SiteGround Review: Är detta rätt värd för dig?

Vi kontrollerade SiteGround för att avgöra hur bra det är. Vi köpte tjänsten och skapade vår webbplats för att kontrollera de funktioner som erbjuds av företaget. Vi studerade allt från kostnad till upptid och realtid för verklig data för att skriva en pålitlig och sann granskning av webbhotell.


Övergripande betyg

4,5 / 5

Funktioner
10/10

Användarvänlig
10/10

Prissättning
7/10

Stöd
10/10

Pålitlighet
10/10

SiteGround-rabatter
Se erbjudanden

Uptime

99,99%

Laddningstid

546 ms

SiteGround är ett ansedd namn i branschen, främst på grund av att det är en WordPress-godkänd plattform. De som har använt tjänsten svär vid den eftersom den erbjuder en massa värdtjänster och är känd för dess fantastiska kundsupport också. Lanseringen 2004 verkar webbhotellföretaget ha ett gott anseende och har en lycka på 99,7%, vilket indikerar hur det älskas av sina kunder som ständigt växer i antal.

I den här recensionen kommer vi att dissekera den i detalj och dra slutsatsen om det är värt ett försök. Låt oss ta en titt på vår SiteGround-granskning, utan att göra mycket annat.

Nyckelfunktioner

 • SSD-lagring och NGINX-serverteknologi ger en höghastighetstjänst
 • Många paket inkluderar en gratis webbplatsöverföringstjänst
 • Toppklassig säkerhet och tillägg
 • Alla tjänster inkluderar CloudFlare CDN för en extra hastighetsökning
 • Godkänd av WordPress + 99,9% drifttidsgaranti
 • Fyra datacenter över tre kontinenter

Disk utrymme
10 gb

Bandbredd
Obegränsat

Pengar tillbaka
30 dagar

Gratis domän
Nej

Gratis SSL
Ja

Värdplaner
www.siteground.com

SiteGround Review: Bakgrundsinformation

Huvudkontoret ligger i Bulgarien och har datacentra över hela världen (USA, Europa och Asien) och närvaro på sex platser. Lanserades 2004 och går långsamt mot att hantera 1 900 000 domännamn.

Företaget har totalt 400 anställda och det växer snabbt att anställa fler begåvade individer för att tillgodose det växande antalet kunder. Det är känt för sin fantastiska kundservice som finns tillgänglig dygnet runt och på flera språk. Detta är en av orsakerna till att plattformen är populär inte bara i USA utan över hela världen.

Siteground-background-info

Godkänd av WordPress

Det är en “WordPress” rekommenderade värd företaget främst på grund av dess extremt otroliga kundsupport. Värdleverantören är mycket populär bland WordPress-användare och erbjuder även specialrabatter till WP-nybörjare.

Plattformen gör det till en bris att vara värd för WordPress-webbplatser. Du kan installera WP med ett enda klick, njuta av hanterade uppdateringar, WP-iscensättning och git-integration och W-Cli.

Den använder också den senaste tekniken som HTTP / 2, PHP 7, SSD-enheter och NGINX-baserad caching för att hålla webbplatsen skyddad och säkerställa goda laddningstider.

Webbhotell värdstatistik & toppdomäner

Webbplatsen är för närvarande värd cirka 738,149 webbplatser och erbjuder totalt 11 värdplaner. Det erbjuder en rad olika TLD: er, inklusive .com, .biz, .info, .org och landsbaserade TLD: er, inklusive .us.

Siteground-domäner-stats

Siteground-toppdomäner-stats

Prestanda, Uptime & Laddningstid

För att skriva en opartisk och sann granskning registrerade vi oss för SiteGrounds värdkonto och använde olika tjänster för att mäta kvaliteten på webbhotellet som erbjuds av företaget. Vi var ganska imponerade av den totala prestanda eftersom själva sajten laddades snabbt och erbjöd otrolig drifttid och laddning också. Vi säger att det är bland de bästa topp 3 när det gäller drifttid och hastighet.

Prestandatest (Pingdom)

För att ha en snabb webbplats bör ditt webbhotell också vara snabbt. Med tanke på detta faktum testade vi först värdens hastighet. För att göra det skapade vi en testwebbplats med ett standardtema. Vi har också lagt till dummyinnehåll med bilder så att det fungerar som en riktig webbplats. Slutligen använde vi Pingdom för att testa webbplatsens hastighet.

pingdom-Siteground

Vi använde inga hastighetsoptimeringstrick eller cachning och var imponerade av hur snabb webbplatsen var att ladda – 726ms. Det här är snabbare än 70% av de webbplatser vi har testat.

