Exemples de llocs web de casaments Weebly

Els llocs web de casaments són una tendència creixent. És una manera de difondre no només les notícies sobre el vostre casament, sinó també compartir una mica d’informació sobre la parella i la logística del gran dia, tot allò que no pugueu incloure en la invitació del casament.


Fa poc se’m va sol·licitar fer-ne un recull Weebly exemples de llocs web de casament, i he de dir que va ser una tasca molt dura! M’agradaria que Weebly tingués una pàgina “Showcase” o alguna cosa així. Era gairebé impossible trobar un lloc de casaments construït amb Weebly. Probablement, això es deu en part al fet que Weebly té algunes plantilles de casament i, en part, perquè moltes parelles impedeixen que s’indexin els seus llocs. Sigui quina sigui la raó, aquí hi ha quatre llocs web que he pogut trobar.

Exemple 1: Boda de Sarah Owens i Ryan Gentry

Sarah Owens i Ryan Gentry casen

Creeu un lloc web així

Sarahowensryangentry.weebly.com sembla senzill però romàntic i informatiu alhora. Es tracta d’un lloc web de casaments pertanyent a Sarah Owens i Ryan Gentry, que estan molt emocionats de reunir els seus amics i familiars en el seu dia especial. Es van esforçar molt a planificar el seu casament i a llançar un lloc web que contindria informació explícita al respecte. El disseny del lloc web és senzill, però destaca les fotos de la parella que es posen en contacte amb el fons blanc i revelen la història d’amor de la parella.

El lloc web ofereix un menú informatiu amb diverses seccions que proporcionen informació detallada sobre cada etapa del procés de preparació del casament. Per a aquells convidats que no coneixen la història d’amor de la parella, hi ha una pàgina web especial, on la comparteixen. La resta de seccions (Festa de boda, Detalls i hotels, Registre) ajuden a que tots els convidats siguin conscients de la localització de la festa i del casament, la llista de convidats i altres matisos importants. El lloc utilitza una secció important RSVP per fer el seguiment del nombre de convidats. Fent clic a l’enllaç, els convidats faran saber a la parella la seva presència al casament. Això és molt convenient a l’hora de planificar l’ocasió.

Exemple 2: Liz i Chris

Liz i Chris

Creeu un lloc web així

Lizandchris2018.weebly.com és un lloc web de noces de Liz Breen i Chris Ahern, que crea una agradable impressió des del primer moment en què arribeu. Això es deu al fet que hi ha moltes fotos de la parella feliç que hi ha i molta informació sobre l’ocasió. No és necessari navegar pel lloc web buscant les dades més crucials: només cal desplaçar-se per la pàgina principal per conèixer l’hora de la boda, el lloc on es celebrarà, la ubicació de la recepció, etc. També és interessant llegir la història d’amor. de la parella, la seva primera cita, el dia de la proposta i els plans que tenen per al futur.

La pàgina Esdeveniments avisa als convidats sobre la programació que ha compilat la parella, com ara el sopar d’assaig, la festa de benvinguda, la cerimònia de casament en si, la recepció i la celebració posterior. La pàgina de viatges conté els detalls de l’allotjament, el viatge i el transport, mentre que la pàgina del registre proporciona la llista de convidats explícita sobre els llocs on s’allotjaran. Si voleu gaudir de les fotos de la parella, visiteu la pàgina web corresponent a visualitzar-los. Aquesta és una mostra agradable i inspiradora d’un lloc web de casaments alimentat per Weebly!

Exemple 3: Casament de Lauren i Chad

Colemanlutzwedding

Creeu un lloc web així

Colemanlutzwedding.weebly.com és un web senzill però informatiu de casaments que revela la història d’amor de Lauren i James i cobreix tots els matisos de la seva cerimònia de casament. La interfície del lloc web és intuïtiva i garanteix una experiència de navegació ràpida i senzilla.

El que crida l’atenció dels usuaris és la combinació d’elements de disseny de pàgines d’inici en blanc i negre i colorits. Això crea el sentiment inusual de romanticisme associat a la història d’amor de la parella i a la cerimònia de casament mateixa. Efectes de vídeo interactius inusuals, varietat de fotos de la parella, prevalença de colors clars i abundància d’informació sobre la cerimònia del casament s’afegeixen a l’atractiu visual i al rendiment del lloc web..

