Millors exemples de llocs web d’UKit

Exemples de llocs web de uKit


uKit – és potent creador de llocs web arrossega i deixa anar, creada tenint en compte l’enfocament empresarial. La plataforma s’utilitza per iniciar i gestionar projectes de petites empreses, però també funciona molt bé per al desenvolupament d’altres tipus de llocs web.

Un dels principals punts innegables del creador de llocs web és el seu facilitat d’ús impressionant i un enfocament intuïtiu de disseny web. uKit no requereix cap coneixement de codificació ni antecedents de disseny web. Això és el que fa que el servei sigui una solució perfecta per a primers usuaris, que abans no han tingut experiència en disseny web. Així mateix, el sistema pot ser utilitzat eficaçment per desenvolupadors web competents, que pretenen iniciar projectes per als seus clients sense preocupar-se de matisos complexos de disseny web..

Voleu fer una ullada a les millors mostres de projectes creats amb uKit? Avui us oferim una col·lecció de llocs web reals creats mitjançant aquesta plataforma de creació de llocs sense codi. Vegem si és possible iniciar un lloc web amb generació de plom sense escriure una sola línia de codi.

1. Cicle Sprint

Cicle Sprint

Creeu un lloc web GRATUT

Cicle Sprint és una botiga de bicicletes de servei complet, que ofereix un ric ventall de productes, accessoris, peces per a bicicletes, bicicletes i serveis de reparació i posada a punt. La propietària i directora de la botiga, Marian, té més de 45 anys d’experiència en la comunitat ciclista.

El lloc web ofereix una navegació intuïtiva que permet accedir a les seccions del menú més importants, a saber, Sobre, Serveis, Marques, Fuji Bikes, SE Bikes, Coaching i Contacte. El control lliscant de fotos disponible a la pàgina d’inici facilita sentir l’ambient general del lloc web a causa de les fotos temàtiques. Podeu unir-vos als grups de la botiga web a les xarxes socials, sentir el formulari de contacte i esbrinar els detalls físics de la ubicació de la botiga web directament al lloc web. Això és molt convenient i estalvieu temps.

2. Comfort Dental SPA

Comfort Dental SPA

Creeu un lloc web GRATUT

Comfort Dental SPA és una clínica dental, que té la seva missió de proporcionar als clients el màxim nivell de confort i relaxació. El lloc web arriba completament a la principal especialitat de nínxol, oferint informació explícita sobre la clínica, els serveis que ofereix, informació per a pacients que utilitzen per primera vegada i dades de contacte. Aquests aspectes es reflecteixen a les seccions del menú del lloc web que es proporcionen a la part superior de la pàgina principal.

També es poden consultar ressenyes de clients habituals i els avantatges que el distingeixen d’altres clíniques dentals a la pàgina principal. Per contactar amb l’equip d’atenció al client, podeu omplir el formulari en línia que es troba al peu de pàgina o utilitzar les dades de contacte. També és possible fer una cita en línia a la secció del lloc web corresponent. Una bona mostra d’un lloc web amb tecnologia d’UKit.

3. Cracs

Cracs

Creeu un lloc web GRATUT

Cracs és un centre implicat en la investigació de ciències cognitives aplicades. Es centren en el desenvolupament de solucions avançades per mesurar i millorar la cognició amb la finalitat d’identificar i revelar el potencial humà. El lloc web està estructurat lògicament. Compta amb una navegació senzilla, ja que tots els elements i seccions es troben als seus llocs aquí. A mesura que navegueu pel lloc web, trobareu els serveis que ofereix el centre, solucions de ciències cognitives i dades de contacte.

La pàgina principal inclou un control lliscant d’imatges a pantalla completa, que inclou informació sobre el centre i el vídeo, on en podreu conèixer més informació. El lloc web abunda en imatges temàtiques i informació relacionada que us ajuda a trobar respostes a totes les preguntes que pugueu tenir.

