Revisió de Shopify

Shopify: és el més ric en característiques plataforma de comerç electrònic per allà. Anem a parlar a la botiga. Tot i que qualsevol persona amb el creador de llocs web adequat pot crear un lloc web, crear una galeria de productes, afegir el botó “Comprar ara” i començar a vendre productes en línia, és possible que totes les peces d’una botiga en línia completa siguin més difícils del que creieu..


El programari pot cobrir una gran varietat de necessitats de disseny web de comerç electrònic. Si feu servir el sistema, podeu fer-ho configura la teva botiga en línia i donar-li el aspecte i el rendiment desitjats. Podrà vendre productes físics i digitals, crear, organitzar i actualitzar la galeria de productes, acceptar pagaments i comandes, etc. Com que és una solució de comerç electrònic totalment integrada, Shopify funciona excel·lentment tant per a principiants com per a dissenyadors competents. avantatges principals.

Al tancament del 2018, la facturació de la companyia era de 29 milions de dòlars. Els clients de Shopify són Tesla Motors, Wikipedia, Mozilla i Google. Després del tancament d’Amazon Webstore el 2015, el gegant del comerç en línia Amazon ha recomanat als seus clients que utilitzin Shopify per a les seves necessitats de venda. Una oportunitat per fer vendes a través de Facebook va aparèixer una mica més tard. El pas consecutiu va implicar la col·laboració de PayPal, que va suposar el creixement de la popularitat i el volum de vendes del creador de llocs web Shopify.

Esperem que hagueu entès l’escala de popularitat d’aquesta plataforma. També estem impressionats amb això, però això no afectarà la nostra objectivitat en provar la plataforma. Descobrim junts què és el que pot oferir Shopify exactament i quina interès per als usuaris pot ser.

1. Facilitat d’ús

El que més m’agrada de Shopify és que simplement no us podeu perdre. Un cop us heu registrat (només cal completar tres camps: nom de la botiga, adreça de correu electrònic i contrasenya), el seu assistent us guiarà per totes les etapes de creació del lloc web..

Un cop hàgiu configurat la configuració principal de la vostra botiga, podeu ajustar-ne l’aspecte amb Shopify Storefront Editor (anant a la pàgina de temes del tauler d’administració de Shopify). L’editor facilita els canvis al disseny de la vostra botiga dividint la pantalla en dues àrees: una visualització prèvia en directe i un tauler de control on fareu opcions de disseny.

Tauler de comandament

Els usuaris de Shopify poden gestionar les seves botigues des del telèfon i fins i tot des dels seus rellotges, gràcies a la família d’aplicacions Shopify gratuïtes per a iOS i Android.

Algunes de les funcions clau de les aplicacions per a mòbils inclouen: notificació de comandes, fàcil compliment (podeu enviar notificacions d’enviament als vostres clients des de l’oficina de correus), gestió d’inventaris (podeu fer fotos de productes, eliminar articles antics, canviar preus i molt més). Tots els canvis es sincronitzen automàticament amb la vostra botiga en línia i el ShopOS POS.

2. Característiques & Flexibilitat

La funcionalitat és quelcom que realment destaca Shopify. El programari de comerç electrònic inclou un extens conjunt de funcions, que cobreix totes les necessitats de compres i màrqueting dels usuaris. Anem a veure la visió detallada de les funcions que fan que Shopify destaqui entre la multitud.

Comerç electrònic

Potents opcions de sincronització

Integració Shopify Xero

Quan feu servir Shopify, podeu sincronitzar eficaçment el vostre compte amb aplicacions de tercers com Xero o Quickbooks, per exemple, i programari de comptabilitat. En sincronitzar el vostre compte de Shopify amb Quickbooks, per exemple, podeu arxivar perfectament les dades de producte, pagament, impostos i clients en comptes i registres correctes. Els comerciants també poden aprofitar una potent funcionalitat comptable per visualitzar els saldos del compte, crear rebuts i fins i tot elaborar informes detallats per analitzar les tendències dels clients, fer un seguiment de productes més rendibles i molt més..

Motor de blocs

Publicació al bloc de Shopify

Shopify compta amb un potent motor de blogs, que permet crear llibres de visualització, publicar i categoritzar articles així com iniciar debats entre els usuaris. També hi ha la funció de publicació futura, que permet programar les publicacions que escriviu per al vostre bloc per publicar-les quan esteu fora.

