Pinegrow Review

Pinegrow Review


Pinya (versió actual 5.9): és un programari d’escriptori dissenyat per crear nous llocs web des de zero i per editar pàgines ja existents. La potent plataforma treballarà per als principiants sense habilitats de codificació que necessitin crear llocs de resposta mitjançant una senzilla plataforma WYSIWYG. Els codificadors i programadors dedicats també es beneficiaran del programari que proporciona un entorn CSS, HTML i PHP fàcil d’utilitzar per crear pàgines noves i ràpidament convertir-los en llocs de WordPress.

El sistema ofereix un conjunt de funcions útils. És compatible amb WP, Bootstrap i Foundation. Els usuaris poden personalitzar els seus projectes en temps real o manejar l’edició de diverses pàgines. Tant si ets un dissenyador web dedicat com un principiant sense habilitats tècniques, Pinegrow té alguna cosa per oferir. Analitzem aquest programa i les funcions que ofereix.

1. Facilitat d’ús

Pinegrow és una bona opció tant per a usuaris sense experiència de codificació com per a programadors professionals. Proporciona un accés complet al codi font amb la possibilitat d’editar-lo o modificar-lo. Al mateix temps, el programari inclou una intuïtiva eina WYSIWYG que permet crear llocs des de zero sense escriure en realitat el codi.

El programari es presenta com un instrument d’escriptori. Vol dir que primer cal tenir-lo instal·lat al PC. Tot el que necessites és anar al lloc web oficial de Pinegrow i seleccionar la versió segons el sistema operatiu que utilitzeu. Aquí tenim opcions per a Windows, MAC o Linux. Trieu la versió que necessiteu i descarregueu els fitxers per completar el procés d’instal·lació. Tot el que necessites és seguir consells senzills de la mateixa manera que instal·leu qualsevol altre programari.

Descàrrega de Pinegrow

Ara està preparat per accedir a la plataforma. El sistema té una prova gratuïta per permetre als usuaris comprovar el seu funcionament. Per activar el període gratuït, heu de llançar el programa, indicar el vostre correu electrònic, introduir una contrasenya i verificar-lo des de la safata d’entrada amb la carta automatitzada enviada de seguida. Finalment, us trobareu a l’editor amb totes les eines disponibles.

Procés d’edició

Per dir la veritat, els principiants poden veure’s aclaparats amb un conjunt d’instruments disponibles a la taula de comandament. Però si no teniu previst fer la codificació, difícilment necessitareu la majoria. El procés de construcció generalment tindrà lloc dins de l’entorn WYSIWYG amb una selecció de blocs i elements a afegir. Per començar, heu de seguir els passos següents:

 1. Feu clic a la icona “Projecte o pàgina nova”.
 2. Trieu el tipus de pàgina que voleu crear (WP, Bootstrap, Foundation o HTML normal).
 3. Inicieu el procés de construcció amb les eines de la part superior esquerra.
 4. Pinegrow crear projecte

Una bona idea és començar per la biblioteca. Conté una selecció d’elements diferents per afegir a la vostra pàgina. La selecció de blocs és àmplia. Aquí tenim elements i capçaleres de promoció amb botons “comprar”, taules de preus, testimonis, formularis de contacte, blocs de contingut, galeries, etc. Tot el que necessiteu és seleccionar un element i fer-lo passar a l’àrea de l’edifici..

Per a cada pàgina que creeu, Pinegrow ofereix un conjunt d’opcions. Els usuaris poden duplicar-lo i editar-los en un mode de diverses pàgines sense necessitat de canviar de diferents pantalles. També podeu examinar el codi i fer alguns canvis lleus. A més, teniu l’oportunitat de previsualitzar la pàgina al navegador, comprovar-la si hi ha errors HTML, gestionar biblioteques per a cada pàgina independent, etc..

Personalització de pàgines de Pinegrow

A més de la personalització de pàgines millorada, els usuaris podran editar blocs ells mateixos. Per exemple, podeu copiar i enganxar textos als espais proporcionats, modificar la tipografia i aprofitar al màxim l’editor visual avançat (descriurem la seva funcionalitat una mica més).

Desplegament de llocs web

Pinegrow només és un editor de llocs web. No és una solució tot en un amb domini i hosting inclosos al paquet. Per tant, haurà de tenir-ne cura prèviament. Al mateix temps, ofereix una manera senzilla de convertir les vostres pàgines en WordPress. El sistema ofereix un conjunt d’opcions optimitzades per WP amb la possibilitat d’exportar el tema i ho tingueu instal·lat a l’allotjament. D’altra banda, els usuaris podran importar contingut del lloc existent o afegir més de 200 accions WordPress.

