Analiza DigitalOcean: Valul este suficient de ridicat?

DigitalOcean pare un hosting VPS destul de promițător, dar merită prețul? Avem răspunsul pentru tine. Am cumpărat serviciul și l-am folosit o vreme pentru a judeca cât de bine sau de rău este. Am acordat atenție multor factori, inclusiv timpul de funcționare, timpul de încărcare, costul, caracteristicile și asistența clienților oferite de companie.


Rating general

4,8 / 5

Caracteristici
9/10

Ușor de utilizat
10/10

Prețuri
10/10

A sustine
9/10

Fiabilitate
10/10

Reduceri DigitalOcean
Vedeți oferte

Uptime

99,99%

Timp de încărcare

219 ms

Fondată în 2011, DigitalOcean oferă o gamă largă de servicii și este un nume destul de respectabil astăzi. Chiar și nume mari precum Gitlab par a fi un fan al companiei. Mai mult, a fost autentificat și de unele site-uri de renume, inclusiv Netcraft, care l-au numit unul dintre cele mai rapide servicii de hosting de cloud. Compania a stat pe locul trei în ceea ce privește dimensiunea până în 2014 și a crescut abia de atunci.

Această companie americană este cunoscută pentru a ajuta dezvoltatorii să lucreze mai rapid. Este vorba despre creierul lui Mitch Wainer, Ben Uretsky, Alec Hartman, Moisey Uretsky și Jeff Carr. S-au reunit pentru a începe o mică start-up în New York, care este folosită acum de peste jumătate de milion de utilizatori.

Caracteristici cheie

 • 99,99% garanție uptime, ceea ce îl face un serviciu foarte fiabil
 • Copiile de rezervă automate elimină nevoia să vă faceți griji cu privire la pierderea fișierelor
 • Rețeaua privată vă permite să păstrați mai multe picături în același centru de date fără a mânca în lățimea de bandă
 • Aplicațiile cu un singur clic vă permit să instalați o serie de aplicații cu un singur clic
 • Funcțiile de monitorizare nu sunt gratuite
 • Numeroase platforme de comerț electronic din care să alegeți

Procesor
1 miez

Spatiu pe disc
25 gb

Lățime de bandă
1 tb

Berbec
1 gb

Bani înapoi
30 de zile

Planuri de găzduire
digitalocean.com

Contents

DigitalOcean Review: Informații de fundal

Cu sediul central în New York, DigitalOcean este un furnizor de infrastructură cloud cu centre de date răspândite în întreaga lume. Acesta oferă un amestec de servicii cloud pentru a ajuta dezvoltatorii să extindă și să implementeze aplicații pe mai multe calculatoare. Este al treilea cel mai mare furnizor de gazduire din lume și a ajuns, de asemenea, în 2018 la Deloitte Technology Fast 500 List.

digitalocean-background-info Captura de ecran oferită de la webarchive.org pentru anul 2013

Moisey și Ben Uretsky au găsit-o în 2011, după ce și-au dat seama de nevoia, deoarece majoritatea companiilor se concentrau pe întreprinderi și nu pe dezvoltatori individuali. Produsul beta a ieșit în primul trimestru al anului 2012, iar compania și-a găsit primul mare succes în 2013, când a devenit una dintre puținele companii care oferă opțiuni SSD..

Statistici găzduite de site-uri web & TLD

Site-ul găzduiește în prezent peste jumătate de milion de domenii, majoritatea aparținând .com. Cu toate acestea, oferă o serie de alte TLD-uri, inclusiv .info, .org, .biz și TLD-uri specifice țării, cum ar fi .us.

digitalocean-găzduit-domenii

digitalocean-TLD-statistici

Performanță, Uptime & Timp de încărcare

Este important să urmăriți performanța atunci când selectați o gazdă web. Ar trebui să ofere o viteză bună și timp de funcționare, deoarece acești doi factori pot fi cruciali și afectează și clasamentul SEO.