Funció de visualització en directe

Amb Live View, ara podeu fer un seguiment del rendiment de la vostra botiga web en mode en temps real. Mitjançant l’eina, podeu controlar el nombre de visitants i ubicacions d’on provenen, veure les taxes de conversió, el volum de vendes, supervisar la quantitat diària de visites, vendes i comandes, veure el nombre de pàgines que veuen els clients, etc..

Opinions de productes

Opinions sobre productes de Shopify

Al tractar-se d’un potent programari de comerç electrònic, Shopify ofereix l’oportunitat d’afegir, crear i gestionar diverses llistes de productes. El que podeu fer aquí és afegir ressenyes detallades sobre productes, fer ús de les funcions d’importació / exportació del producte de fitxer CSV, crear aparadors atractius amb fotos, variacions de productes i les seves descripcions, etc..

Suport multicanal

La funció multicanal mereix una atenció especial. Si sou un comerciant ocupat, que ven a diferents plataformes, coneixeu de primera mà quina complexitat i temps pot tenir de la sincronització de les bases de dades de clients, inventaris i finances. Shopify us ajuda a automatitzar aquests processos per evitar el treball manual que no és necessari mitjançant la introducció de suport multicanal.

La sincronització del vostre compte de Shopify amb el d’Amazon Marketplace ajuda a augmentar el vostre volum de vendes i a augmentar efectivament la vostra base de clients. Així mateix, Shopify manté relacions de col·laboració amb eBay, Facebook, Instagram i altres canals de vendes més importants que poden fer créixer el volum de vendes a tot el món., / P>

Recuperació de pagament abandonada

No és fàcil per a un propietari d’una botiga web fer el seguiment de totes les comandes a temps, ja que hi pot haver desenes o fins i tot centenars cada dia. Al mateix temps, és crucial garantir els millors serveis per mantenir l’atenció al client.

Aquí és on la funció de recuperació de la sortida abandonada és de gran ajuda. Envia correus electrònics automàtics animant als clients a completar les seves compres, si han deixat alguns productes al carret de la compra sense fer la comanda i la comanda.

Certificació SSL

Tota la informació de transacció i targeta de crèdit de Shopify està protegida pel mateix nivell de seguretat que utilitzen els bancs: un certificat SSL de 256 bits. D’aquesta manera també s’assegura la màxima confidencialitat de la informació personal i financera per evitar l’accés no autoritzat d’usuaris de tercers.

Protecció contra el frau per als pagaments de Shopify

La funció de protecció contra el frau està disponible per als comerciants nord-americans. Aquesta és la forma automàtica de protegir les comandes dels clients contra accions fraudulentes de manera que us pugueu centrar en la seva realització efectiva. Fraud Protect implica una petita càrrega addicional per a totes les comandes garantides. Si es produeix un frau, un client obtindrà automàticament una devolució. Aquesta és una manera excel·lent de protegir les compres addicionalment.

Introducció al codi de botiga

Els codis de compra (codis QR) estan disponibles al Shopify App Market per simplificar el procés de compra per mòbil. Els Shopcodes dirigeixen els clients a les pàgines de producte necessàries o al procediment de compra per simplificar el procés. Cada codi és únic i el podeu utilitzar per adquirir un determinat producte a la botiga web de Shopify.

Suport multilingüe

Shopify continua ampliant els seus límits, integrant nous idiomes a la plataforma. El programari de comerç electrònic ara permet crear diverses versions idiomàtiques del vostre lloc web de comerç electrònic per garantir l’experiència de compra excepcional i còmoda..

Shopify Reality Augmented (AR)

La característica avançada de realitat augmentada fa que les compres siguin molt més entretingudes per a les petites empreses. Ha revolucionat tota l’experiència de compres mòbils, proporcionant imatges en 3D dels productes que els clients poden ampliar, situar al seu entorn i examinar-ne els detalls de tots els costats..

Pagaments i enviaments

El programari de comerç electrònic s’integra actualment amb més de 100 passarel·les de pagament d’arreu del món. Les opcions de pagament van des de bitcoins i fins al sistema iDEAL en funció del país on comercialitzeu. El sistema permet als propietaris d’acceptar targetes de crèdit, incloses Visa, Mastercard, Discover i American Express des del primer minut en què inicien les seves botigues web. No hi ha comissions ocultes per les transaccions realitzades amb el sistema, mentre que el tipus de targeta de crèdit inicial és prou baix per a una persona que acaba d’iniciar el negoci. Si heu de retornar la comanda completa o la seva part, ho podeu fer pel que fa a la forma de pagament escollida. L’inventari s’actualitza en mode automatitzat en aquest cas.

