Recenzie Bluehost: Este la fel de bine cum pare?

Înainte de a scrie această recenzie, am cumpărat servicii Bluehost pentru a testa cum este. L-am folosit pe tot parcursul anului și îl folosim în continuare înainte să ne hotărâm să ne gândim la gânduri. Pe durata unui an, am analizat diferite aspecte ale performanței Bluehost. În primul rând, ne-am concentrat pe timpul mediu de încărcare și timpul de funcționare. Pentru a ne asigura că am încheiat o revizuire autentică, am folosit datele reale. Diferite aspecte ale datelor luate în considerare includ timpul de funcționare, timpul de încărcare, caracteristicile cheie, costul și asistența pentru clienți.


Rating general

4.7 / 5

Caracteristici
10/10

Ușor de utilizat
10/10

Prețuri
8/10

A sustine
10/10

Fiabilitate
10/10

Reduceri Bluehost
Vedeți oferte

Uptime

99,99%

Timp de încărcare

425 ms

Din numeroasele gazde web disponibile, doar trei dintre ele au fost recomandate oficial chiar de WordPress. Unul dintre astfel de gazde web este Bluehost! Dar nu acolo se termină povestea. În afară de a fi un magazin WordPress, există mult mai multe decât oferă. Oferă servicii care alimentează bloguri simple, precum și aplicații avansate de comerț electronic.

Alte caracteristici de remarcat includ domenii gratuite, panou de control ușor și ușor de utilizat și asistență incredibilă pentru clienți. Toate aceste caracteristici fac din Bluehost o gazdă web la care opțiuni începători.

Caracteristici cheie

 • Vine cu un certificat SSL și domeniu gratuit
 • Susținut de WordPress
 • Însoțită de uptime și hardware-uri lider în industrie
 • Instalare WordPress cu un singur clic disponibil
 • Securitate și suplimente de clasă de top
 • 99,9% garanție uptime
 • Vine cu o garanție de returnare de 30 de zile

Spatiu pe disc
50 gb

Lățime de bandă
Nelimitat

Bani înapoi
30 de zile

Domeniu gratuit
da

SSL gratuit
da

Planuri de găzduire
www.bluehost.com

Bluehost Review: Informații de fundal

Bluehost a început în 1996 de fondatorii Danny Ashworth și Matt Heaton în Provo, Utah. În scurt timp, au devenit una dintre cele mai mari gazde web din lume. Astăzi, compania găzduiește peste 2 milioane de site-uri din întreaga lume.

Bluehost-background-info

Ceea ce o face unică este că are un parteneriat de lungă durată cu WordPress. De fapt, în 2006, a devenit una dintre companiile oficiale de hosting recomandate de WordPress. Cu un personal format din 750 de angajați care lucrează neobosit, compania urmărește cea mai înaltă calitate a serviciilor. De asemenea, se mândrește cu sprijinul clienților 24/7 și prin infrastructura excelentă de găzduire. De asemenea, se mândrește cu sprijinul său pentru software open-source, cum ar fi WordPress.

Susținut de WordPress

Numeroase gazde web acolo îndeplinesc cerințele minime WordPress. Cu toate acestea, WordPress are oficial o listă care include unele dintre cele mai bune opțiuni pentru lumea gazdelor. Inclus în listă dacă Bluehost.

Cu mai mult de două milioane de site-uri web, gazda web este cunoscută a fi platforma ideală WordPress. Caracteristicile sale sunt reglate pentru WordPress. Este dotat cu o tablă de bord centrată pe WordPress, precum și o instalare cu un singur clic. Alte caracteristici includ un nume de domeniu gratuit, FTP și e-mail. De asemenea, este ușor de scalabil și susținut de suport 24/7 furnizat de experți WP interni.

Statistici găzduite de site-uri web & TLD

Cu 13 planuri de găzduire, Bluehost a găzduit un număr impresionant de 2.313.601 de domenii. Atât .com cât și .org sunt cele mai des găzduite. Alte domenii includ .info, .us și .biz.

