Exemples de botiga en línia Weebly

Webs: Exemples Webs


Weebly – és un creador de llocs web arrossega i deixa anar, que és fàcil d’utilitzar i garanteix un procés intuïtiu de creació de pàgines web sense necessitat de dominar els fonaments bàsics de la programació. La plataforma utilitza un model “caixa” que permet canviar el disseny i l’estructura del lloc web en funció de les vostres necessitats. Weebly és conegut inicialment pel seu potent motor de comerç electrònic. Funcionar en botigues en línia és senzill i convenient, mentre que la gamma de funcions i eines que ofereix el sistema contribueixen a obtenir bons resultats.

Tant si voleu fer-ho crear una petita botiga en línia Amb una dotzena de productes o un supermercat impressionant amb centenars d’articles que es venen a la venda, Weebly és una bona eina per començar. El conjunt de funcions del comerç electrònic està per sobre de la mitjana, fet que permet experimentar amb els estils i dissenys de la vostra botiga en línia. Avui mostrarem els exemples de botiga web Weebly més notables que hem pogut trobar a la xarxa. Alguns d’aquests podrien passar com a projectes dissenyats professionalment, d’altres tenen moltes àrees per millorar. Divertiu-vos i sigueu creatius!

1. Kindle de la natura

Kindle de la natura

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Kindle de la natura és un exemple digne de botiga web Weebly construïda tenint en compte la comoditat del client. El fundador i propietari del lloc web és Diosdado Velásquez, que va decidir combinar el seu amor per la natura amb la seva passió per un estil de vida saludable, càmping i aventures. Així va néixer Kindle de la natura, que ofereix accessoris ecològics, jocs de regals, fragàncies i articles per a la llar que ofereixen un ecosistema ecològic. La navegació a la botiga web és senzilla i intuïtiva: no tindreu cap problema per cercar els articles obligatoris aquí.

El lloc web consta de diverses categories, cadascuna que ofereix un determinat tipus de productes. Tots els articles són únics i extraordinaris, ara mateix, no hi ha moltes botigues que els ofereixen. Tot i això, la llista de productes disponibles a la venda actualment no és prou extensa, però l’assortiment s’actualitza regularment.

Per conèixer les característiques i les implicacions d’aquest o d’aquest producte, consulteu el temps per navegar pel catàleg: tots els elements es descriuen en detalls. Podeu triar el tipus, les especificacions i la quantitat de productes en fer la comanda. Si hi ha alguna cosa que no podeu trobar al catàleg per algun motiu, utilitzeu l’opció de filtre de cerca per simplificar l’elecció i estalviar temps!

2. Blair Lauren Brown

Blair Lauren Brown

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Blair Lauren Brown és una botiga web de joieria artesana, dissenyada amb cura per respectar les tradicions talismàtiques americanes. El primer que crida l’atenció quan arribeu al lloc web és la galeria d’imatges a mida completa d’objectes de joieria destacats que aquí es presenten a l’avantatge i inciteu el desig de seguir navegant per la botiga web des del primer moment. També hi ha un vídeo a la pàgina principal, breu però informatiu, que explica la història de Blair Lauren Brown: el fabricant de joies i el propietari de la botiga web.

El propi lloc web és còmode i fàcil de navegar. Els elements destacats es mostren directament a la pàgina principal per obtenir un accés ràpid als mateixos. La resta de productes es troben disponibles a la secció de botiga web del menú que es troba al tauler del lloc web esquerre. El menú desplegable no sembla imponent però ofereix accés a les principals seccions de botigues web com a venedors, anells, arracades, collarets, polseres, col·lecció dedicada i altres categories..

Cada producte està disponible en diverses variacions en funció de les especificacions que escolliu. Això inclou el material, la mida dels articles i afecta el seu cost final. També podeu visualitzar les fotos de l’element que us interessa i llegir la seva visió general per conèixer els detalls. Aquesta botiga en línia basada en Weebly crea una agradable i agradable impressió, donant a conèixer una varietat de preferències del client.

3. Gaucho Sur

Gaucho Sur

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Gaucho Sur és una marca moderna de roba de vida moderna per a dones, que s’inspira en “The Gaucho”: l’estil vaquer sud-americà. Això proporciona a tots els articles i accessoris un aspecte elegant i únic, atraient l’atenció dels aficionats a la moda d’arreu del món. Totes les peces de roba presentades a la botiga estan dissenyades amb un enfocament especial, que inclou la combinació d’estils de moda de moda, materials de qualitat i idees artístiques úniques..
Només cal fer una ullada a la roba presentada al catàleg per sentir l’enfocament del mestre especial. El catàleg abasta diverses categories populars de roba, incloent vestits, ponchos i ruanes, pantalons i botons Gaucho, Tops. Els productes destacats també es mostren aquí, garantint un accés ràpid i fàcil a qualsevol d’ells.

