Revisió de Webs.com

Webs – és un dels constructors de webs de bricolatge més antics, que us pot ajudar a construir i promoure el vostre lloc web de petites empreses. Això no significa, però, que Webs no es puguin utilitzar per llançar llocs web personals o organitzacions sense ànim de lucre. Només es tracta que el conjunt d’eines del servei, les seves plantilles i funcions es centrin majoritàriament en la creació de llocs web per a emprenedors.


La plataforma engloba funcions que permeten construir diferents projectes, contribuir a la facilitat d’ús, comoditat i no requereixen habilitats de creació web llançar un lloc web atractiu i ben estructurat. Això és el que fa que el sistema sigui una elecció digna per als novells i els professionals del disseny web, que no volen preocupar-se dels complexos matisos de disseny web, però no tenen la intenció de preparar un bon lloc web en menys de temps..

Fundada el 2001, Webs es va utilitzar inicialment per als objectius dels usuaris personals fins que la van adquirir Vistaprint. Des d’aquest moment, el sistema va començar a desenvolupar-se ràpidament, oferint diversitat de funcions i eines. És difícil anomenar Webs el creador de llocs web SaaS més popular o funcional del món, però l’únic fet és clar: el nombre de llocs web construïts amb la plataforma ha superat els 55 milions, que és definitivament una de les millors proves de la força del sistema, que parla per si sol. Per tant, anem a enrotllar les mànigues i ens posem a prova amb Webs, per ajudar-vos a prendre una decisió informada.

1. Facilitat d’ús

No es pot anomenar als llocs web un creador de llocs web absolutament fàcil d’utilitzar. Es necessita temps per acostumar-se a la seva interfície i quadre de comandament, que inclou diverses seccions, pestanyes i categories. La bona notícia és que el sistema ve amb l’editor del lloc web WYSIWYG, que us permet controlar plenament les edicions que feu a cada pàgina web..

El principi arrossegar i deixar anar contribueix a la sensació intuïtiva que crea el servei tal com sou vosaltres, qui tria els elements necessaris i els ordena en una pàgina. La majoria de funcions i elements de disseny (paràgrafs, imatges, columnes, galeries de fotos, formularis de contacte, botons i altres) són mòduls mòbils. N’hi ha prou amb seleccionar-ne un a la barra d’eines inferior i arrossegar-lo a la pàgina. Un cop hàgiu situat l’element, feu doble clic sobre ell per configurar les seves propietats més profundes.

Editor web

La interfície de Webs és molt fàcil de navegar, alegre i inspiradora: les pestanyes i enllaços més importants sempre estan al vostre abast. Per comoditat dels usuaris, es subdivideix en dues àrees: el Tauler de control i el constructor en si. Per veure la imatge completa del que està passant amb el vostre projecte, aneu al Tauler de comandes web. Inclou fitxes com Estadístiques (basades en la seva eina de seguiment interna), Webs Premium, dominis & Correu electrònic, enviaments de formularis, Booster SEO, mòbil, configuració i productes coincidents.

També hi ha una bona funció de llistats locals que us ajuda a enviar la informació de la vostra empresa a més de 100 directoris de cerca locals, inclosos Google i Yahoo.

Tauler de control de webs

Val la pena esmentar que el procés de registre és molt ràpid i senzill aquí. El que heu de fer és emplenar els camps, especificant el vostre correu electrònic, la contrasenya i el tipus del lloc web que dissenyareu. Tot seguit, podeu procedir a la selecció de la plantilla. Podreu triar entre temes gratuïts i premium, les seves categories o fins i tot fer servir l’opció de filtre de cerca per especificar la indústria que us interessa. Això també redueix el temps de selecció de plantilles, sense oblidar el factor de conveniència..

2. Conjunt de funcions i flexibilitat

Quan es tracta del conjunt de funcions, Webs ofereix una gran quantitat d’eines per cobrir la quantitat prevalent de necessitats de disseny web dels usuaris. Independentment del tipus de lloc web que vulgueu configurar, trobareu funcions i opcions de personalització, màrqueting i promoció de disseny per començar amb èxit i assolir els objectius desitjats. Anem a recollir els principals aspectes destacats del creador de llocs web que distingeixen el sistema d’altres serveis populars i, per tant, val la pena l’atenció dels usuaris..

