Recenzie Hostinger: Este posibil să aveți o găzduire bună și ieftină?

Înainte de a scrie această recenzie, am achiziționat serviciile pe care Hostinger trebuia să le ofere. L-am folosit pentru
Anul întreg și îl folosim încă înainte să ne hotărâm să ne gândim la gânduri. Am urmărit
performanța gazdei (timpul de funcționare și timpul de încărcare mediu). Pentru a ne asigura o recenzie autentică, am folosit real
date cum ar fi timpul de funcționare, timpul de încărcare, caracteristicile cheie, costul și asistența pentru clienți. După ce am luat în considerare acești factori, am venit cu această recenzie imparțială.


Rating general

4.3 / 5

Caracteristici
8/10

Ușor de utilizat
9/10

Prețuri
9/10

A sustine
9/10

Fiabilitate
9/10

Reduceri Hostinger
Vedeți oferte

Uptime

99,97%

Timp de încărcare

384 ms

Hostinger promite să ofere servicii de găzduire fiabile, ușor de utilizat și prietenoase pentru dezvoltatori. Oferă caracteristici stelare, precum și securitate și viteză excelentă. Un alt punct în plus este suportul excelent pentru clienți. Cel mai bun lucru este probabil că serviciile sunt disponibile la un preț accesibil. În cele din urmă, Hostinger oferă pachete imbatabile pentru cei care caută găzduire bugetară.

Gazda oferă, de asemenea, acces mare celor care au deja experiență. În același timp, permite începătorilor să își înceapă site-ul cu ușurință. Având în vedere că sunt cheltuiți bani minimi pentru personal și marketing, Hostinger este capabil să își pună resursele pentru a face servicii și produse excelente.

În această recenzie, o vom dezlipi în detaliu și vom concluziona dacă merită încercat. Fără prea multe detalii, aruncăm o privire la recenzia noastră de Hostinger.

Caracteristici cheie

 • Funcții numeroase și aproape fără probleme
 • Panourile de administrare a conturilor sunt receptive, ușor de utilizat și uimitoare vizual
 • Tutoriale aprofundate de dezvoltare web
 • Creatorul de site-uri personalizat vine cu diverse șabloane gratuite de site-uri
 • Planuri bogate în caracteristici, cu viteză bună, disponibile la un preț ieftin
 • Optimizat pentru WordPress
 • Suport pentru chat disponibil 24 de ore pe zi

Spatiu pe disc
10 gb

Lățime de bandă
100 gb

Bani înapoi
30 de zile

Domeniu gratuit
Nu

SSL gratuit
da

Planuri de găzduire
www.hostinger.com

Recenzie Hostinger: Informații de fundal

Început în 2004, Hostinger are mai mult de un deceniu de experiență de găzduire. Ei urmăresc să ofere oamenilor o modalitate de a-și administra site-urile cu un buget mic. Partea cea mai bună este că este disponibilă la un cost redus, fără limite.

Pe atunci, compania a descoperit o lacună pe piața de găzduire și a profitat de ea. La început, au creat o platformă gratuită de găzduire web. Foarte curând, au devenit o gazdă web populară.

Până în 2012, Hostinger s-a extins la nivel internațional. De asemenea, a avut o nouă încorporare în Cipru în același an. Apoi, până în ianuarie 2017, peste 29 de milioane de oameni s-au înscris pentru serviciile lor.

În prezent, promit funcții de înaltă calitate la un preț scăzut. Deservesc 178 de țări și au, în medie, până la 15k de înscrieri noi în fiecare zi.

hostinger-background-info

Captura de ecran a fost preluată de pe web.archive.org – 12.11.2012.

Statistici găzduite de site-uri web & TLD

Cu 12 planuri de găzduire diferite, Hostinger a găzduit 280.838 de domenii. Domeniul .com reprezintă cel mai mare procent din domeniile găzduite. Alții includ .info, .org, .us și .biz. În general, compania a înregistrat o creștere de 3% an de an.

găzduit-hostinger-domenii

hostinger-TLD-statistici

Performanță, Uptime & Timp de încărcare

În scopul testării performanței, ne-am înscris pentru serviciile Hostinger și am instalat WordPress. Apoi, am realizat un site inactiv cu tema implicită. Am completat și site-ul nostru pentru ca acesta să funcționeze ca un site real WordPress, mediu.

