Bluehost Review: is het zo goed als het lijkt?

Voordat we deze recensie schreven, kochten we Bluehost-services om te testen hoe het is. We hebben het het hele jaar gebruikt en gebruiken het nog steeds voordat we besloten onze gedachten neer te schrijven. In de loop van een jaar hebben we gekeken naar verschillende aspecten van de prestaties van Bluehost. We hebben ons primair gericht op de gemiddelde laadtijd en uptime. Om ervoor te zorgen dat we met een echte review eindigden, hebben we gebruik gemaakt van echte data. Diverse aspecten van gegevens waarmee rekening wordt gehouden, zijn onder meer uptime, laadtijd, belangrijke functies, kosten en klantenondersteuning.


Algemene beoordeling

4.7 / 5

Kenmerken
10/10

Gebruikersvriendelijk
10/10

Prijzen
8/10

Ondersteuning
10/10

Betrouwbaarheid
10/10

Bluehost kortingen
Zie aanbiedingen

Uptime

99,99%

Laadtijd

425 ms

Van de vele beschikbare webhosts zijn er slechts drie officieel door WordPress zelf aanbevolen. Een van die webhosts is Bluehost! Maar daar houdt het verhaal niet op. Behalve dat het een WordPress-winkel is, is er veel meer dan het biedt. Het biedt services die zowel eenvoudige blogs als geavanceerde e-commerce-applicaties mogelijk maken.

Andere opmerkelijke functies zijn onder meer gratis domeinen, een eenvoudig en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en ongelooflijke klantenondersteuning. Al deze functies maken Bluehost tot een webhost waar beginners voor kiezen.

Belangrijkste kenmerken

 • Wordt geleverd met een gratis SSL-certificaat en domein
 • Ondersteund door WordPress
 • Vergezeld van toonaangevende uptime en hardware
 • WordPress-installatie met één klik beschikbaar
 • Beveiliging en add-ons van topklasse
 • 99,9% uptime-garantie
 • Wordt geleverd met 30 dagen geld-terug-garantie

Schijfruimte
50 gb

Bandbreedte
Onbeperkt

Geld terug
30 dagen

Gratis domein
Ja

Gratis SSL
Ja

Hostingplannen
www.bluehost.com

Bluehost Review: achtergrondinformatie

Bluehost is in 1996 opgericht door de oprichters Danny Ashworth en Matt Heaton in Provo, Utah. In korte tijd werden ze een van de grootste webhosts ter wereld. Tegenwoordig host het bedrijf meer dan 2 miljoen sites van over de hele wereld.

bluehost-achtergrond-info

Wat het uniek maakt, is dat het een langdurige samenwerking heeft met WordPress. In 2006 werd het zelfs een van de officiële door WordPress aanbevolen hostingbedrijven. Met een staf van 750 medewerkers die onvermoeibaar werken, streeft het bedrijf naar de hoogste kwaliteit van de dienstverlening. Het is ook trots op zijn 24/7 klantenondersteuning en uitstekende hostinginfrastructuur. Het biedt ook ondersteuning voor open-source software zoals WordPress.

Ondersteund door WordPress

Talrijke webhosts voldoen aan de minimale WordPress-vereisten. WordPress heeft echter officieel een lijst met enkele van de beste opties voor de hostingwereld. Opgenomen in de lijst als Bluehost.

De webhost, die meer dan twee miljoen websites van stroom voorziet, staat bekend als het ideale WordPress-platform. De functies zijn afgestemd op WordPress. Het wordt geleverd met een op WordPress gericht dashboard en installatie met één klik. Andere functies zijn onder meer een gratis domeinnaam, FTP en e-mail. Het is ook eenvoudig schaalbaar en wordt ondersteund door 24/7 ondersteuning door interne WP-experts.