Integració en mitjans socials

Amb Webs, podeu posar-vos en contacte efectivament amb els vostres visitants mitjançant la integració de comptes de mitjans socials al vostre lloc web. El que podeu fer aquí per atraure l’atenció dels usuaris i mantenir-los notificats sobre les properes notícies, esdeveniments i actualitzacions és afegir icones de xarxes socials, compartir el vostre feed de Twitter o mostrar Facebook com a casella al lloc web..

Llistats locals

La funció facilita que la comunitat local notifiqui el vostre negoci mitjançant l’afegiment als directoris de llistats locals. Només heu de proporcionar les dades de l’empresa, les dades de contacte i altres dades per tal que estiguin disponibles als resultats del motor de cerca. Tot plegat, el sistema permet afegir la vostra empresa amb més de 100 directoris en línia locals en menys de 5 minuts. És realment impressionant i eficaç!

Llistes web

Galeries de vídeo i fotos

El creador de llocs web fa que el vostre projecte faci vida, cosa que permet integrar i gestionar impressionants galeries de vídeos i fotos que capten l’atenció dels usuaris. Qualsevol objectiu que tingueu, en llançar un lloc web, afegir fotos i vídeos augmentarà la taxa d’interacció dels usuaris. El sistema també concedeix opcions d’edició d’imatges, permetent-vos retallar, girar i redimensionar les fotos afegides per crear una galeria única i impressionant..

Motor de comerç electrònic

Si teniu la intenció d’afegir la funcionalitat de comerç electrònic a la vostra botiga web, podeu fer-ho mitjançant el potent motor de comerç electrònic integrat. Amb Webs es pot configurar i gestionar una botiga web. Podeu afegir i editar productes, imatges, descripcions, múltiples configuracions, estats de producte, assignar categories a diferents tipus de producte, etc..

Els usuaris de comptes premium tenen accés al sistema de seguiment d’inventaris que els ajuda a gestionar i controlar els seus productes directament al tauler de webs.

Comerç electrònic web

A més, és possible ajustar els pagaments (ara mateix només accepten els pagaments amb PayPal) i les opcions d’enviament no requereixen molt de temps, fins i tot si no ho havíeu fet abans. Si integres la botiga Webs amb Etsy compte, obtindreu accés a opcions de comerç electrònic i de pagament més avançades. Un altre matís positiu és que Webs no cobra cap comissió de transacció per les vendes realitzades al sistema.

Analytics avançat de llocs web

Webs inclou la seva pròpia eina d’anàlisi web integrada de Stats. Permet fer un seguiment de les estadístiques del vostre lloc web, esbrinar la quantitat i les fonts de trànsit, el comportament dels visitants, les fonts de beneficis principals, el nombre de visualitzacions de pàgines, etc..

Eina del butlletí

L’eina us permet enviar explosions de correu electrònic als membres del vostre lloc web. Els subscriptors del pla Premium poden utilitzar les seves habilitats de codificació HTML per a les opcions de format de text i d’imatges millorades.

Blocs

Si necessiteu afegir un bloc al vostre lloc web, només ho fareu amb Webs en qüestió de minuts. És fàcil no només configurar-la, sinó també editar i actualitzar les publicacions i la configuració posterior. L’única cosa: primer heu de trobar on afegir un bloc, està ocult a la pestanya de l’aplicació amb el menú que afegeix.

Característica de productes coincidents

Depenent de l’especialització del vostre lloc web, el sistema us oferirà materials de màrqueting impresos personalitzats. Li permeten oferir grans ofertes sobre targetes postals, targetes de visita, calendaris i altres productes populars que ofereix Vistaprint, el reconegut soci de Webs..