Test de performanță (Pingdom)

Am efectuat testul Pingdom pentru a evalua calitatea site-ului care a fost creat folosind WordPress și avea conținut fals în el, inclusiv grafică. Rezultatele testului au fost excelente:

Pingdom-digitalocean

Încărcarea paginii a durat mai puțin de o secundă, ceea ce este destul de impresionant. Ar trebui să țineți cont de acest punct, deoarece majoritatea utilizatorilor vor părăsi un site web dacă se vor încărca 2 secunde sau mai mult.

Nu am folosit truc de memorie în cache sau optimizare a vitezei și am considerat că rezultatele sunt destul de bune. Cu toate acestea, după cum vedeți, dimensiunea paginii este destul de mică aici, iar viteza poate fi puțin mai mică dacă aveți pagini mari.

Server Uptime & Timp de încărcare (UptimeRobot)

Am efectuat monitorizarea UptimeRobot pe același site pentru a evalua calitatea și am fost din nou destul de impresionați de rezultat.

digitalocean timpului de funcționare-

După cum puteți vedea, site-ul web a fost de 5188 ore, ceea ce echivalează cu aproximativ 216 de zile. Viteza este, de asemenea, destul de fiabilă și nu a atins marcajul de 1 secundă nici măcar o singură dată. Ne putem asigura că serviciul este rapid și stabil.

DigitalOcean Uptime & Timp de încărcare pentru ultimele 3 luni (UptimeRobot)

Lună
Statistici uptime
Statisticile timpului de încărcare
August 2019100%158 ms
Iulie 2019100%159 ms
Iunie 2019100%153 ms

Timpul de răspuns al serverului (Bitcatcha)

Este esențial să știți cum se încarcă totul de pe site-ul dvs. și cum funcționează în diferite țări; la urma urmei internetul este totul despre a fi global.

digitalocean-bitcatha

DigitalOcean a marcat A + pe lista noastră. Are servere în toată lumea. Prin urmare, viteza este rapidă în aproape toate colțurile. Este cel mai rapid din SUA, urmat de Australia. De asemenea, este destul de rapid în Europa, echivalând cu 25 de metri la Londra. Este cea mai lentă din regiunea Sao Paulo și Bangalore, dar nu este prea rău. În total, este o opțiune excelentă dacă vă așteptați la o cantitate bună de trafic internațional.

Prețuri digitaleOcean & Planuri (picături)

DigitalOcean este conceput nu numai pentru dezvoltatorii individuali, dar și pentru întreprinderile mari și mici. Compania oferă un mix de pachete și are diferite niveluri de găzduire pentru a răspunde nevoilor crescânde ale consumatorilor.

Utilizatorii pot alege dintr-o varietate de pachete de găzduire în funcție de volumul și nevoile lor de stocare. Majoritatea pot fi facturate pe oră sau lunar.

Compania a dat numele de „Picături” mașinilor sale virtuale. Puteți alege dintre picăturile optimizate cu CPU sau picăturile standard. Prima este mai potrivită pentru utilizatorii care doresc o mașină de vită, care să poată îndeplini activități intense, în timp ce cea de-a doua este mai potrivită pentru utilizatorii care doresc să efectueze sarcini regulate.

digitalocean-crea picăturii

Nu lăsa să te sperie această nouă terminologie. Nu este nimic complicat. Doar un nume pentru o mașină. În plus, este destul de ușor de gestionat și de gestionat. Utilizatorii pot comanda sau șterge mașini în funcție de nevoile lor.

Puteți selecta dintr-o varietate de sisteme de operare, inclusiv Ubuntu, Linux, CoreOS, Fedora, FreeBSD, GPL și Debian. Toate sistemele de operare sunt pre-construite și puteți începe imediat. De fapt, este nevoie de doar 55 de secunde pentru a avea acces la un nou Droplet.

Picături standard & Picături optimizate pentru procesor

Sroplet-urile standard sunt potrivite pentru scalarea și găzduirea aplicațiilor web, bloguri, medii de testare / testare, baze de date și memorie în cache în memorie. Cel mai ieftin pachet începe cu 5 USD / lună (0,007 USD / oră) și vine cu 1 GB RAM / 1 procesor, Discul SSD de 25 GB și 1000 GB de transfer. Puteți alege dintr-o varietate de pachete și toate oferă tarife orare și lunare.