4. Lliurament de Trans

Lliurament de Trans

Creeu un lloc web GRATUT

Lliurament de Trans és l’aplicació web, que s’utilitza per a la comanda i lliurament d’aliments al Camerun. L’aplicació està disponible per a la seva descàrrega a l’App Store i a Google Play. Tot el procés de comanda fa uns minuts només quan l’aplicació garanteix la tecnologia mòbil d’última generació construïda tenint present l’atenció al client.

Per obtenir més informació sobre l’aplicació, la seva missió principal, les opcions de descàrrega i d’ús, visitar el lloc web Trans Delivery és una idea útil. Mentre navegueu per la pàgina principal, descobrireu la informació bàsica sobre preus, opcions d’entrega, programa de derivació, solucions d’assistència al client i altres múltiples avantatges de l’aplicació que la fan destacar entre la multitud. Per estar al corrent de les darreres actualitzacions i notícies de l’aplicació, hi ha l’oportunitat d’unir-vos als comptes de les xarxes socials més populars que es troben al peu de pàgina. A més, és possible llegir les publicacions del bloc de nínxol i buscar les ofertes de treball si voleu unir-vos a l’equip.

Una secció realment distintiva del lloc web és la seva secció Jocs. Aquí és on cada usuari registrat té l’oportunitat de jugar a un dels jocs en línia suggerits per obtenir punts addicionals i bonificacions per a altres comandes. Això és el que incita els usuaris a navegar més i proporciona a aquest lloc web basat en uKit una funcionalitat de gamma alta.

5. Mèdics de megabyte

Mèdics de megabyte

Creeu un lloc web GRATUT

Si teniu problemes amb l’ordinador o qualsevol altre dispositiu, aleshores Mèdics de megabyte és una destinació de primer nivell que us pot ajudar a trobar la solució que realment funciona. L’empresa ha estat en el negoci des de fa més de 15 anys, oferint un servei d’atenció al client excepcional i ajudant a arreglar molts tipus de dispositius.

La secció Quant a nosaltres del menú del lloc web us proporcionarà informació detallada, mentre que la secció Serveis oferirà la llista d’opcions que podeu utilitzar en fer-les servir. Quan torneu a la pàgina principal del lloc web, podreu llegir les ressenyes dels clients i sol·licitar el pressupost del mateix dia mitjançant la informació de contacte disponible a la pàgina principal.

6. Gaz Consulting LLC

Gaz Consulting LLC

Creeu un lloc web GRATUT

Gaz Consulting LLC se centra en oferir eines i suport de disseny de màquines que poden ser d’utilitat en la indústria de compostos, cosa que posa l’èmfasi principal en el procés de pultrusió. L’empresa es dedica a dissenyar maquinària i eines d’alta qualitat per maximitzar l’estabilitat del procés i disminuir els requeriments de manteniment.

El lloc web de l’empresa compleix la seva especialització, proporcionant la llista de serveis, les principals novetats de l’empresa, la galeria de productes i els contactes disponibles a les seccions corresponents del menú. Si voleu conèixer la informació de l’empresa, aquest lloc web serà certament una bona eina!

7. Calefacció i lampisteria

Calefacció i lampisteria

Creeu un lloc web GRATUT

Calefacció i lampisteria és l’empresa de calefacció i lampisteria amb seu a Glasgow, que ofereix una àmplia gamma de serveis als voltants. L’empresa és excel·lent en la substitució i instal·lació de calderes, serveis de fontaneria, rentat d’energia, inspeccions de seguretat del gas propietari, disseny de bany i altres serveis relacionats. Podeu esbrinar-ne més informació si visiteu les seccions web corresponents.

Un lliscant gran disponible a la pàgina principal us proporcionarà fotografies de qualitat de mostres de disseny del bany de manera que podreu avaluar personalment el treball de l’empresa. Voleu sol·licitar sense pressupost sense cap obligació o reservar una cita? Podeu fer-ho omplint el formulari en línia o contactant directament amb l’equip d’atenció al client de l’empresa.

