Pregled Bluehosta: Je tako dober, kot se zdi?

Preden smo napisali ta pregled, smo kupili storitve Bluehost in preverili, kako je. Uporabljali smo ga celo leto in ga še vedno uporabljamo, preden smo se odločili, da bi si opomnili misli. V enoletnem trajanju smo si ogledali različne vidike uspešnosti Bluehosta. V glavnem smo se osredotočili na povprečen čas nalaganja in čas delovanja. Da bi zagotovili, da smo končali s pristnim pregledom, smo uporabili resnične podatke. Različni vidiki upoštevanih podatkov vključujejo čas dela, čas nalaganja, ključne lastnosti, stroške in podporo strankam.


Splošna ocena

4.7 / 5

Lastnosti
10/10

Uporabniku prijazno
10/10

Cenitev
8/10

Podpora
10/10

Zanesljivost
10/10

Bluehost popusti
Glejte Deals

Občasni čas

99,99%

Čas nalaganja

425 ms

Od številnih spletnih gostiteljev jih je WordPress uradno priporočil le tri. Eden takšnih spletnih gostiteljev je Bluehost! Toda tu se zgodba ne konča. Poleg prodajalne WordPress obstaja še veliko več, kot ponuja. Ponuja storitve, ki poganjajo preproste bloge, pa tudi napredne aplikacije za e-trgovino.

Ostale pomembne funkcije vključujejo brezplačne domene, enostavno in uporabniku prijazno nadzorno ploščo ter neverjetno podporo strankam. Zaradi vseh teh lastnosti je Bluehost en spletni strežnik, za katerega se odločijo začetniki.

Ključne funkcije

 • Prihaja z brezplačnim SSL certifikatom in domeno
 • Podprl WordPress
 • Skupaj z vodilnimi posodobitvami in strojno opremo
 • Na voljo je namestitev WordPress z enim klikom
 • Varnost in dodatki vrhunskega razreda
 • 99,9% garancija za čas
 • Prihaja s 30-dnevno garancijo vračila denarja

Prostor na disku
50 gb

Pasovna širina
Neomejeno

Vračilo denarja
30 dni

Brezplačna domena
Da

Brezplačni SSL
Da

Gostovalni načrti
www.bluehost.com

Pregled Bluehosta: Osnovne informacije

Bluehost sta leta 1996 ustanovila ustanovitelja Danny Ashworth in Matt Heaton v Provo, Utah. V kratkem času so postali eden največjih spletnih gostiteljev sveta. Danes podjetje gosti več kot 2 milijona spletnih mest z vsega sveta.

bluehost-ozadje-informacije

Edinstveno je, da ima WordPress dolgoletno partnerstvo. Pravzaprav je leta 2006 postalo eno od uradnih gostujočih podjetij, ki ga priporoča WordPress. Z osebjem, ki obsega 750 zaposlenih, ki neutrudno delajo, si podjetje prizadeva za najvišjo kakovost storitev. Ponosna je tudi na 24/7 podporo strankam in odlično gostiteljsko infrastrukturo. Ponaša se tudi s podporo za odprtokodno programsko opremo, kot je WordPress.

Podprl WordPress

Številni spletni gostitelji tam izpolnjujejo minimalne zahteve za WordPress. Vendar ima WordPress uradno seznam, ki vsebuje nekaj najboljših možnosti za svet gostovanja. Če je Bluehost vključen na seznam.

Spletno gostiteljstvo je več kot dva milijona spletnih mest, saj je znano, da je idealna WordPress platforma. Njegove lastnosti so uglašene za WordPress. Na voljo je nadzorna plošča, usmerjena v WordPress, in namestitev z enim klikom. Druge funkcije vključujejo brezplačno ime domene, FTP in e-pošto. Prav tako ga je mogoče enostavno prilagoditi in podpirati s podporo 24 ur na dan, ki jo nudijo lastni strokovnjaki za delavce iz WP.

