Millors exemples de llocs web Ucraft

Millors exemples de llocs web Ucraft


Ucraft: és un creador de llocs web en núvols, l’àmbit d’aplicació que es deriva en el desenvolupament de llocs web de negocis i pàgines de destinació. La plataforma és relativament fàcil d’utilitzar per a persones amb un fons de disseny web divers, tot i que, els principiants poden requerir més temps per dominar el servei i començar a construir projectes amb ell..

Ucraft permet crear llocs web amb resposta que inclouen blocs de pantalla completa, funcions avançades de creació web i disseny pla.

El creador de llocs web és completament gratuït, però té diverses opcions de pagament que inclouen una prova gratuïta de dues setmanes que permet provar tot el conjunt de funcions del servei. Aquest cop és més que suficient per entendre si la plataforma compleix les vostres necessitats o no. Per ajudar a prendre la decisió correcta, preneu el vostre temps per veure les millors mostres de llocs web que funcionen amb Ucraft. Aquesta és la manera segura de comprovar la funcionalitat i el conjunt de funcions del sistema. Comencem ara.

1. SNKH Studio

SNKH Studio

Creeu un lloc web GRATUT

SNKH Studio és un estudi amb seu a Erevan, que s’ha especialitzat en el disseny d’interiors i d’arquitectura des del 2014. El lloc és conegut pel seu equip ambiciós i jove, la impressionant cartera de projectes finalitzats amb èxit i la voluntat de canviar els llocs que re-dissenyen per millorar. . No trobareu molts textos i descripcions, ja que el lloc web ofereix principalment una àmplia cartera de treballs amb noms de projectes.

A mesura que accediu a cada projecte, trobareu la seva breu descripció (ubicació, estat de finalització, any, àrea, etc..). El menú del lloc web també inclou seccions Persones, mitjans de comunicació i missatges de salut, així com accés a comptes de xarxa social. Aquestes funcions permeten conèixer més a prop l’equip de dissenyadors que treballen per a l’empresa i els articles publicats en fonts de mitjans de comunicació per proporcionar la màxima informació que els clients potencials voldrien conèixer..

2. Ho expliquem

Ho expliquem

Creeu un lloc web GRATUT

Ho expliquem capta l’atenció dels usuaris des dels primers segons que passen al lloc web a causa del fons animat presentat a la pàgina principal. Si teniu pressa, no heu de navegar més per comprendre en què s’especialitza l’empresa. Tanmateix, si teniu intenció de convertir-vos en clients, us entusiasmarà explorar la secció de cartera i conèixer la descripció de la procés de producció de vídeo en acció.

L’equip de desenvolupadors també es presenta aquí, a la pàgina principal. Voleu posar-vos en contacte amb ells? A continuació, apresseu-vos a emplenar el formulari de contacte, especificant el vostre nom, el tipus de projecte que necessiteu i el pressupost que esteu preparat per invertir. Per estar al corrent de les actualitzacions i de les ofertes especials de l’estudi, inscriviu-vos a un butlletí. Aquestes són les principals característiques que fan d’aquest projecte una mostra decent del lloc web d’Ucraft.

3. Expedicions NGUYEN

Expedicions NGUYEN

Creeu un lloc web GRATUT

NGUYEN és un projecte, el propietari i gerent del qual és Viet Nguyen, el president i fundador de Nguyen Expeditions, una empresa de tecnologia dura. La companyia es dedica a construir, adquirir i invertir en negocis de tecnologia de tecnologia. El lloc web ofereix un bloc i una cartera d’inversions, que inclou mostres digitals d’aplicacions, llocs web, programes en línia i programari que han completat amb èxit.

El disseny del projecte sembla una mica tenebrós, encara que no sigui místic. El seu fons negre crea una impressió elegant i una mica inusual. Al mateix temps, centra l’atenció dels usuaris en la llista de publicacions i serveis que ofereix l’empresa. Podeu seguir les actualitzacions de l’empresa als comptes socials inscrivint-les al lloc web. Quan visiteu la pàgina de contactes, no només podreu esbrinar les maneres de posar-vos en contacte amb l’empresa, sinó també fer una donació per millorar i desenvolupar l’empresa més.