Website gehoste statistieken & TLD’s

Met 13 hostingplannen heeft Bluehost een indrukwekkende 2.313.601 domeinen in totaal gehost. Zowel .com als .org zijn de meest gehoste. Andere domeinen zijn .info, .us en .biz.

bluehost-gehoste domeinen

bluehost-tlds-statistieken

Prestaties, uptime & Laadtijd

Voordat u zich op een webhost vestigt, is het cruciaal om naar de prestatiestatistiek te kijken. Je moet kijken naar de snelheid (gemiddelde laadtijd) en uptime van de host. Al deze statistieken hebben invloed op de gebruikerservaring en op de SEO-ranglijst van WordPress.

Prestatietest (Pingdom)

Om een ​​snelle website te hebben, moet uw webhostingbedrijf ook snel zijn. Gezien dit feit hebben we eerst de snelheid van de host getest. Hiervoor hebben we een testwebsite gemaakt met een standaardthema. We hebben ook dummy-inhoud met afbeeldingen toegevoegd, zodat het werkt als een echte website. Ten slotte hebben we Pingdom gebruikt om de snelheid van de site te testen.

Zoals je kunt zien, is de laadtijd minder dan een seconde, wat best goed is!

pingdom-bluehost

Server-uptime & Laadtijd (UptimeRobot)

Voor onze volgende test hebben we gekeken naar de algehele beschikbaarheid van Bluehost. Om dit te doen, hebben we gekeken naar de downtime en de reactietijd van de host. Zoals de resultaten laten zien, is Bluehost al bijna een maand helemaal niet gedaald. Bovendien is een uptime van 99,99% ook behoorlijk indrukwekkend.

Ook de snelheid is opmerkelijk. De grafiek laat zien dat de reactietijd van Bluehost min of meer redelijk stabiel is. De tijd bereikt op elk moment van de dag nauwelijks een seconde en de gemiddelde reactietijd is bijna een halve seconde. Zo zorgt de host voor stabiele en betrouwbare prestaties.

bluehost-uptime

Uptime van Bluehost & Laadtijd voor de laatste 3 maanden (UptimeRobot)

Maand
Uptime-statistieken
Laad tijdstatistieken
Juni 201999,98%415 ms
Mei 2019100%384 ms
April 201999,99%307 ms

Serverreactietijd (Bitcatcha)

Met Pingdom en vergelijkbare tools kunt u zien hoe gegevens zoals afbeeldingen op uw website worden geladen. Voor een nauwkeurigere reactietijd van de server is Bitcatcha echter een geschikter hulpmiddel. Hiermee kunnen we de reactietijd van de server testen zonder gegevens te laden.

bluehost-bitcatha

Zoals u kunt zien, zijn de reactietijden van de server vrij uitzonderlijk, vooral in de VS. Terwijl in andere landen de reactietijd iets hoger is, ligt deze nog steeds behoorlijk onder de seconde. Over het algemeen is de reactietijd van de server uitstekend.

Hostingplannen en -functies

Bluehost biedt een scala aan hostingplannen voor verschillende klanten. Hun pakketten omvatten shared, cloud, WordPress, WooCommerce, VPS en dedicated hosting. Laten we in het kort bekijken waar elk plan op is gericht.

Soort hosting
# 1 Pakket
# 2 Pakket
# 3 Pakket
# 4 Pakket
Gedeeld (basis)$ 2,75 / maand$ 4,95 / maand$ 5,45 / maand$ 13,95 / maand
WordPress$ 2,75 / maand$ 4,95 / maand$ 5,45 / maand
VPS$ 19,99 / maand$ 29,99 / maand$ 59,99 / maand
Toegewijd$ 79,99 / maand$ 99,99 / maand$ 119,99 / maand

Gedeelde hosting

Dit is het ideale plan voor diegenen die een nieuwe website beginnen met weinig verkeer. In een dergelijk plan deelt uw site de bronnen van de server met andere sites. Bluehost biedt vier gedeelde hostingplannen. Dit zijn Basic, Plus, Choice Plus en Go PRO.

Basis: Vanaf $ 2,75 / maand kunt u met het plan één website hosten. Het wordt geleverd met 50 GB SSD-opslag, onbeperkt en een gratis SSL-certificaat. Andere kenmerken waren 1 inbegrepen domein, 5 geparkeerd domein en 25 subdomeinen.

