Revisió de BoldGrid

BoldGrid és una eina de creació de llocs web gratuïta i potent dissenyada per a WordPress usuaris. Es va crear un popular editor d’arrossegar i deixar anar amb l’objectiu de fer i provar els seus llocs mitjançant la plataforma de núvols personalitzada de BoldGrid per després transferir-los a qualsevol amfitrió..


La plataforma no arriba com a solució integral. Significa cap allotjament o domini gratuït en un paquet. En altres paraules, potser necessiteu una compte d’allotjament independent o trieu qualsevol dels proveïdors d’allotjament recomanats de BoldGrid inclosos Bluehost i alguns altres. Et permetrà treure el màxim partit de l’eina, mentre que les funcions de referència també poden resultar útils en termes d’estereotipat de llocs web. Podeu implementar diversos serveis, complements o aplicacions i provar-los en condicions operatives reals. Si tot funciona correctament, podeu desplegar el vostre projecte web perfecte.

BoldGrid és una bona opció per als novells que fan els seus primers passos en el camp del disseny web. Ofereix una funcionalitat fàcil d’utilitzar que fa que la creació de llocs de WordPress sigui més ràpida i senzilla. Els professionals experimentats també podrien trobar aquesta eina prou útil gràcies al premiat connector d’inspiració de la plataforma i a altres instruments per oferir contingut de text i suports rellevants. Aquesta vegada revisarem totes les coses bones i dolentes sobre BoldGrid, estigueu atents per obtenir més informació!

1. Facilitat d’ús

Tot i que està dissenyat per a llocs web de WordPress, BoldGrid és molt fàcil d’utilitzar gràcies al seu editor d’arrossegar i deixar anar, la funcionalitat fàcil d’utilitzar i algunes altres funcions que faciliten que els novells puguin gestionar la personalització del lloc web, reorganitzar l’estructura de pàgines, canviar tipus de lletra o colors. i també aneu a configuracions més avançades per implementar part d’HTML o CSS. Començar és també molt senzill.

Com començar amb BoldGrid

En primer lloc, haureu de crear un nou compte BoldGrid i indicar el vostre correu electrònic. Un cop hàgiu fet clic al botó, tindreu accés a la vostra instal·lació WP BoldGrid. No oblideu completar el procés de registre i confirmar el vostre correu electrònic. En cas contrari, el vostre compte quedarà caducat en dos dies. A més, ja no podreu accedir a la plataforma.

Un cop finalitzada la confirmació, podeu configurar la vostra plataforma de núvols de WordPress i accedir completament a totes les funcions de BoldGrid a excepció de l’exportació de disseny i d’altres opcions disponibles només amb plans i subscripcions de pagament. En parlarem una mica més.

Funcionalitat arrossega i deixa anar

Mentre que BoldGrid es va desenvolupar per a WordPress, els usuaris tenen l’oportunitat de crear nous llocs tant per a ells com per als seus clients gràcies a una senzilla i fàcil d’utilitzar arrossegar i deixar anar. La plataforma mateixa es va dissenyar com una extensió avançada a WP, fent que la CMS sigui més àmplia i flexible gràcies a dissenys preparats i pàgines personalitzades.

boldgrid.com

Pel que fa a l’editor WYSIWYG, és senzill triar entre diverses graelles personalitzades i afegir-les a les vostres pàgines. Els usuaris tindran l’oportunitat d’ajustar taules i gràfics, diverses columnes, fitxers multimèdia, caixes, blocs de text i molts altres.

GridBlocks i API

La majoria de vosaltres coneixeu GridBlocks, en realitat són els mateixos que els dissenys preparats i les plantilles de pàgines web que es componen de seccions i elements incloent blocs de text, formularis, imatges, etc. No cal fer servir codis drecers cada vegada que Voleu tenir una taula o galeria a la vostra pàgina. Quin alleujament per a tots els aficionats a WordPress!

La plataforma proporciona un accés complet a la seva API que podria integrar-se amb Flickr o Fotolia per crear carteres impressionants, pàgines de destinació o llocs de petites empreses mitjançant milions d’imatges de fotos i imatges accessibles des del vostre quadre de comandament WP..

2. Característiques & Flexibilitat

El quadre de comandament BoldGrid és idèntic al que podeu veure a WordPress, però també ofereix opcions addicionals que permeten configurar el lloc web d’una manera ràpida i eficaç. És bastant senzilla i ben estructurada: la barra lateral amb les opcions, la zona de treball, els consells, etc. És senzill impossible cargolar alguna cosa aquí.