4. Maerten & Socis

Maerten & Partners

Creeu un lloc web GRATUT

Maerten & Socis és l’agència d’interincialitat i de gestió de projectes que té una rica experiència en negocis corporatius. El fundador de l’empresa és Tom Maerten, que treballa en estreta col·laboració amb altres membres de l’equip per donar el millor resultat. El lloc web de l’empresa té un aspecte elegant.

No hi ha res excessiu: tots els elements estan al seu lloc, mentre que el fons clar destaca de manera efectiva les grans seccions del lloc web. El menú del lloc web permet accedir a la llista de serveis que la companyia ofereix, revisions de clients, tasques obertes, equip de gestors interins i contactes. Tota la informació està ben estructurada per garantir la màxima facilitat d’ús, comoditat i economia de temps.

5. Yerishi Milano

Yerishi Milano

Creeu un lloc web GRATUT

Yerishi Milano és una marca de bossa de luxe fundada i amb seu a Milà. La idea de la creació de marca pertany a Irina Yeritsyan, la dissenyadora de moda armènia coneguda per la seva imprevisibilitat i la seva visió única de la feminitat. Els seus dissenys de bosses sempre criden l’atenció de dones de tot el món a causa de la seva combinació de luxe italià i estil modern i innovador, així com un disseny únic eclèctic..

El lloc web té un aspecte contemporani i respon absolutament a l’especialització nínxua de l’empresa. Hi abunden fotos temàtiques relacionades amb la moda que destaquen de manera viva amb el fons blanc del projecte. El lloc web té quatre pàgines que cobreixen tots els problemes que els clients poden interessar. Inclouen la pàgina sobre Nosaltres que explica la història d’Irina, la seva biografia, els seus objectius i el seu avenç professional, la Galeria amb moltes fotos de bosses, la pàgina de contactes i una secció de botiga independent, on tothom pot fer una comanda en gairebé poc temps. Aquest lloc web basat en Ucraft té un aspecte professional i carregat de funcions.

6. Collectif Medz Bazar

Collectif Medz Bazar

Creeu un lloc web GRATUT

Collectif Medz Bazar és el lloc web oficial de la banda de folk-alternatiu format per músics turcs, armenis, americans i francesos. El fet que la marca englobi persones de diferents nacionalitats i cultures contribueix a la sonorització única de les seves composicions musicals.

El lloc web no només proporciona la informació més exhaustiva sobre la prohibició, els seus membres, història, visites programades, notícies i actualitzacions, així com els plans creatius. També abunda en composicions musicals que pertanyen a la banda. Així, és possible llistar aquestes cançons directament al lloc web, compartir-los enllaços amb altres fans o comprar composicions separades o els àlbums que més us agradin. Tots els àlbums estan disponibles a la pàgina principal i podeu optar per qualsevol d’ells quan hi hagi aquesta necessitat. El lloc web també abunda en diverses fotos de la banda, que es mostren a totes les pàgines. Això crea una impressió positiva per a tots els usuaris que naveguen pel lloc.

7. Med 911

Med 911

Creeu un lloc web GRATUT

Med 911 és la farmàcia en línia basada en Erevan, que ofereix un ric assortiment de medicaments per tractar diverses condicions de salut. Aquest és també el lloc on tots els clients poden trobar informació útil sobre els medicaments que li interessen. A dia d’avui, la farmàcia és una de les maneres més confiades i convenients de comprar medicaments i altres productes relacionats amb la salut. productes, com ara aparells mèdics, productes esportius i de fitness, additius bioactius, solucions d’higiene i tractament, cosmètics i molt més.

El lloc web presenta un ric catàleg de medicaments disponibles a la pàgina principal. El catàleg consta de diverses categories de productes pel que fa a les seves implicacions. L’opció de filtre de cerca disponible a cada secció ajuda a trobar el producte requerit sense fer cap inversió de temps i esforç addicional. Cada producte inclòs al catàleg inclou una descripció detallada i especificacions de preu per simplificar l’elecció del client. A més, és possible programar una visita al metge en línia, emplenant el formulari integrat. En definitiva, aquest lloc web basat en Ucraft està estructurat lògicament, la qual cosa contribueix a la seva facilitat d’ús i comoditat en el procés de compres.

8. Il·lustracions de plomall

Il·lustracions de plomall

Creeu un lloc web GRATUT

Il·lustracions de plomall és un projecte personal de Marine Feuilleabois, que crea cartells únics i d’alta qualitat pels interessats pels aficionats a l’art. Aquí és on podeu trobar informació sobre l’artista, el seu plantejament creatiu, els seus objectius i les seves expectatives..