Plus: Het plan kost $ 4,95 / maand en wordt geleverd met onbeperkte websites en SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte. Andere functies zijn onder meer een gratis SSL-certificaat en onbeperkte domeinen. Als bonus is er ook een marketingaanbieding van $ 200 inbegrepen.

Keuze Plus: Het Choice Plus-abonnement kost $ 5,45 / maand en omvat alles dat is inbegrepen in het Choice-abonnement. Het enige verschil is dat dit plan ook domeinprivacy en siteback-up omvat.

PRO gaan: Dit plan is beschikbaar voor een prijs van $ 13,95 / maand en is een geavanceerde versie van het Choice Plus-pakket. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat het PRO-pakket een krachtige server en een speciale IP bevat.

Belangrijkste kenmerken
Basic
Plus
Keuze Plus
Pro
Begonnen prijs$ 2,75 / maand$ 4,95 / maand$ 5,45 / maand$ 13,95 / maand
Verlengingsprijs$ 7,99 / mnd$ 10,99 / maand$ 14,99 / maand$ 23,99 / maand
Websites1OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
SSD-schijfruimte50 GBOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
BandbreedteOnbepaaldOnbepaaldOnbepaaldOnbepaald
Emailaccounts5OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Domein (en) gehost1OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
GRATIS domeinen inbegrepen1OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
GRATIS SSL-certificaat

bluehost-shared-pakketten

WordPress-hosting

Zoals de naam al doet vermoeden, een hostingpakket voor sites aangedreven door WordPress. Behalve dat het is geoptimaliseerd voor het uitvoeren van WP-sites, kan het ook uw websites beschermen tegen veelvoorkomende bedreigingen. Bluehost heeft vier WordPress-hostingplannen te bieden. Deze omvatten de Basic, Plus en Choice Plus.

Basis: Met een prijs van $ 2,75 / maand kunt u met het plan 1 website hosten. Het plan bevat andere functies zoals 50 GB SSD-opslag, gratis SSL-certificaat en een gratis domein van één jaar. Marketingtegoed van $ 50 is ook inbegrepen in dit plan.

Plus: Met dit abonnement voor $ 4,95 / maand krijgt u onbeperkte websites, onbeperkte bandbreedte en een gratis SSL-certificaat. Bovendien zijn ook gratis domein voor een jaar, onbeperkte subdomeinen en $ 100 marketingkrediet inbegrepen.

Keuze Plus: Met dit abonnement van $ 5,45 / maand krijg je onbeperkte websites, gratis SSL-certificaat en onbeperkte SSD-opslag. Andere functies zijn onder meer een gratis domein voor een jaar, $ 200 marketingcredits en CodeGuard basisback-up.

bluehost-wordpress-pakketten

VPS-hosting

VPS-hosting kan een upgrade naar WordPress-hosting worden genoemd. Hiermee kunt u virtuele speciale bronnen gebruiken binnen een gedeelde omgeving. Er zijn drie VPS-hostingplannen bij Bluehost. Deze zijn standaard, verbeterd en ultiem.

Standaard: Vanaf $ 18,99 / maand omvat het plan 2 cores, 2 GB RAM, 1 TB bandbreedte en 50 GB SSD-opslag. Andere functies zijn onder meer 1 domein, 1 IP-adres, 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en 24/7 ondersteuning. Gratis SSL is ook inbegrepen.

Verbeterd: Voor $ 29,99 / maand omvat dit plan 2 cores, 60 GB SSD-opslag, 4 GB RAM en 2 TB bandbreedte. Het wordt ook geleverd met 24/7 ondersteuning, 2 IP-adressen en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Bovendien is een SSL ook gratis inbegrepen.

Ultieme: Voor $ 59,99 / maand omvat dit plan 4 snelheidskernen, 120 GB SSD-opslag, 8 GB RAM en 3 TB bandbreedte. 1 inbegrepen domein, 2 IP-adressen en 24/7 ondersteuning is ook inbegrepen. Net als andere plannen bevat deze ook een gratis SSL-certificaat en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

bluehost-vps-pakketten

Dedicated Server Hosting

Met dedicated server hosting heeft u de middelen van de server helemaal voor uzelf. Er zijn drie speciale hostingplannen. Dit zijn standaard, verbeterd en premium.