SEO Booster

Webs també es preocupa de la vostra promoció decent de llocs web. Una potent eina de SEO especialment desenvolupada pels experts del sistema ajuda a organitzar i optimitzar el contingut del lloc web de la millor manera possible per aconseguir que s’assoleixi alts rànquings en cercadors sense habilitats tècniques especials. Només heu d’omplir les metaetiquetes (títols, descripcions i paraules clau) per millorar el rànquing del vostre lloc web als motors de cerca. Teniu en compte que l’URL del lloc web es genera automàticament pel servei a partir del nom de l’element de menú.

3. Dissenys

Nombre de temes:750
Temes lliures&# x2714; SÍ
Disseny responsiu✘ NO
Ordena per indústria:&# x2714; SÍ
Edició del codi CSS:✘ NO

El disseny és una de les característiques decebedores del creador de llocs web. A dia d’avui, el sistema ofereix més de 750 temes, tots ells preparats per a mòbils. Independentment de l’extensa selecció de plantilles, els temes semblen obsolets i no tenen flexibilitat a l’hora de personalitzar-los. Podeu navegar per més de 20 indústries per trobar el tema que correspon a la vostra especialització de nínxol. També és possible utilitzar l’opció de filtre de cerca, on podeu especificar la indústria que us interessa i veure les variants disponibles. El sistema us permet triar entre temes gratuïts i premium.

El que heu de tenir en compte és que Webs no proporcionen flexibilitat de codificació HTML / CSS. Com a resultat, no podeu crear un disseny únic, encara que ho desitgeu. Aquesta és una de les principals raons per les quals tots els llocs web basats en Webs semblen gairebé igual.

Entre les edicions que podeu fer personalment aquí, té sentit esmentar una oportunitat de seleccionar un dels esquemes de colors disponibles, personalitzar el color / imatge de fons, els estils de font del cos del lloc web, la barra de navegació i el peu de pàgina, penjar i editar imatges, afegir etiquetes. i títols, etc. També és possible crear el teu propi canal de vídeo i integrar vídeos de YouTube relacionats amb el teu negoci. Els usuaris tenen l’oportunitat de crear l’estructura del lloc web a partir de mòduls que es subdivideixen en diverses categories per facilitar la cerca. S’inclouen els populars, combos, estructura, mitjans de comunicació, social, comerç i altres.

Plantilles de webs

A més dels paràmetres de personalització de disseny de llocs web estàndard, Webs us permet utilitzar la versió de l’editor per a mòbils. Podeu triar entre diversos dissenys de plantilles mòbils i, fins i tot, personalitzar l’esquema de colors de cadascun d’ells per aconseguir que coincideixi amb la paleta de colors general del vostre lloc web..

4. Atenció al client

Sorprenentment, l’assistència al client de Webs no decepciona del tot: hi ha tot el que necessiteu per trobar respostes a les vostres preguntes o problemes, independentment de la seva complexitat, habilitats de disseny o temps que disposeu. Tan bon punt us registreu al sistema, se us ofereix un vídeo complet sobre com utilitzar el sistema. Tanmateix, quan aneu al procés de disseny web, podreu trobar problemes inesperats. Aquí és on us serà útil la secció d’ajuda disponible al Tauler de control.

El primer que veuràs aquí és la solució de xat interactiva basada en NanoRep que inclou diverses opcions de resposta. Al principi, se us oferirà que escriviu la vostra pregunta i espereu la resposta immediata dels experts de l’equip d’assistència. A part d’això, podreu veure tutorials en vídeo sobre com utilitzar el sistema amb avantatge. Això és molt convenient quan tingueu problemes, ja que no cal saltar entre la base de coneixement / FAQ / Centre de suport: podeu resoldre tots els problemes en un sol lloc. Recordeu que aquestes opcions estan disponibles per als usuaris del pla gratuït. Els subscriptors del Pla Premium també tindran accés a assistència de correu electrònic, xat en viu i assistència telefònica.

