Sorprenentment i Quadratge: Què és millor?

Sorprenentment i Squarespace


Curiosament i Squarespace són reconeguts constructors de llocs web de bricolatge, que mereixen una atenció especial per la seva funcionalitat, una àmplia personalització i una assequibilitat. Els sistemes funcionen igual per a principiants i professionals de disseny web, ofereixen una àmplia gamma d’eines i funcions necessàries per completar tot tipus de projectes.

Podeu triar qualsevol d’aquests creadors de llocs web si necessiteu iniciar un projecte de qualitat sense cap habilitat específica de codificació ni experiència de disseny web. Aquestes plataformes polifacètiques funcionen molt bé per al desenvolupament de blocs, carteres, webs de negocis, pàgines de destinació i altres tipus de projectes. Tanmateix, cadascuna d’elles té la seva funcionalitat integrada, la política de preus i les opcions de personalització del disseny que apel·len a una determinada categoria d’usuaris. Això és el que fa que els usuaris dubten amb freqüència entre els usuaris elecció de l’eina de construcció web adequada que funcionaran millor per a les seves tasques de creació de pàgines web.

Gràfic de comparació de constructors de llocs web

SorprenentmentWix
La nostra puntuació:
Fundat:20122003
Lloc web:https://www.strikingly.com/https://www.squarespace.com/
El millor per:Llocs web de negocis, petites botigues web, carteres, blocsBlogs, webs de petites empreses, carteres professionals, botigues web
Facilitat:FàcilMitjana
Plantilles:Elecció limitada de dissenys de resposta gratuïtaDesenes de plantilles de resposta gratuïta
Suport tècnic:Potent base de coneixements, llista de comprovació prèvia publicació, Fòrum Idea, xat en directe 24/7Xat en viu 24 hores / 24, Suport per correu electrònic, Fòrum de la comunitat, Sistema de tickets, secció de preguntes freqüents
Blocs:Motor de blocs incorporatPlataforma de blocs integrats
Opcions de SEO:Opcions de SEO àmpliesParàmetres SEO avançats
Preu:Gratuït fins a 49 dòlars / mesA partir de $ 12 / mes
Més informació:Revisar de manera sorprenent →Revisió de l’espai →

Sorprenentment i Squarespace són dignes representants del nínxol de disseny web contemporani, tot i que cadascun d’ells ofereix alguna cosa especial. Aleshores, quin d’ells serà el guanyador de la comparació? Quin servei pot oferir els millors resultats en relació amb els diners invertits i l’esforç necessari? Ho descobrim ara Afortunadament, és força fàcil, ja que els dos constructors de llocs són molt diferents

Sorprenentment i Squarespace: visió general

Sorprenentment i Squarespace: visió general

Sorprenentment és un creador de llocs web en núvols polifacètics, que ha obtingut un reconeixement mundial per la seva simplicitat que no compromet la flexibilitat i la funcionalitat. El sistema és una bona elecció per a tots els usuaris, independentment de la seva experiència en disseny web i nivell d’habilitats. Podeu utilitzar la plataforma per iniciar projectes estàndard i d’una sola pàgina, així com llocs web complexos empresarials o personals.

El creador de llocs web és conegut per la seva excepcional simplicitat, que no compromet la comoditat i la funcionalitat. A causa d’una interfície intuïtiva i sense codi, tothom pot dominar el sistema en el menor temps possible i sense requeriments especials. Al mateix temps, és possible inserir el codi HTML / CSS necessari.

Editor cridaner

El creador de llocs web ofereix un procés d’inscripció senzill i ràpid i, a més, és força fàcil de navegar fins i tot per aquells usuaris que no ho han fet abans. La plataforma admet l’edició de contingut en línia, que garanteix la màxima experiència de disseny web WYSIWYG. Aquest és un altre element destacat del creador de llocs web.

Sorprenentment es va crear tenint en compte les necessitats dels novells, la qual cosa explica el seu senzill enfocament de personalització del disseny. El procés mateix de desenvolupament de llocs web no triga més d’un parell d’hores, però el temps final encara depèn del tipus i complexitat del projecte on treballeu..

Espai d’espai ara funciona en la seva setena versió, molt més intuïtiva que els seus predecessors. Tot i així, encara té una lleugera corba d’aprenentatge que implica la necessitat d’invertir esforç i temps en l’exploració del sistema.