Bluehost-găzduit-domenii

BlueHost-TLD-statistici

Performanță, Uptime & Timp de încărcare

Înainte de a vă stabili pe o gazdă web, este esențial să analizați metrica de performanță. Trebuie să aruncați o privire la viteza (timpul de încărcare mediu) și timpul de funcționare al gazdei. Toate aceste valori afectează experiența utilizatorului, precum și clasamentul WordPress SEO.

Test de performanță (Pingdom)

Pentru a avea un site web rapid, compania dvs. de găzduire web ar trebui să fie rapidă. Reținând acest fapt, am testat mai întâi viteza gazdei. Pentru aceasta, am realizat un site web de testare folosind o temă implicită. Am adăugat, de asemenea, conținut fals în imagini, astfel încât să acționeze ca un site real. În cele din urmă, am folosit Pingdom pentru testarea vitezei site-ului.

După cum puteți vedea, timpul de încărcare este mai mic de o secundă, ceea ce este destul de bun!

Pingdom-Bluehost

Server Uptime & Timp de încărcare (UptimeRobot)

Pentru următorul nostru test, am analizat disponibilitatea generală a Bluehost. Pentru a face acest lucru, am analizat timpul de oprire și timpul de răspuns al gazdei. După cum arată rezultatele, timp de aproape o lună, Bluehost nu a mai scăzut deloc. În plus, un nivel de utilizare de 99,99% este destul de impresionant.

De asemenea, viteza este remarcabilă. Graficul arată că timpul de răspuns al lui Bluehost a fost mai mult sau mai puțin constant. Timpul ajunge cu greu la o secundă în orice moment al zilei, timpul mediu de răspuns fiind de aproape o jumătate de secundă. Astfel, gazda asigură performanțe stabile și fiabile.

Bluehost timpului de funcționare-

Bluehost Uptime & Timp de încărcare pentru ultimele 3 luni (UptimeRobot)

Lună
Statistici uptime
Statisticile timpului de încărcare
Iunie 201999,98%415 ms
Mai 2019100%384 ms
Aprilie 201999,99%307 ms

Timpul de răspuns al serverului (Bitcatcha)

Cu Pingdom și instrumente similare, puteți vedea cum se încarcă date precum imagini pe site-ul dvs. web. Cu toate acestea, pentru un timp de răspuns mai precis al serverului, Bitcatcha este un instrument mai potrivit. Folosind aceasta, putem testa timpul de răspuns al serverului fără a încărca date.

Bluehost-bitcatha

După cum puteți vedea, timpul de răspuns al serverului este destul de excepțional, în special în SUA. În timp ce în alte țări, timpul de răspuns este puțin mai mare, este totuși destul de sub o secundă. În general, timpul de răspuns al serverului este excelent.

Planuri și caracteristici de găzduire

Bluehost oferă o gamă largă de planuri de găzduire pentru a satisface diverși clienți. Pachetele lor includ shared, cloud, WordPress, WooCommerce, VPS și hosting dedicat. Să aruncăm o privire scurtă la ce este vizat fiecare plan.

Tip de gazduire
Pachet # 1
Pachet # 2
Pachetul # 3
Pachet # 4
Partajat (de bază)2,75 USD / lună4,95 USD / lună5,45 USD / lună13,95 USD / lună
WordPress2,75 USD / lună4,95 USD / lună5,45 USD / lună
VPS19,99 USD / lună29,99 USD / lună59,99 USD / lună
dedicat79,99 USD / lună99,99 USD / lună119,99 USD / lună

Gazduire comună

Acesta este planul ideal pentru cei care încep un nou site web cu trafic redus. Într-un astfel de plan, site-ul dvs. partajează resursele serverului cu alte site-uri. Bluehost oferă patru planuri de găzduire partajate. Acestea sunt Basic, Plus, Choice Plus și Go PRO.

De bază: Începând de la 2,75 USD / lună, planul vă permite să găzduiți un site web. Este livrat cu stocare SSD de 50 GB, nemodificată și certificat SSL gratuit. Alte caracteristici includ 1 domeniu inclus, 5 domenii parcate și 25 de subdomenii.