Statistika, ki jo gosti spletno mesto & TLD

S 13 gostovalskimi načrti je Bluehost gostil impresivnih 2.313.601 domen. Tako .com in .org sta najpogosteje gosti. Druga področja vključujejo .info, .us in .biz.

domene, ki jih gostijo bluehost

bluehost-tlds-stats

Zmogljivost, Uptime & Čas nalaganja

Preden se namestite na spletnega gostitelja, je pregled meritev uspešnosti ključnega pomena. Morate pogledati hitrost (povprečni čas nalaganja) in čas delovanja gostitelja. Vse te meritve vplivajo na uporabniško izkušnjo in tudi na lestvici WordPress SEO.

Preizkus zmogljivosti (Pingdom)

Če želite imeti hitro spletno mesto, bi moralo biti tudi vaše spletno gostovanje. Upoštevajoč to dejstvo, smo najprej preizkusili hitrost gostitelja. Da bi to naredili, smo naredili testno spletno mesto s privzeto temo. Tudi lupino z vsebinami smo dodali tako, da deluje kot prava spletna stran. Končno smo uporabili Pingdom za testiranje hitrosti spletnega mesta.

Kot vidite, je čas nalaganja krajši od sekunde, kar je precej dobro!

pingdom-bluehost

Uptime strežnika & Čas nalaganja (UptimeRobot)

Za naš naslednji test smo si ogledali splošno razpoložljivost Bluehosta. Da bi to naredili, smo si ogledali čas izpada in odzivni čas gostitelja. Kot kažejo rezultati, Bluehost skoraj mesec dni sploh ni padel. Poleg tega je tudi 99,99-odstotno podaljšanje časa zelo impresivno.

Tudi hitrost je izjemna. Iz grafa je razvidno, da je bil odzivni čas Bluehosta bolj ali manj stabilen. Čas komajda doseže eno sekundo kadar koli v dnevu, povprečni odzivni čas pa je skoraj pol sekunde. Tako gostitelj zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje.

bluehost-uptime

Bluehost Uptime & Čas nalaganja za zadnji 3-mesec (UptimeRobot)

Mesec
Uptime Statistika
Čas nalaganja statistike
Junij 201999,98%415 ms
Maj 2019100%384 ms
Aprila 201999,99%307 ms

Odzivni čas strežnika (Bitcatcha)

S Pingdom in podobnimi orodji si lahko ogledate, kako se podatki, kot so slike, nalagajo na vašem spletnem mestu. Toda za natančnejši odzivni čas strežnika je Bitcatcha primernejše orodje. S tem lahko testiramo odzivni čas strežnika brez nalaganja podatkov.

bluehost-bitcatha

Kot lahko vidite, so odzivni časi strežnika dokaj izjemni, zlasti v ZDA. Medtem ko je v drugih državah odzivni čas nekoliko višji, je še vedno precej pod eno sekundo. Na splošno je odzivni čas strežnika odličen.

Načrti in funkcije gostovanja

Bluehost ponuja vrsto načrtov za gostovanje, da lahko poskrbi za različne stranke. Njihovi paketi vključujejo skupno rabo, oblak, WordPress, WooCommerce, VPS in namensko gostovanje. Poglejmo si na kratko, na kaj je vsak načrt usmerjen.

Vrsta gostovanja
# 1 paket
# 2 Paket
# 3 Paket
# 4 Paket
V skupni rabi (osnovno)2,75 USD / mesečno4,95 USD / mesec5,45 USD / mesečno13,95 USD / mesec
WordPress2,75 USD / mesečno4,95 USD / mesec5,45 USD / mesečno
VPS19,99 USD / mesečno29,99 USD / mesečno59,99 USD / mesečno
Namenski79,99 USD / mesečno99,99 USD / mesečno119,99 USD / mesečno

Skupno gostovanje

To je idealen načrt za tiste, ki začenjajo novo spletno mesto z malo prometa. V takšnem načrtu vaše spletno mesto deli vire strežnika z drugimi spletnimi mesti. Bluehost ponuja štiri skupne načrte gostovanja. To so Basic, Plus, Choice Plus in Go PRO.

Osnovno: Z začetkom od 2,75 USD / mesec načrt omogoča gostovanje enega spletnega mesta. Na voljo je s 50 GB SSD pomnilnika, brez merjenja in brezplačnim SSL certifikatom. Druge funkcije vključujejo 1 vključeno domeno, 5 parkirano domeno in 25 poddomena.

