Revisió de MotoCMS

MotoCMS Reviewleft


MotoCMS – és un creador de llocs web fàcil d’utilitzar que combina totes les bones característiques que us ofereix plataformes tradicionals de CMS i Programari SaaS. En altres paraules, aquí tenim una combinació de dos enfocaments diferents del procés de creació de llocs web, edició de contingut, personalització i desplegament.

D’una banda, utilitzeu un constructor típic d’arrossegar i deixar anar i llançar un projecte completament funcional sense competències tècniques. Podeu triar entre centenars de plantilles i utilitzar instruments fàcils per personalitzar i ajustar cada pàgina. D’altra banda, els usuaris apreciaran la flexibilitat de CMS amb la possibilitat d’editar el codi font, optar per un proveïdor d’allotjament preferit, etc..

El creador de llocs web us permetrà crear diferents tipus de llocs, des de blocs i webs de petites empreses fins a botigues digitals. Mirem amb més deteniment el que ofereix en termes de funcionalitat.

Pros i contres

MotoCMS val la pena parar atenció al seu enfocament únic en el procés de creació de llocs web. Combina algunes bones característiques de les plataformes CMS i del programari SaaS, encara que també es poden produir alguns desavantatges.

Pros:
Contres:
&# x2714; Ideal per a principiants i pros.
&# x2714; Funcionalitat arrossega i deixa anar.
&# x2714; Funcions integrades de SEO i comerç electrònic.
&# x2714; Milers de plantilles sensibles i gratuïtes.
&# x2714; Àmplia gamma de serveis addicionals a la comanda.
&# x2714; Pagament únic.
✘ Necessiten proveïdors d’allotjament de tercers.
✘ Començar una mica complicat.

Per a què serveix??

MotoCMS funcionarà genial per a múltiples propòsits. En primer lloc, els novells podran crear llocs complexos amb n habilitats tècniques. El creador de llocs web té un tauler de control intuïtiu amb el conjunt d’instruments necessaris per llançar i desplegar projectes en diverses hores.

En segon lloc, el programari també s’adaptarà a desenvolupadors web experimentats. Els professionals tindran l’oportunitat de canviar el codi font i també de crear alguns elements únics per implementar-los fàcilment a la pàgina amb l’ajut d’un senzill editor HTML..

Pel que fa als tipus de lloc web, MotoCMS pot ser una bona solució per crear llocs web de petites empreses i contingut. Ve amb configuracions avançades per optimitzar el SEO i promoure el contingut. A més, el programari té la funcionalitat de comerç electrònic per crear petites, mitjanes i grans botigues digitals. Els usuaris trobaran una àmplia selecció de plantilles de comerç electrònic amb totes les funcions necessàries ja integrades.

Com a resultat, aquí tenim una plataforma final per tractar projectes de qualsevol complexitat i tipus. Però, MotoCMS és realment bo? És realment fàcil d’utilitzar per a persones sense habilitats tècniques? Té prou funcions per poder fer front a diferents tasques fàcilment? Per respondre aquestes preguntes, comproveu com funciona des de dins.

Facilitat d’ús

Com ja heu entès, MotoCMS no és un constructor típic de llocs web SaaS. Només té algunes de les funcions del programari. Inclouen plantilles preparades, un senzill editor d’arrossegar i deixar anar, tauler de control intuïtiu, diverses maneres ràpides d’iniciar sessió, etc..

Tanmateix, no heu de considerar-la com una solució tot-en-una, ja que la plataforma no inclou l’allotjament o la subscripció del pla amb totes les funcions del pack.

Significa que l’eina ve com a programari autònom que haurà d’instal·lar-se en un allotjament escollit. La bona notícia és que MotoCMS col·labora amb alguns dels grans noms de la indústria, inclosos Bluehost i SiteGround. Comencem des del principi i mirem el procés d’inici de sessió.

Inicieu la sessió

Igual que molts altres constructors de llocs web SaaS, MotoCMS ofereix un procés de registre perfecte. Feu servir senzill el vostre compte de Google o de mitjans socials. Si no en teniu, només cal que indiqueu el nom d’usuari, el correu electrònic i la contrasenya desitjats. Tot i així, tenir un compte vàlid de Google o Facebook facilitarà molt més les coses en el futur. Penseu-hi.

