Revisió de bombolles

Revisió de bombolles


Bubble: és un marc potent de creació web basat en núvols. Va ser dissenyat per ajudar els propietaris d’empreses i empreses a crear aplicacions efectives que es puguin utilitzar per promocionar serveis o productes, així com utilitzar dins de la infraestructura informàtica corporativa. El benefici clau de la bombolla és la possibilitat de crear aplicacions completament funcionals sense experiència prèvia de programació o codificació. Els novells i els no tècnics apreciaran la facilitat d’ús a més d’una sèrie de funcions per garantir un procés de construcció sense problemes..

El programari es va crear inicialment per desenvolupar aplicacions robustes amb finalitats diferents. Ja desitges una tecnologia orientada al client o desitges augmentar la productivitat de l’empresa i desenvolupar una aplicació a mida per a l’ús interior, el marc de Bubble us resultarà útil. Si bé no es necessita programació HTML o CSS, podreu crear productes de programari amb un gran disseny d’UI, una interfície fàcil d’utilitzar i un enfocament innovador. Vegem què té aquest marc tan potent sota la caputxa.

1. Facilitat d’ús

La plataforma presenta una barreja perfecta de funcionalitat arrossega i deixa anar barrejat amb un enfocament de programació basat en fluxos de treball.

En altres paraules, obteniu un control total sobre el flux de treball i la jerarquia de l’aplicació sense tenir habilitats de codificació.

Bubble té un editor bastant simple amb tots els instruments que necessiteu per crear una aplicació per a mòbils o web per a la tecnologia més moderna. La característica principal aquí és que l’usuari és el que defineix la lògica de l’aplicació futura. Anem a veure com funciona.

Començant

La plataforma en si és lliure d’utilitzar. Per tant, no haureu de buscar una oportunitat de prova gratuïta per provar el funcionament del sistema. Per obtenir accés als instruments Bubble, només cal que indiqueu el vostre correu electrònic i la vostra contrasenya sense haver de proporcionar les vostres dades de facturació. Els usuaris també podran iniciar la sessió mitjançant els seus comptes de GitHub o Google. El programari us portarà automàticament al vostre tauler personal, on podeu triar el següent pas, ja que serà una nova aplicació o plantilla per crear per al futur projecte..

Registre de bombolles

Els usuaris també poden accedir a les lliçons de bombolles interactives des d’aquí. Descriuen totes les etapes del procés de construcció aquí al quadre de comandament sense necessitat de canviar entre diverses pantalles. També podeu entrar al vostre compte per actualitzar o canviar les dades personals si cal. Per començar amb el nou projecte, feu clic al botó “Nova aplicació” i trobareu-vos a l’intuïdor quadre de control de les bombolles.

UI Builder

Benvingut al quadre de comandament de disseny i disseny de la interfície d’interès. Els novells es podrien veure una mica desbordats des del primer moment a causa de moltes eines col·locades a la barra lateral de l’esquerra. Tanmateix, es trigaran un parell de minuts a acostumar-se a la pestanya i començar a implementar diferents seccions i bloquejar-les per a la vostra futura aplicació.

Aplicació de bombolles

El marc utilitza arrossegar i deixar anar. És fàcil organitzar la vostra jerarquia de la vostra estructura i dels seus elements. En altres paraules, potser us sentiu arquitecte web i poseu elements específics allà on calgui. Els usuaris poden triar una plantilla preparada o començar a crear una aplicació des del llenç en blanc. A més, podeu crear una plantilla i connectar-la amb l’aplicació.

Els elements es poden editar segons els vostres requisits. Simplement feu clic sobre ella i utilitzeu la pestanya nova per canviar la mida dels blocs, canviar els textos, triar l’estil de fons, canviar els colors, seleccionar el tipus de contingut per a tot el bloc, definir les noves condicions, etc. Quan hagueu acabat amb la maquetació de l’aplicació, és possible que utilitzeu el mode de revisió per comprovar com es veu en condicions de la vida real del navegador.

Editor de bombolles

Bubble proporciona un control complet sobre el procés de construcció. Els usuaris poden reinventar la lògica darrere de les seves aplicacions o llocs web. Si voleu crear una cronologia d’accions, podeu afegir un bloc nou i definir-ne una acció específica definint una condició nova. El marc també proporciona accés a una base de dades on podeu recopilar la informació necessària mitjançant un formulari de contacte o inscripció i tenir-la automàticament emmagatzemada a la base de dades pertinent..

