Revisió del constructor web WYSIWYG

Revisió del constructor web WYSIWYG


Web de WYSIWYG (versió actual 15.2): és un creador de llocs web d’escriptori que ajuda a crear llocs web basats en HTML i jQuery sense habilitats tècniques profundes. Quan diem una versió d’escriptori, volem dir que el programari requereix la descàrrega i la instal·lació. Va ser dissenyat per a necessitats petites empreses. La plataforma facilita la construcció de projectes de mida petita i mitjana, carteres per a autònoms, blogs, portals de notícies, etc..

A diferència de la majoria de plataformes SaaS, WYSIWYG Web Builder no és una solució tot per a crear, desplegar i allotjar el vostre lloc web futur. Es tracta només d’una eina de creació de llocs web per crear diferents tipus de projectes. La bona notícia és que els usuaris tenen accés a més de 200 instruments que faciliten la creació i personalització de nous projectes sense habilitats tècniques. Podreu triar si voleu gaudir d’una intuïtiva funció arrossegar i deixar anar per als novells totals o bé fer una mica de codificació.

En aquesta revisió, hem de fer una ullada més a fons sota el capó del programari per esbrinar si val la pena pagar aquests diners.

1. Facilitat d’ús

Com es va dir anteriorment, el programari va ser dissenyat tant per a no tècnics com per a programadors amb la necessitat d’accedir al codi font de les plantilles. El programa utilitza mòduls HTML especials per a cadascun dels seus dissenys. Canviar l’estructura del tema és molt fàcil gràcies a l’editor d’arrossegar i deixar anar. Utilitzeu-lo per substituir mòduls, afegir-ne de nous o reorganitzar la pàgina. El programari inclou la seva interfície gràfica d’usuari personalitzada (GUI) entorn.

Tanmateix, per accedir al panell de control i començar a crear un lloc nou, haureu d’instal·lar l’aplicació. El sistema ofereix una prova gratuïta. Tot el que necessites és descarregar fitxers ZIP i completar un procés d’instal·lació senzill. No hi ha correus electrònics, targetes de crèdit o registres en aquest moment, cosa que és molt convenient. El sistema ofereix diverses versions segons la versió del sistema operatiu que utilitzeu. La mala notícia és que l’eina només és compatible amb ordinadors amb Windows. Si sou usuaris de Mac, feu una cerca a través d’especialitzats Qualificació dels constructors de llocs web de Mac.

Instal·lació de finestres WYSIWYG

Els primers problemes poden aparèixer quan es llança la versió gratuïta per primera vegada, ja que cada còpia de programari ho requereix Direct2D. Assegureu-vos que el teniu instal·lat al PC per evitar possibles errors durant la sessió de creació. Finalment, aquí esteu dins de l’editor. Anem al procés de creació de llocs web.

Mòduls de disseny de constructor web WYSIWYG

Ja hem esmentat que el programari inclou una col·lecció de mòduls HTML preinstal·lats. WYSIWYG Web Builder no ha de comptar amb dissenys preparats amb widgets, blocs o seccions ja integrats. Aquí hauràs de construir cada pàgina des de terra. El sistema té una selecció de plantilles. Tot i això, s’han de penjar per separat. Discutirem aquest tema una mica més enllà.

Mòduls de disseny de WYSIWYG

Obtenir un model nou per a la pàgina és molt fàcil. N’hi ha prou amb triar la de la llista de l’esquerra. Feu doble clic sobre ell o arrossegueu a l’espai de treball. La col·lecció de mòduls inclou diferents blocs i seccions. Per descriure la vostra empresa i serveis, compartiu informació de contacte i personalitzeu la pàgina amb divisor, capçaleres i peus de pàgina, botons de xarxes socials, compte enrere, funcions, etiquetes de preu i molt més. Es pot editar també cada mòdul. Els usuaris són lliures de canviar textos, canviar la mida del bloc, canviar les dimensions, tipografia, etc.

La impressió general no és tan dolenta, tot i que el procés de personalització és molt limitat. Només podeu canviar algunes especificacions de base i habilitar lleus. D’altra banda, els usuaris poden beneficiar-se d’una selecció de mòduls personalitzats, mentre que els programadors i dissenyadors web experimentats poden descarregar els seus propis fitxers de les carpetes locals. Aquest fet afegeix certa flexibilitat i la possibilitat d’afegir animació i altres efectes visuals en cas de tenir tècniques CSS necessàries. Els programadors avançats també apreciaran la capacitat de crear formularis que presentin opcions condicionals.

Going Live

El programari permet fer una vista prèvia del lloc web abans de publicar-lo. Totes les pàgines estaran disponibles aquí al vostre navegador amb un clic. El programari inclou l’edició en línia, la qual cosa significa que tots els canvis es guarden automàticament de la mateixa manera que a les plataformes SaaS com Wix. Els usuaris també tindran diverses opcions de publicació. En primer lloc, podeu descarregar el disseny i guardar-lo a la carpeta local. La segona opció és descarregar-lo al vostre FTP amb un URL assignat.

No importa el que trieu, encara haureu de tenir cura de l’allotjament i el domini per separat. No se’ls proporciona ni el pla remunerat.

2. Característiques & Flexibilitat

WYSIWYG Web Builder és una eina dissenyada inicialment per crear dissenys de llocs web. Per aquest motiu, la majoria de les seves funcions estan enfocades a funcions d’edició i personalització. El principal avantatge és que la plataforma presenta prou flexibilitat tant per als principiants sense habilitats tècniques, com per a codificadors i dissenyadors web amb més experiència.

