Millors exemples de llocs web de Google

Exemples de llocs web de Google Sites


Google Sites afirmen ser una plataforma de creació de llocs web flexible i versàtil per crear diferents tipus de llocs des de zero. Aporta una quantitat de capacitat basada en núvols que permet centralitzar vídeos, presentacions de diapositives, diversos formats de documents i molt més per crear un lloc web amb aspecte professional malgrat el camp o la indústria. Google Sites proporciona una plataforma completament allotjada, el que significa que no hi ha cap servidor ni programari addicional per mantenir o desplegar. D’altra banda, la plataforma presenta uns avantatges fonamentals, inclosa la gran capacitat per operar entre els sistemes operatius.

Google Sites compta amb una funcionalitat i un sistema de control integrat que garanteixen la seguretat digital a nivell de lloc. Però, és realment tan bo per als principiants que vulguin construir una cartera sòlida, el lloc web o el bloc de l’empresa? Hem revisat alguns dels millors exemples de Google Sites per mostrar els seus avantatges i funcions. Us permetran decidir si la plataforma compleix els vostres requisits.

1. Serveis BNH

1. Serveis BNH

Creeu un lloc web GRATUT

Serveis BNH ofereix serveis de desenvolupament de núvols a més de gràfics i disseny web. La pàgina principal té aparença lacònica i perfecta, amb totes les seccions necessàries clarament a la capçalera. El control lliscant afegeix algunes dinàmiques a la pàgina per fer-lo actualitzar. A més, connecta un usuari amb altres seccions del lloc web.

El lloc té el seu propi bloc. Tot i que no és tan brillant i captivador com alguns blocs més professionals, encara té un arxiu de blocs que divideix articles per mesos i anys. La secció “Quant a nosaltres” té Google Map integrat a la pàgina. El lloc té una bona impressió, tot i que encara requereix algunes correccions per fer-lo semblar més professional, especialment quan es tracta del bloc.

2. Hall Morto Park

2. Saló de Morto Park

Creeu un lloc web GRATUT

Hall Morto Park té un lloc web no rendible que no tracta sobre comerç electrònic ni serveis. La seva missió és mostrar tota la informació bàsica sobre l’església i representar la comunitat. El lloc web inclou diverses seccions, entre les quals hi ha:

  • Pàgina What We Believe ressaltar problemes fonamentals que descriuen el propietari del lloc web;
  • Reunions & Serveis – la pàgina inclou calendaris d’horaris i calendaris de reunions i serveis d’església amb la funció Google Calendar de Google View Month;
  • Com trobar-nos la pàgina ha integrat Google Maps i l’adreça escrita.

Tot i que el lloc web pot semblar una mica primitiu, té totes les seccions i funcions necessàries, Google Calendar amb totes les reunions en un sol lloc, fotos de reunions de l’església, informació de contacte, etc..

3. Solucions de control i control de PCS

3. Solucions de control i protecció de PCS

Creeu un lloc web GRATUT

Solucions de control i control de PCS Ofereix un lloc web que ofereix un bon disseny juntament amb icones personalitzades a les pàgines de la llar i dels serveis. S’utilitzen per subratllar els principals beneficis, tipus de serveis i solucions que ofereix l’empresa. La impressió general no és dolenta. El lloc té una aparença professional a causa de l’estructura senzilla i senzilla. És clar per a l’usuari quina mena d’informació se suposa que ha de proporcionar.

Tot i que no compta amb animació ni disseny de UX com alguns llocs més professionals, totes les seccions són fàcils de localitzar. La secció Producte ofereix una descripció completa del producte disponible en fitxers PDF, cosa que facilita la descàrrega i el manteniment de la informació en cas de necessitat.

4. HIJSA

4. HIJSA

Creeu un lloc web GRATUT

Crea amb Google Sites, el lloc web de HIJSA fa una bona impressió a primera vista. Una altra prova que la plataforma permet als usuaris crear un lloc web elegant i elegant. Sembla extraordinari i captivador alhora. L’empresa tracta consultes i recomanacions relacionades amb l’estructura organitzativa i la selecció de talent.

El lloc web es mostra animat i elevador gràcies a una plantilla flexible. Té una secció de blocs més professional si es compara amb el lloc web 1 de la nostra llista, tot i que encara està lluny de ser perfecte. Tots els articles tenen visualitzacions curtes, dates de publicació i imatges. Fa que el bloc sembli una mica més professional. El lloc web té botons de compartició social, tot i que difícilment els trobarà encara que vulgui.

5. Millor robot nord-americà

5. Millor robot EUA

Creeu un lloc web GRATUT

Millor robot nord-americà és l’agència de robòtics i AI basada a Califòrnia, que té com a objectiu la digitalització de tots els processos empresarials. La companyia desenvolupa productes i serveis informàtics innovadors que converteixen la interacció màquina-humana en les tendències de la nova generació. El lloc web de l’empresa sembla innovador i impressionant, creant-se pel que fa a la principal especialització de l’empresa.

El projecte es veu actualitzat, actualitzat i altament digitalitzat. La pàgina principal ofereix moltes imatges i vídeos que presenten Sanbot (el propi robot) en acció. És força interessant observar el seu funcionament i la seva interacció amb els humans. A més, trobareu les aplicacions del producte potencials per a la indústria. També hi ha l’oportunitat de fer una comanda directament al lloc web, havent-se assabentat amb antelació sobre el robot i els seus possibles usos. Oferta única i interessant disponible al lloc web de Google Sites!

6. Experts en tecnologia de DrPete

6. Experts en tecnologia de DrPete

Creeu un lloc web GRATUT

Es tracta d’un lloc web sòlid que representa un equip d’especialistes en tecnologia que treballen Experts en tecnologia de DrPete. Ofereixen assistència professional per a aquells que participen en la indústria informàtica. A primera vista, la pàgina principal és força professional. Presenta totes les direccions de la competència de l’empresa. Un usuari pot triar el que necessita. La bona notícia, ara podem presenciar un bloc de bon disseny construït amb Google Sites.