8. Fotografia de Kever Conyers

Fotografia de Kever Conyers

Creeu un lloc web GRATUT

Fotografia de Kever Conyers és una mostra viva d’una cartera de qualitat i atractiva. Pertany a Kever Conyers III: el fotògraf amb anys d’experiència, que té l’objectiu de presentar els seus treballs als usuaris i ho fa amb èxit al lloc web.

Aquest lloc web inclou tots els elements que són crucials per a qualsevol cartera. No hi ha res superflu: tots els elements estan al seu lloc. Les fotos d’alta qualitat que es mostren sobre el fons blanc de neu són els que criden l’atenció del visitant des del primer moment. És possible ampliar cada fotografia per visualitzar-ne els detalls simplement fent-hi clic. També hi ha una breu informació sobre el fotògraf i un widget de devolució de trucada a la part inferior de la pàgina principal, que és una opció convenient per als visitants que valoren el seu temps.

La mateixa cartera es subdivideix en categories temàtiques i també hi ha categories especials amb preus i dades de contacte. Un exemple agradable i divulgatiu d’un lloc web de cartera!

9. CDM Academy

CDM Academy

Creeu un lloc web GRATUT

CDM Academy demostra que els constructors de llocs com uKit són una opció ideal per a organitzacions no comercials. CDM Academy és una escola secundària internacional a l’estat de Benue de Nigèria.

El lloc web ofereix un munt de contingut útil per a estudiants potencials i actuals, així com per als seus pares. Hi ha una secció d’estudis, un vídeo documental sobre l’escola, formularis en línia, informació sobre l’examen d’accés, etc..

El lloc també té una bona marca: té un esquema de colors cohesionat que coincideix amb el logotip i l’adreça de correu electrònic de l’Acadèmia al domini del lloc web – [email protected] El lloc web té més que prou informació sobre l’acadèmia. L’única cosa que afegiria és un parell de vídeos.

10. Vidre Bonnie

Vidre Bonnie

Creeu un lloc web GRATUT

Vidre Bonnie és el projecte de Bonnie Glass, que crea peces exclusives artesanals que barregen una sorprenent versatilitat de textures, colors i dissenys. Tots els vestits creats pel dissenyador, que viu i treballa al Canadà, no només són únics, sinó que són còmodes, de qualitat i atractius. Cada peça es va cosir individualment pel que fa a paràmetres de clients especials.

Per veure les col·leccions de vestits de Bonnie, consulteu totes les pàgines del lloc web. Aquí és on trobareu informació general sobre el dissenyador, la llista d’espectacles i esdeveniments propers, contactes personals i altra informació valuosa. S’ha de prestar especial atenció a les seccions Els originals i les reinvencions, que també s’ofereixen amb subcategories en funció dels tipus de roba que s’hi ofereixen..

Sigui quina sigui la secció a la qual accedireu, trobareu les descripcions de detalls i diverses imatges d’alta resolució de tota la roba que s’ofereixen. Per veure els paràmetres detallats de cada peça, podeu previsualitzar totes les fotos per veure els seus paràmetres especials. Una altra característica útil del lloc web és la disponibilitat de testimonis publicats per clients anteriors, que són imprescindibles per a aquest tipus de projecte!

11. Massatge d’Emma Goodman

Massatge d’Emma Goodman

Creeu un lloc web GRATUT

Emma va començar la seva formació de massatges a l’Institut Ann Arbor de Massoteràpia el 2010 estudiant la relaxació sueca, l’alliberament miofascial, el massatge esportiu i la teràpia neuromuscular. Sembla un tracte real, probablement aquesta és la raó de ser Massatge d’Emma Goodman és un lloc web senzill, però eficaç.

Tot i que cada element no és res senzill, no és gens dolent. El lloc web és fàcil d’utilitzar i es pot arribar a tota la informació alhora – dades de contacte, serveis i tarifes. Tot i així, estaria bé tenir alguna cosa que fes més personal el lloc web, com ara un vídeo o la bio del massatgista.