Squarespace és una plataforma força complicada, especialment per a aquells usuaris que abans no han tingut experiència de disseny web. Tot i això, el sistema compta amb una interfície estructurada lògicament i força intuïtiva, el disseny minimalista de la qual cosa fa que el procés d’exploració del sistema i l’ús sigui una mica més senzill per a principiants..

Editor de l’espai

El creador de llocs web admet el mode d’edició en línia, que elimina la necessitat de canviar entre el gestor de llocs i el mode de previsualització. Totes les edicions que realitzeu, inevitablement es mostraran a la pantalla perquè veieu el resultat i solucioneu els errors puntualment. Quan creeu un disseny de lloc web, no us hauria de preocupar de desar la versió de còpia de seguretat del projecte tots els canvis es guarden automàticament.

Tanmateix, aquesta característica té un inconvenient: la incapacitat de visualitzar la versió final del lloc web abans de la publicació. Dit d’una altra manera, haureu de tornar al mode d’edició del disseny per fer les modificacions necessàries i, a continuació, publicar el projecte una vegada més.

Un altre element destacat del creador de llocs web és el seu potent editor d’estil, còmode i fàcil d’utilitzar per a tothom. L’editor fa possible personalitzar les pàgines del vostre lloc web, experimentar amb objectes, elements i seccions disponibles. Com a resultat, podreu crear tipus de pàgines web versàtils, incloses les pàgines de productes, portada, bloc, galeries, pàgines d’esdeveniments i índexs, etc. Com a resultat, obtindreu un lloc web multifuncional per a cobrir tot l’espectre de el nostre edifici web necessita.

Curiosament i Espai són dos creadors de llocs web de qualitat, però aquest últim sens dubte supera el competidor en termes de flexibilitat i funcionalitat. Al mateix temps, però, encara necessita temps i temps per dominar Squarespace a causa del seu complex tauler de control i complicat procés de desenvolupament de llocs web.

Curiosament vs Espai: Quin és més fàcil d’utilitzar?

Sorprenentment i quadrat: Quin és més fàcil d’utilitzar?

Sorprenentment és una plataforma carregada de funcions, que ha evolucionat a un servei potent des de la data de la seva creació. Actualment, el sistema s’utilitza per llançar i gestionar llocs web moderns personals i empresarials, botigues web, pàgines de destinació i altres projectes que ajuden els usuaris a presentar eficaçment els seus serveis / productes de manera compacta i impactant visualment..

Ofereix motors avançats de comerç electrònic i blocs que permeten crear i gestionar botigues i blocs en línia complets. Aquestes funcions es realitzen mitjançant l’oportunitat d’integrar ginys de Simple Store i Simple Blog.

Quan treballis en el desenvolupament de la teva botiga web, podràs carregar i gestionar productes, configurar paràmetres de pagament i enviament, editar l’estil del lloc web, acceptar i gestionar les comandes a la secció Tauler de comandes corresponent. Aquest és també el lloc, on podeu fer el seguiment d’eines d’inventari, exportar dades de comandes a fitxers CSV per simplificar la comptabilitat, processar ordres i completar altres accions.

Comerç electrònic sorprenent

Si voleu afegir un bloc al vostre lloc web, accedireu a les opcions següents: afegir publicació, actualització i publicació, enllaç a xarxes socials i altres publicacions publicades al vostre bloc, activar la funció de comentari, inserir fitxers multimèdia, etc. els elements multimèdia que podreu integrar, té sentit esmentar botons CTA, imatges, vídeos, elements de marcatge social i molts més.

El mercat integrat d’aplicacions és un altre avantatge sorprenent. En navegar per la secció, podreu trobar i triar diversos complements i widgets per al vostre lloc web. Aquí és on trobareu aplicacions versàtils en entorns socials, empresarials, relacionats amb documents, comerç electrònic i altres. Si teniu habilitats de codificació i us heu subscrit al pla Pro, podeu incorporar qualsevol HTML / CSS / JavaScript al vostre projecte per donar-li un rendiment addicional.

Curiosament també destaca per les opcions de màrqueting. Ve amb una eina avançada de màrqueting per correu electrònic (tot i que, només està disponible per als usuaris del Pla Pro). L’eina permet una integració ràpida i senzilla amb MailChimp. A més, és possible afegir formularis d’usuaris, pàgines de contacte i altres elements del lloc web a determinats camps. Tot plegat, el creador de llocs web ofereix eines suficients per crear un projecte que cal destacar.