Revisió de BoldGrid

BoldGrid no lliura milions de plugins fora de caixa. Tot i això, la plataforma té un ric conjunt de funcions que compensen totalment aquesta errada. A continuació, es detallen algunes eines bàsiques que potser necessiteu durant el procés de creació:

 • Creador de formularis senzill – l’eina us permet crear un formulari personalitzat per al vostre lloc web i situar-los a qualsevol lloc de la pàgina. Els usuaris són lliures d’optar per a dissenys de formularis preparats, així com de crear des de zero una nova secció mitjançant un editor de formularis senzill alimentat per NinjaForms.
 • Media on the Go – tal com es va esmentar abans, la integració de l’API amb els centres principals d’imatges de les accions permet navegar i afegir fotos al llarg del temps. No calen eines d’edició ni habilitats especials. Simplement feu clic a la foto, trieu la mida que necessiteu i deixeu que el sistema retalla automàticament i afegeix la imatge a la vostra pàgina.
 • Editor BoldGrid

 • Compatibilitat 100% – tot i que BoldGrid no inclogui tones de widgets i complements, encara podeu utilitzar extensions i extensions de tercers. La plataforma és totalment compatible amb tots els complements o temes WP, gratuïts i de pagament.
 • SEO – El propi BoldGrid genera codi de SEO adequat. Podeu optar per diversos complements disponibles per augmentar els llocs de SEO del vostre lloc web. Al mateix temps, podeu aportar la vostra contribució mitjançant la configuració de títols de pàgines, meta descripcions, URL, etc.
 • Mode de previsualització – podeu provar el funcionament del lloc web amb tots els complements i serveis habilitats abans de desplegar-lo. La plataforma introdueix un anomenat entorn d’escenificació on el procés de construcció s’executa gradualment. Per tant, podeu provar tots els elements per assegurar-vos que res no funciona malament.
 • Interactivitat – sou responsables de la manera en què apareixen tots els elements del lloc web a la pàgina. Podeu crear formes i galeries noves així com gestionar la manera en què interactuen amb els visitants del lloc.

També cal esmentar una característica de blocs sòlida que facilita no només crear noves publicacions de blocs, sinó també gestionar els comentaris dels lectors, ordenar articles per categories, afegir números de publicacions, notificar als usuaris en cas de publicacions noves, etc. Resumint aquí tenim una eina de creació de llocs web molt potent i flexible amb orientació a WordPress amb tot el que necessiteu al paquet.

3. Dissenys

BoldGrid ofereix un conjunt de temes propis i també una oportunitat per optar per temes WordPress de tercers. És a dir, els usuaris podran inspirar-se amb moltes fonts. Si decidiu optar per dissenys personalitzats, podeu beneficiar-vos dels següents:

 • Tots els temes estan ben organitzats i ordenats per categories. Trobareu fàcilment el que compleixi els vostres requisits. La selecció de temes és prou àmplia perquè agents immobiliaris, fotògrafs, dissenyadors web, artistes o músics puguin presentar els seus portafolis, pàgines de destinació o llocs de petites empreses. En general, hi ha uns 200 dissenys de resposta disponibles per als subscriptors de BoldGrid.
 • Cada plantilla té un conjunt de complements preparats. Mai trobareu textos ni contingut fictici com “Sóc la vostra pàgina. Escriviu alguna cosa ”. Tots els blocs es poden personalitzar. Es poden utilitzar totes les seccions i fitxers multimèdia.
 • Tots els temes estan disponibles en diversos colors, mentre que la plataforma recomanarà el palet de colors més atractiu. Si teniu la vostra visió d’estil de lloc web, creeu-ne el pal.

Les funcions esmentades anteriorment semblen més que suficients perquè els principiants crein un disseny personalitzat. Els professionals experimentats que desitgen superar els límits, apreciaran la configuració avançada amb l’oportunitat d’implementar HTML, JavaScript i CSS. També tindran la possibilitat de canviar o modificar menús, widgets o àrea de contingut personalitzats.

boldgrid.com: personalitza el tema

Per exemple, heu de modificar la capçalera. Feu clic a la imatge situada a la part superior de la pàgina i veureu una selecció de controls i configuracions addicionals que apareixen al voltant de la secció que heu de personalitzar. Podeu triar entre diverses icones del menú i canviar la mida dels elements de la capçalera i de la imatge, afegir o treure el botó, etc.

Treballar amb fitxers multimèdia també és molt fàcil gràcies a un gran suport multimèdia. Els usuaris poden descarregar vídeos i fotografies de la mediateca o crear noves galeries, col·leccions o llistes de reproducció per organitzar fitxers i evitar l’embolic.

4. Atenció al client

Els usuaris comencen a sentir suport BoldGrid un cop han entrat al tauler. Un conjunt de guies de vídeo i tutorials iniciades us donaran la benvinguda a la taula. Alguns d’ells no tenen dades vitals i promouen principalment la plataforma dient als subscriptors què és BoldGrid. Per sort, podeu utilitzar algunes altres opcions per resoldre problemes diferents.