Els convidats de la parella poden navegar per diverses seccions per conèixer la informació sobre la propera cerimònia de casament. Aquestes inclouen la nostra història, registre, la nostra festa de casaments, lloc, preguntes freqüents i fins i tot la Guia del viatger. La parella ha tingut cura de la comoditat dels seus clients mitjançant la integració d’un widget de Google Maps que especifica la ubicació del casament, guia d’allotjament interactiu i fins i tot els llocs d’interès que els clients poden visitar quan s’allotgen a la ciutat. Aquesta és una bona mostra d’un lloc web de casaments que cobreix tots els aspectes requerits de la propera cerimònia.

Exemple 4: Meghan i Thomas

Meghan i Thomas

Creeu un lloc web així

Meghanandthomas.weebly.com el lloc web de casaments té un disseny senzill, però agradable i atractiu, que crea un ambient romàntic i anima el visitant a navegar per obtenir més informació sobre la parella i les preparacions del dia del casament..

L’esquema de colors del lloc web és calmant i tranquil, amb fotografies de colors de Meghan i Thomas que destaquen de manera distintiva sobre el fons blanc. L’estructura i el contingut del lloc web del casament són reflexionats deliberadament. Des del moment en què accediu al lloc, enteneu que la parella ha tingut cura de la comoditat per cercar els seus convidats. El lloc web té les seccions següents: Inici, Detalls, Hotels, Festes de casament, Registre. El contingut de cada secció cobreix totes les preguntes relacionades amb el tema. Per a aquells que no han sabut trobar la informació que necessiten o només han de comentar al lloc web, hi ha un formulari de contacte convenientment situat a la part inferior de la pàgina principal. Tot plegat, aquest lloc web de casament crea una impressió agradable i sembla atractiu.

Exemple 5: Clint i Kristin

Clint i Kristin

Creeu un lloc web així

Shobertwedding.weebly.com és un lloc web de casament amb tecnologia que es va crear tenint en compte la comoditat i el valor informatiu dels usuaris. La parella, Clint i Kristin, comparteixen amb alegria informació relacionada amb els seus preparatius per al dia de les noces.

El lloc web té un disseny senzill, però agradable, que domina els colors clars. No trobareu moltes fotos de la parella aquí, però les que estan disponibles al lloc semblen romàntiques i fins i tot intrigants. Només cal fer una ullada a la foto central de la pàgina principal per entendre que la parella ha utilitzat un enfocament únic per al disseny del seu lloc web de noces. Els principals fets sobre el gran dia es poden trobar a la secció Informació del casament del lloc web. També hi ha la secció de registre que enllaça amb la llista de desitjos que té la parella. Això ajuda als convidats a estalviar el seu esforç i el seu temps a la recerca dels regals del casament. El lloc més destacat del lloc web és el giny del compte enrere que mostra l’hora exacta que queda al dia del casament. Aquesta és una característica imprescindible per a qualsevol lloc web d’aquest tipus!

Exemple 6: Dave i Jade

Dave i Jade

Creeu un lloc web així

Daveandjadegetmarried.weebly.com sembla tan romàntic i amable que és senzillament impossible treure-li els ulls fins que no el navegueu fins al final. Es crea d’una manera senzilla, però pensada, on cada detall es troba al seu lloc.

L’esquema de colors clars del lloc web crea una impressió atractiva i no distreu l’atenció d’un usuari de la part principal: el contingut. La parella sens dubte ha dedicat molt d’esforç i temps al disseny del seu lloc web de casaments. Qualsevol pregunta o consulta que tingueu, trobareu una resposta aquí.

El lloc web conté informació general sobre la parella, la seva història d’amor, fotos, regals i informació de casaments que cobreix tots els detalls del dia del casament previst al segon. Els clients apreciaran, segurament, la disponibilitat d’un mapa amb la ubicació exacta de la cerimònia del casament i les pautes de transport. També hi ha la secció RSVP amb un formulari en línia convenient que els hostes poden omplir per notificar a la parella la seva presència i fins i tot les preferències dietètiques. Quin atribut atent i emotiu!

Exemple 7: Christine i David

Christine i David

Creeu un lloc web així

Christineanddave.weebly.com destaca de la multitud per les seves característiques de disseny. La pàgina d’inici del lloc crida l’atenció per la fotografia de paisatge de pantalla panoràmica que es defineix com a fons per a una pàgina. No trobareu molta informació aquí, només els noms de la parella que hi ha a la meitat d’una pàgina i un menú estàndard a la part superior d’aquesta us redireccionarà a les seccions principals del lloc web, proporcionant informació detallada sobre el dia del casament..

