiples passarel·les de pagament;
&# x2714; Suport de canals de vendes.
✘ Manca d’opcions d’integració;
Support Atenció al client limitada;
Options Opcions de disseny pobres;
✘ Paràmetres de promoció SEO insuficients.

Linia inferior

Facilitat d’ús:8/10
Característiques:6/10
Disseny:5/10
Suport tècnic:8/10
Preu:8/10
Puntuació total:7,0 / 10

Ecwid és un complement decent i econòmic per afegir la funcionalitat de comerç electrònic a un lloc web existent. Comprèn les funcions que importen molt als principiants, que mai abans havien participat en el desenvolupament de llocs web, però que necessiten una botiga web per vendre els seus productes digitals o físics. Aquests inclouen l’assistent de disseny web fàcil d’utilitzar, intuïtiu de disseny web, implicació de diversos clients, funcions de màrqueting i comerç electrònic.

El pla gratuït que ofereix el sistema és més que suficient per familiaritzar-se amb el plugin i dissenyar o connectar una petita botiga web al vostre lloc web, mentre que els plans de pagament donen a conèixer la funcionalitat ampliada.

Al mateix temps, no podem considerar Ecwid una solució completa de construcció de webs de creació electrònica completa. La seva funcionalitat serà suficient per integrar una petita botiga web en un lloc web confeccionat, però no funcionarà per al desenvolupament de grans llocs web de comerç electrònic independent. En cas que tingueu aspiracions de disseny web serioses i necessiteu una botiga web per cobrir una àmplia gamma de necessitats de comerç electrònic, té sentit utilitzar-la creadors de llocs web especialitzats.

Prova Ecwid ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me