Plus: V načrtu stanejo 4,95 USD / mesec, načrt vključuje neomejeno število spletnih mest in shranjevanje SSD ter neomejeno pasovno širino. Druge funkcije vključujejo brezplačen SSL certifikat in neomejeno število domen. Kot bonus je vključena tudi trženjska ponudba v vrednosti 200 USD.

Izbira Plus: Načrt za 5,45 USD / mesec načrt Choice Plus vključuje vse, kar je vključeno v načrt Choice. Edina razlika je, da ta načrt vključuje tudi zasebnost domene in varnostno kopiranje spletnega mesta.

Postani profesionalec: Ta načrt je na voljo po ceni 13,95 USD na mesec, napredna različica paketa Choice Plus. Glavna razlika med obema je, da PRO paket vključuje visoko zmogljiv strežnik in namenski IP.

Glavne značilnosti
Osnovni
Plus
Izbira Plus
Pro
Začeta cena2,75 USD / mesečno4,95 USD / mesec5,45 USD / mesečno13,95 USD / mesec
Cena za podaljšanje7,99 USD / mesečno10,99 USD / mesečno14,99 USD / mesečno23,99 USD / mesečno
Spletne strani1NeomejenoNeomejenoNeomejeno
Prostor na disku SSD50 GBNeomejenoNeomejenoNeomejeno
Pasovna širinaBrez merjenjaBrez merjenjaBrez merjenjaBrez merjenja
E-poštni računi5NeomejenoNeomejenoNeomejeno
Gostovane domene1NeomejenoNeomejenoNeomejeno
BREZPLAČNE domene so vključene1NeomejenoNeomejenoNeomejeno
BREZPLAČNO SSL potrdilo

bluehost-shared-paketi

Gostovanje WordPress

Kot je razvidno iz imena, paket gostovanja za spletna mesta, ki jih poganja WordPress. Poleg tega, da je optimiziran za zagon spletnih mest WP, lahko vaša spletna mesta tudi zaščiti pred običajnimi grožnjami. Bluehost ponuja štiri načrte gostovanja WordPress. Sem spadajo Basic, Plus in Choice Plus.

Osnovno: V ceni 2,75 USD / mesec načrt omogoča gostovanje 1 spletnega mesta. Načrt vključuje še druge funkcije, kot je shramba SSD s 50 GB, brezplačno SSL potrdilo in brezplačno eno leto. V ta načrt je vključenih tudi 50 USD trženjskih kreditov.

Plus: S tem načrtom po ceni 4,95 USD na mesec dobite neomejeno spletno mesto, neomejeno pasovno širino in brezplačno SSL potrdilo. Poleg tega so vključene tudi brezplačna domena za eno leto, neomejene poddomene in 100 USD tržni kredit.

Izbira Plus: S tem 5,45 USD / mesečnim načrtom dobite neomejeno spletno mesto, brezplačno SSL potrdilo in neomejeno shrambo SSD. Druge funkcije vključujejo brezplačno domeno za eno leto, 200 USD trženjskih kreditov in osnovno varnostno kopijo CodeGuarda.

bluehost-wordpress-paketi

VPS gostovanje

VPS gostovanje lahko imenujemo nadgradnja gostov WordPress. Omogoča vam uporabo virtualnih namenskih virov v skupnem okolju. Na Bluehostu so trije načrti gostovanja VPS. Ti so standardni, izboljšani in končni.

Standard: Od 18,99 USD / mesec načrt vključuje 2 jedra, 2 GB RAM-a, 1TB pasovno širino in 50 GB SSD prostora za shranjevanje. Druge funkcije vključujejo 1 domeno, 1 naslov IP, 30-dnevno garancijo vračila denarja in podporo 24/7. Vključen je tudi brezplačni SSL.

Izboljšano: Pri 29,99 USD / mesec ta načrt vključuje 2 jedra, 60 GB SSD pomnilnika, 4 GB RAM-a in 2TB pasovno širino. Na voljo je tudi 24-urna podpora, 2 naslova IP in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Poleg tega je brezplačno vključen tudi SSL.