Test de performanță (Pingdom)

O gazdă web rapidă asigură un site web rapid. Din acest motiv, am testat pentru prima dată viteza lui Hostinger cu Pingdom. După cum puteți vedea, timpul de încărcare este de aproape un sfert de secundă, ceea ce este destul de impresionant.

Pingdom-hostinger-încărcare-time

Server Uptime & Timp de încărcare (UptimeRobot)

Pentru următorul nostru test, am analizat disponibilitatea generală a lui Hostinger. Pentru aceasta, am urmărit timpul de oprire și timpul de răspuns. După cum arată rezultatele, gazda a fost de peste trei luni. Timpul mediu de răspuns este chiar sub un sfert de secundă, ceea ce este destul de rar!

hostinger timpului de funcționare-

Hostinger Uptime & Timp de încărcare pentru ultimele 3 luni (UptimeRobot)

Lună
Statistici uptime
Statisticile timpului de încărcare
Aprilie 2020100%145 ms
Martie 2020100%171 ms
Februarie 2020100%157 ms

Timpul de răspuns al serverului (Bitcatcha)

Pingdom sau instrumente similare arată modul în care datele de pe site-ul dvs. se încarcă. Aceasta include suportul care necesită mai mult timp la încărcare decât textul simplu. Pentru un timp mai precis de răspuns al serverului, am apelat la Bitcatcha. Cu acest instrument, este posibil să testați timpul de răspuns al serverului fără a încărca datele.

Rezultatele au fost excepționale, în special în SUA. În alte locuri, statisticile sunt impresionante. Toate serverele răspund într-un sfert de secundă.

de răspuns ori hostinger-bitcatha-

Planuri și caracteristici de găzduire

Hostinger are în principiu patru gazde diferite disponibile pentru a răspunde unui public mai larg. Aceste trei includ hostingul web partajat, hostingul cloud, găzduirea VPS și găzduirea unică de constructor de site-uri web.

Gazduire comună

Acest tip de găzduire este potrivit pentru utilizatorii intermediari de găzduire web. Este cel mai ales pentru cei care nu doresc să investească întreg bugetul pentru soluții de găzduire. Există trei planuri de găzduire partajate. Acestea includ Single, Premium și Business.

Singur: La un preț de 0,99 USD / lună, planul vă permite să găzduiți un site web. De asemenea, include un cont de e-mail, SSD de 10 GB și lățime de bandă de 100 GB.

Premium: Începând cu un preț de 2,89 USD / lună, acest plan oferă site-uri web nelimitate, spațiu SSD de 20 GB și lățime de bandă nelimitată. De asemenea, oferă copii de rezervă săptămânale.

Afaceri: Cu un preț de 3,99 USD / lună, obțineți toate avantajele planului premium plus puțin. Caracteristicile suplimentare ale acestui plan includ copii de zi cu zi și un certificat SSL gratuit.

Numele pachetelor
Singur
premiu
Afaceri
Prețul început$ 0,99 / lună$ 2,89 / mo$ 3,99 / mo
Preț reînnoire$ 2,15 / mo$ 3.49 / mo$ 7,95 / lună
Site-uri1NelimitatNelimitat
SSD Disk Space10 GB20 GB100 GB
Lățime de bandă100 GBNelimitatNelimitat
Conturi de e-mail1NelimitatNelimitat
Baze de date MySQL1NelimitatNelimitat
Domenii GRATUITE incluseNudada
Certificat SSL GRATUITdadada

partajat-hostinger-pachete

Gazduire WordPress

Hostinger oferă gazduire WordPress ieftină și eficientă. Este ușor de instalat și rapid de configurat. În plus, permite expunerea imediată online. Există trei planuri WordPress Gazduire disponibile. Acestea sunt Single, Premium și Business.

Single: Costând 2,15 USD / lună, acest plan include site-uri web nelimitate, 20 GB spațiu pe disc și lățime de bandă nelimitată. De asemenea, include un manager de acces ușor de utilizat, un domeniu gratuit cu SSL, un panou de control puternic și un constructor de site-uri ușor.