El programari és molt flexible quant a la personalització. Ofereix més de 800 plugins diferents. Els usuaris podran integrar opcions de pagament, serveis de streaming de vídeo i música, diferents instruments de màrqueting, eines d’assistència al client i molt més.

Going Live

Bubble és una solució basada en núvol que no només et permet crear aplicacions efectives, sinó també allotjar els teus projectes. No cal que cerqueu un proveïdor d’allotjament independent. El sistema inclou tots els actius dins d’un mateix paquet. Alguns usuaris tindran l’oportunitat de triar entre diferents plans segons els seus requisits comercials o simplement actualitzar a un pla més recurs en qualsevol moment.

Discutirem els preus una mica més endavant a la web Plans & Preu paràgraf. El que cal destacar és el fet que el framework es presenta com una plataforma en núvol totalment funcional amb els seus propis recursos i infraestructura escalable per desplegar, donar suport i mantenir els vostres llocs o aplicacions amb serveis de backend i serveis integrats connectats a través de l’API..

2. Característiques & Flexibilitat

El marc ofereix una varietat de funcions fora de caixa. Estan proveïts per permetre que les empreses noves i les empreses crein solucions de punta a punta sense contractació de desenvolupadors professionals. A més de ser una solució integral en un amb instal·lacions d’allotjament per a la implementació de projectes, Bubble proporciona eines per personalitzar l’aplicació fent-la més fàcil d’utilitzar..

Complements i complements

Els usuaris poden triar entre més de 870 plugins diferents disponibles al mercat local. Inclouen serveis d’analítica inclosos Google Analytics o Segment, passarel·les de pagament com PayPal i Stripe, diferents models de subscripció de pagaments o eines per gestionar transaccions de tercers..

Plugins de bombolles

Tindreu l’oportunitat de connectar el projecte amb l’API ja existent o publicar els vostres propis socis i clients que us connectin sense esforç. El mercat del complement de les bombolles no només és un lloc on podeu trobar complements per a vosaltres mateixos. Aquí els usuaris també poden compartir o vendre alguns dels seus propis plugins integrats en JavaScript.

Col·laboració

Col·laboració de bombolles

Hi ha diverses maneres de permetre que altres persones participin amb el vostre projecte. La funció col·laborativa permet sumar fins a 40 companys. Un administrador és capaç de definir rols específics directament des del tauler de control. A més, Bubble facilita la interacció amb el públic objectiu mitjançant xats, notícies, etc. Crear un formulari de registre perquè els usuaris puguin iniciar la sessió mitjançant comptes socials.

Lògica de flux de treball personalitzable

Com ja hem dit anteriorment, Bubble és un marc de gamma alta que proporciona tota la potència de codificació a l’usuari final. Heu de crear la lògica de l’aplicació definint condicionals. En altres paraules, un usuari diu al sistema què hauria de passar després si un visitant fa una acció específica.

SEO i Seguretat

Podeu definir la manera de veure els motors de cerca i les xarxes socials en el vostre futur projecte. Hi ha una pestanya senzilla per gestionar totes les metaetiquetes de la configuració de SEO, URL personalitzables, etc. Aquí també podeu generar el mapa del lloc.

Seo de bombolles

Pel que fa als mitjans de seguretat, tots els llocs web i aplicacions construïts amb Bubble tenen xifratge SSL. A més, podeu crear una contrasenya única per ocultar l’aplicació fins que estigui preparada per publicar-la en directe. Un administrador pot establir regles específiques que defineixen la manera com es mostren les dades als usuaris. Tots els comptes de Bubble es mantenen segurs gràcies a l’autenticació de dos factors.

Marc All-In-One

Amb Bubble, obté un lloc web completament allotjat i una plataforma de creació d’aplicacions amb una infraestructura preparada per al seu ús. El sistema s’ocuparà del manteniment, la seguretat i la gestió de solucions del servidor. Una vegada que el projecte hagi crescut molt més enllà dels actius actuals, podeu escalar-lo amb un clic que opta per obtenir més recursos lliurats amb un pla superior.

3. Disseny & Plantilles

Bubble no té els seus temes personalitzats de la manera que estem acostumats. Al mateix temps, ofereix una gran varietat de plantilles de resposta creades pels usuaris de Bubble. Alguns d’ells són gratuïts i d’altres de pagament. El preu varia des de 0 a 199 $, segons l’estil de disseny i la funcionalitat.

