Revisió de Yola.com

Yola – és un dels primers creadors de llocs web que s’han posat a disposició del públic ampli. Llançat el 2007, el sistema ha revolucionat tot l’enfocament del disseny web, fent-lo molt més senzill i entenedor per a persones no tecnològiques.


Des de la data de la seva fundació, el creador de llocs web ha canviat molt. Amb noves funcions, eines, elements de disseny i plantilles web, el servei ha guanyat popularitat mundial. Yola ha estat durant un període força llarg, però encara és competitiu? Quines novetats i avantatges ofereix i hi ha matisos especials que la distingeixen entre la multitud?

No farem cap suposició sobre aquests aspectes. En canvi, mireu els principals aspectes destacats de Yola (i, òbviament, els seus inconvenients) que us ajudaran a decidir si el sistema us funciona bé o no.

1. Facilitat d’ús

Si alguna vegada heu intentat utilitzar Yola, no podríeu veure, però, que la seva interfície sembla una mica obsoleta en comparació amb la seva constructors de llocs web moderns. Tot just després del registre (que és més aviat ràpid), accedireu al tauler i és aquí on tindreu moltes preguntes des del primer moment..

El fet és que no és tan senzill entendre la implicació inicial de les seccions i trobar aquelles que realment necessiteu per començar amb el vostre projecte de desenvolupament. Sens dubte es necessita temps per explorar totes les categories i opcions disponibles al quadre de comandament.

Tauler de control Yola

A més, no podem dir que ens hagi agradat l’editor arrossegar i deixar anar del sistema. És més restrictiu que el de Wix, per exemple, i es necessita un temps per acostumar-s’hi i comprendre la seva lògica. El constructor és compatible amb l’arrossegament, però no teniu un control total sobre els elements: quan els deixeu caure, simplement salten a les caselles invisibles predeterminades.

2. Conjunt de funcions i flexibilitat

Igual que qualsevol altre creador de llocs web modern, Yola et permet crear l’estructura i la configuració del lloc web afegint, ordenant i modificant diversos blocs de contingut. Inclouen elements d’estructura (botons, blocs de contingut, galeries, etc.) i widgets (reproductor de mp3, vídeos, comerç, comentaris de Facebook i molt més).

Yola Editor

La funcionalitat avançada de la plataforma inclou un editor HTML / CSS on els usuaris experimentats en tecnologia poden escriure les seves pròpies regles CSS i fer canvis directes al codi. Pel que fa a la resta de ressalts del sistema, són els següents:

Opcions d’integració

Yola et permet triar i integrar diversos estris, widgets i sistemes externs. Així, podeu integrar-vos amb serveis de màrqueting de correu electrònic de contacte, blocs Tumblr, Google App Suite, serveis de suport de PayPal, etc..

Desafortunadament, actualment no hi ha cap integració amb els mercats i plataformes de comerç electrònic, serveis CRM, assistència i plataformes de comptabilitat i altres sistemes externs importants.

Mobile Plus

El sistema permet als usuaris del pla premium per treure el màxim partit de la funció avançada de Mobile Plus. Us permet visualitzar i modificar la versió mòbil del vostre lloc web amb uns quants clics.

Yola Mobile Plus

Aprofiteu-vos per especificar els horaris comercials, proporcioneu mapes i indicacions i feu que els visitants del lloc web es posin en contacte amb vosaltres tocant la pantalla per rebre una trucada. És senzill i ràpid.

Integració en mitjans socials

El sistema permet sincronitzar el vostre compte de Yola amb serveis populars de mitjans socials com Facebook i Twitter. Això no només contribueix a la funcionalitat del servei, sinó que també ajuda a informar els usuaris de tots els canvis, actualitzacions, esdeveniments, notícies i descomptes especials que el sistema ofereix..

Opcions de comerç electrònic

No és difícil configurar una botiga web amb Yola, ja que el sistema compta amb un potent motor de comerç electrònic integrat. Per utilitzar-lo, però, cal actualitzar el pla de pagament. També podeu crear una botiga web amb Yola integrant-hi un complement Ecwin.

Comerç electrònic Yola

La funció de comerç electrònic us permet vendre productes 24 hores al dia online en configurar el carretó de la compra integrat, vendre fins a 1000 productes, connectar la vostra botiga web Yola amb el compte de Facebook, accedir al tauler del sistema, crear i modificar l’aparador. , fent ús del fitxer d’importació / exportació de productes CSV, etc..