La botiga web ofereix enviaments gratuïts en totes les comandes, cosa que suposa un impuls addicional per als clients per comprar-los. Cadascun dels vestits inclou diverses fotografies, descripcions breus i botons d’ordre. Tot plegat, la botiga web es presenta elegant, elegant i s’aconsegueix absolutament a les idees d’estil “Gaucho” que segueixen els dissenyadors a l’hora de crear les seves col·leccions de roba.

4. Regals Glow

Regals Glow

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Regals Glow és un lloc web inspirador i ple d’idees fantàstiques. Aquesta és la destinació més important per a les persones que valoren sobretot la creativitat i les idees de regals úniques. La botiga web basada en Portland presenta cistelles de regals modernes que s’adapten a diverses ocasions. Ofereixen solucions de regals fetes a mà personalitzades, que són una autèntica sorpresa per a qualsevol esdeveniment. Només cal accedir a les opcions de la botiga web per veure què tenen en estoc. Cada conjunt de regals està format per diversos articles i podeu seleccionar els que desitgeu, cosa que afecta el cost final de la comanda.

Hi ha una descripció completa del regal i un formulari en línia, on heu d’omplir les dades de contacte dels destinataris per a un lliurament ràpid i eficaç. Un dels punts forts de la botiga és l’oportunitat per a cada client de crear la seva pròpia cistella de regals resplandent triant i ordenant els articles disponibles en estoc. Les opcions són nombroses, així que segur que podreu crear un regal únic i personalitzat per als vostres éssers estimats. La disponibilitat de comentaris de clients, una còmoda navegació en botigues web, una gran varietat de productes i una gran varietat d’opcions de compra permeten obtenir la millor experiència que regala i moltes emocions positives. Aquest és un dels millors exemples d’una botiga Weebly amb funcions completes!

5. Cansat de Lyme

Cansat de Lyme

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Cansat de Lyme és un lloc web basat en contingut dissenyat per donar suport a les persones amb crònica de la malaltia de Lyme. Es presenta com la millor prova de la funcionalitat de Weebly. La plataforma és adequada no només a les botigues digitals, sinó també a blogs i fòrums totalment funcionals. L’exemple donat no tracta de comerç electrònic de cap manera. La seva idea principal és proporcionar consells i consells útils a les persones que pateixen aquest problema de salut.

L’estructura principal es basa en el blog i articles locals. Les dues seccions són pràcticament iguals. La principal característica aquí és un fòrum gratuït perquè les persones infectades puguin compartir i comunicar-se. El fòrum té una aparença senzilla amb diversos temes principals. La funcionalitat de blocs és bastant estàndard amb la llista d’articles, botons socials enganxosos i arxius mensuals.

6. Florència Londres

Florència Londres

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Florència Londres és el nou nom rebrandat de Whistle and Bango: la botiga web que ven articles de joieria originals. L’autora del lloc web i el mestre, que crea joies, és Rosie Florence, que té una passió per aquesta ocupació i considera els llaços familiars la cosa més valuosa del món. Cada peça de joieria que dissenya té una història personal darrere d’una persona a la qual pertany. Això és el que fa que la botiga web es distingeixi de la multitud.

La navegació per llocs web no és complicada, ja que tots els articles es troben al seu lloc. El menú inclou diverses seccions que presenten diferents articles de joieria, com ara polseres, collarets, corbates de seda, punys, homes, arracades i molt més. Cada secció té un menú desplegable amb més subdivisió de productes. L’eina de filtres de cerca ajuda a trobar els elements necessaris amb una inversió mínima de temps i esforç. Els clients no només seleccionen joies per a les seves especials, sinó que també els donen un toc d’individualitat escollint personalització i embalatge de regals. Aquesta botiga web Weebly és elegant, fàcil de navegar i funcional, just el que la majoria dels clients necessiten!

7. Butch Wonders

Butch Wonders

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Butch Wonders és un exemple de com no heu d’utilitzar Weebly. El projecte es va llançar inicialment com a bloc personal. Es fa evident una vegada que heu visitat la pàgina principal. Conté articles amb textos llargs en lloc d’utilitzar una previsualització breu amb un botó “Llegir” per continuar llegint en una pàgina separada. El propi bloc sembla molt desactualitzat.

Els paràgrafs no es formategen adequadament tot i que hi ha connexió amb xarxes socials i formularis de comentaris. El lloc web té una botiga. Millor no. La secció sembla bastant pobra en termes de funcionalitat. Tot i que encara té categories de productes, els productes no tenen etiquetes de preu ni detalls de l’article. Probablement es deu al fet que el lloc web funciona com a filials d’Amazon i ofereix un enllaç al producte a Amazon en lloc de vendre’l directament.