Server Uptime & Laddningstid (UptimeRobot)

Vi skapade en live-webbplats och testade den regelbundet för drifttider och responstider. Webbplatsen gick inte ner en gång under de senaste 40 dagarna och erbjöd en drifttid på 100% under de senaste 30 dagarna. Detta är ganska imponerande. Dessutom är responstiden också bra och ligger på i genomsnitt 691,23mb och går upp till 1 sekund bara två gånger på dagen. Det är en ganska tillförlitlig och stabil värd när det gäller upptid och responstid.

Siteground-drifttid

SiteGround Uptime & Laddningstid för den senaste 3-månadersperioden (UptimeRobot)

Månad
Upptidstatistik
Ladda tidsstatistik
Juni 201999,99%608 ms
Maj 201999,98%624 ms
April 2019100%682 ms

Server svarstid (Bitcatcha)

Vi använde Bitcatcha för att bedöma webbplatsens totala prestanda. Servrarna presterade extremt bra i USA, medan hastigheten var lite långsammare i andra länder, var den fortfarande under en sekund med svarsfrekvensen som den långsammaste i Sao Paulo, Brasilien, på 5243 ms.

Siteground-bitcatha

Sammantaget skulle vi säga att det är imponerande när det gäller hastigheten under en sekund. Det kan vara ett bra alternativ om du huvudsakligen riktar oss till den amerikanska publiken, men om din huvudpublik ligger i Asien eller andra kontinenter, kanske det inte är det bästa valet.

Värdplaner och funktioner

SiteGround erbjuder olika värdplaner uppdelade i olika typer. De erbjuder delad, dedikerad, återförsäljare, moln och hanterad WordPress-värd.

Typ av värd
# 1-paket
# 2-paket
# 3-paket
# 4-paket
Delad (grundläggande)$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
WordPress$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
Moln$ 80 / mo$ 120 / mo$ 160 / mo$ 240 / mo
Tillägnad$ 269 / mo349 $ / mo729 $ / mo

Delad värd

Börja: För $ 3,95 per månad får du njuta av 10 GB webbutrymme med 10 000 besökare varje månad. Det är lämpligt för små webbplatser och du kan bara vara värd för en enda webbplats.

GrowBig: För $ 5,95 per månad får du njuta av 20 GB webbutrymme med 25 000 besökare varje månad. Det är lämpligt för medelstora företag och du kan vara värd för obegränsade webbplatser. Dessutom har den flera premiumfunktioner.

GoGeek: För $ 11,95 / månad får du njuta av 30 GB webbutrymme med 100 000 besökare varje månad. Det är lämpligt för stora webbplatser och låter dig också vara värd för flera webbplatser.

Huvuddrag
Börja
GrowBig
GoGeek
Startat pris$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11.95 / mo
Förnyelsepris$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
webbplatser1ObegränsatObegränsat
SSD Disk Space10 GB20 GB30 GB
Bandbreddobegränsadobegränsadobegränsad
E-postkontonFriFriFri
Domän (er) värdObegränsatObegränsatObegränsat
GRATIS domäner ingår
GRATIS SSL-certifikat

Siteground delad-paket

WordPress Hosting

SiteGrounds WordPress-värdprogram är ganska populära och är desamma som delade värdplaner, förutom att de inkluderar bättre WP-stöd och prestanda med gratis överföringar:

Börja: Börjar så lågt som $ 3,95 per månad och låter dig vara värd för en webbplats. Paketet har 10 GB webbutrymme och 10 000 månatliga besök. Du får också njuta av en massa viktiga funktioner inklusive en webbbyggare, 24/7 support, obegränsad MySQL, gratis SSL och HTTPS, e-postkonton och dagliga säkerhetskopior.

GrowBig: Börjar så lågt som $ 5,95 per månad och låter dig vara värd för en webbplats. Paketet har 20 GB webbutrymme och 25 000 månaders besök. Du får också njuta av alla väsentliga funktioner med ett gäng premiumfunktioner inklusive prioriterad teknisk support, gratis webbplatsöverföring, gratis säkerhetskopiering och förbättrad hastighet.