Premium: acest plan costă 7,45 USD / lună și oferă un număr nelimitat de site-uri web, lățime de bandă nelimitată și spațiu pe disc SSD de 100 GB. Alte caracteristici includ numele de domeniu gratuit cu planul anual, un constructor de site-uri ușor și un puternic panou de control.

Afaceri: la 14,95 USD / lună, acest plan are toate caracteristicile planului Premium, cu stocare SSD de 140 GB. Unele dintre caracteristicile suplimentare includ copii de zi cu zi, asistență live de lux și certificat SSL gratuit.

hostinger-wordpress-pachete

Gazduire în cloud

Hostinger are propria infrastructură unică de cloud. Drept urmare, poate oferi servicii excelente la prețuri mici, fără a face compromisuri cu performanța. Când vine vorba de cloud hosting, există trei planuri diferite. Acestea sunt Startup, Professional și Enterprise.

Lansare: Costând 7,45 USD / lună, cu acest plan, puteți obține o adresă IP dedicată, 2 nuclee CPU și lățime de bandă nelimitată. Alte caracteristici includ 100 GB spațiu pe disc și 3 GB RAM.

Profesionist: Acest plan costă 14,95 USD / lună și include o adresă IP dedicată împreună cu spațiu pe disc de 140 GB și lățime de bandă nelimitată. De asemenea, include 6 GB RAM și 4 nuclee de procesor.

Afacere: Pe lângă lățimea de bandă nelimitată și adresa IP dedicată, acest plan include 8 nuclee CPU, 16 GB RAM și 200 GB spațiu pe disc. Toate acestea sunt disponibile la un preț de 37,00 USD / lună.

Fiecare plan de hosting de cloud vine cu un nume de domeniu COMPLET DE GRATUIT.

hostinger-nor-pachete

Gazduire VPS

Gazda are numeroase pachete de găzduire VPS, fiecare având funcții diferite. Toate planurile au caracteristici utile care asigură performanțe excelente.

Primul plan cu 1 nucleu are caracteristici de 1 GB memorie, 2 GB memorie RAM și 20 GB stocare. În plus, obțineți o lățime de bandă de 1000 GB cu acest plan la prețul de 3,95 USD / lună.

Al doilea plan cu 2 nuclee costă 8,95 USD / lună. Include 2 lățimi de bandă TB, 40 GB stocare, 4 GB RAM de memorie și 2 GB memorie.

Următorul plan cu 3 nuclee costă 12,95 USD / lună. În acest plan sunt incluse lățimea de bandă de 3000 GB, spațiu de stocare de 60 GB, memorie RAM de 6 GB și memorie de 3 GB.

Mai mult, planul de 4 nuclee și 4000 GB au costat 15,95 USD / lună. De asemenea, dispune de 8 GB RAM de memorie, 4 GB memorie și 80 GB stocare.

Un alt plan este unul care are 6 nuclee și lățime de bandă de 6000 GB. Costă 23,95 USD / lună. Alte caracteristici pe care le veți obține cu acest plan sunt stocarea de 120 GB, 12 GB memorie RAM și 6 GB memorie.

Ultimul plan este cel cu 8 nuclee cu o lățime de bandă de 8000 GB, care costă 29,95 USD / lună. De asemenea, este livrat cu 160 GB stocare și 8 GB memorie.

hostinger-pachete VPS

Gazduire Site Builder

Constructorul site-ului web este disponibil pentru toți cei care găzduiesc cu ei. Pentru a utiliza constructorul, nu sunt necesare cunoștințe tehnice sau de codificare anterioare. De fapt, în conformitate cu Hostinger, site-ul dvs. web poate fi la doar 5 minute.

hostinger-site-constructor

Hostinger Basic (Plan partajat) în detaliu

Cel mai de bază plan partajat pe care gazda trebuie să îl ofere este planul de găzduire comună unică. Acesta include cele mai multe caracteristici pe care cineva le-a început doar să le solicite.

Planuri & Prețuri în detaliu

Să analizăm în detaliu planurile și prețurile acestora în detaliu. După cum am menționat anterior, există trei planuri disponibile. Unul este de bază unicul plan de găzduire partajat. Cu toate acestea, pentru cei care doresc mai mult, sunt disponibile și alte două planuri cu funcții suplimentare. Acestea sunt pachetele partajate Premium și Business.