Quant als termes d’enviament, Shopify us permet augmentar la mida de la comanda mitjana proporcionant enviament gratuït. Correspon a vosaltres escollir l’interval de preus, a partir del qual comença l’enviament gratuït. També podeu configurar les tarifes d’enviament segons preus, ubicació, pes i altres paràmetres de nivell. Si cal, és possible establir taxes fixes per a determinats productes i grups de productes. És molt convenient per a tots els empresaris. A més, la plataforma permet obtenir tarifes d’enviament automàtic de les companyies de transport més populars, com USPS, FedEx, UPS i molt més. Una altra característica convenient és que Shopify s’aplica automàticament i actualitza els tipus d’impostos nacionals i estatals en funció de l’aspecte de la ubicació.

Gestió de botigues web

Perfils de clients

Shopify permet revisar els perfils de clients juntament amb les seves preferències i activitats de compra. El sistema concedeix accés no només a la informació enviada per un usuari quan es registra al sistema, sinó també a l’historial de comandes i a altres dades relacionades amb la compra..

Comptes de clients

El sistema encoratja automàticament a cada usuari perquè segueixi comprant, oferint l’oportunitat de crear un compte de client durant el procediment de compra. Tot i això, un usuari pot triar completar la facturació en mode convidat sense registrar un compte separat. Aquesta és una variant opcional.

Grups de clients

Podeu ordenar els perfils de clients en grups per poder exportar la llista, si cal. Podeu crear els grups basats en diversos paràmetres, com ara l’historial de comandes, la ubicació, etc..

Dropshipping

Shopify permet la creació del negoci de dropshipping mitjançant la integració amb Inventory Source, Ordoro, eCommHub i altres serveis. Aquesta és una bona oportunitat per a un inici de negoci amb èxit i segur.

Compliment ràpid de comandes

La plataforma permet complir una o diverses comandes alhora amb un sol clic. Això contribueix a la facilitat de gestió de comandes diàries i generació de beneficis. A més, podeu configurar la vostra pròpia solució de compliment o connectar-vos a un dels centres de compliment disponibles (com ara Rakuten Super Logistics, Amazon, Shipwire, etc.) per completar la comanda més ràpidament..

Plantilles de correu electrònic

El sistema us permet crear i personalitzar correus electrònics de botiga web automàtica, utilitzant els paràmetres (idioma, disseny, marca, etc.) que preferiu.

Màrqueting

Programari de punt de venda

Punt de venda de Shopify

Shopify no només permet crear i gestionar botigues web de grans a grans, sinó que també us permet fer vendes a la vostra botiga de venda al detall. Aquesta característica es coneix com a programari Punt de venda. Es pot aplicar per utilitzar el terminal de targeta externa disponible, acceptar comandes en mode fora de línia (es sincronitzaran amb el compte Shopify per defecte), crear i gestionar diversos comptes de personal segurs, etc..

Perfils de clients

Aquesta característica permet als usuaris ordenar els seus clients segons diferents paràmetres per gestionar eficaçment les seves botigues web. Així, podeu segmentar els perfils de clients per activitat de compra, estat del compte, ubicació i molt més per crear campanyes promocionals efectives. Per exemple, podeu enviar un cupó especial a clients que hagin gastat més de 100 dòlars a la vostra botiga.

Shopify Ping

Shopify és un programari de comerç electrònic complet que s’opta perfectament per al comerç mòbil. Ara és possible actualitzar i gestionar la vostra botiga web basada en Shopify des de qualsevol dispositiu mòbil que tingueu a la vostra disposició. Això és molt convenient per als empresaris que ja s’han acostumat a treballar en marxa.

Amb Shopify Ping, una nova aplicació per a mòbils, podeu executar el vostre negoci des de qualsevol lloc on estigueu activant converses amb clients, fluxos de treball de màrqueting i altres opcions. Aquest és també el vostre ajudant integrat, que us pot ajudar a planificar, crear i gestionar de manera eficaç les vostres activitats de màrqueting.