8. My Mountain Studio

My Mountain Studio

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

My Mountain Studio és un lloc web propietat de Nikki Weiss que crea articles artesanals i escriu articles interessants sobre l’estil de vida. Tal com es descriu a la pàgina d’inici, Nikki comparteix com “troba petites maneres de gaudir més de la vida i comparteix inspiració perquè també puguis gaudir de la vida”..

El lloc web basat en Weebly és un dels millors exemples de botigues d’Internet, amb una excel·lència destacada. Aquesta característica especial és la combinació harmònica de fotografies inspirades en la natura i bells accessoris fets a mà que poden arribar a qualsevol gust i preferència. Personalment, abans no havia vist una botiga en línia tan tremenda.

Una sola mirada a ella incita a la voluntat de continuar navegant per altres seccions que es proporcionen a la part superior de la pàgina principal i a comprar un dels fantàstics productes creats pel propietari del lloc. Captenció interessant, fàcil d’utilitzar, informativa i d’atenció; el lloc segurament destaca entre la multitud!

9. Cattitud

Cattitud

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Cattitud és una marca establerta per l’il·lustrador Michi Leung. La seva il·lustració presenta els seus gats Mea Strong i Faroll com a personatges principals, i reinterpreta les històries dels productes en els productes.

Michi Leung no és aliè al món de la moda i del disseny, després d’haver començat a treballar com a il·lustrador a través d’una columna d’il·lustració a la revista Milk and Cosmopolitan el 2007. Des d’aleshores, ha col·laborat amb el departament ambiental de Hong Kong, Hopewell Holdings Ltd., TaoTi. , Nestlé (HK), etc., per iniciar la seva pròpia aventura.

Amb la seva botiga web Weebly, la dissenyadora mostra els seus treballs amb imatges i descripcions de productes forts i el disseny net i amb molt d’espai entre els elements que posa de relleu de manera guanyadora cada element. Tingueu en compte com és de simpàtic i senzill el seu logotip. Bona feina!

10. Sabó i cos posterior

Sabó i cos posterior

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Sabó i cos posterior és una empresa que va escollir el creador de llocs web Weebly per crear un disseny excel·lent del seu lloc. La botiga a Internet es centra en la producció i la venda de sabors, balmes i infusions de sabó exclusius i espelmes fetes amb cervesa i / o llúpols del nord-oest del Pacífic. L’especialització única i inusual del lloc es manifesta en el seu disseny, que combina els elements i la informació més importants que els futurs clients hi interessen..

El lloc més destacat del lloc web és el control lliscant que es troba a la part superior de la pàgina principal, que revela les fotos dels productes i els ingredients que comporten. Això crida l’atenció del públic objectiu i ajuda a promoure diferents tipus de sabó. La informació principal sobre l’empresa es proporciona sobre fons blanc, que no distreu l’atenció dels clients, però ajuda a centrar-se en els moments bàsics.

Per a aquells clients que desitgin conèixer més informació sobre l’empresa i l’assortiment de productes que ofereix, hi ha la possibilitat de navegar pels punts del menú principal, a saber, “Sobre”, “Botiga”, “FAQ”, “Contacte ”I“ Carret ”. L’únic desavantatge que pot afectar l’experiència de compra és la manca d’informació de contacte, que només es limita a l’adreça de correu electrònic i al formulari de contacte en línia. Això és una mica desconcertant i inconvenient. La resta d’elements de disseny estan bé, cosa que fa que el recurs sigui fàcil d’utilitzar i emocionant per navegar!

11. Bad Pickle Tees

Bad Pickle Tees

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Bad Pickle Tees és un exemple interessant de la botiga electrònica creada sobre la base de la plataforma Weebly. El lloc web està dedicat a la fabricació i venda d’accessoris i roba de moda per a foodies. L’assortiment de productes que ofereixen està representat per la rica elecció de totes i samarretes per a homes, dones, bebès i nens grans.

El disseny del lloc sembla força simple a primera vista, però aquesta senzillesa és exactament el que genera l’atenció dels clients. El fons blanc del lloc ajuda a atreure l’atenció dels clients potencials i a centrar-lo en els productes que ofereix l’empresa. Un gran lliscant que revela els productes a la venda és aquell element enganxós especial que no pot deixar passar desapercebut.

El menú principal del recurs inclou cinc pestanyes que tenen noms recognoscibles i fàcils d’entendre, inclosos “Sobre”, “Inici”, “Botiga”, “Carro” i “Contacte”. Aquestes categories són més que suficients per a una botiga en línia que vol créixer la seva base de clients. El catàleg de productes és fàcil de navegar i inclou les principals categories de roba i accessoris amb característiques detallades i informació sobre preus. A causa d’aquestes i altres funcions, la botiga web probablement serà un èxit!

