SiteGround Review: is dit de juiste hosting voor u?

We hebben SiteGround gecontroleerd om te bepalen hoe goed het is. We hebben de service gekocht en onze website gemaakt om de functies van het bedrijf te controleren. We hebben alles bestudeerd, van de kosten tot de uptime en het laden van echte gegevens om een ​​betrouwbare en echte beoordeling van de hostingprovider te schrijven.


Algemene beoordeling

4.5 / 5

Kenmerken
10/10

Gebruikersvriendelijk
10/10

Prijzen
7/10

Ondersteuning
10/10

Betrouwbaarheid
10/10

SiteGround kortingen
Zie aanbiedingen

Uptime

99,99%

Laadtijd

546 ms

SiteGround is een gerenommeerde naam in de branche, voornamelijk omdat het een door WordPress ondersteund platform is. Degenen die de service hebben gebruikt, zweren erbij omdat het een heleboel hostingservices biedt en ook bekend staat om zijn geweldige klantenondersteuning. Gelanceerd in 2004, lijkt het webhostingbedrijf een goede reputatie te hebben en heeft het een gelukspercentage van 99,7%, wat aangeeft hoe geliefd het is bij zijn klanten die voortdurend groeien in aantal.

In deze review zullen we het in detail ontleden en besluiten of het het proberen waard is. Laten we zonder veel oponthoud eens kijken naar onze SiteGround-recensie.

Belangrijkste kenmerken

 • SSD-opslag en NGINX-servertechnologie bieden een snelle service
 • Veel pakketten bevatten een gratis website-transferservice
 • Beveiliging en add-ons van topklasse
 • Alle services bevatten CloudFlare CDN voor een extra snelheidsboost
 • Ondersteund door WordPress + 99,9% uptime-garantie
 • Vier datacenters op drie continenten

Schijfruimte
10 GB

Bandbreedte
Onbeperkt

Geld terug
30 dagen

Gratis domein
Nee

Gratis SSL
Ja

Hostingplannen
www.siteground.com

SiteGround Review: achtergrondinformatie

Het hoofdkantoor is gevestigd in Bulgarije, het heeft datacenters over de hele wereld (VS, Europa en Azië) en is aanwezig op zes locaties. Gelanceerd in 2004, is het langzaam op weg naar het beheer van 1.900.000 domeinnamen.

Het bedrijf heeft in totaal 400 werknemers en het groeit snel om meer getalenteerde mensen in dienst te nemen om tegemoet te komen aan het groeiende aantal klanten. Het staat bekend om zijn fantastische klantenservice, die de klok rond en in meerdere talen beschikbaar is. Dit is een van de redenen waarom het platform niet alleen populair is in de Verenigde Staten, maar over de hele wereld.

siteground-background-info

Ondersteund door WordPress

Het is een “WordPress” aanbevolen hosting bedrijf voornamelijk te danken aan zijn buitengewoon ongelooflijke klantenondersteuning. De hostingprovider is erg populair onder WordPress-gebruikers en biedt zelfs speciale kortingen aan WP Beginners.

Het platform maakt het een koud kunstje om WordPress-sites te hosten. U kunt WP met een enkele klik installeren, genieten van beheerde updates, WP-staging en git-integratie, en W-Cli.

Het maakt ook gebruik van de nieuwste technologieën zoals HTTP / 2, PHP 7, SSD-schijven en op NGINX gebaseerde caching om de site te beschermen en goede laadtijden te garanderen.

Website gehoste statistieken & TLD’s

De website host momenteel ongeveer 738.149 websites en biedt in totaal 11 hostingplannen. Het biedt een verscheidenheid aan TLD’s, waaronder .com, .biz, .info, .org en op het land gebaseerde TLD’s, waaronder .us.

siteground-domains-stats

siteground-tlds-stats

Prestaties, uptime & Laadtijd

Om een ​​onpartijdige en echte recensie te schrijven, hebben we ons aangemeld voor het hostingaccount van SiteGround en hebben we verschillende services gebruikt om de kwaliteit van de hosting die door het bedrijf wordt aangeboden te meten. We waren behoorlijk onder de indruk van de algehele prestaties omdat de site zelf snel werd geladen en ook een ongelooflijke uptime en laadtijd bood. We zouden zeggen dat het tot de beste top 3 behoort als het gaat om uptime en snelheid.

