Millors exemples de llocs web de Squarespace

Llocs web d’exemple d’espai


Squarespace – és un creador de llocs web, que permet crear diferents projectes, des de blocs i carteres i fins a botigues en línia petites i mitjanes. El programari és un eina fàcil d’utilitzar i fàcil per a desenvolupadors web competents i per a aquells que no disposen de competències en disseny web. Les seves funcions de blog i comerç electrònic, dissenys sensibles i una gran quantitat d’eines de personalització fan del sistema una bona elecció per al desenvolupament dels vostres projectes de disseny web contemporanis.

Estic segur que heu sentit moltes coses fantàstiques sobre Squarespace, concretament sobre la seva pàgina d’acollida d’última generació, que es redissenya com a mínim algunes vegades a l’any, els seus dissenys alts i polits i un suport tecnològic extremadament amable..

No podeu decidir el millor nínxol de Squarespace? Voleu obtenir més informació sobre els llocs web amb els quals podeu llançar? A continuació, feu una ullada a algunes de les millors mostres de llocs web dissenyats amb Squarespace per veure què us ofereix la plataforma.

1. Cicle de brillantor

Cicle de brillantor

Creeu un lloc web GRATUT

Cicle de brillantor és un estudi de ciclisme, que es dedica a ajudar les persones a dur un estil de vida saludable mitjançant la pràctica regular d’exercicis i entrenaments corporals. Ja no té sentit parlar dels objectius de l’empresa: un vídeo d’introducció a pantalla completa disponible a la pàgina principal del lloc web val més que mil paraules.

També podeu accedir a les principals seccions del menú del lloc web per obtenir informació sobre les classes, els professors i la programació de les ofertes de l’estudi. Per a aquells que no estiguin segurs de la raonabilitat de l’obtenció de membres de l’estudi, és possible reservar una classe gratuïta aquí per provar-la.

2. Marvil Fit

Marvil Fit

Creeu un lloc web GRATUT

Marvil Fit és un estudi de fitness, que veu la seva missió en ajudar a les persones a perdre pes, esculpir els cossos, posar-se en forma i assolir els objectius de la seva vida. El lloc web té una aparença senzilla, però proporciona informació exhaustiva sobre l’estudi i els serveis que ofereix. Les principals seccions de menús: Inici, les nostres classes, instructors, programació – permeten explorar els serveis que ofereix l’estudi per descobrir la variant que més s’adapta a tu..

Hi ha l’oportunitat de comprar classes aquí registrant-se en un compte i explorant els termes que ofereix cada programa. La secció de preguntes freqüents, l’accés al compte de xarxa social i un bloc amb publicacions informatives relacionades amb la salut us ajudaran a mantenir-vos en forma i a mantenir-vos en forma de salut.

3. Paradigma per a la paritat

Paradigma per a la paritat

Creeu un lloc web GRATUT

Paradigma per a la paritat és una coalició de líders empresarials, que es centra en la generació d’idees per gestionar els problemes de bretxa de lideratge empresarial. L’objectiu final del moviment és aconseguir la paritat de gènere plena a partir del 2030. El lloc web es va desenvolupar per impulsar aquesta idea. Té un disseny estricte i ofereix informació detallada per a cobrir els aspectes més importants. El menú inclou diversos punts: Quant a, problema, solució, sala de notícies, contacte amb nosaltres i bloc.

També hi ha seccions del menú desplegable que us ajudaran a conèixer el problema i contribuir a la seva solució. Aquells usuaris que estiguin interessats en el moviment Paradigma per a la paritat, podran posar-se en contacte amb els seus representants omplint el formulari de contacte o unint els seus comptes a les xarxes socials.

4. Penny Burns

Penny Burns

Creeu un lloc web GRATUT

Penny Burns és un negoci de disseny de gestió familiar que va ser llançat originalment per Penny Burns. Es tracta d’una botiga web d’accessoris per a la llar fets a mà amb patrons i teixits únics. La botiga web presenta diverses col·leccions d’accessoris per a la llar de luxe, que fan una declaració contemporània a qualsevol interior. Per fer una comanda, podeu navegar per les col·leccions de coixins, teles, tèxtils i altres regals.

Cada producte ve amb fotos originals i descripcions detallades per simplificar l’elecció. Podeu seleccionar els paràmetres especials com els colors, la quantitat, etc. A l’hora de visitar els comptes socials de Penny Burns, per conèixer més opcions de compra.