Končno: Ta cena vključuje 59,99 USD / mesec, ki vključuje 4 hitrostna jedra, shrambo 120 GB SSD, 8 GB RAM in 3 TB pasovno širino. Vključena je tudi 1 domena, 2 naslova IP in podpora 24/7. Tako kot drugi načrti tudi ta vključuje brezplačno SSL potrdilo in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

bluehost-vps-paketi

Gostovanje namenskega strežnika

Z namenskim gostovanjem strežnikov boste imeli vire strežnika vse zase. Obstajajo trije namenski gostovalni načrti. Ti so standardni, izboljšani in premium.

Standard: Stroški 79,99 USD / mesec načrt vključuje 4 jedra in 8 niti, hitrost 2,3 GHz in 500 GB pomnilnika. Poleg tega ima 4 GB RAM-a, 5TB pasovno širino, 3 IP naslove in 1 vključeno domeno. Druge funkcije vključujejo brezplačno potrdilo SSL, podporo 24/7 in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Izboljšano: Pri 99,99 USD / mesec načrt vključuje 4 jedra, 8 niti, hitrost 2,5 GHz, pomnilnik 1TB in 8 GB RAM-a. Druge funkcije vključujejo pasovno širino 10TB, 1 vključene domene in 4 naslove IP. Tako kot drugi načrt tudi ta vključuje brezplačno podporo za SSL, 24/7 podporo in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Premium: Od 119,99 USD na mesec ta načrt prihaja s 4 jedri in 8 niti, hitrostjo 3,3 GHz in shranjevanjem 1 TB. Poleg tega so vključeni tudi 1 domena, 16 GB RAM-a, 15TB pasovne širine in 5 naslovov IP. Tako kot drugi načrti tudi ta vključuje brezplačno podporo za SSL, podporo 24/7 in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

paketov, namenjenih modri hosti

Podroben Bluehost Basic (skupni načrt)

Bluehost ima skupen paket gostovanja, ki je primeren za začetna mesta. Njihov skupni načrt ima tri različne ravni. Vsi trije načrti imajo funkcije, ki jih gostiteljski gostitelji na splošno želijo.

Načrti & Cene v detajlih

Oglejmo si funkcije, ki so vključene v tri osnovne načrte, ter stroške vsakega. Za tiste, ki želijo več od osnovnega načrta, sta na voljo dve nadgradnji. To sta načrt Plus in načrt Izbira plus.

Kaj je vključeno v skupne pakete?

Bluehost Basic: Z osnovnim načrtom lahko gostite le eno spletno mesto. Druge značilnosti načrta vključujejo eno domeno, 50 GB prostora za shranjevanje, 25 poddomena in 5 e-poštnih računov. Za prve uporabnike cena znaša 2,95 USD / mesec. Medtem je cena podaljšanja 7,99 USD na mesec.

Bluehost Plus: Načrt Plus vključuje neomejeno število spletnih mest, pasovno širino in spletni prostor. Dobivate tudi neomejene e-poštne račune. Izklicna cena tega paketa je 5,95 USD / mesec. Medtem je cena za podaljšanje 10,99 USD na mesec.

Izbira Bluehost Plus: Ta načrt nekoliko oddalji od plusa. Vključuje vse značilnosti načrta plus. Poleg tega vključuje dodatke, kot so SiteBackup Pro in zasebnost domene v vrednosti več kot 80 USD na leto. Načrt uporabnikov prvič stane 5,95 dolarja na mesec. Cena obnove je 14,99 USD / mesec.

Bluehost Go PRO: Načrt Go PRO je korak naprej od paketa Choice Plus. Ima vse, kar načrt Plus vključuje in ga kombinira z visoko zmogljivim strežnikom. Poleg tega vključuje tudi namenski IP.

Glavne značilnosti
Osnovni
Plus
Izbira Plus
Začeta cena2,75 USD / mesečno5,45 USD / mesečno5,45 USD / mesečno
Cena za podaljšanje7,99 USD / mesečno10,99 USD / mesečno14,99 USD / mesečno
Spletne strani1NeomejenoNeomejeno
Prostor na disku SSD50 GBNeomejenoNeomejeno
Pasovna širinaBrez merjenjaBrez merjenjaBrez merjenja
E-poštni računi5NeomejenoNeomejeno
Gostovane domene1NeomejenoNeomejeno
BREZPLAČNE domene so vključene1NeomejenoNeomejeno
BREZPLAČNO SSL potrdilo
BREZPLAČNO Site Builder
BREZPLAČEN prenos spletnih strani
cPanel & Softaculous
Nočne varnostne kopije
MySQL Baze podatkov
Cloudflare CDNDodatekDodatekDodatek
IzvedbaStandardnoStandardnoStandardno
Garancija za vračilo denarja30 dni30 dni30 dni

Začetek & Tabele cen

Medtem ko osnovni načrt stane 2,75 USD na mesec, oba preostala paketa staneta enako. Za mesec začnejo pri 5,45 dolarja.