Ce este inclus în pachetele partajate?

Gazduire comună unică: Acesta este planul lor cel mai ieftin. Include funcții precum un site web, 10 GB spațiu pe disc și un site web de 100 GB. De asemenea, sunt incluse un auto-instalator și un constructor de site-uri. Prețul de pornire pentru acest plan este de 0,99 USD pe lună. Pentru reînnoire, va trebui să plătiți 2,15 USD / lună.

Gazduire partajată premium: Acesta poate fi considerat a fi o jumătate a planului de găzduire a liniei. Acest plan include spațiu de disc SSD nelimitat, lățime de bandă, conturi de e-mail și o serie de site-uri web. În plus, cu planul anual, puteți obține un nume de domeniu gratuit și un constructor de site-uri ușor. Prețul de pornire pentru acest plan este de 2,89 USD / lună.

Gazduire web de afaceri: Acesta este cel mai bun plan de găzduire pe care îl au. Include site-uri web nelimitate, spațiu pe disc SSD, lățime de bandă și conturi de e-mail. Alte caracteristici includ un nume de domeniu gratuit, constructor de site-uri web și copii de rezervă zilnice. De asemenea, este livrat cu de patru ori puterea de procesare și certificatul SSL gratuit. Prețul de pornire pentru acest plan este de 3,99 USD / lună.

Caracteristici principale
Singur
premiu
Afaceri
Prețul început$ 0,99 / lună$ 2,89 / mo$ 3,99 / mo
Preț reînnoire$ 2,15 / mo$ 3.49 / mo$ 7,95 / lună
Site-uri1NelimitatNelimitat
SSD Disk Space10 GB20 GB100 GB
Lățime de bandă100 GBNelimitatNelimitat
Conturi de e-mail1NelimitatNelimitat
Domenii (domenii) găzduite1NelimitatNelimitat
Domenii GRATUITE incluse
Certificat SSL GRATUIT
Site Builder GRATUIT
phpMyAdmin
Copii de rezervă săptămânale
Backup-uri zilnice
Baze de date MySQL
Cronjobs1NelimitatNelimitat
Berbec256 MB512 MB1 GB
Banii inapoi garantat30 de zile30 de zile30 de zile

Pornire & Preturi Tabele

După cum am menționat anterior, planurile de găzduire ale lui Hostinger sunt destul de ieftine. Pentru planul lor de bază, va trebui să plătiți 0,99 USD / lună. La un preț atât de mic, obțineți acces la numeroase funcții. Între timp, planul premium începe de la 2,89 USD pentru o lună. În plus, planul de găzduire web de afaceri costă 3,99 USD pe lună. Cu toate acestea, rețineți că prețul mic este disponibil numai dacă optați pentru planul de 48 de luni. Alte planuri cu o perioadă de plată mai scurtă vor costa mai mult.

Perioada / Planul de plată
(doar pentru utilizatori noi)
Singur
premiu
Afaceri
12 luni$ 2,99 / mo$ 5,99 / mo$ 6,99 / mo
24 de luni$ 1,59 / mo$ 3,99 / mo$ 4,99 / mo
48 de luni$ 0,99 / lună$ 2,89 / mo$ 3,99 / mo

Prețurile de reînnoire

În timp ce prețurile de pornire sunt mici, prețurile de reînnoire sunt ușor ridicate. Prețul de reînnoire pentru planul de bază unic de găzduire partajat este de 2,15 USD / lună.

Perioada / Planul de plată
(prețuri de reînnoire)
Singur
premiu
Afaceri
12 luni$ 3,25 / lună$ = 5,84 / mo$ 9.99 / mo
24 de luni$ 2,85 / mo$ 4,84 / mo$ De 8,96 / mo
48 de luni$ 2,15 / mo$ 3.49 / mo$ 7,95 / lună

Caracteristici principale în detaliu

Să analizăm pe scurt principalele caracteristici pe care Hostinger le oferă cu toate planurile sale. Știind acestea vă vor ajuta să determinați dacă această gazdă web este cea potrivită pentru dvs.!

Numele domeniului & E-mail

E-mailurile gratuite sunt incluse cu toate cele trei planuri. Puteți obține nume de domeniu gratuite, atât cu servicii premium, cât și cu găzduire de afaceri pentru un an. Pe termen lung, acest lucru ajută la economisirea a mulți bani. Cu toate acestea, rețineți că va trebui să plătiți o sumă suplimentară pentru domenii suplimentare.