El lloc web engloba harmònicament una cartera, un projecte de comerç electrònic i un bloc. Aquest és també el lloc on tots poden prendre lliçons de dibuix a càrrec de l’artista. Per obtenir-los, només heu de visitar la pàgina corresponent per conèixer els termes de la cooperació. La pàgina de cartera permet navegar per les millors obres de Marine que revelen millor el seu estil creatiu individual. Hi ha una opció de previsualització per a cada imatge que us permet veure-la en detalls. Una de les característiques distintives del lloc web és el fet que el seu contingut està escrit en llengua francesa. Això pot complicar una mica el procés de navegació per a tothom que no conegui aquest idioma.

9. Galeria Matt

Galeria Matt

Creeu un lloc web GRATUT

Galeria Matt és una galeria d’artesania única dissenyada i creada per Matt – un nen de 8 anys a qui li agrada expressar-se mitjançant el dibuix. Matt personalment crea personatges originals i simpàtics que es fan servir més per dissenyar pins i penjolls fets a mà de llautó i plata.

La primera mirada al lloc web no pot sinó provocar l’atenció als usuaris: hi ha una galeria de fotos a pantalla completa que presenta un dels personatges creats per Matt. Es tracta d’un petit elefant volador anomenat Yuakok, que s’introdueix a si mateix i als seus amics al públic. Això és realment divertit, inusual i original, i això és el que ens evoca el desig de continuar navegant pel lloc web. Quan es desplaça cap avall, trobareu imatges de la vida real de productes elaborats amb personatges de Matt. Aquells que tinguin la intenció de comprar aquests productes, haurien d’accedir a la pàgina Troba-nos que enumera totes les ubicacions, on és possible comprar-los. A més, és possible accedir a la pàgina de contactes, on es pot omplir el formulari de contacte en línia per posar-se en contacte amb el propietari del lloc web..

10. Aposta Construeix

Aposta Construeix

Creeu un lloc web GRATUT

Aposta Construeix és el programari de jocs en línia de nova generació, la premiada tecnologia i el proveïdor de serveis per a la indústria de jocs en línia i terrestre. Presenten regularment ofertes innovadores i contrastades per a diverses indústries de jocs. Amb més de 15 anys d’experiència de nínxol, l’empresa té molt a oferir als seus socis, inclosa la solució d’etiquetes blanques de gamma alta, projectes de creació autònoma i programes clau en mà. La plataforma ofereix una prova gratuïta de 30 dies per provar aquestes i altres opcions que ofereixen.

Per obtenir més informació sobre el programari i sobre l’empresa en general, té sentit visitar el seu lloc web. Aquí és on trobareu diverses pàgines principals: productes, mercat, esdeveniments i integracions. Per obtenir més informació, també és possible accedir al menú ocult que es troba a la cantonada dreta del lloc web. El menú conté més pàgines, com ara Sobre Empresa, Socis, Carreres, Premsa & Mitjans, recursos, bloc i premis. Visualitzant aquestes fonts, descobrireu moltes solucions i informació útil sobre com iniciar el vostre propi negoci de jocs. El projecte està disponible en diversos idiomes, cosa que permet ampliar el seu públic objectiu. Es tracta d’un exemple digne d’un lloc web d’empresa creat amb Ucraft!

Linia inferior

Ucraft mereix la pena prestar atenció quan tingueu una idea per construir un lloc web d’empresa, una pàgina de destinació o projecte d’ús personal. Les mostres de llocs web analitzats anteriorment són la millor prova de la credibilitat, la comoditat, la facilitat d’ús i la funcionalitat del sistema. Els projectes construïts amb el servei tenen un aspecte elegant, sensible i modern i hi ha diverses eines de personalització de disseny que podeu utilitzar per millorar el rendiment del vostre lloc web..

Ucraft és una bona elecció per als usuaris, que pretenen crear llocs web d’alta qualitat i sense habilitats de codificació. Treballar amb el creador de llocs web és fàcil i ràpid, ja que hi ha múltiples funcions de disseny. La plataforma funciona molt bé per a aquells que esperen aprofitar resultats decents sense tenir en compte fons i experiència en disseny web.

Creeu un lloc web GRATUT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me