Desplegament de llocs web de Pinegrow

Els codificadors experimentats apreciaran un munt de funcions per treballar amb el codi font, inspeccionar les regles CSS ja existents, afegir noves classes, establir diverses propietats per a un bloc o secció determinats, editar textos, contingut i molt més. Els novells poden necessitar un cert temps per esbrinar com treballar amb l’editor. Tot i això, el procés de construcció en sí es veu bastant fàcil amb Pinegrow.

2. Característiques & Flexibilitat

Pinegrow sembla molt potent quant a funcions. La majoria es refereixen principalment al procés d’edició. Per això es va dissenyar la plataforma. Consulteu algunes opcions bàsiques del sistema.

Procés d’edició millorat

Pinegrow disposa d’un munt d’eines intel·ligents per gestionar el procés de creació de llocs web de diferents maneres. Tant si ets un principiant com un professional dedicat, apreciarà el següent:

 • Eina WYSIWYG intel·ligent – facilita afegir nous blocs, duplicar-los, reorganitzar l’estructura de la pàgina, eliminar elements de codi i afegir-ne de nous.
 • Col·lecció d’elements – la biblioteca de pàgines ofereix una rica selecció d’elements per afegir i editar. Simplement busqueu el bloc que necessiteu i arrossegueu-lo a la zona d’edició. Podeu moure-la o substituir-la sempre que calgui amb un clic.
 • Edició de blocs – cada bloc ve amb configuracions independents per editar. Els usuaris poden editar contingut o textos dins del bloc, afegir noves propietats, modificar el codi HTML, afegir enllaços, eliminar, etc..
 • Formatació de contingut : Manegeu la formatació de contingut amb un clic i afegiu rúbriques H1 … H6 perquè sigui més estructural i SEO.
 • Pinegrow Review

Temes de WordPress completament funcionals

Pinegrow funciona millor quan necessiteu crear WordPress temes per als vostres futurs projectes. El sistema facilita la conversió de la pàgina HTML preparada en un tema WP. Simplement assigneu l’acció necessària de la llista de més de 200 accions de WordPress disponibles al tauler de control. Varien des de peces i bucles de plantilla a personalitzador de WP, navegació i paginació, així com consultes personalitzades de WordPress.

Mode de previsualització flexible

Un cop hàgiu completat el procés de construcció, potser voldreu fer una ullada a com funciona el vostre lloc web en diferents dispositius, inclosos l’escriptori i el mòbil. Doncs bé, Pinegrow us permet previsualitzar el lloc en diverses versions alhora. La plataforma permet obrir dues visualitzacions de pàgines que representen dues pàgines separades. No només podeu previsualitzar-les simultàniament, sinó també editar-les sense canviar entre diverses pantalles.

Mode de previsualització flexible de Pinegrow

El mode de previsualització inclou tres opcions principals. Inclouen una pantalla de PC, portàtil i telèfon intel·ligent. A més, els usuaris poden beneficiar-se de configuracions avançades de previsualització i escollir una mida de pantalla específica, punts de ruptura i altres paràmetres per tenir una visió àmplia del aspecte del lloc web en diversos aparells..

Eines per treballar amb Bootstrap i Fundació

A banda de crear temes WP, Pinegrow compta amb un suport millorat per a Bootstrap i Fundació. Els usuaris obtenen un conjunt d’instruments per garantir un control visual sobre la disposició. Aquí també tenim una biblioteca amb components i blocs per afegir. S’apliquen tant a Foundation com a Bootstrap. Podeu personalitzar els elements, canviar la mida de les columnes i els blocs, treballar amb graelles, afegir modals a la pàgina i botons per obrir-los.

Cinturó d’arrencada – és una eina gratuïta de codi obert per a desenvolupadors front-end que busquen un marc per crear plantilles basades en Javascript i CSS de botons, formularis, navegació i altres components de la interfície del lloc web..
Fundació – és un marc sensible per gestionar el desenvolupament de referència. Ofereix una selecció de graelles de resposta, així com altres elements de la interfície d’usuari, tipografia i plantilles preparades.

3. Disseny & Plantilles

Pinegrow no té plantilles preparades. Per què hauria de fer-ho? El sistema ve amb prou eines per crear pàgines des de zero, a més del seu potent editor visual. Podeu canviar literalment tots els detalls al bloc i afegir el codificat pel vostre compte. La plataforma permet fer un control complet sobre el CSS.

