Marcador vs WordPress

El marcador i el WordPress són dues plataformes de construcció web força diferents, que permeten crear projectes de qualitat amb un rendiment digne. Els serveis fan servir enfocaments versàtils del procés de creació de llocs web, tot i que tenen un objectiu comú: ajudar els usuaris amb diversos fons de disseny web a crear i gestionar llocs web professionals. Les plataformes ofereixen un ampli conjunt de funcions i eines avançades per garantir l’experiència de construcció web inigualable.


MarcadorMarcador – és un creador de llocs web en núvol, que pot tenir una eina IA avançada. El servei és intuïtiu i fàcil d’utilitzar. Té un aspecte modern i innovador i una interfície estructurada lògicament per ser comprensible per als novells. bookmark.com

WordPressWordPress – és una plataforma de fama mundial que no requereix cap presentació. Es tracta del sistema de gestió de continguts, que es va llançar inicialment com a plataforma de blocs, però ara s’aplica per a diverses necessitats d’edificació web. WordPress.org

Sembla una mica estrany comparar a primera vista WordPress i Marcador. Això és degut a que els sistemes són molt diferents, quan es tracta de la facilitat d’ús, la funcionalitat, els enfocaments de disseny web, les tècniques i les eines utilitzades.

Al mateix temps, aquesta comparació pot ser de gran interès per a principiants i professionals de disseny web que busquen un servei digne i complet per iniciar els seus projectes. Ja és hora de revisar els dos sistemes en detalls per comparar els seus conjunts de funcions, facilitat d’ús, comoditat i eficàcia. Comencem!

1. Facilitat d’ús

 • Marcador. El creador de llocs web és força fàcil d’utilitzar ja que el sistema us proporciona instruccions comprensibles i detallades. El registre només té uns minuts: el marcador permet registrar-se al servei mitjançant comptes de Facebook i Google+. Tan aviat com hàgiu acabat amb això, podreu continuar treballant en el desenvolupament del vostre lloc web utilitzant-lo Eina AIDA avançada, que és sens dubte el més destacat del sistema.

  Editor de marcadors

  AIDA és l’assistent de disseny d’intel·ligència artificial, que us guia fàcilment a través del procés de creació web i us dissenya automàticament un lloc web en funció de la informació que envieu.

  El quadre de comandament del creador de llocs web és senzill i elegant també. Fins i tot un principiant pot entendre la implicació de la majoria d’ambients amb facilitat. Com a resultat, això redueix el temps de desenvolupament web i garanteix el resultat requerit.

  Tauler de control de marques

 • WordPress. Es tracta d’un programari de codi obert, que a primera vista sembla relativament senzill, però pot causar problemes quan es tracta del procés de creació de llocs web. El CMS requereix una preparació específica per al procés de disseny web i és gairebé impossible passar sense coneixements de programació aquí. Com a resultat, es triga més temps a afrontar el procés de disseny web i completar un projecte decent amb WordPress.

  Editor de pàgines de WordPress

  El sistema és conegut per les seves opcions d’integració de complements, que permeten crear gairebé qualsevol tipus de projecte, donant-li una funcionalitat avançada. La quantitat de plugins existent està disponible al web, tot i que el sistema té la seva pròpia col·lecció de complements integrada. El mateix passa amb les plantilles. Podeu trobar diversos temes disponibles al web, desenvolupats majoritàriament per tercers usuaris i que poden contribuir notablement al disseny i al rendiment del vostre lloc web..

Marcador vs WordPress. És més senzill i convenient utilitzar el marcador en comparació amb WordPress. El creador de llocs web és intuïtiu, fàcil d’utilitzar i flexible. No cal que sigueu professional per a crear projectes atractius amb ell: l’eina d’intel·ligència artificial fa que el problema de disseny web sigui al mínim.

Pel que fa a WordPress, es tracta d’un sistema de gestió de continguts i aquest fet és propi. La plataforma és més difícil de dominar, ja que requereix coneixements de disseny web i, de vegades, fins i tot habilitats de codificació. També requereix una integració addicional de complements per millorar el rendiment del lloc web. Per tant, es tracta d’una eina més complicada per a dissenyadors web sense experiència.