Prestatietest (Pingdom)

Om een ​​snelle website te hebben, moet uw webhostingbedrijf ook snel zijn. Gezien dit feit hebben we eerst de snelheid van de host getest. Hiervoor hebben we een testwebsite gemaakt met een standaardthema. We hebben ook dummy-inhoud met afbeeldingen toegevoegd, zodat het werkt als een echte website. Ten slotte hebben we Pingdom gebruikt om de snelheid van de site te testen.

pingdom-siteground

We gebruikten geen trucs voor het optimaliseren van de snelheid of caching en waren onder de indruk van hoe snel de website laadde – 726ms. Dit is sneller dan 70% van de sites die we hebben getest.

Server-uptime & Laadtijd (UptimeRobot)

We hebben een live site gemaakt en deze regelmatig getest op uitvaltijden en reactietijden. De website is de afgelopen 40 dagen niet één keer uit de lucht gegaan en bood de afgelopen 30 dagen een uptime van 100%. Dit is behoorlijk indrukwekkend. Bovendien is de reactietijd ook goed en bedraagt ​​deze gemiddeld 691,23 MB, wat slechts tweemaal per dag oploopt tot 1 seconde. Het is een vrij betrouwbare en stabiele host wat betreft uptime en responstijd.

siteground-uptime

SiteGround Uptime & Laadtijd voor de laatste 3 maanden (UptimeRobot)

Maand
Uptime-statistieken
Laad tijdstatistieken
Juni 201999,99%608 ms
Mei 201999,98%624 ms
April 2019100%682 ms

Serverreactietijd (Bitcatcha)

We hebben Bitcatcha gebruikt om de algehele prestaties van de site te beoordelen. De servers presteerden buitengewoon goed in de VS, terwijl de snelheid in andere landen iets langzamer was, het was nog steeds minder dan een seconde en de respons was de langzaamste in Sao Paulo, Brazilië, met 5243 ms.

siteground-bitcatha

Over het algemeen zouden we zeggen dat het indrukwekkend is met betrekking tot het percentage dat onder een seconde bleef. Het kan een geweldige optie zijn als u zich voornamelijk op het Amerikaanse publiek richt, maar als uw belangrijkste publiek in Azië of andere continenten ligt, is het misschien niet de beste keuze.

Hostingplannen en -functies

SiteGround biedt een verscheidenheid aan hostingplannen die zijn onderverdeeld in verschillende typen. Ze bieden gedeelde, toegewijde, reseller, cloud en beheerde WordPress-hosting.

Soort hosting
# 1 Pakket
# 2 Pakket
# 3 Pakket
# 4 Pakket
Gedeeld (basis)$ 3,95 / maand$ 5,95 / maand$ 11,95 / mnd
WordPress$ 3,95 / maand$ 5,95 / maand$ 11,95 / mnd
Wolk$ 80 / maand$ 120 / maand$ 160 / maand$ 240 / maand
Toegewijd$ 269 / maand$ 349 / maand$ 729 / maand

Gedeelde hosting

Beginnen: Voor $ 3,95 / maand krijg je 10 GB webruimte met 10.000 maandelijkse bezoekers. Het is geschikt voor kleine sites en u kunt slechts één website hosten.

GrowBig: Voor $ 5,95 / maand krijg je 20 GB webruimte met 25.000 maandelijkse bezoekers. Het is geschikt voor middelgrote bedrijven en u kunt onbeperkte sites hosten. Bovendien wordt het geleverd met verschillende premiumfuncties.

GoGeek: Voor $ 11,95 / maand krijg je 30 GB webruimte met 100.000 maandelijkse bezoekers. Het is geschikt voor grote sites en u kunt er ook meerdere websites hosten.