5. Aimee Betts

Aimee Betts

Creeu un lloc web GRATUT

Aimee Betts és una botiga web propietat i dirigida per Aimee Betts, l’expert en dissenyador de tèxtil mixt de mitjans, especialitzat en trenat i brodat. El disseny i la paleta de colors del lloc web es veuen força senzills a primera vista, però la informació que transmeten és suficient per satisfer les necessitats dels clients. Les fotografies brillants dels productes destaquen clarament sobre el fons blanc de neu, cridant l’atenció dels usuaris. La secció Productes permet accedir a les grans categories de productes per simplificar l’elecció.

També podeu explorar altres pàgines del lloc web per fer una ullada als projectes finalitzats, informació sobre Aimee i el seu estudi, tallers, notícies recents, etc. Per fer una comanda, només heu de trobar la pàgina del producte, consulteu els detalls, les fotos i endavant. compra l’article. Aquesta és una bonica mostra d’una botiga web creada amb Squarespace.

6. Sandford PR

Sandford PR

Creeu un lloc web GRATUT

Sandford PR és l’agència de consultoria en relacions socials i relacions socials integrada a Londres, especialitzada en sectors d’arquitectura, disseny, luxe, interior i estil de vida. Ajuden a les empreses a créixer la seva productivitat llançant campanyes creatives i desenvolupant enfocaments de comunicació. Accedint a la pàgina principal del lloc web, trobareu informació sobre l’agència, els seus serveis socials i els seus serveis socials, les carteres de clients i els comptes de xarxes socials.

El lloc web és fàcil de navegar, ja que els usuaris poden accedir a la informació necessària ja sigui al menú del lloc web o directament a la pàgina principal. Les imatges brillants de les seccions principals es posen de forma viva en un fons blanc de neu per captar l’atenció dels usuaris i fomentar-los per a una cooperació productiva.

7. Vint mil Hertz

Vint mil Hertz

Creeu un lloc web GRATUT

Vint mil Hertz genera l’atenció dels usuaris des del primer moment que el visita. La pàgina d’inici té una il·lustració de dibuixos animats de gran pantalla dissenyada amb colors vius i que incita al desig de seguir desplaçant-se per la pàgina. El lloc web va ser creat i ara està gestionat per Dallas Taylor, que és un productor executiu de so especialitzat en la producció de projectes de gamma alta com tràilers de videojocs, campanyes promocionals, pel·lícules guardonades, etc..

Podeu escoltar els episodis que va crear Dallas i llegir les seves descripcions. Els aficionats al projecte poden visitar la secció de botiga per comprar articles de marca allà mateix. També és possible fer donacions aquí per donar suport al desenvolupament del projecte, subscriure’s al butlletí de notícies i cooperar amb els patrocinadors per contribuir a la millora del projecte. Una bona mostra d’un lloc web personal basat en Squarespace!

8. Meptik

Meptik

Creeu un lloc web GRATUT

Meptik sens dubte mereix una atenció especial. Només cal visitar-la per obtenir la emoció i la sorpresa creats per la sorprenent història del lloc web de vídeo. Un cop vist, no tindreu més remei que continuar navegant pel lloc web per esbrinar de què es tracta. Meptik és una agència creativa amb seu a Atlanta, que veu la seva missió en el desenvolupament de projectes visualment impressionants, amb un fort èmfasi en la creació de contingut, instal·lacions interactives, mapeig de projeccions, etc..

La cartera de l’empresa és tan impressionant com tot el disseny del lloc web. Examineu les seccions de treball i serveis per obtenir-vos la idea de què fan. T’interessa una cooperació més? A continuació, accedeix a la pàgina de contactes per conèixer la ubicació física de l’estudi, registrar-se al butlletí o enviar una línia als representants de l’empresa. Aquesta és una de les mostres més impressionants dels llocs web de Squarespace!

9. Nou disseny de paisatge eco & Construir

Nou disseny i construcció del paisatge eco

Creeu un lloc web GRATUT

Per a tots els usuaris interessats en dissenyar paisatges i idees creatives, Nou disseny de paisatge eco & Construir serà un bon lloc per visitar. Aquest és el lloc web de l’estudi New Eco, que es dedica a dissenyar i mantenir paisatges a Nova York i els llocs dels voltants. El lloc web també és creatiu i únic. Amb la seva imatge lliscant a mida completa, una galeria de projectes i una descripció detallada i detallada dels seus serveis, mereix l’atenció dels usuaris que busquen idees de disseny de paisatge creatives i respectuoses amb el medi ambient.

Les fotografies del projecte lluminoses i saturades destaquen impressionantment sobre el fons blanc, destacant la principal esfera d’interès de l’empresa. El lloc web mereix sens dubte l’atenció dels usuaris, sent una de les mostres més atractives dels projectes desenvolupats amb Squarespace.