La següent etapa és verificar el vostre correu electrònic. El sistema enviarà automàticament una carta de vitrificació. Tot el que necessites és entrar a la safata d’entrada i seguir l’enllaç del missatge. En cas contrari, no tindreu accés al tauler de control.

Edició de plantilles

Després d’haver completat l’inici de sessió amb èxit, us trobareu automàticament dins del creador de llocs web al tauler de control. El primer que heu de fer és triar una plantilla o utilitzar-la per defecte. Els usuaris podran canviar de plantilles sempre que vulguin.

Tauler de taula MotoCMS

El quadre de comandament és molt senzill. Malgrat el fet que hi trobareu desenes de funcions, sessions i instruments diferents, es troben ubicades lògicament. Sempre sabeu què cal prémer i on feu clic. El quadre de comandament ofereix quatre opcions principals des del primer moment. Inclouen:

 • Editor de pàgines – és possible que vegeu la llista de totes les vostres pàgines a l’esquerra. Feu clic a la pàgina i editeu-la, elimineu textos i afegiu contingut nou, substituïu elements, pengeu imatges úniques i molt més. Els usuaris poden previsualitzar cada pàgina abans de publicar-los. Hi ha 4 modes de vista prèvia que inclouen tauletes i telèfons intel·ligents. Per a cada pàgina, teniu un ventall de paràmetres addicionals per editar el nom del lloc web, els URL, els meta-títols i les descripcions. Aquí també podeu ocultar algunes de les vostres pàgines dels motors de cerca.
 • Editor de pàgines MotoCMS

 • Editor de blocs – cada plantilla inclou una funció de bloc integrat. Com a resultat, el quadre de comandament ofereix un instrument senzill per gestionar totes les publicacions i articles del bloc des d’un sol tauler de control. Podeu afegir materials nous. Suprimeix les antigues, actualitza les publicacions existents, aplica categories i etiquetes, configura la configuració de SEO i molt més.
 • Editor de publicacions de blocs de MotoCMS

 • Configuració del lloc web – la secció proporciona accés a una llista de configuracions generals del lloc on podeu definir la pàgina d’inici, triar l’idioma del lloc web, penjar el favicon o canviar el format de la capçalera..
 • Centre d’ajuda – Aquí podeu trobar articles i respostes útils a totes les preguntes que pugueu tenir durant el procés de construcció.

El panell té una mediateca independent que emmagatzema totes les vostres imatges, fotografies, música o sons dividits per pàgines. A més, podeu utilitzar botons especials per penjar fitxers multimèdia nous i recuperar-los de la biblioteca sempre que calgui.

La impressió general és molt bona. MotoCMS té una aparença senzilla per als novells, mentre que els professionals dedicats poden apreciar avantatges de personalització addicionals. Per exemple, poden fer que el disseny de la plantilla sigui una mica més exclusiu amb l’edició HTML. Poden enganxar el seu propi codi o modificar-lo.

Going Live

Com es va esmentar anteriorment, MotoCMS difereix del programari SaaS típic. No ofereix un paquet tot en un on només cal copiar i enganxar contingut per viure en directe. El sistema no té la seva pròpia solució d’allotjament. Vol dir que demana instal·lació manual i configuració.

La bona notícia és que la plataforma col·labora amb els noms més importants del sector. S’ha unit amb tal proveïdors de hosting de renom com Bluehost, SiteGround, i alguns altres. Per als usuaris, significa una integració perfecta sense necessitat de configurar el lloc web manualment. Tot i així, encara haureu de registrar un nom de domini, cosa que significa que alguns principiants encara podrien confondre’s per un moment.

Després d’haver completat el procés de personalització, el sistema us permet guardar els canvis mentre reviseu els proveïdors d’allotjament que trien. Els usuaris també poden visualitzar la pàgina web preparada abans que es publiqui.

