Millors exemples de comerç electrònic Wix

Exemples de comerç electrònic Wix


Wix Té el seu propi sistema de comerç electrònic que us permet afegir una bonica botiga en línia personalitzable al vostre lloc web de Wix. Wix eCommerce és bastant flexible: admet diversos mètodes de pagament com PayPal i Webmoney, us permet importar tota la vostra botiga en línia a Facebook i habilitar diverses aplicacions relacionades amb el comerç electrònic, com ara Targetes Regals, Sellfy (una aplicació que permet vendre descàrregues) i molt més.

La funcionalitat de la botiga web Wix forma part d’un dels seus plans de comerç electrònic. En l’actualitat, el creador de llocs web ofereix diverses subscripcions comercials i de comerç electrònic que difereixen en funcions, termes, eines de construcció web i serveis prestats. Així, els usuaris poden triar entre els plans Business Basic (23 dòlars / mes), Business Unlimited (27 $ / mo), Business VIP (49 $ / mo) i Enterprise (500 $ / mo) en relació amb les seves necessitats i habilitats de comerç electrònic. Els plans són sense comissió i, per tant, assequibles no només per a la majoria dels empresaris, sinó també per als usuaris habituals.

A més de les ressenyes, hi ha un altre mètode excel·lent per veure i sentir com funciona realment el comerç electrònic Wix. Consulteu exemples de comerç electrònic Wix. Afortunadament, el constructor mostra les obres dels seus clients en el seu lloc oficial de manera que pugueu navegar fàcilment.

Hem seleccionat detingudament alguns dels millors exemples. Aquí van.

1. Steppers secs

Steppers secs

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Steppers secs és una botiga web que ofereix una col·lecció de steppers secs que protegiran les sabates de la humitat i el fang en un dia de pluja. La botiga web està estructurada lògicament i inclou diversos punts de menú que revelen completament la indicació del lloc web. Una navegació intuïtiva i senzilla, un control lliscant d’imatges que ofereix els productes disponibles a la venda, les revisions dels clients i un vídeo que permet conèixer la naturalesa universal dels steppers secs fan que la botiga en línia valgui la pena visitar.

També podeu navegar per la secció de preguntes freqüents i arribar als comptes de la xarxa social de la botiga web per estar al corrent de les darreres actualitzacions de la col·lecció. Per a aquells usuaris interessats en els detalls del procés de compra, el lloc web ofereix l’oportunitat de registrar-se a un butlletí o de posar-se en contacte amb l’equip omplint el formulari de contacte disponible a la part inferior de la pàgina principal..

2. Peça de la història

Peça de la història

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Peça de la història és un lloc web de l’estudi de disseny basat en Tel-Aviv centrat en la creació de joguines, estampes i samarretes relacionades amb la història. L’objectiu principal de l’estudi és crear regals frescos i moderns que portin el folklore israelià i jueu a una nova era.

Tot i que el lloc web té molt contingut, sembla net i agradable. Pel que fa al disseny, s’utilitza l’esquema de colors atemporal en blanc i negre que dóna una impressió de minimalisme i elegància. El control lliscant de la pantalla principal és sens dubte cridaner, el vaig veure tres vegades. S’acompanya del codi promocional següent, que és un bon truc de màrqueting dirigit a implicar els visitants del lloc web en el procés de venda des del primer moment.

3. Rellotge Vintique

Rellotge Vintique

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Rellotge Vintique és la botiga web de rellotges d’inspiració vintage amb un disseny antic. El lloc web crea una impressió agradable i anima un usuari a navegar pel catàleg de productes per veure què els ha d’oferir.

La paleta de colors clar, la prevalença del color blanc que crea l’atmosfera d’espai i confort, l’ús mínim de text i l’abundància de fotografies d’alta qualitat de rellotges que parlen més alts que les paraules donen al lloc web un aspecte elegant, graciós i contemporani. Els models de rellotges més exquisits es proporcionen directament a la pàgina principal, mentre que el botó “Veure la col·lecció completa” es dirigeix ​​al catàleg de rellotges que es posen a la venda..

Els usuaris que vulguin posar-se en contacte amb l’equip de botigues web, poden fer-ho mitjançant els contactes o omplint el formulari de contacte. Si voleu informar-vos sobre les noves actualitzacions del catàleg o notícies de la botiga, hi ha una opció que us permetrà unir-vos a la llista de correu i obtenir la informació necessària a temps. Una mostra exitosa d’un lloc web de comerç electrònic basat en Wix!

