Bluehost Review: Är det så bra som det verkar?

Innan vi skrev denna recension köpte vi Bluehost-tjänster för att testa hur det är. Vi använde det hela året och använder det fortfarande innan vi bestämde oss för att tänka på våra tankar. Under ett års tid såg vi på olika aspekter av Bluehosts prestanda. Vi fokuserade främst på den genomsnittliga belastningstiden och drifttiden. För att säkerställa att vi slutade med en genuin granskning, använde vi verkliga data. Olika aspekter av data som beaktas inkluderar drifttid, laddningstid, viktiga funktioner, kostnad och kundsupport.


Övergripande betyg

4,7 / 5

Funktioner
10/10

Användarvänlig
10/10

Prissättning
8/10

Stöd
10/10

Pålitlighet
10/10

Bluehost-rabatter
Se erbjudanden

Uptime

99,99%

Laddningstid

425 ms

Av de många tillgängliga webbhotellerna har bara tre av dem officiellt rekommenderats av WordPress själva. En sådan webbhotell är Bluehost! Men det är inte där berättelsen slutar. Förutom att vara en WordPress-butik finns det mycket mer än det erbjuder. Det erbjuder tjänster som driver upp enkla bloggar såväl som avancerade e-handelsapplikationer.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar gratis domäner, enkel och användarvänlig kontrollpanel och otrolig kundsupport. Alla dessa funktioner gör Bluehost till en webbhotell som nybörjare väljer.

Nyckelfunktioner

 • Levereras med ett gratis SSL-certifikat och domän
 • Godkänd av WordPress
 • Tillsammans med branschledande drifttid och hårdvara
 • Ett klick på WordPress-installation finns tillgängligt
 • Toppklassig säkerhet och tillägg
 • 99,9% drifttidsgaranti
 • Levereras med 30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Disk utrymme
50 gb

Bandbredd
Obegränsat

Pengar tillbaka
30 dagar

Gratis domän
Ja

Gratis SSL
Ja

Värdplaner
www.bluehost.com

Bluehost Review: Bakgrundsinformation

Bluehost startade 1996 av grundarna Danny Ashworth och Matt Heaton i Provo, Utah. På kort tid blev de en av världens största webbhotell. Idag är företaget värd för över 2 miljoner webbplatser från hela världen.

Bluehost-background-info

Det som gör det unikt är att det har ett långvarigt partnerskap med WordPress. Faktum är att 2006 blev det ett av de officiella WordPress-rekommenderade värdföretagen. Med en personal bestående av 750 anställda som arbetar outtröttligt strävar företaget efter högsta kvalitet på tjänsterna. Det är också stolt över sin kundsupport dygnet runt och utmärkt värdinfrastruktur. Den har också sitt stöd för öppen källkodsprogram som WordPress.

Godkänd av WordPress

Många webbhotell där ute uppfyller minimikraven för WordPress. Emellertid har WordPress officiellt en lista som innehåller några av de bästa alternativen för värdvärlden. Med i listan om Bluehost.

Webbhotellet driver mer än två miljoner webbplatser och är känt för att vara den perfekta WordPress-plattformen. Dess funktioner är inställda för WordPress. Den levereras med en WordPress-centrerad instrumentpanel samt installation med ett klick. Andra funktioner inkluderar ett gratis domännamn, FTP och e-post. Det är också lätt att skala och stödjas av 24/7 support som tillhandahålls av interna WP-experter.

Webbhotell värdstatistik & toppdomäner

Med 13 värdplaner har Bluehost värd en imponerande 2 313 601 totala domäner. Både .com och .org är de vanligaste. Andra domäner inkluderar .info, .us och .biz.

Bluehost-värd-domäner

Bluehost-toppdomäner-stats

Prestanda, Uptime & Laddningstid

Innan du sätter dig på en webbhotell är det viktigt att titta på prestandametriket. Du måste titta på hastigheten (genomsnittlig belastningstid) och värdens drifttid. Alla dessa mätvärden påverkar användarupplevelsen såväl som WordPress SEO-ranking.

Prestandatest (Pingdom)

För att ha en snabb webbplats bör ditt webbhotell också vara snabbt. Med tanke på detta faktum testade vi först värdens hastighet. För att göra det skapade vi en testwebbplats med ett standardtema. Vi har också lagt till dummyinnehåll med bilder så att det fungerar som en riktig webbplats. Slutligen använde vi Pingdom för att testa webbplatsens hastighet.