Conturile de e-mail nelimitate sunt disponibile gratuit în ambele planuri de top. Între timp, un singur cont de e-mail este inclus gratuit în planul de bază.

Spațiu Web & Lățime de bandă

Atât spațiul web cât și lățimea de bandă sunt limitate la planul de bază. Include spațiu web de 10 GB și lățime de bandă de 100 GB. Cu toate acestea, pentru un începător, acestea sunt mai mult decât suficiente. Între timp, ambele planuri de nivel superior vin cu lățime de bandă și spațiu web nelimitat.

Instalare WordPress cu un singur clic

Hostinger oferă o instalare cu un singur clic. Trebuie doar să deschideți panoul de control de găzduire și să introduceți detaliile. Apoi, faceți clic pe un buton și WP va fi instalat. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți un site WP, atunci puteți opta pentru găzduire WordPress. În acest fel, veți primi și o serie de caracteristici suplimentare. Acestea includ actualizări automate, SSL gratuit, migrare și instalare gratuită.

Site Web Builder

Un lucru care face ca Hostinger să extindă alte gazde web este constructorul de site-uri web. Acesta ajută utilizatorii să construiască un site web unic complet de la sol. Acestea fac acest lucru evitând temele standard care fac ca toate site-urile să arate aproape la fel. Constructorul vine cu o interfață drag and drop. În plus, vă poate ajuta să creați site-uri web mobile. În cazul oricărei probleme, asistența pentru clienți este disponibilă non-stop.

hostinger-site-constructor-viteză

Alte caracteristici

Puteți obține numeroase alte funcții, în afară de găzduirea ieftină. Aceste caracteristici includ streaming audio și video, joburi Cron pentru planificarea sarcinilor și 50 de scripturi auto-instalatoare.

Fiabilitate (Opțiuni de securitate)

Hostinger se concentrează destul de mult pe securitate. În ciuda planurilor sale ieftine, totul este de top. Unele dintre caracteristicile de securitate oferite includ:

Protecția confidențialității domeniului

Puteți activa confidențialitatea domeniului din secțiunea Domenii din contul dvs. Hostinger. Cu toate acestea, va trebui să plătiți 5 USD / an pentru confidențialitatea domeniului. În mod alternativ, puteți opta pentru Protecția Cloudflare pentru doar 9,95 USD pe viață. Cu aceasta, puteți obține atât protecție DDoS, cât și securitate. În același timp, vă puteți bucura de avantajele de viteză ale CDN.

Certificat SSL

Fiecare plan Hostinger include un certificat SSL gratuit. Un certificat SSL vă ajută să păstrați în siguranță datele site-ului dvs..

IP dedicat

IP dedicat nu este disponibil cu planurile partajate de Hostinger. Cu toate acestea, îl puteți obține cu planurile VPS.

Copiile de rezervă

Copiile de rezervă zilnice sunt incluse gratuit în planul de găzduire partajat de afaceri. Dar backup-urile săptămânale sunt gratuite în fiecare plan.

Alte caracteristici

Din acest motiv, Bitninja este inclusă în toate planurile. Este o suită de protecție all-in-one în timp real. Ajută la prevenirea injecțiilor de script, XSS, forței brute și a programelor malware. Toate planurile vin și cu SpamAssassin. Acesta este un filtru de e-mail care scanează și elimină automat e-mailurile spam.

Ușurință în utilizare

Hostinger este destul de prietenos pentru începători. Un motiv pentru acest lucru este din cauza ușurinței sale de utilizare. Să vedem caracteristicile încorporate în aceste servicii care le fac atât de ușor de utilizat!

Ușuritatea înregistrării

Înscrierea pentru gazdă este o adiere. Este simplu, deci nu veți avea probleme aici. Alegeți doar planul dorit de găzduire și introduceți detaliile dvs. În continuare, introduceți detaliile solicitate pentru a vă face un cont. În cele din urmă, după ce introduci detaliile de plată, vei fi bine să mergi.