Pe de altă parte, picăturile CPU Optimized vin cu hiper-thread dedicate și sunt mai potrivite pentru aplicații cu procesare intensivă, precum difuzarea de anunțuri, învățarea automată, procesarea loturilor și codificarea video. Cel mai ieftin plan costă 40 USD / lună sau 0,060 USD / oră. Puteți alege dintr-o varietate de pachete și toate oferă tarife orare și lunare.

Picături standard

Picături optimizate pentru procesor

Tabelul prețurilor pentru picăturile standard și CPU optimizate

Picături standard

Pachet
Nume sistem de operare
RAM / VCPUS
SSD
Transfer
Preț
Nor 1Linux / Unix1 GB / 1 procesor25 GB1 TB5 USD / lună
Nor 2Linux / UnixCPU 2 GB / 150 GB2 TB10 USD / lună
Nor 3Linux / UnixCPU 2 GB / 260 GB3 TB15 USD / lună
Nor 4Linux / UnixCPU 4 GB / 280 GB4 TB20 USD / lună
Nor 5Linux / Unix8 GB / 4 CPU160 GB5 TB40 USD / lună
Nor 6Linux / Unix16 GB / 6 CPU320 GB6 TB80 USD / lună

Picături optimizate pentru procesor

Pachet
Nume sistem de operare
RAM / VCPUS
SSD
Transfer
Preț
Nor 1Linux / UnixCPU 4 GB / 225 GB4 TB40 USD / lună
Nor 2Linux / UnixCPU 2 GB / 150 GB2 TB10 USD / lună
Nor 3Linux / UnixCPU 16 GB / 8100 GB6 TB160 USD / lună
Nor 4Linux / Unix32 GB / 16 procesor200 GB7 TB320 USD / lună
Nor 5Linux / Unix64 GB / 32 procesor400 GB9 TB640 USD / lună

Dezvoltatori

Dacă sunteți dezvoltator, atunci sunt vești bune pentru dvs. Puteți utiliza serviciul pentru a crea noi picături în doar 55 de secunde. Fiecare picătură vă va oferi acces la rădăcină și alte câteva funcții interesante, inclusiv: Posibilitatea de a alege sistemul de operare, gestionarea DNS, panoul de control simplu, firewall-uri Cloud, backup-uri automatizate, imagini de aplicație pre-construite, rețea privată, transfer global de imagini, SSD-uri.

Important: Compania oferă un număr mare de opțiuni de găzduire în cloud, dar nu acoperă găzduire partajată, dedicată sau administrată.

Cum să creezi un picăt?

Panoul de control DigitalOcean este destul de ușor de utilizat. Iată cum puteți să vă creați propriul Droplet.

1. Conectați-vă la panoul de control, accesați Dashboard și apăsați butonul verde „Create”, apoi selectați prima opțiune Droplets (creați servere cloud).

Picături standard

2. Alegeți configurațiile dorite pe pagina următoare (Create Droplet). Configurațiile sunt dotate cu opțiuni implicite.

3. Puteți alege să vă personalizați Droplet. Procesul este destul de simplu. Alegeți o imagine și alegeți sistemul de operare dorit cu aplicații preinstalate, dacă este nevoie.

alege imaginea

4. Alegeți memoria și memoria necesare.

5. Puteți alege, de asemenea, să adăugați stocare bloc dacă aveți nevoie de volume de stocare suplimentare pentru a ataca picăturile dvs..

6. Mai mult, luați în considerare copiile de rezervă dacă doriți ca sistemul să creeze o imagine pe disc a picăturii dvs. o dată pe săptămână, astfel încât să o puteți folosi în caz de accident sau altă problemă. Copia de rezervă rămâne stocată aproximativ o lună (patru săptămâni).

7. Alegeți o regiune de date care ține cont de clienții dvs. Ar trebui să fie cel mai aproape de locul în care găsești cea mai mare bucată din publicul tău.

Picături standard

8. Selectați opțiuni suplimentare precum rețeaua privată, IPv6, datele utilizatorului și monitorizarea.

9. Adăugați chei SSH pentru securitatea dvs..

10. Finalizează și creează.

DigitalOcean Basic (Plan VPS) în detaliu

Nu contează cât de bună este o companie; majoritatea oamenilor vor sta departe de ea dacă este prea scump. Din fericire, DigitalOcean se numără printre opțiunile mai accesibile, mai ales că puteți alege între pachete orare și pachete lunare.