Tot i que, el creador de llocs web és molt fàcil de dominar per a tothom, encara ofereix una impressionant base de coneixement a tots els usuaris del sistema. Això serà especialment útil per als novells, que treballen amb la plataforma per primera vegada. Una llista de comprovació prèvia a la publicació us ajudarà a controlar totes les etapes del procés de disseny del lloc web abans de viure en directe. A més, la plataforma atorga accés a la extensa secció de la comunitat, assistència per correu electrònic i xat en directe. Aquí també hi ha tutorials de text / vídeo, consells i indicacions sobre com crear projectes de qualitat amb Strikingly.

Espai d’espai s’adreça tant a desenvolupadors web veterans com a nous usuaris. Ofereix una interfície d’edició de bricolatge i un mode de desenvolupador avançat que permet als usuaris personalitzar-los profundament llocs web de diverses pàgines.

El conjunt de funcions de Squarespace és molt ric. Compta amb potents motors de blog i comerç electrònic, oportunitat d’afegir múltiples col·laboradors, etc. El sistema també ofereix àmplies opcions d’importació / exportació, que permeten importar contingut del bloc des de plataformes populars com Tumblr, WordPress, Blogger, Posterous i molt més. A més, podeu importar contingut d’altres tipus de llocs web, inclosos Shopify, BigCartel, Contrabandista i més. L’exportació de contingut a WordPress també és possible aquí.

Comerç electrònic de l’espai

El creador de llocs web permet triar i integrar una àmplia gamma de ginys i aplicacions al vostre projecte. Inclouen complements i widgets per a projectes de comerç electrònic, galeries d’imatges, restaurants i cafeteries, Google Analytics, botons de xarxes socials, etc. Si sou un usuari actiu de la xarxa social, podeu compartir el vostre lloc web en sistemes populars com Twitter, Facebook, Linkedin , Dribbble, Behance, Twitch, Yelp i molts més. Això permet un desenvolupament i promoció de llocs web més efectius i ràpids.

Squarespace destaca entre la multitud per la seva eina de Logo Maker i Acuity Scheduling. El sistema us permet dissenyar i penjar el vostre propi logotip empresarial per augmentar la popularitat de la vostra empresa. Podeu triar qualsevol estil de logotip i ajustar els paràmetres de disseny principals per crear un logotip únic. Parlant del calendari en línia, el creador de llocs web permet integrar-lo al vostre lloc web per mantenir els usuaris al corrent de novetats, esdeveniments, actualitzacions, ofertes especials i altra informació relacionada amb la vostra empresa..

Fabricant de logotip de l’espai

Altres funcions que fan de Squarespace un dels sistemes més impressionants del nínxol de disseny web inclouen Google Maps Embedding, eines de SEO, màrqueting per correu electrònic, oportunitat de cooperació en equip, etc. El sistema també s’integra amb Unfold, que és un conjunt d’eines d’història avançada, que la fa és possible crear i publicar històries atractives per a Snapchat i xarxes socials.

Per acostumar-se al creador de llocs web i començar a treballar amb ell, el sistema ofereix opcions d’assistència al client útils. Hi ha l’oportunitat de posar-se en contacte amb l’equip d’assistència a través del xat en directe 24 hores al dia, enviar sol·licituds de correu electrònic, navegar per fonts addicionals com Recursos tutorials o Fòrum comunitari amb diversos vídeos, articles i preguntes freqüents que simplifiquen el procés de treball amb el sistema. A més, el creador de llocs web ofereix un sistema de butlleta de clic rodó, oportunitat de participar en seminaris web i accés al Centre d’ajuda amb diverses pautes i tallers..

La diferència clau entre Curiosament i Espai és que el primer sistema és un creador de pàgines web amb una interfície intuïtiva que fa que sigui bo per a principiants. Al seu torn, Squarespace és un sofisticat sistema de gestió de serveis que deixa molt marge de personalització i creixement però necessita molta més experiència per personalitzar correctament un lloc web. Encara us correspon triar el sistema, que funciona millor per a les vostres necessitats i necessitats del vostre disseny web.

Sorprenentment i Squarespace: disseny i flexibilitat

Sorprenentment i Squarespace: disseny i flexibilitat

Sorprenentment Ofereix una col·lecció de 29 plantilles modernes centrades en els productes. Aquests són canviables: un cop heu publicat el vostre lloc web, podeu tornar a la biblioteca i escollir un altre tema.