Metode de plata

Numeroase opțiuni de plată sunt acceptate aici. Acestea includ PayPal, MasterCard și chiar Bitcoin.

activare cont

Activarea contului cu Hostinger este destul de simplă. După ce vă aflați în coș, trebuie doar să selectați pachetul dorit de găzduire. În continuare, puteți pur și simplu să treceți la pasul de plată, iar contul dvs. va fi activat într-un timp scurt.

Panou de control și experiență tablou de bord

Platforma utilizează cPanel pentru toate pachetele de găzduire. În esență, are conceptul de plăci Microsoft. Puteți vedea ușor categoria și imaginea pentru a obține o perspectivă asupra funcției sale. Pictogramele mari simplifică găsirea unei anumite opțiuni. Gazda nu încearcă să ascundă funcțiile pentru a avea un spațiu cu aspect mai curat. În schimb, totul este pus la îndemână.

Locația serverului

Hostinger are servere localizate în SUA, Europa (Marea Britanie) și Asia. Toate serverele sunt conectate la linii de conexiune de 1000Mbps. Drept urmare, acestea asigură atât fiabilitatea, cât și performanțe ridicate. În plus, prin parteneriatul lor cu BitNinja, serverele lor sunt protejate în continuare de atacurile cibernetice.

Serviciu clienți (asistență)

Asistența clienților Hostinger este disponibilă în diferite limbi. Procedând astfel, și-au făcut serviciile accesibile la nivel mondial. Există practic două canale de comunicare disponibile. Acestea sunt suport pentru bilete și chat live.

hostinger client-suport

Chat live

Experiența live chat este destul de bună. Utilizatorii înregistrați au înregistrat istoricul chatului. Deci, ei pot accesa oricând. În plus, reprezentanții clienților oferă sfaturi excelente care pot veni la îndemână.

Bilete

Serviciul de bilete este la egalitate. Un răspuns util este trimis într-un interval de timp adecvat.

Telefon

Un lucru care îi lipsește Hostinger este asistența telefonică. Acest lucru este problematic pentru cei care preferă să ia contact direct prin telefon.

Resurse educaționale (Baza de cunoștințe)

Hostinger are o bază extinsă de cunoștințe. Include parcurgeri video, informații generale, tutoriale și ghiduri. Toate acestea sunt instrumente utile în special pentru cei noi în platforma de găzduire. Puteți învăța cum să rezolvați cu ușurință o anumită problemă cu ghidurile lor detaliate.

hostinger-help-cunoștințe-bază

Garanție de returnare de bani (Politica de rambursare)

Hostinger oferă o garanție de returnare de 30 de zile. În cazul în care performanța nu este la limita marcajului, puteți solicita o rambursare. Cu toate acestea, nu toate produsele pot fi rambursate. În plus, unele produse vin cu condiții speciale de restituire.

Pentru cine este cel mai bine Hostinger?

Având în vedere toate planurile și caracteristicile, Hostinger pare să fie cel mai bun pentru:

 • Cei care caută nevoi excelente de găzduire de bază la un preț mic
 • Pentru întreprinderi de afaceri mici, magazine de comerț electronic și cei care fac bloguri ca hobby

Rețineți că nu este pentru întreprinderile care doresc garanții de funcționare mai mari.

PROS
CONS

 • O bază excelentă de cunoștințe care ghidează sarcinile dificile
 • Simplu distribuit, precum și planul de afaceri disponibil la un preț ieftin
 • Toate planurile sunt dotate cu funcții excelente de top, care sunt cu greu disponibile la un preț atât de mic
 • Deoarece Hostinger nu are o găzduire dedicată, nu este potrivit pentru site-urile mari care necesită mai multe resurse
 • Planurile partajate nu includ migrații gratuite care pot fi problematice

Vă recomandăm Hostinger?

Luați în considerare viteza solidă și prețurile ieftine, vă recomandăm cu mare încredere Hostinger. În plus, timpul de funcționare, precum și viteza de încărcare a paginilor sunt mai mari decât media industriei. De asemenea, vă puteți recupera banii în primele 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit. Asistența lor pentru clienți este prietenoasă, sensibilă și cunoscătoare.

Sperăm că această recenzie detaliată vă va ajuta să ajungeți la o decizie în cunoștință de cauză. Ce crezi despre asta? Aveți vreo experiență cu Hostinger? Anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map