Belangrijkste kenmerken
Beginnen
GrowBig
GoGeek
Begonnen prijs$ 3,95 / maand$ 5,95 / maand$ 11,95 / maand
Verlengingsprijs$ 11,95 / maand$ 19,95 / maand$ 34,95 / maand
Websites1OnbeperktOnbeperkt
SSD-schijfruimte10 GB20 GB30 GB
BandbreedteOnbepaaldOnbepaaldOnbepaald
EmailaccountsVrijVrijVrij
Domein (en) gehostOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
GRATIS domeinen inbegrepen
GRATIS SSL-certificaat

siteground-shared-packages

WordPress-hosting

De WordPress-hostingprogramma’s van SiteGround zijn behoorlijk populair en zijn hetzelfde als gedeelde hostingplannen, behalve dat ze betere WP-ondersteuning en prestaties bevatten met gratis transfers:

Beginnen: Begint voor slechts $ 3,95 / maand en laat je 1 website hosten. Het pakket wordt geleverd met 10 GB webruimte en 10.000 maandelijkse bezoeken. Je kunt ook genieten van een aantal essentiële functies, waaronder een webbouwer, 24/7 ondersteuning, onbeperkte MySQL, gratis SSL en HTTPS, e-mailaccounts en dagelijkse back-ups.

GrowBig: Begint voor slechts $ 5,95 / maand en laat je 1 website hosten. Het pakket wordt geleverd met 20 GB webruimte en bezoeken van 25.000 maanden. U kunt ook genieten van alle essentiële functies met een aantal premiumfuncties, waaronder technische ondersteuning met prioriteit, gratis site-overdracht, gratis back-upherstel en verbeterde snelheid.

GoGeek: Begint voor slechts $ 11,95 / maand en laat je 1 website hosten. Het pakket wordt geleverd met 30 GB webruimte en bezoeken van 100.000 maanden. Je kunt ook genieten van alle essentiële en premium functies met een heleboel geeky-functies, waaronder minder accounts op de server, WordPress-staging, Joomla-staging, PCI-compatibele servers en Git Repo-creatie met één klik.

siteground-wordpess-pakketten

WOOCommerce Hosting

Het is geschikt voor alle formaten en begint vanaf $ 3,95 / maand. Ze worden allemaal geleverd met WooCommerce en Storefront geïnstalleerd.

Beginnen: Begint voor slechts $ 3,95 / maand en laat je 1 website hosten. Het pakket wordt geleverd met 10 GB webruimte en bezoeken van 10.000 maanden. Je kunt ook genieten van een aantal essentiële functies, waaronder een webbouwer, 24/7 ondersteuning, onbeperkte MySQL, gratis SSL en HTTPS, 4 serverlocaties, automatische updater, e-mailaccounts en dagelijkse back-ups.

GrowBig: Begint voor slechts $ 5,95 / maand en laat je 1 website hosten. Het pakket wordt geleverd met 20 GB webruimte en bezoeken van 25.000 maanden. Je kunt ook genieten van alle essentiële functies met een heleboel premiumfuncties, waaronder prioritaire technische ondersteuning, WooCommerce SuperCacher en gratis back-upherstel.

GoGeek: Begint voor slechts $ 11,95 / maand en laat je 1 website hosten. Het pakket wordt geleverd met 30 GB webruimte en bezoeken van 100.000 maanden. Je kunt ook genieten van alle essentiële en premium functies met een heleboel geeky-functies, waaronder PCI-compatibele servers en Git Repo-creatie met één klik.

siteground-woocommerce-pakketten

Cloud Hosting

Het begint al vanaf $ 80 / maand en is volledig beheerd, snel en schaalbaar. Alle bronnen zijn automatisch schaalbaar en bieden dagelijkse back-ups met gratis CDN en meerdere locaties:

Invoer: Begint voor slechts $ 80 / maand en wordt geleverd met 40 GB SSD-ruimte en 5 TB aan gegevensoverdracht. Bovendien geniet u van 1 CPU-kern.

Bedrijf: Begint voor slechts $ 120 / maand en wordt geleverd met 60 GB SSD-ruimte en 5 TB aan gegevensoverdracht. Bovendien krijg je 2 CPU-kern.

Business Plus: Begint voor slechts $ 160 / maand en wordt geleverd met 80 GB SSD-ruimte en 5 TB aan gegevensoverdracht. Bovendien geniet u van een kern met 3 CPU’s.