La bona notícia és que el canvi de plantilla conservarà totes les dades de la vostra pàgina. Cada plantilla Strikingly ve amb una estructura de contingut “bloc”, de manera que el contingut és fàcilment transferible entre les plantilles.

Els temes sorprenents són sensibles i 100% personalitzables. Feu servir l’opció de previsualització del mòbil / tauleta per veure com es veu el vostre lloc en pantalles més petites. Per facilitar la cerca, es divideixen en categories segons els temes relacionats. Alguns dels temes més populars inclouen plantilles personals, d’empresa, bloc, botiga, cartera i startup. Si sou subscriptor del pla Pro, el sistema ofereix una oportunitat per afegir funcions només per a mòbils, com ara clic per a text, clic per trucar, etc..

Plantilla sorprenent

El creador de llocs web destaca de la multitud per la seva eina de gamma alta de commutadors de plantilles que us permet fer text i explorar els temes que us interessen sense pèrdues i restriccions de contingut. Al seu torn, una convenient funció de vista prèvia permet veure en curs el resultat del procés de disseny web abans de decidir publicar-lo. Els usuaris amb codis poden inserir codis personalitzats als peus de pàgina i a les capçaleres del lloc web, però hauran d’actualitzar-se al pla Pro per fer-ho. L’edició de codi CSS tampoc està permesa aquí. Això significa que Strikingly no garanteix una àmplia llibertat de personalització del disseny, però us permet donar un toc de personalització al vostre projecte.

Espai d’espai les plantilles també s’adapten a totes les mides de pantalla. La seva col·lecció és més gran que la de Strikingly; aquí hi ha una quarantena de temes, alguns creats en col·laboració “amb algunes de les persones més influents del món”. Pots canviar en qualsevol moment sense perdre el contingut.

Els temes d’espais tenen un aspecte modern i donen resposta a la natura. La majoria inclouen dissenys mòbils únics que s’ajusten automàticament a qualsevol mida i resolució de pantalla. Aquesta funció es coneix com a disseny de “estil mòbil” i està habilitada de manera predeterminada quan comenceu a treballar en la personalització de la vostra plantilla. Si no necessiteu aquesta funció, podeu desactivar-la sempre. Per veure com es veu el vostre projecte en dispositius mòbils, podeu activar la funció de Visualització de dispositius al tauler de control del vostre lloc web.

Un altre element rellevant del disseny del sistema és el seu integrat Cover Page Builder. Permet crear impressionants pàgines de portada per a qualsevol projecte que treballeu. El que necessiteu per dissenyar una impressionant pàgina de portada és omplir-la amb els blocs de contingut que trieu, afegir contingut relacionat amb les empreses, inserir fitxers multimèdia, editar configuració de lloc web, etc. La subscripció comercial us permetrà editar pàgines web mitjançant CSS / HTML. edició de codi per obtenir un disseny de lloc web realment únic.

A l’hora de dissenyar la personalització i la flexibilitat, Squarespace és el clar guanyador aquí. El creador de llocs web abunda en configuracions i elements que permeten crear un disseny únic de llocs web. També ofereix més plantilles que tenen aspecte professional i que responen per defecte. En contraposició a Squarespace, les opcions de personalització del disseny sorprenents no són tan versàtils.

Sorprenentment i Squarespace: comparació de preus generals

Sorprenentment i Squarespace: comparació de preus generals

Sorprenentment la política de preus és assequible i versàtil. El creador de llocs web permet provar la funcionalitat del sistema i practicar les vostres habilitats mitjançant el seu pla gratuït. Està disponible per a l’interval de temps il·limitat. Tan aviat com us assegureu que el sistema respon a les vostres necessitats i voleu iniciar un projecte amb ell, podreu actualitzar-vos a una de les seves subscripcions de pagament. Actualment, el creador de llocs web en ofereix tres:

Preus sorprenents

 • Limitat (8 $ / mes facturats anualment) – 2 llocs limitats, nom de domini personalitzat, 1 GB d’espai d’emmagatzematge de disc per lloc, 50 GB d’ample de banda mensual, domini gratuït, llocs gratuïts il·limitats, botiga web senzilla (5 productes per lloc), Suport 24/7;
 • Pro (16 $ / mes facturats anualment): Nom de domini personalitzat, 3 llocs professionals, 3 GB d’espai d’emmagatzematge per lloc, botiga senzilla (300 productes per lloc), llocs gratuïts il·limitats, absència del banner publicitari del sistema, incrustació HTML / CSS / JavaScript, càrrega de tipus de lletra personalitzada, amplada de banda il·limitada, accés de la botiga App de manera contundent, protecció de contrasenya;
 • VIP (49 $ / mes facturats anualment) – botiga senzilla (500 productes per lloc), atenció al client prioritària, 10 GB d’espai d’emmagatzematge per lloc, butlletins (2000 contactes al mes), gestió de comptes, suport telefònic anglès.