Mòduls preparats

Mòduls preparats per WYSIWYG

La funció principal del creador de llocs web que defineix la facilitat del procés de creació. Ofereix una selecció de blocs preparats que inclouen més de 150 seccions diferents per ressaltar les funcions, serveis, preus, dades de contacte de l’empresa, etc..

Animació i efectes

El programari inclou tècniques CSS que permeten afegir animació i efectes visuals a alguns dels blocs. Els usuaris poden triar entre una llista de 150 efectes predissenyats i animar per dissenyar ells mateixos i penjar-los al creador de llocs web..

Gestió de fitxers multimèdia

La plataforma facilita la creació de diferents estils de galeria i carrusels. A més, els usuaris poden afegir vídeos de YouTube o Vimeo, així com implementar animació de reproducció i crear biblioteques de fitxers multimèdia amb imatges, icones, fitxers de vídeo i àudio, etc..

Extensions

Si opteu per una llicència de pagament, també obtindreu més de 200 extensions que fan l’eina una mica més flexible. Els usuaris obtindran instruments de personalització addicionals, com ara presentacions de diapositives, menús, funcions de comerç electrònic bàsiques, etc.

3. Disseny & Plantilles

El constructor web WYSIWYG ajuda a crear llocs web amb resposta. Té suport per a CSS i quadrícules de disseny, FlexBox i temes fixos amb punts d’interrupció. A més, ofereix una selecció de les seves plantilles personalitzades que també són mòbils. Els usuaris poden triar entre centenars de dissenys que es refereixen a llocs de petita empresa, carteres B&Serveis B, petites botigues webs, portals de notícies, fòrums i molt més.

Plantilla WYSIWYG

Cada plantilla té un mode de previsualització per examinar-lo abans de descarregar-lo. Ah, sí. Cal descarregar tots els temes abans d’utilitzar l’editor. Podeu beneficiar-vos de l’editor de temes mòbils jQuery per assegurar-vos que el vostre futur lloc web es mostrarà bé en diferents dispositius mòbils. La bona notícia és que totes són gratuïtes encara que utilitzeu una versió de programari de prova gratuïta.

4. Atenció al client

El creador de llocs web ofereix diverses maneres de trobar respostes a totes les preguntes. En primer lloc, els usuaris poden optar per una base de coneixement ampliada a la qual es pot accedir des del tauler de control. Cobreix tots els problemes generals com començar a validar formularis, etc. Aquí també disposem d’informacions sobre les dreceres de teclat sobre el creador de llocs web, així com sobre les darreres revisions d’actualització..

Atenció al client de WYSIWYG

Podeu trobar els tutorials en línia i les preguntes més freqüents a Internet lloc web oficial de WYSIWYG Web Builder. Conté guies detallades i explicacions sobre com utilitzar diversos blocs, així com administradors de llocs i temes. El creador de llocs web té la seva pròpia comunitat de seguidors representada al directori fòrum local. Els novells poden crear un fil nou, així com discutir alguns problemes amb usuaris amb més experiència.

5. Plans & Preu

Com a programari descarregable, WYSIWYG Web Builder està disponible com a còpia amb llicència de tota la vida. No cal que pagueu les quotes de subscripció mensual. El preu del preu comença a partir de 49,95 dòlars per a una plataforma totalment presentada sense límits en termes d’extensió, actualitzacions, etc..

Cost del constructor web WYSIWYG

Hi ha una prova gratuïta de 30 dies per a aquells que vulguin comprovar el funcionament del sistema. Una versió gratuïta també inclou tots els instruments disponibles a la llicència de pagament. L’únic inconvenient és que els usuaris poden comprar una llicència WYSIWYG Web Builder només a partir de distribuïdors. En primer lloc, haureu d’enviar una sol·licitud i esperar fins que alguns revendedors es posin en contacte amb vosaltres per completar la compra. No és cert un procediment de comprovació força estrany?

6. Pros i contres

El WYSIWYG Web Builder és una bona eina per crear plantilles HTML i jQuery amb poques habilitats tècniques. És molt fàcil d’utilitzar amb centenars de plantilles i mòduls interminables per crear un lloc web completament funcional de diferents tipus. D’altra banda, certament té algunes faltes evidents.

Pros:
Contres:
&# x2714; És bo per a principiants i codificadors experimentats.
&# x2714; Llocs web resistents per a necessitats de petites empreses.
&# x2714; Prova gratuïta de 30 dies i funcions il·limitades.
&# x2714; Grans tècniques CCS per a una personalització avançada.
&# x2714; Editor simple i arrossegador.
✘ No és bo per a projectes complicats.
✘ Confús procediment de revisió.
✘ Eines de disseny web limitades.

Conclusió

El WYSIWYG Web Builder pot ser una bona opció per a programadors i dissenyadors web amb ganes d’aconseguir l’experiència necessària a un cost mínim. La plataforma ofereix una funcionalitat suficient per treballar amb mòduls i editar plantilles HTML i jQuery amb diversos clics. El programari garantirà un historial tècnic digne.

D’altra banda, els principiants poden trobar la configuració general de la plataforma una mica confusa. A més, pot ser millor optar per eines de creació de pàgines web que es trobin completament més barat i ofereix més funcions del paquet sense necessitat de descarregar cap programari o busqueu un proveïdor d’allotjament.

Proveu-lo GRATU ItMENT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me