Toate pachetele standard includ management DNS, suport 24/7, firewall-uri predefinite și gratuite, monitorizare completă și o serie de aplicații open-source pre-construite.

Să cunoaștem în detaliu planurile.

Ce este inclus în pachetul VPS Basic (5 $)?

Puteți obține pachetul Standard Droplet 1vCPU cu prețul de până la 5 USD pe lună sau 0,007 USD / oră. Este livrat cu 1TB de transfer și 25 GB de SSD.

Preturi de pornire

Puteți începe cu 5 USD pe lună. Înregistrarea pe termen lung poate fi o opțiune bună, dar compania nu oferă reduceri, iar cel mai ieftin contract de 36 de luni vă va costa 180 USD. Cea mai scumpă opțiune este 32 vCPU și costă 960 $ / lună sau 1.429 USD / oră. Este livrat cu 12TB de transfer și 840 GB SSD.

Plan & Pachet
Nor 1
Nor 2
Nor 3
Nor 4
Nor 5
Termen de 1 lună$ de 5$ de 10$ de 15$ de 20$ de 40
Termen de 12 luni$ 60 la$ 120 de$ la 180$ 240 de$ 480
24 de luni$ 120 de$ 240 de$ la 360$ 480$ 960
Termen de 36 de luni$ la 180$ la 360$ 540$ 720$ 1140

Prețurile de reînnoire

Aceasta este una dintre puținele companii fără politici de reînnoire. Plătești doar pentru utilizarea efectivă. În plus, toate pachetele vin cu plafoane lunare pentru a vă asigura că nu veți ieși niciodată din buget, indiferent de picături pe care le creați.

Caracteristici principale în detaliu

Să aruncăm o privire la unele dintre principalele caracteristici pe care le oferă DigitalOcean. Acestea vă vor ajuta să determinați cât de bună sau rea este această opțiune pentru dvs..

Numele domeniului & E-mail

Toate pachetele vin cu conturi de e-mail gratuite; cu toate acestea, niciunul dintre pachete nu oferă în prezent nume de domeniu gratuite. Va trebui să cumpărați unul de la un registrator și să îl transferați la DigitalOcean, deoarece oferă servicii de găzduire DNS, dar nu și înregistrare.

creați-nou record

Spațiu Web & Lățime de bandă

Puteți selecta dintre două opțiuni de stocare:

Blocare stocare: puteți alege între 1 GB și 16 GB și chiar combina diferite bloguri într-unul, revinde-le și mutați-le de la un picătură la altul. Puteți adăuga spațiu de stocare suplimentar pentru 0,10 USD / GB pe lună.

Depozitare obiect: stocarea obiectelor este potrivită pentru a găzdui date nestructurate, cum ar fi videoclipuri. Este diferit de stocarea în bloc, deoarece datele nu au un format adecvat. Cunoscut și sub denumirea de spații, vă permite să accesați datele stocate prin HTTP. Spațiul minim este de 250 GB cu o lățime de bandă minimă de 1 TB.

Picături standard

Aplicații cu un singur clic

Puteți economisi mai mult timp instalând aplicații cu un singur clic. Acestea includ: MySQL, Node.js, WordPress, Ghost, Docker, MongoDB, stack LAMP, Machine Learning etc..

aplicații digitalocean

Serviciul de migrație

În timp ce compania nu oferă un serviciu de migrare plătit sau gratuit, puteți lua legătura cu serviciul de asistență pentru clienți pentru un ajutor cu privire la îndeplinirea sarcinii.

spaţii

Spre deosebire de picături, spațiile sunt create pentru a stoca obiecte simple. Este un sistem care vă permite să livrați datele stocate utilizatorilor finali și aplicațiilor. Sunt scalabile și ușor de creat. În plus, funcționează într-o manieră clară și vin cu o API-ul drag-and-drop.

spații digitaloceane

Kubernetes

Kubernetes este un serviciu recent lansat, care necesită doar câteva minute pentru a începe. Acest serviciu gestionat oferă scalare automată, portabilitate a aplicațiilor, printre alte avantaje.

kubernates digitalocean

Fiabilitate (Opțiuni de securitate)

Securitatea este o preocupare uriașă când vine vorba de date din cloud. DigitalOcean pare să înțeleagă acest lucru și oferă o serie de caracteristici de securitate.