10. Espai d’espai

Espai d’espai

Creeu un lloc web GRATUT

Sí, ho heu sentit bé Espai d’espai. El seu lloc web principal, Squarespace és un lloc web habitual construït amb el seu propi creador. Està allotjat als mateixos servidors en què estan allotjats els llocs web dels seus clients. Un exemple intel·ligent d’estratègia de màrqueting que és creïble per als clients. I estic segur que funciona. Barrets a l’equip.

11. Turner Entertainment International

Turner Entertainment International

Creeu un lloc web GRATUT

Turner Internacional és una empresa que gestiona les versions de vídeo de les marques Turner més populars, a saber TNT, CNN, Boomerang, Cartoon Network, TCM Turner Classic Movies juntament amb diverses empreses i xarxes específiques per a ubicacions amb seu a Europa, Amèrica Llatina, Àfrica i Orient Mitjà i Àsia Pacífic. També manté relacions de col·laboració amb Warner Bros. i HBO. El seu lloc web compleix els principals focus de negoci de la companyia i és sens dubte interessant de navegar per a tots els fanàtics.

El lloc web capta l’atenció dels usuaris des del primer moment, ja que la pàgina d’inici conté grans fotos de pòsters i actors populars de sèries de televisió. També hi ha informació precisa i informativa i detallada sobre l’empresa i el seu estat. Quan es desplaça per la pàgina, es trobarà vídeos d’espectacles i tràilers que la companyia gestiona. D’aquesta manera, el projecte ofereix un enfoc divertit i interactiu, que facilita la navegació. Es poden trobar més vídeos i notícies comercials a les seccions corresponents del lloc web. Espectacles & Remolcs i notícies.

El disseny i l’estructura del lloc web són lògics i concisos. Tots els elements estan al seu lloc aquí i hi ha un accés ràpid a les pàgines principals del lloc web. El color blanc i negre domina en la paleta de colors del lloc web, cosa que li dóna un aspecte atractiu, creïble i professional.

12. CABLEAT per disseny de pàgina de destinació

CABLEAT per disseny de pàgina de destinació

Creeu un lloc web GRATUT

Quan es tracta de pàgines de destinació, Squarespace és una solució brillant. La nova versió de la plataforma (Espai 7), a més de temes, té una biblioteca de portades dissenyada especialment per crear pàgines promocionals o qualsevol altre projecte d’una pàgina. Un exemple perfecte d’aquestes paraules és aquesta pàgina de destinació. WIRED va utilitzar Squarespace per crear una impressionant pàgina de destinació amb un formulari de registre per a les últimes novetats CABLEAT per disseny projecte: una revista en directe que va reunir algunes de les ments més creatives del món. Si veieu aquest lloc, podeu transmetre molta informació mitjançant imatges i còpia mínima, sense que els visitants tinguin molt contingut de text.

13. Centre per a l’Estudi del Desenvolupament de Drogues

Centre per a l'Estudi del Desenvolupament de Drogues

Creeu un lloc web GRATUT

El nom de l’organització – Centre per a l’Estudi del Desenvolupament de Drogues – parla per si sol. Es tracta d’un centre d’investigació acadèmic independent sense ànim de lucre que funciona sobre la base de la Tufts University School of Medicine de Boston, MA. L’organització veu la seva missió en proporcionar anàlisis basades en dades per ajudar als fabricants de drogues i als responsables polítics a augmentar l’eficàcia de la seva recerca i desenvolupament. El lloc web del centre sembla confiable, impressionant i compleix amb l’objectiu principal de l’organització.

En arribar a la pàgina principal, se li ofereix informació explícita sobre el centre, la seva història, objectius i fets generals. També hi ha publicacions recents de Twitter sobre el centre i el seu treball, així com contactes i botons de xarxes socials disponibles al peu de pàgina per obtenir un contacte ràpid amb els representants de l’organització..

El lloc web ofereix diverses pàgines, que proporcionen informació exhaustiva sobre la seva missió, tasques, treballs completats i altres problemes significatius. El menú desplegable és força extens i inclou seccions com ara Sobre, cursos & Formació, publicacions, investigacions, notícies de CDDD i fins i tot una botiga web, on podeu comprar articles relacionats amb el centre. Tot plegat, es tracta d’una impressionant mostra d’un lloc web professional llançat amb Squarespace.

14. Laicale

Lacale

Creeu un lloc web GRATUT

Laicale No és només una botiga web, sinó una presència ben planificada a la web d’un saló de perruqueria. A través d’aquest lloc web podeu reservar una cita i també comprar productes naturals per a la cura del pèl, naturals i amb animals. El lloc web sembla increïble i és una mica Squarespace-ish en la seva disposició, tipus de lletra i paleta de colors. Amb aquest exemple de Squarespace, podreu aprendre a fer del lloc web de disseny rigorós un exemple gairebé perfecte de botigues virtuals de moda.