Botiga d’aplicacions Shopify

Aplicacions de Shopify

L’actualitzada botiga d’aplicacions Shopify us permet descobrir aplicacions versàtils per fer créixer de manera eficaç el vostre negoci. Aquest és el lloc on podeu trobar i integrar diverses aplicacions gratuïtes i de pagament per ajudar-vos a començar amb la vostra botiga web, augmentar la quantitat de vendes i assolir altres objectius de comerç electrònic i màrqueting. Amb la botiga d’aplicacions Shopify, podeu triar entre milers d’aplicacions d’alta qualitat per a la vostra botiga en línia. L’opció de filtre de cerca i les recomanacions d’aplicacions intel·ligents simplifiquen l’elecció de les millors aplicacions adaptades específicament per al vostre negoci.

Comprar descomptes, obtenir un (BOGO) descomptes

Shopify Codis de descompte

Podeu crear descomptes de Buy One, Get One (BOGO) amb Shopify per animar els clients a comprar de vosaltres. Després d’haver creat un descompte, podreu compartir l’enllaç per promocionar l’oferta i dirigir els visitants a la pàgina requerida. Una bona solució és oferir els vostres descomptes BOGO de nova creació a clients especials per augmentar la taxa de retenció i tenir programes de fidelització efectius. La funció BOGO és accessible en dispositius mòbils i d’escriptori.

Comanda dinàmica

Es tracta d’un procediment de compra d’un sol pas, que permet personalitzar l’experiència de compra dels clients, garantint un procés de check-out bo i oferint-los que facin un pagament directament a la pàgina principal. Això simplifica el procés de compra i el fa molt més convenient que abans.

Shopify Toqueu & Lector de xips

Aquesta és una nova característica de màrqueting de Shopify, que permet als clients fer pagaments sense contacte a través de les aplicacions d’Apple Pay i Google Play. El sistema també permet l’ús de targetes de crèdit exclusives amb xip per garantir pagaments de seguretat avançats i crear connexions fortes amb els clients.

La tecnologia integrada de xips PCI i EMV garanteix transaccions de pagament segures. El nou toc & Chip Reader té sincronització amb Shopify POS per fer i rebre pagaments i gestionar inventaris i productes tot en un sol lloc.

Funcions avançades al detall

Amb Shopify, ja podeu gestionar l’inventari en diverses ubicacions, acceptar borses en línia i devolucions de Shopify POS. També és possible habilitar l’opció de propina, que permet als clients oferir comentaris tangibles i immediats a les seves visites.

Perquè el procés de compra sigui més senzill i orientat al client, podeu utilitzar una altra aplicació Shopify POS (Vista del client), que permet als minoristes llançar un dispositiu mòbil secundari, que s’enfrontarà als clients durant el procés de compra per proporcionar-los una visió de producte més diferenciada, franges de preus, rebuts i opcions de baixada. Com a resultat, els usuaris es beneficiaran d’un procés de compra més transparent que permet evitar els errors i posar els clients a càrrec del procés de compres.

Google Pay per Shopify

Els usuaris del compte de Google tenen l’oportunitat de fer pagaments a Shopify accedint a la informació de pagament i enviament emmagatzemada als seus comptes. Això és necessari per accelerar el procés de checkout i permetre als usuaris completar les compres només en uns clics. Això també ajuda a reduir el percentatge de carretes de compra abandonades i a augmentar els tipus de conversió.

Informes d’atribució i vendes de màrqueting

Shopify ha llançat recentment un conjunt d’informes d’atribució de vendes i activitats de màrqueting. Proporcionen una comprensió profunda de l’eficàcia de la vostra estratègia de màrqueting i identifiquen els punts que necessiten millorar. Amb les noves eines de Marketing Analytics, podeu executar diverses campanyes de màrqueting mitjançant diverses eines, com ara Facebook, Google, MailChimp, Kit, etc..

Utilitzant la funció, podreu esbrinar els vostres productes més venuts, clients més actius, valor mitjà de comandes, estadístiques de vendes i comandes, comportament del client, detalls de conversió, comparació del model d’atribució, conversions per primera i última interacció, etc..

SAI per a l’enviament de botigues

Amb la característica avançada d’UPS Shopify Shipping, podreu fer ús de tarifes d’enviament competitives, paràmetres de data de lliurament garantits, ofertes exclusives amb descompte (que és especialment important per a mercaderies voluminoses), bonificacions d’enviament de vacances, assistència amb el vostre desenvolupament d’estratègia d’enviament i altres privilegis.

Shopify SEO

Lançar una botiga web és un procés crucial, però no és l’únic pas obligat per aconseguir que el vostre lloc web de comerç electrònic tingui èxit i sigui rendible. La promoció efectiva és la que haureu de tenir cura immediatament un cop estigui disponible el lloc web a la web. Aquí és on no passareu sense una estratègia de SEO avançada.