Encara queda lluny de ser perfecte per la falta de vista prèvia i publicació de dades. Almenys, té alguna estructura i arxiu, tot i que no hi ha etiquetes que puguin facilitar la cerca de l’article. El lloc web té la pàgina de l’Equip amb fotos i breus descripcions de tots els experts.

7. Federació de Mestres de Putnam Valley

7. Federació de professors de la vall Putnam

Creeu un lloc web GRATUT

El lloc web oficial de la web Federació de Mestres de Putnam Valley (PVFT) es crea en les millors tradicions del creador de llocs web de Google Sites. L’organització té com a objectiu millorar els estàndards de la professió docent, donar suport i protegir els seus membres i altres temes relacionats amb la indústria.

El lloc web conté la informació més urgent i actualitzada sobre la Federació, els seus avantatges, calendari, membres, esdeveniments. Aquesta informació s’organitza convenientment en seccions, on cada usuari pot trobar aquella informació que busca. S’inclouen oficials, calendari, acta, fons fiduciari de benestar, pla de mentoria, mentors, beneficis, greuges, recursos, etc., per simplificar la cerca del que es requereix, el lloc web permet utilitzar l’opció de filtre de cerca. També hi ha accés a les xarxes socials i una secció Donar per separat, on tothom pot fer donacions a la Federació per donar suport a la seva activitat i als seus membres.

8. Escola comunitària d’excel·lència (CSE)

8. Escola d’excel·lència comunitària (CSE)

Creeu un lloc web GRATUT

Escola comunitària d’excel·lència (CSE) és una escola de llengua i cultura K-8 Hmong ubicada a St. Paul, Minnesota. L’escola està gestionada pel grup d’educadors dedicats, membres de la comunitat i pares, que tenen el desig d’iniciar l’escola que ofereix una educació de primer nivell mundial per a tots els seus estudiants..

El lloc web de CSE inclou funcionalitat, valor informatiu i facilitat de navegació. Totes les seccions principals del menú es troben al tauler esquerre del lloc web, que permet accedir a tota la informació relacionada. Aquí podeu navegar per la secció Quant a nosaltres, Directori, pares, programes i funcions, Centre de suports, ocupació, recursos de personal, etc. per conèixer els fets que us interessen majoritàriament. L’opció Filtre de cerca ajudarà a reduir el temps de cerca. El lloc web també inclou vídeos, fotos, horaris i altres elements temàtics relacionats amb l’escola.

9. Dia del Japó 2020

9. Dia del Japó 2020

Creeu un lloc web GRATUT

Aquest és un lloc web dedicat al proper esdeveniment – Dia del Japó 2020 – que se celebrarà a Auckland, Nova Zelanda, el 9 de febrer de 2020. El lloc web proporciona la informació essencial sobre l’ocasió, que està disponible en un sol lloc. La informació actualitza periòdicament el comitè del Dia del Japó per mantenir els visitants potencials al corrent de la programació de l’esdeveniment i les seves característiques especials.

Un menú emergent convenient permet l’accés a les seccions principals del lloc web, és a dir, Informació del visitant, Galeries, Participació, Contactes, mentre que l’opció del filtre de cerca facilita la cerca de la informació necessària i ràpida. També hi ha accés als comptes de les xarxes socials, on tots els usuaris poden trobar la informació actualitzada sobre el Japó 2020. Tot plegat. Aquest és un exemple digne del lloc web llançat amb Google Sites.

10. Flanders Hotel Bruges

10. Hotel Flanders Bruges

Creeu un lloc web GRATUT

Finalment, estem revisant el lloc web de la web Flanders Hotel Bruges Situada a Bèlgica ofereix tota la informació essencial sobre l’allotjament i els serveis que els turistes poden disposar aquí. Aquest és l’hotel recomanat per TheTrip Advisor a tots els usuaris, que busquen un lloc luxós, còmode i impressionant per aturar-se mentre visiten el país..

El lloc web inclou tota la informació requerida sobre l’hotel, és a dir, la llista de serveis i serveis que s’ofereixen, descripció de la ubicació, visites de vídeo, llista de premis, contactes detallats, galeria, etc. El giny integrat de Google Maps fa que la cerca exacta sigui senzilla i senzilla. i convenient. També hi ha una gran oportunitat de reservar l’allotjament a l’hotel directament al lloc web omplint el formulari integrat en línia. Aquesta última està disponible en diversos idiomes (Anglès, espanyol, francès, alemany i holandès), que és convenient per a turistes estrangers. L’accés als comptes de mitjans de comunicació social i els contactes detallats simplifiquen la cerca de la informació requerida, mentre que moltes fotos d’alta qualitat donen al lloc web un aspecte entretingut i atractiu visual..

Linia inferior

Tu pots crear un lloc web amb Google Sites sempre que necessiteu un lloc senzill amb algunes funcions de referència. La llista de les nostres mostres demostra que la plataforma encara té molta feina per fer. Les seves funcions de blogs requereixen actualitzacions crucials, mentre que algunes plantilles semblen menys professionals si es comparen amb altres creadors de llocs web. Tots els temes estan limitats amb opcions.

Tots semblen iguals, tot i que encara es reserva alguna oportunitat de personalització i edició. Una bona cosa és que Google Sites es pugui integrar amb qualsevol de les aplicacions disponibles de Google des dels calendaris i mapes fins a Analytics. La plataforma és adequada per a aquells que no necessiten molt dels seus llocs web tot i que necessiten una presència en línia sòlida.

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me