4. Tovallola de te original Co.

Tovallola de te original Co

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Tovallola de te original Co. és una empresa de gestió familiar que produeix i ven una àmplia gamma de tovalloles de te, incloses les que tenen estampats personalitzats. Amb una història darrere de la marca, la tovallola de te esdevé més que un tros de tela. He de dir que els propietaris del lloc web estan fent un gran treball per posar en relleu la idea original que hi ha darrere dels seus productes i aquí és el perquè.

Aquest lloc web pot ser un exemple perfecte de com podeu crear el vostre lloc web de comerç electrònic mitjançant Wix. El primer que crida l’atenció és la creativitat del menú superior, que es visualitza en forma de tovalloles de te que s’han rentat i penjat al llarg de la línia per assecar-se. Cada tovallola (entrada del menú) representa un fabricant i porta l’usuari al catàleg corresponent. El menú inferior finalitza la composició ja que els blocs de menú usen el mateix tipus de lletra i estil.

5. Bensimon Boutique

Bensimon Boutique

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Bensimon Boutique és un lloc web de comerç electrònic basat en Wix que és fundat i propietat de Tanya Hamersfeld, que prové d’una família de joiers. El disseny del lloc reflecteix la seva essència i la seva missió: vendre joies contemporànies amb un toc divertit.

De la mateixa manera que totes les joies que es mostren a la secció E-Boutique són luxoses i exclusives, cada pàgina del lloc web ofereix un disseny elegant i elegant. El seu esquema de colors generals en blanc i negre està creat magistralment per assenyalar la bellesa d’imatges de colors d’objectes de joieria de la col·lecció Bensimon..

Un menú emergent detallat que es troba a la part superior de la pàgina principal, secció de contacte informativa, boutique en línia integrada, widget de xarxes socials i disponibilitat per navegar pel lloc escollint un dels idiomes que s’ofereixen, fan que el recurs destaqui entre la multitud.!

6. Amoodz

Amoodz

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Amoodz és un lloc web de comerç electrònic, desenvolupat professionalment pel constructor de llocs web Wix. El lloc està creat pel que fa a idees i tendències de disseny web contemporànies. Disposa de tot el que el visitant necessita emocionar-se per seguir navegant pel lloc i triar una de les joies més exclusives i luxoses que necessita el visitant..

El disseny del lloc web té una aparença senzilla, però alhora elegant i elegant. El lloc està creat en francès, de manera que no és gaire convenient que un visitant angloparlant el pugui navegar. Això, però, no impedeix que els usuaris avaluin la col·lecció de joies del lloc web, que inclou fotografies i vídeos d’alta qualitat que demostrin la seva exquisidesa. Un bon exemple de lloc web de comerç electrònic!

7. Galetes petites de canvi

Galetes petites de canvi

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Galetes petites de canvi és una botiga en línia, que es troba a Nova Orleans i va ser creada a partir del creador de llocs web Wix. El lloc web ofereix arracades, collarets i polseres exclusives en venda.

El disseny d’aquest lloc web de comerç electrònic correspon a les idees i missatges de la botiga en línia i presenta un aspecte una mica agressiu però atractiu. La pàgina d’inici marró clar presenta fotografies d’alta qualitat que demostren la bellesa i l’autenticitat dels articles que es venen a la venda aquí i té el botó Shop Now, que anima el visitant a seguir navegant pel lloc web. El giny integrat de xarxes socials permet que els propietaris del lloc estiguin connectats amb els seus clients durant tot el dia.

8. Andrea Miranda Salas

Andrea Miranda Salas

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Andrea Miranda Salas és un lloc web del dissenyador de productes d’ornaments i objectes arquitectònics amb seu a Brooklyn, Nova York. L’apassiona els materials, les tècniques i l’artesania que podeu veure des del primer cop d’ull al seu lloc web.

La característica de signatura d’aquest lloc web és l’ús d’espais blancs i imatges d’alta qualitat, que permeten respirar el contingut i la sala d’ulls dels usuaris. Un altre element interessant és una barra de navegació fixa que es desplaça cap avall per una pàgina i permet la interacció quan es fa clic. L’únic que es mou són els articles que podeu comprar. Estil i net, aquest és un dels millors llocs web d’exemples de la llista.

