90 Segona revisió del creador de llocs web

Revisió 90SecondWebsiteBuilder.com


90 Segon creador de llocs web – és una plataforma per crear llocs web adaptats per a mòbils en moviment. Arriba com a programari descarregable amb un senzill editor d’arrossegar i deixar anar amb un munt d’eines que requereixen mínimes habilitats tècniques. El programari ofereix una àmplia selecció d’objectes de pàgines diferents que inclouen formes, formes, menús, botons i altres blocs que vulgueu tenir en una pàgina web. Al mateix temps, reserva prou espai per als programadors per editar el codi font també.

La plataforma ha llançat la seva darrera 15a versió que ja forma part d’un renovat creador de llocs web sota la versió Web de WYSIWYG nom. Tanmateix, els usuaris encara poden descarregar la 14a darrera versió del 90 Segon Web Builder i actualitzar productes antics. Vol dir que encara teniu l’oportunitat de provar diverses graelles i dissenys responsius sense codificar.

A veure si encara val la pena optar-hi o és millor provar la nova plataforma davant del constructor web WYSIWYG.

Pros i contres

El programari s’ajusta als usuaris sense cap habilitat tècnica. Ofereix una selecció d’eines senzilles que faciliten la creació de pàgines mòbils i les personalitzen amb diversos elements, blocs i funcions. El dolent és que 90 Second Website Builder no és una solució tot-en-una. Haureu de tenir cura allotjament i domini per separat.

90 segones propietaris del creador de llocs web:
90 Segones contres del creador de llocs web:
&# x2714; Fàcil d’usar – la plataforma compta amb un editor intuïtiu d’arrossegar i deixar anar fàcil que es pugui crear dissenys de pàgines i afegir diferents elements.
&# x2714; Eines del reproductor de vídeo – si voleu crear una pàgina atractiva i mostrar-hi vídeos, el sistema ofereix eines per a la integració de Vimeo i YouTube, a més de HTML5.
&# x2714; Llicència única – com a programari descarregable, 90 Second Website Builder no té subscripcions ni plans mensuals. Vostè paga una sola llicència per a tota la vida i l’utilitza sempre que sigui necessari.
&# x2714; Funcionalitat de comerç electrònic – poques plataformes descarregables tenen aquesta característica. El programari us permet integrar la funcionalitat de PayPal per vendre productes en línia.
&# x2714; Efectes visuals – perquè el vostre lloc sigui encara més atractiu, podeu aprofitar al màxim l’animació CSS3, l’efecte Paral·lela i altres capes visuals..

&# x2718; Actualitzacions manuals – haureu de gestionar totes les actualitzacions pel vostre compte, especialment després que s’hagi desplegat la 15a versió.
&# x2718; Opcions limitades de comerç electrònic – 90 Second Website Builder difícilment funcionarà en crear una botiga digital totalment presentada.
&# x2718; No hi ha edició en temps real – no hi ha cap edició en línia. Cada canvi que realitzeu s’ha de guardar manualment.

El principal inconvenient és que la 14a versió ofereix un conjunt complet de funcions de pagament als usuaris que ja existeixen. Si descarregueu el programari per primera vegada, no podreu adquirir la llicència de pagament. L’única oportunitat és actualitzar a partir de versions anteriors de la plataforma.

Per a què serveix??

90 Second Website Builder funcionarà perfectament per a principalment webs de petites empreses. La plataforma s’adaptarà als usuaris que preveuen allotjar llocs web als seus propis servidors gràcies a la funció FTP integrada. Permet publicar fitxers del lloc en qualsevol servidor que desitgeu. Tot el que necessiteu és trobar un proveïdor d’allotjament web que us asseguri l’accés FTP.

Si bé el sistema té una funcionalitat de comerç electrònic d’entrada, pot ser bo per desenvolupar petites botigues digitals. Tot i això, no heu de comptar amb les funcions de venda en línia ampliades. Els que vulguin vendre i promocionar productes al web haurien d’optar per obtenir més Plataformes orientades al comerç electrònic.

Facilitat d’ús

90 Second Website Builder està disponible com a llicència descarregable. Vol dir que haurà de tenir el programari instal·lat al nostre equip. El procés és ràpid i sense problemes. La plataforma en si no requereix habilitats de programació tot i que potser triga un temps per acostumar-lo sobretot si mai no heu provat el programari abans.

Començant

Per descarregar la 14a versió o actualitzar la llicència existent, haureu de visitar el lloc web oficial. Diu que la 15a versió ja no està disponible aquí. No obstant això, els usuaris encara podran accedir a totes les versions anteriors del 90 Second Website Builder. Trieu el que necessiteu, feu clic a l’enllaç i descarregueu fitxers zip.

90 Segon creador de llocs web Escolliu la versió

A la següent etapa, només cal que seguiu els consells d’instal·lació. El procés és el mateix que instal·lar qualsevol altre programari. Difícilment afrontareu dificultats. Un cop finalitzat el procés d’instal·lació, feu clic a la icona del creador web a l’escriptori per executar el programa. Si el teniu, el sistema us demanarà que activeu el número de sèrie. Si no, només podreu utilitzar el paquet de prova gratuïta. Feu clic al botó necessari i trobareu l’editor del lloc web.