El motor també admet diversos idiomes i s’integra amb proveïdors d’enviament locals i internacionals, com FedEx, UPS, USPS, DHL i molt més. Yola permet acceptar pagaments amb targeta de crèdit o PayPal, integrar-se amb diverses passarel·les de pagament, configurar impostos de vendes per als vostres productes en funció del factor de ubicació geogràfica.

Els usuaris tenen una bona oportunitat de llançar una botiga web flexible, oferint un control complet sobre els productes i les seves categories. Poden crear i guardar perfils de compra, gestionar eines d’inventari en línia, fer el seguiment de les comandes i posar-se en contacte amb els clients.

Opcions de traducció de llocs web

Els llocs web de Yola actualment no estan disponibles en molts idiomes; només hi ha l’oportunitat d’afegir un giny de Google Translate al lloc web perquè el vostre projecte estigui disponible en diversos idiomes estrangers. En aquest moment no hi ha cap eina especial per crear llocs web multilingües ni localitzacions d’idiomes.

Ginys i complements

Amb Yola, podeu connectar i gestionar widgets per oferir al vostre lloc web un disseny i un rendiment més avançats. Tanmateix, la majoria de ginys no són integrats, sinó que són integracions de tercers. També hi ha disponible una botiga d’aplicacions que doni accés a la col·lecció de widgets.

Opcions SEO

Per oferir al vostre lloc web de Yola millors resultats del motor de cerca, el sistema us permet emplenar i personalitzar metaetiquetes per a totes les pàgines. Inclouen títols, descripcions, paraules clau, etc. Hi ha accés a la part del menú independent, on podeu crear i canviar text d’URL per fer-lo fàcil d’utilitzar..

Fòrum

Yola no admet l’opció de creació de fòrums. Si encara necessiteu un fòrum per al vostre lloc web, haureu de crear-lo en un subdomini separat del sistema, utilitzant motors i eines especialitzades. Bviament, no és prou convenient, per la qual cosa, seria més senzill utilitzar un dels creadors de llocs web proporcioneu aquesta característica fora de caixa.

Formulari de contacte

Podeu instal·lar un creador de formularis de contacte flexible, còmode i fàcil d’utilitzar per crear qualsevol formulari en línia que es pugui aplicar al vostre lloc web. Aquesta és una d’aquestes característiques que actualment manquen molts constructors de llocs web contemporanis.

Formulari de contacte de Yola

Funció d’edició de codi

Amb Yola, podeu editar el codi de lloc web de forma individualitzada, si teniu un bon domini dels conceptes bàsics d’HTML. La funció també permet afegir widgets i eines externes al vostre lloc web mitjançant l’edició de codi.

Blocs

Malauradament, a Yola li manca una plataforma de blocs, però faciliten la integració del vostre bloc Tumblr. Aquest és un dels desavantatges principals de la plataforma.

3. Dissenys

Nombre de temes:15
Temes lliures:&# x2714; SÍ
Disseny responsiu:&# x2714; SÍ
Ordena per indústria:✘ NO
Edició del codi CSS:&# x2714; SÍ

La creació d’un lloc amb Yola comença amb la selecció de plantilles. Actualment, el creador de llocs web ofereix més de 90 plantilles, que es proporcionen de forma gratuïta i amb un cost addicional. La qualitat general de la plantilla és agradable i visualment atractiva, però són inferiors en comparació amb els dissenys oferts per Wix, uKit i altres líders de renom del disseny web..

Les plantilles no es divideixen en categories, però hi ha una opció que permet triar una plantilla en blanc per construir un lloc web completament únic des de zero. Les plantilles Yola estan optimitzades per a mòbils per adaptar-se perfectament a les diferents mides i resolucions de pantalla.

Tan aviat com seleccioneu la plantilla preferida, podreu veure la seva versió prèvia per explorar els detalls. Se us demanarà que especifiqueu el vostre lloc web, el seu tema, les dades de contacte (que s’afegiran més a la vostra pàgina web). La bona notícia és que la forma en què es veu qualsevol plantilla quan la obteniu de Yola és només el començament; en el futur, substituireu totes les fotos per defecte, canvieu la disposició de contingut, modificareu el peu de pàgina, pengeu un nou banner, etc. Estem disposats a invertir el vostre temps i esforç, per descomptat.

Plantilles de Yola

Cada plantilla està formada per blocs que es poden modificar, suprimir, afegir, editar i ordenar en una pàgina en ordre aleatori. Treballar amb ells tampoc és un problema. Per contra, el procés és divertit i entretingut.