La care se adauga: Cu un cost de 4,95 USD / lună, planul este livrat cu site-uri web nelimitate și stocare SSD și lățime de bandă nemodificată. Alte caracteristici includ un certificat SSL gratuit și domenii nelimitate. Ca bonus, este inclusă și o ofertă de marketing de 200 USD.

Choice Plus: Cu un preț de 5,45 USD / lună, planul Choice Plus include tot ceea ce este inclus în planul Choice. Singura diferență este că acest plan include, de asemenea, confidențialitatea domeniului și backup-ul site-ului.

Du-te pro: Disponibil la un preț de 13,95 USD / lună, acest plan este o versiune avansată a pachetului Choice Plus. Principala diferență între cele două este că pachetul PRO include un server performant și un IP dedicat.

Caracteristici principale
De bază
La care se adauga
Choice Plus
Pro
Prețul început$ 2,75 / mo$ 4,95 / mo$ 5,45 / mo$ 13.95 / mo
Preț reînnoire$ 7,99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo$ 23.99 / mo
Site-uri1NelimitatNelimitatNelimitat
SSD Disk Space50 GBNelimitatNelimitatNelimitat
Lățime de bandănecontorizatnecontorizatnecontorizatnecontorizat
Conturi de e-mail5NelimitatNelimitatNelimitat
Domenii (domenii) găzduite1NelimitatNelimitatNelimitat
Domenii GRATUITE incluse1NelimitatNelimitatNelimitat
Certificat SSL GRATUIT

Bluehost-pachete partajate

Gazduire WordPress

După cum arată numele, un pachet de găzduire pentru site-uri alimentate de WordPress. În afară de a fi optimizat pentru a rula site-uri WP, vă poate proteja site-urile dvs. de amenințări comune. Bluehost are patru planuri de găzduire WordPress. Acestea includ Basic, Plus și Choice Plus.

De bază: Cu un preț de 2,75 USD / lună, planul vă permite să găzduiți un site web. Planul include alte caracteristici precum stocarea SSD de 50 GB, certificatul SSL gratuit și un domeniu gratuit de un an. Creditul de marketing de 50 de dolari este inclus și în acest plan.

La care se adauga: Cu acest plan, la prețul de 4,95 USD / lună, obțineți site-uri web nelimitate, lățime de bandă neschimbată și certificat SSL gratuit. Mai mult, sunt incluse și domenii gratuite pentru un an, subdomenii nelimitate și credit de marketing de 100 USD.

Choice Plus: Cu acest plan de 5,45 USD / lună, veți obține site-uri web nelimitate, certificat SSL gratuit și spațiu de stocare SSD nemodificat. Alte caracteristici includ un domeniu gratuit pentru un an, 200 de credite de marketing și backup de bază CodeGuard.

Bluehost-wordpress-pachete

Gazduire VPS

Gazduirea VPS poate fi denumită o actualizare la hostingul WordPress. Vă permite să utilizați resurse dedicate virtuale într-un mediu comun. Există trei planuri de găzduire VPS la Bluehost. Acestea sunt standard, îmbunătățite și finale.

Standard: Începând de la 18,99 USD / lună, planul include 2 nuclee, 2 GB RAM, lățime de bandă de 1 TB și stocare SSD de 50 GB. Alte caracteristici includ 1 domeniu, 1 adresă IP, garanție de returnare de 30 de zile și suport 24/7. SSL gratuit este, de asemenea, inclus.

Îmbunătățit: La 29,99 USD / lună, acest plan include 2 nuclee, 60 GB stocare SSD, 4 GB RAM și lățime de bandă 2TB. De asemenea, vine cu suport 24/7, 2 adrese IP și 30 de zile de returnare a banilor. În plus, un SSL este inclus și gratuit.

Final: La 59,99 USD / lună, acest plan include 4 nuclee de viteză, 120 GB stocare SSD, 8 GB RAM și lățime de bandă de 3 TB. 1 domeniu inclus, 2 adrese IP și suport 24/7 sunt, de asemenea, incluse. Ca și alte planuri, acesta include, de asemenea, certificat SSL gratuit și garanție de returnare de 30 de zile.