90 Segona activació del creador de llocs web

Editor web

Quan entreu a 90 Second Website Builder, us trobareu dins d’una plataforma de creació web típica. Sembla força clar i intuïtiu. Sembla que està treballant amb un document de Word estàndard amb algunes diferències lleus. A part de la configuració general situada al panell superior, aquí tenim elements de pàgina i blocs a la barra lateral esquerra.

90 Editor web creador de segones pàgines web

Tots els elements es divideixen en 2 grans categories:

  • Caixa d’eines – Inclou elements de disseny i control, opcions d’integració de suports, menús de navegació, funcionalitat PayPal, opcions jQuery / Bootstrap, etc..
  • Blocs – la secció inclou una col·lecció d’elements de pàgina com ara capçaleres, peus de pàgina, formularis de contacte, funcions, galeries de fotos, divisors i altres blocs que pugui necessitar per crear una pàgina web totalment personalitzable..

Afegir nous elements és molt fàcil gràcies a la funcionalitat arrossegar i deixar anar. Trieu el que vulgueu, passeu-lo a la pàgina i comenceu a editar-lo.

Going Live

Ara haurà de tenir cura de l’allotjament i el domini amb antelació. La bona notícia és que el sistema ve amb l’opció FTP integrada que facilita la descàrrega de tots els fitxers del vostre lloc al vostre propi servidor..

90 Segon creador de llocs web que surt en directe

Simplement feu clic al botó “Publicar”, introduïu els canvis necessaris, trieu una carpeta local al vostre PC i descarregueu la pàgina web preparada. Hi ha un mode de previsualització que representa la forma de mirar del vostre lloc web al navegador. El principal inconvenient és que no podreu previsualitzar el funcionament del lloc en dispositius mòbils o portàtils.

Característiques & Flexibilitat

90 Second Website Builder és principalment una eina de creació web dissenyada per crear dissenys sensibles. No és una plataforma de cicle complet. El programari és més una eina de construcció amb les seves funcions centrades principalment en l’editor web i la funcionalitat de construcció. Tot i així, encara té alguns extres dignes que poden marcar la diferència si es comparen amb les plataformes.

Blocs personalitzables

A banda del propi editor arrossegar i deixar anar, els usuaris tenen la possibilitat d’editar cada bloc o element de pàgina. Permet canviar l’estructura de la pàgina, substituir algunes de les parts del bloc, editar contingut, canviar estils de blocs, afegir esdeveniments, animacions CSS3, etc..

90 blocs personalitzables del creador de llocs web

Dissenys de disseny responsius

Com hem comentat anteriorment, el programari no té un mode de previsualització mòbil. Pot ser que ni tan sols sigui necessari, tenint en compte les seves xarxes de disseny responsives. La idea principal és assegurar el funcionament adequat d’objectes i elements de la pàgina web en funció del dispositiu al qual s’hagi accedit al lloc. El sistema s’adapta automàticament a la disposició.

Edició del codi font

Si teniu prou habilitats de programació, podeu editar el codi font de cada bloc o element en concret. També hi ha l’oportunitat d’afegir el vostre propi codi de codi HTML mitjançant un contenidor rellevant del quadre d’eines.

90 Edició del codi font del creador de llocs web

Opcions de construcció web jQuery

Els usuaris tindran l’oportunitat de crear llocs web amb l’estil d’aplicació per a mòbils. La caixa d’eines de jQuery inclou una selecció d’elements que inclouen barres d’eines de progrés, lliscants, filadors, pestanyes i altres elements que s’adaptaran perfectament a qualsevol dispositiu mòbil malgrat les dimensions de la pantalla..

Eines de reproducció de vídeo

Si voleu afegir un vídeo perquè el lloc sigui més atractiu, el 90 Second Website Builder ofereix diverses eines útils que inclouen vídeo, YouTube i HTML5. El sistema us permet inserir l’enllaç de vídeo i triar el mode de reproducció, mostrar vídeos relacionats, activar controls o botó de pantalla completa, etc..

Opcions de comerç electrònic

Mai no heu de considerar 90 Second Website Builder com una plataforma de comerç electrònic totalment manejable. D’altra banda, inclou lleugeres opcions d’integració PayPal per permetre als propietaris de llocs web vendre en línia. Les funcions integrades de base inclouen “Afegir al carret,” Donar “,” Comprar ara “i alguns altres botons que es poden personalitzar i connectar perfectament amb el compte PayPal existent..

90 Opcions de comerç electrònic del segon creador de llocs web

Botons de mitjans socials

Afegir elements a les xarxes socials és molt fàcil. Podeu canviar la ubicació de cada bloc relacionat amb una plataforma de xarxes socials en concret, així com afegir enllaços i botons de connexió amb els comptes de mitjans socials existents per permetre als visitants compartir el vostre contingut.