Tots els plans de la forma diferent són diferents pel que fa a la seva funcionalitat, termes i serveis integrats inclosos. Qualsevol subscripció que vulgueu seleccionar, podreu provar el seu conjunt de funcions durant les proves gratuïtes, que s’allarga durant 14 dies. El creador de llocs web també permet utilitzar els descomptes introduïts de forma regular que us permetran estalviar grans. Això esdevé possible si feu un pagament únic per a un pla que té una durada de 2, 5 o 10 anys. En cas que es pensi a comprar un nom de domini impactant, tindrà un cost de 24,95 dòlars per any. El cost del nom de domini que ve amb el correu electrònic adjunt, serà una mica més elevat i constituirà 25 dòlars anuals.

Espai d’espai Les opcions de preus són més versàtils en comparació amb Strikingly. El creador de llocs web té un preu raonable, tot i que no té un pla gratuït. En canvi, permet provar la funcionalitat del sistema durant la prova gratuïta de 14 dies. Quan actualitzeu els plans de pagament, podeu triar entre els destinats als llocs web estàndard i per a les botigues web. Consulteu la llista de plans estàndards ara:

Preu de l’espai

 • Personal (12 dòlars / mes) – 20 pàgines web, tarifa de transacció de vendes del 3%, nom de domini gratuït personalitzat;
 • Negocis (18 dòlars / mes) – pàgines web il·limitades, tarifa de transacció de vendes del 2%, crèdit d’AdWords;
 • Bàsic (26 $ / mes) – nombre il·limitat de productes per vendre, quantitat il·limitada d’emmagatzematge i amplada de banda, opcions de comptabilitat integrades;
 • Avançat (40 dòlars / mes) – impressió d’etiquetes, enviament de portadors en temps real, recuperació automàtica de caixes abandonades.

Totes les subscripcions a Squarespace tenen hosting i nom de domini gratuïts. En cas que ja tingueu un domini, tindreu l’oportunitat de nomenar-lo a Squarespace i ajustar la configuració necessària.

Quan compareu les opcions de preus de sorpresa i Squarespace, hauríem d’admetre que aquest últim creador de llocs web té un preu més raonable.. Tot i que Strikingly té un pla gratuït, les seves opcions de preus són menys versàtils i carregades de funcions en comparació amb les que ofereix Squarespace. A més, Squarespace permet triar entre les subscripcions estàndard i la de comerç electrònic en funció de les preferències de disseny web.

Sorprenentment i quadrat: Quin és el millor per a SEO?

Sorprenentment i quadrat: quin és el millor per a SEO?

Sorprenentment proporciona opcions extensives de SEO. El creador de llocs web permet omplir els paràmetres de SEP del lloc web per obtenir una millor classificació del projecte als motors de cerca. Entre els paràmetres que podeu emplenar, té sentit incloure les etiquetes meta per a totes les pàgines del vostre lloc web i per a tot el projecte. A més, podeu triar i definir la categoria de lloc web adequada, el favicon adequat, la imatge de compartició social del vostre lloc web i altres configuracions que siguin imprescindibles per a l’optimització de motors de cerca del vostre lloc web. Els novells sens dubte apreciaran l’oportunitat de navegar per la llista de comprovació de SEO, cosa que permet comprovar si heu emplenat tots els paràmetres correctament abans d’anar en directe amb el vostre projecte..

Espai d’espai Les capacitats de SEO també estan a un nivell digne. El sistema concedeix accés a la configuració bàsica de les pàgines de productes (si teniu una botiga web) o seccions del bloc. A diferència de Sorprenentment i un munt de altres constructors de llocs web estàndard, Squarespace selecciona i utilitza automàticament el nom d’un producte o una publicació d’encapçalament com a títol de SEO d’una pàgina del lloc web. Per cert, és impossible editar-lo manualment si voleu crear un altre títol. El mateix passa amb el títol del vostre lloc web que també es mostrarà a totes les pàgines del lloc web. Un element destacat del creador de llocs web és que permet amagar el lloc web de la indexació per part dels motors de cerca, siguin quins siguin els motius que heu de fer. Afegeix l’etiqueta “noindex” a la mateixa pàgina web que voldries amagar de la indexació. Això és.