Protecția confidențialității domeniului

Deoarece compania nu oferă protecția confidențialității domeniului, singura dvs. opțiune este să achiziționați un domeniu de la un furnizor terț și să îl adăugați folosind consola specială de domeniu care facilitează procesul. Compania vă poate ajuta cu procesul.

Certificat SSL

În timp ce compania nu oferă certificate SSL, utilizatorii au opțiunea de a-l instala gratuit prin consolă. Acest lucru este foarte important, deoarece unele browsere nu vă vor încărca site-ul fără un certificat SSL valid și chiar Google vă poate penaliza site-ul dacă nu are certificat SSL..

Vă permite, de asemenea, să cumpărați certificate standard de pe alte site-uri, cum ar fi GoDaddy, unde este disponibil pentru 5,99 USD / an.

IP dedicat

Compania oferă un IP dedicat gratuit pentru fiecare Droplet. Mai mult, compania oferă și „IP-uri plutitoare” cu fiecare Droplet, astfel încât aplicația continuă să ruleze chiar dacă un Droplet eșuează. Sistemul va aloca rapid IP-ul unui Droplet de standby, prevenind astfel timpul de întrerupere.

Copiile de rezervă

Backup-urile nu reprezintă o problemă pentru DigitalOcean, deoarece compania oferă instantanee și copii de rezervă care vă permit să restaurați, să copiați sau să salvați Droplets. Instantaneele și copiile de rezervă sunt stocate separat. În timp ce instantaneele sunt create manual de către utilizator, copiile de rezervă sunt stocate automat de către sistem.

Utilizatorii pot activa copii de rezervă automate care sunt stocate pe server, dar care nu pot fi descărcate. Cu toate acestea, nu uitați că compania face clar că este de datoria clientului să păstreze securitatea datelor și nu compania, astfel încât să puteți lua în considerare datele de rezervă.

Stocarea instantanee este încărcată în funcție de spațiu. Compania oferă copii de rezervă automatizate la 20% din ceea ce vă costă Droplet.

Cum creați manual copiere de rezervă și salvați-l gratuit pe mașina dvs. locală:

 1. Conectați-vă la сonsole DigitalOcean, deschideți și conectați-vă la terminal utilizând această comandă: ssh [Email protected], comanda ta va arăta ca: ssh [Email protected]
 2. Accesați directorul / var / www / html prin această comandă: cd / var / www / html
 3. Lansați următoarele comenzi pentru a instala utilitatea zip (ignorați acest punct dacă utilitatea zip este deja instalată și mergeți la punctul 4, ar trebui să faceți acest pas o singură dată): sudo apt install yum, sudo yum install zip
 4. Efectuați backup-ul real lansând următoarea comandă: sudo zip -r /var/www/html/files-backup.zip / var / www / html /
 5. Fișierele de rezervă vor fi salvate cu nume file-backup.zip și le puteți descărca prin deschiderea site-ului www.yourwebsite.com/files-backup.zip
 6. Din motive de securitate, ștergeți fișierul de rezervă din server folosind această comandă: sudo rm files-backup.zip

Acces limitat la personal

Informațiile dvs. sunt sigure și sigure, deoarece numai membrii echipei de inginerie pot accesa copii de rezervă și instantanee ale magazinelor. Membrii personalului nu au acces la aceste dosare.

Securitatea serverului

Compania înțelege importanța păstrării în siguranță a serverelor. Nu numai că centrele de date sunt protejate de personalul de securitate, dar compania folosește, de asemenea, instrumente diferite, cum ar fi autorizarea cu doi factori și testarea biometrică, pentru a ține intrusii la distanță. Mai mult, DigitalOcean îndeplinește, de asemenea, standardele internaționale și naționale de securitate.

securitatea digitaloceanului

Monitorizarea utilizatorilor

Compania vă permite să urmăriți diferiți factori prin configurarea alertelor pentru momentul în care un CPU depășește pragul, etc. Puteți alege să primiți aceste alerte prin e-mail sau Slack. În afară de aceasta, să fii cu ochii pe factori precum utilizarea rețelei, utilizarea memoriei și utilizarea discului este de asemenea ușor cu monitorizarea în timp real.