Les plantilles de Yola són canviables. Si creieu que la vostra primera opció no és correcta i si la personalització no n’hi ha prou, només podeu transferir el contingut a una nova plantilla.

4. Atenció al client

L’assistència al client de Yola està a un nivell decent i hi podeu utilitzar diverses opcions. Totes les dificultats que tingueu, en editar el lloc web, podeu aprofitar la pestanya Ajuda que es manté activa a totes les pàgines del tauler d’administració. Conté enllaços als llocs més importants, com ara fòrum de la comunitat de Yola, centre d’ajuda, tutorials i seminaris de formació.

Si encara no trobeu la resposta, podeu contactar amb un dels experts de Yola per correu electrònic o per telèfon. També hi ha accés a la finestra emergent Ajuda instantània: el lloc, on podeu escriure qualsevol pregunta que us interessi i espereu fins que l’assistent us doni la resposta.

Una altra manera d’obtenir assistència 24/7 és escriure la vostra pregunta al camp del filtre de cerca i esperar als resultats que generi el sistema. Hi ha algun problema amb l’assistència al client o la seva qualitat? A continuació, aneu endavant per emplenar la secció “Informar d’un abús” per informar l’equip de la situació. Per resumir, l’assistència al client és un dels punts forts de Yola, que és sens dubte un avantatge notable del sistema.

5. Política de preus

Yola és un servei web freemium. Hi ha una versió gratuïta que us permet crear un lloc en el subdomini Yola que conté fins a tres pàgines. Yola també ofereix tres plans de pagament:

Opció de preusCostCaracterístiques
Bronze:4,95 dòlars / mes✓ Pàgines il·limitades;
✓ 2 Gb d’emmagatzematge;
✓ Domini gratuït.
Plata:9,95 dòlars / mes✓ No Yola Bradnding;
✓ Plantilles Premium;
✓ Editor avançat.
Or:19,95 dòlars / mes✓ Amplada de banda il·limitada;
✓ Paraules clau i anàlisis de trànsit;
✓ Monitorització SEO.

A la llista anterior figuren els preus amb descompte en el cas que decidiu obtenir una subscripció anual. La plataforma ofereix la garantia de devolució de 30 dies a tots els paquets premium a aquells usuaris que no estan satisfets amb el pla escollit per algun motiu.

Què hi ha més, Yola fa possible afegir una botiga web a qualsevol paquet de només 10 dòlars mensuals. La botiga inclourà totes les funcions de comerç electrònic necessàries i estarà exempta de despeses ocultes, comissions de transacció i altres matisos financers. Finalment, podeu contractar dissenyadors i desenvolupadors de Yola per crear el vostre lloc web per a vosaltres: aquesta opció comença a partir de 499,95 dòlars.

6. Pros i contres

Treballar amb Yola és atractiu i interessant per a tothom. Tot i això, igual que qualsevol altre creador de llocs web, el sistema inclou mèrits específics i demerits que els seus usuaris han de conèixer. Vegem ara les característiques més distintives.

Pros:
Contres:
&# x2714; plataforma de comerç electrònic;
&# x2714; Col·lecció de plantilles enriquida;
&# x2714; Asequibilitat;
&# x2714; Opcions d’edició de codi.
Functionality Funcionalitat limitada de lloc web;
✘ Absència del motor de blocs integrat complet;
✘ Manca d’eines de personalització de disseny;
✘ Qualitat de plantilla insuficient.

7. Comparació amb els competidors

El 2007, Yola era un servei web molt popular. Amb el pas del temps, però, el sistema va començar a quedar enrere dels seus competidors més propers. Mirem, per exemple, la comparació entre Yola i Weebly.

Weebly vs Yola

Si bé Weebly funciona sobretot per a la creació de carteres, blocs i botigues web, Yola s’utilitza principalment per llançar llocs web promocionals i projectes d’una sola pàgina. Manca un motor de blocs integrat, que és un dels principals aspectes del servei.

Tot i que, els dos constructors de llocs web són fàcils d’utilitzar i funcionen bé per als novells, Yola encara no té funcionalitat i eines de personalització de disseny per cobrir un ampli ventall de necessitats dels desenvolupadors web. Weebly també destaca pel que fa a la qualitat de la plantilla i la seva optimització per a mòbils, tot i que, és una mica més car en comparació amb Yola.

8. FAQ

P: La Yola és realment gratuïta?