GoGeek: Börjar så lågt som $ 11,95 / månad och låter dig vara värd för en webbplats. Paketet har 30 GB webbutrymme och 100 000 månaders besök. Du får också njuta av alla väsentliga och premiumfunktioner med en massa nördiga funktioner inklusive färre konton på servern, WordPress-iscensättning, Joomla-iscensättning, PCI-kompatibla servrar och ett klick på Git Repo.

Siteground-wordpess-paket

WOOCommerce Hosting

Det passar alla storlekar och börjar så lågt som $ 3,95 per månad. De kommer alla med WooCommerce och Storefront installerat.

Börja: Börjar så lågt som $ 3,95 per månad och låter dig vara värd för en webbplats. Paketet har 10 GB webbutrymme och 10 000 månaders besök. Du får också njuta av en mängd viktiga funktioner inklusive en webbbyggare, 24/7 support, obegränsad MySQL, gratis SSL och HTTPS, 4 serverplatser, automatisk uppdaterare, e-postkonton och dagliga säkerhetskopior.

GrowBig: Börjar så lågt som $ 5,95 per månad och låter dig vara värd för en webbplats. Paketet har 20 GB webbutrymme och 25 000 månaders besök. Du får också njuta av alla väsentliga funktioner med en massa premiumfunktioner inklusive prioriterad teknisk support, WooCommerce SuperCacher och gratis säkerhetskopiering av säkerhetskopiering.

GoGeek: Börjar så lågt som $ 11,95 / månad och låter dig vara värd för en webbplats. Paketet har 30 GB webbutrymme och 100 000 månaders besök. Du får också njuta av alla väsentliga och premiumfunktioner med en massa nördiga funktioner inklusive PCI-kompatibla servrar och ett klick på Git Repo.

Siteground-woocommerce-paket

Cloud Hosting

Det börjar så lågt som $ 80 / månad och är helt hanterat, snabbt och skalbart. Alla resurser är automatisk skalbara och erbjuder dagliga säkerhetskopior med gratis CDN och flera platser:

Inträde: Börjar på så lågt som $ 80 / månad och kommer med 40 GB SSD-utrymme och 5 TB dataöverföring. Dessutom får du njuta av 1 CPU-kärna.

Företag: Börjar på så lågt som $ 120 / månad och kommer med 60 GB SSD-utrymme och 5 TB dataöverföring. Dessutom får du njuta av 2 CPU-kärnor.

Business Plus: Börjar på så lågt som $ 160 / månad och kommer med 80 GB SSD-utrymme och 5 TB dataöverföring. Dessutom får du njuta av en 3 CPU-kärna.

Super Power: Börjar på så lågt som $ 240 / månad och levereras med 120 GB SSD-utrymme och 5 TB dataöverföring. Dessutom får du njuta av 4 CPU-kärnor.

Siteground-moln-paket

Återförsäljare värd

Denna plan börjar så lågt som $ 42 och är lämplig för att vara värd för flera webbplatser. Du får till och med njuta av volymrabatt och få tillgång till speciella domännamn.

Siteground-återförsäljare-paket

Dedikerad värd

Detta är en bra lösning för stora företag eftersom alla resurser används för din webbplats.

Entry Server: Det börjar så lågt som $ 269 / månad och kommer med 4 CPU-kärnor. Du får njuta av 8MB CPU-cache med 480 GB hårddiskutrymme och 10 TB bandbredd.

Power Server: Det börjar så lågt som $ 349 / månad och kommer med 4 CPU-kärnor. Du får njuta av 8MB CPU-cache med 960 GB hårddiskutrymme och 10 TB bandbredd.

Super Power Server: Det börjar så lågt som $ 729 / månad och kommer med 2 × 6 CPU-kärnor. Du får njuta av 15 MB CPU-cache med 2 × 9460 GB hårddiskutrymme och 10 TB bandbredd.