2. Conjunt de funcions i flexibilitat

 • Marcador. El creador de llocs web ofereix un conjunt de funcions impressionant necessari per llançar i gestionar un lloc web decent. Tan aviat com arribeu a la zona de treball del sistema, veureu que consta de dues parts: el tauler de control i l’editor del lloc web. Al tauler, podeu accedir als vostres llocs web, les seves dades estadístiques, notícies del sistema, actualitzacions, notificacions, tutorials i connexió amb els experts del sistema. Si voleu fer canvis, és possible llançar qualsevol lloc web aquí sense cap cost i canviar entre ells.

  L’editor del lloc web WYSIWYG inclou els paràmetres que poden diferir en funció de la plantilla per la qual voldreu. Aquest és el lloc on es pot previsualitzar el lloc web en diferents modes, seleccionar blocs i mòduls de contingut preparats (ja sigui estàndard o comerç electrònic), emmagatzemar els fitxers descarregats, ajustar el disseny i la configuració del lloc web, etc..

  Focus Focus

  El marcador també ofereix una funció enfocada avançada, que inclou un conjunt de seccions de pàgines web de disseny únic i funcional que podeu integrar a qualsevol part del vostre lloc web amb només uns clics. Cada plantilla de marcadors inclou 20 seccions de focus, que coincideixen amb el seu estil i tema.

  El mòdul de comerç electrònic del marcador permet crear i gestionar una botiga en línia de qualsevol mida que necessiteu per vendre encara més els productes al web o a través de les xarxes socials.

  Marcador de comerç electrònic

  El més destacat del creador de llocs web, però, és el seu ajudant AIDA. Aquesta característica fa que el marcador es distingeixi de la multitud, ja que exclou la necessitat de posseir habilitats de disseny web per crear un lloc web. En lloc d’això, el sistema ho fa tot automàticament per vosaltres: a partir de l’elecció de la plantilla i fins a la publicació del projecte a punt.

  El que necessiteu és proporcionar el vostre propi contingut i el sistema us generarà un lloc web. Tot el procés no triga més de diversos minuts, mentre que el resultat és realment impressionant: s’obté un lloc web amb funcions completes en un període de temps increïblement curt. No és tan impressionant?

 • WordPress. El sistema inclou una àmplia gamma d’eines i funcions de personalització del disseny, que permeten llançar llocs web funcionals i que capten l’atenció. El CMS es va crear inicialment com a sistema de blocs i, per tant, ara es pot utilitzar per crear diferents tipus de projectes. És fàcil carregar i gestionar contingut aquí, però hauríeu d’estar a punt per utilitzar les habilitats de codificació, si voleu crear un lloc web amb funcions completes. Si no teniu aquest coneixement, necessitareu temps i esforços per aconseguir-lo.

  La funcionalitat de la plataforma depèn principalment de les opcions d’integració. El sistema té una gran quantitat de plugins i temes integrats, que no són suficients si teniu la intenció d’obtenir un projecte a gran escala. Per augmentar el rendiment del vostre lloc web, no baixareu sense integrar ni integrar plugins i plantilles externs.

  Plugins de WordPress

  Hi ha milers d’ells al web i molts d’altres són desenvolupats per usuaris tercers. La integració de Plugin és una manera segura de crear confiança del client i millorar el rendiment del vostre lloc web. Però haureu d’anar amb molta cura a l’hora de seleccionar-los. Això passa perquè no podeu estar 100% segur de la credibilitat dels dissenyadors web que els han creat. Per tant, és raonable optar per complements de pagament i de seguretat.

  El que també cal recordar és que la integració de complements afecta la freqüència d’actualitzacions de llocs web que haureu de fer. Com més connectors utilitzeu, més sovint haureu d’actualitzar i gestionar el vostre lloc web. Fer això serà un repte si no disposeu de les habilitats necessàries per al disseny web.

  Un altre tema important sobre la flexibilitat de WordPress és la necessitat de comprar hosting. A diferència del marcador amb el seu allotjament integrat, WordPress implica la necessitat de seleccionar allotjament per compte propi.

Marcador vs WordPress. Parlant de flexibilitat i conjunt de funcions, hauríem de constituir que Bookmark proporciona tota la funcionalitat necessària per llançar un lloc web clau en clau des del primer moment. No heu de buscar integracions addicionals, AIDA té una funcionalitat fora de caixa.