Característiques & Flexibilitat

MotoCMS és molt ric amb funcions. Ofereix algunes funcions integrades, així com extres que pugueu integrar segons el tipus de lloc web. Com hem esmentat anteriorment, la plataforma és bona per a diferents projectes, o bé si voleu llançar un lloc basat en contingut o un comerç electrònic.

Gran col·lecció de plantilles

Actualment, la plataforma ofereix més de 2.500 plantilles diferents. Tots ells estan preparats per començar. Significa que només podeu escollir-lo, afegir contingut rellevant, tenir-lo instal·lat a l’allotjament i acollir els vostres primers visitants.

Els usuaris poden triar entre més de 40 nínxols i categories comercials diferents. Van des d’àmbits immobiliaris, restaurants i àmbits industrials o sanitaris de referència. Tots els temes presenten un disseny actualitzat. Tenen un aspecte molt elegant i funcionen bé en tot tipus de dispositius mòbils.

Pel que fa a la qualitat i l’estil de la plantilla, tenen una bellesa. Per facilitar els usuaris, hi ha una barra de cerca especial que us permetrà navegar per tots els dissenys mitjançant les paraules clau que descriuen millor el vostre nínxol..

Funcionalitat de comerç electrònic

MotoCMS té un potent motor per crear botigues en línia atractives. El principal avantatge aquí és que no cal connectar-se ni integrar-se. El sistema ofereix plantilles de comerç electrònic amb funcionalitats ja integrades. Inclou:

Comerç electrònic MotoCMS

 • Sistema de Gestió de Productes – afegir nous productes, eliminar els existents, afegir filtres per a una navegació més senzilla, crear catàlegs i molt més.
 • Elements bàsics de comerç electrònic – amb una plantilla, també podreu integrar opcions de pagament i d’enviament, funcionalitats de càlcul d’impostos i eines per gestionar els preus dels productes.
 • La plataforma suporta inicialment PayPal, Post Finance i 2Checkout. Tot i així, sou lliure d’integrar altres serveis perquè la vostra botiga sigui més flexible per als clients. El vostre lloc web tindrà un sistema de check-in segur, SSL i altres mitjans de protecció disponibles.
 • Personalització de la pàgina del producte – podeu canviar l’aspecte de la pàgina del producte, implementar funcions exclusives o connectar widgets o complements per fer créixer la llista de correu, habilitar eines d’adquisició d’usuaris i molt més.

Eines per impulsar el SEO

MotoCMS inclou eines de SEO integrades per augmentar el vostre lloc web entre les files del motor de cerca. Des del primer moment, podeu editar URL, metaetiquetes, títols i descripcions per a cada pàgina en concret. A més, l’editor permet afegir textos i descripcions de SEO a les teves imatges o fotografies.

MotoCMS SEO

Tota la funcionalitat disponible també està disponible amb la funció de blocs integrats perquè les publicacions del vostre blog siguin més eficients per a SEO. A més, els usuaris apreciaran una enorme guia d’optimització disponible al centre d’ajuda amb passos i consells que els professionals de SEO us ofereixen.

Complements i complements

Tot i que MotoCMS no pot presumir d’una selecció tan gran com ara WordPress o Wix, per exemple, els seus desenvolupadors encara ofereixen algunes bones addicions. Per exemple, els usuaris poden connectar formularis de contacte personalitzats, integrar Google Maps amb un widget separat, crear formularis emergents, compartir publicacions a Instagram o crear programes amb aplicacions personalitzades.

Serveis addicionals

MotoCMS no és només un creador de llocs web. Representa el seu conjunt d’experts que presten diferents serveis web. Van des de la instal·lació de plantilles per ajudar els novells a crear logotips professionals, banners d’anuncis, còpies d’escriptura, etiquetatge blanc i molt més.