9. Productes Lefaye

Productes Lefaye

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Productes Lefaye és una empresa fundada per la mare i la filla, Jennifer i Morgan Keitt, que es dedica a proporcionar a les dones productes de màxima qualitat que simplifiquin i enriqueixin la seva rutina diària. Tot i que un palet de color blanc i negre pot semblar sobreutilitzat, sembla ser un ajustament perfecte per a LeFaye Products. D’una banda, mostra una certa sensació de qualitat dels seus productes cosmètics i, de l’altra, també té un efecte calmant en els ulls dels visitants. La sofisticada aparença minimalista ajuda a cridar l’atenció sobre els productes que es mostren i demana explorar-los en detall. L’únic que milloraria és l’assortiment. M’agradaria que hi hagi més articles per a l’aspecte complet del catàleg.

10. Clay Crocks

Clay Crocks

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Clay Crocks és un lloc web del terrisser d’estudi basat a Boston, Jeremy Ogusky, que també és el fundador del Boston Fermentation Festival. Jeremy és un apassionat de la seva afició, passant la quantitat important del seu temps al taller, on crea peces de ceràmica fetes a mà per a cuiners, barbers, forners, hotels, fermentadors, cambrers, bloggers i altres clients interessats en els seus serveis..

El lloc web en si té una aparença extraordinària des del primer moment. No trobareu contingut a la pàgina d’inici, tret de la presentació de fotos a gran escala i de gran resolució, presentant l’autor del lloc web i les seves obres mestres. Per accedir a la informació detallada sobre l’estudi de ceràmica, heu d’activar el botó “Enter” disponible a la cantonada de la pàgina principal. Això us redirigirà a altres pàgines del lloc web, on trobareu més informació sobre l’estudi en si, la cartera de treballs de Jeremy, instruccions sobre com treballar amb els materials, així com els principals secrets de la fermentació. A més, podreu obtenir més informació sobre els propers esdeveniments i projectes sobre els quals l’autor voldria conèixer-los.

Tot el disseny del lloc web és senzill però interessant, presentant tot el contingut de manera lògica i atractiva. A més de la informació disponible a les seccions del lloc web, els usuaris poden accedir a comptes de la xarxa social de l’autor / estudi per veure més fotos, vídeos i altres continguts relacionats. La disponibilitat de la botiga web fa possible la compra d’articles artesanals que el terrisser crea per si sol i es posa a la venda a una gran varietat de clients. La funcionalitat de comerç electrònic es realitza mitjançant la integració del complement Etsy, que permet oferir els productes a la venda d’una manera ràpida i eficaç. És un bon exemple de la botiga web estàndard creada amb Wix.

11. Kerri Pomarolli

Kerri Pomarolli

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Kerri Pom és un lloc web personal de Kerri Pomarolli, que és un talentós còmic, autor, actriu i locutor. El lloc web proporciona informació explícita sobre Kerri, la seva activitat, carrera, millors espectacles i altres fets relacionats que els fans de l’actriu voldrien conèixer d’ella. Hi ha l’oportunitat de navegar per diverses fotos, vídeos, presentacions dels propers espectacles i altres esdeveniments en els quals participarà. Els testimonis d’usuaris disponibles a la secció corresponent són la millor prova de la popularitat, professionalitat i reconeixement de Kerri..

El lloc web està estructurat lògicament, però té una mica de sobrecàrrega de fotografies, elements gràfics, vídeos, històries divertides i altres tipus de contingut entretingut que contribueixen a la taxa de satisfacció general dels usuaris. Els botons de compte de xarxa social proporcionen accés als perfils de Kerri a les xarxes socials més populars. Entre altres enllaços de menú els usuaris poden navegar i activar, té sentit esmentar el calendari dels propers esdeveniments, publicacions de premsa, contingut multimèdia, ressenyes, bloc i fins i tot una botiga. A causa del potent motor de comerç electrònic integrat que Wix compta, és possible navegar i comprar articles de botiga web que l’autor ofereix a la venda. L’estoc de producte s’actualitza regularment per tal de mantenir satisfets els aficionats de Kerri. És un bon exemple de la botiga basada en Wix connectada al lloc web.

12. Kim Weitkamp

Kim Weitkamp

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Kim Weitkamp és un lloc web del narrador, ponent i entrenador de lideratge, Kim Weitkam, el talent, la motivació i les habilitats van ajudar a moltes persones a trobar respostes a les seves múltiples preguntes i fins i tot a assolir l’èxit en la seva vida personal / empresarial. El lloc web conté molta informació sobre Kim, incloent la seva història de vida personal, orientació d’èxit / motivació, projectes i plans propers, etc. Aquesta i altra informació es presenta a les principals seccions del lloc web, com ara Què fa Kim, Tour, Contacte, Media / Press , Coses divertides i molt més.