R: Sí, el seu paquet Gratuït és absolutament gratuït. No teniu l’obligació d’actualitzar el vostre compte gratuït. Amb el vostre compte gratuït podeu crear un lloc web bàsic que conté fins a 3 pàgines amb ample de banda d’1 GB i 1 GB d’emmagatzematge. El lloc web es publicarà en un subdomini Yola.

Tots els plans de pagament tenen garantia de devolució de 30 dies.

P: Les seves plantilles es poden personalitzar?

R: Sí, ho són. Podeu fer canvis a la plantilla escollida mitjançant l’editor de Yola que és fàcil d’utilitzar de Yola o fent canvis a nivell de codi: hi ha un editor avançat per als usuaris d’energia. Si coneixeu alguna cosa o dues sobre CSS, podeu reconstruir completament el vostre lloc web i donar-li un aspecte nou. La funció d’edició avançada està disponible en paquets professionals i il·limitats.

P: El Yola admet el comerç electrònic?

R: Sí, Yola té una solució de comerç electrònic. És una integració amb Ecwid, una plataforma líder en comerç electrònic molt popular entre altres constructors de llocs. Hi ha widgets Ecwid a uKit, Webydo i Wix.

Podeu afegir Yola Commerce a qualsevol pla per 10 dòlars al mes. Us ofereix una funcionalitat com ara: opcions i combinacions de productes; preus variables per a opcions de producte, com ara mides, colors, models, etc.; gestió d’inventari; gestió de comandes i existències; la gestió del client (els usuaris poden crear comptes i guardar les seves dades de pagament); Integració de botigues de pàgines de Facebook; múltiples mètodes de pagament; codis promocionals i descomptes; gestió d’impostos i molt més.

P: Ofereixen serveis de disseny personalitzat?

R: Sí, sí. Han unit amb dissenyadors professionals per oferir Yola Premier, un servei clau en mà que us proporciona un lloc web de Yola dissenyat professionalment. El lloc web serà totalment accessible i controlat per vostè. Podreu fer canvis en el disseny i el contingut.

P: Els llocs web de Yola són mòbils?

R: Per optimitzar el vostre lloc de Yola per a la visualització mòbil, heu de comprar un dels paquets Premium.

Edició mòbil Yola

P: Ofereixen funcions de SEO?

R: Sí, sí. Hi ha alguns paràmetres estàndard gratuïts (metaetiquetes: paraules clau, descripció, títol) i Yola Traffic Builder avançat. Aquesta característica premium us ajudarà a comprendre els principis fonamentals de la manera en què els robots de cerca rastregen les vostres pàgines, escombren els errors i les millores al vostre lloc, així com envieu comentaris sobre l’ús de les vostres paraules clau. Yola Traffic Builder us proporcionarà informes mensuals.

P: quines són les alternatives de Yola?

R: Yola és sens dubte una gran empresa, però sent com si van deixar d’actualitzar el programari fa uns anys. Això us pot conduir cap a un creador de llocs més actiu, com ara uKit o Wix.

Linia inferior

Facilitat d’ús:8/10
Característiques:5/10
Disseny:7/10
Suport tècnic:8/10
Preu:7/10
Puntuació total:7,0 / 10

Yola és un creador de llocs web, que pertany als representants de l’antiga generació d’eines de disseny web. Alguna vegada ha estat popular ja que el seu conjunt de funcions era suficient per cobrir les necessitats del públic objectiu fa un parell d’anys. El temps transcorre provoca la necessitat de buscar constructors de llocs web més potents i amb funcions completes i sembla que Yola no té la funcionalitat necessària.

Després d’haver revisat el creador de llocs web, no puc tenir la sensació que Yola va deixar d’actualitzar el seu programari fa uns anys. Van publicar algunes plantilles noves durant anys anteriors, però això no és suficient per resistir la competició de nínxols contemporanis, realment difícil avui dia.

El sistema té una gran quantitat de beneficis innegables, com ara una forta assistència al client i diverses plantilles. Al mateix temps, la manca de solucions de blocs integrats, dissenys mediocres i preus elevats pot provocar la necessitat de buscar una solució més raonable.

La meva opinió pot diferir de la vostra, però no crec que aquest creador de llocs web funcioni per a vostès, si teniu la intenció de llançar un lloc web contemporani complet. Això és especialment cert, quan hi ha moltes alternatives més favorables disponibles. L’elecció us correspon ara!

Intenta Yola ara

 És gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me