Disseny & Plantilles

Nombre de temes:2500+
Temes lliures:&# x2714; SÍ
Disseny responsiu:&# x2714; SÍ
Ordena per indústria:&# x2714; SÍ
Edició del codi CSS:&# x2714; SÍ

Com ja hem comentat anteriorment, MotoCMS compta amb una gran varietat de plantilles. La llista inclou més de 2.500 dissenys relacionats amb tots els nínxols empresarials possibles. Totes les plantilles responen 100%, cosa que significa un funcionament perfecte en qualsevol dispositiu mòbil o d’escriptori. Per assegurar-ho, podeu utilitzar el mode de previsualització per a mòbils i d’escriptori i comprovar el funcionament del lloc web en una tauleta o un telèfon intel·ligent.

A part de les categories empresarials, podeu triar entre els dissenys tradicionals de llocs web i les plantilles per a les pàgines de destinació amb tots els formularis i widgets necessaris ja integrats. Els usuaris també aconsegueixen eines de disseny i disseny addicionals. Poden canviar esquemes, colors, tipus de lletra al tauler. A més, feu un treball de tipografia perquè el contingut sembli més atractiu.

plantilles de motius

Carregar fitxers multimèdia també és molt fàcil. Utilitzeu la funció arrossegar i deixar anar o anar a la biblioteca de suports i penjar els fitxers necessaris al local més antic. El sistema ofereix diferents widgets i presentacions de galeries per fer que el lloc web sembli més atractiu i elegant. Els professionals avançats poden aplicar una peça del seu propi codi en cas d’utilitzar temes HTML.

Atenció al client

El sistema compta amb un suport complet a més de la seva àmplia base de coneixement. Els usuaris poden contactar amb especialistes d’assistència des del tauler de comandament mitjançant el botó d’ajuda de la dreta. Obre una nova finestra on podeu fer qualsevol pregunta i enviar la sol·licitud mitjançant LiveChat, telèfon o sistema de bitllets.

Un sistema tradicional de bitllets és una altra forma de posar-se en contacte amb especialistes de MotoCMS. Haureu de proporcionar el vostre correu electrònic, indicar un departament amb el qual voleu contactar, afegir un tema i descriure el problema en els espais proporcionats. Tot el procés té un temps complex i complex.

Per aquest motiu, l’ajuda instantània pot ser una millor solució. Ofereix guies visuals i tutorials senzills que expliquen tots els passos crucials des de la càrrega de noves imatges i l’edició de textos fins a crear noves carpetes de suports, etc..

La plataforma compta amb una enorme base de coneixement amb tones d’articles i guies útils. A més, també us podeu unir a la comunitat local. Aquí podeu fer preguntes o ajudar a altres usuaris de MotoCMS. El sistema també informa als propietaris de llocs web sobre cada nova actualització desenvolupada pels seus desenvolupadors. Tot el que necessites és estar atents.

Plans & Preu: Quant costa MotoCMS?

La política de preus pot semblar una mica confusa des del primer moment. Depèn de les funcions que vulgueu incloure al paquet. El cost final dependrà del tipus de plantilla i dels serveis addicionals que necessiteu. La bona notícia és que el preu final es mostra abans d’anar a la pàgina de checkout. Al costat, els usuaris són lliures d’habilitar o desactivar alguns dels serveis opcionals en funció de les seves necessitats.

Les etiquetes de preus de les plantilles varien des dels 36 $ fins als 171 $. Suposem que també cal un servei d’allotjament, instal·lació de plantilles i personalització d’un any. Això tindrà un cost addicional de 27 $ anuals, 49 $ i 139 $ respectivament. Els usuaris també poden necessitar ajuda addicional per viure en directe amb un projecte completat.

Les funcions opcionals inclouen:

 • Assistència a la instal·lació que té un cost de 49 $.
 • La personalització de plantilles té un cost de $ 139.
 • Els serveis d’optimització de SEO comencen a partir de 59 dòlars per a una auditoria bàsica de SEO fins a 299 dòlars per a una optimització completa de SEO a la pàgina.
 • Els serveis de Google Ads costen des de 199 dòlars per a la creació i el llançament de comptes, així com la realització de campanyes a 549 dòlars per a un paquet complet de Google Ads amb gestió de campanyes, creació d’objectius, etc..
 • Els serveis de disseny de logotip personalitzat costen 149 dòlars per un logotip llest per al seu ús, subministrat en diversos formats.
 • Els serveis de redacció oscil·len entre 79 dòlars per al contingut web original o reescriptura de les pàgines existents fins a 299 dòlars per obtenir descripcions de productes i textos optimitzats per a SEO per a la pàgina de destinació.