Bluehost-vps-pachete

Gazduire server dedicat

Cu găzduirea dedicată a serverului, veți avea la dispoziție resursele serverului. Există trei planuri dedicate de găzduire. Acestea sunt standard, îmbunătățite și premium.

Standard: Costând 79,99 USD / lună, planul include 4 nuclee și 8 fire, o viteză de 2,3 GHz și o stocare de 500 GB. Mai mult, vine cu 4 GB RAM, lățime de bandă de 5 TB, 3 adrese IP și 1 domenii incluse. Alte caracteristici includ un certificat SSL gratuit, asistență 24/7 și garanție de returnare de 30 de zile.

Îmbunătățit: La 99,99 USD / lună, planul oferă 4 nuclee, 8 fire, viteză de 2,5 GHz, stocare de 1 TB și 8 GB RAM. Alte caracteristici includ lățimea de bandă de 10 TB, 1 domenii incluse și 4 adrese IP. Ca și alt plan, acesta include, de asemenea, SSL gratuit, asistență 24/7 și garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Premium: Începând de la 119,99 USD / lună, acest plan vine cu 4 nuclee și 8 fire, o viteză de 3,3 GHz și o stocare de 1 TB. Mai mult, sunt incluse și 1 domeniu, 16 GB RAM, lățimea de bandă de 15TB și 5 adrese IP. La fel ca și alte planuri, acesta oferă și SSL gratuit, suport 24/7 și garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Bluehost-pachete dedicate

Bluehost Basic (Plan partajat) în detaliu

Bluehost are un pachet de găzduire partajat care este potrivit pentru site-urile de început. Planul lor comun are trei niveluri diferite. Toate cele trei planuri au caracteristici pe care clienții gazduitori le doresc în general.

Planuri & Prețuri în detaliu

Să vedem caracteristicile care sunt incluse în cele trei planuri de bază, precum și costul fiecăruia. Există două upgrade-uri disponibile pentru cei care doresc mai mult din planul de bază. Acestea sunt planul Plus și planul Choice Plus.

Ce este inclus în pachetele partajate?

Bluehost Basic: Cu planul de bază, puteți găzdui doar un singur site web. Alte caracteristici ale planului includ un domeniu, 50 GB stocare, 25 de subdomenii și 5 conturi de e-mail. Pentru utilizatorii pentru prima dată, prețul este de 2,95 USD / lună. Între timp, prețul de reînnoire este de 7,99 USD / lună.

Bluehost Plus: Planul Plus include site-uri web, lățime de bandă și spațiu web nelimitat. De asemenea, primiți conturi de e-mail nelimitate. Prețul de pornire al acestui pachet este de 5,95 USD / lună. Între timp, prețul de reînnoire este de 10,99 USD / lună.

Bluehost Choice Plus: Acest plan o duce puțin mai departe de planul plus. Include toate caracteristicile planului plus. În plus, include suplimente precum SiteBackup Pro și confidențialitatea domeniului în valoare de peste 80 USD / an. Pentru prima dată utilizatorii, planul costă 5,95 USD / lună. Prețul de reînnoire este de 14,99 USD / lună.

Bluehost Go PRO: Planul Go PRO este un pas mai departe de pachetul Choice Plus. Are tot ceea ce include planul Plus și îl combină cu un server performant. În plus, include și un IP dedicat.

Caracteristici principale
De bază
La care se adauga
Choice Plus
Prețul început$ 2,75 / mo$ 5,45 / mo$ 5,45 / mo
Preț reînnoire$ 7,99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo
Site-uri1NelimitatNelimitat
SSD Disk Space50 GBNelimitatNelimitat
Lățime de bandănecontorizatnecontorizatnecontorizat
Conturi de e-mail5NelimitatNelimitat
Domenii (domenii) găzduite1NelimitatNelimitat
Domenii GRATUITE incluse1NelimitatNelimitat
Certificat SSL GRATUIT
Site Builder GRATUIT
Transfer GRATUIT de site-uri web
cPanel & Softaculous
Backup-uri nocturne
Baze de date MySQL
Cloudflare CDNAdd-onAdd-onAdd-on
PerformanţăStandardStandardStandard
Banii inapoi garantat30 de zile30 de zile30 de zile

Pornire & Preturi Tabele

În timp ce planul de bază costă 2,75 USD pe lună, ambele pachete costă la fel. Încep de la 5,45 USD pentru o lună.

