Revisió de Vistaprint.com

Vistaprint – és una empresa Cimpress, que ofereix una àmplia gamma de serveis de construcció i creació de webs de negocis. El seu objectiu principal no està en el desenvolupament de llocs web, sinó que l’empresa es centra en ajudar a petites empreses i emprenedors a trobar i implementar les seves excel·lents idees per a una promoció efectiva. Fundada el 1995, Vistaprint ajuda a desenvolupar solucions de màrqueting personalitzades actualitzades, d’estructuració lògica i dissenyades professionalment, proporcionant l’assortiment de productes específics de nínxol com ara mitjans impresos, allotjament i comerç electrònic integrats, selecció de dominis, disseny de llocs web i altres petites empreses personalitzables. solucions de màrqueting.


No té sentit parlar de Vistaprint com d’un creador de llocs web individual, perquè l’empresa realment no té. En canvi, hi col·labora Webs, oferint gairebé les mateixes funcions i opcions que aquesta plataforma. Dit d’una altra manera, es pot denominar a Vistaprint una versió disfressada de Webs, que difereix una mica en la política de preus i ofereix serveis de promoció i disseny web més extensos..

Si encara esteu interessats per esbrinar les funcions principals de Vistaprint, podeu llegir la revisió del sistema especificant-ne els detalls principals i les coses a tenir en compte. Això serà útil per als usuaris, disposats a conèixer els avantatges de Webs o dels de Vistaprint abans de fer la solució final. Estàs preparat? Comencem ara!

1. Facilitat d’ús

Igual que Webs, Vistaprint no és tan fàcil d’utilitzar. Això s’explica principalment per l’especialització del sistema i la gamma de tasques que abasta. El quadre de comandament del sistema té una certa antiguitat, mentre que la seva interfície no està prou estructurada lògicament perquè sigui comprensible per a tothom. Tant si ets un principiant com un desenvolupador de llocs web professionals, difícilment podreu trucar a Vistaprint fàcil d’utilitzar o intuïtiu.

Editor Vistaprint

El sistema està dividit en el Tauler de control i el propi constructor que permet ajustar la configuració dels llocs web principals i controlar els passos que feu en treballar en el disseny del vostre lloc web. El Tauler de control conté fitxes com Premium, estadístiques, dominis i correu electrònic, enviaments de formularis, mòbil, SEO Booster, configuració i productes coincidents. Una altra eina útil són els llistats locals, que us ajuda a crear, actualitzar i distribuir la informació de la vostra empresa a més de 100 directoris de cerca locals als motors de cerca. El constructor està basat en mòduls, que ofereix diverses seccions, categories i pestanyes que proporcionen accés a les funcions i elements que podeu afegir al lloc web aquí.

Un dels avantatges de la plataforma és que Vistaprint ve amb l’editor del lloc web WYSIWYG, on es mostren directament a la pantalla tots els canvis i edicions que feu a la pàgina. El que heu de fer és seleccionar els elements desitjats entre les pestanyes que es troben a la part baixa del creador, arrossegar-los a una pàgina i ajustar-ne les posicions. Podeu substituir els elements i modificar-ne la posició tal com vulgueu segons la configuració del vostre lloc web.

El procés de registre també és ràpid i senzill. Només heu d’omplir els camps per especificar les vostres dades personals i comercials i aneu a l’elecció de la plantilla, molt extensa aquí, per cert. Això és. El sistema no implica el coneixement d’habilitats de codificació, tot i que, el seu disseny d’interfícies i el quadre de comandament requereixen un aspecte més actual i sofisticat.

2. Conjunt de funcions i flexibilitat

Tan aviat com tingueu accés a la pàgina principal del servei, trobareu la llista de productes que ofereix tant en línia com fora de línia. Aquests últims inclouen tot tipus de suports impresos (fullets, targetes de visita, pòsters, pancartes, rètols a l’aire lliure, etc.), materials de màrqueting, desenvolupament de logotip i marca, exhibicions de retolació i fira, regals de fotos, invitacions i papereria, roba, bosses, promoció. articles i serveis de disseny. Aquí també hi ha la secció de llocs web i màrqueting digital, on podeu accedir al creador de llocs web per començar a dissenyar el vostre propi projecte basat en la web. A continuació, es detallen les principals característiques del sistema que requereixen que en tingueu coneixement.