Superkracht: Begint voor slechts $ 240 / maand en wordt geleverd met 120 GB SSD-ruimte en 5 TB aan gegevensoverdracht. Bovendien krijg je 4 CPU-kern.

siteground-cloud-pakketten

Hosting van wederverkopers

Dit plan begint voor slechts $ 42 en is geschikt om meerdere websites te hosten. U krijgt zelfs volumekorting en krijgt toegang tot speciale domeinnamen.

siteground-reseller-pakketten

Toegewijde hosting

Dit is een goede oplossing voor grote bedrijven omdat alle bronnen voor uw website worden gebruikt.

Ingangsserver: Het begint al vanaf $ 269 / maand en wordt geleverd met 4 CPU-kernen. U kunt genieten van 8 MB CPU-cache met 480 GB schijfruimte en 10 TB bandbreedte.

Machtsserver: Het begint al vanaf $ 349 / maand en wordt geleverd met 4 CPU-kernen. U kunt genieten van 8 MB CPU-cache met 960 GB schijfruimte en 10 TB bandbreedte.

Super Power Server: Het begint al vanaf $ 729 / maand en wordt geleverd met 2 × 6 CPU-kernen. U kunt genieten van 15 MB CPU-cache met 2 × 9460 GB schijfruimte en 10 TB bandbreedte.

Toegangsserver
Power Server
Super Power Server
$ 269 / maand$ 349 / maand$ 729 / maand
Intel Xeon E3-1230 SSDIntel Xeon E3-1270 SSD2 x Intel Xeon E5-2630 SSD
3.20Ghz CPU kloksnelheid3.50Ghz CPU kloksnelheid2.00Ghz CPU kloksnelheid
4 CPU-kernen8 CPU-threads2 x 12 CPU-threads
8 CPU-threads8 CPU-threads2 x 12 CPU-threads
8 MB CPU-cache8 MB CPU-cache15 MB CPU-cache
16 GB DDR3 RAM32 GB DDR3 RAM64 GB DDR3 RAM
480 GB SSDSSD van 960 GB2x960GB SSD in RAID1
10TB bandbreedte10TB bandbreedte10TB bandbreedte

siteground-dedicated-pakketten

SiteGround Basic (gedeeld plan) in detail

SiteGround shared hostingplan, de StartUp, is geoptimaliseerd voor hosting. Het heeft al die functies die 99,9% van de hostingklanten wenst. Om dezelfde reden bieden ze klanten een direct pad om zich via de website voor dit plan aan te melden.

Plannen & Prijzen in detail

Laten we eens kijken naar de functies in het basisplan en de prijs die u moet betalen. Er zijn ook twee upgrade-opties beschikbaar voor degenen die ze nodig hebben. Zij zijn de GrowBig en GoGeek plannen.

Wat is inbegrepen in de gedeelde pakketten?

StartUp (basispakket): Begint voor slechts $ 3,95 / maand en laat je 1 website hosten. Het pakket wordt geleverd met 10 GB webruimte en bezoeken van 10.000 maanden. Je kunt ook genieten van een aantal essentiële functies, waaronder een webbouwer, 24/7 ondersteuning, onbeperkte MySQL, gratis SSL, e-mailaccounts en dagelijkse back-ups.

GrowBig: Begint voor slechts $ 5,95 / maand en laat je 1 website hosten. Het pakket wordt geleverd met 20 GB webruimte en bezoeken van 25.000 maanden. U kunt ook genieten van alle essentiële functies met een aantal premiumfuncties, waaronder technische ondersteuning met prioriteit, gratis site-overdracht, gratis back-upherstel en verbeterde snelheid.

GoGeek: Begint voor slechts $ 11,95 / maand en laat je 1 website hosten. Het pakket wordt geleverd met 30 GB webruimte en 100.000 bezoeken per maand. Je kunt ook genieten van alle essentiële en premium functies met een heleboel geeky-functies, waaronder minder accounts op de server, WordPress-staging, Joomla-staging, PCI-compatibele servers en Git Repo-creatie met één klik.