Standaard: Het plan kost $ 79,99 / maand en omvat 4 cores en 8 threads, een snelheid van 2,3 GHz en 500 GB opslag. Bovendien wordt het geleverd met 4 GB RAM, 5 TB bandbreedte, 3 IP-adressen en 1 inbegrepen domeinen. Andere functies zijn onder meer een gratis SSL-certificaat, 24/7 ondersteuning en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Verbeterd: Voor $ 99,99 / maand heeft het plan 4 cores, 8 threads, 2,5 GHz snelheid, 1 TB opslag en 8 GB RAM. Andere kenmerken zijn 10TB bandbreedte, 1 inbegrepen domeinen en 4 IP-adressen. Net als andere abonnementen bevat deze ook gratis SSL, 24/7 ondersteuning en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Premie: Vanaf $ 119,99 / maand wordt dit plan geleverd met 4 cores en 8 threads, een snelheid van 3,3 GHz en 1 TB opslag. Bovendien zijn ook 1 domein, 16 GB RAM, 15 TB bandbreedte en 5 IP-adressen inbegrepen. Net als andere abonnementen biedt deze ook gratis SSL, 24/7 ondersteuning en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

bluehost-toegewijde pakketten

Bluehost Basic (gedeeld plan) in detail

Bluehost heeft een shared hostingpakket dat geschikt is voor startersites. Hun gedeelde plan heeft drie verschillende niveaus. Alle drie plannen hebben functies die hostingcliënten over het algemeen willen.

Plannen & Prijzen in detail

Laten we de functies bekijken die zijn opgenomen in de drie basisplannen, evenals de kosten van elk. Er zijn twee upgrades beschikbaar voor degenen die meer willen van het basisplan. Dit zijn het Plus-plan en het Choice Plus-plan.

Wat is inbegrepen in de gedeelde pakketten?

Bluehost Basic: Met het basisplan kunt u slechts één website hosten. Andere kenmerken van het plan zijn onder meer één domein, 50 GB opslag, 25 subdomeinen en 5 e-mailaccounts. Voor eerste gebruikers is de prijs $ 2,95 / maand. Ondertussen is de verlengingsprijs $ 7,99 / maand.

Bluehost Plus: Het Plus-abonnement omvat onbeperkte websites, bandbreedte en webruimte. Je krijgt ook onbeperkte e-mailaccounts. De startprijs van dit pakket is $ 5,95 / maand. De verlengingsprijs is ondertussen $ 10,99 / maand.

Bluehost Choice Plus: Dit plan gaat iets verder van het plusplan. Het bevat alle functies van het plusplan. Daarnaast bevat het extra’s zoals SiteBackup Pro en domeinprivacy ter waarde van meer dan $ 80 / jaar. Voor het eerst gebruikers kost het plan $ 5,95 / maand. De verlengingsprijs is $ 14,99 / maand.

Bluehost Go PRO: Het Go PRO-plan is een stap verder dan het Choice Plus-pakket. Het heeft alles wat het Plus-abonnement bevat en combineert het met een krachtige server. Bovendien bevat het ook een speciaal IP-adres.

Belangrijkste kenmerken
Basic
Plus
Keuze Plus
Begonnen prijs$ 2,75 / maand$ 5,45 / maand$ 5,45 / maand
Verlengingsprijs$ 7,99 / mnd$ 10,99 / maand$ 14,99 / maand
Websites1OnbeperktOnbeperkt
SSD-schijfruimte50 GBOnbeperktOnbeperkt
BandbreedteOnbepaaldOnbepaaldOnbepaald
Emailaccounts5OnbeperktOnbeperkt
Domein (en) gehost1OnbeperktOnbeperkt
GRATIS domeinen inbegrepen1OnbeperktOnbeperkt
GRATIS SSL-certificaat
GRATIS Site Builder
GRATIS websiteoverdracht
cPanel & Softaculous
Nachtelijke back-ups
MySQL-databases
Cloudflare CDNToevoegingToevoegingToevoeging
PrestatieStandaardStandaardStandaard
Geldteruggarantie30 dagen30 dagen30 dagen

Beginnend & Prijzen Tabellen

Hoewel het basisplan $ 2,75 voor een maand kost, kosten beide andere pakketten hetzelfde. Ze beginnen voor $ 5,45 voor een maand.