Quan es tracta d’opcions de SEO, Squarespace també és el líder. El creador de llocs web permet no només omplir tots els paràmetres necessaris per a l’optimització adequada del motor de cerca del vostre projecte, sinó també permetre / desactivar la indexació de determinades pàgines del lloc web. Això és crucial per als projectes que encara estan en construcció.

Curiosament i Squarespace: Quin és millor per al lloc web de petites empreses

Curiosament i Squarespace: Quin és millor per al lloc web de petites empreses

Sorprenentment funciona bastant bé per al desenvolupament de llocs web per a petites empreses. El creador de llocs web permet editar i gestionar diversos projectes empresarials pel que fa als requisits de disseny web i necessitats especials. A causa de l’extensa funcionalitat integrada de la plataforma, tots els usuaris poden iniciar projectes empresarials, pujar / gestionar / actualitzar contingut, afegir / modificar seccions noves, connectar noms de domini, personalitzar el disseny, etc..

A més, és possible integrar formularis de contacte, blocs multimèdia, caixes d’informació, elements de mitjans socials i altres continguts, cosa que contribueix a un millor rendiment i desenvolupament del vostre lloc web de petites empreses. La connexió de comptes de mitjans socials també és possible aquí. Podeu fer-ho integrant una secció d’alimentació social al projecte per modificar-la d’acord amb les necessitats de desenvolupament del vostre lloc web.

El creador de llocs web us permet consultar i analitzar les estadístiques del lloc web per controlar els paràmetres que afecten el rendiment del vostre projecte. S’inclouen el nombre de visitants del lloc web, les principals fonts de trànsit, les ubicacions d’usuaris, les pàgines web que visiten freqüentment, els serveis i productes més populars, etc. A més, els usuaris poden connectar certificats SSL als seus llocs web per assegurar-se que són absolutament segurs per a la navegació. una promoció més.

Espai d’espai és una elecció perfecta per al desenvolupament professional de pàgines web de petites empreses. El creador de llocs web ofereix un ampli ventall d’eines i funcions que permeten als empresaris iniciar i promoure eficaçment els seus projectes (vegeu exemples reals). El sistema inclou múltiples widgets i complements, la integració dels quals pot augmentar notablement el rendiment del vostre lloc web empresarial. A més, és possible utilitzar eines de màrqueting de correu electrònic, integracions de xarxes socials i opcions de seguiment d’estadístiques. Amb Squarespace, podeu crear el logotip del vostre lloc web, incrustar Google Maps, calendari en línia i altres eines de negoci imprescindibles.

El veritable aspecte del creador de llocs web és el seu Plataforma Acuity Scheduling. Es tracta del sistema de programació de cites en línia, que serveix d’una eina útil per a emprenedors disposats a promoure amb èxit els seus projectes. La plataforma permet completar les vendes, mantenint-se en contacte amb els clients sempre que sigui necessari.

En triar entre Curiosament i Espai per al desenvolupament del vostre lloc web empresarial, sens dubte té sentit donar preferència a Squarespace. El creador de llocs web inclou una àmplia gamma d’eines i funcions destinades a la creació i gestió de projectes empresarials, incloent múltiples ginys integrables, plataforma Acuity Scheduling, Google Maps i opció d’incorporació de sistemes de comentaris, calendari en línia i molts més..

Quin és el millor per al comerç electrònic – De manera impactant o Wix?

Quin és el millor per al comerç electrònic: de manera impressionant o Wix?

Sorprenentment no pot presumir d’un potent motor de comerç electrònic, però encara permet iniciar i gestionar petites botigues en línia. Per activar la funció, haureu d’activar inicialment les seccions de comerç electrònic disponibles al tauler de control del vostre lloc web i, després, penjar els productes que voleu oferir a la venda allà mateix. Per oferir a la finestra de l’espectacle el disseny que es requereix, podeu personalitzar i editar el catàleg de productes, així com dissenyar la forma i l’estil general de la botiga web. També podeu establir paràmetres d’enviament / pagament. En llançar una botiga web amb Strikingly, tingueu en compte que el creador de llocs web no cobra cap comissió de transacció per les vendes realitzades amb el sistema. També és important subratllar que el nombre de productes i la gamma de serveis als quals tindreu accés dependran de la subscripció a la qual actualitzeu.