Som ni ser är lasttiden mindre än en sekund vilket är ganska bra!

pingdom-Bluehost

Server Uptime & Laddningstid (UptimeRobot)

För vårt nästa test tittade vi på Bluehosts totala tillgänglighet. För att göra det såg vi på värdens driftsstopp och responstid. Som resultaten visar har Bluehost inte varit nere i nästan en månad. Dessutom är en uppetid på 99,99% också ganska imponerande.

Hastigheten är också anmärkningsvärt också. Grafen visar att Bluehosts svarstid har varit mer eller mindre ganska stabil. Tiden når knappast en sekund när som helst på dygnet med den genomsnittliga responstiden på nästan en halv sekund. Således garanterar värden stabil och pålitlig prestanda.

Bluehost-drifttid

Bluehost Uptime & Laddningstid för den senaste 3-månadersperioden (UptimeRobot)

Månad
Upptidstatistik
Ladda tidsstatistik
Juni 201999,98%415 ms
Maj 2019100%384 ms
April 201999,99%307 ms

Server svarstid (Bitcatcha)

Med Pingdom och liknande verktyg kan du se hur data som bilder laddas på din webbplats. För mer exakt servertid är Bitcatcha emellertid ett mer lämpligt verktyg. Med detta kan vi testa serverns svarstid utan att ladda några data.

Bluehost-bitcatha

Som ni ser är serverns svarstider ganska exceptionella, särskilt i USA. I andra länder är responstiden lite högre, men den är fortfarande ganska under en sekund. Sammantaget är serverns responstid utmärkt.

Värdplaner och funktioner

Bluehost erbjuder en rad värdplaner för att tillgodose olika kunder. Deras paket inkluderar delad, moln, WordPress, WooCommerce, VPS och dedikerad hosting. Låt oss kort titta på vad varje plan riktas mot.

Typ av värd
# 1-paket
# 2-paket
# 3-paket
# 4-paket
Delad (grundläggande)$ 2,75 / mo$ 4,95 / mo$ 5,45 / mo$ 13,95 / mo
WordPress$ 2,75 / mo$ 4,95 / mo$ 5,45 / mo
VPS$ 19,99 / mo$ 29,99 / mo$ 59,99 / mo
Tillägnad79,99 dollar / mån99,99 USD / mån119,99 USD / mån

Delad värd

Detta är den perfekta planen för dig som startar en ny webbplats med låg trafik. I en sådan plan delar din webbplats resurserna på servern med andra webbplatser. Bluehost erbjuder fyra delade värdplaner. Dessa är Basic, Plus, Choice Plus och Go PRO.

Grundläggande: Från $ 2,75 / månad låter planen du vara värd för en webbplats. Den levereras med 50 GB SSD-lagring, obegränsad och ett gratis SSL-certifikat. Andra funktioner inkluderade 1 inklusive domän, 5 parkerad domän och 25 underdomäner.

Plus: Kostnaden kostar $ 4,95 per månad och planen har obegränsad webbplatser och SSD-lagring och obegränsad bandbredd. Andra funktioner inkluderar ett gratis SSL-certifikat och obegränsade domäner. Som bonus ingår också ett marknadsföringserbjudande på $ 200.

Choice Plus: Priset till $ 5,45 / månad inkluderar Choice Plus-planen allt som ingår i Choice-planen. Den enda skillnaden är att den här planen inkluderar domänens integritet och säkerhetskopiering av webbplatsen.

Go Pro: Denna plan är tillgänglig till ett pris av $ 13,95 / månad och är en avancerad version av Choice Plus-paketet. Den största skillnaden mellan de två är att PRO-paketet innehåller en högpresterande server och en dedikerad IP.

Huvuddrag
Grundläggande
Plus
Choice Plus
Proffs
Startat pris$ 2,75 / mo$ 4,95 / mo$ 5,45 / mo$ 13,95 / mo
Förnyelsepris$ 7.99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo$ 23.99 / mo
webbplatser1ObegränsatObegränsatObegränsat
SSD Disk Space50 GBObegränsatObegränsatObegränsat
Bandbreddobegränsadobegränsadobegränsadobegränsad
E-postkonton5ObegränsatObegränsatObegränsat
Domän (er) värd1ObegränsatObegränsatObegränsat
GRATIS domäner ingår1ObegränsatObegränsatObegränsat
GRATIS SSL-certifikat

Bluehost-delad-paket

WordPress Hosting

Som framgår av namnet, ett värdpaket för webbplatser som drivs av WordPress. Förutom att de är optimerade för att köra WP-webbplatser kan det också skydda dina webbplatser från vanliga hot. Bluehost har fyra WordPress-värdplaner att erbjuda. Dessa inkluderar Basic, Plus och Choice Plus.