Entry Server
Power Server
Super Power Server
$ 269 / mo$ 349 / mo$ 729 / mo
Intel Xeon E3-1230 SSDIntel Xeon E3-1270 SSD2 x Intel Xeon E5-2630 SSD
3.20 GHz CPU-klockhastighetCPU-klockhastighet 3,50 GHz2,00 GHz CPU-klockhastighet
4 CPU-kärnor8 CPU-trådar2 x 12 CPU-trådar
8 CPU-trådar8 CPU-trådar2 x 12 CPU-trådar
8MB CPU-cache8MB CPU-cache15 MB CPU-cache
16 GB DDR3 RAM32 GB DDR3 RAM64 GB DDR3 RAM
480 GB SSD960 GB SSD2x960GB SSD i RAID1
10TB bandbredd10TB bandbredd10TB bandbredd

Siteground-dedikerad-paket

SiteGround Basic (delad plan) i detalj

SiteGround delad värdplan, StartUp, är optimerad för värd. Det har alla de funktioner som 99,9% av värdklienterna önskar. Av samma anledning erbjuder de kunder en direkt väg att registrera sig för denna plan från webbplatsen.

Plans & Priser i detalj

Låt oss titta på funktionerna som ingår i den grundläggande planen och det pris du måste betala. Det finns två uppgraderingsalternativ tillgängliga också för dem som behöver dem. De är GrowBig och GoGeek planer.

Vad ingår i de delade paketen?

StartUp (grundpaket): Börjar så lågt som $ 3,95 per månad och låter dig vara värd för en webbplats. Paketet har 10 GB webbutrymme och 10 000 månaders besök. Du får också njuta av en massa viktiga funktioner inklusive en webbbyggare, 24/7 support, obegränsad MySQL, gratis SSL, e-postkonton och dagliga säkerhetskopior.

GrowBig: Börjar så lågt som $ 5,95 per månad och låter dig vara värd för en webbplats. Paketet har 20 GB webbutrymme och 25 000 månaders besök. Du får också njuta av alla väsentliga funktioner med ett gäng premiumfunktioner inklusive prioriterad teknisk support, gratis webbplatsöverföring, gratis säkerhetskopiering och förbättrad hastighet.

GoGeek: Börjar så lågt som $ 11,95 / månad och låter dig vara värd för en webbplats. Paketet har 30 GB webbutrymme och 100 000 månaders besök. Du får också njuta av alla väsentliga och premiumfunktioner med en massa nördiga funktioner inklusive färre konton på servern, WordPress-iscensättning, Joomla-iscensättning, PCI-kompatibla servrar och ett klick på Git Repo.

Huvuddrag
Grundläggande
Plus
Choice Plus
Startat pris$ 2,75 / mo$ 5,45 / mo$ 5,45 / mo
Förnyelsepris$ 7.99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo
webbplatser1ObegränsatObegränsat
SSD Disk Space50 GBObegränsatObegränsat
Bandbreddobegränsadobegränsadobegränsad
E-postkonton5ObegränsatObegränsat
Domän (er) värd1ObegränsatObegränsat
GRATIS domäner ingår1ObegränsatObegränsat
GRATIS SSL-certifikat
GRATIS webbplatsbyggare
GRATIS webbplatsöverföring
cPanel & Softaculous
Obegränsad MySQL DB
Obegränsade sub- och parkerade domäner
Pengar tillbaka garanti30 dagar30 dagar30 dagar
Gratis CDN med varje konto
SuperCacherEndast nivå 1Alla 3 nivåerAlla 3 nivåer
Anti-hack-system & Hjälp
Automatiserad daglig säkerhetskopiering
Avancerad säkerhetskopiering på begäran
PCI-kompatibla servrar
Gratis SSH- och SFTP-åtkomst
MySQL & PostgreSQL-databaser
FTP-konton
Förinstallerad Git
Iscensättning

Startande & Tabeller för förnyelsepriser

Företaget ger för närvarande inga rabatter på långsiktiga kontrakt men håller ett öga på specialerbjudanden som kan komma från tid till annan.

Betalningsperiod / plan
(endast för nya användare)
Börja
GrowBig
GoGeek
Betalningsperiod / plan
(förnyelsepriser)
Börja
GrowBig
GoGeek
1 månad$ 3,95 / mo +
(14,95 $ installation)
$ 5,95 / mo +
($ 24,95 installation)
$ 11.95 / mo +
($ 24,95 installation)
12 månader$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11.95 / mo
24 månader$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11.95 / mo
24 månader$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11.95 / mo
1 månad$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
12 månader$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
24 månader$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
36 månader$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo

Siteground-pris-table

Huvudfunktioner i detalj

Låt oss titta på några av de viktigaste funktionerna som SiteGround har att erbjuda. Dessa hjälper dig att avgöra hur bra eller dåligt det här alternativet är för dig.