12. La princesa Pretzel

La princesa Pretzel

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

La princesa Pretzel és el lloc web d’una petita empresa privada de fabricació, que ofereix pretzels i llaminadures fetes a mà amb xocolata personalitzades. Aquest lloc web, impulsat per Weebly, es manifesta en un disseny elaborat i un atractiu excepcional.

El primer i el més exquisit element que sorprèn un visitant és una imatge voluminosa amb uns pretzels de xocolata atractius, que semblen tan deliciosos i temptadors que desencadenen el desig de seguir navegant pel recurs per veure què més es pot comprar allà..

El lloc web abunda en les fotos de les llaminadures de xocolata fabricades i venudes per l’empresa, mentre que el catàleg de productes inclou les fotos de cada deliciosa i la llista de 24 sabors que podeu triar pel que fa a les vostres necessitats i gustos especials. Això és molt convenient i ajuda a la gent a veure les mostres de llaminadures que poden comprar.

13. ThroBak

ThroBak

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

ThroBak és una empresa amb seu a Michigan fundada el 2002. El lloc web mostra com un no tècnic pot beneficiar-se d’una àmplia difusió dels clients mitjançant Weebly. Inicialment llançada com a petita operadora de recollida i pedal, l’empresa s’ha convertit en un P.A.F. fabricant i proveïdor de reproducció. I tot és gràcies a un lloc web senzill però funcional, amb funcions integrades proporcionades pel constructor de llocs web.

Així doncs, aquí tenim una botiga digital amb totes les categories de productes ubicades al menú principal. Cada categoria té un submenú desplegable que mostra seleccions d’elements específics. La pàgina del producte està ben dissenyada. Aporta als compradors prou flexibilitat per triar la modificació que necessiten. Per exemple, aquí podeu triar el model, l’acabament del producte o l’opció de fase. L’arròs es calcularà automàticament i es mostrarà al final del procés de checkout. Algunes pàgines de productes inclouen vídeos sobre què són i escolten com sonen alguns dels instruments.

14. KidsParkz

KidsParkz

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

KidsParkz és un projecte en línia destinat a ajudar els nens amb la seva educació preescolar. El lloc web està dissenyat amb la forma d’una simple botiga web amb materials d’aprenentatge imprimibles descarregables, cançons infantils, paquets d’activitats educatives dividits en categories d’actualitat, etc. Llançat per un antic professor de parvulari, el projecte té una aparença prou infantil però funcional per gestionar un una gran col·lecció de materials existents.

L’estructura del lloc web s’assembla a les botigues Weebly més antigues. Aquí tenim el menú principal amb totes les categories de productes. Cada pàgina de producte inclou un enllaç per descarregar la impressió o cantar a més dels detalls del producte. Per exemple, si opteu per les rimes, es mostraran juntament amb la descripció de l’element a la pàgina del producte. També hi ha un nou bloc, a més dels enllaços de la primera infància que els pares poden trobar útils. La impressió general no és dolenta, però el lloc web ha de ser actualitzat.

15. Lluna criolla

Lluna criolla

Els millors constructors de llocs web de comerç electrònic

Lluna criolla és un exemple de l’estil i actualització dels llocs web de Weebly. La botiga digital ofereix una experiència autèntica de compres amb una pàgina d’inici atractiva, categories de productes fàcils de navegar i avantatges addicionals proporcionats pel constructor de llocs web. La botiga està especialitzada en vendre diferents articles inspiradors com ara espelmes encastades en vidre, coixins de mandragora, herbes i plantes diferents, te matcha, etc..

El lloc web crida l’atenció des del primer moment amb un bloc de vídeo situat a la capçalera del lloc. El propietari ha implementat una funció d’inici de sessió per permetre als usuaris iniciar la sessió i fer el seguiment de les seves comandes, rebre butlletins de notícies o ofertes personalitzades. Hi ha una secció emergent que apareix cada vegada que algú fa una compra. Sembla força interactiu i atractiu. Podeu fer el seguiment d’altres usuaris que guarden mercaderies diferents. La pàgina de producte és molt senzilla d’utilitzar. Aquí podeu fer el seguiment de la SKU del producte i indicar el nombre d’elements necessaris.

Conclusió

Weebly és una bona plataforma per a empresaris i comerciants amb ganes d’anar en línia. Funcionarà bé per a persones amb poc o poc coneixements tècnics. La plataforma proporciona totes les funcions de comerç electrònic necessàries per a una petita botiga. Podeu crear, configurar i anar en directe amb la botiga en diverses hores.

Tot i això, el programari no té eines de disseny web per crear un lloc web que difereixi de les altres botigues Weebly. Tot i que ha actualitzat la seva col·lecció de plantilles, els propietaris d’empresa podrien desitjar una solució més personalitzable per als seus mercats en creixement a llarg termini.

Teniu un lloc web Weebly? Compartiu-lo als comentaris!

Creeu un lloc web GRATUT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me