Puteți, de asemenea, IP-uri cu lista albă și specificați diferite adrese, chiar și prin etichete. Acest lucru este important, deoarece firewallul va bloca automat accesul dacă nu există liste albe.

monitorizarea utilizatorilor

Firewall-uri

Puteți aplica regulile firewall-ului pe una sau mai multe picături. Toate sunt centralizate, ceea ce face ușor accesul la informații.

Locația serverului

Compania are în prezent 8 centre de date din întreaga lume. Sunt amplasate strategic în Singapore, India, Olanda, Germania, Canada, SUA și Marea Britanie.

Ușurință în utilizare

DigitalOcean este foarte prietenos cu clienții și face ca briza să înceapă. De fapt, puteți să faceți clic doar pe butoane sau pictograme pentru ca site-ul dvs. să fie funcțional.

Ușuritatea înregistrării

Procesul durează doar câteva minute. Vă adresați site-ul oficial, alegeți pachetul și faceți clic pe Începeți sau Înscrieți-vă. Compania vă va cere numele, adresa de e-mail și parola și sunteți conectat. Puteți utiliza, de asemenea, ID-ul dvs. Gmail pentru a vă înscrie.

Este posibil să aveți un cont individual sau un cont de echipă, ceea ce poate fi o opțiune bună dacă lucrați cu mai multe persoane. Mai târziu, trebuie să trimiteți detalii, inclusiv locația dvs. și motivul pentru care utilizați DigitalOcean.

Metode de plata

Compania oferă o varietate de metode de plată, inclusiv PayPal și carduri (Discover, Visa, MasterCard și American Express). Din păcate, cardurile de debit, comenzile de bani sau cecurile nu mai sunt acceptate. Cu toate acestea, puteți utiliza cardul dvs. de debit pentru a trimite plata prin PayPal. Plata se face prin Stripe și este sigură.

Notă: Compania oferă un cod promoțional pe cont care vă poate ajuta să economisiți bani. Luați în considerare și utilizarea acestuia.

Bluehost-plăți

Panou de control și experiență tablou de bord

Site-ul oferă un panou de control foarte simplu. Nu are multe opțiuni, întrucât compania nu oferă alte tipuri de opțiuni de găzduire, dar este suficient pentru a vă duce.

Instalați cPanel Yourself

Puteți alege să cumpărați și să instalați cPanel. Deoarece site-ul web este conceput pentru dezvoltatori, nu veți găsi aici o mulțime de opțiuni decât dacă le achiziționați – cPanel este o astfel de opțiune. Totuși, lipsa cPanel nu va fi o problemă mare, deoarece nu veți avea nevoie de o mulțime de opțiuni pe care le oferă. Cu toate acestea, luați în considerare obținerea acestuia dacă nu vă bucurați de platforma Unix.

Cu toate acestea, este destul de ușor să instalați cPanel, deși nu este disponibil în opțiunile cu un singur clic.

Interfața DigitalOcean

Interfața este destul de bine proiectată și ușor de utilizat. Este simplu, deci atractiv. Nu veți avea dificultăți în monitorizarea sau desfășurarea picăturilor sau aplicațiilor.

Infrastructură & Tehnologie specializată

Compania are centre de date din întreaga lume, inclusiv Singapore, Londra, San Francisco, Amsterdam și New York. În prezent, doar câteva centre de date oferă IPv6 cu planuri de a extinde suportul și la alte centre.

Compania mizează pe propria sa tehnologie specializată care este construită pentru a oferi o experiență simplă utilizatorilor săi. Serverele Cloud sunt create folosind virtualizarea KVM. Puteți utiliza, de asemenea, API-ul companiei pentru a vă crea propria dvs..