Perioada / Planul de plată
(doar pentru utilizatori noi)
De bază
La care se adauga
Choice Plus
Du-te pro
12 luni$ 4,95 / mo$ 7.45 / mo$ 7.45 / mo$ 18.95 / mo
24 de luni$ 3,95 / mo$ 6,95 / mo$ 6,95 / mo$ 15.95 / mo
36 de luni$ 2,75 / mo$ 5,45 / mo$ 5,45 / mo$ 13.95 / mo

Prețurile de reînnoire

Prețul de reînnoire pentru toate cele trei este complet diferit și variază în funcție de planul de plată. Cel mai ieftin este planul de 36 de luni. Pentru planul de bază, acesta este de 7,99 USD / lună. Între timp, pentru planul Plus, reînnoirea costă 10,99 USD / lună. Pentru planul Choice Plus, prețul de reînnoire este de 14,99 USD / lună. În sfârșit, pentru planul Go Pro, costul de reînnoire este de 23,99 USD / lună.

Perioada / Planul de plată
(prețuri de reînnoire)
De bază
La care se adauga
Choice Plus
Du-te pro
12 luni$ 8.99 / mo$ 12.99 / mo$ 16.99 / mo$ 25.99 / mo
24 de luni$ 8,49 / mo$ 11.99 / mo$ 15.99 / mo$ 24.99 / mo
36 de luni$ 7,99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo$ 23.99 / mo

Caracteristici principale în detaliu

Să aruncăm o privire la unele dintre principalele caracteristici pe care le oferă Bluehost. Acestea vă vor ajuta să determinați cât de bună sau rea este această opțiune pentru dvs..

Numele domeniului & E-mail

Un nume de domeniu este inclus gratuit cu toate planurile de găzduire partajate pe tot anul. În timp ce poate costa până la 20 de dolari în altă parte, Bluehost îl oferă gratuit. Un e-mail de domeniu profesional are diverse avantaje. Aceasta oferă conștientizare companiei dvs. prin afișarea domeniului către clienți cu e-mailurile trimise. Mai mult, adaugă credibilitate doar prin conectarea la domeniu. Există trei opțiuni de e-mail de domeniu personal cu Bluehost. Planul Email Essential costă 2,99 USD pe licență / lună, în timp ce Business Plus este de 5,99 USD pe licență / lună. În plus, Business Pro are un preț de 9,99 USD pe licență / lună.

Bluehost-domain-name

Spațiu Web & Lățime de bandă

Pentru stocare, opțiunea este destul de de bază. În timp ce spațiul pe disc este SDD, există destul de multe. Planul de bază are 50 GB, care este suficient pentru mulți utilizatori.

De asemenea, nu există limitări pe lățimea de bandă. Deși nu este modificată, aceasta nu este nelimitată, astfel încât poate gestiona cu ușurință utilizarea regulată pe site-ul web. Între timp, celelalte planuri avansate de găzduire partajate sunt livrate cu lățime de bandă neschimbată și stocare SSD nelimitată.

Instalare WordPress cu un singur clic

Bluehost oferă o instalare cu un singur clic pentru diverse software populare. Acestea includ WordPress, precum și alte aplicații precum Drupal și Magento. În plus, dacă optezi pentru găzduirea Blueрost WordPress, primești diferite funcții WP. Acestea includ e-mailul gratuit, actualizări automate WordPress, mediul de punere în scenă și instalarea automată a WP.

Serviciul de migrație

Din păcate, Bluehost nu oferă migrații gratuite pentru site-uri. Va trebui să plătiți o taxă grea de 149,99 USD pentru a vă bucura de serviciile de migrare. În plus, gazda nu transferă mai mult de 20 de conturi de e-mail și 5 site-uri web.