Betalingsperiode / plan
(alleen voor nieuwe gebruikers)
Basic
Plus
Keuze Plus
Ga Pro
12 maanden$ 4,95 / maand$ 7,45 / maand$ 7,45 / maand$ 18,95 / maand
24 maanden$ 3,95 / maand$ 6,95 p.m.$ 6,95 p.m.$ 15,95 / maand
36 maanden$ 2,75 / maand$ 5,45 / maand$ 5,45 / maand$ 13,95 / maand

Verlengingsprijzen

De verlengingsprijs voor alle drie is totaal verschillend en varieert afhankelijk van het betalingsplan. De goedkoopste is het plan van 36 maanden. Voor het basisplan is het $ 7,99 / maand. Ondertussen kost de verlenging voor het Plus-abonnement $ 10,99 / maand. Voor het Choice Plus-abonnement is de verlengingsprijs $ 14,99 / maand. Ten slotte bedragen de verlengingskosten voor het Go Pro-abonnement $ 23,99 / maand.

Betalingsperiode / plan
(verlengingsprijzen)
Basic
Plus
Keuze Plus
Ga Pro
12 maanden$ 8,99 / maand$ 12,99 / maand$ 16,99 / maand$ 25,99 / maand
24 maanden$ 8,49 / maand$ 11,99 / maand$ 15,99 / maand$ 24,99 / maand
36 maanden$ 7,99 / mnd$ 10,99 / maand$ 14,99 / maand$ 23,99 / maand

Belangrijkste kenmerken in detail

Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste functies die Bluehost te bieden heeft. Deze helpen u bepalen hoe goed of slecht deze optie voor u is.

Domeinnaam & E-mail

Een domeinnaam is gratis inbegrepen bij alle gedeelde hostingplannen voor het hele jaar. Hoewel het ergens anders tot $ 20 kan kosten, geeft Bluehost het gratis weg. Een professionele domein-e-mail heeft verschillende voordelen. Het stimuleert de bekendheid van uw bedrijf door het domein aan de klanten te tonen met de e-mails die u verstuurt. Bovendien voegt het geloofwaardigheid toe door alleen maar verbonden te zijn met het domein. Er zijn drie opties voor persoonlijke domein-e-mail met Bluehost. Het e-mailabonnement kost $ 2,99 per licentie / maand, terwijl de Business Plus $ 5,99 per licentie / maand is. Bovendien kost de Business Pro $ 9,99 per licentie / maand.

bluehost-domeinnaam

Webruimte & Bandbreedte

Voor opslag is de optie vrij eenvoudig. Hoewel de schijfruimte SDD is, is er nogal wat van. Het basisabonnement heeft 50 GB, wat voor veel gebruikers voldoende is.

Er zijn ook geen beperkingen op de bandbreedte. Hoewel het onbeperkt is, is het niet onbeperkt, dus het kan gemakkelijk regelmatig gebruik op de website aan. Ondertussen worden de andere geavanceerde gedeelde hostingplannen allemaal geleverd met onbeperkte bandbreedte en onbeperkte SSD-opslag.

WordPress One-Click installatie

Bluehost biedt installatie met één klik voor verschillende populaire software. Deze omvatten WordPress en andere applicaties zoals Drupal en Magento. Trouwens, als u kiest voor Blueрost WordPress-hosting, krijgt u verschillende WP-functies. Deze omvatten gratis e-mail, automatische WordPress-updates, staging-omgeving en automatische WP-installatie.

Migratiedienst

Helaas biedt Bluehost geen gratis sitemigraties aan. U moet een forse vergoeding van $ 149,99 betalen om van migratiediensten te genieten. Bovendien draagt ​​de host niet meer dan 20 e-mailaccounts en 5 websites over.