Pel que fa a WordPress, es necessita temps i esforç per dominar totes les seves opcions i eines d’integració. No tots els usuaris estan preparats per fer-ho a causa del coneixement de disseny web insuficient. Si encara decidiu provar d’utilitzar WordPress, no oblideu l’augment de riscos de frau, que poden suposar un perill per al vostre projecte. En cas que no vulgueu arriscar, aneu a favorits ja que és una solució molt més senzilla.

3. Dissenys

MarcadorWordPress
Nombre de temes:Il·limitat10 000
Temes lliures&# x2714; SÍ&# x2714; SÍ
Cost de temes pagats:GratuïtGratuït a 299 dòlars
Disseny responsiu&# x2714; SÍ&# x2714; SÍ / NO
Ordena per indústria:&# x2714; SÍ&# x2714; SÍ
Edició del codi CSS:✘ NO&# x2714; SÍ
 • Marcador. A diferència de la majoria de constructors de llocs web populars, el marcador no ofereix cap col·lecció de disseny estàndard. Això, però, no disminueix els seus avantatges. És AIDA, que fa tot el procés de disseny de llocs web per a vosaltres. No necessiteu cap plantilla ni eines de personalització de disseny per donar al vostre lloc web l’aspecte necessari. Tan aviat com envieu la informació i el contingut de l’empresa, AIDA seleccionarà automàticament la plantilla més adequada per completar-la de contingut relacionat..

  Les plantilles AIDA creen versàtils i interessants; aquí no hi ha dos temes similars, ja que cada plantilla inclou la seva pròpia estructura i maquetació. Els temes donen resposta, cosa que és imprescindible per a qualsevol lloc web modern i per a usuaris contemporanis.

  Si de forma predilecta no us agrada la plantilla, podreu demanar a AIDA que en seleccioneu una altra fins que ofereixi el tema que s’adapti de manera ideal a les vostres necessitats. Tot el procés de creació de llocs web amb el marcador només triga un parell de minuts, mentre que el sistema garanteix una experiència de construcció web segura i atractiva.

  Tot i que, AIDA crea el disseny de llocs web en mode automàtic, també és possible fer les edicions necessàries, si teniu tal necessitat. Només heu d’arribar a la secció Configuració del quadre de comandament i aneu endavant per editar el fons, l’estil i altres elements del vostre projecte!

 • WordPress. El CMS ofereix una col·lecció de plantilles gratuïtes i premium per adaptar-se a les vostres preferències d’estil i tema. Aquests temes, però, són força semblants entre si. Afortunadament, WordPress concedeix accés a fitxers CSS per permetre-vos editar el disseny del lloc web segons les vostres necessitats.

  Si teniu prou coneixements i habilitats de programació, podeu canviar els títols del lloc web, tipografia, estil, paleta de colors, fons i altres paràmetres. També podeu navegar per la web i seleccionar temes de WordPress a mida, per integrar-los al vostre lloc web. Tanmateix, de la mateixa manera que amb la integració de complements, heu d’estar molt atents per seleccionar plantilles de seguretat i d’alta qualitat que no suposin perill per al vostre lloc web..

Marcador vs WordPress. Quan es tracta de personalització de disseny, Marcador és definitivament el líder. No us haureu de preocupar de la personalització de la plantilla, com a eina d’Intel·ligència Artificial amb un control adequat per a vosaltres. Aquest és un avantatge notable per als principiants. WordPress també és bo en el disseny, però només per a aquells usuaris, que tenen habilitats de codificació i poden utilitzar aquests avantatges d’una manera adequada. El marcador, al seu torn, també és bo en el disseny.

4. Atenció al client

 • Marcador. L’equip d’atenció al client està disponible 24 hores. Per entrar en contacte amb ells, heu d’omplir un formulari escrit o bé utilitzar la finestra de xat en directe. Aquesta última es troba a totes les pàgines del sistema. Una altra forma de contactar amb el servei d’atenció al client és utilitzar el formulari de comentaris que es troba al menú “Ajuda”.

 • WordPress. Aquest CMS de codi obert no pot disposar de cap servei d’assistència al client. En canvi, compta amb una àmplia comunitat d’usuaris, força potent i us pot proporcionar totes les respostes a les vostres preguntes. Els fòrums de WordPress estan disponibles al web i podeu fer arribar totes les vostres consultes en el termini més curt possible.