Plantilla de bombolla

Totes les plantilles es divideixen en categories específiques. Aquí tenim blocs, dissenys de CRM separats, blocs de construcció, pàgines de destinació, botigues digitals, mercats i molt més. Ordeneu-los segons nínxol i escolliu la plantilla que s’adapti a les vostres necessitats. Per cert, ets lliure de crear la teva pròpia plantilla i compartir-la de forma gratuïta o vendre-la al mercat Bubble.

4. Atenció al client

Tot i que Bubble és molt fàcil d’utilitzar, compta amb un poderós suport davant la seva comunitat en creixement, que compta amb gairebé 351 000 usuaris actius i més de 314, 000 aplicacions ja construïdes. La mala notícia és que la plataforma no disposa de cap funció de Xat en viu ni telèfon per entrar en contacte de forma instantània. Tanmateix, els novells no es perdran mai gràcies a la comunitat de mitjans socials, el fòrum local i el bloc.

Fòrum de suport a les bombolles

Per tant, les formes de resoldre possibles problemes inclouen:

  • Els correus electrònics – contacteu amb l’equip d’assistència mitjançant un sistema típic de bitllets.
  • Fòrum – uniu-vos a la comunitat Bubble i demaneu ajuda a usuaris experimentats. El fòrum és lliure de participar. Podeu obrir un nou fil per trobar un tema amb el mateix problema.
  • Bloc de bombolles – conté diversos articles, notícies d’empresa i molta altra informació privilegiada.
  • Comptes Socials – la pàgina de Facebook té més de 12.000 subscriptors amb la possibilitat de contactar directament amb els administradors de Bubble a través del missatger de Facebook.

També hi ha un funcionari Compte de Twitter que posa de manifest les darreres novetats, actualitzacions i altra informació que ens pot resultar útil.

5. Plans & Preu

El marc en si és lliure d’utilitzar. No heu de construir cap cèntim per començar a crear l’aplicació. El pla Hobby està disponible per a tots els usuaris a cost zero.

Preu de les bombolles

Tot i això, seran necessaris plans de pagament per accedir a funcions addicionals i allotjar el vostre projecte. Els preus són els següents:

  • Despeses personals 25 dòlars per mes de febrer Etiquetatge blanc, exportació de dades, etc.
  • Costos professionals 115 $. Comptarà amb les necessitats d’inici amb 2 editors d’aplicacions, 3 unitats de capacitat del servidor i molt més.
  • Costos de producció 475 dòlars. Està dissenyat per a empreses que busquen la màxima capacitat del servidor. Obteniu 15 editors d’aplicacions i 20 versions de desenvolupament.

Els clients empresarials també poden beneficiar-se de solucions dedicades basades en un model a nivell de pagament.

6. Pros i contres

Bubble és sens dubte un dels marcs més potents per crear aplicacions i llocs web d’alta gamma sense competències de codificació. Es donarà compte de petites necessitats d’inici i d’enormes necessitats corporatives, tot i que algunes de les seves funcions poden no complir les expectatives de l’usuari mitjà.

Pros:
Contres:
&# x2714; Potent plataforma al núvol.
&# x2714; Ajuda a crear aplicacions i llocs web de gamma alta.
&# x2714; Procés de construcció personalitzable.
&# x2714; Editor d’UI avançat.
&# x2714; Capacitat d’allotjament.
&# x2714; Solució de servidor escalable.
&# x2714; Una àmplia selecció de plugins.
✘ Alguns dels complements de tercers no disposen de documentació adequada.
✘ No hi ha plantilles personalitzades.

Conclusió

Bubble és un potent motor de creació web per crear aplicacions robustes i d’alta gamma. La plataforma s’adaptarà molt en cas que necessiteu crear productes de programari intern per augmentar la productivitat de l’empresa o lliurar aplicacions innovadores als usuaris finals. El sistema és un paquet complet en un amb instal·lacions d’allotjament escalables que es poden actualitzar a mesura que es desenvolupi la vostra empresa.

Com a resultat, tenim un instrument sòlid de negoci per a startups i empreses ben consolidades. Si sou una persona que busqueu una solució senzilla per llançar un bloc o una cartera, probablement necessiteu una plataforma més senzilla com uKit o Wix.

Proveu la bombolla de franc

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me