Andere mogelijkheden

Andere functies die Bluehost biedt, zijn een toepassingsrijk dashboard. Via het dashboard kun je verschillende diensten zoals Google Apps en CloudFlare integreren in het cPanel. Bovendien zijn er ook veel add-ons beschikbaar. Deze omvatten multi-serverbeheer, unieke IP’s, domeinprivacy, SiteLock en spambeveiliging.

Domeinprivacybescherming

Met de domeinprivacybescherming die Bluehost te bieden heeft, kunt u uw site beschermen. Het helpt phishing-aanvallen, spam en diefstal te voorkomen. Het doet dit door de persoonlijke informatie die aan uw domein is gekoppeld te verbergen. Domeinprivacy kost $ 0,99 / maand.

SSL-certificaat

Elk abonnement bevatte een gratis SSL-certificaat, mogelijk gemaakt door Let’s Encrypt. Hierdoor heeft u een veilige verbinding tussen uw bezoekers en uw website. Hierdoor helpt het om persoonlijke informatie en andere gevoelige gegevens te beschermen.

SiteLock-beveiliging

Bluehost biedt ook SiteLock Security met zijn gedeelde hostingplannen. Je kunt het krijgen voor $ 1,99 / maand. Met zijn hulp kunt u uw site beschermen tegen malware en aanvallen. SiteLock Security werkt door bedreigingen te detecteren en op te lossen voordat ze een probleem worden. Een andere optie is de CodeGuard Basic. Dit maakt dagelijkse back-ups en controleert op wijzigingen op de website. Je kunt het krijgen voor $ 2,99 / maand.

Toegewijd IP

Een dedicated IP is niet inbegrepen bij het basis gedeelde hostingplan. Evenzo is het ook niet inbegrepen bij het Choice and Choice Plus-abonnement. Een speciale IP is alleen inbegrepen in het Pro-abonnement.

Back-ups

Alle gedeelde abonnementen worden gratis geleverd met automatische back-ups. Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse back-ups worden allemaal aangeboden. Dus als er een probleem is met uw site, kunt u deze gemakkelijk herstellen naar de vorige staat. Bovendien kunt u ook alle bestanden veilig bewaren.

Andere mogelijkheden

Omdat Bluehost veel aandacht besteedt aan beveiliging, zijn er ook tal van andere beveiligingsfuncties. Apache Spam Assassin, Spam Hammer en Spam Experts bieden drie verschillende lagen antispambeveiliging. Bovendien zijn de mappen met een wachtwoord beveiligd. SSH-toegang wordt ook geboden. Hierdoor hebt u veilig toegang tot configuratiebestanden.

Server locatie

Voor Bluehost is er maar één serverlocatie. De server bevindt zich in Provo, Utah, waar het bedrijf is gevestigd.

Makkelijk te gebruiken

Bluehost heeft zonder twijfel een strakke en moderne website. Dit strakke ontwerp strekt zich ook uit naar de backend van hun gebruikers. Hierdoor is de website redelijk gebruiksvriendelijk. Het biedt ook het volgende:

Gemakkelijke aanmelding

Zowel aanmelden als een domein instellen is vrij eenvoudig en kost niet veel tijd. Selecteer gewoon uw gewenste plan en vermeld vervolgens de details. U kunt een nieuw domein krijgen of het domein gebruiken dat u al heeft.

Vervolgens moet u een account aanmaken en al uw gegevens vermelden. Hier wordt u ook gevraagd om uw betalingsgegevens in te voeren.

Betaalmethoden

Om nog meer gebruiksgemak te garanderen, accepteert de host betaling met een meerderheid van de creditcards. U kunt ook met PayPal betalen.

bluehost-betalingen

Account activatie

De meeste gebruikers kunnen genieten van onmiddellijke accountactivering. Als er echter een vermoeden van fraude of onjuiste informatie bestaat, kan de activering worden uitgesteld.

Configuratiescherm en dashboardervaring

Bluehost wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk en eenvoudig cPanel-configuratiescherm. Het opzetten en beheren van uw website wordt eenvoudig. De interface is zo eenvoudig dat u alleen op de pictogrammen hoeft te klikken om naar toe te gaan.