Serviciu clienți (asistență)

Asistența clienților are o importanță imensă atunci când lucrați cu un furnizor de hosting. Chiar și o simplă problemă poate opri procesul.

Chat live

În prezent, această opțiune nu este disponibilă, ceea ce poate fi destul de supărător pentru utilizatorii care obișnuiesc să-și rezolve problemele acolo și apoi.

Bilete

Singura modalitate de a lua legătura cu echipa este de a deschide un bilet. Puteți marca biletele urgent dacă este important. De obicei, biletele primesc răspuns în termen de 12 ore, dar biletele urgente pot fi participate mai devreme. Veți primi o notificare prin e-mail ori de câte ori există o actualizare a biletelor deschise.

Telefon

În prezent, compania nu oferă asistență telefonică.

Resurse educaționale (Baza de cunoștințe) & Comunitate

Deoarece DigitalOcean este creat pentru dezvoltatori; compania se așteaptă ca utilizatorii să nu se confrunte cu o mulțime de probleme. Pentru unele aspecte de bază, aceștia pot consulta ghiduri care sunt foarte detaliate și introduc politici, dar și proceduri cu ajutorul imaginilor și ilustrațiilor.

În afară de aceasta, există și o comunitate uriașă pentru a interacționa cu ceilalți și pentru a primi răspunsuri la întrebările dvs. Comunitatea este moderată corespunzător de către echipa care, de asemenea, participă adesea la discuții.

comunitatea digitalocean

Garanție de returnare de bani (Politica de rambursare)

Compania nu oferă rambursări; cu toate acestea, poate oferi unele în câteva cazuri rare. Singura dvs. opțiune este să deschideți un bilet de asistență.

În afară de aceasta, DigitalOcean promite rambursări de credite pentru perioade de oprire care depășesc 99,99% uptime promis. Dacă tocmai începeți, cea mai bună opțiune este să începeți cu cea mai ieftină opțiune și să verificați sistemul înainte de a merge totul.

Pentru cine este DigitalOcean cel mai bine?

Deoarece serviciul este conceput în principal pentru dezvoltatori, este cel mai bun pentru dezvoltatori, noi și vechi. Cu toate acestea, nu este foarte prietenos pentru începători și poate dura un timp înainte de a începe.

Poate că platforma nu este potrivită pentru utilizatorii care doresc multă mână de mână. Dacă știți ce doriți și puteți face față tehnicilor, atunci poate fi o opțiune excelentă pentru dvs..

PROS
CONS

 • Prețuri clare, fără opțiuni de reînnoire sau confuzii ascunse.
 • 99,99% timp de funcționare garantat cu rambursări pentru perioade de oprire care depășesc limita.
 • Copii de rezervă automatizate pentru a vă asigura că datele dvs. rămân în siguranță.
 • Opțiunea de plată pe oră și să plătiți doar pachetul pe care îl utilizați îl face foarte accesibil.
 • Rețeaua privată face posibilă comunicarea între două sau mai multe picături.
 • Lipsa de cPanel poate fi supărătoare pentru unii utilizatori.
 • Nici o asistență de chat sau telefon în direct nu poate face dificilă utilizarea anumitor utilizatori.
 • Nu oferă funcții de găzduire de bază pe care le așteptați de la un furnizor de hosting. Acestea includ numele de domeniu, migrarea site-ului.
 • Ar putea fi un pic prea complicat pentru utilizatorii începători.

Fapte DigitalOcean & Statistici [Infografic]

DigitalOcean Web Gazduire Date și statistici Infografice

Recomandăm DigitalOcean?

Pe baza recenziei noastre, DigitalOcean poate fi o alegere bună dacă sunteți serios despre faptul că aveți o platformă sigură de găzduire VPS, care oferă, de asemenea, un timp de funcționare excelent. DigitalOcean oferă ceea ce promite și acesta este un server privat virtual de încredere, potrivit pentru dezvoltatori. Cu toate acestea, poate nu este cea mai bună opțiune dacă căutați platforme tradiționale de găzduire.

Sperăm că această recenzie detaliată vă va ajuta să ajungeți la o decizie în cunoștință de cauză. Ce crezi despre asta? Aveți experiență cu DigitalOcean? Anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me