Grundläggande: Priset är $ 2,75 / månad och låter planen vara värd för en webbplats. Planen innehåller andra funktioner som 50 GB SSD-lagring, gratis SSL-certifikat och ett gratis domän på ett år. Marknadskredit på 50 $ ingår också i denna plan.

Plus: Med denna plan prissatt till $ 4,95 per månad får du obegränsade webbplatser, obegränsad bandbredd och gratis SSL-certifikat. Dessutom ingår också gratis domän för ett år, obegränsade underdomäner och $ 100 marknadsföringskredit.

Choice Plus: Med denna $ 5,45 / månad-plan får du obegränsade webbplatser, gratis SSL-certifikat och obegränsad SSD-lagring. Andra funktioner inkluderar en gratis domän för ett år, $ 200 marknadsföringskrediter och CodeGuard grundläggande säkerhetskopiering.

Bluehost-wordpress-paket

VPS Hosting

VPS-värd kan kallas en uppgradering till WordPress-värd. Det låter dig använda virtuella dedikerade resurser i en delad miljö. Det finns tre VPS-värdplaner på Bluehost. Dessa är standard, förbättrade och ultimata.

Standard: Från $ 18.99 / månad inkluderar planen 2 kärnor, 2 GB RAM, 1 TB bandbredd och 50 GB SSD-lagring. Andra funktioner inkluderar 1 domän, 1 IP-adress, 30 dagars återbetalningsgaranti och support dygnet runt. Gratis SSL ingår också.

förbättrad: För $ 29,99 / månad inkluderar denna plan 2 kärnor, 60 GB SSD-lagring, 4 GB RAM och 2 TB bandbredd. Det kommer också med 24/7 support, 2 IP-adresser och 30-dagars återbetalningsgaranti. Dessutom ingår en SSL gratis.

Slutlig: Till $ 59,99 / månad inkluderar denna plan fyra kärnor, 120 GB SSD-lagring, 8 GB RAM och 3 TB bandbredd. 1 inkluderad domän, 2 IP-adresser och support dygnet runt ingår också. Liksom andra planer innehåller detta också gratis SSL-certifikat och 30-dagars återbetalningsgaranti.

Bluehost-VPS-paket

Dedikerad servervärd

Med dedikerad servervärd har du resurserna på servern för dig själv. Det finns tre dedikerade värdplaner. Dessa är standard, förbättrad och premium.

Standard: Kostnaden kostar $ 79,99 / månad och innehåller 4 kärnor och 8 trådar, en hastighet på 2,3 GHz och 500 GB lagring. Dessutom kommer det med 4 GB RAM, 5 TB bandbredd, 3 IP-adresser och 1 inkluderade domäner. Andra funktioner inkluderar ett gratis SSL-certifikat, 24/7 support och 30-dagars återbetalningsgaranti.

förbättrad: På $ 99,99 / månad har planen 4 kärnor, 8 trådar, 2,5 GHz hastighet, 1 TB lagring och 8 GB RAM. Andra funktioner inkluderar 10 TB bandbredd, 1 domäner inkluderade och 4 IP-adresser. Liksom andra planer inkluderar denna också gratis SSL, 24/7 support och 30-dagars återbetalningsgaranti.

Premie: Från $ 119.99 / månad, kommer denna plan med 4 kärnor och 8 trådar, en hastighet på 3,3 GHz och 1 TB lagring. Dessutom ingår 1 domän, 16 GB RAM, 15 TB bandbredd och 5 IP-adresser. Liksom andra planer har denna också gratis SSL, 24/7 support och 30-dagars återbetalningsgaranti.

Bluehost-dedikerade-paket

Bluehost Basic (delad plan) i detalj

Bluehost har ett delat värdpaket som är lämpligt för startsidor. Deras delade plan har tre olika nivåer. Alla tre planerna har funktioner som värdkunder vanligtvis vill ha.