Quan es tracta d’una navegació per web més detallada, els usuaris no poden deixar d’estar atents a la secció Botiga, on es posen a la venda els millors i premiats àlbums de Kim omplits amb les seves històries, discursos i cançons. Qualsevol àlbum està disponible a la versió de descàrrega digital; només cal que enviï el correu electrònic disponible a la pàgina de contacte indicant els títols que voldríeu obtenir i espereu la resposta. És real, senzill, convenient i ràpid.

El disseny del lloc web està creat a l’estil similar al diari, on es presenten tots els tipus de lletra sobre fons blanc per crear el millor efecte i centrar l’atenció dels usuaris en la missió principal del lloc web. Aquí també hi ha botons de xarxes socials, proporcionant informació addicional sobre l’autora i la seva creativitat.

13. Tarot per Set

Tarot per Set

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Tarot per Set és un lloc web del fabricant de Tarot, Oracle & Cobertes i accessoris Lenormand. L’autor del lloc web conegut com “Set Estrelles” també ofereix lectures privades per ajudar els altres a trobar respostes a les seves preguntes. Porta practicant la lectura de cartes des del 1987 per arribar finalment a la coberta del bastard (una recopilació de diverses maquetes antigues que formen un conjunt de cartes) el 2012, que ràpidament ha guanyat popularitat amb clients de tot el món..

Tot el disseny del lloc web coincideix completament amb l’especialització global del lloc web. Es veu inusual, extraordinari i fins i tot una mica misteriós. La presentació de vídeo de la coberta del bastard i altres vídeos relacionats disponibles a la pàgina principal del lloc web proporcionen informació detallada sobre el producte. Sens dubte captarà l’atenció dels usuaris, animant-los a comprar la varietat de productes disponibles en estoc a la botiga web integrada. Aquí és on podeu optar per tot tipus de targetes (Tarot, Lenormand, Oracle i més), accessoris (Lg & Catifes de lectura, revistes, bosses i molt més), col·leccions de quadrícules de cristall i altres articles relacionats.

Si no esteu segurs del producte que us interessa, ja sigui per la seva qualitat, característiques o altres matisos, els testimonis de clients disponibles al lloc web us ajudaran a prendre la decisió correcta. En definitiva, el lloc web ofereix un disseny atractiu i atractiu que no compromet el seu valor informatiu i la funcionalitat de comerç electrònic..

14. El Penjador de guitarra

El Penjador de guitarra

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

El Penjador de guitarra és un lloc web centrat en els avantatges i la facilitat d’ús dels penjadors de guitarra que ajuden a emmagatzemar aquests articles de manera fàcil i còmoda per a tothom. El lloc web ofereix informació explícita sobre els productes, les seves característiques especials, aplicacions i avantatges respecte a altres articles similars.

El primer que crida l’atenció dels usuaris en arribar a la pàgina principal és la presentació en vídeo del penjador de la guitarra, així com l’enllaç a la presentació de diapositives de la imatge del client. La cartera està formada per fotos reals penjades per aquells clients, que ja han comprat el producte i avaluat el seu mèrit en avantatge. Si encara us agradaria obtenir informació sobre l’accessori, visiteu altres seccions del lloc web, com ara Sobre, premsa i comentaris, artistes, distribuïdors. & Distribuïdors. Aquí és on descobrireu informació addicional sobre el producte que us permet accedir de forma ràpida i senzilla a l’instrument penjant-lo a la vareta d’ungles, enganxament o armari més propera.

Tan aviat com estiguis preparat per fer una comanda, el lloc web et permet accedir a la seva secció de botigues que ofereix un assortiment de penjadors de guitarra de qualitat disponibles a un cost assequible. Cada producte inclou descripcions detallades, fotografies amb zoom que permeten ampliar les imatges d’elements, així com el botó “Afegeix a la cistella” que permet fer la comanda en menys d’uns clics. Per tant, la funcionalitat de comerç electrònic es realitza aquí d’una manera còmoda i professional, cosa que atrau a la majoria dels usuaris del lloc web.

Linia inferior

Si heu tingut l’oportunitat de seguir els enllaços i fer una ullada més detallada als exemples de llocs web que apareixen anteriorment, hauríeu de tenir una bona idea d’una àmplia gamma de possibilitats que Wix ofereix. Les opcions de disseny són realment infinites i es pot canviar cada plantilla més enllà del reconeixement. Tot dependrà només de les vostres preferències i gust estètic.

Coneixeu altres llocs web de comerç electrònic construïts amb Wix que val la pena presentar? Si teniu en compte, no dubteu a compartir-ho als comentaris!

Creeu un lloc web GRATUT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me