Shopify ofereix totes les funcions necessàries per promoure amb èxit la botiga en línia. Això inclou:

 • estadístiques integrades,
 • una oportunitat per configurar serveis externs per recollir les estadístiques,
 • desenvolupament d’una estratègia de SEO eficaç en totes les etapes del procés de promoció de la botiga web (omplir metaetiquetes per a totes les pàgines i les seves seccions, definir paraules clau per a una millor promoció, assignar etiquetes alts per a imatges, consultar els competidors, etc.),
 • Abundància d’aplicacions de màrqueting, que us poden ajudar a atreure, tornar i treballar amb clients potencials i habituals.
 • mapes de lloc generats automàticament que vénen amb pàgines web, productes i publicacions de blocs actualitzades.

Quan es tracta de SEO, Shopify no té cap problema. Sent popular a tot el món, aquest programari de comerç electrònic garanteix una promoció decent de cada botiga web desenvolupada amb ell. Només cal tenir coneixement dels principals matisos de SEO per utilitzar de manera eficaç múltiples opcions del sistema. Si aconseguiu fer-ho, segurament triomfareu en les vostres aspiracions, igual que en qualsevol altre lloc.

Opcions de Gestió del producte

Variacions del producte

Els usuaris de Shopify poden oferir múltiples variacions de producte en funció de l’assortiment de productes que ofereixen a la venda. Cada variació pot tenir els seus paràmetres de mida, SKU, característiques d’inventari, cost, materials, colors i altres opcions. A més, podreu organitzar productes per tipus, categoria, cost, temporada i altres paràmetres requerits.

També us deixarà impressionat la funció de col·leccions intel·ligents, que us permet ordenar automàticament els productes en funció dels seus paràmetres especials, com ara cost, venedor, taxa d’inventari i molts altres. Finalment, tindreu l’oportunitat d’afegir múltiples imatges per als productes i les seves col·leccions per presentar-les a la llum més favorable des de diferents costats.

Gestió d’inventari

A banda de les variacions de productes, el programari us permet gestionar la llista d’inventaris per fer un seguiment dels productes disponibles en stock. El que és impressionant, la funció permet configurar l’opció que permet deixar de vendre els productes que no estan en estoc. Això contribueix, en conseqüència, a taxes de retenció de clients més elevades i a la confiança de la vostra empresa alhora.

Analytics

Shopify us permet fer un seguiment de les vostres analítiques de botigues web de diverses maneres. Un quadre de comandament pràctic i accionable del sistema proporciona les dades sobre les vostres vendes, trànsit i ordres per ajudar-vos a notar els possibles problemes i a emprendre mesures especials a temps.

També podeu analitzar i aprofundir en el desenvolupament de la vostra botiga web consultant els informes sobre productes. Us ajudaran a esbrinar els productes que venen bé i els que no ho són. Si teniu aquesta necessitat, podeu exportar els informes als fulls de càlcul que escolliu per poder visualitzar les dades i fer-ne una anàlisi addicional. Aquests informes també es poden enviar al vostre comptador o a qualsevol altra persona responsable de l’anàlisi del rendiment de la botiga web.

Shopify permet integrar Google Analytics a la vostra botiga en línia. L’eina ajuda a fer un seguiment de vendes, dades de trànsit, comandes, visites, referències i altres aspectes crucials. A partir d’aquestes dades, podeu crear informes de trànsit i derivacions per veure d’on provenen els vostres clients i com aconsegueixen trobar el vostre lloc web.

Aplicació mòbil

El programari de comerç electrònic inclou l’aplicació per a mòbils que us permet fer accions importants per controlar el rendiment del vostre magatzem web fins i tot des de qualsevol moment.

El que podeu fer aquí és el seguiment del compliment de la comanda, l’acceptació de pagaments i l’enviament de notificacions d’enviament des de l’oficina postal. El quadre de comandament mòbil còmode i intuïtiu permet veure els aspectes que requereixen una atenció precisa i seguir les darreres tendències del sector.

Aplicació iOS Shopify

També obtindràs accés als perfils de clients i els hi enviaràs notificacions per correu electrònic. A part d’això, podreu accedir a diverses eines d’inventari que us permetran afegir / gestionar productes, fer fotos dels vostres productes, canviar preus al lloc web, etc.. El que més importa és que totes les vostres comandes, historial de facturació, eines d’inventari, productes i clients es sincronitzaran entre la vostra botiga web i l’aplicació mòbil Shopify en mode automatitzat. Aquests són només uns avantatges que descarregueu i instal·leu l’aplicació al dispositiu mòbil.