Plans & Priser i detalj

Låt oss se de funktioner som ingår i de tre grundläggande planerna samt kostnaden för varje. Det finns två uppgraderingar tillgängliga för dem som vill ha mer från grundplanen. Dessa är Plus-planen och Choice Plus-planen.

Vad ingår i de delade paketen?

Bluehost Basic: Med den grundläggande planen kan du bara vara värd för en enda webbplats. Andra funktioner i planen inkluderar en domän, 50 GB lagring, 25 underdomäner och 5 e-postkonton. För första gången användare är priset $ 2,95 per månad. Samtidigt är förnyelsepriset $ 7,99 / månad.

Bluehost Plus: Plus-planen innehåller obegränsad webbplats, bandbredd och webbutrymme. Du får också obegränsade e-postkonton. Startpriset för detta paket är $ 5,95 per månad. Förnyelsepriset är under tiden $ 10,99 / månad.

Bluehost Choice Plus: Denna plan tar den lite längre från plusplanen. Det inkluderar alla funktioner i plusplanen. Dessutom innehåller det extra som SiteBackup Pro och domänens integritet värd mer än $ 80 / år. För första gången användare kostar planen $ 5,95 per månad. Förnyelsepriset är $ 14,99 / månad.

Bluehost Go PRO: Go PRO-planen är ett steg längre från Choice Plus-paketet. Den har allt som Plus-planen innehåller och kombinerar den med en högpresterande server. Dessutom innehåller den också en dedikerad IP.

Huvuddrag
Grundläggande
Plus
Choice Plus
Startat pris$ 2,75 / mo$ 5,45 / mo$ 5,45 / mo
Förnyelsepris$ 7.99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo
webbplatser1ObegränsatObegränsat
SSD Disk Space50 GBObegränsatObegränsat
Bandbreddobegränsadobegränsadobegränsad
E-postkonton5ObegränsatObegränsat
Domän (er) värd1ObegränsatObegränsat
GRATIS domäner ingår1ObegränsatObegränsat
GRATIS SSL-certifikat
GRATIS webbplatsbyggare
GRATIS webbplatsöverföring
cPanel & Softaculous
Nattliga säkerhetskopior
MySQL-databaser
Cloudflare CDNTilläggTilläggTillägg
PrestandaStandardStandardStandard
Pengar tillbaka garanti30 dagar30 dagar30 dagar

Startande & Priser Tabeller

Medan grundplanen kostar $ 2,75 för en månad kostar båda de andra paketen samma. De börjar på $ 5,45 för en månad.

Betalningsperiod / plan
(endast för nya användare)
Grundläggande
Plus
Choice Plus
Go Pro
12 månader$ 4,95 / mo$ 7,45 / mo$ 7,45 / mo$ 18,95 / mo
24 månader$ 3,95 / mo$ 6.95 / mo$ 6.95 / mo$ 15.95 / mo
36 månader$ 2,75 / mo$ 5,45 / mo$ 5,45 / mo$ 13,95 / mo

Förnyelsepriser

Förnyelsepriset för alla tre är helt annorlunda och varierar beroende på betalningsplanen. Den billigaste är 36-månadersplanen. För grundplanen är det $ 7,99 / månad. För Plus-planen kostar förnyelsen $ 10,99 / månad. För Choice Plus-planen är förnyelsepriset $ 14,99 / månad. Slutligen, för Go Pro-planen, är förnyelseskostnaden $ 23,99 / månad.

Betalningsperiod / plan
(förnyelsepriser)
Grundläggande
Plus
Choice Plus
Go Pro
12 månader$ 8.99 / mo$ 12.99 / mo$ 16.99 / mo$ 25.99 / mo
24 månader$ 8,49 / mo$ 11.99 / mo$ 15.99 / mo$ 24.99 / mo
36 månader$ 7.99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo$ 23.99 / mo

Huvudfunktioner i detalj

Låt oss titta på några av de viktigaste funktionerna som Bluehost har att erbjuda. Dessa hjälper dig att avgöra hur bra eller dåligt det här alternativet är för dig.

Domän namn & E-post

Ett domännamn ingår gratis med alla delade värdplaner för hela året. Även om det kan kosta upp till $ 20 någon annanstans, ger Bluehost det bort gratis. En professionell e-postadress har olika fördelar. Det ger ditt företag medvetenhet genom att visa domänen till kunderna med de e-postmeddelanden du skickar ut. Dessutom lägger det till trovärdighet bara genom att vara ansluten till domänen. Det finns tre alternativ för e-post med personlig domän med Bluehost. Email Essential-planen kostar $ 2,99 per licens / månad medan Business Plus är $ 5,99 per licens / månad. Dessutom prissätts Business Pro till $ 9,99 per licens / månad.