Klantenservice en support)

Net als al het andere is de klantenservice ook indrukwekkend. Er staat een team van 300 mensen klaar om klanten te helpen. Bovendien wordt ondersteuning in meerdere talen geboden. Bovendien bevatten de dure pakketten ook technische ondersteuning. De volgende kanalen voor klantenondersteuning zijn beschikbaar:

bluehost-ondersteuning

Live chat

Over het algemeen duurt het minder dan een minuut voordat de agent lid wordt van uw chatballon. De software vertelt u echter dat u minimaal vijf minuten moet wachten voordat een agent is verbonden. Bovendien zijn de wachtrijen niet te lang, dus u hoeft niet te wachten. Ook hebben de vertegenwoordigers kennis van basiszaken, zodat u de hulp kunt krijgen die u nodig heeft.

Kaartjes

De ticketservice is ook indrukwekkend. Binnen een uur beantwoordt Bluehost routinematig de verzoeken.

Telefoon

Er is een internationaal nummer voor het bellen van agenten. Wat indrukwekkend is, is dat de klantvertegenwoordigers goede kennis hebben. Zo zijn ze goed toegerust om vragen te beantwoorden. Over het algemeen is telefonische ondersteuning een goede optie.

Educatieve bronnen (Knowledge Base)

De kennisbank heeft de antwoorden op de meeste vragen. Gedetailleerde tutorials zijn ook beschikbaar in de vorm van how-to-artikelen en eBooks. Deze worden geleverd met afbeeldingen om alles gemakkelijker te begrijpen te maken. Er is ook een FAQ aanwezig die een breed scala aan onderwerpen behandelt.

bluehost-educatieve bronnen

Geld-terug-garantie (restitutiebeleid)

Bluehost-abonnementen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dus als u binnen de eerste maand annuleert, kunt u de volledige terugbetaling krijgen. Als u echter daarna annuleert, ontvangt u geen evenredige terugbetaling. Houd er rekening mee dat het domeingeld niet kan worden terugbetaald.

Voor wie is Bluehost het beste?

Na grondig onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat Bluehost ideaal is voor:

 • Degenen die op zoek zijn naar zo’n betrouwbare webhost met een goede reputatie. Het is een feit dat Bluehost een oude naam is in de branche en door de jaren heen een sterk vertrouwen heeft opgebouwd.
 • WordPress-gebruikers die meer kunnen uitgeven om toegang te krijgen tot extra functies. Ze krijgen ook een toegewijd team van WordPress-experts.
 • Eigenaars van zowel kleine als grote ondernemingen. Bluehost is een goede optie als u een beperkt budget heeft en alleen algemene hosting wilt.

PROS
CONS

 • Plannen worden over het algemeen geleverd met onbeperkte bandbreedte, schijfopslag en domeinhosting.
 • Een gratis domein is een jaar lang inbegrepen in het pakket.
 • Het verbeterde cPanel is gemakkelijk te gebruiken en biedt snelle toegang tot de functies.
 • Alle abonnementen worden geleverd met uitstekende beveiligingsfuncties.
 • Er zijn veel upsells, wat een probleem is als je een beperkt budget hebt.
 • Hoewel de WordPress-plannen rijk zijn aan functies, zijn ze relatief vrij duur.

We raden Bluehost aan?

Ongeacht de plannen die u kiest, er zijn talloze uitstekende extra’s en functies. Bovendien zijn de plannen zo divers dat u flexibiliteit krijgt, ongeacht uw budget. Over het algemeen kan Bluehost in bijna alle soorten behoeften voorzien.

Kortom, Bluehost is een webhost die we zeker aan iedereen aanbevelen. Als u een webhost met een goede reputatie wilt, dan is dit de beste keuze. Met schaalbare en goedkope plannen kunt u uw oplossingen personaliseren en kunt u op elk moment aan de slag!

We hopen dat deze gedetailleerde beoordeling u helpt om tot een geïnformeerd besluit te komen. Wat denk jij ervan? Heb je ervaring met Bluehost? Laat het ons weten!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me