Obdobje plačila / načrt
(samo za nove uporabnike)
Osnovni
Plus
Izbira Plus
Postani profesionalec
12 mesecev4,95 USD / mesec7,45 USD / mesečno7,45 USD / mesečno18,95 USD / mesečno
24 mesecev3,95 USD / mesec6,95 USD / mesečno6,95 USD / mesečno15,95 USD / mesečno
36 mesecev2,75 USD / mesečno5,45 USD / mesečno5,45 USD / mesečno13,95 USD / mesec

Cene obnove

Cena podaljšanja za vse tri je popolnoma drugačna in se razlikuje glede na plačilni načrt. Najcenejši je 36-mesečni načrt. Za osnovni načrt znaša 7,99 USD na mesec. Medtem za načrt Plus obnova stane 10,99 USD na mesec. Za načrt Choice Plus je cena obnove 14,99 USD / mesec. Končno je za načrt Go Pro strošek obnove 23,99 USD / mesec.

Obdobje plačila / načrt
(cene podaljšanja)
Osnovni
Plus
Izbira Plus
Postani profesionalec
12 mesecev8,99 USD / mesečno12,99 USD / mesečno16,99 USD / mesečno25,99 USD / mesečno
24 mesecev8,49 USD / mesečno11,99 USD / mesečno15,99 $ / mesečno24,99 USD / mesečno
36 mesecev7,99 USD / mesečno10,99 USD / mesečno14,99 USD / mesečno23,99 USD / mesečno

Glavne značilnosti v podrobnostih

Oglejmo si nekaj glavnih funkcij, ki jih Bluehost lahko ponudi. Tako boste lahko ugotovili, kako dobra ali slaba je ta možnost za vas.

Domena & E-naslov

Ime domene je brezplačno vključeno v vse načrte gostovanja v skupni rabi za celo leto. Drugod lahko to stane tudi do 20 dolarjev, Bluehost pa ga odda brezplačno. Profesionalno e-poštno sporočilo ima različne prednosti. Vaše podjetje poganja ozaveščenost tako, da kupcem prikazuje domeno z e-poštnimi sporočili, ki jih pošiljate. Poleg tega dodaja verodostojnost samo s tem, da ste povezani z domeno. Obstajajo tri možnosti za osebno e-poštno sporočilo z Bluehostom. Načrt e-pošte Essential stane 2,99 USD na licenco / mesec, medtem ko Business Plus znaša 5,99 USD na licenco / mesec. Poleg tega je Business Pro cena 9,99 USD na licenco / mesec.

ime domene bluehost

Spletni prostor & Pasovna širina

Za shranjevanje je možnost precej osnovna. Medtem ko je prostor na disku SDD, ga je kar precej. Osnovni načrt ima 50 GB, kar zadostuje mnogim uporabnikom.

Prav tako ni omejitev glede pasovne širine. Čeprav je brez merjenja, ni neomejen, zato lahko preprosto uporablja redno uporabo na spletnem mestu. Medtem so ostali napredni načrti gostovanja v skupni rabi z neomejeno pasovno širino in neomejenim pomnilnikom SSD.

Namestitev WordPress z enim klikom

Bluehost ponuja namestitev z enim klikom za različne priljubljene programske opreme. Sem spadajo WordPress kot tudi druge aplikacije, kot so Drupal in Magento. Poleg tega, če se odločite za Bluerost WordPress gostovanje, dobite različne funkcije WP. Sem spadajo brezplačna e-pošta, samodejne posodobitve programa WordPress, uprizoritveno okolje in samodejna namestitev WP.