15. Benvingut a Winona

Benvingut a Winona

Creeu un lloc web GRATUT

Benvingut a Winona és el projecte en línia que parla del llibre fotogràfic anomenat similar, dirigit per una famosa estrella de Hollywood Winona Ryder. El llibre descriu la història de vida de l’actriu i conté moltes fotos del seu poble natal, que també es diu Winona. El que és interessant, cada còpia del llibre està signada personalment per Winona Ryder, mentre que tot el pressupost obtingut al vendre’l es destina directament al Fons Col·legial Indi d’Amèrica.

Quan arribeu a la pàgina principal, no podeu notar, però, el fons de vídeo a pantalla completa que representa una de les escenes de la pel·lícula amb Winona Ryder. Aquest és un dels punts destacats del lloc web, que sens dubte capta l’atenció dels usuaris. Quan us quedeu a la pàgina principal, podeu triar un dels dos passos possibles: veure pel·lícules amb l’actriu o anar a les pàgines del lloc web que proporcionen informació detallada sobre el llibre, l’actriu i el lloc on va créixer. El lloc web abunda en fotos reals brillants de la ubicació i aquesta és una altra característica que els usuaris del projecte.

Per a tots aquells usuaris que tinguin el desig de comprar el llibre, el lloc web permet accedir a la pàgina “Comprar el llibre”, on poden demanar-la. Aquesta funció de comerç electrònic afegeix el rendiment i la funcionalitat del lloc web.

16. Ella Ell Ell

Ella Ell Ell

Creeu un lloc web GRATUT

Ella Ell Ell és un projecte centrat en la moda, gestionat per Allison Graham, la dona lesbiana nascuda a Jamaica, que té la seva pròpia visió de roba masculina i de vida. Igual que el propietari del lloc web, el projecte sembla únic i una mica inusual. Està dissenyat amb la paleta de colors blanc i gris clar, que li proporciona un disseny suau i tranquil. Aquí també hi ha moltes imatges brillants, que es posen de manifest en un fons blanc i atrauen l’atenció dels usuaris sobre les publicacions que Allison publica al lloc web..

Per conèixer el projecte i la història explicada pel seu propietari, els usuaris tenen l’oportunitat de navegar per les pàgines web. Aquests inclouen la llar, la moda, els viatges, els projectes i el contacte. Aquí és on poden obtenir més informació sobre les idees de moda que presenta Allison i el projecte que dirigeix. Per a aquells que tinguin el desig de comprar alguna cosa de la roba de marca que dissenya, hi ha accés a la pàgina de botiga separada “L’home dels seus somnis”. Aquí és on tothom pot fer la comanda i obtenir roba de marca d’Allison. Aquesta funcionalitat fa que el projecte sigui una combinació força agradable d’un lloc web estàndard amb una botiga web connectada a ell – una gran idea dels desenvolupadors de Squarespace!

17. Alissa Bell

Alissa Bell

Creeu un lloc web GRATUT

Alissa Bell és un modern estudi de papereria personalitzat obert i dirigit per Alissa Bell. L’estudi es compromet a proporcionar productes de paper contemporanis de qualitat, que presenten un estil poc comú, tenen un disseny únic i aporten luxe en tots els moments de la vida quotidiana i especial. Tots els productes dissenyats per l’estudi semblen excel·lents i únics, tal com el lloc web!

En arribar al lloc web, arribeu a la pàgina principal amb dues opcions: podeu accedir a altres pàgines del lloc web o comprar la col·lecció que l’estudi posa a la venda. Ambdues opcions són útils i còmodes i totes dues estan a l’abast de tothom. Mentre exploreu el lloc web, podeu trobar informació general sobre l’estudi, veure el seu quadern de lectura, llegir el diari de l’autor i, finalment, fer la comanda només amb uns clics. Si teniu cap problema o dubte, podeu contactar amb el propietari o directius d’estudi a la secció Contactes o consultar les preguntes més freqüents per trobar les respostes. Totes les opcions són disponibles, la qual cosa és convenient per a qualsevol usuari.

Pel que fa al disseny del lloc web, és lleuger i suau. La majoria dels elements del lloc web predominen els colors blanc, gris clar i rosa. Això és el que dóna al projecte una sensació atractiva, tendra i fins i tot una mica romàntica.