3. Dissenys

Nombre de temes:45
Temes lliures&# x2714; SÍ
Cost de temes pagats:140 $ – 180 $
Disseny responsiu&# x2714; SÍ
Ordena per indústria:&# x2714; SÍ
Edició del codi CSS:&# x2714; SÍ

Just després del registre, sereu redirigits al tauler de control sense necessitat de seleccionar una plantilla com a constructors de llocs web més tradicionals. El tema Debut es tria per defecte aquí. Aquesta és la plantilla bàsica, que no conté cap contingut demostratiu. Aquest és el disseny amb un conjunt clàssic de blocs utilitzats per a la creació de botigues en línia. És fàcil personalitzar-lo, cosa que permet obtenir material digne per treballar en una futura botiga web.

Podeu, certament, canviar la plantilla d’inici per qualsevol altre tema que trieu. Tot plegat, hi ha més de 70 plantilles de comerç mòbil disponibles per a professionals desenvolupats per dissenyadors de fama mundial, com Happy Cog, Clearleft i Pixel Union i molt més. Només cal accedir a la secció «Botiga en línia – Temes: Visita botiga temàtica». Totes les plantilles s’inclouen en col·leccions (o categories) i és possible filtrar-les per novetat, popularitat, naturalesa gratuïta o de pagament, etc. Malauradament, només hi ha 10 plantilles gratuïtes aquí, però la seva qualitat és de nivell decent. Generalment, es pot trobar la que s’adapti a les vostres necessitats després de la personalització. Feu la tria basada en l’estructura necessària i no tingueu en compte el contingut demostratiu. És fàcil substituir-lo.

El nombre de plantilles de pagament actualment constitueix 45. El cost oscil·la entre els 100 $ i els 180 dòlars. Generalment, són molt més interessants en comparació amb temes gratuïts per la seva versatilitat i una rica elecció d’eines de disseny usades. Tanmateix, no hi ha una gran diferència entre les plantilles de pagament i les gratuïtes. Els temes pagats són més creatius, però és fàcil compensar la diferència millorant una mostra gratuïta.

Plantilles Shopify

Cada plantilla inclou descripció, 2-3 estils de disseny i una opció de previsualització en temps real, mostres de lloc web creades amb aquesta, així com ressenyes dels usuaris. En general, l’elecció de les plantilles de Shopify és un procés agradable. Tot és coherent aquí i és difícil prendre una decisió equivocada.

Podeu configurar diverses plantilles alhora, escollint-ne una com a tema principal. Es pot canviar a la plantilla necessària quan calgui. També hi ha l’oportunitat de penjar temes propis. Cadascun d’ells té ajustaments flexibles. Podeu canviar l’ordre de bloc en què consisteix una plantilla i fer configuració general, inclosos colors, tipografia, posició de la barra social i punt de mira. Cada secció també té la seva configuració: trieu la imatge, el text, alineeu-los segons calgui, activeu / desactiveu els botons, el menú, configureu les mides d’elements separats, etc..

Les opcions de personalització es diferencien notablement en diverses plantilles segons el format i el conjunt de seccions. L’única característica general és que tots ells són força importants. Fins i tot es pot personalitzar una plantilla bàsica al tema ideal. L’accés a codi directe també pot ser útil. Podeu descarregar fitxers de qualsevol plantilla d’ordinador instal·lada i treballar-hi sempre que calgui. Tanmateix, aquí es necessiten coneixements HTML, CSS, JavaScript i PHP.

Si aquesta és la vostra primera experiència de disseny web, Shopify permet treballar amb un dels experts de la plataforma, que us ajudarà a personalitzar i configurar des de zero la vostra botiga web, amb especial atenció als vostres requisits i preferències. Si ja ets un professional de disseny web, pots accedir al codi de la botiga web per crear un disseny de lloc web únic que destacarà entre la multitud.

La conclusió és la següent: les plantilles de sistema de pagament són força cares, però també hi ha dissenys gratuïts agradables. La qualitat dels dos tipus de plantilla està en un nivell mitjà / alt decent. Les opcions de personalització estan per sobre de la mitjana, mentre que la interfície de configuració també és convenient. La nota general és de 9 sobre 10.