Belangrijkste kenmerken
Basic
Plus
Keuze Plus
Begonnen prijs$ 2,75 / maand$ 5,45 / maand$ 5,45 / maand
Verlengingsprijs$ 7,99 / mnd$ 10,99 / maand$ 14,99 / maand
Websites1OnbeperktOnbeperkt
SSD-schijfruimte50 GBOnbeperktOnbeperkt
BandbreedteOnbepaaldOnbepaaldOnbepaald
Emailaccounts5OnbeperktOnbeperkt
Domein (en) gehost1OnbeperktOnbeperkt
GRATIS domeinen inbegrepen1OnbeperktOnbeperkt
GRATIS SSL-certificaat
GRATIS Site Builder
GRATIS websiteoverdracht
cPanel & Softaculous
Onbeperkte MySQL DB
Onbeperkte sub- en geparkeerde domeinen
Geldteruggarantie30 dagen30 dagen30 dagen
Gratis CDN bij elk account
SuperCacherAlleen niveau 1Alle 3 niveausAlle 3 niveaus
Anti-hack-systemen & Helpen
Geautomatiseerde dagelijkse back-up
Geavanceerde back-up op aanvraag
PCI-compatibele servers
Gratis SSH- en SFTP-toegang
MySQL & PostgreSQL-databases
FTP-accounts
Vooraf geïnstalleerde Git
Enscenering

Beginnend & Verlengingstabellen

Het bedrijf geeft momenteel geen kortingen op langlopende contracten, maar let op speciale aanbiedingen die van tijd tot tijd kunnen komen.

Betalingsperiode / plan
(alleen voor nieuwe gebruikers)
Beginnen
GrowBig
GoGeek
Betalingsperiode / plan
(verlengingsprijzen)
Beginnen
GrowBig
GoGeek
1 maand$ 3,95 / maand +
($ 14,95 setup)
$ 5,95 / maand +
($ 24,95 setup)
$ 11,95 / maand +
($ 24,95 setup)
12 maanden$ 3,95 / maand$ 5,95 / maand$ 11,95 / maand
24 maanden$ 3,95 / maand$ 5,95 / maand$ 11,95 / maand
24 maanden$ 3,95 / maand$ 5,95 / maand$ 11,95 / maand
1 maand$ 11,95 / maand$ 19,95 / maand$ 34,95 / maand
12 maanden$ 11,95 / maand$ 19,95 / maand$ 34,95 / maand
24 maanden$ 11,95 / maand$ 19,95 / maand$ 34,95 / maand
36 maanden$ 11,95 / maand$ 19,95 / maand$ 34,95 / maand

siteground-prijstabel

Belangrijkste kenmerken in detail

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste functies die SiteGround te bieden heeft. Deze helpen u bepalen hoe goed of slecht deze optie voor u is.

Domeinnaam & E-mail

Geen enkel gedeeld hostingplan wordt momenteel geleverd met een gratis domeinnaam. Het bedrijf blijft echter met nieuwe updates en promoties komen, dus houd het in de gaten. Wat betreft e-mails, u hoeft zich geen zorgen te maken, aangezien alle pakketten worden geleverd met onbeperkte e-mailaccounts.

siteground-domeinnaam

WordPress One-Click installatie

U kunt ervoor kiezen om WordPress te installeren met slechts een enkele klik op een gedeeld hostingplan. Als u echter van plan bent een WP-site te hebben, kunt u ervoor kiezen om voor WordPress-hosting te gaan. U krijgt een heleboel WordPress-functies, waaronder gratis installatie, automatische updates, gratis SSL en migratie. Als u voor een duurdere optie kiest, krijgt u nog meer, inclusief on-demand back-ups.

Migratiedienst

Het duurt slechts 24 uur om uw bestaande account over te zetten naar SiteGround. De migratiediensten zijn gratis beschikbaar op de duurdere pakketten, met uitzondering van WP-pakketten waarbij alle pakketten met gratis migratie worden geleverd. Het goede is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de taak, aangezien het team van de host het voor u zal doen.

website bouwer

Alle pakketten worden geleverd met een websitebouwer. Het bevat een mix van sjablonen en is vrij eenvoudig te gebruiken.