Espai d’espai és una gran elecció a l’hora de desenvolupar el lloc web de comerç electrònic. El sistema està orientat a la creació de botigues web petites / mitjanes i també ofereix una àmplia gamma d’eines / funcions necessàries per iniciar i gestionar un lloc web de comerç electrònic digne i complet. La funcionalitat que necessiteu quan feu servir Squarespace també depèn del tipus de subscripció a la qual fareu servir. El creador de llocs web té un grup separat de plans destinats als projectes de comerç electrònic. Totes elles, però, permeten connectar un certificat SSL gratuït a la vostra botiga web, integrar un carretó a qualsevol pàgina que desitgeu, crear / modificar llistes de productes, afegir imatges, assignar categories de productes, ajustar SKU i opcions de pagament, implementar opcions de fidelització del client, integrar comptes de xarxes socials, incrustar Google Maps i opcions de comentaris, etc. Els propietaris de botigues web també poden integrar calendaris en línia en els seus projectes i connectar certificats SSL per a la seguretat de la botiga web i la seguretat. Si teniu previst treballar a la vostra botiga web amb un equip de col·laboradors, també és possible afegir diversos col·laboradors al mateix compte..

Si teniu raó de començar una botiga web i no podeu triar entre Strikingly i Squarespace, té sentit donar preferència a Squarespace. El creador de llocs web ofereix una àmplia selecció de funcions, eines, integracions, gestió de productes i opcions de seguiment d’estadístiques relacionades amb el comerç electrònic. Això és més que suficient per crear i gestionar una botiga en línia carregada de funcions.

[cru]

Quina opció per triar per blogs: de forma sorprenent o a l’espai?

Quin triar per Blogger: de forma sorprenent o a l'espai?

Sorprenentment permet el desenvolupament i la gestió addicional d’un bloc força bonic. Per fer-ho, heu d’afegir la secció de bloc corresponent a la pàgina web que escolliu i procedir a la seva personalització. Amb el creador de llocs web, podreu afegir i editar qualsevol nombre de publicacions de bloc, inserir-hi fitxers multimèdia, afegir imatges, elements de marcatge social, vídeos, botons CTA i altres elements relacionats amb el bloc. El creador de llocs web inclou un bon arrosseguador i editor, que permet iniciar i actualitzar el contingut del vostre blog quan sigui necessari. També podeu habilitar funcions de compartició / comentari social, si cal.

Espai d’espai el motor de blogs és força potent i permet crear / personalitzar un bloc carregat de funcions de qualitat (mireu-ne blocs reals propulsats per Squarespace). Això és el que podeu fer per donar-li el disseny i la funcionalitat necessaris: afegir etiquetes de geolocalització, activar seguiments, feeds RSS i comentaris, fer servir l’etiquetatge d’iTunes, etc. El creador de llocs web també permet importar un bloc des de Tumblr o WordPress. Si teniu comptes a les xarxes socials, podeu integrar-los al vostre bloc per notificar als vostres lectors les actualitzacions, notícies i altra informació important que voldríeu que coneguessin.

Així, tant Strikingly com Squarespace permeten llançar i gestionar blocs carregats de funcions. L’elecció hauria de dependre de la mida i de la funcionalitat del bloc. Si voleu crear un bloc amb funcions completes, té sentit triar Squarespace com una plataforma més funcional i orientada al nínxol..