Alte caracteristici

Alte caracteristici pe care le oferă Bluehost includ un tablou de bord bogat în aplicații. Folosind tabloul de bord, puteți integra diverse servicii precum Google Apps și CloudFlare în cPanel. Mai mult, există și multe suplimente disponibile. Acestea includ gestionarea mai multor server, IP-urile unice, confidențialitatea domeniului, SiteLock și protecția împotriva spamului.

Protecția confidențialității domeniului

Cu protecția de confidențialitate a domeniului pe care Bluehost trebuie să o ofere, vă puteți păstra site-ul protejat. Ajută la prevenirea atacurilor de tip phishing, a spamului și a furtului. O face prin ascunderea informațiilor personale legate de domeniul dvs. Confidențialitatea domeniului costă 0,99 USD / lună.

Certificat SSL

Fiecare plan a inclus un certificat SSL gratuit, alimentat de criptarea Let’s. Acest lucru vă oferă o conexiune sigură între vizitatorii dvs. și site-ul dvs. web. Drept urmare, contribuie la protejarea informațiilor personale și a altor date sensibile.

Securitate SiteLock

Bluehost oferă, de asemenea, SiteLock Security cu planurile sale de găzduire partajate. Îl puteți obține pentru 1,99 USD / lună. Cu ajutorul său, puteți salva site-ul dvs. de malware și atacuri. SiteLock Security funcționează prin detectarea și remedierea amenințărilor înainte de a deveni o problemă. O altă opțiune este CodeGuard Basic. Acest lucru face backupuri zilnice și verifică modificările pe site-ul web. Îl puteți obține la 2,99 USD / lună.

IP dedicat

Un IP dedicat nu este inclus în planul de bază de găzduire partajat. În mod similar, nu este inclus în planul Choice and Choice Plus. Un IP dedicat este inclus doar în planul Pro.

Copiile de rezervă

Toate planurile partajate vin gratuit cu backup-uri automate. Sunt oferite backupuri zilnice, săptămânale și lunare. Deci, dacă există o problemă cu site-ul dvs., atunci îl puteți restaura cu ușurință la starea anterioară. În plus, puteți păstra toate fișierele în siguranță.

Alte caracteristici

Deoarece Bluehost se concentrează destul de mult pe securitate, există și numeroase alte caracteristici de securitate. Apache Spam Assassin, Spam Hammer și Spam Expert oferă trei straturi diferite de protecție anti-spam. În plus, directoarele sunt protejate prin parolă. Accesul SSH este, de asemenea, oferit. Drept urmare, puteți accesa în siguranță fișierele de configurare.

Locația serverului

Pentru Bluehost, există o singură locație a serverului. Serverul este localizat în Provo, Utah, unde își are sediul compania.

Ușurință în utilizare

Fără îndoială, Bluehost are un site elegant și modern. Acest design curat se extinde și către backend-ul utilizatorului lor. Drept urmare, site-ul este destul de ușor de utilizat. De asemenea, oferă următoarele:

Ușuritatea înregistrării

Înregistrarea, precum și setarea unui domeniu este destul de simplă și nu necesită prea mult timp. Trebuie doar să selectați planul dorit și apoi să menționați detaliile. Puteți obține un domeniu nou sau îl puteți utiliza pe cel pe care îl aveți deja.

În continuare, trebuie să vă faceți un cont și să menționați toate detaliile. Tot aici, vi se va cere să introduceți detaliile de plată.

Metode de plata

Pentru a asigura o ușurință suplimentară de utilizare, gazda acceptă plata cu majoritatea cărților de credit. Puteți plăti, de asemenea, folosind PayPal.

Bluehost-plăți

activare cont

Majoritatea utilizatorilor se bucură de activarea instantaneu a contului. Cu toate acestea, dacă există suspiciuni de fraudă sau informații inexacte, activarea poate fi întârziată.

Panou de control și experiență tablou de bord

Bluehost vine cu un panou de control cPanel ușor de utilizat și simplu. Configurarea site-ului dvs. și administrarea acestuia devin ușoare. Interfața este atât de ușoară încât trebuie doar să faceți clic pe pictogramele la care trebuie să accesați.