Tingueu en compte que, a més, pagareu per allotjament proporcionat per empreses de tercers, ja que MotoCMS no disposa de solucions de servidor pròpies. El sistema combina amb Bluehost, SiteGround i algunes altres companyies més populars. Un allotjament d’alta qualitat us costarà 3,95 dòlars al mes. Sembla una autèntica ganga.

Preguntes freqüents sobre MotoCMS

Mirem de prop el creador de llocs de MotoCMS, ja que es diferencia molt dels seus competidors i planteja, per tant, moltes preguntes..

Pregunta: Què diferencia MotoCMS d’altres constructors de llocs web més populars?

Resposta: Al contrari de Wix, Weebly, uKit i altres fabricants de llocs allotjats MotoCMS és un creador de llocs web autònom que no està associat a cap proveïdor d’allotjament web i existeix de forma independent, en forma de plantilles CMS. En poques paraules: si creeu un lloc web amb Wix, no hi ha cap manera de traslladar el vostre lloc a un altre lloc: el creador de llocs web Wix funciona exclusivament als servidors de l’empresa. Si bé amb MotoCMS podeu utilitzar un amfitrió web que escolliu.

Pregunta: Què són les plantilles CMS?

Resposta: Les plantilles de CMS són llocs web gairebé preparats: vénen equipats amb un plafó d’administració, eines de creació de llocs i ginys.

Pregunta: Puc utilitzar una plantilla de MotoCMS per a diversos llocs web?

Resposta: Malauradament, no ho podeu fer. Cada domini (lloc web) requereix una llicència independent.

Pregunta: Quant costa llançar i mantenir un lloc mitjançant MotoCMS?

Resposta: Si no hi ha descomptes, les plantilles de MotoCMS comencen a partir de 199 dòlars la peça. Juntament amb la plantilla mateixa, obteniu un plafó d’administració integrat, actualitzacions CMS gratuïtes i suport tècnic de tota la vida. MotoCMS no requereix cap renovació. Vostè paga una sola vegada per la plantilla. Les despeses de manteniment del lloc web depenen del proveïdor d’allotjament web.

Pregunta: És possible editar la vista mòbil del meu lloc?

Resposta: Sí, ho és. Per previsualitzar i editar el canvi de vista per a mòbils del vostre lloc a l’Editor mòbil. Utilitza els mateixos principis d’edició d’allò que podeu veure i que podeu fer i que arrossegueu i deixeu anar. No cal codificar.

Pregunta: Hi ha alguna manera d’estendre la funcionalitat del meu lloc?

Resposta: Cada plantilla de MotoCMS conté un conjunt de widgets predeterminats per millorar el vostre lloc web. Es tracta de mapes, galeries, formularis de contacte, Paypal i moltes altres extensions. Cada plantilla té una descripció detallada i es pot visualitzar en mode demostració. A més, els desenvolupadors avançats poden crear els seus propis ginys i integrar-los al tauler de control per millorar la funcionalitat de MotoCMS.

Conclusió de la revisió de MotoCMS

MotoCMS és un instrument potent per crear llocs web de qualsevol tipus. S’adaptaran als principiants sense competències tècniques, així com a experts en disseny i programació web que vulguin implementar algunes característiques i elements propis..

La plataforma inclou una funcionalitat millorada. Introdueix les seves funcions integrades per als projectes de comerç electrònic així com eines de SEO millorades per crear i promoure els vostres llocs web en línia. A banda dels constructors de llocs web en línia tradicionals, MotoCMS no ofereix solucions de paquets, cosa que podria suposar un problema al principi.

D’altra banda, proporciona més flexibilitat pel que fa a proveïdors d’allotjament, tot i que és principalment una bona solució per a aquells que ja acullen plans comprats..

Proveu ara MotoCMS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me