Plantilles i disseny de pins

Introduïu l’editor i modifiqueu el marge i el rellotge, canvieu la posició de blocs, editeu tipus de lletra i textos, afegiu ombres, substituïu el fons, assigneu noves regles i classes als vostres elements, editeu les graelles CSS i molt més. Pinegrow assegura l’edició en línia. Significa que veuràs tots els canvis en temps real amb la possibilitat de previsualitzar la pàgina al navegador i, a més, de beneficiar-se d’una configuració de visualització prèvia mòbil completa. Significa que el vostre lloc web respondrà 100% malgrat les dimensions del dispositiu, del sistema operatiu, del portador o de la pantalla.

4. Atenció al client

La plataforma ofereix un gran suport de diferents maneres. En primer lloc, Pinegrow té una enorme base de coneixements amb tones d’articles, guies de vídeo i tutorials. El Centre d’ajuda també inclou la secció “Com començar”, així com la documentació.

Atenció al client de Pinegrow

En segon lloc, podeu utilitzar la barra de cerca per trobar ràpidament la resposta a la pregunta. Simplement escriviu el problema que heu de resoldre. També entrar en la comunitat de Pinegrow pot ser una bona idea. El Fòrum serà una bona oportunitat per consultar usuaris amb experiència per compartir la seva pròpia experiència.

Per últim, però no per això menys important, podeu contactar amb l’equip d’assistència mitjançant:

 • Comunitat fluixa;
 • Correu electrònic;
 • Twitter.

Podeu accedir a cadascuna de les opcions des del tauler de comandament i des del lloc web oficial.

5. Plans & Preu

El sistema ven llicències d’un sol ús. En altres paraules, pagueu una sola vegada i teniu accés a tota la vida a totes les funcions de l’editor. Al mateix temps, podeu optar per subscripcions mensuals. Pinegrow està disponible en tres versions principals. Inclouen estàndard, Pro i Pro amb WordPress.

Planes i preus de Pinegrow

Els preus varien en funció de si sou un usuari individual, una empresa, estudiant o usuari existent que vol actualitzar la llicència existent. Per a particulars, els preus únics són els següents:

 • La Llicència Estàndard costa 49 $.
 • La llicència Pro té un cost de 99 $ amb edició addicional de diverses pàgines, pàgines mestres i components CSS.
 • Pro amb llicència WordPress costa 149 dòlars amb eines per crear temes WP preparats per a la producció.

Pel que fa als preus mensuals, són de 10 i 15 dòlars per Pro i Pro amb WP, respectivament. La llicència estàndard no està disponible per a la subscripció. Els pagaments mensuals poden ser una opció més rendible en cas que no preveu utilitzar la plataforma durant molt de temps. Només pagueu 10 dòlars al mes i, a continuació, cancel·leu la subscripció amb la possibilitat de renovar-lo més endavant.

6. Pros & Contres

Com a resultat, Pinegrow sembla ser un instrument flexible sempre que necessiteu crear temes CSS, HTML i PHP responsius amb o sense codificació. Un conjunt de funcions sembla aclaparador, especialment per a programadors amb experiència. Al mateix temps, encara es poden produir alguns petits inconvenients.

Pros:
Contres:
&# x2714; Control total sobre el codi font de la pàgina.
&# x2714; Potent editor visual.
&# x2714; Genial per treballar amb Bootstrap i Fundació.
&# x2714; Ajuda a crear temes de WordPress preparats.
&# x2714; Biblioteca de blocs enriquits.
&# x2714; Eines d’edició intuitives.
&# x2714; Plans separats per a empreses, particulars i sense ànim de lucre.
✘ Pot ser massa complicat des del començament.
✘ No hi ha subscripció mensual per a una llicència estàndard.
✘ Pagaments únics per als estudiants.

Conclusió

Pinegrow: és una potent eina d’escriptori per crear pàgines web i llocs des de zero. Funciona bé per a persones amb i sense coneixements tècnics. Els gurus de codificació es beneficiaran d’un control total sobre els elements de la pàgina. Ells tindran l’oportunitat de treballar amb Bootstrap i Fundació i treure el màxim partit del potent editor visual.

Els novells els resultarà una mica difícil utilitzar el programari des del primer moment. D’altra banda, inclou un senzill editor WYSIWYG, una biblioteca de blocs rica, eines d’edició de contingut senzilles, etc. L’únic inconvenient és que Pinegrow no és una solució tot en un. Haureu de gestionar l’exportació del lloc web i instal·lar-lo al vostre hosting. En aquest cas, el creador de llocs web tradicional SaaS pot ser una solució més senzilla amb totes les funcions incloses al pla.

Descarregueu Pinegrow ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me