Domän namn & E-post

Ingen delad värdplan har för närvarande ett gratis domännamn. Företaget kommer dock hela tiden att komma med nya uppdateringar och kampanjer så hålla ett öga på det. Vad gäller e-postmeddelanden finns det ingen oro eftersom alla paket har obegränsade e-postkonton.

Siteground-domännamn

WordPress-installation med ett klick

Du kan välja att installera WordPress med bara ett enda klick på en delad värdplan. Men om du tänker ha en WP-webbplats kan du välja att gå till WordPress-värd. Du får en massa WordPress-funktioner inklusive gratis installation, autouppdateringar, gratis SSL och migrering. Att gå efter ett dyrare alternativ får dig ännu mer inklusive säkerhetskopior på begäran.

Migrationsservice

Det tar bara 24 timmar att överföra ditt befintliga konto till SiteGround. Migrationstjänsterna är gratis tillgängliga på de dyrare paketen, med undantag för WP-paket där alla paket kommer med gratis migrering. Det bästa är att du inte behöver oroa dig för jobbet eftersom värdens team kommer att hantera det åt dig.

Webbplatsbyggare

Alla paket levereras med en webbplatsbyggare. Den innehåller en blandning av mallar och är ganska enkel att använda.

Andra funktioner

Utöver detta erbjuder SiteGround dig en massa funktioner inklusive PCI-kompatibla servrar, WordPress-iscensättning, Joomla-iscensättning och gratis webbplatsöverföringar. Funktionerna skiljer sig emellertid från paket till paket och vissa kan vara tillgängliga endast med en dyrare värdplan.

Domänskydd

Företaget erbjuder domänskydd. Det finns i användarområdet och skyddar dina uppgifter från att vara öppna för allmänheten. Det är viktigt om du inte vill att ditt namn och din adress ska offentliggöras. Det kommer för $ 12 / år.

domän-integritet-skydd

SSL-certifikat

SiteGround är ett av få företag som erbjuder gratis SSL-certifikat med alla sina värdplaner. Du får också HTTPS; Därför kommer du inte att ha något problem med att hålla din webbplats igång.

säkerhet

Företaget erbjuder exceptionella säkerhetsfunktioner för att säkerställa att dina data förblir säkra. Alla servrar använder PHP 7 för ytterligare säkerhet och Apache körs med suExec. Utöver detta finns det ett sofistikerat IPS / IDS-system för att blockera attacker och bots.

Dedikerad IP

Inte alla, men vissa paket har en dedikerad IP. Du kan beställa en dedikerad IP-adress från ditt användarområde. Det tar ungefär två dagar innan den nya IP-enheten aktiveras och installationen tar bara några timmar. Om ditt paket inte erbjuder någon dedicerad IP kan du välja att köpa den. Det är tillgängligt för $ 2,50 per månad, faktureras årligen.

Säkerhetskopior

Alla paket erbjuder gratis daglig backup, men dyrare paket kommer också med gratis dagliga återställningar och on-demand-säkerhetskopior. På detta sätt behöver du inte oroa dig för att förlora dina data eftersom du alltid kan räkna med säkerhetskopior.

Andra funktioner

Andra säkerhetsverktyg inkluderar IP-adressblocklistor, hotlink-skydd, leech Protect, SpamExperts och SpamAssassin. Du kan också välja att köpa en SG Site Scanner för $ 19,8 per år.

Serverplats

Du kan välja mellan fem serverplatser inklusive Chicago (USA), Amsterdam (NL), Singapore (SG), London (UK) och Iowa (USA). Platsen är viktig ur SEO-perspektivet och hur din webbplats laddas. SiteGround verkar fungera bra eftersom dess datacenter är säkra och säkra.

Siteground-server-plats

Enkel användning

SiteGround är ganska nybörjarvänligt. En anledning till detta är på grund av dess användarvänlighet. Låt oss se de funktioner som ingår i dessa tjänster som gör dem så användarvänliga!

Enkel registrering

Det är väldigt lätt att göra ett konto. Välj önskad plan och mata in detaljerna. Du kan registrera dig för en ny domän eller välja en domän som du redan äger.

Nästa steg är att skapa ett konto och ange information inklusive namn, land, nummer osv. Du kommer också att bli ombedd att ange betalningsinformation i detta skede. Processen är enkel och tar bara några minuter att slutföra.

Betalningsmetoder

Webbplatsen accepterar bara Visa-, Discover-, Master Card- och American Express-kort just nu. PayPal och andra sådana alternativ är ännu inte tillgängliga.