Plataforma de comerç electrònic

El servei permet afegir una botiga web al lloc web. El seu motor de comerç electrònic integrat no és tan potent, però podeu configurar i gestionar una botiga en línia decent amb gairebé poc temps. El que podeu fer aquí és crear, afegir i editar llistes de productes, fotos, descripcions, paràmetres, estats, etc. També és possible assignar categories a diversos productes en funció de la implicació i dels objectius de comerç electrònic..
Botiga Vistaprint

El sistema accepta pagaments de PayPal per vendre diversos articles del carretó de la compra i permet ajustar les opcions d’enviament. Quan configureu una botiga web de bricolatge, podeu integrar la vostra botiga Vistaprint amb Etsy compte (si en teniu) per obtenir accés a funcions avançades de la plataforma i a opcions de pagament més àmplies. Finalment, heu de recordar que Vistaprint no cobra taxes de transacció per les vendes realitzades dins del servei.

Biblioteca d’imatges enriquida

El creador de llocs web us permet triar entre moltes imatges que pertanyin a diversos temes. Només heu de seleccionar les fotos que s’adapten a les vostres necessitats particulars de disseny web i inserir-les a la pàgina web.

Màrqueting de Mitjans Socials

Al utilitzar opcions de màrqueting en xarxes socials, el sistema us permet promocionar el vostre lloc web de nova creació amb facilitat. Aquest és el mètode incendi per atraure l’atenció del públic objectiu, mantenint-los al corrent dels esdeveniments, novetats i actualitzacions del vostre negoci.

Eines de concordança de marca

Podeu triar els materials promocionals existents Vistaprint que heu creat abans per integrar-los més al lloc web. El sistema pot coordinar el projecte amb imatges o logotips creats amb Vistaprint. Això contribueix a un millor reconeixement empresarial i ajuda a crear la confiança dels clients i la popularitat de la marca.

Optimització de SEO

Vistaprint ofereix diverses subscripcions que inclouen URL personalitzades per simplificar la cerca dels usuaris i contribuir a una millor promoció del vostre lloc web als motors de cerca. A més, el servei ofereix eines de SEO individuals per assegurar-se que els clients us podran trobar a les primeres posicions en navegar per motors de cerca populars..

Eines de recollida d’estadístiques

Podeu fer un seguiment de les estadístiques del vostre lloc web per fer-ne l’anàlisi profund del lloc web i adoptar solucions de màrqueting intel·ligent. Entre els factors que podeu controlar i analitzar, té sentit fer un seguiment del trànsit del lloc web, les ubicacions de què provenen els visitants, les taxes de conversió, les visites al lloc web durant un determinat interval de temps, etc..

Icones, vídeos i imatges gratuïts

Els desenvolupadors de Vistaprint s’adonen bé que les imatges poden fer o trencar la qualitat del lloc web. Així, ofereixen una rica col·lecció d’icones, vídeos i imatges d’alta qualitat disponibles en estoc.

Contingut del bloc

Amb Vistaprint, podeu llançar, gestionar i actualitzar un bloc amb èxit utilitzant la seva funcionalitat. Això es fa només amb uns clics, que permeten afegir, editar i programar publicacions de bloc.

Llistats locals

Si voleu augmentar la popularitat empresarial i crear una base de clients, podeu enviar la informació de la vostra empresa a diversos directoris de fitxes locals. D’aquesta manera, es garanteix un ràpid creixement de la popularitat del producte, de les taxes de conversió, de la participació del trànsit i de la demanda més gran dels vostres serveis als motors de cerca. Generalment, el servei permet inscriure la vostra empresa amb més de 100 directoris locals en línia. Això és qüestió de minuts!