Bluehost-domännamn

Webbplats & Bandbredd

För lagring är alternativet ganska grundläggande. Medan hårddiskutrymmet är SDD finns det ganska mycket av det. Grundplanen har 50 GB vilket är tillräckligt för många användare.

Det finns inte heller några begränsningar på bandbredden. Även om den är obegränsad är den inte obegränsad så att den enkelt kan hantera regelbunden användning på webbplatsen. Samtidigt kommer alla andra avancerade delade värdplaner med obegränsad bandbredd och obegränsad SSD-lagring.

WordPress-installation med ett klick

Bluehost erbjuder installation med ett klick för olika populära programvaror. Dessa inkluderar WordPress samt andra applikationer som Drupal och Magento. Om du väljer Blueрost WordPress-värd får du dessutom olika WP-funktioner. Dessa inkluderar gratis e-post, automatiska WordPress-uppdateringar, iscensättningsmiljö och automatisk WP-installation.

Migrationsservice

Tyvärr erbjuder Bluehost inte gratis webbplatsmigreringar. Du måste betala en rejäl avgift på $ 149,99 för att njuta av migrationstjänster. Dessutom överför värden inte mer än 20 e-postkonton och 5 webbplatser.

Andra funktioner

Andra funktioner som Bluehost erbjuder inkluderar en applikationsrik instrumentpanel. Med hjälp av instrumentpanelen kan du integrera olika tjänster som Google Apps och CloudFlare i cPanel. Dessutom finns det många tillägg tillgängliga också. Dessa inkluderar multi-serverhantering, unika IP-adresser, domänskydd, SiteLock och skräppost.

Domänskydd

Med det domänskydd som Bluehost har att erbjuda kan du hålla din webbplats skyddad. Det hjälper till att förhindra nätfiskeattacker, skräppost och stöld. Det gör du genom att dölja den personliga information som är kopplad till din domän. Domänens integritet kostar $ 0,99 / månad.

SSL-certifikat

Varje plan inkluderade gratis SSL-certifikat som drivs av Let’s Encrypt. Detta ger dig en säker anslutning mellan dina besökare och din webbplats. Som ett resultat hjälper det till att skydda personlig information och annan känslig information.

SiteLock-säkerhet

Bluehost erbjuder också SiteLock Security med sina delade värdplaner. Du kan få det för $ 1,99 / månad. Med sin hjälp kan du spara din webbplats från skadlig programvara och attacker. SiteLock Security fungerar genom att upptäcka och fixa hot innan de blir ett problem. Ett annat alternativ är CodeGuard Basic. Detta gör dagliga säkerhetskopior och kontrollerar för ändringar på webbplatsen. Du kan få det till $ 2,99 / månad.

Dedikerad IP

En dedikerad IP ingår inte i den grundläggande delade värdplanen. På liknande sätt ingår det inte heller i Choice och Choice Plus-planen. En dedikerad IP ingår endast i Pro-planen.

Säkerhetskopior

Alla de delade planerna har automatiska säkerhetskopior gratis. Dagliga, veckovisa och månatliga säkerhetskopior erbjuds. Så om det finns ett problem med din webbplats kan du enkelt återställa den till föregående tillstånd. Dessutom kan du också hålla alla filer säkra.

Andra funktioner

Eftersom Bluehost fokuserar ganska mycket på säkerhet finns det många andra säkerhetsfunktioner också. Apache Spam Assassin, Spam Hammer och Spam Experts erbjuder tre olika lager av anti-spam-skydd. Dessutom är katalogerna skyddade med lösenord. SSH-åtkomst tillhandahålls också. Som ett resultat kan du få åtkomst till konfigurationsfiler på ett säkert sätt.

Serverplats

För Bluehost finns det bara en serverplats. Servern ligger i Provo, Utah där företaget är baserat.

Enkel användning

Utan tvekan har Bluehost en elegant och modern webbplats. Denna rena design sträcker sig också mot deras användarbackend. Som ett resultat är webbplatsen ganska användarvänlig. Det erbjuder också följande:

Enkel registrering

Att registrera sig och ställa in en domän är ganska enkelt och tar inte för mycket tid. Välj bara önskad plan och nämn sedan detaljerna. Du kan antingen få en ny domän eller använda den du redan har.