4. Atenció al client

L’assistència al client de Shopify val la pena despesa en la subscripció. El 24/7, us ajudarà eficaçment a trobar respostes a totes les preguntes que trobareu durant el procés de creació i gestió de botigues web. Centre d’ajuda de Shopify no us deixarà cara a cara amb els vostres problemes.

Hi ha un fòrum enorme amb milers de temes (inclòs un fòrum separat per a debats fora de temes), guies de guia, suport de correu electrònic i xat en viu amb un Shopify Guru. Però el més útil (pel que fa a mi) és el fòrum de Shopify. És un lloc on no només es poden trobar respostes sobre problemes tècnics, sinó que hi ha molts comentaris reals d’usuaris de Shopify, tant positius com negatius..

L’equip dedicat de suport sempre és aquí quan els necessiteu. Podeu interactuar amb experts de Shopify, inclosos desenvolupadors, dissenyadors de comerç electrònic, comercialitzadors i altres especialistes, que l’ajuda actualment és una prioritat per a vosaltres. Finalment, el programari ofereix una oportunitat per visitar la eCommerce University per millorar el vostre coneixement en màrqueting i negocis en línia. Aquest és el lloc on es poden trobar llibres electrònics, seminaris web, sèries de vídeo i altres fonts útils en línia.

5. Política de preus

Aquest creador de llocs carregat de funcions serà constantment més car de mes que una botiga que s’allotja. El pla de Shopify més barat és de 9 dòlars al mes. Aquest pla s’anomena Shopify Lite i us permet afegir comerç electrònic a qualsevol lloc web que ja disposeu. Aquest pla inclou productes il·limitats, més de 70 passarel·les de pagament acceptades, suport global d’impostos i divises i seguiment de vendes, entre d’altres funcions.

Revisió de pagaments de Shopify
Opció de preusCostCaracterístiques
Lite:9 dòlars / mes✓ Opció del botó “Comprar”.
Shopify bàsic:29 $ / mes✓ Lloc web i bloc;
✓ Certificat SSL gratuït.
Shopify:79 $ / mesA més:
✓ targetes de regal;
✓ Informes professionals.
Shopify avançat:299 dòlars / mesA més:
✓ Creador d’informes avançats;
✓ Enviaments a temps real amb transportistes.

Altres plans inclouen Bàsic (29 $ / mes), Shopify (79 $ / mes) i Avançat (299 $ / mes). Es diferencien els plans en funció de l’emmagatzematge, la disponibilitat de targetes regal, la recuperació del carretó abandonat i algunes altres funcions.

Cal destacar que Shopify és sense transacció, però carrega transaccions amb targeta de crèdit (en línia: 2,6-2,9% + 30 ¢; presencialment: 2,2-2,7% + 0 ¢) si feu servir Payify Payments per acceptar targetes de crèdit mitjançant el vostre botiga. Podeu provar Shopify durant 14 dies de forma gratuïta.

En definitiva, podeu provar gairebé totes les funcions de Shopify a causa del període de prova que és de 14 dies. Però després heu de seleccionar un dels plans de subscripció. Alguns usuaris poden pensar que l’absència del pla gratuït és un inconvenient, però aquells que vulguin promoure el seu negoci en línia han de saber que és impossible fer-ho de forma gratuïta amb qualitat.

6. Pros i contres

Shopify és un creador de llocs web de comerç electrònic potent i ric en funcions. Igual que qualsevol altre sistema, té els seus punts forts i febles que poden tenir una influència positiva o negativa en la vostra experiència de comerç electrònic.

Pros:
Contres:
&# x2714; Interfície neta i fàcil d’utilitzar, amb navegació intuïtiva, que funciona bé per a usuaris amb experiència diversa en construcció web.
&# x2714; Col·lecció de plantilles de resposta d’alta qualitat per combinar diferents nínxols de comerç electrònic.
&# x2714; Integració PayPal.
&# x2714; Disponibilitat d’aplicacions Shopify gratuïtes per a iOS i Android.
&# x2714; El programari POS avançat de Shopify.
&# x2714; Integració amb Amazon Marketplace.
&# x2714; Potent plataforma de blocs integrada.
&# x2714; Recuperació abandonada.
&# x2714; 70 + passarel·les de pagament.
&# x2714; Impostos automàtics.
&# x2714; Suport multilingüe i multicanal.
&# x2714; Suport de realitat augmentada.
✘ Plans de preus costosos.
Fees Comissions de transacció amb targeta de crèdit.
✘ El sistema no és tan fàcil d’utilitzar per als principiants.
✘ La funció d’informes només està disponible en plans avançats.