Andere mogelijkheden

Anders dan dit, biedt SiteGround u een heleboel functies, waaronder PCI-compatibele servers, WordPress-staging, Joomla-staging en gratis sitetransfers. De functies verschillen echter van pakket tot pakket en sommige zijn mogelijk alleen beschikbaar met een duurder hostingplan.

Domeinprivacybescherming

Het bedrijf biedt Domain Privacy Protection. Het is beschikbaar in het gebruikersgedeelte en beschermt uw gegevens tegen openbaarheid. Het is essentieel als u niet wilt dat uw naam en adres openbaar worden gemaakt. Het kost $ 12 per jaar.

domein-privacy-bescherming

SSL-certificaat

SiteGround is een van de weinige bedrijven die gratis SSL-certificaten aanbiedt bij al haar hostingplannen. Je krijgt ook HTTPS; daarom zult u er geen probleem mee hebben om uw site draaiend te houden.

Veiligheid

Het bedrijf biedt uitzonderlijke beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig blijven. Alle servers gebruiken PHP 7 voor extra veiligheid en Apache werkt met suExec. Anders dan dit, is er een geavanceerd IPS / IDS-systeem om aanvallen en bots te blokkeren.

Toegewijd IP

Niet alles, maar sommige pakketten hebben een speciaal IP-adres. U kunt een speciaal IP-adres bestellen in uw gebruikersgebied. Het duurt ongeveer 2 dagen voordat het nieuwe IP-adres is geactiveerd en de installatie duurt slechts een paar uur. Als uw pakket geen speciaal IP-adres biedt, kunt u ervoor kiezen het te kopen. Het is beschikbaar voor $ 2,50 per maand, jaarlijks gefactureerd.

Back-ups

Alle pakketten bieden gratis dagelijkse back-up, maar duurdere pakketten worden ook geleverd met gratis dagelijkse herstels en on-demand back-ups. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw gegevens kwijtraakt, want u kunt altijd rekenen op back-ups.

Andere mogelijkheden

Andere beveiligingstools zijn IP-adresblokkeringen, hotlink-bescherming, leech Protect, SpamExperts en SpamAssassin. U kunt er ook voor kiezen om een ​​SG Site Scanner te kopen voor $ 19,8 per jaar.

Server locatie

U kunt kiezen uit vijf serverlocaties, waaronder Chicago (VS), Amsterdam (NL), Singapore (SG), Londen (VK) en Iowa (VS). De locatie is belangrijk vanuit het perspectief van SEO en hoe uw site wordt geladen. SiteGround lijkt het goed te doen omdat zijn datacenters veilig zijn.

siteground-server-locatie

Makkelijk te gebruiken

SiteGround is redelijk beginnersvriendelijk. Een reden hiervoor is vanwege het gebruiksgemak. Laten we eens kijken naar de functies die in deze services zijn opgenomen, waardoor ze zo gebruiksvriendelijk zijn!

Gemakkelijke aanmelding

Het is heel eenvoudig om een ​​account aan te maken. Kies het gewenste plan en voer de details in. U kunt zich registreren voor een nieuw domein of een domein kiezen dat u al bezit.

De volgende stap is om een ​​account aan te maken en details in te voeren, waaronder naam, land, nummer, enz. In dit stadium wordt u ook gevraagd om betalingsgegevens in te voeren. Het proces is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten.

Betaalmethoden

De website accepteert momenteel alleen Visa, Discover, Master Card en American Express-kaarten. PayPal en andere dergelijke opties zijn nog niet beschikbaar.

siteground-betalingen

Account activatie

Gedeelde servers worden meteen geactiveerd. Het kan ongeveer een minuut duren voordat cloudservers worden geactiveerd en dedicated servers kunnen tot 12 uur duren. Dit is redelijk goed in vergelijking met andere hostingsites.

Configuratiescherm en dashboardervaring

Het platform maakt voor al haar hostingpakketten gebruik van cPanel. Het is gemakkelijk te gebruiken en maakt het eenvoudig om taken uit te voeren, zoals het maken van e-mailaccounts, het beheren van databases en domeinen, enz. De website biedt ook een aantal interne en externe tools om met slechts een klik te installeren.