Sorprenentment i Quadratge: Gràfic general de comparació

SorprenentmentEspai d’espai
Facilitat d’ús:Strikingly és un creador de llocs web fàcil d’utilitzar, que apel·larà a novells i experts en disseny web. El sistema permet iniciar / gestionar llocs web empresarials, blocs, pàgines de destinació, carteres i fins i tot petites botigues web.Squarespace és un senzill creador de llocs web amb l’editor d’arrossegar i deixar anar. El sistema funciona bé per a usuaris amb diversos antecedents de disseny web, cosa que permet llançar blogs, projectes empresarials, botigues web, pàgines de destinació, etc..
Funcionalitat:El sistema és conegut per les seves senzilles opcions de personalització de disseny, les plataformes integrades de blocs i comerç electrònic, opcions d’integració de xarxes socials, eines de màrqueting, SEO, seguretat i estadístiques.El creador de llocs web inclou un còmode editor WYSIWYG, motors integrats de blocs i comerç electrònic, Cover Page Builder, Logo Maker, integracions socials, màrqueting avançat, SEO, eines de seguiment d’estadístiques, així com funcions d’incrustació de Google Maps i una potent plataforma Acuity Scheduling.
Disseny:La col·lecció de plantilles del sistema no és rica. Hi ha al voltant de 30 plantilles aquí, però totes són responsives, específiques del nínxol, personalitzables i de qualitat.La col·lecció de plantilles de l’espai no és molt rica, però els dissenys són de resposta i de qualitat. Permeten iniciar diferents tipus de projectes, que són professionals i totalment personalitzables.
Comerç electrònic:El creador de llocs web us permet iniciar i gestionar petites botigues en línia creant / actualitzant galeries de productes, ajustant les opcions de pagament / enviament, configurant els paràmetres de visualització de la finestra de la finestra, etc..El motor de comerç electrònic de Squarespace permet iniciar i gestionar botigues web petites i mitjanes, configurant els seus paràmetres crucials.
Blocs:Amb Strikingly, també podeu afegir una secció de bloc a qualsevol pàgina que necessiteu. Aquí es poden pujar publicacions noves, editar les existents, personalitzar el disseny i el disseny del bloc en general, integrar fitxers multimèdia, etc..Amb Squarespace, també podeu configurar un bloc de qualitat. Correspon a vosaltres actualitzar-lo amb publicacions noves quan calgui, així com personalitzar el seu disseny en funció de les preferències del vostre projecte.
Negoci petit:El creador de llocs web es pot utilitzar per iniciar i gestionar projectes de petita empresa, integrar nous widgets i fitxers multimèdia, penjar contingut nou, configurar paràmetres SEO / seguretat, etc..La plataforma és una bona elecció per al desenvolupament de llocs web per a petites empreses. Permet integrar múltiples ginys empresarials, fitxers multimèdia, Acuity Platform, així com eines útils de màrqueting de correu electrònic i seguiment d’estadístiques.
Preu:Strikingly té una subscripció gratuïta i tres plans de pagament. El seu cost comença amb 8 dòlars / mes.Squarespace té una prova de 14 dies gratuïta i diversos plans de preus per als llocs web estàndard i de comerç electrònic. El seu cost comença amb 12 dòlars el mes.
SEO:Amb Strikingly, és possible configurar els paràmetres de SEO del vostre lloc web per augmentar les seves posicions en els motors de cerca.Squarespace és un creador de llocs web que s’adapta a SEO. A més de permetre omplir els principals paràmetres de SEO per a una millor promoció de projectes, també permet amagar el vostre lloc web o les seves pàgines de la indexació dels motors de cerca..
Atenció al client:Base de coneixement informativa, llista de comprovació prèvia a la publicació, Fòrum Idea, xat en directe 24/7Xat en viu 24 hores / 24, secció de preguntes freqüents, sistema de bitllets, assistència per correu electrònic, fòrum comunitari

Comparació Conclusió: Quin és millor?

Strikingly i Squarespace són constructors de llocs web amb funcions completes que ofereixen opcions i eines que s’utilitzen per iniciar i gestionar projectes professionals. Tanmateix, cadascun d’ells té alguna cosa especial per oferir als seus usuaris, la qual cosa posa de manifest la implicació real dels sistemes.

Encara que Strikingly principalment funciona bé per crear blocs, pàgines de destinació i petites botigues web, Squarespace funciona com un sistema de gestió de contingut complet. Es pot utilitzar eficaçment per iniciar i gestionar eficaçment llocs web de petites empreses, botigues en línia i carteres professionals. El creador de llocs web ofereix un ampli ventall de funcions, serveis i eines necessàries per crear i promoure tot tipus de projectes. Les seves opcions de personalització de disseny de gamma alta juntament amb eines comercials avançades asseguren un resultat de qualitat sense comprometre la facilitat d’ús. Aquestes funcions converteixen la plataforma en una elecció fantàstica per a totes les categories d’usuaris, independentment del seu disseny de disseny web.

Sorprenentment i Quadratge: Què és millor? 4.5

 • Creador de llocs web amb funcions completes
 • Plataforma de programació de l’acuity
 • Preu assequible
 • Desplegada: eina de narració de contes

Visita el lloc web squarespace.com Sorprenentment i Quadratge: Què és millor? 3.5

 • Optimització fora de caixa
 • Motors de blogs i comerç electrònic
 • Publicar prèviament i llistes de control de SEO
 • Política de preus moderada

Visita el lloc web impactant

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map