El menú consisteix en aquelles seccions imprescindibles per a qualsevol lloc web de casaments, suposo. Aquesta és la història d’amor de la parella amb una galeria de fotos romàntica, la informació del cap de setmana del casament amb un submenú emergent, la cerimònia, el registre de regals i fins i tot la secció de preguntes freqüents, que és un bon complement al lloc web d’aquest tipus. Una mostra senzilla però informativa d’un lloc web de casaments alimentat per Weebly!

Exemple 8: Lauren i James

Lauren i James

Creeu un lloc web així

Lauren i James van adoptar una aproximació molt senzilla al lloc del casament Rasmussen-banovz.weebly.com. La versió minimalista i puntual d’un lloc de casaments presenta tots els elements bàsics i us proporciona una idea del que cal esperar de la cerimònia.

Tot i que el minimalisme és una cosa bona, també és un estil molt complicat per tenir èxit. Tots els detalls essencials del casament es representen al lloc web, però no és tan emocionant explorar-lo. Sembla que la parella volia que fos una mena de postal digital, però hi ha massa espai en blanc que es pot omplir amb algun material visual, no només amb text. El bo és una imatge del mapa que també sembla que està dibuixat a mà: un bon toc personal. Probablement, aquella parella encantadora va preparar una gran sorpresa per als seus convidats el dia del casament i no volen fer malbé tota la diversió. Tot i així, estaria bé veure almenys una foto d’elles.

Tot plegat, és un bon exemple d’informació del gran dia que hauria de contenir el lloc web d’un casament. Només vull suggerir afegir algunes imatges al lloc per fer-lo més atractiu.

Exemple 9: Future Mrs Brake

Futura Sra. Brake

Creeu un lloc web així

Futuremrsbrake.weebly.com és un lloc de planificació de noces que comparteix la història de la parella i informa als convidats sobre la cerimònia. El disseny per a aquest esdeveniment podria ser una mica més lleuger, però, per contra, no arrossega gaire atenció i permet concentrar-se en el contingut.

El menú està estructurat en ordre cronològic: proposta, cerimònia, vestit … I l’última és una botiga en línia, on aquesta parella tracta de vendre algunes coses que probablement no necessiten després del casament (no, el vestit de núvia no està encesa el mercat). Cada secció té una breu introducció i una galeria fotogràfica, que mostra el local, possibles opcions de vestir i de pèl, etc. Podeu veure que el lloc web està creat tant per als convidats, com per a la mateixa núvia: emmagatzemant les opcions de decoració del casament en un sol lloc. sens dubte és útil. I compartint-los amb els seus amics i familiars, pot obtenir comentaris sobre quin vestit s’adapti al millor.

Exemple 10: Casament Myer-Robbins

Myer-Robbinswedding

Creeu un lloc web així

Myer-Robbinswedding.weebly.com és una mostra brillant i atractiva d’un lloc web de casaments creat amb Weebly. Tan aviat com arribeu a la pàgina principal, us sorprendrà el seu colorit disseny, que crea un estat d’ànim alegre i festiu. Una bella foto de la parella i la seva història d’amor estan disponibles a la pàgina principal. Aquesta és una característica imprescindible de qualsevol lloc web de casaments, que sempre es manté en moda i que sembla adequat.

El disseny del lloc web és una mica inusual ja que cada pàgina inclou els seus propis antecedents i el contingut que els clients estan interessats. Les seccions principals del menú inclouen Sobre Nosaltres, la nostra Proposta, Cerimònia i Recepció, Festes de casament, Els nostres registres i molt més. Una secció RSVP independent també està disponible al lloc web. Omplint els seus camps, els convidats avisaran a la parella sobre la seva capacitat per acceptar la invitació i el nombre de persones que seran presents a la cerimònia. Aquesta és una bonica mostra d’un lloc web de casaments, que ofereix tota la informació necessària sobre la parella i el casament en general.

Conclusió

El creador de llocs web Weebly proporciona totes les eines per crear un lloc web de casaments excepcional. Tot i que aquests quatre exemples no mostren tots els avantatges de la plataforma, encara mostren un gran potencial. És fàcil crear un lloc web que contingui tota la informació que els vostres clients necessiten saber sobre el proper esdeveniment, compartir les vostres idees i fotografies. Prepara’t per a un casament? No ho dubtis, crea un lloc web propi!

Vegeu més mostres a la nostra pàgina Exemples de blogs Weebly i Exemples de cartera web.

Creeu gratuïtament un lloc web de casaments

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me