Siteground-betalningar

kontoaktivering

Delade servrar aktiveras direkt. Det kan ta ungefär en minut för molnservrar att aktiveras och dedikerade servrar kan ta upp till 12 timmar. Detta är ganska bra jämfört med andra webbhotell.

Kontrollpanel och instrumentpanelupplevelse

Plattformen använder cPanel för alla sina värdpaket. Det är lätt att använda och gör det enkelt att utföra uppgifter som att skapa e-postkonton, hantera databaser och domäner, etc. Webbplatsen erbjuder också ett antal interna och tredje parts verktyg att installera med bara ett klick.

Kundtjänst (support)

Företaget har ett team på 300 personer för att säkerställa att kunderna är nöjda och nöjda. Det är ett av få företag som erbjuder support på flera språk (engelska, italienska och spanska). Utöver detta erbjuder det teknisk support också för de dyrare paketen.

Siteground-support

Live chat

Livechatt är den föredragna metoden för cirka 70% användare eftersom det sägs vara nio gånger snabbare än e-postmeddelanden eftersom interaktionen är live och det finns mindre innehavstid. Lyckligtvis erbjuder företaget livechatt och behandlar över 2000 chattförfrågningar per dag. Det tar bara några sekunder att komma i kontakt med en agent. De är alla professionella och snabba i att lösa problem.

biljetter

SiteGround behandlar över 1500 biljetter per dag och teamet verkar vara ganska effektivt i jobbet. Du får vanligtvis ett svar inom 24 timmar och det finns påminnelser också.

Telefon

SiteGround behandlar över 800 samtal per dag. Innehavstiden är inte lång och agenterna är vänliga och välinformerade.

Utbildningsresurser (Knowledge Base)

Det finns väl detaljerade tutorials på webbplatsen i form av e-böcker och artiklar om hur man gör. De innehåller också bilder och gör det till en lek att förstå olika aspekter av hosting. Utöver detta finns det också en FAQ som täcker nästan allt.

Siteground-pedagogiska-resurser

Pengar tillbaka-garanti (återbetalningspolicy)

Företaget erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka garanti för delad hosting och en 15-dagars pengarna tillbaka garanti för moln värd. Det är tillgängligt för alla planer och kan begäras från användarområdet. Förnyelsebeställningar kan emellertid inte återbetalas och vissa andra extrakostnader, t.ex. domännamnsavgift, kanske inte heller återbetalas.

Vem är SiteGround bäst för?

SiteGround är ett bra alternativ för användare som vill ha ett företag med otrolig kundsupport. Det erbjuder bra drifttid, och hastigheten är också ganska imponerande. Det är dock lite dyrare än vissa andra webbhotell där ute men är fortfarande ganska populärt på grund av några coola funktioner som gratis SSL-certifikat.

Det är ett utmärkt alternativ för WP-webbplatser på grund av dess WP-värd. Det kan också vara lämpligt för e-handelsföretag på grund av appar från tredje part som kan göra det till en lek att få din webbplats igång. Dessutom gör webbplatsutvecklaren det också enklare att bygga din webbplats på nolltid.

FÖRDELAR
NACKDELAR

 • Gör det enkelt att starta din första webbplats tack vare en enkel att använda webbplatsbyggare och tillgängligheten av WordPress och en massa gratis appar.
 • Utmärkt kundservice eftersom du kan välja att komma i kontakt med teamet över chatt, samtal eller e-post.
 • Gratis e-postmeddelanden och SSL-certifikat med varje paket.
 • Du får njuta av lägre månatliga priser när du köper ett månatligt paket, men du måste betala en extra $ 14,95 installationsavgift (en gång).
 • Du kanske måste gå för dyra planer om du behöver mycket resurser eftersom baspaket har begränsat utrymme och bandbredd.

Rekommenderar vi SiteGround?

SiteGround är ett utmärkt val om du ser allvar med att ha en professionell webbplats. Det erbjuder nästan 100% drifttid och är lätt att använda också. Du kan till och med byta från en annan värd till SiteGround utan problem eftersom det tillhandahåller gratis migrationstjänster och agenterna kommer att hantera jobbet åt dig.

Vi hoppas att denna detaljerade granskning hjälper dig att fatta ett informerat beslut. Vad tycker du om det? Har du någon erfarenhet av SiteGround? Låt oss veta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me