Klantenservice en support)

Het bedrijf heeft een team van 300 mensen om ervoor te zorgen dat klanten tevreden en tevreden zijn. Het is een van de weinige bedrijven die ondersteuning biedt in meerdere talen (Engels, Italiaans en Spaans). Daarnaast biedt het ook technische ondersteuning voor de duurdere pakketten.

siteground-ondersteuning

Live chat

Live chat is de geprefereerde methode van ongeveer 70% gebruikers, omdat het negen keer sneller is dan e-mails omdat de interactie live is en er minder wachttijd is. Gelukkig biedt het bedrijf live chat en verwerkt het meer dan 2000 chatverzoeken per dag. Het duurt maar een paar seconden om in contact te komen met een agent. Ze zijn allemaal professioneel en snel in het oplossen van problemen.

Kaartjes

SiteGround verwerkt meer dan 1500 tickets per dag en het team blijkt behoorlijk efficiënt te zijn. U krijgt meestal binnen 24 uur een reactie en er zijn ook herinneringen.

Telefoon

SiteGround verwerkt meer dan 800 oproepen per dag. De wachtperiode is niet lang en de agenten zijn vriendelijk en goed geïnformeerd.

Educatieve bronnen (Knowledge Base)

Er zijn goed gedetailleerde tutorials beschikbaar op de site in de vorm van eBooks en how-to-artikelen. Ze bevatten ook afbeeldingen en maken het een fluitje van een cent om verschillende aspecten van hosting te begrijpen. Daarnaast is er ook een FAQ die bijna alles omvat.

siteground-educatieve-middelen

Geld-terug-garantie (restitutiebeleid)

Het bedrijf biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor shared hosting en een 15-dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor cloudhosting. Het is beschikbaar voor alle abonnementen en kan worden aangevraagd in het gebruikersgedeelte. Verlengingsopdrachten kunnen echter niet worden terugbetaald en sommige andere extra kosten, zoals domeinnaamkosten, worden mogelijk ook niet terugbetaald.

Voor wie is SiteGround het beste?

SiteGround is een goede optie voor gebruikers die een bedrijf willen met ongelooflijke klantenondersteuning. Het biedt een goede uptime en de snelheid is ook behoorlijk indrukwekkend. Het is echter iets duurder dan sommige andere webhosts die er zijn, maar is nog steeds behoorlijk populair vanwege een aantal coole functies zoals gratis SSL-certificaten.

Het is een uitstekende optie voor WP-sites vanwege de WP-hosting. Het kan ook geschikt zijn voor e-commercebedrijven vanwege de apps van derden die het een fluitje van een cent kunnen maken om uw site te starten. Bovendien maakt de website-ontwikkelaar het ook gemakkelijker om uw site in een mum van tijd te bouwen.

PROS
CONS

 • Maakt het gemakkelijk om uw eerste site te starten dankzij een eenvoudig te gebruiken sitebuilder en de beschikbaarheid van WordPress en een heleboel gratis apps.
 • Uitstekende klantenservice, omdat u ervoor kunt kiezen om contact op te nemen met het team via chat, telefoontjes of e-mails.
 • Gratis e-mails en SSL-certificaten bij elk pakket.
 • U kunt genieten van lagere maandelijkse tarieven wanneer u een maandelijks pakket koopt, maar u moet een extra set-upvergoeding van $ 14,95 betalen (eenmalig).
 • Mogelijk moet u voor dure plannen gaan als u veel bronnen nodig heeft, omdat basispakketten beperkte ruimte en bandbreedte hebben.

We raden SiteGround aan?

SiteGround is een uitstekende keuze als u een professionele site serieus neemt. Het biedt bijna 100% uptime en is ook gemakkelijk te gebruiken. U kunt zelfs zonder problemen overschakelen van een andere host naar SiteGround omdat het gratis migratiediensten biedt en de agenten de klus voor u zullen afhandelen.

We hopen dat deze gedetailleerde beoordeling u helpt om tot een weloverwogen beslissing te komen. Wat denk jij ervan? Heb je ervaring met SiteGround? Laat het ons weten!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me