Därefter måste du skapa ett konto och nämna alla dina detaljer. Här blir du ombedd att ange dina betalningsuppgifter också.

Betalningsmetoder

För att säkerställa ytterligare användarvänlighet accepterar värden betalning med en majoritet av kreditkort. Du kan också betala med PayPal.

Bluehost-betalningar

kontoaktivering

De flesta användare kan njuta av omedelbar kontoaktivering. Men om det finns misstankar om bedrägeri eller felaktig information kan aktiveringen försenas.

Kontrollpanel och instrumentpanelupplevelse

Bluehost levereras med en lättanvänd och enkel cPanel-kontrollpanel. Det är enkelt att ställa in din webbplats och hantera den. Gränssnittet är så enkelt att du bara behöver klicka på ikonerna du behöver gå till.

Kundtjänst (support)

Liksom allt annat är inte heller kundsupport imponerande. Det finns ett team på 300 personer som är redo att hjälpa kunder. Dessutom ges support på flera språk. Dessutom inkluderar de dyra paketen teknisk support också. Följande kundsupportkanaler är tillgängliga:

Bluehost-support

Live chat

Generellt tar det mindre än en minut för agenten att gå med i din chattbubbla. Men programvaran ber dig att vänta minst fem minuter på att en agent ska anslutas. Dessutom är köerna inte för långa, så du behöver inte vänta. Representanterna har också kunskap om grundläggande saker så att du kan få den hjälp du behöver.

biljetter

Biljettjänsten är också imponerande. Inom en timme svarar Bluehost rutinmässigt på förfrågningarna.

Telefon

Det finns ett internationellt nummer för uppringande agenter. Det som är imponerande är att kundrepresentanterna har god kunskap. Således är de väl utrustade för att svara på frågor. Generellt sett är telefonstöd ett bra alternativ.

Utbildningsresurser (Knowledge Base)

Kunskapsbasen har svar på de flesta frågor. Detaljerade handledning finns också i form av artiklar om hur man gör och e-böcker. Dessa kommer med bilder för att göra allt lättare att förstå. En FAQ finns också som täcker ett brett utbud av ämnen.

Bluehost-pedagogiska-resurser

Pengar tillbaka-garanti (återbetalningspolicy)

Bluehost-planerna har 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Så om du avbokar bara inom den första månaden kan du få hela återbetalningen. Men om du avbokar efter det, får du inte den förhållandevis återbetalningen. Observera att domänavgiften inte återbetalas.

Vem är Bluehost bäst för?

Efter en grundlig granskning har vi kommit fram till att Bluehost är perfekt för:

 • De som söker en så pålitlig webbhotell med ett gott rykte. Det är ett faktum att Bluehost är ett gammalt namn i branschen och har byggt ett starkt förtroende genom åren.
 • WordPress-användare som kan spendera mer för att få tillgång till ytterligare funktioner. De kommer också att få ett dedikerat team av WordPress-experter.
 • Ägare av såväl små som stora företag. Bluehost är ett bra alternativ om du har en budget och bara vill ha värd för allmänna ändamål.

FÖRDELAR
NACKDELAR

 • Planer har vanligtvis obegränsad bandbredd, disklagring och domänhosting.
 • En gratis domän ingår i paketet under ett år.
 • Den förbättrade cPanel är enkel att använda och ger snabb åtkomst till funktionerna.
 • Alla planer har utmärkta säkerhetsfunktioner.
 • Det finns många uppsäljningar vilket är ett problem om du har en budget.
 • Medan WordPress-planerna är funktionsrika är de jämförelsevis ganska dyra.

Rekommenderar vi Bluehost?

Oavsett vilka planer du väljer finns det många utmärkta extrafunktioner och funktioner. Dessutom är planerna så olika att du får flexibilitet oavsett din budget. Generellt sett kan Bluehost täcka nästan alla typer av behov.

Sammanfattningsvis är Bluehost en webbhotell som vi definitivt rekommenderar till alla. Om du vill ha en webbhotell med ett gott rykte, är detta ditt bästa alternativ. Med skalbara och billiga planer kan du anpassa dina lösningar och du kan komma igång när som helst!

Vi hoppas att denna detaljerade granskning hjälper dig att fatta ett informerat beslut. Vad tycker du om det? Har du någon erfarenhet av Bluehost? Låt oss veta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map