Migracijska služba

Na žalost Bluehost ne ponuja brezplačnih migracij na spletna mesta. Za uživanje migracijskih storitev boste morali plačati zajetne pristojbine v višini 149,99 USD. Poleg tega gostitelj ne prenese več kot 20 e-poštnih računov in 5 spletnih mest.

Druge funkcije

Druge funkcije, ki jih ponuja Bluehost, vključujejo nadzorno ploščo, bogato z aplikacijami. S pomočjo nadzorne plošče lahko v cPanel integrirate različne storitve, kot sta Google Apps in CloudFlare. Poleg tega je na voljo tudi veliko dodatkov. Sem spadajo upravljanje z več strežniki, edinstveni IP-ji, zasebnost domene, SiteLock in zaščita pred neželeno pošto.

Zaščita zasebnosti domene

Z zaščito zasebnosti domene, ki jo ponuja Bluehost, lahko ohranite spletno mesto zaščiteno. Pomaga pri preprečevanju napadov z lažnim predstavljanjem, neželene pošte in tatvin. To stori tako, da skrije osebne podatke, povezane z vašo domeno. Zasebnost domene stane 0,99 USD / mesec.

SSL potrdilo

Vsak načrt je vključeval brezplačno potrdilo SSL, ki ga poganja program Let’s Encrypt. To vam omogoča varno povezavo med obiskovalci in vašim spletnim mestom. Posledično pomaga varovati osebne podatke in druge občutljive podatke.

Varnost SiteLock

Bluehost ponuja tudi SiteLock Security s svojimi načrti za skupno gostovanje. Dobite ga lahko za 1,99 USD / mesec. Z njegovo pomočjo lahko spletno mesto shranite pred zlonamerno programsko opremo in napadi. SiteLock Security deluje tako, da odkrije in odpravi grožnje, preden postanejo težava. Druga možnost je CodeGuard Basic. To omogoča vsakodnevno varnostno kopiranje in preverjanje sprememb na spletnem mestu. Dobite ga lahko pri 2,99 USD na mesec.

Namenski IP

Namenski IP ni vključen v osnovni načrt gostovanja v skupni rabi. Podobno tudi ni vključeno v načrt Choice and Choice Plus. Namenski IP je vključen samo v načrtu Pro.

Varnostne kopije

Vsi načrti v skupni rabi imajo brezplačno samodejno varnostno kopiranje. Na voljo so vsakodnevne, tedenske in mesečne varnostne kopije. Če obstaja težava s spletnim mestom, jo ​​lahko preprosto obnovite v prejšnje stanje. Poleg tega lahko tudi vse datoteke hranite varno.

Druge funkcije

Ker se Bluehost precej osredotoča na varnost, obstajajo tudi številne druge varnostne funkcije. Apache Spam Assassin, Spam Hammer in Spam strokovnjaki ponujajo tri različne plasti zaščite pred neželeno pošto. Poleg tega so imeniki zaščiteni z geslom. Omogočen je tudi dostop do SSH. Kot rezultat, lahko varno dostopate do konfiguracijskih datotek.

Lokacija strežnika

Za Bluehost obstaja samo ena lokacija strežnika. Strežnik se nahaja v Provo, Utah, kjer ima podjetje sedež.

Enostavnost uporabe

Brez dvoma ima Bluehost elegantno in sodobno spletno mesto. Ta čista zasnova sega tudi proti uporabnikom. Kot rezultat, je spletno mesto precej uporabniku prijazno. Ponuja tudi naslednje:

Enostavnost prijave

Prijava in nastavitev domene je zelo preprosta in ne traja preveč časa. Samo izberite želeni načrt in nato navedite podrobnosti. Lahko dobite novo domeno ali uporabite tisto, ki jo že imate.

Nato morate narediti račun in navesti vse svoje podatke. Tu boste morali vnesti tudi svoje podatke o plačilu.

načini plačila

Da bi zagotovil nadaljnjo enostavnost uporabe, gostitelj sprejme plačilo z večino kreditnih kartic. Plačate lahko tudi s PayPalom.

plačila bluehost

Aktivacija računa

Večina uporabnikov uživa takojšnjo aktivacijo računa. Če pa obstaja sum goljufije ali netočnih informacij, se lahko aktiviranje zavleče.