18. Jules Davies

Jules Davies

Creeu un lloc web GRATUT

Jules Davies és una cartera professional en línia, que parla per si mateixa. No trobareu gaire text ni publicacions aquí, només fotografies, desenes de les quals es presenten a totes les pàgines. La cartera pertany a Jules Davies, fotògraf, que té molt a oferir a cada client.

El lloc web és estructuralment senzill i intuïtiu. Aquí hi ha diverses pàgines que contenen una sèrie de fotos dividides en categories temàtiques, incloses Estil de vida + exterior, editorial i moda. Cada foto disponible aquí inclou una convenient opció de previsualització que permet visualitzar-la en detalls.

Una de les característiques distintives del lloc web és el fet que totes les fotos (que són brillants i clars) es publiquen sobre un fons blanc de neu. Això centra l’atenció dels usuaris en imatges sense distreure’s amb altres elements no importants. Preparat per entrar en contacte amb el fotògraf? A continuació, aneu per accedir a la pàgina de contacte, on podeu deixar les vostres consultes enviant el formulari en línia o contacteu amb Jules en persona enviant el correu electrònic. Com veieu, una cartera professional no requereix descripcions llargues ni moltes publicacions, les fotos de qualitat sempre parlen més que mil paraules!

19. Joshua Kissi

Joshua Kissi

Creeu un lloc web GRATUT

Joshua Kissi és un empresari professional ghanès-americà que ara resideix i treballa a Nova York. Se centra en projectes de direcció creativa, fotografia i narració de contes realitzats mitjançant la conjunció de tecnologia i art.

El lloc web és una presentació viva i de qualitat de la creativitat i el talent de Joshua. Aquí només hi ha tres pàgines, però això és suficient per explicar la informació més important sobre l’emprenedor. Quan navegueu per la pàgina de l’empresa, trobareu més informació sobre l’etiqueta de carrer: l’agència creativa iniciada i dirigida per Joshua Kissi i el seu soci. El Portfolio ofereix una visió del talent fotogràfic de Joshua. Aquí és on podeu veure diverses fotos fetes per ell, que estan disponibles en quatre seccions: comercials, editorials, personals i de moviment.

Finalment, la secció Connecta l’oportunitat de posar-se en contacte amb Joshua per parlar d’oportunitats de cooperació o altres problemes amb ell. Es tracta d’una mostra de cartera basada en Squarespace de qualitat, que val la pena atreure als usuaris.

20. Katana Kitten

Katana Kitten

Creeu un lloc web GRATUT

Una altra mostra d’un projecte professional llançat amb Squarespace és Katana Kitten. Aquest és el lloc web del bar de còctels de Nova York, inclòs a la llista de 50 millors bars del món.

El bar té els motius japonesos que es manifesten en el seu disseny, plats i begudes tradicionals que s’hi serveixen i altres elements. La mateixa inspiració japonesa identificada al seu lloc web. El color negre, blanc i vermell domina en el disseny aquí, que també és típic per a la cultura japonesa. El lloc web també inclou tipus de lletra especials, estils i elements de disseny que creen l’atmosfera única d’aquest país.

Cal prestar una atenció especial al menú que ofereix el bar. Està disponible directament a la pàgina principal per estar sempre a l’abast dels clients. Tots els plats inclouen la llista d’ingredients i també hi ha una biblioteca fotogràfica dels menús més populars. Les fotos destaquen entre la multitud a causa dels seus colors vius que no poden sinó atraure l’atenció dels usuaris. Per a tots aquells que estiguin interessats a provar els plats de manera personalitzada, el lloc web ofereix dades de contacte detallades juntament amb el giny integrat de Google Maps que simplifica la cerca de la ubicació. El lloc web és una de les millors mostres de Squarespace disponibles a la col·lecció!

Linia inferior

Espai d’espai és un nom distingit al nínxol de l’edifici web contemporani. Es tracta d’un creador de llocs web fàcil d’utilitzar però funcional, que ofereix moltes eines de disseny i promoció, funcions de comerç electrònic i màrqueting (vegeu també Exemples de botiga d’espai). Es pot utilitzar per desenvolupar diferents tipus de llocs web, que van des de pàgines de destinació simples i llocs web personals i fins a botigues web i carteres complexes.

Les mostres de llocs web desenvolupats amb el creador de llocs web són la millor prova d’aquest fet. Tenen dissenys decents i impressionants, amb imatges brillants i de gran qualitat, estructura funcional i fàcil de navegar per a llocs web, dissenys clars i interfícies intuïtives. No heu de ser un expert en codificació per poder llançar llocs web pel vostre compte. Amb Squarespace, ho afrontareu sense cap problema. Només heu de registrar-vos al creador de llocs web i assegureu-vos.

Creeu un lloc web GRATUT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map