5. Política de preus

Webs té un pla gratuït que permet als usuaris crear un lloc web amb un màxim de 5 pàgines al subdomini del sistema. Sens dubte, un pla gratuït inclou greus restriccions, però és suficient per explorar el servei i provar-ne el conjunt de funcions principals. Entre les restriccions a les quals us trobareu, hi ha l’oportunitat de publicar un lloc web només al subdomini, que també apareixerà amb l’anuncis publicitari del sistema a la part inferior de la pàgina. El motor de comerç electrònic tampoc no està disponible aquí.

Tens previst una funcionalitat més avançada? Aleshores, haureu d’actualitzar a una de les subscripcions de pagament, que inclouen:

Opció de preusCostCaracterístiques
Inici:5,99 dòlars / mes✓ Pàgines il·limitades;
✓ Emmagatzematge 1 Gb.
Millorat:12,99 dòlars / mes✓ 20 productes de botiga web;
✓ Temes Premium.
Pro:22,99 dòlars / mes✓ Enviament del motor de cerca;
✓ Booster SEO.

Els preus es mostren en el cas que tindreu un pla de 2 anys. Webs ofereix una garantia de devolució de 30 dies per als usuaris que no estan satisfets amb els termes, la qualitat dels serveis o el conjunt de funcions dels plans oferts..

6. Pros i contres

Webs és un creador de llocs web ric en funcions, que funciona millor per a empresaris i propietaris de petites empreses. Aquí podeu aprofitar-ne molt, però la plataforma inclou diversos inconvenients a tenir en compte pels usuaris, que acaben d’explorar el servei com una de les possibles opcions de disseny web. Repassem ara els mèrits i els aspectes més distintius del sistema ara:

Pros:
Contres:
&# x2714; Editor convenient de llocs web de WYSIWYG;
&# x2714; Bones opcions d’assistència al client;
&# x2714; motor de comerç electrònic;
&# x2714; Optimització de SEO.
✘ No hi ha opcions d’edició de codis;
✘ Plantilles de mediocre;
✘ Manca de funcions de personalització de disseny.

7. Comparació amb els competidors

No té sentit comparar els llocs web amb els líders nínxols. Això es deu al fet que el sistema continua perdent les seves posicions competitives amb el temps transcorregut. Tanmateix, mireu la comparació de Webs vs Weebly per saber si hi ha algun aspecte que faci que el servei prevalgui sobre aquest popular creador de llocs web..

Webs vs Weebly

De fet, l’única mirada als constructors de llocs web és suficient per comprendre la diferència. Webs definitivament no té funcionalitat, eines de personalització de disseny, opcions d’integració. Això sense oblidar la qualitat de la plantilla, tot i que el nombre de temes que ofereix Webs és força impressionant. Quan es tracta de la política de preus, Webs també queda una mica per darrere de Weebly. El cost dels plans i el seu nombre és gairebé el mateix en tots dos sistemes, però Weebly també és el guanyador en aquest aspecte.

Linia inferior

Facilitat d’ús:7/10
Característiques:6/10
Disseny:6/10
Suport tècnic:8/10
Preu:7/10
Puntuació total:6,8 / 10

Webs: és un creador de llocs web, que respon a les necessitats i als empresaris i emprenedors de petites empreses disposats a establir una presència en línia de confiança per a les seves empreses. És molt intuïtiu per a tecnologies no tecnològiques, però no té diverses eines funcionals que importen molt per a usuaris més avançats.

Anem a la cara: Webs és una bossa mixta. La seva facilitat d’ús, un conjunt d’eines bastant decent, la funcionalitat de comerç electrònic i la política de preus assequibles cauen víctimes de plantilles i mitjans emergents inquebrantables. Tot i que, sens dubte, permet crear fàcilment un lloc senzill, ha quedat al darrere d’ofertes més contemporànies com Wix, uKit i Weebly (tot i que, ha estat aproximadament més que la majoria dels seus competidors).

És cert que val la pena provar Webs, si mai no heu treballat amb el servei, no teniu les nocions bàsiques i no n’ho espereu gaire. Tanmateix, si esteu realment orientats a crear un lloc web de negocis complet, llavors té sentit buscar les millors alternatives a aquesta plataforma.

Proveu ara les webs

 És gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me