12. Corredors comercials del Pacífic

Corredors comercials del Pacífic

Creeu un lloc web GRATUT

Corredors comercials del Pacífic és una agència immobiliària que proporciona la informació que un usuari podria necessitar en un mateix lloc. El lloc web està lògicament estructurat i inclou una interfície intuïtiva i fàcil de navegar.

El primer que crida l’atenció dels usuaris és una imatge gran d’una casa amb l’eslògan d’una empresa. L’eslògan transmet el missatge principal d’un lloc web, mentre que la imatge i el logotip d’una empresa semblen contrastats en el fons blanc. No cal buscar la informació bàsica de l’empresa: només desplaceu-vos per la pàgina i trobareu el que necessiteu.

Si voleu més informació, consulteu les seccions del lloc web disponibles al menú. Aquí és on trobareu la política de preus de l’empresa, la galeria, les notícies i la informació sobre els propietaris. En definitiva, el lloc web és senzill però funcional i fàcil d’utilitzar.

13. AMB vidre

AMB vidre

Creeu un lloc web GRATUT

AMB vidre ha estat gairebé deu anys en el negoci, treballant incansablement per construir-se una reputació basada en l’honestedat, la integritat i el servei al client. I no són paraules buides, perquè el primer que veus són els testimonis dels seus clients que comparteixen la seva experiència treballant amb AMB Glazing.

Hi ha una gran diferència entre l’enfocament professional en la creació de llocs web i “ah, això sí”. Facilitat d’entendre la navegació, imatges de qualitat, tots els detalls al seu lloc, aquestes són les característiques distintives del lloc web. M’agraden els colors negre, blanc i blau, semblen sòlids, però prou frescos.

14. Cub

Cub

Creeu un lloc web GRATUT

Cub és una de les principals empreses d’impressió 3D amb seu al Líban, que posa a cada client en un focus especial d’atenció. Orientada al desenvolupament de relacions de llarga durada, l’empresa ofereix un ric assortiment de productes d’impressió de gamma alta. Inclouen impressores, consumibles, tallers i classes, així com serveis de manteniment, impressió i reparació.

El lloc web de l’empresa no només proporciona informació detallada sobre productes / serveis 3D oferts, sinó que també permet visitar la secció de la botiga i fer la seva comanda. Això és molt convenient per a tots els usuaris, que tenen la intenció d’optar per algun d’aquests elements. Cada producte inclou la descripció detallada, les imatges de qualitat i les especificacions que ajuden els usuaris a triar.

Tot i que, el lloc web de Cube no és gran (aquí només hi ha seccions per a la llar i la botiga), això és més que suficient per lliurar la informació exhaustiva sobre productes / serveis que els usuaris busquen. També hi ha l’oportunitat de visitar comptes de la xarxa social per estar al dia de les novetats actualitzades i de la companyia. És una altra opció útil que ofereix aquest projecte basat en uKit.

15. Dewclaw Eco Tours & Safaris

Dewclaw Eco Tours i Safaris

Creeu un lloc web GRATUT

Dewclaw Eco Tours & Safaris està especialitzat en l’organització de visites ecològiques i de safari a l’Àfrica del sud. L’empresa, amb seu a Livingstone, Zàmbia, ofereix una àmplia gamma de viatges de viatge i paquets especials de viatges per satisfer diverses necessitats i preferències especials. A causa de la funcionalitat de comerç electrònic integrat, és possible reservar un recorregut a la vostra casa mitjançant el lloc web.

Per conèixer tota l’oferta de serveis que ofereix l’agència i per navegar per la llista de visites disponibles, haureu de veure totes les pàgines del lloc web. S’inclouen la pàgina d’inici, sobre nosaltres, visites de Zàmbia, trasllats, paquets, allotjament, reserva / contacte amb nosaltres, etc. Aquestes seccions contenen informació exhaustiva sobre el procés de reserva de visites i la gestió de tots els problemes organitzatius. S’ha de prestar una atenció especial a la disponibilitat de la funció de devolució i l’oportunitat de deixar el missatge directament al lloc web.