Serviciu clienți (asistență)

La fel ca orice altceva, asistența pentru clienți nu este, de asemenea, impresionantă. Există o echipă de 300 de persoane gata să-i ajute pe clienți. În plus, asistența este oferită în mai multe limbi. Mai mult, pachetele scumpe includ și asistență tehnică. Sunt disponibile următoarele canale de asistență pentru clienți:

bluehost-suport

Chat live

În general, durează mai puțin de un minut pentru ca agentul să se alăture bulei tale de chat. Cu toate acestea, software-ul vă spune să așteptați cel puțin cinci minute pentru ca un agent să fie conectat. În plus, cozile nu sunt prea lungi, așa că nu trebuie să aștepți. De asemenea, reprezentanții au cunoștințe despre lucrurile de bază, astfel încât să puteți obține ajutorul de care aveți nevoie.

Bilete

Serviciul de ticketing este impresionant. În termen de o oră, Bluehost răspunde în mod regulat cererilor.

Telefon

Există un număr internațional pentru agenții de apelare. Ce este impresionant este că reprezentanții clienților au cunoștințe bune. Astfel, sunt bine echipate pentru a răspunde la întrebări. În general, asistența telefonică este o opțiune bună.

Resurse educaționale (Baza de cunoștințe)

Baza de cunoștințe are răspunsuri la majoritatea întrebărilor. Tutoriale detaliate sunt, de asemenea, disponibile sub formă de articole practice și cărți electronice. Acestea vin cu imagini pentru a face totul mai ușor de înțeles. Există și o întrebare frecventă care acoperă o gamă largă de subiecte.

Bluehost-educativ-resurse

Garanție de returnare de bani (Politica de rambursare)

Planurile Bluehost vin cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Deci, dacă anulați chiar în prima lună, puteți obține rambursarea completă. Cu toate acestea, dacă anulați după aceea, nu veți primi rambursarea proporțională. Rețineți că taxa de domeniu nu este rambursabilă.

Pentru cine este Bluehost cel mai bine?

După o revizuire amănunțită, am ajuns la concluzia că Bluehost este ideal pentru:

 • Cei care caută o gazdă web atât de fiabilă, cu o reputație bună. Cert este că Bluehost este un nume vechi în industrie și și-a construit încredere puternică de-a lungul anilor.
 • Utilizatorii WordPress care pot cheltui mai mult pentru a avea acces la funcții suplimentare. De asemenea, vor primi o echipă dedicată de experți WordPress.
 • Proprietarii de întreprinderi mici și mari. Bluehost este o opțiune bună dacă ai un buget și vrei doar o găzduire cu scop general.

PROS
CONS

 • Planurile vin în general cu lățime de bandă nelimitată, stocare pe disc și găzduire de domenii.
 • Un domeniu gratuit este inclus în pachet pentru un an.
 • CPanel îmbunătățit este ușor de utilizat și oferă acces rapid la funcții.
 • Toate planurile sunt dotate cu caracteristici excelente de securitate.
 • Există multe suflete, ceea ce este o problemă dacă vă aflați la buget.
 • În timp ce planurile WordPress sunt bogate în caracteristici, acestea sunt destul de costisitoare.

Recomandăm Bluehost?

Indiferent de planurile pe care le alegeți, există numeroase suplimente și caracteristici excelente. În plus, planurile sunt atât de diverse încât obții flexibilitate indiferent de buget. În general, Bluehost poate acoperi aproape toate tipurile de nevoi.

Pentru a rezuma, Bluehost este o gazdă web pe care cu siguranță le recomandăm tuturor. Dacă doriți o gazdă web cu o reputație bună, atunci acesta este cel mai bun pariu. Planurile scalabile și ieftine vă permit să vă personalizați soluțiile și puteți începe în orice moment!

Sperăm că această recenzie detaliată vă va ajuta să ajungeți la o decizie în cunoștință de cauză. Ce crezi despre asta? Aveți vreo experiență cu Bluehost? Anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me