Izkušnje na nadzorni plošči in nadzorni plošči

Bluehost ima enostaven za uporabo in preprosto nadzorno ploščo cPanel. Nastavitev spletnega mesta in upravljanje z njim postane enostavno. Vmesnik je tako preprost, da morate samo klikniti ikone, do katerih morate iti.

Služba za stranke (podpora)

Kot vse ostalo tudi podpora strankam ne primanjkuje impresivnih. Obstaja skupina 300 ljudi, ki je pripravljena pomagati strankam. Poleg tega je podpora v več jezikih. Poleg tega dragi paketi vključujejo tudi tehnično podporo. Na voljo so naslednji kanali za podporo strankam:

podpora za bluehost

Klepet v živo

Na splošno traja manj kot eno minuto, da se agent pridruži vašemu klepetalnici. Vendar pa programska oprema pove, da počakate vsaj pet minut, da se agent poveže. Poleg tega čakalne vrste niso predolge, zato vam ni treba čakati. Predstavniki imajo tudi znanje o osnovnih stvareh, tako da lahko dobite potrebno pomoč.

Vstopnice

Impresivna je tudi storitev prevoza vstopnic. V eni uri Bluehost rutinsko odgovori na zahteve.

Telefon

Obstaja mednarodna številka za klicne agente. Navdušuje to, da predstavniki kupcev dobro poznajo. Tako so dobro opremljeni za odgovore na vprašanja. Na splošno je telefonska podpora dobra izbira.

Izobraževalni viri (baza znanja)

Baza znanja ima odgovore na večino vprašanj. Na voljo so tudi podrobne vadnice v obliki člankov in e-knjig z navodili za uporabo. Priložene so slike, s katerimi je vse lažje razumeti. Prisotno je tudi pogosto zastavljeno vprašanje, ki zajema široko paleto tem.

bluehost-izobraževalni-viri

Garancija za vračilo denarja (politika vračila)

Načrti Bluehosta imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če torej prekličete šele v prvem mesecu, lahko dobite celotno povračilo. Če prekličete po tem, ne boste prejeli povračila denarja. Upoštevajte, da se pristojbina za domeno ne povrne.

Kdo je Bluehost najboljši za?

Po temeljitem pregledu smo ugotovili, da je Bluehost idealen za:

 • Tisti, ki iščejo tako zanesljivega spletnega gostitelja z dobrim ugledom. Dejstvo je, da je Bluehost staro ime v industriji in si je skozi leta gradil močno zaupanje.
 • Uporabniki WordPress-a, ki lahko porabijo več za dostop do dodatnih funkcij. Dobili bodo tudi posebno ekipo strokovnjakov za WordPress.
 • Lastniki malih in velikih podjetij. Bluehost je dobra možnost, če imate proračun in želite samo gostovanje za splošne namene.

PREDNOSTI
SLABOSTI

 • Načrti imajo običajno neomejeno pasovno širino, shranjevanje diskov in gostovanje domen.
 • V paketu je za eno leto vključena brezplačna domena.
 • Izboljšani cPanel je enostaven za uporabo in omogoča hiter dostop do funkcij.
 • Vsi načrti imajo odlične varnostne lastnosti.
 • Obstaja veliko prodaje, kar je težava, če imate proračun.
 • Medtem ko so načrti WordPressov zelo bogati, so sorazmerno precej dragi.

Ali priporočamo Bluehost?

Ne glede na načrte, ki jih izberete, obstajajo številni odlični dodatki in funkcije. Poleg tega so načrti tako raznoliki, da dobite prilagodljivost ne glede na proračun. Na splošno lahko Bluehost pokrije skoraj vse vrste potreb.

Če povzamem, je Bluehost spletni gostitelj, ki ga vsekakor priporočamo vsem. Če želite spletni gostitelj z dobrim ugledom, potem je to vaša najboljša stava. Zmogljivi in ​​poceni načrti vam omogočajo, da prilagodite svoje rešitve in lahko začnete kadar koli!

Upamo, da vam bo ta podroben pregled pomagal priti do informirane odločitve. Kaj misliš o tem? Imate kakšne izkušnje z Bluehostom? Sporočite nam!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me