Pel que fa al disseny global de llocs web, es tracta absolutament de la seva especialització principal. Hi ha diverses fotos de les localitzacions a les quals es pot viatjar, les quals han estat realitzades pels turistes o pels representants de l’agència. Això afegeix la credibilitat i la professionalitat de l’empresa.

16. F.P. Botiga de regals de Kolbe & Cafè

F.P. Botiga i cafè de regals Kolbe

Creeu un lloc web GRATUT

Per a tothom, que valora sobretot la comoditat i la qualitat, F.P. Botiga de regals de Kolbe & Cafè Ofereix accessoris i regals d’alta gamma i exclusius per a la llar i el jardí. El lloc és també conegut per la seva cafeteria, on tots els clients poden passar una bona estona, gaudint d’un ambient especial i un disseny únic.

Com a empresa familiar, F.P Kolbe destaca de la multitud pel seu enfocament únic i una atenció individualitzada a tots els clients. El lloc més destacat és la subdivisió de tots els articles disponibles en 11 habitacions que inclouen un disseny i un tema especial (Decoració de jardí, mobles fets als EUA, sala de Nadal, fonts a l’aire lliure, decoració de parets, sala de Halloween, etc..). Per obtenir més informació detallada sobre les habitacions, productes i tractes especials per a cafeteries, podeu trobar a les principals seccions del lloc web, és a dir, Inici, Qui Som, Productes i Menú. Per esbrinar els contactes, visiteu els comptes de la capçalera / peu de pàgina o dels comptes de la xarxa social.

El disseny global del lloc web sembla senzill però impressionant. Quan arribeu a la pàgina principal, podreu veure la foto real del lloc, així com una impressionant galeria d’imatges de productes als quals podeu optar, així com el menú de plats que podeu demanar a la seva cafeteria. Una solució útil i còmoda per a tothom!

17. Comptes USB

Comptes USB

Creeu un lloc web GRATUT

Comptes USB ofereix serveis de comptabilitat professionals i proactius adaptats a les necessitats del client. L’empresa compta amb anys d’experiència de nínxol, proporcionant suport de qualitat i confiança i estratègies pròpies per a un desenvolupament de negocis efectiu.

En arribar al lloc web, el seu disseny, la disponibilitat de categories i matisos detallats evoca la sensació de confiança i una credibilitat empresarial especial. La llista de serveis que ofereixen es mostra directament a la pàgina principal amb el seu cost. També hi ha una presentació de diapositives d’imatges de qualitat que ofereix la gamma de serveis de comptabilitat que es poden disposar aquí. El més destacat de la pàgina principal és el temporitzador de compte enrere que mostra el temps que queda fins al final de l’oferta especial.

Al desplaçar-se per la pàgina, veuràs testimonis de clients, informació de Facebook integrada, formulari en línia i botons de xarxa social. Es creen pàgines web separades per a seccions en bloc i enllaços útils. Això és el que fa que la cerca de la informació relacionada amb l’empresa necessària sigui ràpida, fàcil i còmoda per a tots els usuaris.

18. Gorilla Tracking Àfrica & Safaris d’aventura Uganda

Gorilla Tracking Africa & Safaris d’aventura Uganda

Creeu un lloc web GRATUT

Gorilla Tracking Àfrica & Safaris d’aventura Uganda ofereix una experiència de viatge excepcional a tothom, disposat a gaudir dels paisatges de la vida salvatge i dels habitants de les ubicacions d’Uganda. L’empresa de viatges amb seu a Entebbe veu la seva missió en organitzar diferents tipus de viatges de servei complet (tours pressupostaris, moderats i de luxe) per a adults i nens.