Eina de productes coincidents

Basat en el vostre nínxol de negoci, Vistaprint oferirà una gamma de materials de màrqueting impresos personalitzats en què s’especialitzen. Degut a aquesta funció, els visitants del vostre lloc web podran oferir targetes de visita impreses, roba, targetes postals, pancartes, logotips i altres articles que a més. contribuir a la popularitat empresarial.

Eina del butlletí

Si voleu informar els vostres clients sobre esdeveniments, novetats o actualitzacions empresarials, els podeu enviar butlletins periòdicament. Els usuaris del pla Premium poden aplicar les seves habilitats de codificació HTML per a opcions avançades de format de text i imatges.

3. Dissenys

Nombre de temes:1000
Temes lliures&# x2714; SÍ
Ordena per indústria:&# x2714; SÍ
Disseny responsiu✘ NO
Edició del codi CSS:✘ NO

Actualment, Vistaprint ofereix al voltant de 1000 plantilles per adaptar-se a les vostres targetes de visita i als vostres requisits del sector. Les plantilles tenen resposta mòbil i se subdivideixen en diverses seccions on podeu triar. No en queden molts, és a dir, Totes les plantilles, nous dissenys, disseny genèric i en blanc. Aquesta darrera opció us permet triar un tema en blanc i editar-lo des de zero pel que fa als requisits i a la informació disponible.

Sigui quina sigui la plantilla que vulgueu, podreu personalitzar-la ràpidament amb uns quants clics. Per fer-ho, podeu penjar i utilitzar imatges d’imatges gratuïtes o pròpies, inserir i editar el logotip del vostre negoci, seleccionar l’esquema de colors que coincideixi amb la vostra paleta de marques, editar tipus de lletra i textos, afegir, eliminar i organitzar contingut, configurar el lloc web. carrosseria, barra de navegació i peu de pàgina, etc. Si per algun motiu no esteu satisfets amb la plantilla seleccionada, sempre podeu canviar entre ells fins que trobeu la variant més adequada.

Plantilles Vistaprint

El que heu de tenir en compte és que cada plantilla està formada per blocs de contingut, la modificació i l’ordenació adequada dels quals es tradueix en la creació d’un lloc web digne. Aquesta és la característica que fa que el constructor de llocs web sigui intuïtiu, de manera que els usuaris que creen i gestionen llocs web siguin per primera vegada. Aquests blocs també es poden personalitzar i podeu omplir-los amb el vostre propi contingut amb uns quants clics. L’editor de mòbils que porta el sistema permet configurar puntualment la versió mòbil del vostre projecte. Penseu que Vistaprint no ofereix cap opció d’edició de codi CSS / HTML. Això fa que sigui impossible crear un disseny de lloc web únic, però això no importa molt per als no tecnològics. Al mateix temps, la plataforma permet crear el vostre propi canal de vídeo i integrar vídeos relacionats amb nínxols de YouTube al vostre projecte.

4. Atenció al client

L’assistència al client de Vistaprint està a un nivell decent. Qualsevol pregunta o problema que tingueu quan treballeu amb el servei, també hi trobareu respostes dignes i diverses opcions d’assistència. Així, la plataforma ofereix als seus subscriptors l’oportunitat de connectar amb ells a les xarxes socials per compartir les seves idees i experiència. El servei de correu electrònic i telèfon telefònic està disponible al servei, cosa que permet que els usuaris puguin rebre ajuda qualificada en unes 24 hores des del moment de la consulta. Si encara no aconsegueixes trobar la informació necessària d’aquestes fonts, Vistaprint ofereix una finestra de xat ara 24 hores, els especialistes que estan a punt per ajudar-vos amb qualsevol pregunta o problema relacionat amb el lloc web..

Just després d’haver-vos registrat al sistema, podreu veure una guia de vídeo completa sobre com començar amb el servei per crear un lloc web digne. A banda de les opcions esmentades anteriorment, el creador de llocs web ofereix eines d’autoservei, fòrum de la comunitat i una àmplia base de coneixement amb tutorials, articles i directrius útils sobre com utilitzar el sistema amb avantatge..