7. Competidors

Aquí es van recopilar comparacions amb els principals competidors de Shopify entre els populars constructors de llocs web SaaS:

Weebly vs ShopifyShopify vs SquarespaceVolusion vs ShopifyShopify vs WixShopify vs GoDaddyShopify vs WordPress3dcart vs ShopifyEcwid vs ShopifyEtsy vs ShopifyBigCommerce vs ShopifyShopify vs WooCommerce

Sincerament, els competidors “purs” de Shopify són aquí BigCommerce i Volusió – ja que aquests creadors de llocs web estan enfocats a l’eCommerce. Per descomptat, podeu crear una botiga electrònica amb Wix, Weebly o Espai d’espai, però Shopify té molt més solucions comercials.

8. FAQ

Pregunta: Què fàcil és configurar la botiga Shopify?

Resposta: Configurar una botiga web amb Shopify és fàcil i ràpid. El que necessiteu és registrar-vos amb el sistema, triar un pla (el sistema ofereix una prova gratuïta de 14 dies), seleccionar i personalitzar una plantilla que s’ajusti a les vostres necessitats de comerç electrònic i començar a afegir productes. El sistema oferirà recomanacions pas a pas i una àmplia atenció al client per ajudar-vos a començar.

Pregunta: Quant costa Shopify al mes?

Resposta: Shopify té una prova gratuïta de 14 dies i quatre plans de pagament, que difereixen en la gamma de funcions que s’ofereixen. Es tracta de Lite, Shopify bàsic, Shopify i Shopify avançat. El cost mensual és de 9, 29 $, 79 $ i 299 $.

Pregunta: Shopify és segur?

Resposta: Sí, Shopify garanteix la màxima protecció de seguretat oferint la certificació SSL millorada de 256 bits. Protegeix eficaçment la vostra botiga web i la informació personal d’accés no autoritzat de tercers.

Pregunta: Els pagaments Shopify són segurs?

Resposta: No us preocupeu per la seguretat de pagaments de Shopify, ja que el sistema garanteix la protecció final de la vostra targeta de crèdit i de les dades de transacció. La certificació SSL és una manera segura de protegir els vostres pagaments contra qualsevol tipus de frau en línia.

Pregunta: Podeu vendre un servei a Shopify?

Resposta: Shopify permet vendre productes físics i digitals, així com serveis. Tant si ets un dissenyador web, un redactor, un entrenador de fitness, etc., pots mostrar i vendre els teus serveis en una botiga online professional llançada amb Shopify per augmentar la seva reputació, créixer la base de clients i obtenir beneficis..

Conclusió

Doncs bé, després de la revisió en profunditat de Shopify puc concloure que es tracta d’un super programari de comerç electrònic carregat de funcions que ofereix un smorgasbord d’increïble eCommerce (mCommerce) – opcions específiques que permeten crear una joia d’una botiga web. El sistema està ple de funcions, eines i opcions que poden aportar la funcionalitat de la vostra botiga en línia fins al nou nivell que us permetrà atreure clients, augmentar el vostre volum de vendes i assolir múltiples objectius de comerç electrònic..

Tant si tu preveu construir una botiga web petita o mitjana per a ús local o un enorme hipermercat internacional que ven milers de productes, Shopify podrà fer front a la tasca de la millor manera possible. Les seves funcions avançades de comerç electrònic, màrqueting i SEO mereixen una atenció especial dels usuaris, que preveuen treure el màxim partit del seu negoci.

La promoció de botigues web basades en Shopify no és cap problema. Per tant, si no teniu competències SEO i disseny web, no us haureu de preocupar d’això. La cosa és que Shopify ve amb un potent motor de SEO, que permet omplir automàticament les metaetiquetes i ajustar els paràmetres de SEO necessaris per garantir la promoció efectiva del vostre lloc web de comerç electrònic recentment creat..

Shopify mereix, amb raó, el títol del millor programari especialitzat en comerç electrònic. Les botigues web creades amb ell són funcionals i estructurades lògicament. Ofereixen una navegació intuïtiva que dóna lloc a altes taxes d’atenció i retenció dels clients. Si teniu objectius de comerç electrònic a llarg termini, aleshores Shopify val la pena provar-lo. Us recomano molt que comproveu aquest creador de llocs web per comprovar si és el més adequat per al vostre projecte.

Prova amb Shopify ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map