90 botons de mitjans de comunicació social del creador de segones pàgines web

Eines de disseny web

Tot i que 90 Second Website Builder conté una col·lecció de més de 200 plantilles, no heu de considerar-les una bona solució per al vostre projecte. La base de dades del tema no s’ha actualitzat des de fa anys. Inclou dissenys obsolets i antiquats.

La millor aposta és crear el vostre propi lloc des de zero o optar per la darrera 15a versió davant del renovat constructor web WYSIWYG amb una àmplia selecció de plantilles actualitzades i actualitzades constantment. Pel que fa a la versió de 14, encara us permet personalitzar la forma de veure el vostre lloc.

90 Eines del disseny web del segon creador de llocs web

En primer lloc, els usuaris poden editar el codi font o afegir els seus propis elements HTML. En segon lloc, el sistema inclou una selecció d’opcions de propietat. Els usuaris poden triar el tipus d’una capa de bloc, gestionar les dimensions de l’element, afegir animació CSS3, activar formularis, etc. En segon lloc, hi ha la possibilitat d’afegir un efecte Paral·lelax i altres avantatges visuals estàndard..

Atenció al client

Malgrat el fet, la darrera 15a versió del WYSIWYG Web Builder s’ha publicat oficialment, és possible que els usuaris nous i existents de la 14a versió puguin comptar amb un suport prou bo. Es troba principalment disponible davant d’un Centre d’ajuda local i suport en línia:

  • El servei d’assistència en línia inclou una col·lecció de vídeos tutorials, secció de preguntes freqüents, una base de coneixements completa, un Help Desk i una guia de l’usuari amb tots els problemes que pugui necessitar per resoldre.
  • El Centre d’Ajuda inclou una gran selecció d’articles i guies de text, a més de les dreceres de teclat i la guia en línia per començar.

La mala notícia és que el programari no ofereix cap forma de suport instantani com Live Chat, telèfon o alguna cosa així.

90 Segona assistència per al creador de llocs web

Plans & Preu

90 Second Website Builder 14a versió ja no està disponible a la venda. Només podeu accedir-hi com a usuari de versions anteriors amb possibilitat d’actualitzar. Com a nou usuari, només podeu beneficiar-vos d’una llicència de prova gratuïta. Per accedir a totes les funcions del creador de llocs web, haureu d’optar pel nou generador web WYSIWYG que compta amb la 15a versió de programari..

WYSIWYG Web Builder vs 90 Second Website Builder

Probablement us demanareu per què s’hauria d’optar per 90 Builder de segones pàgines web tenint en compte la disponibilitat del recent construït Web Builder WYSIWYG recentment llançat. Doncs bé, no podem veure cap raó per això a menys que no vulgueu pagar una vegada més per la mateixa funcionalitat amb algunes lleugeres diferències:

Facilitat d’ús

L’editor web és el mateix en totes dues versions. Tots tenen una funcionalitat arrossegable i WYSIWYG Web Builder amb una àmplia selecció de blocs, elements de pàgina i opcions de caixa d’eines..

A més, la 15a versió inclou l’edició en línia que us permetrà guardar tots els canvis de la vida real sense necessitat de desar-los cada vegada que vulgueu fer actualitzacions del lloc. Amb les dues plataformes, els usuaris han de trobar dominis d’allotjament i registre de forma separada.

Conjunt de funcions

Aquí és on WYSIWYG Web Builder guanya. En primer lloc, ofereix més opcions de personalització de disseny amb més de 150 efectes predissenyats. També té una col·lecció de mòduls preparats i inclou un sistema intuïtiu de gestió de fitxers. Els usuaris obtenen, a més, més de 200 extensions que no té la 14a versió.

Plantilles

Mentre que el 90 Second Website Builder té una col·lecció de la plantilla antiga que no s’ha actualitzat des de fa temps, la 15a versió inclou una llista de dissenys més elegants i actualitzats. Es divideixen en diferents categories i inclouen carteres, llocs de negocis B2B, fòrums i fins i tot botigues digitals.

Cost de la llicència

La 14a versió no està disponible a la venda, mentre que WYSIWYG Web Builder ofereix una llicència de per vida per només 49,95 dòlars. També hi ha una prova gratuïta de 30 dies per provar el nou programari, tot i que difícilment difereix de les versions anteriors en termes de funcionalitat.

90 Conclusió de la revisió del creador de llocs web

90 Second Website Builder és una plataforma de creació web que ja ha estat desfasada. Malgrat algunes de les seves bones característiques, gairebé no és una bona opció per crear llocs web elegants i atractius. La selecció de plantilles sembla bastant pobra pel que fa al disseny web. No hi ha una àmplia assistència al client mentre que la plataforma mateixa ha evolucionat cap a un creador de llocs web completament nou. Com a resultat, és possible que vulgueu optar per una versió que compleixi els darrers estàndards de desenvolupament web.

Proveu ara 90 Second Website Builder

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me