5. Política de preus

Vistaprint no té cap pla gratuït que us permeti explorar les bases del treball amb el creador de llocs web. Tanmateix, hi ha una prova gratuïta d’un mes que permet provar tot el conjunt de funcions del pla al qual aneu a l’actualització. A dia d’avui, el sistema té tres subscripcions de pagament, a saber:

 • Inici (5 dòlars / mes);
 • Estàndard (18 dòlars / mes);
 • Premium (25 $ / mes).

Tot i que, els plans difereixen pel que fa als serveis i eines que s’ofereixen, cadascun d’ells encara inclou un nombre il·limitat de pàgines que podeu crear per al vostre lloc web, allotjament gratuït i assistència telefònica. Com més plan trieu, més opcions avançades obtindreu per dissenyar un lloc web.

Preu de Vistaprint

Si no voleu preocupar-vos sobre la creació de llocs web de bricolatge, podeu demanar un lloc web personalitzat desenvolupat per un dels experts de Vistaprint. El cost del servei comença a partir de 35 dòlars / mes i es manté gratuït fins a aprovar el disseny ja preparat. Consulteu la llista de preus dels serveis que ofereixen els dissenyadors web del sistema:

 • Agència Bàsica ($ 35 / mes);
 • Agència estàndard ($ 45 / mes);
 • Agència Premium ($ 55 / mes).

6. Pros i contres

Vistaprint ofereix una àmplia gamma de serveis i opcions. Això és el que fa que el sistema destaqui entre la multitud fins a cert punt en comparació amb els constructors de llocs web habituals. Evidentment, aquesta especialització no té, però, els seus avantatges i desavantatges tant per als usuaris experimentats no tecnològics com per als professionals del disseny web. Llistem-los ràpidament de seguida:

Pros:
Contres:
&# x2714; Àmplia oferta de serveis per cobrir diverses necessitats;
&# x2714; Editor de lloc web de WYSIWYG, amb funcionalitat arrosseguada i solta;
&# x2714; Plataforma integrada de comerç electrònic;
&# x2714; Editor mòbil;
&# x2714; Integració en mitjans socials;
&# x2714; Atenció al client decent;
&# x2714; Elecció rica de plantilles.
Number Nombre limitat de dissenys gratuïts;
✘ Cap accés d’edició de codi;
✘ La qualitat de la plantilla deixa molt a desitjar;
✘ Manca d’opcions de personalització del disseny;
✘ Política de preus costosa.

Linia inferior

Facilitat d’ús:7/10
Característiques:6/10
Disseny:6/10
Suport tècnic:9/10
Preu:7/10
Puntuació total:7,0 / 10

Vistaprint: és un sistema que inclou alhora diversos serveis en línia i fora de línia. L’empresa es centra en les necessitats de petites empreses i emprenedors, oferint un ampli espectre de serveis de disseny, màrqueting i promoció. Inicialment està orientat a les intencions i requisits de les tecnologies no tècniques, però també pot ser utilitzat per desenvolupadors de llocs web amb experiència. Vistaprint també ofereix els serveis del creador de llocs web, però, similar a Webs, el soci oficial de l’empresa.

La gamma de funcions i serveis que Vistaprint ofereix és la mateixa que ofereixen Webs. L’única diferència entre els sistemes és la política de preus. Al ser un servei més complet, no centrat només en el desenvolupament de llocs web, Vistaprint ofereix tarifes més cares, que també es diferencien per la quantitat de serveis prestats..

Val la pena provar Vistaprint? Si ja heu treballat amb Webs i no necessiteu necessitats addicionals de màrqueting i promoció empresarial, podeu passar-ho fàcilment. Tot i que encara no heu aconseguit provar Webs encara necessiteu un lloc web digne, Vistaprint no és la millor solució. No només val la pena el vostre temps, esforç i pressupost. Per què arriscar-se i triar un futur incert per al vostre lloc web, quan hi ha tants constructors de webs establerts, provats i provats per aquí??

Proveu Vistaprint ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map