La plataforma compta amb un fòrum de suport, podríeu enviar qualsevol pregunta. El dolent és que pot trigar un o dos dies a obtenir la resposta. El bo és que obtindreu assistència professional d’especialistes en suport d’experiments autoritzats per BoldGrid.

Aquells de vosaltres, que decidiu utilitzar BoldGrid juntament amb el seu allotjament recomanat Bluehost, tindran accés addicional al xat de comerç, Skype, Centre de suport i telèfon per contactar de manera immediata..

Hauríem de dir que BoldGrid forma part d’una enorme comunitat de WordPress on cada membre intenta fer la seva contribució. Els usuaris sempre poden comptar amb:

 • Desenvolupadors professionals de BoldGrid i WP que contribueixen a codis, entrades i pistes. Estan disponibles a través de fòrums de la comunitat. Filmen vídeos i guies informatives.
 • La plataforma inverteix en desenvolupament de WordPress i patrocina algunes de les seves conferències i reunions amb gran quantitat d’informació útil.

En altres paraules, mai no caminarà si opta per Boldgrid.

5. Política de preus

Els usuaris tenen l’oportunitat de provar l’eina de forma gratuïta. Si desitgeu ampliar les funcions, el paquet BoldGrid pagat us convindrà bé:

 • El Pla Gratuït inclou un editor arrossegar i deixar anar de base, el tema lliure i la biblioteca de blocs.
 • El pla pagat us costarà 60 dòlars anuals amb llocs il·limitats, suport premium, més de 200 temes de resposta i eines de SEO automatitzades.

Com ja hem comentat abans, BoldGrid ve sense hostatge. Dit d’una altra manera, no podreu desplegar els vostres llocs web sense tenir un proveïdor d’allotjament de confiança al vostre costat. Bluehost pot ser la millor solució, ja que és un proveïdor d’allotjament que recomana WordPress amb un paquet de solucions i funcions de servidor optimitzades per a WP. A banda de les ofertes d’allotjament extenses de Cloud, VPS i Reeller, la plataforma té una selecció de plans que funcionaran excel·lentment per a llocs de WordPress:

 • Pla bàsic costa 2,95 dòlars al mes amb una amplada de banda il·limitada, actualitzacions SSL i WordPress gratuïtes i 50 GB d’emmagatzematge.
 • Pla més costa 5,45 dòlars al mes amb llocs web il·limitats, emmagatzematge, amplada de banda, dominis i comptes de correu electrònic més 200 dòlars per a diverses ofertes de màrqueting.
 • Choice Plus costa 5,45 dòlars al mes amb totes les funcions il·limitades, a més d’experts anti-spam, privadesa del domini i còpia de seguretat del lloc.

Vostè tindrà l’oportunitat d’aprofitar al màxim la plataforma BoldGrid si s’utilitza juntament amb Bluehost.

6. Pros i contres

Per descomptat, BoldGrid podria treballar per a fans de WP amb zero i profunds coneixements tècnics. La plataforma és una bona eina de disseny i prova web per assegurar-se que tots els vostres plugins i serveis funcionen de manera adequada, així com el lloc web en general. Al mateix temps, hem de reconèixer que també té algunes caigudes òbvies.

Pros:
Contres:
&# x2714; Ideal per crear llocs web de WordPress.
&# x2714; Editor arrossegable i fàcil de fer servir.
&# x2714; És gratis.
&# x2714; Fàcil i ràpid per començar.
&# x2714; Constructors de formularis personalitzats i configuració avançada de disseny.
&# x2714; Compatibilitat amb plugins, temes i serveis de tercers.
&# x2714; Fins a 200 plantilles de resposta.
✘ No té valor per a una adquisició separada.
✘ Toma una estona per aprendre.
✘ La manca de funcions de comerç electrònic.

Conclusió

És possible que BoldGrid sigui una manera més ràpida i intel·ligent de fer-ho crear llocs CMS des de zero. Va ser dissenyat per crear pàgines fàcilment configurables i personalitzables sense habilitats de codificació especials. Si bé els primers temporitzadors poden tenir una mica difícil conèixer el funcionament del sistema, el suport estès serà útil. Un cop heu adonat com s’han d’utilitzar les eines, el procés serà més suau.

La mala notícia és que no podeu adquirir la plataforma per separat sense allotjament. D’altra banda, aquest fet difícilment serà un obstacle tenint en compte que els proveïdors d’allotjament recomanats disponibles per BoldGrid com Bluehost. Si s’utilitzen junts, poden oferir una experiència de creació de llocs web optimitzada pel WP.

Proveu ara BoldGrid

 És fàcil

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me