WordPress vs Marcador. Ni el Marcador ni el WordPress no ofereixen àmplies opcions d’assistència al client. Tot i això, les que proporciona Marcador són més detallades ja que el sistema compta amb un equip d’atenció al client que els usuaris poden contactar de diverses maneres a qualsevol hora del dia.

5. Preu

 • Marcador. El creador de llocs web té un pla gratuït que no acaba de fer Si necessiteu un lloc web amb funcions completes, podeu triar entre diverses subscripcions. Es tracta de plans personals, professionals i empresarials. El seu cost oscil·la entre 4,99 i 24,99 dòlars al mes en funció de la subscripció i els termes que ofereix. La política de preus és moderada i raonable quan es tracta d’objectius de construcció web a llarg termini.

  MarcadorWordPress
  Plans de preus:&# x2714; Gratuït;
  &# x2714; Professional (11,99 dòlars / mes);
  &# x2714; Negocis (24,99 dòlars / mes).
  &# x2714; Hosting (10-15 dòlars / mes);
  &# x2714; Complements (20 $ – 50 $ / mes).
  Característiques:&# x2714; Amplada i emmagatzematge il·limitats de banda;
  &# x2714; Domini gratuït;
  &# x2714; Productes de botiga il·limitats;
  &# x2714; SSL gratuït.
  &# x2714; Nombrosos connectors;
  &# x2714; Gratuït per descarregar;
  &# x2714; Personalització completa.
 • WordPress. El propi sistema es pot descarregar gratuïtament per a tots els usuaris. Es tracta del cost de la creació de llocs web en general. Per obtenir un projecte complet, hauràs d’invertir en temes, extensions i extensions premium. Tan aviat com hagueu acabat amb el disseny del vostre lloc web, haureu de comprar el vostre hosting i nom de domini. En cas contrari, no aconseguireu un resultat digne sense aquestes despeses financeres.

Marcador vs WordPress. Quan es tracta de la comparació d’aspecte de preus, el marcador marca tot clar des del primer moment. Si necessiteu un lloc web senzill, aneu a buscar un pla gratuït. Necessiteu un projecte més complicat? Continua per actualitzar a una de les subscripcions premium. És senzill. Amb un conjunt ampli de funcions, els llocs web de WordPress solen ser més costosos. Tingueu-ho en compte a l’hora de triar l’última opció.

Linia inferior

El marcador i el WordPress són eines decentes per a la creació de pàgines web per als usuaris, que tenen la intenció de crear un lloc web complet, informatiu i escalable amb un disseny excel·lent i un rendiment excel·lent. Els serveis, però, utilitzen diferents enfocaments del procés de creació de llocs web, que es reflecteix finalment en les seves característiques, àmbit d’aplicació, paràmetres i grau de consciència en disseny web..

MarcadorMarcador és un creador de llocs web intuïtiu, que permet crear llocs web dignes a causa de l’eina d’intel·ligència artificial integrada anomenada AIDA. Construir projectes amb el sistema és increïblement senzill, ja que, literalment, ho fa per vosaltres. bookmark.com

WordPressWordPress és un reconegut sistema de gestió de continguts, que funciona excel·lentment per a projectes a gran escala i per a professionals. Als novells els serà difícil dominar el sistema i crear llocs web amb ell. També us haureu de preocupar de l’opció d’allotjament i domini, complements i plantilles integrables per a una promoció SEO més eficaç, configuracions d’analítiques i altres matisos similars.. WordPress.org

Per resumir-ho, mereixen l’atenció tots dos sistemes. Són competidors decents, que funcionen molt bé en els seus propis nínxols. Si necessiteu un resultat ràpid i de qualitat i no podeu tenir coneixements de programació, el marcador és la millor solució per a vostès.

Vista general gràfica de comparació

MarcadorWordPress
Facilitat d’ús:Marcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPress
Característiques:Marcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPress
Dissenys:Marcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPress
Atenció al client:Marcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPress
Preu:Marcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPress
Puntuació total:Marcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPressMarcador vs WordPress

Creeu un lloc web amb marcador

 És gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me