El disseny i la funcionalitat del seu lloc web creen una agradable impressió en els turistes potencials disposats a reservar una de les visites ofertes. No cal navegar el projecte durant molt de temps: només cal veure el control lliscant d’imatge a pantalla completa que presenta els serveis que ofereix l’empresa de viatges. Cada diapositiva ve amb el botó “Serveis” que redirigeix ​​un usuari a la pàgina corresponent.

El lloc web també conté molta informació útil sobre els tipus de visites que s’ofereixen, dades generals sobre la seva feina, enllaços ràpids a tots els paquets, mesures especials i precaucions que els usuaris han de tenir en compte. També podeu obtenir accés als contactes de l’agència, testimonis de clients, galeries d’imatges integrades i de vídeo. Tens alguna pregunta? Aleshores, us convidareu a posar-vos en contacte amb els gestors de l’agència mitjançant el widget emergent Jivochat que permet la comunicació en temps real. Aquest és un dels llocs web més funcionals i informatius que funcionen amb tecnologia uKit!

19. Doms del professor

Doms del professor

Creeu un lloc web GRATUT

Doms del professor és un projecte web personal propietat i gestionat per Dominic Bryan San Jose, que és un professor de professió i té especial desig i crida a escriure, blogging, vlogging i disseny gràfic. “Aspireu a inspirar-se abans de caducar!” – El lema segueix Dominic i mostra realment la implicació general del lloc web.

Aquí, al lloc web, trobarà una informació impressionant. Feu una ullada a la presentació de diapositives disponible a la pàgina principal i trieu el que més us agradi. Cada diapositiva inclou un botó integrat que us redirigirà ràpidament a la pàgina seleccionada. L’autor del lloc web ofereix una àmplia gamma de serveis associats a l’activitat del seu professor. La informació detallada sobre cada servei es troba a la secció corresponent juntament amb les tarifes que se li cobren. Es proporciona més informació a la resta de pàgines del lloc web: blog, ressenyes de llibres, entrenador de recerca, Valors ED, serveis, informació i contacte. Qualsevol tema que us interessi, podreu obtenir els fets requerits aquí.

20. Botiga de regals de casa Logan

Botiga de regals de casa Logan

Creeu un lloc web GRATUT

Botiga de regals de casa Logan és la millor destinació per als usuaris que busquen productes i accessoris de decoració per a la llar exclusius i de qualitat. Sigui quin sigui el vostre estil domèstic i vulgueu crear, segur que trobareu els millors articles per crear una decoració d’última generació.

El propi lloc web té una informació senzilla però informativa. Abunda en gràfics i fotografies d’alta qualitat dels productes que es venen a la venda. La galeria d’imatges és realment impressionant, amb una àmplia gamma de mobles, catifes perses, estris de cuina i més regals disponibles a preus raonables. La llista de serveis addicionals i el seu cost i especificacions detallades també estan disponibles a la pàgina principal.

La funcionalitat integrada de comerç electrònic permet la comanda de productes directament des del lloc web. Això també és fàcil, ràpid i convenient. Per contactar amb els gestors de botigues web, pot emplenar el formulari de contacte en línia integrat per enviar un missatge i obtenir el feedback en el menor termini possible..

Linia inferior

Amb l’actitud adequada, uKit el creador de llocs web pot ser un bé insubstituïble per a qualsevol tipus de negoci. Heu de fer un esforç real per transformar la seva navegació en un desastre total. A més, els preus són molt assequibles.

No teniu cap limitació amb els temes i els nínxols empresarials del vostre lloc web. Medicament? Perquè no?! Sector de la construcció? Tros de pastís. Ioga o una botiga en línia? Considera-ho fet! Els llocs web amb blocs únics són l’única excepció de la plataforma: la funció de blocs està disponible, però no pot dir que sigui molt convenient per a un bloc complet. En total, uKit és una de les millors solucions del mercat, principalment per la seva versatilitat.

Creeu un lloc web de forma gratuïta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me